luni, 12 martie 2018

EVENIMENTE GROAZNICE PENTRU ROMÂNIA !

                               Atentie !!!

                    Foarte Important !

Pe acest Blog Dumnezeu Exista -Marturii, cititorii care intra si comenteaza referitor la ceea ce ei citesc  aici, si care, au un limbaj vulgar, au un limbaj violent,jignitor si amenintător la adresa mea sau a cititorilor de buna -credinţă , va aduc la cunostinta faptul că,aceste Comentarii nu le voi publica !
Dar,le voi arhiva intr-un loc anume,iar la nevoie,fara nicio ezitare,  le voi pune la dispozitia AUTORITATILOR în drept pentru a fi descoperiti cei care le scriu,si sanctionati conform Legilor in vigoare !
Nu se poate asa ceva! Minut de minut primesc astfel de Comentarii care ,aduc injurii si jigniri,amenintari la adresa mea si a cititorilor fideli.
                           Va multumesc pentru intelegere!
                                           Maria Ghiorghiu !
                         

                             12  Martie 2018 ,ora 6,12 dimineata !

                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata treaza fiind, aud glas care spunea asa:

              "Ce-a mai ramas din Romania ,vom vedea.
În aceasta clipă vad un profesor in varsta,care se aseaza la catedra si le vorbeste elevilor din banci.

                                    Image result for harta romaniei

Vedeam sala de clasa,elevii in banci si profesorul care si-a deschis catalogul si cateva carti, după care spune:

               Începem cu groaznicele Evenimente în Romania !"
După care,totul a disparut precum au si apărut.
Prieteni dragi, vom trece prin evenimente mai grele, care ne vor aduce probabil suferinta trupeasca sau sufleteasca,ori si una si cealalta,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne pierdem Credinta si Nadejdea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului.
Sa ne rugam chiar si atunci cand nu avem timp; sa ne rugam in gandul nostru,in inima noastra. Dar sa ne rugam ! 
Sa ne facem timp fratilor, ca macar in sfanta zi a Duminicii sa putem merge la Sfanta Biserica.
Stim cu totii dragii mei ca ,in Sfanta Biserica in timpul Sfintei si Dumnezeiestii Liturghii ,coboara toti Sfintii si Ingerii Cerului,,dar si Duhul Cel Prea Sfant in Sfantul Altar.
Iar in Sfantul Potir, chiar sta in mod nevazut Trup si Sangele Domnului. Mie mi s-a aratat acest minunat Lucru al Divinitatii.
Deci, sa nu stam acasa Duminica! Daca suntem liberi,sa mergem in CASA DOMNULUI la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, acolo unde este mantuirea sufletului nostru.
Ne vom simti mai usori sufleteste,ne vom intari in Credinta si vom fi plini de iubire si dragoste fata de Dumnezeu si fata de Maica Domnului, precum si fata de Aproapele nostru.
                                     Cu dragoste,Maria.

120 de comentarii:

  1. Da asa este Romania va fi vai si amar facetiva provizi de apa de mincare o sa fie trintita la pamint nu vapierdeti credinta rugativa oameni buni la maica domului si bunul dumnezeu sa ne apere sa ne fereasca de tot raul amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca vom muri la ce ne trebuie provizii de apa si mancare?.

      Ștergere
    2. Ce sa faci cu proviziile ca nu-ti ajung la nesfarsit?

      Ștergere
    3. Asa zice si Pr. Elpidie, cat sa poti trece primele 6 luni.
      Alti Sfinti spun sa cultivam orice petic de pamant. Exista ideea ca din cauza omului modern(noi) lenes vom suferi foametea.

      Cautati despre microglaciatiunile din trecut si diferitele specii de porumb su bob mai rotund si coaja tare(in special rosu si hibridul vechi Johnny Hopkins).
      Eu am constatat cu uimire ca omenirea a trecut prin ani in care aproape toate recoltele au fost pierdute din cauza frigului permanent cauzat de cenusa vulcanica din atmosfera.
      Vor fi si vremuri in care nici iarba nu va mai fi suficienta pentru oameni.

      Ștergere
  2. Sfanta zi de sambata aceia e biserica lui Dumnezeu deoarece Dumnezeu a sfintit si a binecuvantat ziua a 7 si Iisus Hristos intra sambata in sinagoga nu duminica.Sa ne intoarcem de graba sa ascultam si sa implinim poruncile lui D - zeu cu ziua de odihna si nu cu jertfe sarbatori pomeni petreceri obicee traditii caci nu cu astea ne invata sfanta carte Biblia.Doamne ajuta Tu lumea care o cunosti credincioasa si scoatei din babilon pana nu e prea tarziu.In Numele Domnului Iisus si Duhul Sfant te - am rugatsi voia Ta sa se faca.Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti adventista, Luciana 10:49?!

      Ștergere
    2. Anonim 10:49 asta e credința ta,e convingerea ta ,noi suntem ortodocși și considerăm ca zi de sărbătorit în biserică DUMINICA !!!!

      Ștergere
    3. Ziua de Simbbbata in Duminica, au fost schimbate de Constantin si Elena. 2 Shmekeri. Unul mai shmeker decat celalalt. Eu nu sunt nici Simbatar si nici Duminical. Eu sunt Eu, un alt shmeker.

      Ștergere
    4. Tine-o tu pe a 7-a zi ca nu te retine si nici nu te impiedica nimeni sau tu vrei sa faci aici prozelitism?.

      Ștergere
    5. Atunci va ducceti in iad cu Dumninica voastra falsa de inchinare,ai mare dreptate Luciana,si indiferent de religie,adevaratul Sabat n-a fost desfiintat in veci,si nu trebuie sa fii adventist sau iudeu ca sa stii asta,doar dracii au avut curajul sa insele preotii de atunci din sec 3 si pana acum in sec nostru care nu stiu decat sa desfiinteze adevaratul Sabat al Sambetei,incalcandu-l si inlocuindu-l cu falsul sabat,Duminica,d-asta,la Judecata Dreapta a Lui Dumnezeu care spune sa nu modifici nimic din cea dat Dumnezeu nu doar evreilor ci intregii lumi pt ca Dumnezeu nu e Evreu ci Universal,d-asta la Judecata cu miliardele,aporape toti se vor trezi in chinurile de veci,pt ca preotii lor dracesti incalca si invata si toate popoarele lumii sa incalce una din Legile Sfinte ale Lui Dumnezeu,cea dat Dumnezeu in Geneza cand s-a odihnit cu adevarat,ramane pe veci,Dumnezeu n-a zis prin nimeni cu adevarat al Lui uns cu Duhul Sau Prea Sfant ca Sambata trebuie schimbata cu Duminica,pt ca El a inceput crearea lumii Duminica sau ca a Inviat Iisus Duminica,sau ca a Pogorat Duhul Sfant peste apostoli Duminica,TOATE ASTEA SUNT LUCRARI SAU INCEPUTURI DE LUCRARI ALE LUI DUMNEZEU PT CA DUMINICA INCEPE SAPTAMANA CU ADEVARAT,NU LUNI,NICIDECUM ASTEA NU SUNT ODIHNA TATALUI,CARE ESTE IN ADEVARATA ZI DE SAMBATA ZIUA A SAPTEA A SAPTAMANII ODIHNA ADEVARATA SI INCHINAREA ADEVARATA CUM SPUNE IN Exod 31;15. Să lucrezi şase zile; dar a şaptea este Sabatul, ziua de odihnă, închinată Domnului. Cine va face vreo lucrare în ziua Sabatului, va fi pedepsit cu moartea. D-asta in vremurile lui antihrist care astea sunt se ridica multi prooroci mincinosi care fac nenumarate semne si minuni cu puteri mincinoase ca sa insele dac-ar fi cu putinta si pe cei alesi sa se inchine dumminica sabatul fals,care este pecetea sau sigiliul diavolului,toti cei ce incalca adevaratul Sabat sau oricare alta porunca si nu-si pun nadejdea in mantuire doar prin Iisus si Sanggele Lui isi au partea in lacul de foc!

      Ștergere

    6. Anonim12 martie 2018, 16:54
      Nimeni nu iti da dreptul ca sa vorbesti astfel !Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII se respecta RELIGIA si CREDINTA fiecaruia . Daca tu nu esti de acord ca DUMINICA este ziua cand a inviat DOMNUL ,este părerea ta si atat. Eu ti-o respect fara ca sa te jignesc ! De ce sa te credem pe tine,si sa nu credem ceea ce traim in suflet fiecare dintre noi? Nu ai procedat ca un adevarat crestin! Cred ca nu vrei sa afli cam cum ai procedat tu si ce calificativ meriti prin violenta ta verbala. Te rog sa-i respecti pe cititori,indiferent de CREDINTA pe care o imbratiseaza. Ti-am publicat Comentariul ca sa primesti ceea ce meriti de la cititori.

      Ștergere
    7. Doamna eu n-am jignit pe nimeni,ci doar am spus purul adevar si ca de obicei a-ti inteles ce-ati vrut,eu sunnt de accord ca Domnul a inviat Duminica,dar asta nu transforma ziua respectiva in zi de odihna,si daca credeti ce traiti in sufletele voastre,cum v-am spus va asteapta chinurile de veci,pt ca intreaga LEGE A LUI DUMNEZEU NU SE TINE DE PLACERE SI NU SE MODIFICA DE SAU DIN PLACERE,ce-a dat Dumnezeu evreilor a dat intregii lumi si nimic nu se modifica ci ramane vesnic!Si n-am jignit pe nimeni,ci dar am explicat de ce trebuie tinuta Sambata si doar incerc sa ajut lumea sa nu mai fie inselata de antihrist,si sa vina la Iisus,sa faca Voia Lui in Duh si Adevar,jignire era daca foloseam cuvinte jignitoare sau injurii!

      Ștergere
    8. Si eu de la lume pot sa primesc orice ocara,eu nu ma tem de oameni,ci de Dumnezeu,cine se leapada de Dumnezeu,de frica oamenilor si a diavolului,de iad va avea parte,pt ca primii lepadati sunt fricosii!

      Ștergere
    9. Dragii mei ortodocsi,nu va suparati dar,din cate imi amintesc,acum e-4-5ani nu mai stiu exact Duminica a fost declarata in Bisericile ortodoxe prima zi a saptamanii,vedeti si in calendarele bisericesti,Duminica e prima zi!

      Ștergere
    10. Anonim 17:12,17:16....tu crezi că noi ,ortodocșii o să ardem în focul iadului iar noi credem că tu o să arzi în focul iadului. E o.k ????

      Ștergere
    11. Romani 14

      5. Unul deosebeşte o zi de alta, iar altul judecă toate zilele la fel. Fiecare să fie deplin încredinţat în mintea lui.
      6. Cel ce ţine ziua, o ţine pentru Domnul; şi cel ce nu ţine ziua, nu o ţine pentru Domnul. Şi cel ce mănâncă pentru Domnul mănâncă, căci mulţumeşte lui Dumnezeu; şi cel ce nu mănâncă pentru Domnul nu mănâncă, şi mulţumeşte lui Dumnezeu.
      7. Căci nimeni dintre noi nu trăieşte pentru sine şi nimeni nu moare pentru sine.
      8. Că dacă trăim, pentru Domnul trăim, şi dacă murim, pentru Domnul murim. Deci şi dacă trăim, şi dacă murim, ai Domnului suntem.
      9. Căci pentru aceasta a murit şi a înviat Hristos, ca să stăpânească şi peste morţi şi peste vii.
      10. Dar tu, de ce judeci pe fratele tău? Sau şi tu, de ce dispreţuieşti pe fratele tău? Căci toţi ne vom înfăţişa înaintea judecăţii lui Dumnezeu.

      Ștergere
    12. Scumpilor de alte religii si secte religioase, de ce incercati sa faceti ceea ce si voi stiti ca nu puteti reusi, adica sa ne schimbati religia, credinta si iubirea fata de Iisus Hristos. Pr. Arsenie Boca spunea despre voi mucarii, ca veti merge in iad cu Biblia sub brat.

      Ștergere
    13. Anonim 18-27 si anonim 20-38 toate religiile si sectele sau adunarile religioase mai corect spus,sunt vrednice de focul iadului daca nu exista pocainta de pacate,si nastere din nou cu Duh Sfant,de ex Dumnezeu n-a zis nimanu-i tu esti salvat ca esti ortodox,nu esti salvat pt ca de ex nu tii Sabatul sau barfesti,sau te manii sau etc,si iarasi advedtistului,niciodata nu-i va spune Dumnezeu tu esti salvat ca ti-i Sabatul,si daca esti curvar,sau fricos,sau imbuibat sau etc,LEGEA TOATA EXACT CUM AU PRIMIT-O EVREII SI MOISE CU TOT CU SABATUL,NU POATE FI TINUTA DECAT PRIN IISUS,CRUCEA FIECARUIA TREBUIE PURTATA IMPREUNA CU IISUS,PE CONT PROPRIU NU SE VA MANTUI NIMENI IN VECI SI BINE PUNCTAT ANONIM 20-22!

      Ștergere
    14. Si anonim 20-38 unde scrie ca doar alte religii se duc in iad cu Biblia sub brat?Hristos primeste DIN ORICE RELIGIE oameni care se pocaiesc de pacate,se smeresc,postesc si iL iubesc pe El in Duh si Adevar immplinind toate Poruncile Sale,Hristos nu s-a jertfit doar pt ortodocsi sau iudei,sau adventisti,sau musulmani,sau chinezi sau etc,ci pt toti oamenii care se pocaiesc de pacate si implinesc toata Legea si Voia Lui Dumnezeu din iubire sau maccar din frica!Si un adevar e ca se vor implini Cuvintele Lui Iisus ca foarte putini sunt pe calea ccea stramta ccare duce la viata vesnica,si acestia cum am spus nu sunt doar dintre ortodocsi ci din orice semintie si orice neam,si evident oricce religie,care se pocaiesc si s-au nascut din nou,asa cum spune si in cartea Apocalipsa si despre cei rai si pacatosi,ca foarte multi isi dedica vietile lui antihrist si pacatelor!

      Ștergere
    15. Citeste cum trebuie, nu am spus ca scrie nicaieri ci ca Pr. Arsenie Boca a spus ca mucarii vor merge in iad cu biblia sub brat, iar el era inainte vazator cu duhul. Ai vazut vreun ortodox sa agaseze pe strada crestinii cum fac martorii lui Iehova?. Aici pe blog ba insistati cu ziua a 7- a ca altfel vom merge in iad, ba o combateti pe Maria cu ideile voastre, de nu mai scapa lumea de voi mucarii. Nu va condamna nimeni religia ci pe aceia dintre voi care nu-i lasati pe crestini sa-si vada de ale lor si insistati aici pe blogul Mariei sa o combateti si pe ea dar si pe ceilalti insistand cu ale voastre. Faceti-va voi mucarii un blog si terfeliti-va intre voi cat veti vrea, numai ca voi nu aveti o Maria a voastra si de ciuda o perturbati pe ea.

      Ștergere
    16. Vai de Maria voastra inselata de draci si extraterestrii,duceti-va cu ea in focul de veci,ca sunteti fara leac,da are leac Iisus de voi in chinurile de veci,poate acolo veti respecta tot ce spune Iisus si poate acolo va veti plange cu adevarat pacatele,dar va fi mult prea tarziu acolo!Aici e timpul pocaintei si al plansului pacatelor,dar voi n-aveti timp decat sa va laudati cu forma voastra de evlavie,ca e ortodoxa,sau catolica,sau ce-o fi,e o forma de evlavie,care nu va va salva exact ca pe cei din vremea lui Noe,care era vazut nebun de ei,dar el era cu advarat alesul Lui Dumnezeu!

      Ștergere

    17. Anonim13 martie 2018, 15:42
      O sa-ti raspund cu al LUI DUMNEZEU CUVANT :
      Sfânta Evanghelie după Luca
      Capitole:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
      Capitolul 23
      1. Şi sculându-se toată mulţimea acestora, L-au dus înaintea lui Pilat.
      2. Şi au început să-L pârască, zicând: Pe Acesta L-am găsit răzvrătind neamul nostru şi împiedicând să dăm dajdie Cezarului şi zicând că El este Hristos rege.
      3. Iar Pilat L-a întrebat, zicând: Tu eşti regele iudeilor? Iar El, răspunzând, a zis: Tu zici.
      4. Şi Pilat a zis către arhierei şi către mulţimi: Nu găsesc nici o vină în Omul acesta.
      5. Dar ei stăruiau, zicând că întărâtă poporul, învăţând prin toată Iudeea, începând din Galileea până aici.
      6. Şi Pilat auzind, a întrebat dacă omul este galileian.
      7. Şi aflând că este sub stăpânirea lui Irod, l-a trimis la Irod, care era şi el în Ierusalim în acele zile.
      8. Iar Irod, văzând pe Iisus, s-a bucurat foarte, că de multă vreme dorea să-L cunoască pentru că auzise despre El, şi nădăjduia să vadă vreo minune săvârşită de El.
      9. Şi L-a întrebat Irod multe lucruri, dar El nu i-a răspuns nimic.
      10. Şi arhiereii şi cărturarii erau de faţă, învinuindu-L foarte tare.
      11. Iar Irod, împreună cu ostaşii săi, batjocorindu-L şi luându-L în râs, L-a îmbrăcat cu o haină strălucitoare şi L-a trimis iarăşi la Pilat.
      12. Şi în ziua aceea, Irod şi Pilat s-au făcut prieteni unul cu altul, căci mai înainte erau în duşmănie între ei.
      13. Iar Pilat, chemând arhiereii şi căpeteniile şi poporul,
      14. A zis către ei: Aţi adus la mine pe Omul acesta, ca pe un răzvrătitor al poporului; dar iată eu, cercetându-L în faţa voastră, nici o vină n-am găsit în acest Om, din cele ce aduceţi împotriva Lui.
      15. Şi nici Irod n-a găsit, căci L-a trimis iarăşi la noi. Şi iată, El n-a săvârşit nimic vrednic de moarte.
      16. Deci, pedepsindu-L, Îl voi elibera.
      17. Şi trebuia, la praznic, să le elibereze un vinovat.
      18. Dar ei, cu toţii, au strigat, zicând: Ia-L pe Acesta şi eliberează-ne pe Baraba,
      19. Care era aruncat în temniţă pentru o răscoală făcută în cetate şi pentru omor.
      20. Şi iarăşi le-a vorbit Pilat, voind să le elibereze pe Iisus.
      21. Dar ei strigau, zicând: Răstigneşte-L! Răstigneşte-L!
      22. Iar el a zis a treia oară către ei: Ce rău a săvârşit Acesta? Nici o vină de moarte nu am aflat întru El. Deci, pedepsindu-L, Îl voi elibera.
      23. Dar ei stăruiau, cerând cu strigăte mari ca El să fie răstignit, şi strigătele lor au biruit.
      24. Deci Pilat a hotărât să se împlinească cererea lor.
      25. Şi le-a eliberat pe cel aruncat în temniţă pentru răscoală şi ucidere, pe care îl cereau ei, iar pe Iisus L-a dat în voia lor.
      26. Şi pe când Îl duceau, oprind pe un oarecare Simon Cirineul, care venea din ţarină, i-au pus crucea, ca s-o ducă în urma lui Iisus.
      27. Iar după El venea mulţime multă de popor şi de femei, care se băteau în piept şi Îl plângeau.
      28. Şi întorcându-Se către ele, Iisus le-a zis: Fiice ale Ierusalimului, nu Mă plângeţi pe Mine, ci pe voi plângeţi-vă şi pe copiii voştri.
      29. Căci iată, vin zile în care vor zice: Fericite sunt cele sterpe şi pântecele care n-au născut şi sânii care n-au alăptat!
      30. Atunci vor începe să spună munţilor: Cădeţi peste noi; şi dealurilor: Acoperiţi-ne.
      31. Căci dacă fac acestea cu lemnul verde, cu cel uscat ce va fi?
      32. Şi erau duşi şi alţii, doi făcători de rele, ca să-i omoare împreună cu El.
      33. Şi când au ajuns la locul ce se cheamă al Căpăţânii, L-au răstignit acolo pe El şi pe făcătorii de rele, unul de-a dreapta şi unul de-a stânga. Va continua:

      Ștergere
    18. Anonim13 martie 2018, 15:42
      Continuare:
      34. Iar Iisus zicea: Părinte, iartă-le lor, că nu ştiu ce fac. Şi împărţind hainele Lui, au aruncat sorţi.
      35. Şi sta poporul privind, iar căpeteniile îşi băteau joc de El, zicând: Pe alţii i-a mântuit; să Se mântuiască şi pe Sine Însuşi, dacă El este Hristosul, alesul lui Dumnezeu.
      36. Şi Îl luau în râs şi ostaşii care se apropiau, aducându-I oţet.
      37. Şi zicând: Dacă Tu eşti regele iudeilor, mântuieşte-Te pe Tine Însuţi!
      38. Şi deasupra Lui era scris cu litere greceşti, latineşti şi evreieşti: Acesta este regele iudeilor.
      39. Iar unul dintre făcătorii de rele răstigniţi, Îl hulea zicând: Nu eşti Tu Hristosul? Mântuieşte-Te pe Tine Însuţi şi pe noi.
      40. Şi celălalt, răspunzând, îl certa, zicând: Nu te temi tu de Dumnezeu, că eşti în aceeaşi osândă?
      41. Şi noi pe drept, căci noi primim cele cuvenite după faptele noastre; Acesta însă n-a făcut nici un rău.
      42. Şi zicea lui Iisus: Pomeneşte-mă, Doamne, când vei veni în împărăţia Ta.
      43. Şi Iisus i-a zis: Adevărat grăiesc ţie, astăzi vei fi cu Mine în rai.
      44. Şi era acum ca la ceasul al şaselea şi întuneric s-a făcut peste tot pământul până la ceasul al nouălea.
      45. Când soarele s-a întunecat; iar catapeteasma templului s-a sfâşiat pe la mijloc.
      46. Şi Iisus, strigând cu glas tare, a zis: Părinte, în mâinile Tale încredinţez duhul Meu. Şi acestea zicând, Şi-a dat duhul.
      47. Iar sutaşul, văzând cele ce s-au făcut, a slăvit pe Dumnezeu, zicând: Cu adevărat, Omul Acesta drept a fost.
      48. Şi toate mulţimile care veniseră la această privelişte, văzând cele întâmplate, se întorceau bătându-şi pieptul.
      49. Şi toţi cunoscuţii Lui, şi femeile care Îl însoţiseră din Galileea, stăteau departe, privind acestea.
      50. Şi iată un bărbat cu numele Iosif, sfetnic fiind, bărbat bun şi drept,
      51. - Acesta nu se învoise cu sfatul şi cu fapta lor. El era din Arimateea, cetate a iudeilor, aşteptând împărăţia lui Dumnezeu.
      52. Acesta, venind la Pilat, a cerut trupul lui Iisus.
      53. Şi coborându-L, L-a înfăşurat în giulgiu de in şi L-a pus într-un mormânt săpat în piatră, în care nimeni, niciodată, nu mai fusese pus.
      54. Şi ziua aceea era vineri, şi se lumina spre sâmbătă.
      55. Şi urmându-I femeile, care veniseră cu El din Galileea, au privit mormântul şi cum a fost pus trupul Lui.
      56. Şi, întorcându-se, au pregătit miresme şi miruri; iar sâmbătă s-au odihnit, după Lege.

      Ștergere
    19. Anonim13 martie 2018, 15:42
      Iar acum o sa reiau Comentariul tau anticrestinesc:
      Vai de Maria voastra inselata de draci si extraterestrii,duceti-va cu ea in focul de veci,ca sunteti fara leac,da are leac Iisus de voi in chinurile de veci,poate acolo veti respecta tot ce spune Iisus si poate acolo va veti plange cu adevarat pacatele,dar va fi mult prea tarziu acolo!Aici e timpul pocaintei si al plansului pacatelor,dar voi n-aveti timp decat sa va laudati cu forma voastra de evlavie,ca e ortodoxa,sau catolica,sau ce-o fi,e o forma de evlavie,care nu va va salva exact ca pe cei din vremea lui Noe,care era vazut nebun de ei,dar el era cu advarat alesul Lui Dumnezeu!

      Nu pot sa-ti spun decat,DUMNEZEU sa te ierte si sa aiba grija de sufletul tau !

      Ștergere
    20. DUMITRU LUMINITA13 martie 2018 la 19:59

      Mulțumim Mântuitorului nostru Iisus Hristos pentru tot ceea ce ne trimite si apoi doamnei Maria Ghiorghiu pentru strădania si munca ei de a ne intoarce la Credința cea adevarata si la Sfânta Treime pururea in Tatăl Fiul si Sfântul Duh.Amin.

      Ștergere
    21. Si eu nu mai fac parte din nici-o religie lumeasca,religia mea e religia Duhului Sfant,deoarece chiar nu am timp aici pe blog sa stau sa demasc toate inselaciunile tuturor religiilor si adunarilor religioase,toti sunt inselati si adventistii si ortodocsii si catolicii si evanghelistii si iudeii,absolut toti musulmani,chinezi,toti,Satan si chiar proriul sau sistem religios,si a introdus,extras si modificat cate ceva la fiecare religie sau adunare religioasa,de cealalta parte adevarata religie sau adunare religioasa e la Dumnezeu care a nascut din nou cu Duh Sfant oameni pt imparatia Sa o ramasita,un nr infim de micc de oameni tot din toate religiile sau neamurile,ca sa propovaduiasca lumii adevarata religie,adevarata credinta in Iisus si adevarata pocainta de pacate,si lumea sa-i persecute si sau sa-i omoare ca sa se implineasca spusele Lui Iisus in evanghelii si in Cartea Apocalipsa!

      Ștergere
    22. Cata rabdare aveti cu ei doamna Maria, dar mi-e frica caci cu astia rabdarea dumneavoastra este in zadar. Cu atata sadism si ferocitate blesteama sa mergem in iad si in focul cel vesnic de parca ei ar fi lumina credintei pe pamant. Doamne iarta-i, dar astia parca s-au angajat fata de necuratul ca sa distruga credinta celor care intra pe acest blog. Nici o sansa mucarilor! Cu credinta si cu crucea crestin-ortodoxa nu va puteti pune. Mucarii sunt incapatanati ca evreii din vremea Mantuitorului care de ciuda si de manie nu puteau sa auda si sa vada calea pe care le-a aratat-o Iisus Hristos. Cuvintele lui spuse cu tarie pentru toti, erau calea, adevarul si viata, dar ei le-au refuzat pentru sabat, pentru obiceiuri si pentru interpretarile din cartile lor.

      Ștergere
    23. Voi vorbiti ma de sabat obiceiuri si Sabat,astia care mancati porci de ccraciun si ciocniti oua de Paste,si va imbuibati si va tineti traditiile si obiceiurile voastre lumemsti,desfiintand Legea Lui Dumnezeu,vai de religiile voastre veti arde cu ele in iad,de cate ori incearca Mantuitorul Iisus sa va stranga prin noi si prin alti,dar ne prigoniti,amarnicc va fi chinul vostru!Asa cumm pe voi va doare undeva de Legea Sfanta,asa si pe Dumnezeu il va durea undeva de pierzarea voastra vesnica,de-abia astept Judeccata Lui Dumnezeu,ca sa faca ordine si curatenie in toate religiile voastre dracesti si lumesti bazate pe principii,pe dogme si cutume!

      Ștergere
    24. Ai exprimat aceasta parere care va si caracterizeaza, dar sa nu va inchipuiti ca inseamna ceva pentru noi. Voi ramaneti cu ale voastre si noi cu iubirea de Dumnezeu Tatal, de Iisus Hristos, de Preacurata sa Maica si cu iubirea de Duhul Sfant. Cu iubirea aceasta in sufletele noastre, ne vom duce viata pana la sfarsit.

      Ștergere
    25. Daca a-ti avea macar pic de iubire macar a-ti renunta la a va tine traditiile si obiceiurile voastre lumeste,sau macar nu le-ati mai commbina cu sarbatori sfinte,in Sfanta Scriptura nu spune sa tinemm traditii si obiceiuri lumesti!Si daca a-ti toata iubirea fata de Dumnezeu l-ati urma pe Dumnezeu totdeauna,Dumnezeu nu cere sa mergem ccu El un sfert sau jumatate din drum ci tot drumul,nu pot sa merg cu Dumnezeu ca mi-e greu,si plus ca va inchinati la cce nu cunoasteti la icoane,la sfinti,la cruci,la moaste,toate astea sunt idoli daca le puneti deopotriva cu Dumnezeu,doar Lui Dumnezeu trebuie sa i ne inchinam cu frica si cutremur!

      Ștergere
    26. 15:42, mare dreptate ai! Dumnezeu le va arata, celor care cred in cuvantul ei, inselarea.

      Ștergere
    27. 20:58, ce obsedata esti femeie! Doamne, tu traiesti inconjurata de apropiatii tai? Ai prieteni, familie etc? Eati disperata! Ai o disperare si obsedare bolnava! Esti si agresiva!
      Doamne fereste de asemenea persoana!

      Ștergere
    28. Cititi cu atentie NT, nu veti gasi nici un verset in care sa se spuna ca vre-un crestin(cu exceptia evreilor crestini) ar fi pus piciorul in Sinagoga(era ucis cu pietre) sau ar fi tinut Sabatul(cum daca doar evreii erau in sinagogi ?).
      Biblia spune ca se adunau crestinii in Prima zi(Duminica) din saptamana ca sa se impartaseasca(frangerea painii).
      Stabilirea Duminicii in mod categoric a aparut in urma cartii Sf. Ioan Hrisostom - "Impotriva iudaizatorilor" unde explica incercarea de trecere la religia mozaica prin diferite metode.
      Sa ne aducem aminte de vorbele Sf. Ap. Pavel: "daca va veti taia imprejur, Hristos nu va va folosi la nimic".
      De asemenea cititi si de poruncile primite de crestini: Fapte 21:25 "Cat despre paganii care au crezut, noi le-am trimis o scrisoare, hotarandu-le sa se fereasca de ceea ce este jertfit idolilor si de sange si de (animal) sugrumat si de desfrau."
      Aceste se adauga la cele doua porunci despre iubirea fata de Dumnezeu si aproapele.
      Nu exista nicaieri porunca Sabatului pentru crestinii non-evrei/netaiati imprejur.
      Daca gandim logic si crestinii respecta regula celor 6 zile de munca si una de odihna, ciclicitatea e respectata si o zi de odina.
      Crestinii nu au motive sa reconcilieze ziua de odihna sau data pastelui pana cand evreii nu-L primesc pe Iisus Hristos.

      Ștergere
  3. Tanti Maria, priveste link-urile astea. Poate ai vazut ceva in vedeniile lui matale. Avioane si elicoptere.
    http://stiri.tvr.ro/avion-cu-destina--ia-istanbul--prabu--it-in-iran---11-victime_828908.html#view
    http://stiri.tvr.ro/doi-mor-i-i-trei-rani-i-dupa-prabu-irea-unui-elicopter-la-new-york_828913.html#view

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone tu parca esti beat tot timpul sau ce e cu tine?. De unde esti de te exprimi asa de alambicat si cu un ton dispretuitor. Nu ar strica putin bun simt din partea ta si studiaza macar atata cat sa te exprimi corect si civilizat in limba romana. Cu scuzele de rigoare, dar o rog pe doamna Maria sa nu mai fim agresati de postarile tale ofensatoare.

      Ștergere
  4. Doamne ajuta-ne sa trecem prin ceea ce ne este dat noua. Iarta-ne Doamne daca noi romanii am atras asupra noastra evenimente groaznice si nu ne osandi pe noi dupa faptele noastre. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce putem face,cu voia lui Dumnezeu,o sa le induram pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=xo99xEp6_XY

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.youtube.com/watch?v=lSlUW5Imylc

    RăspundețiȘtergere
  8. Ați spus ca România este ocrotită acum spuneți ce a mai rămas din Romania spuneți ce se va intampla

    RăspundețiȘtergere
  9. Pare a fii dupa evenimentul de la Deveselu,care va venii dupa alegerea lui Putin,sau dupa ,'Noua Revolutie' vazuta ca 'salvatoare' de Adrian Severin'.Cred ca ordinea intre cele doua este inversa celei a mentionarii lor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sindicatul Sanitas a decis: Va fi grevă generală în sănătate - informații Digi24
    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/greva-generala-in-sanatate-2-893410

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si asta crezi ca este un mesaj de la Duhul Sfant de-l postezi aici sau tu ai confundat blogul cu un ziar online.

      Ștergere
  11. Ce—a mai rămas din Români,vom vedea!????? Vocile nici nu știau CE A MAI RĂMAS DIN ROMÂNIA ??? NU SUNTEM DELOC PROTEJAȚI ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine si de ce sa ne protejeze, suntem cumva mai merituosi ca alte natii?. Daca era asa nu era plina lumea (Europa) de hoti, cersetori, tepari, etc. si prostituate din Romania.

      Ștergere
    2. Draga an.16:26,in primul rand este vb.despre Ro.nu de locuitorii ei,Romania este singura tara din lume care are in cuprinsul ei cele 7 chacre,de aceea se doreste a fi "rupta"de catre cei malefici(si aici fiecare sa inteleaga ce doreste privid termenul"malefic")

      Ștergere
    3. Si Iugoslavia, URSS si alte state care s-au dezmembrat cate chacre au avut?. Cred ca mesajul nu se refera la dezmembrarea Romaniei (rupta cum spui tu), ci la unele dezastre si fenomene naturale catastrofale ce se vor abate asupra tarii noastre si vor produce multa suferinta.

      Ștergere
    4. 20:48 poate iti dai un nume si apoimai vorbim,ce va place sa va ratoiti,sa puneti intrb.retorice,sa contraziceti sub anonimat,nu aveti simtul raspunderii etc

      Ștergere
    5. Silvia, imi cer scuze daca parerea mea te-a ofensat. Nu inseamna ca daca tu sau altcineva scrie un comentariu este ca si cum ar fi scris Dumnezeu. Ceilalti citesc si emit si ei o parere, care poate sa fie contrara cu a ta. Asta nu inseamna ca ne ratoim cum spui tu (desi noi nu ne consideram ratoi sau rate) ci pur si simplu mi-am exprimat parerea ca nu este vorba de ruperea Romaniei. Cand scrii aici pe blog, citesc si altii care pot sa exprime o parere, dar e doar o parere nu e un verdict asa cum interpretezi tu, fiindca nimeni nu detine absolutul decat bunul Dumnezeu. Apoi, crezi ca daca ai scris Silvia inseamna ceva pentru mine sau pentru ceilalti?. Poate fi un nume fals sau poate ca este numele tau, dar oricum pentru noi esti anonima fiindca nu te cunoastem. Daca eu sau ceilalti as scrie un nume crezi ca ai sti cine sunt?. Faptul ca scrii un nume nu-ti confera deloc o credibilitate mai mare decat in mintea ta si sa mai stii ca contradictiile duc la progres, la idei mai bune. Si eu primesc aici raspunsuri care imi sunt contrare si cu unele sunt de acord fiind mai bine argumentate. Iti doresc sa ai o zi buna, sa nu te mai superi si cu respect iti spun ca intr-un dialog (chiar si pe blog), ceilalti au dreptul sa vorbeasca la fel ca si tine, altfel este doar un monolog (vorbeste doar o singura persoana).

      Ștergere
    6. Vai, Silvia! Ce inteligenta esti... 👎👎👎👎👎

      Ștergere
    7. Silvia 17:53 aici ai MARE DREPTATE !!!

      Ștergere
    8. Silvia, la ce-mi foloseste sa stiu ca te cheama Silvia? Tot o anonima esti pentru cei de aici, hai sa nu mai cautam nod in papura! Ce raspundere ti-ai asumat tu daca pretinzi ca te cheama Silvia?

      Ștergere
    9. 06:58 sunt de acord cu ceea ce zici. As completa si faptul ca sunt unii de pe aici care se semneaza chiar cu numele unor persoane pe care ei nici n-o suporta, dar daca asa se simt ei bine n-au decat !

      Ștergere
  12. ce se mai petrece pe pamant : https://www.youtube.com/watch?time_continue=1101&v=MgIQAvZXnvc

    RăspundețiȘtergere
  13. oameni buni sa ne mai rugam cat mai avem timp Iata ce mai e pe la altii : https://vimeo.com/259524088

    RăspundețiȘtergere
  14. Cei ce nu au credinta v-or fi spulberati,asa dispar popoarele slabe sau rezista cele puternice precum Moldova lui Stefan cel Mare -primul numit de europeni Regele Daciei.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei ca mare neajuns este faptul ca neamul acesta nu mai poate da oameni pentru tara asa cum a fost Stefan Voda al Moldovei, Cel Sfant si viteaz in lupte pentru credinta si pentru tara.

      Ștergere
  15. Exact cum am mai spus,intai trecem prin suferinta,apoi vom fi cernuti(bobul de orez de neghina)ca sunt convinsa ca nu toti vom merita sa ramanem in NOUL ERUSALIM...nu toti suntem asa de buni si cu credinta in Dumnezeu(pentru NOUL ERUSALIM trebuie sa renastem din cenusa)

    RăspundețiȘtergere
  16. Dumnezeu si Maicuta Domnului nu va inga dui sa fie probleme decat acolo unde este rautate,necredinta. Iar daca nafajduim in Bunul Dumnezeu ne va ocroti si vom merge mai departe.
    Acum lumea este si bulversata de evenimente nu mai stiu in cotro sa o ia
    Boli multe neajunsuri si cate si mai cate.
    Dumnezeu la un moment dat va alege graul de neghina.Sa traim curat si cu nadejde. Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti

    RăspundețiȘtergere
  17. Cicerone ....vai de capul tau.Cara-te de pe blogul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apai dupa cum vorbesti,de capul tau e si mai rau an17:02!

      Ștergere
    2. 17:02, ce are crestin esti! Si ce-ti mai place postul...

      Ștergere
    3. Doar i-a facut un indemn raspicat nu l-a obligat nicidecum sa posteasca.

      Ștergere
    4. 19:55, tu chiar nu ai inteles nimic! Doamne!!!
      😂😂😂😂😂😂

      Ștergere
  18. Ne vor apara americanii, doar de aia sintem prieteni cu ei,ne-au dat si cu ce sa ne aparam si "larevedere".

    RăspundețiȘtergere
  19. CICERONE -VORBESTI O LIMBA ARHAICA INCEARCA SA TE EXPRIMI LITERAR SI FARA APELATIVUL -TANTE-ESTI RUDA CU D-NA MARIA?

    RăspundețiȘtergere
  20. D-na Maria,fiecare gindeste dupa capul si mintea sa.Eu ma inchin,ca aveti atita rabdare si bunatate sufleteasca.Toti se intreaba de ce pacatuim,dar numai deschizind comentariile,ce vin pe acest blog iti dai seama ce se intimpla cu lumea si incotro se duce.Nici un pic de rabdare,respect si bun simt.Pentru prima data scriu aici un comentariu,nici in gind si nici in minte nu mi-a fost sa scriu sau sa gindesc ceva rau despre dvs.,dar totusi eu cred ca cel ce crede in Dumnezeu ii va fi scirba numai sa se gindeasca la asa ceva,nu inca sa mai scrie aici pe blog.Sa fiti sanatoasa si mult curaj in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  21. D-na Maria,fiecare gindeste dupa capul si mintea sa.Eu ma inchin,ca aveti atita rabdare si bunatate sufleteasca.Toti se intreaba de ce pacatuim,dar numai deschizind comentariile,ce vin pe acest blog iti dai seama ce se intimpla cu lumea si incotro se duce.Nici un pic de rabdare,respect si bun simt.Pentru prima data scriu aici un comentariu,nici in gind si nici in minte nu mi-a fost sa scriu sau sa gindesc ceva rau despre dvs.,dar totusi eu cred ca cel ce crede in Dumnezeu ii va fi scirba numai sa se gindeasca la asa ceva,nu inca sa mai scrie aici pe blog.Sa fiti sanatoasa si mult curaj in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cicerone ce-i cu tine?. Tu ce fel de om esti?. Prea o iei pe aratura omule. Cum te putem ajuta?.

    RăspundețiȘtergere
  23. Va rog frumos cine mă poate lămurii sa,mi răspundă Sunt ortodoxa frecventez biserica duminica dar nu am înțeleg nici în ziua de azi de ce acum câțiva ani a fost schimbat calendarul ortodox ,(ziau de duminică a devenit prima zi a săptămânii și nicidecum așa cum era înainte adică a șaptea ,nu am îndrăznit să întreb un preot pt că nu dansul a luat această decizie ci alti preaînalți au hotărât D na Maria sau cei care știți va rog sa,mi răspundeți In continuare merg duminică de duminică la Sf biserica dar uneori am aceasta îndoială care calendar este corect cel vechi sau cel nou și de ce a fost schimbat Aștept răspuns și va doresc numai bine la toți Mi,as dori și mă rog că acest mesaj să nu se realizeze și să trăim sănătoși și să ne trăim viața alături de cei dragi Doamne ajută!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca e ceva rau in faptul ca noi ortodocsi ne rugam in prima zi a sapt.

      Ștergere
    2. Punem inceput bun pt.noua saptamana!

      Ștergere
    3. Duminica este prima zi a saptamanii din totdeauna,de cand a creeat Dumnezeu Cerul si Pamantul,Sambata este a 7 zi din totdeauna tot de cand a creeat Dumnezeu cerul si Pamantul!

      Ștergere
    4. Este ziua in care a inviat Domnul nostru Iisus Hristos. Cu aceasta zi a inceput crestinismul, credinta ca Iisus a inviat din morti si ne-a daruit viata vesnica. Sa ne inchinam invierii lui cele de a treia zi (duminica dupa inmormantare) spun preotii.

      Ștergere
    5. Preotii sunt inselati sa spuna prost la fel cum au fost si cand l-au rastignit pe Iisus,degeaba ne inchinam Invierii daca nu tinem Sabatul Sambetei cand s-a odihnit Dumnezeu cu adevarat de lucrarea Mainilor Sale,lumea e inselata de antihrist pana-n ceasul judecatii finale sa dispretuiasca porunca odihnii Lui Dumnezeu,care este ziua Sambetei,Sigiliul dintre Dumnezeu si om,Sabatul n-a fost desfiintat de Iisus,dimpotriva l-a tinut si un mormant,d-asta a Inviat in ziua urmatoare,ca sa inceapa o noua lucrare!NU E SPECIFICAT IN NICI O PORUNCA DIN BIBLIE SA NE INCHINAM INVIERII DOMNULUI,CI SA TINEM TOT CE-AU PRIMIT EVREII SI MOISE,PE MUNTELE SINAI!DOMNUL IISUS A SPUS DACA IL IUBIM VOM PAZI PORUNCILE LUI,TOATE PORUNCILE CU TOT CU SAMBATA IN CCARE TREBUIE IUBIT DUMNEZEU MA iPRESUS DE ORICE,SI APROAPELE CA PE NOI INSINE;DACA LUMEA NU SE SCHIMBA,TARA ASTA SI NEAMUL ASTA CARE NU VREA SA SE POCAIASCA DE PACATE SI SA TINA ADEVARATUL SABAT,VA PIERI IN INU*NDATII,IN CUTREMUR,IN RABOI SAU ALTE CALAMITATI,VA MINUNATI DE CE JUDECA DUMNEZEU,D-AIA!CA FARADELEGILE AU ATINS CULMEA CULMILOR,SI CUTREMURUL VA VENI CU SIGURANTA,POATE NU ANUL ASTA SAU LUNILE ASTEA;DAR VA VENI,SI VA FI PRAPAD!

      Ștergere
    6. Iar ai aparut tu cu sabatul. Sa mai vina cel cu ziua a 7-a si cel care o face pe Mare in fel si chip si apoi ceilalti mucari ca sa ne spuneti voi cum sa fim si ce sa facem noi. Ma, ortodocsii si catolicii, se pocaiesc prin taina spovedaniei mai tare ca voi care va bagati intr-o vana/bazin/piscina si spuneti ca v-ati pocait. Nu sunt atatea soiuri de ciuperci in padure cate secte de mucari sunt acum in lume. Daca eu vreau sa ma inchin lui Iisus si invierii lui, ce treaba ai tu cu asta. Vii si ne spui sa tinem sabatul si sa abandonam duminica, ca preotii sunt inselati, dar tu oare cum esti. Te pomenesti ca tu esti profetul trimis de Dumnezeu ca pe Ioan Botezatorul ca sa ne propovaduiesti sabatul. Tu chiar nu esti in stare sa vezi cat de penibil esti sa intri pe acest blog incercand sa ne demostrezi tuturor cat de prosti si de necrestini suntem cu totii din tara asta pentru ca nu tinem sabatul.

      Ștergere
    7. Draga mea,acceseaza acest LINK,si cu siguranta vei intelege de ce in CALENDARUL BISERICESC s-a pus ca prima zi din saptamana bisericeasca sa fie DUMINICA:
      Iata:
      Duminică - Wikipedia
      https://ro.wikipedia.org/wiki/Duminică
      Translate this page
      În ebraică, zilele din săptămână sunt denumite: "יום ראשון" (yom rișon - ziua întâi), "יומ שני" (yom șayni - ziua a doua), "יום שלישי" (yom șliși - ziua a treia), "יום ... În calendarul persan Duminica este ziua secundă a săptămânii dar ei o numesc un număr unu și este deoarece prima zi care este Sâmbăta este numărată ca 00.

      Ștergere
    8. Pana si Wikipedia va spune ca Duminica e prima zi,d-asta va arde Soarele pt ca nu tineti Sambata adevaratul Sabat si-l inlocuiti cu Duminica,sper ca la vara sa va dea Domnul Iisus dupa inimile voastre indaratnice peste 50 de ggrade la umbra,eu oricum rezist pt ca ma apara Domnul Iisus,pt ca stiu cum sa ma poccaiesc de pacate si sa ajung la El!

      Ștergere
    9. Anonim 20:59 dacă te consideri bună de ce te rogi la Domnul Iisus să ne dea ,la vară ,peste 50 de grade ??? Cel puțin te vezi cum ești ???? Ce suflet negru ai ????

      Ștergere
    10. Anonim 20:59 dacă te consideri bună de ce te rogi la Domnul Iisus să ne dea ,la vară ,peste 50 de grade ??? Cel puțin te vezi cum ești ???? Ce suflet negru ai ???? Comentariul tău dna Maria nu la considerat jignitor și la publicat,al meu probabil îl va considera....jignitor

      Ștergere
    11. Ca sa se incerce credinta fiecaruia!,d-asta spun sa ne dea peste 50 de grade la vara,spre pocainta de pacate,dar din nefericire daca ne uitam in Apocalipsa,spune ca soarelui i s-a dat putere sa-i dogoreasca pe pacatosi cu focul sau,si pacatosii in loc sa se pocaiasca si sa dea slava Lui Dumnezeu,au hulit Numele Lui Dumnezeu care are stapanire asupra acestor urgii!Apocalipsa 16 cu 8 si 9!

      Ștergere
    12. EU ma rog in fiecare zi ,si ziua si noaptea.
      TATAL CERESC NE ASCULTA indiferent de zile,ore.
      Interpretaile pe care le dati voi sunt diferite,e normal fiecare religie sa fie fericita cu ceea ce cred in.
      "blestemele"unora nu-si au locul aici ptr ca e urat,josnic,degradant.
      Pe TATAL CERESC nu-L intereseaza opiniile voastre contraditorii,razboiul vostru verbal.
      Pe TATAL CERESC IL INTERESEAZA NUMAI FAPTELE BUNE SI IUBIREA ADEVARATA PENTRU IMPARATIA CERULUI SI SEMENII NOSTRI. ATAT SI NIMIC MAI MULT

      Ștergere
  24. Basescu acum in direct pe TVR1 cu Cristoiu si Cristache vorbind despre abuzurile procurorilor ,judecatorilor si servicii,Basescu spune ca pe linga legile ce trebue revizuite exista o mafie a justitiei mentionind cazurile Rarinca,Ploiesti etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Basescu sa taca, ca Nastase a infiinta mafia in Romania si Basescu a desavarsit-o cu gasca lui de hoti.

      Ștergere
  25. Silvia tu esti penticostala ?

    RăspundețiȘtergere
  26. 19,01 Numai cineva foarte bine cunoscator poate sa ridice cu asa curaj probleme atit de fundamentale,deci doamna Maria e de admirat.De-a lungul timpului s-au facut multe interventii pe text dupa interesele politico-ideologice de stat ale imparatului Constantin,dar si ale preotilor si altor conducatori religiosi interesati.ADEVARUL este principalul ce trebue cautat .,dar pe pamint se mai spune uneori ca adevarul sta in temnita in timp ce minciuna se lafaie in Palate-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Silvia, te-am intrebat pt. ca ai scris deunazi ca ,,cei ce v-ati mantuit'' si din cate stiam ortodoxii nu se considera mantuiti in aceasta viata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am pomenit nicaieri de mantuire,asta m-ar intresa personal,alti,treaba lor,fiecare cum considera!

      Ștergere
  28. 12 martie 21:13-duminica este recunoscuta in ortodoxie PRIMA ZI- DE LA INVIEREA DOMNULUI si a fost apoi recunoscuta in toata lumea pentru a putea controla timpul si actiunile pe pamant--asta in funtie si de meridianele geografice

    RăspundețiȘtergere
  29. Astazi ajunge la Comisia parlamentara SRI,Coldea cel ce misca din cap ca la boala Huntinton.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde stii ca are boala asta ? A luat-o dela tine ?

      Ștergere
    2. Are,are,ceva are ca prea e vizibil!

      Ștergere
  30. Dragnea vrea o lege pentru cei ce-si defaimeaza tara pe linga cea pentru serviciile secreta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as vrea o lege pentru cei ce-l defaimeaza pe Dumnezeu prin vorbe si fapte.

      Ștergere
  31. 11,41 Iar miroase a server.Huntinton e o boala genetica daca tot esti pe fir,deci nu se poate transmite la sau de la alte persoane.Dar ,exista un mare DAR...si Basescu spunea aseara pe tv ca e nevoie de o noua lege pentru problemele astea vechi.

    RăspundețiȘtergere
  32. Miine seara de la ora 21 incepe difuzarea a primului din cele 4-5 episoade ale interviului pe care Cristoiu i l-a luat lui Ghita.Aceasta ar putea duce la o noua runda in Comisia parlamentara dar si la implicati juridice care ar putea deschide o Cutia a Pandorei cu Probleme mari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vedem ce spune, oare tot ce a mai spus?.

      Ștergere
    2. de cand e Ghita adevarul intruchipat? Chiar asa am ajuns?

      Ștergere
  33. Ghita fiind in custodia filo-rusilor de la Belgrad ,este foarte probabil sa fie folosit , ca cetatean sirb ca si Ponta ,de sirbi si rusi drept Cap de Berbece in lupta geopolitica a lui Putin,pentru slabirea estul aliantei Nord-Atlantice.Deci e un joc periculos cu doua taisuri care poate testa capacitatea 'zidului'NATO,am mai spus asta inca de anul trecut de la fuga lui Ghita,cind spuneam ca va dura mai mult de un an recuperarea lui Ghita care in plus e periculos pentru secretele pe care le detine inclusiv in domeniul sau de activitate.

    RăspundețiȘtergere
  34. 19,56 realitatea e uneori mai dura decit credem pentru ca noi credem fuctie de putinul pe care il cunoastem despre realitate.Bine-ar fi sa ma insel eu,dar in seara asta am auzit niste frinturi de comentarii tv cam cu acelasi sens-craciun

    RăspundețiȘtergere
  35. Ministrul Fifor spune;Amenintarea rusa devine tot mai evidenta-craciun

    RăspundețiȘtergere
  36. Ghita spune ca nu e extradat din Serbia pentru ca Kovesii l-a cerut cu documente False si acuzatii din firme la care nu mai e actionar de 8 ani.Tot aseara la TV Vanghelie il acuza pe Ponta si Sirbu ca au vizat lista celor 15 PSD-isti ce urmau a fi arestati .declansind JIHADUL in partid in scopuri personale,cu ajutorul lui Coldea si Kovesi.

    RăspundețiȘtergere
  37. Ghita a vorbit si despre Iohanis care in loc sa ia masurile ce se impun ,o sustine pe Kovesi cu falsificatorii ei de dosare. De avantajele sefei dosarelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta o spune el si presa platita ca sa spuna asta, dar judecatorii ce spun oare?.

      Ștergere
  38. Tariceanu spune ca Kovesi si Coldea pot fi acuzati de tradarea interesului national apropo de afirmatia lui Ghita ca e periculos a lovi in creatorii romani de softuri a caror schimbare ar costa mult statul.

    RăspundețiȘtergere
  39. Vanghelie mai spune ca Dan Diaconescu putea sa nu intre in inchisoare daca ceda presiunilor lui Oprea si intra in PUNR ,stirea se confirma si de alta persoana din PPDD,dar DD nu poate vorbii findu-i interzis prin hotarirea judecatoreasca,acesta mai sustine ca acuzatia pentru care DD a luat 5 ani era fabricata de industria DNA conform spuselor primarului ulterior decedat.Pe de alta parte Tariceanu cere lista agentilor straini care au intrat la DNA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i cand intri intr-o zona obscura a politicii, nu stii cum vei iesi din ea.

      Ștergere
  40. 20,00 dupa spusa din seara asta a lui Cristoiu ,cazul Ghita e cea mai mare defeciune a serviciului secret,ca urmare a necoordonarii intre Maior al carui om era si adjunctului sau Coldea.

    RăspundețiȘtergere