marți, 13 martie 2018

FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU, CUTREMURUL !


                               Atentie !!!

                    Foarte Important !

Pe acest Blog Dumnezeu Exista -Marturii, cititorii care intra si comenteaza referitor la ceea ce ei citesc  aici, si care, au un limbaj vulgar, au un limbaj violent,jignitor si amenintător la adresa mea sau a cititorilor de buna -credinţă , va aduc la cunostinta faptul că,aceste Comentarii nu le voi publica !
Dar,le voi arhiva intr-un loc anume,iar la nevoie,fara nicio ezitare le voi pune la dispozitia AUTORITATILOR în drept ,pentru a fi descoperiti cei care le scriu si sanctionati conform Legilor in vigoare !
Nu se poate asa ceva! 
Trebuie sa punem punct !!!
Minut de minut primesc astfel de Comentarii care ,aduc injurii si jigniri,amenintari la adresa mea si a cititorilor fideli.
                           Va multumesc pentru intelegere!
                                           Maria Ghiorghiu !

                     13 Martie  2018,ora 16,45 !

                                     Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune ceva despre CUTREMURUL MARE si despre asa zisele calcule matematice.
După cum veti vedea dragilor,nu se potrivesc calculele matematice la Cutremurul mare, despre care se tot vorbeste zilnic.
Iata ce spunea acel glas:

                "Ei au venit ,să stea faţă în faţă cu ,Cutremurul .
             Se va depărta Cutremurul de la Matematică !"
Asadar dragilor,nu se potrivesc calculele matematice cu Voia Tatalui Ceresc.
Numai El va hotărâ daca ,ne va trimite un Cutremur mare si cand anume,si nicidecum calculele matematice.
După cum reiese din acest MESAJ (cel putin eu asa inteleg),CUTREMURUL mare despre care se tot vorbeste, este departe de calculele matematice.
Adica,poate sa aiba loc mult mai tarziu fata de calculele matematice ale oamenilor,sau, niciodata !
Toata stima si tot respectul pentru dl Marmureanu,dar nu se vor potrivi calculele domniei sale.
Sa ne rugam fratilor pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi, si sa ne ocroteasca ,sa ne ocoleasca de acest Cutremur mare despre care se tot vorbeste.
Sa stiti ca ,DUMNEZEU este BUN ,dar este si DREPT !
De ne vom ruga Lui si Prea Curatei Fecioare MARIA,de ne vom iubi Aproapele ca pe noi insine,nu avem de ce sa ne temem de un posibil Cutremur mare.
Cutremurele mici  au rolul de a reaseza Pămantul, si de a evita un posibil Cutremur mare.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu Cel Prea Iubitor si Prea Milostiv ,Amin !
                                      Cu dragoste,Maria.


             

                        

76 de comentarii:

  1. Nu mai puneti la suflet ! Dumneavoastra sunteti dumneavoastra , ei sunt ...restul . Va provoaca cu nerusinare .
    Stregeti- i si ignorati-i .
    Pacat ca nu aveti un administrator al site-ului care sa faca munca asta de curatenie , ati fi mai linistita si nu v-ar mai procura neplaceri .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este normal ca acest blog sa fie perturbat tot timpul de oameni certati cu bunul simt care prin agresivitate verbala (deocamdata), de multe ori si fara discernamant, ataca proprietarul blogului si pe ceilalti cititori.

      Ștergere
  2. Gata !
    S-a terminat !
    Palatul Victoria pica pe guvernul pesedel !!!
    Sa fie intr-un ceas bun !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un baiat glumet pe aici :))))

      Ștergere
    2. 21:32, Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Nu mor caii cand vor cainii.

      Ștergere
    4. Aveţi ceva cu pesedelul. Nu mor caii când vor câinii. Aşa să ne ajute bunul Dumnezeu!

      Ștergere
    5. Cine sunt caii si cine sunt cainii? Aveti grija sa nu incurcati personajele!

      Ștergere
    6. Pai 22:33, cred ca se intelege prea bine. Doar tu nu intelegi. Esti neintelegator.

      Ștergere
    7. Caii sunt psd iar cainii sunt cei care vor sa scape de ei? Vai, vai, daca psd reprezinta binele in aceasta tara oare de ce mai pleaca oamenii din ea?
      Oare cine nu intelege corect realitatea, anonim 00.11?

      Ștergere
    8. 11:55, intotdeauna au plecat oamenii "din ea", indiferent de cine a fost la guvernare. Dar se pare ca inca nu ai inteles si nici nu ai realizat.
      Romania nu este lasata sa ajunga la nivelul dorit, aceasta se poate intampla doar daca iesim din UE si exploatam doar noi resursele tarii, nepermitzand globalistilor si asasinilor economici sa-si bage nasul.

      Ștergere
    9. 20:08 vai de capul tau, tii cu tot dinadinsul sa te autoconvingi ca psd-ul tau e sfant si-ti vrea tie personal binele! Din Romania au plecat masiv oameni de cand e psd la putere dar in special de cand a venit licheaua de Dragnea care a dat totul peste cap. Esti masochist daca sustii acest guvern de incompetenti-analfabeti. Rau a mai ajuns tara asta daca ne lasam umiliti de acesti analfabeti-marionete de la conducere! Mi-e mila de tine, inca n-ai inteles pe ce lume traiesti! Chiar crezi ca „noi” exploatam resursele tarii daca iesim din UE? Pai psd fura de ani de zile cu exceptia anilor cand au furat pnl-pd si udmr. De asta da dragnea din coada atat, ca sa poata stapani mosia-Romania pe de-a intregul! Oare copila aia de 23 de ani cu care se insoteste nu i-o fi sila sa pupe un asemenea specimen? „Romania nu e lasata sa ajunga la nivelul dorit”, dar cine ii tine pe astia de la guvern sa nu construiasca sosele, spitale, scoli si sa creasca puterea de cumparare a populatiei? UE? Ma faci sa rad! Ce naiv esti! Inca mai crezi in povesti de adormit copii!

      Ștergere
    10. 23:32 numai ineptii ai scris. Ura ta izvoraste din frustrarea gruparii politice din care faci parte sau cu care simpatizezi (nu pune alte motive caci stiu prea bine care este problema ta si a celor ca tine), dar locul la guvernare nu este vacant, cand vei/veti intelege? Chiar daca umbli sa deformezi realitatea in favoarea alor tai, nu aveti cum sa accedeti unde vreti. Nu mai suferi pentru ca nu sunteti in varf. Nu aveti cum, pentru ca nu sunteti capabili decat sa bateti din gura si atat. Asa ati facut si alta data, asa faceti si acum. Degeaba umblati sa dati cu barda in cineva acuzand caci voi insiva sunteti cei care aveti cele mai mari probleme cu corectitudinea.
      23:32, ar trebui sa luam exemplul Marii Britanii si sa iesim din UE. Tu crezi ca aceia de prosti au iesit? Vezi tu...nu stiu care dintre noi este naivul. Nu astepta de la UE si de la americani ceva, caci vei primi ce ai primit si pana acum... promisiuni desarte.
      Da, romanii trebuie sa fie singurii stapani in tara lor si pe resursele lor. Acesta trebuie sa invatam si trebuie sa facem. Sa ajungem stapanii propriei noastre tari si sa avem grija de ea. Nu e locul nostru sa fim slugi la UE sau la americani si nici sa fim lada lor de gunoi unde isi arunca toate resturile "menajere" si pentru care le dam bani. Pentru ca orice strain va "trage focul sub oala lui", sper ca intelegi asta. Iar din dragoste de tara si strabuni, romani dragi, nu va mai vindeti pamanturile la straini caci este cea mai mare greseala si pacat acesta.
      Globalismul si interesele celor din afara si-au intins tentaculele si in tara noastra. Crezi ca nu se observa sau sa-l intreb pe presedinte cui ii este obedient si de cine asculta? Sau cine l-a instalat in fotoliu? Iar demosntrezi ca nu sti din cate paturi este placinta, naivule.

      Ștergere
  3. acuma sincer si eu ma asteptam din 2016 sa li se dea o revolutie peste (malin) bot de nu o pot duce si cand colo am irosit 2 ani de zile in transee degeaba.
    daca stiam as fi plecat de mult din tara decat sa ma zbat pe salarii de mizerie.
    astept vremea buna si implinirea profetiei multimii cu bate in mana pe timp de vreme frumoasa.
    cinstea noastra si mandria, Belina si Brazilia
    versus schiorul in Seychelles

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pin' la urma DNA-ul din Brazilia ii va prinde pe toti hotii din Romania ...

      Ștergere
    2. 22:10 cine sa ii mai prinda ? Alina Bica din Costa Mica ?
      Suntem Tara Duhului Sfant cu un hot in a 3-a functie din tara ca importanta. inadmisibil.

      Ștergere
    3. 00:04, degeaba te tot straduiesti caci realitatea ta nu corespunde cu adevarul. Pacat, nu-i asa? Ai vrea tu, dar nu se nimereste nicicum. Ce sa-ti fac? Pasarea malai viseaza. Insa trebuie sa te mai si trezesti.

      Ștergere
    4. Dar de hotul de case care are prima functie in tara ce-i de zis? Totò cura si nu le pasa de omul necajit. Dar nimic din lumea aceasta nu VOR duce cu ei...doar constiinta.

      Ștergere
    5. 00:38 dar tu ce film vezi? Ai grija ca esti intoxicat. Eu n-as baga mana in foc pentru nimeni din lumea politica. Ca sa ajungi acolo trebuie sa fii necurat la suflet, sa stii sa minti, sa disimulezi. Chiar va identificati cu asemenea personaje? De aceea si-a atras Maria atat de multi dusmani, pentru ca sustine personaje dubioase din politica. Era mult mai credibila daca ar fi fost echidistanta si s-ar fi limitat la a comunica mesajele fara a incerca sa le interpreteze prin propriile simpatii politice. Asa era mult mai corect din partea ei! Un om de la Dumnezeu e peste toate aceste meschinarii, altfel se murdareste sufleteste.

      Ștergere
    6. 22:39, nu poti da verdicte. Cunosti prea putin.

      Ștergere
    7. 00:38, bine punctat !

      Ștergere
    8. 00:38 i-auzi, pai asa nimeni nu poate da verdicte pentru ca nimeni in afara de Dumnezeu nu stie tot.

      Ștergere
    9. 11:57, tu cunosti prea putin. Nu poti da verdicte.

      Ștergere
    10. 22:06 te repeti ca un papagal! Mai schimba placa!

      Ștergere
    11. 23:33 De ce sa schimb placa daca este un adevar. Nu anonimule. Cata vreme nu cunosti o situatie asa cum este ea in fapt nu ai cum sa te pronunti decat eronat.

      Ștergere
    12. 12:54 cine stabileste adevarul tau, tuuu??? Ma faci sa rad!

      Ștergere
    13. 00:31 trebuie sa repet pentru neintelegatori: cata vreme tu nu cunosti o situatie asa cum este ea in fapt nu poti da verdicte. De aceea abtine-te de la a debita erori.
      Acela care ride aiurea are un nume.

      Ștergere
  4. Nota 10 d-na Maria ! Asa este socoteala din targ nu este la fel cu cea de acasa . Natura isi are calculele ei .

    RăspundețiȘtergere
  5. James Berkland, un geolog american, pretinde că poate prevesti un cutremur cu o acuratețe de 75%, doar citind ziarul, la rubrica „Animale pierdute“ și corelând aceste date cu ciclurile Lunii. Înaintea unui cutremur major, câinii cu auz foarte bun încep să dispară de acasă cu două săptămâni înainte. Urmează pisicile și purcelușii de Guineea. Berkland a fost dat afară de la un institut de geologie pentru că a prezis cutremurul din 1989 de la Loma Prieta, nordul Californiei, după metoda sa „neștiințifică“. Deși s-a dovedit exactă.

    Fermierii sunt cei mai avizați, pentru că și caii, vacile, oile, găi­nile simt cutremurele. Când toată ograda ține un concert infernal, e clar că se va petrece „ceva“. Porumbeii nu intră în adăpost și zboară dezorientați. Porcii, dacă sunt mai mulți în același țarc, se bat între ei. Găinile nu mai fac ouă și devin agitate. Albinele părăsesc stupii fără să fie atacate. Șoarecii ies din ascunzători și se lasă prinși de oameni cu mâna liberă. Până și furnicile și gândacii de casă ies la drumul mare fără teamă și migrează în ritm alert. În Anglia, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, s-a constatat un comportament neobișnuit al animalelor înaintea raidurilor aeriene. Fermieri britanci știau cu câteva ore înainte că sosesc avioanele de bombardament. Specialiștii cred că vibrațiile create de avioanele în zbor erau resimțite de animale. Tot un soi de vibrații simt și înaintea unui cutremur major.

    În India, în Tamil Nadu, o întreagă colonie de păsări și-a părăsit în grabă habitatul, refugiindu-se pe un deal, doar cu câteva minute înainte ca valul uriaș din 2004 să măture coastele. Migrația subită a fost observată de cercetători, dar n-au făcut legătura cu dezastrul ce urma să-i lovească. Totuși, doar pe baza comportamentului animalelor, nu se poate ști exact „când“ se va produce dezastrul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Animalele, prevestitoarele cutremurelor

    Prima relatare scrisă a comportamentului prevestitor de cataclisme al animalelor datează din 373 î.C., când grecii au notat că șoarecii, șerpii, veverițele au părăsit în grabă orașul Helice cu câteva zile înainte ca un cutremur să-l distrugă. Chiar și albinele și-au părăsit stupii și au roit. Statistica recentă, în urma valului tsunami din Aceh, nordul Sumatrei, și a cutremurului din Peru, a demonstrat că doar animalele închise nu au putut scăpa, restul fugind din timp. Un experiment condus de dr. Stanley Coren, de la Universitatea British Columbia, din Vancouver, Canada, a stabilit cu exactitate ce anume neliniștește câinii înainte de cutremure și mai ales care dintre rase reacționează în avans.

    Cap mic și urechi ciulite

    Experimentul s-a făcut pe 193 de câini din toate rasele, cu caracteristici deosebite. Rezultatul a fost că rasele cunoscute ca având un auz deosebit de fin sunt cele care anunță pericolul chiar și cu două săptămâni înainte. Se comportă ca și când „ceva“ îi sâcâie foarte tare: latră aparent fără motiv, se cer afară și, dacă sunt lăsați să iasă, fug fără o direcție anume, ci doar ca să se depărteze de sunetul ce-i deranjează. Dacă nu pot evada din zona iritantă, devin agresivi. Cu 24 de ore înaintea unui cutremur care a avut epicentrul în Seattle, dar care s-a resimțit și în Vancouver, jumătate dintre câinii selectați pentru studiu au devenit neliniștiți. Toți aveau urechile ascuțite. Câinii cu urechile lăsate, de exemplu cei din rasele Cocker, Setter etc., n-au reacționat decât la neliniștea celorlalți. Dr. Coren a concluzionat că cei mai buni prevestitori de cutremure sunt câinii cu capul mic și urechi ascuțite, care aud mult mai devreme ce se petrece în pântecele pământului.

    Iepurii, cu un auz extrem de fin și cu o frică naturală ce poate salva multe vieți, chiar omenești, reprezintă „senzori“ foarte preciși ai cutremurelor. Iepurii devin neliniștiți, nu mai mănâncă și se izbesc de pereții cuștilor în încercarea de a evada, înainte de producerea unui cutremur. Totuși, dr. Coren atrage atenția că animalele cu auzul foarte dezvoltat reacționează la orice sunet enervant.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bucureștiul a fost de 26 de ori fund de mare

    Reputatul geolog Mircea Trifulescu, cu diplomă de Excelenţă în Ştiinţe Geologice, nominalizat la „Who’s Who“ în 2004, considera, având în vedere și statistica seismelor din România din ultima mie de ani (pe baza mărturiilor din cronicile lui Grigore Ureche, Miron Costin, dar şi a domnitorului Dimitrie Cantemir), că seismele de tip vrâncean au o intensitate între 7 şi 8 grade pe scara Richter și se petrec cu oarecare ritmicitate, fără să fie foarte precisă. Un astfel de cutremur n-ar trebui să aibă efecte devastatoare, dacă s-ar respecta niște norme de construcție a caselor. Mai îngrijorat era de faptul că la Periş se intersectează două fracturi crustale care constituie un focar ce amplifică seismele vrâncene și le fac mai periculoase. Din această cauză s-au simţit în 1977 atât oscilaţii pe verticală, cât şi pe orizontală, ceea ce trebuie să se fi înregistrat pe seismograful de la Căldăruşani.

    „Ca geolog, pot să spun că depozitele de roci de sub Bucureşti sunt noi, deci nu sunt bine sudate, ceea ce determină acea dănţuială manifestată la cutremurul din 1977 și care s-ar putea repeta“, spunea dr. Trifulescu.

    În concepția sa, cutremurele erau provocate de vulcani, de frecările între plăci, de megaconstrucţiile ce nu țin cont de solul pe care se înalță, uneori fiind deviate cursuri de apă. „Aceste cursuri de apă îți indică o fractură, nu trebuie să pui presiuni și mai mari“, era de părerea dr.Trifulescu. Și imensele bazine de acumulare pot fi sursa unor seisme foarte periculoase, locale, determinate de presiunea asupra plăcilor. Însă dr. Trifulescu respingea categoric seismele cu modificări orogenetice, cum apar prin filmele apocaliptice.

    Dr. Trifulescu: „Ultima mişcare orogenetică, însoţită şi de vulcanism, s-a petrecut în cuaternar. Hai să intrăm puţin în vârstele Pământului nostru, care e tinerel, are doar 26 de ani galactici, iar un an galactic are 182 de milioane de ani. Intensitatea planetei este oscilantă, iar oscilaţii puternice se produc o dată la un an galactic, când Caleea Lactee se apropie de altă galaxie, mai mare, Norii lui Magellan. Atunci vorbim de fenomene majore. Într-un an galactic, planetele trec prin două faze, de dilatare şi de contracţie. În faza de dilatare, avem de-a face cu regresiunea apelor, o relaxare a plăcilor tectonice, iar în cea de contracţie creşte densitatea planetelor, se manifestă transgresiunea apelor (revărsare peste uscat), iar plăcile tectonice au tendinţa de a se ciocni, de a se încăleca. În aceas-tă istorie a Terrei, măsurată în ani galactici, Bucureştiul a fost de 26 de ori fund de mare şi acest lucru este dovedit geologic. Apa de pe glob, care constituie 75%, se tot mută. În momentul de faţă ne aflăm la sfârşitul primei treimi a unui an galactic, deci spre sfârşitul perioadei de dilatare a Terrei. Cu alte cuvinte, Calea Lactee abia a plecat, acum 66 de milioane de ani, de lângă Norii lui Magellan. Nu orogeneza trebuie să preocupe omenirea“.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La TV a fost o emisiune si comentau cutremurul din 1977, a fost testata o Bomba N sub pamant la Intorsura Buzaului,bineinteles aprobata de cei doi conductori la vremea respectiva,bineinteles cei doi au plecat din tara cat mai departe ,in Africa. Acea explozie a bombei a produs un cutremur catastrofal in martie 1977 care i-ar fi speriat atat de mult incat au renuntat la astfel de experimente. Informare sau dezinformare?.

      Ștergere
  8. Nu are loc niciun cutremur de pământ fără evoluția prealabilă a focarelor geopatogene seismice, un proces geodinamic ce începe cu aproximativ 14 zile înainte de declanșarea cutremurului .

    RăspundețiȘtergere
  9. Cauzele existenţei focarelor geopatogene.

    Focarele geopatogene sunt cauzate de zăcăminte de uraniu, plumb, cărbuni, hidrocarburi şi de alte elemente generatoare de radionuclizi. În general, elementele radioactive sunt antrenate de ape subterane şi răspândite în diverse concentraţii pe arii geografice extinse.

    Gazele radioactive ce se ridică la suprafaţa solului prin porozitatea scoarţei terestre – cum ar fi radonul, de exemplu, incriminat pentru apariţia cancerului pulmonar – se acumulează în subsolurile clădirilor şi pătrund în apartamente, birouri, hale industriale, spaţii comerciale, etc., de unde sunt inhalate de oameni şi de animale.

    Suplimentar, organismele vii sunt iradiate din interiorul Pământului cu radiaţii cu parametri fizico-chimici necunoscuţi, ce îşi fac simţită prezenţa prin efecte nocive induse asupra organismelor biologice, determinabile prin analize clinice.

    În prezent, pentru localizarea focarelor geopatogene se foloseşte procedura standard a biodetecţiei, iar disfuncţiile organice cauzate persoanelor aflate sub incidenţa acestor radiaţii se pun în evidenţă prin intermediul analizelor clinice uzuale.

    Sub raport fizic, focarele geopatogene pot avea o diversitate de forme detectabile în plan orizontal la suprafaţa solului, având dimensiuni şi intensităţi radioactive instabile. La suprafaţa solului pot apărea focare geopatogene cu diametre relative de 2-4 metri (în fapt, conturul acestora este sinuos), altele sunt în măsură să afecteze radioactiv unul sau mai multe apartamente, după cum există şi cartiere întregi sub incidenţa radiaţiilor telurice menţionate. Suprafața focarelor geopatogene este variabilă în timp ca extindere în spațiu și intensitate radioactivă. Există o interdependență între focare geopatogene și recrudescența actuală a cutremurelor de pământ. Efectele patogene ale acestor radiații se manifestă și la etajele superioare ale clădirilor.
    Simptome cauzate de focare geopatogene.

    În raport cu durata expunerii organismului uman la acţiunea focarelor geopatogene, simptomele se pot eşalona de la stări inexplicabile de oboseală fizică şi psihică (îndeosebi seara şi dimineaţa), la insomnii chinuitoare, greaţă, cefalee, ameţeli şi aritmii cardiace – până la apariţia unor tumori canceroase cu urmări letale.

    RăspundețiȘtergere
  10. Densitatea cea mai mare de perturbari geopatice foarte puternice se afla in jurul Palatului Parlamentului in apropierea Casei Presei si in zona Cotroceni. Elena Ceausescu stia despre existenta catorva focare chiar in Palatul Cotroceni.
    Dupa aproape zece ani de munca, fizicianul Ancu Dinca a reusit sa contureze o harta generala a focarelor geopatogene din Bucuresti. Adica zonele in care acestea se manifesta cel mai intens.
    Este vorba despre harta celor mai mari concentrari de focare geopatogene din Capitala. Astfel, zonele cele mai periculoase sunt in sectorul 5, intre Calea 13 Septembrie, soseaua Antiaeriana, soseaua Salaj, Zetarilor, Drumul Gazarului si strada 11 Iunie. Aici focarele geopatogene sunt foarte apropiate una de alta, uneori chiar la cativa metri distanta unul de altul, si au o emisie de radiatii de inalta intensitate.
    Urmeaza sectorul 1, cu o densitate relativ mare de focare pe toata suprafata, in special in zona centrala. Cel mai rau arata aici o fasie lata de cateva zeci de metri, cuprinsa intre Casa Presei si Piata Romana. Aici, influenta negativa este determinata de o "ruptura de falie tectonica", dupa cum spune Ancu Dinca. Zona de vest si nord-vest a sectorului 1 sta relativ bine, intre Aeroportul Baneasa, Calea Grivitei si Calea Giulesti.
    Sectorul 6 sta si el destul de rau, pe aproape toata suprafata sa, mai putin zona de vest.
    Sectorul 2 se situeaza mai bine deoarece aici densitatea focarelor geopatogene este mica, iar intensitatea emisiilor nocive este relativ medie pe tot cuprinsul sectorului.
    Sectorul 3 are probleme in centru si in alte cinci insule mai mari in zona Titan, Mihai Bravu, Republica, CFR Titan si Policolor. Situatia acestui sector este mult mai buna insa decat in cele prezentate mai sus.
    Sectorul 4 sta cel mai bine, cu 4 zone restranse in care se manifesta fenomenul geopatic: Tineretului, Constantin Brancoveanu, CFR Progresul si Depoul IMGB.

    RăspundețiȘtergere
  11. Zone geopatogene

    În natură ne înconjoară o multitudine de fenomene care nu au fost accesibile, într-o măsură mai mare sau mai mică, înţelegerii noastre.

    Unul dintre aceste fenomene este reprezentat de radiaţiile anomaliilor geologice de la mari adâncimi ale pământului, în mod deosebit cele emise de către colectoarele de ape subterane, în care, în timpul infiltraţiei apei prin straturile poroase ale rocilor, apare o radiaţie electromagnetică cu un grad de penetrare foarte ridicat, care iese din pământ şi se propagă la zeci de kilometri deasupra suprafeţei pământului.

    Despre influenţa nefavorabilă a acesteia, oamenii au ştiut în civilizaţiile dezvoltate încă cu trei mii de ani înaintea erei noastre. Au ajuns până la noi însemnări în care se arată că unele comunităţi, încă în acea perioadă, au putut nu numai să determine locul unde se poate găsi apă, dar să şi găsească locurile cu zonele patogene menţionate mai sus.

    Cunoştinţele lor porneau de la unele observaţii asupra naturii, asupra comportamentului animalelor şi plantelor din locurile cu zone geopatogene, care evită aceste zone.

    Focarele geopatogene

    Focarele geopatogene sunt situate strict perpendicular pe suprafaţa pământului şi o străpung complet, neavând intensitate proprie. Focare se împart în mod convenţional în cele pozitive cu (+) şi în cele negative cu (-).

    S-a scos însă în evidenţă faptul că acţiunea lor asupra organismului conduce la scăderea treptată a stării de imunitate la 95% dintre oameni şi la apariţia unor procese patologice ireversibile, mai mult, într-un grad mai evident la acele grupe de structuri celulare care s-au aflat în mod nemijlocit în raza de acţiune a acesteia.

    Focarul (+) al unei zonei geopatogene este prezent practic lângă fiecare loc de dormit al bolnavilor oncologici. Spre deosebire de cele ale organelor, îmbolnăvirile maligne (leucemia, limfogranulomatoza) au plus — focare ale zonelor geopatogene şi sunt depistate în diferite zone ale locului de dormit, pe punctele corespunzătoare ale proiecţiei trunchiului.

    Merită atenţie următorul fapt: de regulă, în timpul cercetării locurilor de dormit ale bolnavilor, la care au fost descoperită o tumoare benignă (de orice localizare) în zona locului de dormit corespunzătoare organului afectat, apare focarul „minus”. Ulcerul gastric apare atât în focarele tip „plus”, cât şi în cele de tip „minus”. S-a descoperit însă că ulcerul gastric care apare într-un focar „plus”, ulterior se va transforma într-unul malign.

    Focarul (-) al zonelor geopatogene, în locurile corespunzătoare dormitoarelor, se întâlneste la oameni care suferă de boli neuropsihice, cardiovasculare, de unele boli cronice: mastopatii, nefrite, colecistite, gastrite, anexită.

    RăspundețiȘtergere
  12. Când focarul unei zone geopatogene se află în zona locului de dormit, lângă căpătâi; pot să apară următoarele senzaţii: durerile de cap nocturne, ameţeli la ridicarea capului, dereglarea somnului, senzaţia inexplicabilă de disconfort. În cazul localizării lui în regiunea inimii apar senzaţii neplăcute în regiunea pieptului, junghiuri la inimă, dereglarea frecvenţei contracţiilor inimii, modificarea presiunii, dispnee.

    Întrucât sistemul nervos central reacţionează printre primele la acţiunea radiaţiei pământului, toate modificările se manifestă, înainte de toate, printr-un grad ridicat de excitabilitate, nervozitate (senzaţie de tensiune) a oamenilor sau printr-o stare de depresie, de apăsare.

    Simptome comune

    Observaţiile confirmă că la oamenii care se află peste opt zile într-o zonă geopatogenă se observă unele simptome comune: sentimentul de disconfort, reclamarea unei slăbiciuni generale, somnolenţă sau insomnie, dureri permanente de cap şi ameţeli, tensiune inexplicabilă, nervozitate, sentimentul de frică, arsuri şi junghiuri în tot corpul, spasme intermitente la picioare, extremităţi reci, „de gheaţă”.

    O şedere mai prelungită într-o zonă geopatogenă va conduce la îmbolnăvirea de leucoză, de scleroză laterală, la dereglarea circulaţiei cerebrale, fenomene spastice, spasme clonice, migrene şi la creşterea inexplicabilă a temperaturii până la 39-40C, la strabism.

    Cercetările efectuate de către membrii societăţii pentru geobiologie, sub conducerea doctorului E. D. Hartmann, au demonstrat că benzile active ale unei reţele dreptunghiulare sub forma unui grilaj, îndreptate spre NORD-SUD, provoacă în mare parte îmbolnăviri cardio-vasculare, iar benzile ce merg în direcţia EST-VEST conduc la diferite inflamaţii, tumori, artrite, reumatism. La oamenii, ale căror locuri de dormit se află în punctele de intersecţie ale grilei diagonale, se remarcă apariţia îmbolnăvirilor vasculare, astmatice, reumatice, spasme, tahiaritmii.

    În felul acesta, din informaţiile prezentate se poate trage concluzia că intervalul îmbolnăvirilor provocate de radiaţia pământului în zonele geopatogene este extrem de larg. Medicii de diferite specialităţi trebuie să ţină cont de acest fapt în cazul când li se adresează pacienţii în legătură cu bolile lor cronice.

    Doar 5% dintre oamenii care se află într-o zonă geopatogenă rămân sănătoşi pe seama potenţialului mare al forţelor de protecţie sau al celor ereditare ce le au la dispoziţie; datorită acestui fapt ei pot să reziste mult timp influenţei ucigătoare a radiaţiei pământului.

    În conformitate cu teoria biosimetriei funcţionale, în rândul populaţiei există tipuri de oameni cu polarizare („de stânga” şi „de dreapta”) care reacţionează complet diferit la radiaţia pământului. Punctele cancerigene locale în zonele geopatogene, în majoritatea lor, corespund intersectărilor induse, mai mult, undele radiatiei au frecvenţele lor caracteristice şi, de obicei, au o polarizare de stânga.

    În acelaşi timp, unele îmbolnăviri sunt provocate şi de intersectările fluxurilor de ape subterane, (în cazul sclerozei difuze) şi au o polarizare mixtă (la limfogranulomatoză). Ciroza ficatului este, de asemenea, provocată de o radiaţie cu polarizare de stânga.

    Zonele geopatogene în locurile de domiciliu sau în cele de muncă ale oamenilor trebuie recunoscute ca un factor de risc ridicat şi este necesar să fie luate toate măsurile pentru depistarea şi neutralizarea acestora.






    RăspundețiȘtergere
  13. Pot fi prevăzute cutremurele catastrofale?

    Cutremurul de la Loma Prieta (California, 17 octombrie 1989), de la Kobe (Japonia, 17 ianuarie 1995) şi foarte recent, Aquila (Italia, 06 aprilie 2009), ca să enumerăm doar câteva cutremure mai mediatizate, au fost însoţite de fenomene electromagnetice precursoare ce au fost puse în evidenţă în înregistrări indubitabile. Această intensificare a emisiei de unde electromagnetice de foarte joasă frecvenţă apare cu zeci de ore înaintea unui cutremur devastator, iar cu câteva minute înainte de declanşarea mişcărilor telurice de suprafaţă, intensitatea emisiei creşte brusc. Multe animale, păsări sau peşti sunt sensibile la acest gen de unde şi ajung într-o stare de agitaţie aparent inexplicabilă. Pot de asemenea să apară ionizări ale atmosferei, dând impresia formării unor “aurore boreale”, chiar dacă evenimentul are loc undeva, departe de poli.

    Punerea în evidenţă pe cale experimentală a acestor unde electromagnetice este foarte dificilă, necesitând aparatură specială şi extrem de sensibilă. Costurile aferente sunt foarte mari, având în vedere că trebuie menţinute în funcţiune staţiile de monitorizare, zi şi noapte, timp de zeci de ani, în aşteptarea unui cutremur devastator. Dar asemenea organismelor meteorologice transfrontaliere, geofizicienii şi staţiile lor seismologice intensifică colaborările şi schimbul de informaţii în acest domeniu, încercând să găsească metode repetitive şi cât mai credibile de prognoză. Au apărut şi hărţi de predicţie pentru zonele de interes. De exemplu, în cadrul unui proiect de colaborare dintre Advanced National Seismic System (ce este parte a United States Geological Survey) şi Swiss Seismological Service se publică zilnic, pentru următoarele 24 ore, o hartă asemănătoare cu cele izotermice sau izobare utilizate în meteorologie, ce redă în termeni probabilistici şi culori sugestive, riscul unui seism major în diverse zone din California.

    RăspundețiȘtergere
  14. Schimbarile climatice provoaca seisme

    In cursul ultimelor decenii, numerosi savanti sau cercetatori amatori au fost ironizati de comunitatea stiintifica deoarece afirmau ca seismele ar fi rezultatul incalzirii globale. Se pare insa ca ipoteza lor nu este deloc de luat in ras, deoarece, potrivit unui studiu de ultima ora, realizat sub egida Universitatii Nationale din Australia, schimbarile climatice pe termen lung au potentialul de a misca din loc placile tectonice ale planetei.


    Musonii erodeaza Himalaya

    Colaborand cu cercetatori din Germania si Franta, specialistii australieni au reusit sa puna in evidenta existenta unei legaturi intre miscarea placii tectonice indiene in cursul ultimelor milioane de ani si intensificarea musonilor locali. „Ploile musonice s-au intensificat, mai ales dupa 1960, constant, accelerand miscarea placii indiene cu un centimetru anual”, spune dr. Giampiero Iaffaldano, de la catedra de Stiinte Geologice a universitatii de la Antipozi.

    Savantii au introdus toate datele referitoare la nivelurile pluviometrice si alti factori climatici intr-un computer, pentru a simula modul in care musonii au erodat coastele estice ale muntilor Himalaya in ultimele ere geologice. Ei au ajuns la concluzia ca de pe versantul rasaritean al masivului muntos a fost „maturata” de ploi o cantitate suficienta de roca pentru a facilita miscarea placii tectonice, in sens invers acelor de ceasornic. „Semnificatia acestei descoperiri rezida in recunoasterea pentru prima data a faptului ca modificarile de durata ale climei au potentialul de a actiona ca o forta de sine statatoare si de a influenta deplasarea placilor tectonice”, explica Iaffaldano.

    Europa este pe cale sa „patrunda” sub Africa

    „Se stia ca anumite evenimente geologice provocate de miscarea placilor – de pilda deriva continentelor, inchiderea bazinelor oceanice si inaltarea unor mari lanturi montane – au capacitatea de a influenta modelele climatice, in cursul unor perioade de milioane de ani. Acum, am demonstrat ca si reciproca este valabila: schimbarile climatice pe termen lung sau modificarile survenite in mod natural in modelele climatice, in decurs de milioane de ani, pot influenta miscarea placilor, intr-un mecanism de tip feedback”, apreciaza savantul australian.

    Savantii spera acum ca aceasta descoperire va putea fi folosita in prezicerea declansarii unor cutremure de amploare, precum a fost cel din 11 martie, care a zguduit Japonia. „Cand fortele care misca placile tectonice ating anumite praguri critice se produc seisme. Pentru a intelege potentialul seismic al zonelor de contact intre placi, este important de identificat toti factorii care au contribuit la deplasarea placilor tectonice, in trecut. Iar din acest punct de vedere, schimbarile climatice sunt un factor pe care nu l-am luat in considerare pana acum. Scopul nostru este de a intelege ce anume face placile tectonice sa se miste si ce regiuni sunt mai predispuse la aparitia de cutremure devastatoare. Analiza climatului planetei, in ultimele sute de mii de ani, ar putea aduce date valoroase, in aceasta ecuatie cu destule necunoscute”, este de parere Iaffaldano. Declaratia lui survine dupa ce in urma cu cateva zile, geologii au anuntat ca Europa este pe cale sa „patrunda” sub Africa, din cauza directiei de deplasare a placilor tectonice pe care sunt situate cele doua continente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru straduinta de a ne expune aceste materiale despre cutremure. Stiinta, studiile, statisticile si evidenta impreuna cu diferitele manifestari naturale (inclusiv al animalelor) pot da indicii despre apropierea unui cutremur mare.

      Ștergere
  15. of Marie draga nu-ti face singe rau cu astfel de entitati caci cine va ride la cel din urma va ride de bucurie iar cine ride acum de tine la ceasul de pe urma vor plinge si vor cere inurare dar cintarul va atirna greu de miscat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta este un blog al unei persoane, respectiv Maria, care este profund crestina si nu este normal sa fie agresata verbal de oameni care o injura si o jignesc in fel si chip doar pentru ca ei nu vor sa accepte ce scrie Maria. Masura luata de Maria este una normala si poate trebuia luata mai demult pentru a nu se ajunge aici.

      Ștergere
  16. Maria, trebui sa sti ca marele dar per care il ai tu de la Dumnezeu trebuie platit (prin suggerita, ) tu stii ca toti marii mistici si profeti au suferit in diverse moduri, dar au rabdat cu dragoste si iubire pt lucrarea TATALUI CERESC, tot asa si tu, nu-i baga in seama, pt ca nu te insulta ei, ci diavolul prin intermediul lor, pt ca nu supoarta ca sa lucrezi pt Dumnezeu si in scopul salvarii sufletelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si voi puteti avea acelas dar precum tanti Maria daca, veti sta mult in rugaciuni. Daca veti postii si deveiti vegetarieni adica numai fructe si legume crude, veti putea vedea mai multe decat dinsa. Daca nu credeti, intrebati-o cate ore sta in rugaciuni cad nu are ce fae si veti intelege ca ce am spus este adevarat. Numai posturile, vegetarian cruda si rugaciunile poate adduce omul la Lumina Divina. BBaftala cei ce vreti sa fiiti mai mari decat tanti Maria. Se poate. Sa aveti bafta. Bahtalo. Scuze pt tastatura lui rahatul de google care intra automat si modifica cuvintele.

      Ștergere
    2. Nu sunt de acord cu cu tine, fiindca aceasta suferinta nu vine de la Dumnezeu ci de la oameni care nu-si pot controla limbajul si probabil din lipsa de educatie a acestora. Asemenea persoane nu trebuie sa aiba posibilitatea de a spurca acest blog al unei persoane profund crestine, cu veninul din inima si din sufletul lor intunecat de ura si rautate. Diavolul se manifesta numai pentru ca-i dam voie si-l incurajam prin lipsa de atitudine impotriva lui.

      Ștergere
  17. Eu cred ce scrieti,bine ca existati,multumesc dvs si SFINTULUI DUH

    RăspundețiȘtergere
  18. „conform legilor in vigoare”, la care legi te referi, poti sa dai exemple, dna Maria? Nu cumva la cele pe care vrea sa le introduca Dragnea ca sa nu mai sufle nimeni in fata lui in Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-404

      Ștergere
    2. Legea bunului simt si a comportamentului civic normal al oamenilor trebuie sa ne calauzeasca pe acest blog. Poruncile si legile divine trebuie sa le punem inaintea nesimtirii, a lipsei de educatie si a lipsei bunului simt. Agresivitatea in limbaj si exprimare nu ajuta, mai degraba duce la degradare.

      Ștergere
    3. 06:02 dar trebuie sa fim atenti si la ceea ce emitem noi insine. Dna Maria e deseori aroganta, ironica si extrem de orgolioasa. Chiar ea spune ca ce dai, aia primesti. Cenzurand comentarii care nu contineau injurii dar care nu erau de acord cu ce spunea ea, si-a atras ceea ce a imprastiat. Sa pui pumnul in gura celor care au ceva de spus, diferit de opiniile tale, nu e o solutie. Adevarul iese mereu la lumina chiar daca cineva incearca sa-l ascunda!

      Ștergere
    4. 22:46, nu mai judeca. Acuzatiile tale provin din optica ta, nu inseamna ca aceasta optica reprezinta si adevarul. Blogul nu-ti apartine. Ai putea sa-ti faci propriul blog iar acolo sa iti expui tot ce doresti, toate ideile tale. Astfel ai fi mai implinit tu cu tine.

      Ștergere
    5. 12:02 blogul e al lui Dumnezeu, nu asa spune Maria? Optica mea reprezinta bunul simt, optica ta e indoctrinata de antena 3. Si nu doresc sa-mi fac propriul blog pentru ca nu sunt prezicatoare. Intru aici de curiozitate si pentru a citi si parerile celorlati. Nu sunt obligata sa fiu de acord cu tine. Ai inteles, judecatoareo???

      Ștergere
    6. 12:02, foarte ciudat. Tu la toti le spui sa plece "de pe blog". Deci, scopul tau e sa ramai singura cu maria (?!). Sa schimbati doua vorbe ca fetele doar voi doua. "Ce dragut"! Alo, 12:02! Pareri, opinii diferite poti accepta. Sau tu esti genul care numai ce spui tu e valabil?! De asemenea, nu spui nimic interesant. Esti genul certaret. Asta e muzica care-ti place tie.

      Ștergere
    7. Alo 06:10! Complet eronat ceea ce ai scris. Parerile diferite sunt acceptate cata vreme este prezent bunul simt. Nu ti se pare normal si firesc sa fie respect intre oameni?
      Ps. Muzica este armonie, dar asocierile tale arata starea ta interioara. Un pic de liniste ti-ar fi binevenita.

      Ștergere
  19. Cum adica "fata in fata" ? ... inseamna ca vine repede

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred ca va veni destul de repede..se indeparteaza de calcule"...Marmureanu a zis dupa calcule 2040...adica lasa calculele ca deja stati fata in fata cu cutremurul cel mare...sa ne fereasca Dumnezeu...

      Ștergere
  20. Nu mai e timp de asteptat ...

    RăspundețiȘtergere
  21. Incendiu la cablurile electrice ale termocentralei Turceni-Rovinari fara victime,iar pe valea Prahovei copaci cazuti pe linia ferata si pe tren-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. 22,03 Felicitari pentru material mai ales prima parte cu cutremurele,Concluzia este ca se pot folosii calculele statistice pe calculatoare cu aceste pierderi de animale ,daca am fi mai meticulosi cea ce nu e cazul romanilor.Dar ideea trebue retinuta,tinuta evidenta si pusa in calculator -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Scripturile demonstrează că Satana poate săvârşi semne şi miracole (ex. 2Tes.2:9, Apoc.13:13-15). De asemenea, conform lui Ezechiel 14:9-11, ca o pedeapsă, Dumnezeu însuşi poate chiar îngădui unui profet fals să se amăgească singur şi la rândul lui să amăgească poporul necredincios şi păcătos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Veritas semper Vincit.Adevárul ínvinge mereu.

      Ștergere
    2. Ce bine le zici tu, bibicule !!!

      Ștergere
    3. 03:56, adevarat! Nimic nu trebuie sa ne abata de la Cuvantul lui Dumnezeu! Nimic pe lumea asta nu e mai adevarat ca si Cuvantul lui Dumnezeu! Restul sunt "miracole si semne" pentru cei care nu cred in Cuvantul lui Dumnezeu!

      Ștergere
    4. 03:56 de acord cu tine.

      Ștergere
  24. Felicitari Doamna Maria pentru aceasta masura de a nu publica postarile injurioase si lipsite de o minima decenta in exprimare. Sa speram ca vom putea schimba idei, chiar si cele contrare, intr-un mod civilizat fara sa fim agresati de limbajul impardonabil al unora care nu-si pot stapani ura si nu au capacitatea de a se exprima civilizat. Vor mai incerca o perioada sa se manifeste, dar pana la urma vor abandona vazand ca nu au nicio izbanda. Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va binecuvinteze pentru indeplinirea misiunii de mesager intre cer si pamant.

    RăspundețiȘtergere
  25. Doamna Maria asa este Dumnezeu nu are nevoie de calcule matematice sa cutremure Pamantul ci atunci cand vrea.
    Cand rautatea din oameni va ajunge la culme si nu ma indoiesc de acest lucru mult rau este.
    Regret si i-mi pare rau ca oamenii sunt asa de rai cu vorbe urate si jigniri la adresa dv.cat si a noastra a cititorilor acestui minunat blog.
    Bunul Dumnezeu s-ai miluiasca iar dv. doamna Maria s-a va dea rabdare si putere.
    Cu tot dragul si multa iubire.

    RăspundețiȘtergere
  26. Cutremur puternic de 4,7 grade în România, resimțit la București și Chișinău!

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/cutremur-de-47-pe-scara-richter-in-romania-seismul-s-a-simtit-si-la-bucuresti-894792

    RăspundețiȘtergere
  27. Cel mai mare seism din 2018. Radulian: Astfel de cutremure nu pot elimina producerea unuia mare

    RăspundețiȘtergere
  28. "Ei au venit ,să stea faţă în faţă cu ,Cutremurul . Se refera cumva la venirea extraterestrilor? Ati scris ca vor veni ca un seism major,cutremur cand vin extraterestrii,asta imi da de inteles.

    RăspundețiȘtergere
  29. Americanii si ET coordoneaza instalatia HAARP .

    RăspundețiȘtergere
  30. Parca-i si vad pe ET sub pamant cum scutura scoarta de parca am fi paduchi sau gunoiul de pe pres .
    Eram la birou astazi , la et. 2 , intr-o cladire veche . Stand pe scaun am simtit exact expresia d-nei Maria ,,fata in fata cu cutremurul '' . Miscarea a fost pe verticala si a durat cateva secunde .
    Eu simt cutremurele pentru ca inima incepe sa imi bata repede si am o stare de neliniste . Sentimentul e unul paralizant , eu prinzandu-l si pe cel din '77 care a fost ca barca pe valuri . La cel din '77 s-a auzit un huruit inainte ca si la cel din anii '80 . E infiorator , ramai cu spaima multa vreme , cu fobia de spatii inchise .
    Asta demonstreaza ca omul nu poate controla natura , e o furnica in fata acestor cataclisme naturale .
    O sa va postez o simulare perfecta , am mai postat-o a ceea ce a fost in anul '79 eruptia Vezuviului . De constatat cum dispare dintr-odata un oras , din senin :

    Este 8 dimineata, soare, cald, august, pasarile canta si sunt agitate . Pe fundal se vede vulcanul care incepe sa fumege usor. Incep seria de cutremure . Ora 13 , incep alte cutremure , cad tiglele de pe case, se aud plansete de copii , animale agitate , vulcanul fumega din ce in ce mai mult . Ora 15 casele sunt toate acoperite de cenusa , cerul este cenusiu , ziua nu se mai deosebeste de seara .
    Ora 17 , vulcanul erupe si casele se incendiaza , pamantul se cutremura in permanenta.
    Ora 20 totul e cenusa si fum , casele sunt toate la pamant , se vede doar rosu in fundal . Toata noaptea lava curge si acopera totul . Zorii diminetii dezvaluie ruinele orasului Pompei plin de cenusa .

    https://www.youtube.com/watch?v=LVxve_nmP90

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost cutremur ieri in Bucuresti si in Chisinau,s-a simtit destul de bine,4,6 grade,nu stiu de ce doamna maria nu a scris despre cutremurul acela scurt care la scris pe blog,se pare ca isi uita propriile mesaje.

      Ștergere