marți, 13 martie 2018

MONSTRUL DIN ADÂNCURI ! TORNADĂ ? TSUNAMI ?


                             Atentie !!!

                    Foarte Important !

Pe acest Blog Dumnezeu Exista -Marturii, cititorii care intra si comenteaza referitor la ceea ce ei citesc  aici, si care, au un limbaj vulgar, au un limbaj violent,jignitor si amenintător la adresa mea sau a cititorilor de buna -credinţă , va aduc la cunostinta faptul că,aceste Comentarii nu le voi publica !
Dar,le voi arhiva intr-un loc anume,iar la nevoie,fara nicio ezitare,  le voi pune la dispozitia AUTORITATILOR în drept pentru a fi descoperiti cei care le scriu,si sanctionati conform Legilor in vigoare !
Nu se poate asa ceva! Minut de minut primesc astfel de Comentarii care ,aduc injurii si jigniri,amenintari la adresa mea si a cititorilor fideli.
                           Va multumesc pentru intelegere!
                                           Maria Ghiorghiu !

                          13 Martie 2018 ,ora 15,56 !

                                         Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza,si tot in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                "Monstrul din adâncuri !"

Clipă în care,desi eram cu ochii pe monitor,vedeam si -n spatele meu inspre Sud de parca as fi avut un alt ochi in ceafa,vedeam un "MONSTRU "; dar un altfel de monstru, adica o Tornada sau posibil un TSUNAMI !
Image result for TORNADO IN OCEAN.

Deci,vedeam cum intr-o apa a carei margini nu se vedeau, s-a
format un vartej urias in inversul acelor de ceasornic , apoi ,s-a ridicat de cativa metri un fuior imens de apă,după care ,a revenit la loc in vartejul care se invartea in inversul acelor de ceasornic. 
                  Related image
Image result for TORNADA IN OCEAN.
Vartejul se adâncea si mai tare in rotatia  sa, ca apoi ,acea TORNADA in Apă a inceput sa se ridice de 10 ori mai mare, mai inalta, cam cat un bloc cu 20 de etaje.
Tot ce vedeam Prieteni,chiar ca un adevarat Monstru s-a ridicat din adancuri.
Prieteni dragi,din nefericire,vom auzi de o astfel de Tornada care ,va aduce multa suferinta si multe lacrimi pe obrajii celor care se vor afla aproape de ea.
Unde anume,sau cand se va intampla,nu mi s-a descoperit.
Dar haideti sa ne rugam impreuna,pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa nu ingaduie Monstrului din adancuri a se manifesta. Ci sa potoleasca furia apei, furia vantului extrem de puternic,asa cum a potolit si in PILDA SFINTEI EVANGHELII după MATEI si MARCU:

Iata:

Potolirea furtunii

Potolirea furtunii este una din minunile lui Iisus, consemnată în Evanghelia după Matei (8:23-27), în cea după Marcu (4:35-41) şi în cea după Luca (8:22-25).[1][2][3] În conformitate cu evangheliile, Iisus din Nazaret şi ucenicii săi traversau într-o seară Marea Galileii cu o corabie când a izbucnit o furtună puternică, cu valuri care se prăvăleau peste corabie, astfel încât aşa corabia era cât pe ce să se scufunde. Iisus era în partea din spate a corabiei, dormind pe un căpătâi, dar ucenicii l-au trezit şi i-au spus: "Învăţătorule, nu-ţi pasă că ne înecăm?" Evanghelia după Marcu consemnează următoarele: El s-a ridicat, a certat vântul şi a poruncit mării: "Taci! Linişteşte-te!" Şi vântul s-a potolit şi s-a făcut linişte mare. El le-a spus ucenicilor: "De ce vă este atât de frică? Încă nu aveţi credinţă?" Ei erau înfricoşaţi şi se întrebau unul pe altul: "Cine este acesta? Până şi vântul şi valurile îl ascultă!" Autorul Michael Keene comentează că Marea Galileei era cunoscută pentru furtunile ei năprasnice care începeau din senin şi că evreii erau un popor de uscat care nu se simţea bine pe mare, deoarece ei credeau că marea este plină de creaturi înfricoşătoare. [4] Autorul John Clowes comentează că punând întrebarea "De ce vă este atât de frică?" Iisus le cere ucenicilor să caute în propriile minţi cauza şi originea fricii, pentru ca ei să realizeze că frica îşi are originea în gândirea şi trăirea omenească, diferite de gândirea şi trăirea spirituală. Şi întrebându-i "Încă nu aveţi credinţă?" Iisus arată spre o slăbiciune în principiile lor spirituale. Clowes mai comentează că prin ultima întrebare Iisus îşi învaţă ucenicii, şi prin ei toate generaţiile viitoare ale omenirii, că frica este un rezultat al puţinei lipse de credinţe în mintea omenească. [5]
Isus potoleşte o furtună pe Marea Galileii.

 CAPITOLUL 44

Isus potoleşte o furtună pe mare

Current Time0:00
Încărcat: 0%
Progres: 0%
Durată0:00
  • ISUS LINIŞTEŞTE O FURTUNĂ PE MAREA GALILEII
Isus a avut o zi lungă şi obositoare. La lăsarea serii, el le spune discipolilor săi: „Să trecem pe celălalt ţărm”, care se află pe partea opusă oraşului Capernaum (Marcu 4:35).
Pe ţărmul estic al Mării Galileii se află ţinutul gherasenilor, care aparţine regiunii Decapole. Oraşele din această regiune sunt centre ale culturii greceşti, deşi aici locuiesc şi mulţi evrei.
Plecarea lui Isus din Capernaum nu trece neobservată. Şi alte bărci pornesc în această călătorie (Marcu 4:36). De fapt, celălalt ţărm nu este foarte departe. Marea Galileii este un lac mare cu apă dulce, care are o lungime de aproximativ 21 de kilometri şi o lăţime maximă de circa 12 kilometri. Însă lacul este destul de adânc.
Deşi este perfect, Isus se simte obosit, întrucât desfăşoară o activitate intensă. Prin urmare, după ce părăsesc ţărmul, el se întinde în partea din spate a bărcii, îşi pune capul pe o pernă şi adoarme.
Unii dintre apostoli ştiu să conducă o ambarcaţiune, însă călătoria nu va fi uşoară. Marea Galileii este înconjurată de munţi, iar temperatura de la suprafaţa apei este adesea destul de ridicată. Uneori, mase de aer rece dinspre munţi coboară spre mare, iar, când intră în contact cu suprafaţa caldă a apei, se produc în mod neaşteptat furtuni violente. Acest fenomen are loc şi acum. În scurt timp, valurile izbesc cu putere barca. Aceasta începe să se umple de apă, iar apostolii sunt în pericol (Luca 8:23). Dar Isus nu se trezeşte.
Apostolii se luptă cu disperare să ţină barca sub control. Nu este prima oară când sunt surprinşi de o furtună. Dar acum situaţia este diferită. Temându-se pentru viaţa lor, ei îl trezesc pe Isus şi îi spun: „Doamne, salvează-ne, că pierim!” (Matei 8:25). Discipolii se tem că se vor îneca.
Isus le spune: „De ce vă este frică, puţin credincioşilor?” (Matei 8:26). Apoi ceartă vântul şi spune mării: „Taci! Potoleşte-te!” (Marcu 4:39). Vântul năprasnic se opreşte, iar marea devine calmă. (În evangheliile lor, Marcu şi Luca menţionează mai întâi că Isus potoleşte în mod miraculos furtuna şi după aceea amintesc lipsa de credinţă a discipolilor.)
Cât de impresionaţi trebuie să fie discipolii! Tocmai au văzut cum o furtună cumplită s-a potolit, aşternându-se apoi o linişte desăvârşită. Discipolii sunt cuprinşi de o mare frică şi îşi zic unii altora: „Cine este oare acesta de-l ascultă până şi vântul şi marea?”. În cele din urmă, ei ajung teferi pe celălalt mal (Marcu 4:41–5:1). Probabil că bărcile care au pornit pe mare odată cu ei au reuşit să se întoarcă pe ţărmul vestic.
Este încurajator să ştim că Fiul lui Dumnezeu are putereasupra forţelor naturii. Când Isus va fi Rege al pământului, toţi oamenii vor trăi în siguranţă, întrucât nu vor mai avea loc dezastre naturale.

50 de comentarii:

  1. https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-404

    RăspundețiȘtergere
  2. Golful Mexic sau Mediterana,oricum in emisfera nordica dupa sensul de rotatie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Tanti Marie, asta este joaca dea focul celor care se joaca cu vremea. Adica cei din America ca au asa zisul H.A.R.P. Matale m-a intelegi. Face lucruri bune la o zona si dauneala la 5 zone. Sper s-a ma intelegi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot sa aibà ce-or avea tot globul pamantesc an fiecare coltisor si àn cel mai marunt lucru sta Marele Stapan D-zeu care Este numai iubire nemarginita ,bland la iubire aspru la Maine. Asa reactioneaza cand se mànie.Si èste doar un avertisment credeti-ma.Toata stiinta cu tot arsenalul ei nu ìi sta în cale cacì rautatea a ajuns la cote maxime.Asa ca haideti fratilor sa nu-l mai maniem si sa ne rugam cu toti.Multa rabdare d-na Maria va ìmbratisez.

      Ștergere
    2. Pot sa aibà ce-or avea tot globul pamantesc an fiecare coltisor si àn cel mai marunt lucru sta Marele Stapan D-zeu care Este numai iubire nemarginita ,bland la iubire aspru la Maine. Asa reactioneaza cand se mànie.Si èste doar un avertisment credeti-ma.Toata stiinta cu tot arsenalul ei nu ìi sta în cale cacì rautatea a ajuns la cote maxime.Asa ca haideti fratilor sa nu-l mai maniem si sa ne rugam cu toti.Multa rabdare d-na Maria va ìmbratisez.

      Ștergere
    3. Aici marele stăpân este DUMNEZEU PĂMÂNTUL.și chiar e mânios.
      MULȚUMESC DUMNEZEU PĂMÂNT CĂCI PENTRU SLAVA TA BINECUVÂNTEZI CERUL ȘI PĂMÂNTUL ARGEȘULUI.

      Ștergere
    4. 9:31Foarte frumos indemn!Bravo!Mi se umple inima de bucurie cand vad cata credinta e in sufletul unor romani.Bine ar fi sa creasca in inima tuturor romanilor de pretutindeni .Pace,dragoste ,sanatate si ajutor tuturor!Amin!

      Ștergere
  4. Doamna Maria Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne fereasca de asa ceva este infiorator chiar Monstru.
    Cu toata dragostea si respectul doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eveniment EXCEPŢIONAL în weekend: Un CICLON va lovi România. Vom trece brusc de la vreme de primăvară la temperaturi sub pragul de ÎNGHEŢ
    https://b1.ro/stiri/eveniment/eveniment-exceptional-in-weekend-un-ciclon-va-lovi-romania-vom-trece-brusc-de-la-vreme-de-primavara-la-temperaturi-sub-pragul-de-inghet-foto-215791.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu si în Argeș.DUMNEZEU PĂMÂNTUL mă iubește.

      Ștergere
    2. Anonim 14 martie 2018, 09:31

      Da-l naibii de ciclop :D ca nu vine pe la noi !

      Ștergere
  6. Maria, da-l naibii de monstru !

    Spune daca Simona ajunge in finala la Indian Wells ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus, ce protii vorbesti ???
      A castigat Simona !!!

      Simona Halep - Petra Martic 6-4, 6-7 (5), 6-3

      Ștergere
    2. In ultimul set a castigat 5 jocuri la rind ...

      Ștergere
    3. Anonim 1.04 cel de la 12.03 întreba dacă ajunge în finală.nu dacă câștigă următorul meci.

      Ștergere
    4. Deci cam asa stau previziunile.... Abandon Simona este egal cu A castigat Simona.

      Madus, continua tot asa! Si maria. Buni "clarvazatori"! 👎👎👎👎👎👎

      Ștergere
    5. Madus 15 martie 2018, 11:01

      E una si aceeasi persoana ...
      Tu esti doar un mincinos.

      Ștergere
  7. A fost cutremur in Bucuresti l-ati simtit?

    RăspundețiȘtergere
  8. Tot respectul pentru doamnă Maria.

    RăspundețiȘtergere


  9. Doamna Maria,si celelalte persoane care vor aparea cu ea,sunt alese inainte de nastere,nu este voia lor,chiar daca postesc si se roaga mult.Suferinta lor este foarte mare,trupeste,sufleteste,si in familie.Pe pamant au suferinta ca si Sfintii si cand pleaca la Dumnezeu,se bucura.Si eu postesc ma rog cate 2-3 ore pe zi,dar nu sunt aleasa de Dumnezeu,ca nu orcine poate sa duca asa o cruce de grea.Sa nu o judecam pe doamna Maria,ca nici unul dintre noi nu are suferinta ei,sa o respectam si sa-i multumim ca este cu noi in Romania.Cine nu crede sa nu citeasca mesajele.
    Dumnezeu sa-i de-a sanatate,si putere sa ne scrie mesajele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va dea D-zeu multa sanatate,si sa ìî simtiti si mai mult prezenta an rugaciunile dvs.si sa va tresalte inima de bucurie.Nimic nu va ramane nerasplatit.

      Ștergere
    2. Asa este... Dumnezeu și măicuța Domnului sa ne ajute și sa ne ocrotească. Sa ne rugăm pentru toată lumea sa fie bine și pace pe pământ sa avem. Doamne ajuta! D E V

      Ștergere
    3. Va multumesc ptr.cuvintele frumoase tot ce spuneti Este f.adevarat dar nu primesc mesaje ca d-na Maria eu m-am convins de ceva.Ca sa nu se iste alceva nu voi mai intra pe blog.Ce traiesc eu trebuie ìn taina.Se vede ca ai un suflet bun si asta e f.placut lui Isus.As fi vrut sa-ti povestesc dar nu pot aici.Daca ai ceva rude moarte roaga-te pt.ei si da de pomana an numele lor ai ajuti f.mult crede-ma.Numai bine si mereu mereu cu Isus an inima.Sa nu te lipesti.prea tare de cele lumesti.Crezi ín continuare an Maria.Cu bine.

      Ștergere
    4. De acord cu tine an.14.05

      Ștergere
  10. Anonim 14:05 aveți mare dreptate ! Nu e ușor ,în orice moment (indiferent că dormi,că ești în mașină că ești la masă sau în biserică ) primești mesaje VIZUALE !!! Dar nu pot să sufăr când sunt nelipsite comentarii lingușitoare care nu aduc lămuriri în plus!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria,postati toate comentariile,caci numai atunci dati dovada ca sunteti aleasa de cel Bun!N-ar trebui sa apelati la legi pamantene,daca cele spirituale vi se dezvaluie!
    Binecuvantatii pe cei care va critica si veti vedea cum se linistesc.Rugati-l pe Dumnezeu sa le lumineze mintea si sufletul si el va stii cum sa actioneze din invizibil.Dumneavoastra ar trebui sa stiti toata astea. Cel care scoate sabia de sabie va pieri,sau?
    Daca duhul lui Dumnezeu va indruma, atunci n-ar trebui sa va agite asemenea comentarii,dar deloc! Isus nu ameninta cu legi pamantene pe nimeni!
    Cand anuntati cate o catastrofa,indrumati la rugaciune ptr.semenii nostri,sa-i fereasca de rau.Dar acei semeni merita ceea ce li se intampla,altfel nu ar permite Dumnezeu asa ceva si poate acel gen de oameni v-a criticat si v-a adus injurii.Si atunci,sa ne rugam ptr. ai cruta?! Nu mai bine ne-am ruga inainte si i-am binecuvanta ptr. a nu mai fi asa de ravasiti sufleteste si a nu mai creea asemenea situatii?! Atunci am avea toti de profitat!Atunci s-ar schimba ceva!
    Va pot ataca niste cuvinte spuse de niste oameni care sunt plini de ura si lipsiti de orice intelegere spirituala,cand spuneti ca Dumnezeu v-a ales?Cum sa fie posibil asa ceva?Daca Dumnezeu va vorbeste atunci stiti bine si ca el va ocroteste si ar trebui sa va dea taria ,sa nu va tulbure asa ceva si sa-i binecuvantati pe acei rataciti sufeteste.
    Eu va doresc numai bine si multa intelepciune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim14 martie 2018, 16:25
      Doamne ! Nu stii ce/mi ceri ! Daca as da drumul la absolut toate Comentariile, piere pofta de mancare oricui.
      Comentariile care aduc lezare de orice fel mie sau cititorilor, le arhivez ! Iar la nevoie, le voi da celor in drept ca sa identifice pe cei care mi le trimit.

      Ștergere
    2. Are dreptate anonim 16.25. Cine e de la Dumnezeu nu se simte atins de nicio rautate caci e mai presus de ele.

      Ștergere
    3. Doamna Maria, cel rau ne incearca din toate partile. Noi oamenii il incurajam prin comportamentul nostru si il pomenim prin vorbe. Pana si Mama Natura sufera si se zbate ca sa se elibereze de acest rau. Din pacate, cei mai multi care suporta consecintele sunt oameni nevinovati, cu bune intentii (dar, ce sa vezi, nu sunt in pas cu "moda") . Cei ce au raul in ei sunt incapabili sa se priveasca pe ei insisi. Pentru ca nu au ce vedea. Totul e intunecat. Ca urmare, fiecare da din el ceea ce este. Este o vorba romaneasca "fiecare om este ceea ce lasa in urma lui"... o vorba, ..o fapta...care fac tulburare mare in oamenii ce au macar o farama de lumina in ei.
      Sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa ne ierte pe toti, sa ne intareasca ca sa nu judecam, sa ne intareasca in credinta si sa ne dea putere sa rezistam in aceasta lume ce si-a pierdut valorile si echilibrul.
      Numai ganduri bune tuturor !
      Cu mult drag, Daniela

      Ștergere
    4. Da 19:25, chiar asa este.

      Ștergere
    5. 16:25 si 19:25, va scapa un amanunt care este important. Da, Maria le suporta pe toate, dar noi care citim le putem suporta aceste injurii? Eu nu doresc sa citesc mesaje cu injurii pe blog. Nu de aceea intru pe blog ca sa citesc rautatile cuiva.
      Maria este bine ca nu postezi mizeriile unora pe blog caci nu ajuta la nimic pentru cresterea noastra spirituala.

      Ștergere
  12. https://www.youtube.com/watch?v=-xLfxNuW-xo

    RăspundețiȘtergere
  13. Borasca Giselee care va veni si pe 18 martie o ecipsa de soare dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,si 18 martie aduce cu ea schimbari majore pe pamant,incep acele evenimente prezise de profeti si implinirea profetiilor.

      Ștergere
  14. Borasca Giselee care va veni si pe 18 martie o ecipsa de soare dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:03 Daca tot te lamentezi, macar scrie corect:
      apara-ne, ocroteste-ne, pazeste-ne!

      Ștergere
  15. In intreaga lume se vorbeste foarte intens zilele astea despre marele eveniment,si in Romania si in America si peste tot in lume,se pare ca se apropie venirea extraterestrilor de lumina dupa cum au anuntat unele surse precum si comandantul Asthar.Federatia galactica a luminii coboara pe pamant cu oznurile lor.Au anuntat ca sosesc curand..Deci pregatiti-va nu va fie teama,indiferent ce ar veni..fiti tari,si fara teama.MM

    RăspundețiȘtergere
  16. Totusi sa va anunt ca dupa perioada 18 martie incolo,odata cu marea explozie solara si furtuna,incepe marea transformare globala vor aparea acei oameni de lumina pentru trezirea spiritelor adormite..Incepe acea perioada de renastere globala,in iubire si lumina.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dar d-voastra d-na Maria ,nu faceti disociere de postarile vulgare , jignitoare , fata de cele care au opinii diferite [fara jigniri] ,si in acest mod de cenzura i-i indepartati pe cei care va contrazic in opinii.

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamna Maria eu va cer iertare din suflet daca v-am gresit cu ceva sau ati avut neplaceri din cauza mea.Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie ! Eu nu sunt suparata pe nimeni ! Este SFANTUL POST al PĂTIMIRILOR DOMNULUI si nu trebuie sa fim suparati. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  19. Anonim 20;45 citeste mai bine te rog am scris borasca nu broasca numai bine

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu am scris detornada solara de pe data d 27 februarie la ora 15:30 si ce simtome vor avea lumea asa ca sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne fereasca de tot raul ain

    RăspundețiȘtergere
  21. In caz de război total Rusia deține arme care pot face un tsunami cu valuri de 100m înălțime in Marea Neagră, apoi pot da foc Sulfului de pe fundul Mari Negre care efectiv va arde deasupra Marea, aceste informați le am de la un fost ofițer din Republica Moldova. Rusia este pregătită la orice ora de un război total, dovada e ce arme chimice au folosit pentu lichidarea unui trădător la Londra. Gulav

    RăspundețiȘtergere
  22. 20,24 asta poate sa o faca si cei care ar vrea sa-i scoata pe rusi di Crimeea dar ar omorii tot ce e in Marea Neagra

    RăspundețiȘtergere