luni, 12 martie 2018

DUMNEZEU SI ALTE CIVILIZATII ! NU SUNTEM SINGURII IN UNIVERS !!!


                                     Atentie !!!

                    Foarte Important !

Pe acest Blog Dumnezeu Exista -Marturii, cititorii care intra si comenteaza referitor la ceea ce ei citesc  aici, si care, au un limbaj vulgar, au un limbaj violent,jignitor si amenintător la adresa mea sau a cititorilor de buna -credinţă , va aduc la cunostinta faptul că,aceste Comentarii nu le voi publica !
Dar,le voi arhiva intr-un loc anume,iar la nevoie,fara nicio ezitare,  le voi pune la dispozitia AUTORITATILOR în drept pentru a fi descoperiti cei care le scriu,si sanctionati conform Legilor in vigoare !
Nu se poate asa ceva! Minut de minut primesc astfel de Comentarii care ,aduc injurii si jigniri,amenintari la adresa mea si a cititorilor fideli.
                           Va multumesc pentru intelegere!
                                           Maria Ghiorghiu !

                           12  Martie 2018,ora 6,45 dimineata !


                                                         Dragii mei,

Astazi dimineata ,treaza fiind, aud glas care spune ceva tare frumos. 
Glasul aduce din nou (daca mai era nevoie)o dovada in plus că,nu suntem singuri in acest infinit UNIVERS.
DUMNEZEU nu a creat numai PĂMANTUL ca sa fie locuit, ci a mai creat si alte Planete cu alte fiinte diferite ca,chip,sau ca trup.
Iata ce spunea acel glas :

                   "DUMNEZEU si alte Civilizatii !

                  Dumnezeu înaintează si prin alte Civilizatii !"
Ce inseamna aceste cuvinte fratilor ?
Înseamna ca, si alte Civilizatii  cred in DUMNEZEU,in TATAL CEL ATOTPUTERNIC.

                 Image result for dumnezeu.
Deci, DUMNEZEU înainteaza si prin alte Civilizatii create tot de EL. DUMNEZEU ajunge la inima altor Civilizatii  care ÎL iubesc si-L recunosc ca fiind CREATORUL a tuturor celor vazute si nevazute.
Oare,mai avem nevoie si de alte DOVEZI, ca sa recunoastem ca nu suntem noi buricul intregului UNIVERS?
CREATIA LUI DUMNEZEU este infinita;iar noi oameniide pe Planeta Pămant inca nu am ajuns ca sa cunoastem nici macar 1 la suta din CREATIA DIVINA.
Si-atunci,cum indraznim ca sa aruncam cu piatra si cu vorbe jignitoare,cand cineva spune ca mai sunt si alte Civiliaztii?
Nu este mai frumos si mai bine pentru suflet,ca sa ne abtinem si sa -ncercam sa ne documentam,atat cat se poate?
Doar pentru faptul ca acum 2000 de ani s-a scris BIBLIA si ca-n ea spune ca suntem buricul UNIVERSULUI ?
Oare nu tot de oameni a fost scrisa? 
Sa citim Vechiul Testament in care se spune ca DUMNEZEU indemna sa ucida pe unul ,pe altul,doar pentru ca sa fie inlaturata acea persoana. 
CATEGORIC DUMNEZEU nu indemna la crime prin acei oameni care au scris VECHIUL TESTAMENT ! Ci erau numai gandurile lor,raportate la vremurile de atunci,la stiinta de atunci, la simplitatea oamenilor de atunci.
Eu nu am fost si nu voi fi niciodata total de acord cu BIBLIA zilelor noastre! 


Iata ce se intreba MANTUITORUL :


Dumnezeu există - Mărturii.: BIBLIA ! UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../biblia-unde-este-biblia-cereasca-u...

Translate this page
Jan 18, 2016 - C 17 Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa! Dragii mei, Am adus adesea şi MĂRTURII care, nu se potrivesc deloc cu cele scrise in Biblie, printre care si Existenta Extraterestrilor. Din anul 1997 si până in prezent,DUMNEZEU mi-a rătat mie roabei sale, aproape toate SFINTELE EVENIMENTE,trecute in ...

                                           17  Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa!

                                       Dragii mei, 

Am adus adesea şi MĂRTURII care, nu se potrivesc deloc cu cele scrise in Biblie, printre care si Existenta Extraterestrilor.
Din anul 1997 si până in prezent,DUMNEZEU mi-a rătat mie roabei sale, aproape toate SFINTELE  EVENIMENTE,trecute in CALENDARUL  CRESTIN ORTODOX.
Si multe dintre acestea dragilor, nu se potrivesc cu cele scrise în BIBLIE!
.
Unele dintre acestea ,sunt pe aproape; se potrivesc cu cele scrise in Biblie, dar altele, ori nu se potrivesc deloc ,ori nu au fost scrise niciodata in Biblie.
Un exemplu as da ,cu NASTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS, din FECIOARA  MARIA, unde se spune:
                  "Fecioara a fost inainte de nastere ,si Fecioara a ramas si după nastere!" 
Dar cum Sa nu rămână MAICA  LUI  DUMNEZEU FECIOARA, când Ea nu a nascut ca noi femeile? 
Asa cum IISUS a fost plamadit in pântece de Duhul Sfant, tot la fel ,L-a si nascut; adica ,PRUNCUL  IISUS a iesit din trupul MAICII SALE,  ca Duh si Dumnezeu, apoi si-a luat din nou Trupsorul din carne.
Iisus Hristos, stim cu totii dragilor,că era indeajuns sa gandeasca, şi ajungea oriunde in orice clipă, trecea prin ziduri si usi incuiate,cât am clipi din ochi.
Un alt exemplu:
SFANTULUI  IOAN BOTEZATORUL, nu I s-a pus capul pe un trunchi, ca sa-i fie tăiat cum scrie in Biblie, ci i-a fost tăiat de Călău, din stând in picioare, eu am văzut aceasta,fiind dusă cu sufletul, chiar in incaperea de 2m /1m, unde am vazut toate,si chiar am simtit sangele cald la picioarele mele, sângele prea curat si prea sfant,al Sfantului Ioan Botezatorul.
Un alt exemplu:
Iisus  Hristos, a fost răpit de CAPETENIILE PREOTILOR, de CARTURARII timpului, si a fost legat cu Mâinile la spate, batut si batjocorit, impins de la spate de soldatii lui Pilat,impins pe scarile PALATULUI său. 
Un alt exemplu:
FECIOARA  MARIA, L-a purtat pe IISUS  HRISTOS, timp de nouă luni, nu in uter;ci in partea de sus a pântecelui, deasupra buricului.Asa mi-a aratat ,chiar PREA  SFANTA  NASCATOARE de DUMNEZEU.
Iar exemplele pot continua fratilor.
Orice s-ar spune, BIBLIA  nu este completă ! BIBLIA nu este întocmai asa ,cum s-au petrecut EVENIMENTELE!  
Cine a scris-o, ori nu a cunoscut corect EVENIMENTELE, ori nu au fost traduse corect Evenimentele, ori ,chiar cu stiinta au adăugat la scrieri, au adaptat-o vremurilor si oamenilor perioadei respective.
Iata cum striga foarte tare,un glas din CERUL  SFÂNT :
                       "Biblia !
               Unde este Biblia de Sus ?
              Unde este Biblia cerească?
             Biblia de Sus,unde este ?"
După cum vedeti dragii mei, DUMNEZEU este supărat pe PREOTII BISERICII SALE, pentru că, BIBLIA  CEREASCA, asa cum a fost scrisa de CARTURARII  timpului, cât IISUS  HRISTOS  DOMNUL a umblat pe Pământ, nu se gaseste in CASA  DOMNULUI. 
Iata dragii mei, un alt articol scris de mine anul trecut in iulie 2015, si care se refera la BIBLIE:


                               9 Iulie 2015, ora 7,10 dimineaţa !

                               Dragii mei ,

În această dimineaţă ,trează fiind ,mai stăteam în pat şi admiram Cerul albastru catifelat ,cu ochii închişi fiind. 
Astefe dragilor, văd pe Maica  Domnului cu Pruncul Iisus în braţe , în Gradina Raiului, cu pomi verzi si cu flori multicolore,toate nepământene, atât de frumoase erau.

Aud glas din Ceruri fratilor, glas care spune ceva despre Sfânta Biblie.                                              

Glasul dragii mei, spunea aşa :

                  "Pentru început, se recomandă          BIBLIA cu ceea ce a fost ,
                            şi cu ceea ce  va mai fi !"  

Asadar dragii mei, BIBLIA nu este bătută în cuie.
BIBLIA  CRESTIN  ORTODOXĂ se recomandă ,asa cum este în prezent, dar EVENIMENTELE  TAINICE, MINUNILE  DUMNEZEIESTI vor continua, şi toate acestea ,se vor adăuga în SFÂNTA  BIBLIE !
IISUS  HRISTOS  va veni pe norii Cerului, pentru a doua oară ,în NOUL  SĂU  IERUSALIM , ROMÂNIA !
Să ne pregătim dragilor ,pentru venirea MÂNTUITORULUI IISUS  HRISTOS.
Sa ne schimbam viaţa ,începând chiar de astazi. Sa mergem mai des la SFANTA  BISERICĂ, sa împlinim cu dragoste PORUNCILE  DUMNEZEIESTI, sa facem bine chiar si celor care ne fac rău. Sa ne iubim Aproapele si sa avem Dragoste si Milă, pentru cei mai necăjiţi decât noi. 
Să alungăm ura din sufletul nostru, si sa ne împăcam bine cu toată lumea, chiar si cu dusmanii nostri. 
                                             Cu dragoste, Maria.

P.S.
Iata o fărâmita din VECHIUL TESTAMENT in care BUNUL DUMNEZEU ar indemna la crima si la ură, la violuri si omorârea pruncilor (total fals):

Dumnezeu îngăduie genocidul în Vechiul Testament?

Crime dumnezeiești în Biblie

Crima, instigarea la crimă, sclavia, violul și tâlhăria reprezintă cele mai grave încălcări ale drepturilor omului, Biblia instigă oamenii la infracțiuni, promovează violența și încălcarea drepturilor omului. Crimele menționate în Biblie au un caracter destul de agresiv,  în mod special în Vechiul Testament.Exista legi care poruncesc condamnarea oamenilor la moarte pentru niște lucruri sau practici absurde cum ar fi: munca în ziua de sabat, homosexualii, neascultarea părinților, femeia care nu este virgina în ziua nunții,etc. În concordanță cu aceste legi imorale descoperim o multime de exemple care sfideaza orice explicație raționala, cum ar fi uciderea a 42 de copii care râdeau de un barbat chel, care se întâmpla să fie un mare profet al lui Iahve. Nimicirea unui om care a încercat sa protejeze chivotul lui Dumnezeu atingându-l este doar unul dintre exemplele stupidității actelor dumnezeiești.
Printre altele, Dumnezu a ordonat o multitudine de crime în masă, unde nici măcar copii si femeile nu au fost cruțate, iar ca atrocitatile să fie si mai sadice, Dumnezeu s-a gândit că n-ar fi rău să tortureze mai întâi copii în fața părintilor (vezi partea “Omorârea copiilor”).
De subliniat este faptul că autorii povestesc cu o deosebită placere crimele săvârșite și doresc să ne transmită “mulțumirea sufletească” pe care le-o oferă suferințele victimelor și cum nu ar fi de ajuns, încurajeaza “credinciosii” sa acționeze în același spirit dumnezeiesc.
Toate acestea si multe altele le veti gasi mentionate in lista de mai jos,impartite in patru capitole:
Instigarea la crime si violenta
Crimele lui Dumnezu pentru motive stupide
Omorarea copiilor
Crime din diferite motive
Instigarea la crime si violenta
 • Incurajare pentru savarsirea actelor de omor si vandalizare in numele lui Dumnezu :
Ieremia 48:10
10Blestemat sa fie cel ce face cu nebagare de seama lucrarea Domnului, blestemat sa fie cel ce îsi opreste sabia de la macel!
“17Nimic din ce va fi blestemat ca sa fie nimicit cu desavîrsire, sa nu se lipeasca de mînia ta, pentru ca Domnul sa Se întoarca din iutimea mîniei Lui, sa Se îndure de tine, sa te ierte, si sa te înmulteasca, dupa cum a jurat lucrul acesta parintilor tai,
18daca vei asculta de glasul Domnului, Dumnezeului tau, pazind toate poruncile Lui pe cari ti le dau astazi, si facînd ce este placut înaintea Domnului, Dumnezeului tau.”
 • Omorati oamenii care nu asculta de preoti !
Deuteronom 17:12~
“Omul care, din mîndrie, nu va asculta de preotul pus acolo ca sa slujeasca Domnului, Dumnezeului tau, sau care nu va asculta de judecator, omul acela sa fie pedepsit cu moartea. Sa scoti astfel raul din mijlocul lui Israel”
 • Omorati ateii:
2 Cronici 15:13~
13si oricine nu cauta pe Domnul, Dumnezeul lui Israel, trebuia omorît, fie mic fie mare, fie barbat fie femeie.
 • Omorati vrajitoarele!
Exod 22:18~
“Pe vrajitoare sa n’o lasi sa traiasca.”
 • Omorati femeile care nu sunt virgine in ziua nuntii Deuteronom
22:20-21~
20Dar daca faptul este adevarat, daca fata nu s’a gasit fecioara,
21sa scoata pe fata la usa casei tatalui ei; sa fie ucisa cu pietre de oamenii din cetate, si sa moara, pentruca a savîrsit o miselie în Israel, curvind în casa tatalui ei. Sa curati astfel raul din mijlocul tau.
 • Persoanele de alta religie sa fie omorate fara mila .
Exodu 22:20~
“20Cine aduce jertfe altor dumnezei decît Domnului singur, sa fie nimicit cu desavîrsire.”
 • Omorati un oras intreg daca ati auzit ca exista necredinciosi in el chiar si animalele lor si distrugeti tot ce va iese in cale
Deuteronom 13 :13-16~
13,,Niste oameni rai au iesit din mijlocul tau, si au amagit pe locuitorii din cetatea lor zicînd: ,Haidem si sa slujim altor dumnezei!“ -dumnezei pe cari tu nu -i cunosti
14sa faci cercetari, sa cauti si sa întrebi cu deamanuntul. Daca este adevarat, daca lucrul este întemeiat, daca urîciunea aceasta a fost facuta în mijlocul tau,
15atunci sa treci prin ascutisul sabiei pe locuitorii din cetatea aceea, s’o nimicesti cu desavîrsire împreuna cu tot ce va fi în ea, si sa -i treci chiar si vitele prin ascutisul sabiei.
16Sa strîngi toata prada în mijlocul pietei, si sa arzi de tot cu foc cetatea si toata prada ei, înaintea Domnului, Dumnezeului tau: sa ramîna pentru totdeauna un morman de darîmaturi, si nici o data sa nu fie zidita din nou.
 • Omorati homosexualii:
Levitic 20:13~
“Daca un om se culca cu un om cum se culca cineva cu o femeie, amîndoi au facut un lucru scîrbos; sa fie pedepsiti cu moartea, sîngele lor sa cada asupra lor.”
 • Omorati pe cei care se ocupa cu ghicitul (magie,horoscop ,spiritism,etc)
Levitic 20:27~
“Dar daca un om sau o femeie cheama duhul unui mort, sau se îndeletniceste cu ghicirea, sa fie pedepsiti cu moartea; sa -i ucideti cu pietre: sîngele lor sa cada asupra lor.“
 • Pedeapsa cu moarte pentru cei care isi jignesc sau blesteama parintii
,,Levitic 20:9~
“Daca un om oarecare blastama pe tatal sau sau pe mama sa, sa fie pedepsit cu moartea; a blestemat pe tatal sau sau pe mama sa: sîngele lui sa cada asupra lui”.
 • Pedeapsa cu moarte pentru femeile care isi inseala barbatii.
Levitic 20:10~
Daca un om preacurveste cu o femeie maritata, daca preacurveste cu nevasta aproapelui sau, omul acela si femeia aceea preacurvari sa fie pedepsiti cu moartea.
 • Fetele preotilor care curvesc sa fie arse pe rug .
Levetic 21:9~
“9Daca fata unui preot se necinsteste curvind, necinsteste pe tatal ei: sa fie arsa în foc.”
 • Preotii altor religii sunt cel mai mare dusman al lui Dumnezeu, sa fie omorati fara mila :
Zaharia 13:3~
2În ziua aceea-zice Domnul ostirilor-voi stîrpi din tara numele idolilor, ca nimeni sa nu-si mai aduca aminte de ei; voi scoate de asemenea din tara pe proorocii mincinosi si duhul necurat.
3Si daca va mai prooroci cineva, atunci, tatal sau si mama sa, însisi parintii lui, îi vor zice: …Tu nu vei trai, caci ai spus minciuni în Numele Domnului…; si tatal sau si mama sa, cei cari l-au nascut, îl vor strapunge, cînd va prooroci.
Deuteronom 13:1-5~
1Daca se va ridica în mijlocul tau un prooroc sau un visator de vise care-ti va vesti un semn sau o minune,
2si se va împlini semnul sau minunea aceea de care ti -a vorbit el zicînd: ,,Haidem dupa alti dumnezei“, -dumnezei pe cari tu nu -i cunosti, -,,si sa le slujim“!
3sa n’asculti cuvintele acelui prooroc sau visator de vise, caci Domnul, Dumnezeul vostru, va pune la încercare ca sa stie daca iubiti pe Domnul, Dumnezeul vostru, din toata inima voastra si din tot sufletul vostru.
4Voi sa mergeti dupa Domnul, Dumnezeul vostru, si de El sa va temeti; poruncile Lui sa le paziti; de glasul Lui sa ascultati; Lui sa -I slujiti, si de El sa va alipiti.
5Proorocul sau visatorul acela de vise sa fie pedepsit cu moartea, caci a vorbit de rasvratire împotriva Domnului, Dumnezeului vostru, care v’a scos din tara Egiptului si v’a izbavit din casa robiei, si a voit sa te abata dela calea în care ti -a poruncit Domnul, Dumnezeul tau, sa umbli. Sa scoti astfel raul din mijlocul tau.
deuteronom 18:20-22~
20Dar proorocul care va avea îndrasneala sa spuna în Numele Meu un cuvînt pe care nu -i voi porunci sa -l spuna, sau care va vorbi în numele altor dumnezei, proorocul acela sa fie pedepsit cu moartea.“
21Poate ca vei zice în inima ta: ,,Cum vom cunoaste cuvîntul pe care nu -l va spune Domnul?“
22Cînd ceeace va spune proorocul acela în Numele Domnului nu va avea loc si nu se va întîmpla, va fi un cuvînt pe care nu l -a spus Domnul. Proorocul acela l -a spus din îndrasneala: sa n’ai teama de el.
 • Omorati pe cei care sunt de alte religii
Deuteronomy 13:7-12 ~
7dintre dumnezeii popoarelor cari va înconjoara, lînga tine sau departe de tine, dela o margine a pamîntului pana la cealalta-
8sa nu te învoiesti si sa nu -l asculti; sa n’arunci spre el o privire de mila, sa nu -l cruti, si sa nu -l ascunzi.
9Ci sa -l omori; întai mîna ta sa se ridice asupra lui ca sa -l omoare, si apoi mîna întregului popor;
10sa -l ucizi cu pietre, si sa moara, pentruca a cautat sa te abata dela Domnul, Dumnezeul tau, care te -a scos din tara Egiptului, din casa robiei.
11Sa se faca asa, pentruca tot Israelul sa auda si sa se teama, si sa nu se mai savîrseasca o fapta asa de nelegiuita în mijlocul tau.
Deuteronom 17:2-5~
2Se va gasi poate în mijlocul tau, într’una din cetatile pe cari ti le da Domnul, Dumnezeul tau, un barbat sau o femeie care sa faca ce este rau înaintea Domnului, Dumnezeului tau, si care sa calce legamîntul Lui;
3care sa mearga dupa alti dumnezei ca sa le slujeasca si sa se închine înaintea lor, dupa soare, luna sau toata ostirea cerurilor, asa cum eu n’am poruncit.
4De îndata ce vei lua cunostinta si vei afla lucrul acesta, sa faci cercetari amanuntite. Daca lucrul este adevarat, daca faptul este întemeiat, daca urîciunea aceasta a fost savîrsita în Israel,
5atunci sa aduci la portile cetatii tale pe barbatul sau femeia care va fi vinovat de aceasta fapta rea, si sa ucizi cu pietre sau sa pedepsesti cu moartea pe barbatul acela sau pe femeia aceea.
 • Omorati pe cei care aduc ofense lui Dumnezeu .
Levitic 24:10-16~
10Fiul unei femei israelite si al unui barbat egiptean, venind în mijlocul copiilor lui Israel, s’a certat în tabara cu un barbat israelit.
11Fiul femeii israelite a hulit si a blestemat Numele lui Dumnezeu. L-au adus la Moise. Mama-sa se numea Selomit, fata lui Dibri, din semintia lui Dan.
12L-au aruncat în temnita, pîna va spune Moise ce va porunci Domnul.
13Domnul a vorbit lui Moise, si a zis:
14,,Scoate din tabara pe cel ce a hulit; toti ceice l-au auzit, sa-si puna mînile pe capul lui, si toata adunarea sa -l ucida cu pietre.
15Sa vorbesti copiilor lui Israel, si sa le spui: ,Oricine va blestema pe Dumnezeul lui, îsi va lua pedeapsa pentru pacatul lui.
16Cine va blestema Numele Domnului, va fi pedepsit cu moartea: toata adunarea sa -l ucida cu pietre. Fie strain, fie bastinas, sa moara, pentruca a hulit Numele lui Dumnezeu.
 • Moarte pentru blasfemie !
Levitic 24:14-16~
14,,Scoate din tabara pe cel ce a hulit; toti ceice l-au auzit, sa-si puna mînile pe capul lui, si toata adunarea sa -l ucida cu pietre.
15Sa vorbesti copiilor lui Israel, si sa le spui: ,Oricine va blestema pe Dumnezeul lui, îsi va lua pedeapsa pentru pacatul lui.
16Cine va blestema Numele Domnului, va fi pedepsit cu moartea: toata adunarea sa -l ucida cu pietre. Fie strain, fie bastinas, sa moara, pentruca a hulit Numele lui Dumnezeu.
 • Cei care nu respecta doctrinele bibliei sunt demni de moarte.
Roman 1:24 32 ~
24De aceea, Dumnezeu i -a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca îsi necinstesc singuri trupurile;
25caci au schimbat în minciuna adevarul lui Dumnezeu, si au slujit si s’au închinat fapturii în locul Facatorului, care este binecuvîntat în veci! Amin.
26Din pricina aceasta, Dumnezeu i -a lasat în voia unor patimi scîrboase; caci femeile lor au schimbat întrebuintarea fireasca a lor într’una care este împotriva firii;
27tot astfel si barbatii, au parasit întrebuintarea fireasca a femeii, s’au aprins în poftele lor unii pentru altii, au savîrsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scîrboase, si au primit în ei însisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.
28Fiindca n’au cautat sa pastreze pe Dumnezeu în cunostinta lor, Dumnezeu i -a lasat în voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neîngaduite.
29Astfel au ajuns plini de ori ce fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de înselaciune, de porniri rautacioase; sînt soptitori,
30bîrfitori, urîtori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti,
31fara pricepere, calcatori de cuvînt, fara dragoste fireasca, neînduplecati, fara mila.
32Si, macar ca stiu hotarîrea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri, sînt vrednici de moarte, totus, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac.
 • Persoanle care vor sa afle date despre recensamantul populatiei sa fie omorate .
Numeri 1:48-51~
48Domnul a vorbit lui Moise, si a zis:
49,,Sa nu faci numaratoarea semintiei lui Levi, si sa nu -i numeri capetele în mijlocul celorlalti copii ai lui Israel.
50Da în grija Levitilor cortul întîlnirii, toate uneltele lui si tot ce tine de el. Ei vor duce cortul si toate uneltele lui, vor face slujba în el, si vor tabarî în jurul cortului.
51Cînd va porni cortul, Levitii sa -l desfaca; si cînd se va opri cortul, Levitii sa -l întinda; iar strainul care se va apropia de el, sa fie pedepsit cu moartea.
 • Cei care lucreaza in ziua sabatului sa fie omorati.
Exod 31: 12-15~
12Domnul a vorbit lui Moise, si a zis:
13,,Vorbeste copiilor lui Israel, si spune-le: ,Sa nu care cumva sa nu tineti sabatele Mele, caci acesta va fi între Mine si voi, si urmasii vostri, un semn dupa care se va cunoaste ca Eu sînt Domnul, care va sfintesc.
14Sa tineti Sabatul, caci el va fi pentru voi ceva sfînt. Cine îl va calca, va fi pedepsit cu moartea; cine va face vreo lucrare în ziua aceasta, va fi nimicit din mijlocul poporului sau.
15Sa lucrezi sase zile; dar a saptea este Sabatul, ziua de odihna, închinata Domnului. Cine va face vreo lucrare în ziua Sabatului, va fi pedepsit cu moartea.
Crimele Lui Dumnezeu din motive stupide
 • Dumnezeu a omorat 42 de copii pentru ca au jignit un chelios:
2Imparati 2:23-24~
23De acolo s’a suit la Betel. Si pe cînd mergea pe drum, niste baietasi au iesit din cetate, si si-au batut joc de el. Ei îi ziceau: ,,Suie-te, plesuvule! Suie-te, plesuvule!“
24El s’a întors sa -i priveasca, si i -a blestemat în Numele Domnului. Atunci au iesit doi ursi din padure, si au sfîsiat patruzeci si doi din acesti copii.
 • Dumnezu pedepseste aspru pe omenii curiosi.
1Samuel 6:19-20~
“19Domnul a lovit pe oamenii din Bet-Semes, cînd s’au uitat în chivotul Domnului; a lovit (cincizeci de mii) sapte zeci de oameni din popor. Si poporul a plîns, pentruca Domnul îl lovise cu o mare urgie.
20Oamenii din Bet-Semes au zis: ,,Cine poate sta înaintea Domnului, înaintea acestui Dumnezeu sfînt? Si la cine trebuie sa se suie chivotul, daca se departeaza dela noi?“
 • Dumnezeu a omorat un om care nu a vrut sa loveasca pe cineva.
1Imparati 20:35-36~
35Unul din fiii proorocilor a zis tovarasului sau, dupa porunca Domnului: ,,Loveste-ma, te rog!“ Dar omul acela n’a vrut sa -l loveasca.
36Atunci el i -a zis: ,,Pentruca n’ai ascultat de glasul Domnului, iata, cînd vei pleca dela mine, te va omorî un leu. Si cînd a plecat dela el, l -a întîlnit un leu si l -a omorît.
 • Dumnezeu a omorat un samaritean.
2 Samuel 6:3-7~
3Au pus chivotul lui Dumnezeu într’un car nou, si l-au ridicat din casa lui Abinadab, de pe deal; Uza si Ahio, fiul lui Abinadab, cîrmuiau carul cel nou.
4L-au luat dar din casa lui Abinadab de pe deal; Uza mergea alaturi de chivotul lui Dumnezeu, si Ahio mergea înaintea chivotului.
5David si toata casa lui Israel cîntau înaintea Domnului cu tot felul de instrumente de lemn de chiparos, cu arfe, cu laute, cu timpane, cu fluere si cu timbale.
6Cînd au ajuns la aria lui Nacon, Uza a întins mîna spre chivotul lui Dumnezeu si l -a apucat, pentruca erau sa -l rastoarne boii.
Omorarea copiilor
 • Mai multe violuri,talharii si macelarirea nounascutilor sub ochii parintilor.
Isaia 13:15-18~
15Toti ceice vor fi prinsi, vor fi strapunsi, si toti cei ce vor fi apucati, vor cadea ucisi de sabie.
16Copiii lor vor fi zdrobiti supt ochii lor, casele le vor fi jafuite, si nevestele lor vor fi necinstite.
17Iata, atît împotriva lor pe Mezi, cari nu se uita la argint, si nu poftesc aurul.
18Cu arcurile lor vor doborî pe tineri, si vor fi fara mila pentru rodul pîntecelor: ochiul lor nu va cruta pe copii.
 • Dumnezeu a dat porunca sa fie omorati copii pentru faptele parintilor
Isaiah 14:21~
21Pregatiti macelarirea fiilor, din pricina nelegiuirii parintilor lor! Ca sa nu se mai scoale sa cucereasca pamîntul, si sa umple lumea cu cetati!“
 • Domnul va omora copii .
Hosea 9:11-16~
11Slava lui Efraim va sbura ca o pasare: nu mai este nicio nastere, nicio însarcinare, si nicio zamislire!
12Chiar daca îsi vor creste copiii, îi voi lipsi de ei înainte ca sa ajunga oameni mari; si vai de ei, cînd Îmi voi întoarce privirile dela ei!
13Efraim, dupa cum vad, îsi da copiii la prada; si Efraim îsi va duce singur copiii la celce -i va ucide! –
14Da-le, Doamne!… Ce sa le dai?… Da-le un pîntece, care sa nasca înainte de vreme si tîte seci!…
15Toata rautatea lor este la Ghilgal; acolo M’am scîrbit de ei. Din pricina rautatii faptelor lor, îi voi izgoni din Casa Mea. Nu -i mai pot iubi, toate capeteniile lor sînt niste îndaratnici.
16Efraim este lovit, radacina i s’a uscat; nu mai dau rod; si chiar daca au copii, le voi omorî rodul iubit de ei.
 • Omorati femei, barbati si copii .
Ezechiel 9:5-7~
5Iar celorlalti le -a zis, în auzul meu: ,,Treceti dupa el în cetate, si loviti; ochiul vostru sa fie fara mila, si sa nu va îndurati!
6Ucideti, si nimiciti pe batrîni, pe tineri, pe fecioare, pe copii si pe femei; dar sa nu va atingeti de nici unul din ceice au semnul pe frunte! Începeti însa cu Locasul Meu cel sfînt!“ Ei au început cu batrînii, cari erau înaintea Templului. 7Si El le -a zis: ,,Spurcati casa, si umpleti curtile cu morti!… Iesiti…“ Ei au iesit, si au început sa ucida în cetate.
 • Dumnezeu a omorat toti nou nascutii din Egipt.
Exodus 12:29-30~
29La miezul-noptii, Domnul a lovit pe toti întîii nascuti din tara Egiptului, dela întîiul-nascut al lui Faraon, care sedea pe scaunul lui de domnie, pîna la întîiul-nascut al celui închis în temnita, si pîna la toti întîii-nascuti ai dobitoacelor.
30Faraon s’a sculat noaptea, el si toti slujitorii lui, si toti Egiptenii; si au fost mari tipete în Egipt, caci nu era casa unde sa nu fie un mort.
 • Omorati batranii si fetele.
Iremia 51:20-26~
20,,Tu Mi-ai fost un ciocan si o unealta de razboi. Am zdrobit neamuri prin tine, am nimicit împaratii prin tine.
21Prin tine am sfarîmat pe cal si pe calaretul lui;
22prin tine am sfarîmat carul si pe cel ce sedea în el. Prin tine am sfarîmat pe barbat si pe femeie; prin tine am sfarîmat pe batrîn si pe copil; prin tine am sfarîmat pe tînar si pe fata.
23Prin tine am sfarîmat pe pastor si turma lui; prin tine am sfarîmat pe plugar si boii lui; prin tine am sfarîmat pe cîrmuitori si pe capeteniile lui.
24Dar acum, voi rasplati Babilonului si tuturor locuitorilor Haldeii, tot raul, pe care l-au facut Sionului, supt ochii vostri, zice Domnul.“
25,,Iata, am necaz pe tine, munte nimicitor, zice Domnul, pe tine, care nimiceai tot pamîntul! Îmi voi întinde mîna peste tine, te voi pravali dela înaltimea stîncilor, si te voi preface într-un munte aprins.
26Nu se vor mai scoate din tine nici pietre din capul unghiului cladirii, nici pietre pentru temelii; caci vei fi o darîmatura vecinica, zice Domnul…
(De retinut ca, dupa ce Dumnezeu promite israelitilor o victorie împotriva Babilonului, israelitii au fost invinsi in capitolul urmator, ca sa intelegeti cat de atotputernic si atotstiutor este acest “Dumnezeu” )
 • Dumnezeu va omora un popor.
Levitic 26:21-22 ~
21Daca si dupa aceasta va veti împotrivi, si nu veti voi sa Ma ascultati, va voi lovi de sapte ori mai mult pentru pacatele voastre.
22Voi trimete împotriva voastra fiarele de pe cîmp, cari va vor lasa fara copii, va vor nimici vitele, si va vor împutina; asa ca va vor ramînea drumurile pustii.
Crime din diferite motive 

 • Samson a fost posedat de duhul sfant , a luat o madibula de magar mort si a inceput sa omoare oamenii cu ea.
Judecatori 15:14-15~
“14Cînd a ajuns la Lehi, Filistenii au început sa strige de bucurie înaintea lui. Atunci Duhul Domnului a venit peste el. Funiile pe cari le avea la brate s’au facut ca niste fire de in ars în foc, si legaturile i-au cazut de pe mîni.
15El a gasit o falca de magar neuscata înca, a întins mîna si a luat -o si a ucis cu ea o mie de oameni.”
 • Petru a omorat 2 oameni .
5:1-11~
1Dar un om, numit Anania, a vîndut o mosioara, cu nevasta-sa Safira,
2si a oprit o parte din pret, cu stirea nevestei lui; apoi a adus partea cealalta, si a pus -o la picioarele apostolilor.
3Petru i -a zis: ,,Anania, pentruce ti -a umplut Satana inima ca sa minti pe Duhul Sfînt, si sa ascunzi o parte din pretul mosioarei?
4Daca n’o vindeai, nu ramînea ea a ta? Si, dupa ce ai vîndut -o, nu puteai sa faci ce vrei cu pretul ei? Cum s’a putut naste un astfel de gînd în inima ta? N’ai mintit pe oameni, ci pe Dumnezeu.“
5Anania, cînd a auzit cuvintele acestea, a cazut jos, si si -a dat sufletul. O mare frica a apucat pe toti ceice ascultau aceste lucruri.
6Flacaii s’au sculat, l’au învelit, l-au scos afara, si l-au îngropat.
7Cam dupa trei ceasuri, a intrat si nevasta-sa, fara sa stie ce se întîmplase.
8Petru i -a zis: ,,Spune-mi, cu atît ati vîndut mosioara?“ ,,Da“, a raspuns ea, ,,cu atîta.“
9Atunci Petru i -a zis: ,,Cum de v’ati înteles între voi sa ispititi pe Duhul Domnului? Iata picioarele celorce au îngropat pe barbatul tau, sînt la usa, si te vor lua si pe tine.“
10Ea a cazut îndata la picioarele lui, si si -a dat sufletul. Cînd au intrat flacaii, au gasit -o moarta; au scos -o afara, si au îngropat -o lînga barbatul ei.
11O mare frica a cuprins toata adunarea si pe toti cei ce au auzit aceste lucruri.
 • Crime in masa .
1 Samuel 15:2-3 ~
2Asa vorbeste Domnul ostirilor: ,Mi-aduc aminte de ceeace a facut Amalec lui Israel, cînd i -a astupat drumul la iesirea lui din Egipt.
3Du-te acum, bate pe Amalec, si nimiceste cu desavîrsire tot ce -i al lui; sa nu -i cruti, si sa omori barbatii si femeile, copiii si pruncii, camilele si magarii, boii si oile.“
 • Fii lui Daniel au omorat locuitorii unui oras intreg pe care apoi si l-au insusit .
Iosua 19:47~
47Tinutul fiilor lui Dan se întindea si în afara de acestea. Fiii lui Dan s’au suit si s’au luptat împotriva lui Lesem; au pus mîna pe el si l-au trecut prin ascutisul sabiei; au pus stapînire pe el, s’au asezat în el si l-au numit Dan, dupa numele tatalui lor Dan.
 • Crime diabolice sub puterea lui Dumnezeu .
Ieremia 15:1-4~
1,,Domnul mi -a zis: ,Chiar daca Moise si Samuel s’ar înfatisa înaintea Mea, tot n’as fi binevoitor fata de poporul acesta. Izgoneste -l dinaintea Mea, duca-se!
2Si daca-ti vor zice: ,Unde sa ne ducem?` sa le raspunzi: ,Asa vorbeste Domnul: ,La moarte cei sortiti la moarte, la sabie cei sortiti sabiei, la foamete cei sortiti foametei, la robie, cei sortiti robiei!
3Caci voi trimete împotriva lor patru feluri de nenorociri, zice Domnul: sabia, ca sa -i ucida, cînii ca sa -i sfîsie, pasarile cerului si fiarele pamîntului, ca sa -i manînce si sa -i nimiceasca.
4Îi voi face de pomina pentru toate împaratiile pamîntului, din pricina lui Manase, fiul lui Ezechia, împaratul lui Iuda, si pentru tot ce a facut el în Ieruslim.
 • Dumnezeu promite mai multe crime.
Ezechiel 35:7-9~
7Voi preface muntele Seir într’o pustietate si într’un pustiu, si voi nimici cu desavîrsire din el si pe ceice se duc si pe ceice se întorc.
8Îi voi umplea muntii cu morti; si cei ucisi de sabie vor cadea pe dealurile tale, în vaile tale si în toate puhoaiele tale.
9Te voi preface în niste pustietati vecinice, cetatile nu-ti vor mai fi locuite, si veti sti ca Eu sînt Domnul.
 • Duhul sfant, ingerul mortii.
Exod 23:23~
23Îngerul Meu va merge înaintea ta, si te va duce la Amoriti, Hetiti, Fereziti, Cananiti, Heviti si Iebusiti, si -i voi nimici.
 • Destrugerile lui Ai.
Iosua 8:1-29~
1A doua parte a cazut prin sorti lui Simeon, semintiei fiilor lui Simeon, dupa familiile lor. Mostenirea lor era în mijlocul mostenirii fiilor lui Iuda.
2Ei au avut în mostenirea lor: Beer-Seba, Seba, Molada,
3Hatar-Sual, Bala, Atem,
4Eltolad, Betul, Horma,
5Ticlag, Bet-Marcabot, Hatar-Susa,
6Bet-Lebaot, si Saruhen, treisprezece cetati si satele lor;
7Ain, Rimon, Eter, si Asan, patru cetati, si satele lor;
8si toate satele din împrejurimile acestor cetati, pîna la Baalat-Beer, care este Ramatul de miazazi, Aceasta a fost mostenirea semintiei fiilor lui Simeon, dupa familiile lor.
9Mostenirea fiilor lui Simeon a fost luata din partea de mostenire a fiilor lui Iuda; caci partea fiilor lui Iuda era prea mare pentru ei, si de aceea fiii lui Simeon si-au primit pe a lor în mijlocul mostenirii lor.
10A treia parte a cazut prin sorti fiilor lui Zabulon dupa familiile lor.
11Hotarul mostenirii lor se întindea pîna la Sarid. La apus se suia spre Mareala, si atingea Dabeset, apoi pîrîul care curge înaintea Iocneamului.
12Din Sarid se întorcea spre rasarit, spre rasaritul soarelui, pîna la hotarul Chislot-Taborului, mergea înainte la Dabrat, si suia la Iafia.
13De acolo trecea la rasarit prin Ghita-Hefer, prin Ita-Catin, mergea la Rimon, si se întorcea pîna la Nea.
14Se întorcea apoi înspre miazanoapte spre Hanaton, si iesea la valea Iiftah-El.
15Coprindea Catat, Nahalal, Simron, Iideala, Betleem: douasprezece cetati, si satele lor.
16Aceasta a fost mostenirea fiilor lui Zabulon, dupa familiile lor, cetatile acestea si satele lor.
17A patra parte a cazut prin sorti lui Isahar, fiilor lui Isahar, dupa familiile lor.
18Hotarul lor trecea prin Izreel, Chesulot, Sunem,
19Hafaraim, Sion, Anaharat,
20Rabit, Chision, Abet,
21Remet, En-Ganim, En-Hada, si Bet-Patet;
22atingea Taborul, Sahatima, Bet-Semes, si iesea la Iordan: sasesprezece cetati, si satele lor.
23Aceasta a fost mostenirea semintiei fiilor lui Isahar, dupa familiile lor, cetatile acestea si satele lor.
24A cincea parte a cazut prin sorti semintiei fiilor lui Aser, dupa familiile lor.
25Hotarul lor trecea prin Helcat, Hali, Beten, Acsaf,
26Alamelec, Amead si Miseal; atingea, spre apus, Carmelul si Sihor-Libnat;
27apoi se întorcea în spre rasarit la Bet-Dagon, se atingea de Zabulon si de valea Iiftah-El la miazanoapte de Bet-Emec si Neiel, si se întindea spre Cabul, la stînga,
28si spre Ebron, Rehob, Hamon si Cana, pîna la Sidonul cel mare.
29Se întorcea apoi spre Rama pîna la cetatea cea tare a Tirului, si spre Hosa, si iesea la mare, prin tinutul Aczib.
 • Crimele de la Ierihon.
Iosua 6:20-21 ~
20Poporul a scos strigate, si preotii au sunat din trîmbite. Cînd a auzit poporul sunetul trîmbitei, a strigat tare, si zidul s’a prabusit; poporul s’a suit în cetate, fiecare drept înainte. Au pus mîna pe cetate,
21si au nimicit -o cu desavîrsire, trecînd prin ascutisul sabiei tot ce era în cetate, barbati si femei, copii si batrîni, pîna la boi, oi si magari.
 • Dumnezeu ucide o familie intreaga .
1 Imparati 14:9-16~
9Tu ai facut mai rau decît toti ceice au fost înaintea ta: te-ai dus sa-ti faci alti dumnezei si chipuri turnate ca sa Ma mînii, si M’ai lepadat înapoia ta!
10De aceea, voi trimete nenorocirea peste casa lui Ieroboam, voi nimici pe oricine este al lui Ieroboam, fie rob, fie slobod în Israel, si voi matura casa lui Ieroboam, cum se matura murdariile, pîna va peri.
11Cel ce va muri în cetate din casa lui Ieroboam, va fi mîncat de cîni, si cel ce va muri pe cîmp va fi mîncat de pasarile cerului. Caci Domnul a vorbit.
12Tu, scoala-te si du-te acasa. Si cum îti vor pasi picioarele în cetate, copilul va muri.
13Tot Israelul îl va plînge, si -l vor îngropa; caci el este singurul din casa lui Ieroboam care va fi pus într’un mormînt, pentruca este singurul din casa lui Ieroboam în care s’a gasit ceva bun înaintea Domnului, Dumnezeului lui Israel.
14Domnul va pune peste Israel un împarat, care va nimici casa lui Ieroboam în ziua aceea. Si nu se întîmpla oare chiar acum lucrul acesta?
15Domnul va lovi pe Israel, si Israel va fi ca trestia clatinata în ape; va smulge pe Israel din aceasta tara buna pe care o daduse parintilor lor, si -i va împrastia dincolo de Rîu, pentruca si-au facut idoli, mîniind pe Domnul.
16Va parasi pe Israel, din pricina pacatelor pe cari le -a facut Ieroboam si în cari a tîrît si pe Israel.“
 • Crime in masa .
Judecatori 20:48~
48Barbatii lui Israel s’au întors la fiii lui Beniamin, si i-au trecut prin ascutisul sabiei, dela oamenii din cetati pîna la dobitoace, si tot ce au gasit. Au pus de asemenea foc tuturor cetatilor pe cari le-au gasit în cale.
 • Ingerul mortii.
2 Imparati 19:35~
35În noaptea aceea, a iesit îngerul Domnului, si a ucis în tabara Asirienilor o suta optzeci si cinci de mii de oameni. Si cînd s’au sculat dimineata, iata ca toti erau niste trupuri moarte.
 • Omorati vecinii.
Exod 32:26-29~
26s’a asezat la usa taberii, si a zis: ,,Cine este pentru Domnul, sa vina la mine!“ Si toti copiii lui Levi s’au strîns la el.
27El le -a zis: ,,Asa vorbeste Domnul, Dumnezeul lui Israel: ,Fiecare din voi sa se încinga cu sabia; mergeti si strabateti tabara dela o poarta la alta, si fiecare sa omoare pe fratele, pe prietenul si pe ruda sa.“
28Copiii lui Levi au facut dupa porunca lui Moise; si aproape trei mii de oameni au pierit în ziua aceea din popor.
29Moise a zis: ,,Predati-va azi în slujba Domnului, chiar cu jertfa fiului si fratelui vostru, pentruca binecuvîntarea Lui sa vina astazi peste voi!“
 • Omorati familiile pacatosilor .
Iosua 7:19-26~
19Iosua a zis lui Acan: ,,Fiule, da slava Domnului, Dumnezeului lui Israel, marturiseste si spune-mi ce ai facut, nu-mi ascunde nimic“.
20Acan a raspuns lui Iosua, si a zis: ,,Este adevarat ca am pacatuit împotriva Domnului, Dumnezeului lui Israel, si iata ce am facut.
21Am vazut în prada o manta frumoasa de Sinear, doua sute de sicli de argint, si o placa de aur în greutate de cincizeci de sicli; le-am poftit, si le-am luat; iata, sînt ascunse în pamînt în mijlocul cortului meu, si argintul este pus subt ele“.
22Iosua a trimes niste oameni, cari au alergat în cort; si iata ca lucurile erau ascunse în cortul lui Acan, si argintul era subt ele.
23Le-au luat din mijlocul cortului, le-au adus lui Iosua si tuturor copiilor lui Israel, si le-au pus înaintea Domnului.
24Iosua si tot Israelul împreuna cu el au luat pe Acan, fiul lui Zerah, argintul, mantaua, placa de aur, pe fiii si fiicele lui Acan, boii lui, magarii, oile, cortul lui si tot ce era al lui; si i-au suit în valea Acor.
25Iosua a zis: ,,Pentruce ne-ai nenorocit? Si pe tine te va nenoroci Domnul azi“. Si tot Israelul i -a ucis cu pietre. I-au ars în foc, i-au ucis cu pietre,
26si au ridicat peste Acan un morman mare de pietre, care se vede pîna în ziua de azi. Si Domnul S’a întors din iutimea mîniei Lui. Din pricina acestei întîmplari s’a dat pîna în ziua de azi locului aceluia numele de valea Acor (Turburare).
 • Omorati credinciosii altor religii.
Numeri 25:1-9~
1Israel locuia în Sitim; si poporul a început sa se dea la curvie cu fetele lui Moab.
2Ele au poftit poporul la jertfele dumnezeilor lor; si poporul a mîncat, si s’a închinat pîna la pamînt înaintea dumnezeilor lor.
3Israel s’a alipit de Baal-Peor, si Domnul S’a aprins de mînie împotriva lui Israel.
4Domnul a zis lui Moise: ,,Strînge pe toate capeteniile poporului, si spînzura pe cei vinovati înaintea Domnului în fata soarelui, pentru ca sa se întoarca dela Israel mînia aprinsa a Domnului.“
5Moise a zis judecatorilor lui Israel: ,,Fiecare din voi sa ucida pe aceia dintre ai lui cari s’au lipit de Baal-Peor.“
6Si iata ca un barbat dintre copiii lui Israel a venit si a adus la fratii lui pe o Madianita, subt ochii lui Moise si subt ochii întregii adunari a copiilor lui Israel, pe cînd plîngeau la usa cortului întîlnirii.
7La vederea acestui lucru, Fineas, fiul lui Eleazar, fiul preotului Aaron, s’a sculat din mijlocul adunarii, si a luat o sulita în mîna.
8S’a luat dupa omul acela din Israel pîna în cortul lui, i -a strapuns prin pîntece pe amîndoi: atît pe barbatul acela din Israel, cît si pe femeea aceea. Si a încetat astfel urgia care izbucnise printre copiii lui Israel.
9Douazeci si patru de mii au murit loviti de urgia aceea.
 • Crime.
1 Imparati 18:36-40~
36În clipa cînd se aducea jertfa de seara, proorocul Ilie s’a apropiat si a zis: ,,Doamne, Dumnezeul lui Avraam, Isaac si Israel! Fa sa se stie astazi ca Tu esti Dumnezeu în Israel, ca eu sînt slujitorul Tau, si ca toate aceste lucruri le-am facut dupa porunca Ta.
37Asculta-ma, Doamne, asculta-ma, pentruca sa cunoasca poporul acesta ca Tu, Doamne, esti adevaratul Dumnezeu, si sa le întorci astfel inima spre bine!“
38Atunci a cazut foc dela Domnul, si a mistuit arderea de tot, lemnele, pietrele si pamîntul, si a supt si apa care era în sant.
39Cînd a vazut tot poporul lucrul acesta, au cazut cu fata la pamînt, si au zis: ,,Domnul este adevaratul Dumnezeu! Domnul este adevaratul Dumnezeu!“
40,,Puneti mîna pe proorocii lui Baal“, le -a zis Ilie: ,,niciunul sa nu scape!“ Si au pus mîna pe ei. Ilie i -a pogorît la pîrîul Chison si i -a junghiat acolo.
 • Omorarea celor din Babilon.
Ieremia 50:21-22~
21,,Suie-te împotriva tarii de doua ori razvratita, împotriva locuitorilor ei, si pedepseste -i! Urmareste, macelareste, nimiceste -i! -zice Domnul-si împlineste în totul poruncile Mele!
22Strigate de razboi rasuna în tara, si prapadul este mare.
 • Mica a omorat tot orasul.
Judecatori 18:27-29~
27Au ridicat dar ce facuse Mica, si au luat pe preotul care era în slujba lui, si s’au napustit asupra Laisului, asupra unui popor linistit si în pace; l-au trecut prin ascutisul sabiei, si au ars cetatea.
28Nimeni n’a izbavit -o, caci era departe de Sidon, si locuitorii ei n’aveau nicio legatura cu alti oameni: ea era în valea care se întinde spre Bet-Rehob. Fiii lui Dan au zidit din nou cetatea, si au locuit în ea;
29au numit -o Dan, dupa numele lui Dan, tatal lor, care se nascuse lui Israel; dar cetatea se chema mai înainte Lais.

35 de comentarii:

 1. Doamna Maria numai daca din cei care nu cred ar fi un pic atenti chia si la rugaciunea Tatal Nostru.
  Asa;TATAL NOSTRU CARE ESTI IN CERURI
  SI cand spunemCERURI automat sunt mai multe Ceruri.
  Doamna Maria oameni care cred cu adevarat vor crede si mai mult iar cei care nu au crezut nici nu vor crede am vazut acest lucru.
  Sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa nu ne lase din bratele sale Sfinte.
  Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate la toata lumea

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ion Masinca
   Te imbratisez cu mult drag,scumpa mea !

   Ștergere
  2. Biblia si Biserica nu spun ca suntem singuri ci ca:
   - Singurele creaturi biologice/terestre(din pamant) sunt pe pamant(confirmat recent chiar de unii atei).
   - Celelalte creaturi sunt non-biologice, nemuritoare si foarte puternice.
   - Numai pentru rascumpararea lui Adam si Eva a venit Noul Adam si Noua Eva, Iisus Hristos si Fecioara Maica Maria.
   - ET si "navele" lor sunt iluzii/demoni care ne pregatesc de prezenta lor in tribunalele viitorului.
   - Exista si nave reale apartinand armatelor lumii, si hibrizi umanoizi cu ADN uman(nu putem verifica).

   Cititi despre intalnirea Pr. Cleopa cu extraterestrii.

   Dumnezeu ca Stapan al vietii si mortii decide clipa si modul prin care vom muri, toti suntem sub blestemul adamic si "c-o moarte toti suntem datori", chiar daca avem promisiunea invierii si nemuririi.

   Ștergere
 2. Toţi câţi au venit mai înainte de Mine sunt furi şi tâlhari.(Ioan, 10:8)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nicio vorba in Biblie despre alte civilizatii sau alte planete. Iar daca acestea exista, crestinii se pot intreba de ce Mesia a venit doar pe Pamant si a abandonat alte fiinte.

   Ștergere
 3. Nu va asteptati că alte civilizații sa ne salveze de la autodistrugere. Au mai făcut-o și o vor mai face, dar când vor interveni în mod direct mare parte din civilizația noastră nu va mai fi. Până atunci vor aștepta că noi sa ne trezim și să reușim singuri.

  RăspundețiȘtergere
 4. Bine inteles ca nu suntem buricul universului. Mai sunt multe creatii facute de Creator. Dar suntem ultima si cea mai inteligenta/inteleapta creatie. Ei nu pot face calatorii astrale si nici sa prooroceasca. Nu numai in Testamentul Vechi este mult venin ci si in cel nou. Iar cat despre cele 7 zile, eu nu cred nimic. Creatorul nu a facut tot universul in 6 zile si a 7-a sa odihnit. Asta e vrajeala de a lui Moise. O planeta se creaja in milioane de ani. Cer/Stea/Planetaeste una si aceeasi. Toate stelele acelea luminoase pe care le vedem noaptea, fiecare este cate un soare mai mare decat soarele nostru de cel putin 10 ori. Pina la cea mai apropiata stea lucitoare este o distanta de cel putin 4 ani lumina. Adica, calatoresti cu 300 de mii de km pe secunda (viteza luminii) timp de 4 ani. Pina la Luna sunt aproape 2 secunde lumina, pina la Soare sunt aprox 8 min. Si atuci Creatorul, cum a facut tot universal in 6 zile ? Vrajeala lui Moise. Daca cititi cu atentie in vechiul testament unde Moise spune despre Ingerul Domnului, veti intelege ca a fost un extraterestru. La iesirea poporului Israel din Egipt, trimisul domnului ai conducea pe evrei in felul urmator: Noaptea, inainte era lumina si in spate era foc. Adica avea farurile aprinse si motorul era ft puternic de scotea atita foc. Ziua se vedea un nor de fum. Inseamna ca polua ft mult. Nu avea Euro 5. Cand trimisul Domnului venea in vizita la Moise, tot muntele Acela tremura din radacini si era o galagie ca nimeni nu se mai putea auzi. Inseamna ca trimisul Domnului avea ditamai nava spatiala. Astazi si ale noastre sunt mai silentioase. Si chivotul Acela din aur, oare inauntru, ce system electronic de comunicare o avea ? Oare ingerii Domnului, au nevoie de nave sa vina pina ai ? Sau or fi asa galagiosii. Eu nu cred. Si multe alte despre Moise le puteti gandi si voi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cicerone,sti tu ceva,ceva

   Ștergere
  2. Chestiunea cu "ultima si cea mai inteligenta/inteleapta creatie" este complet aiurea. De asemenea "ei nu pot face calatorii astrale si nici nu pot sa prooroceasca" este perfect anapoda. Sunt multe "civilizatii" care traiesc exclusiv in plan astral si care nu au nevoie sa prooroceasca deoarece pot calatori in timp. Noi avem doar o vaga idee despre aceste lumi din care primim doar atat cat putem pricepe.

   Ștergere
  3. Poti sa completezi cu ce mai stii,an.17:33,sa avem o viziune de ansamblu.

   Ștergere
  4. Cicerone pe site -ul de mai jos poti gasi ce te intereseaza.

   http://www.lovendal.ro/wp52/evidente-socante-care-arata-o-accelerare-schimbarii-polilor-magnetici-ai-pamantului/#comment-3169

   Ștergere
 5. DUMNEZEU CREATORUL A FACUT MULTE CIVILIZATII CARORA LE-A DAT O PERIOADA DE TRAI SI MOARTE-ACEASTA ESTE UNA DIN MARELE TAINE ALE LUMILOR-nu ne ajuta la nimic sa stim cand si unde se pleaca de pe pamant pt ca navele noaste se bazeaza pe constructii manuale nu pePUTEREA MINTII-DE ACEEA NU VOM ATINGE TINTELE LA CARE DORESC MARILE PUTERI!

  RăspundețiȘtergere
 6. Dumnezeu a permis acele "atrocitati" , pt ca oamenii din acele timpuri erau atat de rai , incat se omorau pt orice fleac.
  Si numai asa i-i mai putea pondera.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 18:49, ala cu atrocitatile din VT nu este Dumnezeu. Doar se autonumeste dar nu-i.

   Ștergere
 7. Atunci, dna Maria, pentru ce ati mai absolvit teologia?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ca sa aiba studii aprofundate in domeniul destul de vast si cuprizator al crestinismului.

   Ștergere
 8. Apropo de legile lui Moise. O mare parte din legile lui Moise si singura lege a lui Vlad Tepes, eu le iubesc si le vreau in toata lumea. Daca la hoti, escroci, tilhari si criminali se aplica legea lui Vlad Tepes si la curve, prostituate si barbatul care asi lasa nevasta se aplica legea lui Moise, azi nu mai existau copii strazii, boli venerice care le poti lua din autobuz cand stai jos dupa ce sa ridicat cineva ex este sifilis etc etc si nu ti-ar fi frica sa mergi in oricare tirg aglomerat pt ca sunt hotii de buzunare sau noaptea pe strada ca te tilhareste cineva sau ca ati prinde cineva copilul si il ademeneste cu ceva si dupa aceea vai de funduletul lui si multe altele care s-au intimplat la multi oameni si copii. Pe mine nu ma poate fura nici un hot de buzunare. Eu ai observ inainte de a intra undeva. Ai pot observa din naint. Cand dorm, nici pasarea nu zboara inaintea mea pt ca aud orice. Si musca cand trece prin fata mea o prind. Sunt ft bun in aparare. Nu ami este frica de nimic in afara de cel de sus. Dar nu toti oamenii sunt ca mine. De aceea o mare parte din legile lui Moise si legea lui Vlad Tepes, ami plac ft mult.

  RăspundețiȘtergere
 9. Va aveni una tormenta ce se va a numi Giselee dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

  RăspundețiȘtergere
 10. Bineînțeles că nu suntem singuri în univers și nici nu ar fi corect D zeu a creat mult mai mult dar noua nu nu s,a descoperit totul și cred că sunt multe planete pe care există viață Eu știu că D,zeu a creat acest pământ pe care noi trăim dar altceva mai putin

  RăspundețiȘtergere
 11. Bineînțeles că nu suntem singuri în univers și nici nu ar fi corect D zeu a creat mult mai mult dar noua nu nu s,a descoperit totul și cred că sunt multe planete pe care există viață Eu știu că D,zeu a creat acest pământ pe care noi trăim dar altceva mai putin

  RăspundețiȘtergere
 12. OZN-urile - Dovada unei Înşelări Demonice

  https://www.youtube.com/watch?v=P7imP9hTs3w

  RăspundețiȘtergere
 13. Biblia arata un Dumnezeu manios razbunator criminal. Este o blasfemie, Dzeu este iubire neconditionata oameni buni bunatate nemarginita, o energie de iunire si iertare.

  RăspundețiȘtergere
 14. Am două vești:una bună și una rea.
  Vestea bună este că în viitor veți deveni toți teranieni.
  Vestea rea este că ați ales calea cea mai grea.
  Știți ce înseamnă Teranian defapt?
  Înseamnă că o să aveți frumusețea,bunătatea și înțelepciunea lui Buddha,că o să vă rugați ca Iisus mulțumind dinainte pentru tot ce vă oferă deja sau vreți să vă ofere
  DUMNEZEU PĂMÂNTUL,și o să o faceți în modul și cu determinarea lui Mohamed,dar nu dând ocol unui bolovan dintr-un cub ci ocolind MUNȚII CARPAȚI CARE SUNT POARTA CĂTRE CONȘTIINȚA PLANETEI...CĂTRE DUMNEZEU PĂMÂNTUL.
  până acum credințele voastre au fost ca și feliile de portocale.separate sub aceeași coajă.dar numai stoarse fac un suc bun.
  Păcat că ați ales calea cea mai grea și nu ați înțeles că fiecare credință vă separă de adevăr și că numai toate la un loc vă pot arăta drumul către creatorul vostru că și oameni.
  Acum DUMNEZEU PĂMÂNTUL va trebui să vă aducă pe calea cea dreaptă numai prin pedeapsă.va trebui să închidă în focul iadului magmatic toate "cuibarele de viespi".
  Vă spune asta băiatul cu numărul 10 pe obrazul stâng.
  10=IO=1+0=1=un nou început
  10=toți ceilalți 9 dinainte chipurile reîncărcați în unul singur.
  Singurul pe care DUMNEZEU PĂMÂNTUL mi-a făcut chipul nu din profil ci din față plus o mână cu un mesaj scris.
  Să nu îmi spuneți mie MADUS DACĂ ÎN CURÂND NU DEVENIȚI TOȚI TERANIENI.
  NUMAI AȘA AȚI ȘTIUT EVOLUA:TRECÂND PRIN VITREGIILE DUMNEZEULUI PĂMÂNT.ACUM E TIMPUL SĂ ÎNVĂȚAȚI SĂ AJUNGEȚI LA DUMNEZEU PĂMÂNTUL...

  RăspundețiȘtergere
 15. Madus,nu uita un lucru foarte important: IISUS HRISTOS este Fiul Lui DUMNEZEU.EL ne-a salvat acum 2000 de ani din iad si tot El ne va judeca in curand.Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să nu uităm căci Iisus Cristos este fiul lui DUMNEZEU PĂMÂNT care ia creat mai întâi chipul în relieful Rusie(poza avatar)cu milioane de ani în urmă,iar mai apoi ia creat destinul.

   https://youtu.be/xMQZJKlijlc

   Dumnezeu Pământul nu se poate prezent în fața DUMNEZEULUI UNIVERSAL cu omenirea în faza asta(unul hăis altul cea).vom fi toti ca un stol de păsări.

   Ștergere
 16. Consiliul Andromeda este o alianta formata din 12 rase extraterestre foarte avansate care au rolul de a apara si ajuta alte civilizatii cu un grad mai mic de evolutie ca si noi de pilda. Daca va intereseaza acest subiect intrati pe aceste link-uri https://fenomenulozn.com/2017/07/03/consiliul-andromeda-a-reusit-sa-alunge-extraterestrii-cenusii-si-reptilienii-definitiv/

  https://fenomenulozn.com/2017/07/12/fortele-consiliului-andromeda-au-reusit-sa-elibereze-oamenii-din-mainile-reptilienilor-aflati-in-structurile-terestre-ale-cabalei-si-iluminati/

  https://fenomenulozn.com/2017/09/04/totul-despre-consiliul-andromeda/

  RăspundețiȘtergere
 17. Madus mai subtire, fii amabil .

  RăspundețiȘtergere
 18. Madus bate campii cu GRATIE-DUMNEZEUL LUI-PAMANTUL-nu doreste sa ne vitregeasca daca ne-a creat-nu stie nimeni ce ne asteapta-ete taina lui DUMNEZEU UNIVERSAL

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vă așteaptă o mare depopulare.și asta o va face DUMNEZEU PĂMÂNTUL.E CALEA PE CARE AȚI ALES-O.

   Ștergere
 19. faci parte si tu din aceasta populatie MADUS-si daca nu suntem salvati trupeste vom fi salvati in duh-orice muritor stie ca pamantul nu este STABIL si in orice clipa putem fi spulberati-numai ca avem o nadejde-IN IISUS HRISTOS asa cum ne-a invatat- sa-l iubim pe DUMNEZEU SI PE OAMENI SI SA INCERCAM SA-I FACEM VOIA=RESPECTAND LEGILE LUI

  RăspundețiȘtergere