sâmbătă, 31 martie 2018

CICLON ! UN MARE CICLON !



                                           31 Martie 2018,ora 10,07 !

                                        Dragii mei,

Astazi dimineata,sambata fiind si nu una obisnuita ,ci sâmbata in care se pomenesc cei morti, desi eram in strana si dadeam raspunsurile la PĂRINTELE din SFANTUL ALTAR,aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

            "Cu o zi înainte ,de un Ciclon mare !"

Iar ceea  ce auzeam , vedeam si  scris ca intr-un link sub Cerul albastru senin de ziua.
Asadar dragii mei, ne paste un Mare Ciclon!
Ca va fi doar o zi ,incepand de azi, sau ca va fi alta zi in care se va intampla ceva, după care ,va urma CICLONUL MARE, eu nu stiu.
Image result for ciclon imagini
Vom afla de la Bunul Dumnezeu si de la Maicuta Domnului ,la momentul oranduit de sus, ce se va intampla cu o zi inainte de un Mare Ciclon ,dar si care vor fi consecintele marelui Ciclon.
Unde se va intampla eu nu stiu dragii mei; dar sa nu va indoiti de cele scrise de mine si graite de Duhul Cel Prea Sfant.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.

53 de comentarii:

  1. Azi a fost intr-adevar o frumoasa liturghie cu Evanghelia invierii lui Lazar si cu rugaciuni de dezlegare pentru cei trecuti in viata spirituala.

    RăspundețiȘtergere
  2. El sistema de rotatie in mar si ocean va avea o rotatie ceea ce va pune si pamintul in peligro si in Portugalia va cadea ceva ce va in legatura cu Rusii provoca un dezastru si vom avea un ciclon sau tormenta cu norii verzi dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  3. El sistema de rotatie in mar si ocean va avea o rotatie ceea ce va pune si pamintul in peligro si in Portugalia va cadea ceva ce va in legatura cu Rusii provoca un dezastru si vom avea un ciclon sau tormenta cu norii verzi dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  4. El sistema de rotatie in mar si ocean va avea o rotatie ceea ce va pune si pamintul in peligro si in Portugalia va cadea ceva ce va in legatura cu Rusii provoca un dezastru si vom avea un ciclon sau tormenta cu norii verzi dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe 31 Martie vo avea o luna albastra dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  6. s-au anuntat la meteo zilele trecute ploi cu fulgere si tunete

    RăspundețiȘtergere
  7. Miine va trece peste Ardeal cu prima smicircumferinta urmind ca dupa citeva zile sa treaca si cealalta

    RăspundețiȘtergere
  8. Am adormit astazi un pic si cineva imi spunea in vis fi atenta la rasbunare teribila a lui Putin ce vrea sa faca la care euam sculat brusc di cu frica eu nu stiu ce vrea adta sa facs sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne fereasca de tot raul amin

    RăspundețiȘtergere
  9. Canadienii mai au nevoie doar de un aviz din partea statului român pentru a începe exploatările la al doilea cel mai mare zăcământ de aur din Europa, evaluat la 5 miliarde de dolari. România va primi doar 300 milioane


    Compania canadiană Euro Sun Mining (fosta Carpathian Gold), proprietara proiectului aurifer de la Rovina, se pregătește să obțină ultimul aviz pentru a începe exploatarea zăcământului aurifer de la Rovina, județul Hunedoara, în baza unei licențe obținute în urmă cu 3 ani, dar neutilizate până astăzi.

    De aici ar urma să fie extrase peste 200 de tone de aur și 635.000 de tone de cupru.

    Actul normativ care reglementează exploatarea de la Rovina este pe finalul circuitului de avizare, fiind prezentat pe site-ul Secretariatului General al Guvernului Guvernul României.

    „În timpul exploatării miniere estimăm ca vom avea aproximativ 300-400 de angajați direcți; în plus se vor crea de circa 3-4 ori mai multe locuri de muncă indirecte în zonă datorită derulării proiectului minierAcestea vor fi locuri de muncă bine plătite pe termen lung, personalul cuprinzând următoarele categorii: ingineri, metalurgiști, geologi, operatori de echipament, forajiști și alte categorii profesionale diverse", a informat compania Samax, subsidiara canadienilor în țara noastră.

    Cele 204 tone aur și peste 635.000 tone de cupru de la Rovina, al doilea cel mai mare zăcământ aurifer din Europa, potrivit unor specialiști, ar urma să fie extrase prin investiția exclusiv privată, fără participarea statului român.

    RăspundețiȘtergere
  10. Statul va primi redevențe de 6% pentru aurul produs și 5 % pentru cuprul produs, care în primii douăzeci de ani de activitate a exploatării miniere reprezinta peste 300 milioane dolari.

    „Valoarea producției miniere estimată pe durata de concesiune de 20 de ani contractuali este de 3.697.911.600 dolari pentru aur și 1.772.194.945 dolari pentru minereuri neferoase, respectiv cupru. În consecință, valoarea redevenței datorate bugetului de stat pentru perioada de concesiune menționată este de 221.874.696 dolari pentru aur și 88.609.747,25 dolari pentru cupru. Cumulat, valoarea redevenței datorate bugetului de stat, pe durata de concesiune de 20 de ani, este 310.484.443,25 dolari, cu condiția executării în integralitate a prevederilor licenței fără modificări ale condițiilor de piață actuale. Valoarea medie anuală a redevenței datorate bugetului de stat este de 15.524.222,1625 dolari”, se arată în nota de fundamentare a proiectului pentru acordarea licenței de exploatare.

    Mina de la Rovina se află la 17 kilometri de concesiunea minieră Certej, deținută de canadienii de la Eldorado Gold, și la aproximativ 50 kilometri de Roșia Montană, proiect dezvoltat de Gabriel Resources.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 6% si 5% e putin sau e mult??????????ca nu ma pricep.

      Ștergere
    2. 5.22 Valoarea medie anuală a redevenței datorate bugetului de stat este de 15.524.222,1625 dolari . 6% sau 5% nu e o suma vis a vis de zona reala exploatare , in niciun caz afacerile lor, nu sunt facute in favoarea statului roman .

      Ștergere
  11. Buna seara!.Probabil este codul galben de vijeli si ploi care va intra in vigoare de duminica dimineata.sau se poate forma unul pe undeva sa loveasca europa sau alt continent.Doamana Maria va urmaresc de 2 ani si multe sau adeverit si multe se vor adeveri
    Caci la Dumnezeu o zi e ca o mie.se pot implini astazi sau peste ani dar tot se vor implini.Doamna Maria sa va dea Dumnezeu sanatate si putere.Amin

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut la tot poporul !
    Am obbservat ca pe acest blog intra multe persoanne si tot spun ca Pamantul este plat. Voi astia, ori sunteti prosti ori va faceti. Inca cu multe sute de ani in urma, uni oameni faceau calatorii astrale sau asa zise calatorii in DUHUL si puteau sa vada tot ceea ce asi doreau. Pt asta trebuie sa fii vegetarian pur, adica numai fructe si legume crude. Si sa stai multe ore in rugaciuni precum tanti Maria, intrebati-o daca nu credeti. Astazi oamenii au ajuns pe Marte sau alte planete indepartate cu ajutorul tehnologiei. Atitea poze si filme arata ca planeta este ovala precum un ou si este inclinata putin. Nu arata ca este plata. Cu toata osteneala voastra nu puteti adduce lumea in evviul mediu. Ori cat ati incerca, si cel mai analfabet om stie asta. Daca in trecut ar fi fost omorati toti oamenii destepti astazi, noi am fi trait in aer curat ne poluat. Dar, de data asta e prea tarziu. Luciferul inputzit asi face treaba. NNu puteti schimbba nimic pina la nimicirea celor rai. Deci, nu mai veniti cu vvrajeala ca pamintul este plat. Ori ai enervvati pe altii precum si eu, ori va aratati ca sunneti prosti rau si puneti bbotul la orice zboara. Ce ziceti, ne-aminteles ? Mersi pt intelegere. Daca vvreti sa ami trimiteti mesaj, vva rog sa il trimiteti direct la email-ul meu. ciceronelichi@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone, nu te da destept ptr. ca nu e cazul la tine.

      Ștergere
  13. ,,La multi ani '' de Florii pentru :

    Anemona
    Brânduşa
    Camelia
    Codrin
    Codrina
    Codruţ
    Codruţa
    Crăiţa
    Crenguţa
    Crina
    Crinu
    Crinuţa
    Crizantema
    Dalia
    Delia
    Floarea
    Flora
    Florenţa
    Florentin
    Florentina
    Florica
    Florin
    Florina
    Garofiţa
    Gentiana
    Gherghina
    Iasmin
    Iasmina
    Iris
    Lăcrimioara
    Laur
    Laura
    Laurenţiu
    Laurian
    Lauriana
    Malina
    Margareta
    Micsunica
    Mugurel
    Narcis
    Narcisa
    Panseluţa
    Romaniţa
    Roza
    Rozalia
    Trandafira
    Violeta
    Viorel
    Viorela
    Viorica
    Zambila
    Zambilica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel si dv. va doresc eu Viorica si fiul meu Mugurel !!!!
      Bunul DUMNEZEU fie cu noi toti !!!!

      Ștergere
    2. Ai uitat s-o scri pe Ramurica.

      Ștergere
    3. Calina, Calin de la floarea Cala. La multi ani tuturor care poarta nume de floare!!!

      Ștergere
  14. „În timp ce săpau la galeriile de metrou de sub București, doi muncitori au descoperit o ușă. În spatele ei, se afla o creatură umanoidă, în stare de conservare”. Este de-a dreptul șocant ce a urmat.

    Era de o frumusețe răpitoare, dar luciferică, nici moartă nici vie, avea o tunică roșie, cu fir brodat. Unul sdintre muncitori s-a dus să alerteze pe cei care supraveghiau, au venit, au constat și au lăsat trei muncitori de pază. Atunci când s-au întors nu mai era nimic, nici entitatea, nici muncitorii, nici ușa”, a povestit invitatul Mirelei Voicu.


    Ascultati emisiunea ,,Voi cu Voicu '' :

    https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/in-timp-ce-sapau-la-galeriile-de-metrou-de-sub-bucuresti-doi-muncitori-au-descoperit-o-usa-in-462755.html

    Voi cu Voicu: Tunelurile inițiatice de sub România. Contele Incappuciato: „Unghiul făcut între Carpații Occidentali și Meridionali este identic cu unghiul piramidei lui Keops”

    Autoriii cărți „Secretele României subterane” scriu că ar exista 500 de tuneluri și catacombe săpate din vremurile străvechi, unele sunt săpate sub munți, altele sub cetăți. Inițial aveau rolul de refugiu, dar ulterior au fost lansate mai multe ipoteze. Că sub Munții Bucegi ar fi o bază militară secretă, alții că e o zonă controlată de extratereștri.

    Tunelurile nu sunt dispuse haotic, ci ar forma lupul dacic.

    „Reteaua energetică s-a desprins de cea subterenă, au loc schimbri pe continetul european. De ce munții noștii se numesc Carprați, unghiul făcut între Carpații Occidentali și Meridionali este identic cu unghiul piramidei lui Keops. Acest loc, numit grădina Maicii Domnului. (...) Tuneluri subterane de sub întreaga Europă, inclusiv la noi. De ce se numesc Carpații așa? Carpata, în sanscrită a pornit acest nume: „Locul unde a coborât lumina pe pământ”, susține Contele Incapucciato.

    https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/voi-cu-voicu-tunelurile-initiatice-de-sub-romania-462752.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sub Transilvania exista un artefact extraterestru.

      https://www.youtube.com/watch?v=One67IcNGlg

      Ștergere
    2. Este importanta Transilvania. De aceea au venit americanii aici. Asa au facut si in Irak, unde erau artefacte si unde au facut mari distrugeri. De aceea ne-au transformat in colonie, pentru ce exista sub Transilvania si nu se doreste a fi cunoscut lumii.

      Ștergere
    3. Ai dreptate,dar,cred cu tarie ca nu-i va ajuta Dumnezeu pana la final!

      Ștergere
    4. Daca ar fi cunoscut Adevarul despre tot pe cine ar mai manipula ei? Normal ca nu le convine, de aceea si-au trimis de fapt trupele in Romania.
      Romania ar putea da lumii Adevarul despre Origini prin ceea ce exista pe teritorul tarii noastre iar acesti ei stiu preabine.

      Ștergere
  15. https://www.youtube.com/watch?v=qb3tCdxBmDw

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "De ce se numesc Carpații așa? Carpata, în sanscrită a pornit acest nume: „Locul unde a coborât lumina pe pământ”, susține Contele Incapucciato."

      Ștergere
    2. 23:48Numele vine de la tribul dacilor carpi.o

      Ștergere
    3. Ca-Ra-pata spunea Contele Incapucciato adica „Locul unde a coborât lumina pe pământ”.

      Ștergere
    4. 00:49, da, Carpii erau un au dat numele Muntilor Carpati.
      CARPII sau "carpizii", numiti si "caucii", "caucazii" sau "coconii", ocupau zona montana maramureseana si cea transilvana pana in centrul si nordul Moldovei. De la ei avem numele actual al muntilor nostri, precum si onomasticul : "Carp".




      Ștergere
    5. RA= Lumina
      RAmani= arieni= fii Luminii (noi)

      Ștergere
    6. MantRa (sanscrit)
      "it is a combination of special sounds and vibrations that purify space, body, mind and consciousness from negative energies. Mantra – it is an ancient sacred formula that gives a powerful Divine energy, it is the key that opens the way to the Supreme Divine knowledge."

      MantRa - este o combinație de sunete și vibrații speciale care purifică spațiul, corpul, mintea și conștiința de energiile negative. Mantra - este o formulă sacră veche care dă o puternică energie Divină, este cheia care deschide calea către cunoașterea Divină Supremă.

      Ștergere
  16. Mortii nu stiu nimic si nu au parte de nimic ce se face sub soare.Eclesiastul 9 cu 5 si 6.Legea ceremoniala cu jertfe sarbatori obicee s - a sfarsit la cruce la rastignirea Domnului Iisus.Acum Legea morala cu cele 10 porunci care s - a dat inca din Eden e valabila pt.totdeauna impreuna cu tinerea zilei de odihna sambata caci asa va fi si pe noul pamant.Isaia 66.

    RăspundețiȘtergere
  17. Termenul profeție există și în Biblie, unde putem citi: „Cel care are darul profeției, să profețească”.


    Prima clarvăzătoare consemnată de istorie a fost Casandra, fiica lui Priam, regele Troiei. Ea primise puterea de a vedea în viitor de la zeul Apollo, care i-o dăruise cu gândul de a o seduce. Întrucât tânăra i-a respins avansurile, Apollo s-a răzbunat, blestemând-o să nu-i creadă nimeni previziunile. Când ea a avertizat că darul grecilor, calul de lemn adus la sfatul lui Ulise în fața cetății Troia, reprezintă un pericol de moarte, tatăl ei n-a crezut-o. Finalul se știe.

    Există credința că în somn, sufletul, fiind liber de legătura lui cu trupul, își amintește trecutul, vede prezentul și prevede viitorul. Corpul celui adormit zace nemișcat ca al unui mort, dar sufletul este viu și treaz și încă mai viu va fi după moartea trupului, când se va elibera cu totul. De aceea, la apropierea morții, sufletul este mai profetic.

    În Antichitate, se credea că oamenii visează sub influența zeilor. Divinația, numită de greci mantica, adică o anume capacitate de a presimți și a cunoaște viitorul, are o origine străveche. Există două feluri de divinație: una care ține de artă, și alta de natură. Prezicerile interpreților de minuni și ale astrologilor țin de divinația ca artă; profețiile onirice sau oraculare sunt considerate forme de divinație naturală.

    În Vechiul Testament figurează numeroși profeți, faimoșii nabhi, care aveau sarcina de a îndruma poporul, a-i da curaj și a-l face să se teamă de Dumnezeu. Cei mai cunoscuți sunt Ezechiel, care a prezis distrugerea Ierusalimului de către Nabucodonosor, în 587 î.e.n., și Iosif, care, aflat în captivitate în Egipt, a interpretat visul faraonului Putifar – șapte vaci grase, șapte vaci slabe – ca anunțând șapte ani rodnici, urmați de șapte ani de foamete. Faraonul a ținut cont de prezicere și a stocat grâne, salvându-și astfel poporul.

    La grecii antici, clarviziunea era practicată de celebrele pitii de la Delfi. Intermediare ale zeului Apollo cu oamenii, pitiile se scăldau în fântâna din Castilia, apoi se instalau în centrul templului și făceau profeții. Acestea, afirmă textele din vechime, s-au confirmat deseori.

    RăspundețiȘtergere
  18. În Evul Mediu, clarvăzătorul cel mai celebru a fost Sfântul Cesarius din Arles (470-542) arhiepiscop al Galiei, care cu 1.000 de ani înainte de Nostradamus a prezis apariția unor personaje ieșite din comun, precum Carol Martel:Un ciocănar viguros a lovit cu ciocanul, lăsând unui ilustru împărat gloria de a-i potoli pe arabi; Henri al IV-lea:Întors de la erezie la credința catolică, conducătorul bearnez a făcut să apară splendoarea adevărului. Lovit de un pumnal, acest părinte devotat poporului a murit; sau Ludovic al XIV-lea, Regele Soare: Așa cum luminează pretutindeni soarele, la fel, sub un monarh puternic, Galia va domina lumea, iar granițele ei se vor lărgi.

    Sfântul Malachie (1094-1148), preot irlandez, arhiepiscop al comitatului Armagh, s-a consacrat profețiilor referitoare la papi, pe care le-a redactat în timpul unui pelerinaj la Vatican, în 1139. Sub forma unor devize în latină, Malachie menționează 112 viitori papi ai Bisericii Catolice, de la Celestin al II-lea (papă în 1143) la Petrus Romanus, considerat de el ultimul papă. Sfârșitul papalității ar fi deci aproape, pentru că penultimul papă a fost deja ales. Ultimul va vedea sfârșitul Vaticanului și al Romei: În ultima persecuție a sfintei Biserici Romane se va afla Petru Romanul, care-și va paște oile în mijlocul a numeroase frământări. După trecerea acestora, cetatea cu șapte coline va fi distrusă, iar teribilul judecător își va judeca poporul.

    Ioana d’Arc (1412-1431) este considerată de francezi o clarvăzătoare de excepție. Ea a anunțat din timp înfrângerea invadatorilor englezi și restaurarea regatului Franței: O voce mi-a vestit să-i izgonesc pe englezi din Franța și să-l încoronez pe Delfin.

    Alte personalități ce par să fi avut acest dar sunt Leonardo da Vinci (1452-1519), care a desenat elicopterul, parașuta și mitraliera cu secole înainte de inventarea lor, precum și Francis Bacon (1561-1626), care în cartea sa,Noua Atlantidă, a prezis inventarea telefonului și a frigiderului.

    RăspundețiȘtergere
  19. Atit e de conte Icapucinato asta cu toate basmele lui, pe cit sint eu de popa

    RăspundețiȘtergere
  20. Dar clarvăzătorul cel mai faimos este, incontestabil, francezul Nostradamus (1503-1566), coleg de studii cu Rabelais, medicul lui Carol al IX-lea, alchimist, fabricant de creme pentru frumusețe și redactor de almanahuri. În capela franciscană din Salon, Provence, se află un mormânt fără oseminte (rămășițele se află în Capela Fecioarei din biserica din San Lorenzo), pe care se poate citi următorul epitaf: Aici odihnește Michel de Nostredame, singurul dintre muritori demn să scrie, cu o pană aproape divină, despre marile evenimente care în viitor se vor întâmpla în Univers, conform influenței astrelor. A trăit șaizeci și doi de ani, șase luni și șaptesprezece zile. Posteritate, nu-i invidia odihna! Anne Ponce Gemelle din Salon îi dorește soțului ei fericire veșnică.
    Nostradamus este cunoscut îndeosebi pentru Centuriile astrologice, lucrare alcătuită din 942 de catrene, adică 4780 de versuri (strofele sunt grupate câte 100, de unde și numele de Centurii). Viitorul este prevăzut până în anul 3797. Catrenul cel mai celebru este al 35-lea din prima Centurie, care descrie moartea regelui Henri al II-lea în 1559, catren publicat în 1555:
    Leul cel tânăr pe cel bătrân îl va învinge,
    Pe câmp de luptă în duel,
    În cușca de aur ochii îi vor crăpa,
    Apoi va muri, moarte crudă.

    Henri al II-lea, fiul lui Franҫois I, a fost grav rănit pe 28 iunie 1559, în cursul unui duel cu contele de Montgomery, a cărui lance i-a găurit viziera și i-a spart un ochi. A murit în chinuri pe 10 iulie. Nostradamus nu se înșelase. Această prezicere i-a asigurat un renume excepțional în regat.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cele două preziceri importante ale lui Nostradamus referitoare la sfârșitul acestui secol arată că: 1. Papa Ioan Paul al II-lea va muri în 1995 (afirmație greșită); 2. Îi vor succeda doar alți doi papi, înainte de prăbușirea definitivă a Bisericii de la Roma (găsim, în mod ciudat, aceeași profeție emisă de Sfântul Malachie, din care credem că s-a inspirat Nostradamus). Acest eveniment ar fi trebuit să aibă loc în 1999, anul celui de-al treilea război mondial și al venirii Anticristului, după cum a prezis clarvăzătorul în catrenul următor:
    Anul o mie nouă sute nouăzeci și nouă, luna șapte
    Din cer va veni un Mare Rege al groazei
    Înviat Marele Rege d’Angolmais
    Înainte ca, după Marte, să domnească în fericire.
    Principalul reproș adus lui Nostradamus se referă la multitudinea de interpretări posibile ale Centuriilor sale. Dar el a fost atât de popular, încât, la scurt timp după moartea sa, Biserica s-a speriat și, la Conciliul din Bourges din 1584, a interzis consultarea clarvăzătorilor: Orice persoană care va consulta un ghicitor va fi pedepsită cu moartea.

    Mai aproape de noi, în secolul al XVIII-lea, clarvăzătorul cel mai celebru a fost o femeie,Mademoiselle Lenormand. Printre clienții ei s-au aflat personalități precum Robespierre, despre care a scris: L-am făcut să tremure pe monstru, dar puțin a lipsit să nu devin victima lui. Sau Napoleon Bonaparte, care a povestit: Mi-a desenat insula Sfânta Elena pe lemnăria din apartamentul ei, pe când eram în culmea puterii. Se mai vorbește și azi de domnișoara Lenormand, datorită cărților ei de tarot, intens folosite de clarvăzătorii profesioniști.

    În secolul al XIX-lea, doi scriitori au avut un ciudat dar al premoniției: Jules Verne și Morgan Robertson. Jules Verne (1828-1905), părintele literaturii de anticipație, a relatat în romanul său De la Pământ la Lună (1865) zborul unui obuz, numit Columbiad, cu un echipaj de trei oameni, lansat din Florida, care a avut nevoie de 97 de ore și 13 minute pentru a ajunge la satelitul Pământului. Aceasta corespunde cu primul pas pe Lună al unui pământean, dus de naveta Apollo (ale cărei urmașe vor fi naveteleColumbia). Evenimentul a avut loc pe 30 iulie 1969, după un zbor de 97 de ore și 39 de minute de la decolarea din Florida (Cap Canaveral). Jules Verne a descris foarte bine decalajul ce poate exista între ideile premonitorii și concretizarea lor: Ceea ce-și imaginează un om poate fi realizat de un altul.

    RăspundețiȘtergere
  22. Un contemporan al lui Jules Verne, americanul Morgan Robertson, a scris în 1898 o carte care l-a făcut celebru... peste 14 ani. Cartea sa, Naufragiul Titanului, a trecut aproape neobservată. Nimeni nu era interesat de povestea unui pachebot britanic – Titan – lung de 243 de metri, cu o greutate de 75.000 de tone, cu 3 elice și 24 bărci de salvare, care s-a lovit de un aisberg în călătoria inaugurală și s-a scufundat. Nu s-a vorbit de această carte decât în 1912, an în care, la 14 aprilie, cel mai modern pachebot construit de om – Titanic – s-a scufundat lângă Terra Nova, în cursul primei sale călătorii, făcând 1.500 de victime. Titanicul avea o lungime de 250 de metri, 66.000 de tone, 3 elice și 22 bărci de salvare. Robertson imaginase drama cu 14 ani înainte, povestea Titanului fiind foarte apropiată de cea reală.

    În secolul XX, Madame Fraya (1871-1954), o clarvăzătoare din Franța, al cărei nume adevărat era Valentine Dencausse, a exercitat o mare influență asupra vieții politice dintre cele două războaie mondiale. A avut drept clienți mii de celebrități ale epocii, printre care Pierre Loti, Raymond Poincaré, Aristide Briand, Alexandre Millenard. Ea a practicat chiromanția – cititul și interpretarea liniilor palmei: Am descoperit în semnele palmei secrete ale viețiinoastre interioare și reacții provocate de evenimente exterioare asupra sensibilității noastre. E adevărat că, uneori, ceea ce prezicea nu se întâmpla. Dar ce? Știința nu ne decepționează? I se poate refuza medicinii numele de știință? Și totuși, în multe privințe și ea se înșeală... Prevestirile și semnele nu sunt responsabile de ceea ce se întâmplă, ci doar te avertizează la ce te poți aștepta, dacă nu iei seama.

    Edgar Cayce (1877-1945) a fost clarvăzătorul și vindecătorul pe care americanii îl consideră Nostradamus al lor. A făcut mii de previziuni, în variate domenii. Profețiile le făcea în stare de transă, fapt pentru care a fost supranumit „profetul adormit”. Era consultat frecvent de bolnavi, întrucât, în transă fiind, stabilea diagnosticul și indica tratamentul potrivit. Unele dintre previziunile lui, care se refereau la producerea unor evenimente istorice, au fost confirmate chiar în timpul vieții sale. Astfel, Cayce a prezis marea criză economică din 1929, dând detalii surprinzătoare asupra evenimentelor dezastruoase de la bursele de valori și a prevăzut revenirea economică de după 1933. De asemenea, el a descris întocmai cursul celui de-Al Doilea Război Mondial, retragerea trupelor sovietice și reluarea ofensivei până la victoria de la Berlin. Același Edgar Cayce a afirmat cât se poate de clar, nu prin catrene cu dus și-ntors, ca Nostradamus: „Nu va apuca să se încheie secolul XX, când se va produce prăbușirea neașteptată a comunismului; comuniștii ruși își vor pierde autoritatea în Uniunea Sovietică, iar China comunistă își va întări puterea”. Previziunile lui Edgar Cayce au rămas inexplicabile până în ziua de azi.

    RăspundețiȘtergere
  23. Un lucru e sigur, eu am invatat de la un preot (fost profesor religie) foarte cunoscut care a plecat de la Iasi la Bucuresti ca clarviziunea e lucru diabolesc. Nimic din ce veti spune nu imi va schimba acest lucru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim1 aprilie 2018, 23:20

      Ai invatat gresit !!!

      SFINTII EVANGHELISTI ,SFINTII LUI DUMNEZEU au scris tot prin CLARVIZIUNE ! Asadar ,este o simpla părere a ta ,si nimic mai mult !

      Ștergere
    2. 23:20, vezi tu ... nu sti nimic. Esti departe.
      Toate capacitatile acestea (inclusiv clarvederea) le poate avea oricine, chiar si tu dar inainte trebuie sa te purifici. Adica este absolut normal sa le ai pe acestea, asa era omul inzestrat de la bun inceput dar inpuritatile au dus la trecerea acestora in stare latenta. Le ai si tu doar ca iti sunt adormite.

      Ștergere
    3. Pai atunci la ce ne mai foloseste Dumnezeu daca dumneavoastra le stiti pe toate.

      Ștergere
    4. Adica ca sa te purifici trebuie sa refuz toate invataturile orthodoxe? Un lucru este sa ai intuitie si alta e clarviziune diabolica

      Ștergere
    5. Maria,Sfintii Evanghelisti au scris despre ce au trait impreuna cu Mantuitorul nu prin clarviziune.

      Ștergere
    6. Corectez: impuritatile au dus (...).
      Omul trebuie sa se trezeasca, caci se poate. Este timpul acum pentru asta. Mai incolo va fi prea tarziu pentru umanitate. Acum este momentul. De la 00:08.

      Ștergere
    7. 04:26, numai prin purificare iti poti trezi acele capacitati, dar trebuie sa fie treze caci asa era normal sa fie de la inceput.
      Nu ma intereseaza ceea ce leaga ci libertatea, pe care o aleg.

      Ștergere
    8. Extrasenzorialul se traieste, se contempla...

      Ștergere
    9. 17:47, ca sa-l traiesti acest extrasenzorial trebuie sa ai sensibilitatea. Ea nu exista acolo unde predomina grosierul.

      Ștergere
    10. Da, asa este 00:58 si ma gandeam ca se subintelege!

      Sa auzim de bine!

      Ștergere
    11. 23:47, numai bine!

      Ștergere
    12. Multumesc frumos, 13:17 !

      Ștergere