joi, 22 martie 2018

NICOLAE SI ELENA CEAUSESCU ! NU NE LEGATI !

 


                                    22 Martie 2018,ora 15,00 !

                                      Dragii mei,

Astazi după amiaza,desi eram preocupata cu alte treburi prin casă, vad în faţa mea pe Tovarasul Nicolae si Elena Ceusescu.

Image result for NICOLAE CEAUSESCU.
Elena si Nicolae Ceausescu aratau asa precum in poza de mai sus.
Elena Ceusescu  erau intr-o incapere ingusta si erau tare supărati.
Elena Ceausescu a inceput sa strige asa:

                     "Să nu-l legati  !
                   Pe mine sa nu ma legati !
              Mă duceti in altă cameră !"

Clipă în care , il vad pe Nicolae Ceusescu cum isi scotea tot ce avea in buzunare.
La un moment dat , Nicolae Ceausescu are in mâna sa dreapta un stik precum acesta de mai jos:

Image result for stik imagini.
Stikul era total negru , cu un capac metalic tot negru.
Nicolae Ceausescu se uita la stik ca la ceva foarte important si-l tot intorcea pe toate partile.
Elena Ceausescu tot insista ca sa fi dusa in alta camera ,ca sa nu fie langa sotul ei.
Image result for NICOLAE CEAUSESCUImage result for NICOLAE CEAUSESCUImage result for NICOLAE CEAUSESCU.
DUMNEZEU sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace !

Prieteni dragi, am trait vremurile REVOLUTIEI si aveam 28 de ani atunci,si un copil mic de doar o luna de zile.
Am stat numai cu ochii in televizor la toate cate se intampla, si nu pot spune ca ma bucuram; dimpotriva, eram foarte ingrijorata. 
Era ZIUA SFANTA a NASTERII DOMNULUI;era CRACIUNUL SFANT al LUI DUMNEZEU. 
Nu trebuia sa fie varsare de sange ! Stiu, veti spune ca au murit tineri nevinovati si ca raspunzatori erau acestia doi. Dar oare numai ei erau raspunzatori? Oare nu erau si multi altii care, nici astazi nu au raspuns pentru faptele lor?
Si acesti doi oameni aveau dreptul la o judecata dreapta,avand in vedere varsta inaintata a lor.
Ceausescu ne-a lasat ROMANIA fara niciun leu datorie externa; iar astazi ,suntem vanduti la straini.

Nimeni nu a murit de foame pe timpul lui Ceausescu,chiar daca alimentele erau rationalizate.
Acum insa,ne mor copiii de foame si frig, ne mor părintii si bunicii de saracia lucie, se destrama familii din pricina strainatatilor. 
Părintii isi omoara copiii,iar copiii isi omoara părintii .
Pe timpul lui Ceausescu ,nu-ti era teama sa iesi după 12 noaptea pe strada,acum insa,ti-i teama sa iesi si-n miezul zilei deoarece ,nebunii si betivanii,drogatii umbla liberi pe strada si ne pun viata in pericol.
ELENA si NICOLAE CEAUSESCU puteau fi lasati in viata, puteau fi inchisi pe viata dar nu omorâti! Mai de folos erau societatii daca ar fi fost lasati in viata, deoarece,am fi aflat toate secretele de la ei.
Dar,asa au fost vremurile, asa ne-u fost conducatorii acelor vremuri. Doar BUNUL DUMNEZEU sa ne judece si sa-i judece pe toti după faptele sale.
In ceea ce priveste articolul de astazi,cred ca va iesi la iveala in timp, un stik cu SECRETELE care nu au fost dezvaluite niciodata Poporului român, nicodata oamenilor de peste tot.
Sa lasam pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI ca sa le aseze pe toate ,asa numai după Voia Sa !
Eu sunt doar Condeiul Duhului Sfant si le scriu asa precum le primesc; le fac cunoscute toate Semenilor nostri, pentru ca atunci cand va fi oranduit ca sa se adevereasca ,sa se cunoasca PUTEREA LUI DUMNEZEU prin GRAIUL DUHULUI SFANT prin mine roaba Sa care, le scriu cu inima si cu intreg sufletul si plang de fiecare data cand TRAGEDIILE se adeveresc. 
     Sa nu va indoiti fratilor de toate cate cititi aici pe acest Blog al Lui Dumnezeu,căci nu de la mine scriu, ci numai de la DUHUL SFANT si de la MAICA LUI DUMNEZEU.
De aveti indoieli si nu credeti, va rog din suflet nu va atrageti alte păcate grele,aruncand cu vorbe desarte,cu jigniri si cu blesteme. 
Dragii mei,toate câte le veti spune bune sau mai putin bune,toate se vor rasfrange asupra voastra si a celor dragi voua care nu au nicio vina.
A fi bun la inima si la suflet ,presupune o mare jertfa pe care nu o poate oricine aduce LUI DUMNEZEU.
Dar a fi rău si a batjocori pe Aproapele tau, a huli CUVANTUL LUI DUMNEZEU si GRAIUL DUHULUI SFANT, poate oricine.Dar , trebuie sa va ganditi si la consecintele vorbelor voastre, la faptele inimii voastre care, in timp vor veni asupra voastra pe neasteptate si nu veti sti de ce au venit.
Ce frumos este atunci cand omul gandeste frumos fata de Aproapele său,cand este milostiv si respecta cele 10 PORUNCI dumnezeiesti. Doarme linistit pe perna sa si nu are teama de nimic lumesc!
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI, ca sa ne daruiasca sanatate,putere sufleteasca,intarire in Credinta si mantuire sufletului nostru.
                               Cu dragoste,Maria.
P.S.

Executia si procesul sotilor Ceausescu 25 Decembrie 1989 - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=lK3EKBMUvUk

Oct 10, 2016 - Uploaded by MJK Adrian
Drept va spun ca o sa fie un protest mare ca in ziua lui executarii lui Ceausescu, voi nu ati observat ...

Comandoul care l-a împuşcat pe Ceauşescu - Historia

https://www.historia.ro/.../comandoul-care-l-a-impuscat-pe-ceausesc...

Translate this page
Poate de oamenii lui Iliescu... Poate de oamenii lui Ceauşescu...” „Suvenirul” căpitanului Mateescu. După terminarea execuţiei şi după ce cadavrele Ceauşeştilor au fost duse la elicopter, iar o parte din personalul unităţii s-a strâns în apropierea zidului la care s-a făcut execuţia, căpitanul Ion Mateescu şi-a luat o mică ...

77 de comentarii:

  1. Atunci nu erau usb-uri,dar poate au luat cu eu un secret.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar poate i-a fost pus special in buzunar de catre securitate avand in vedere ca se planuise asasinarea sa cu ceva timp.Si apoi se va descoperi intr-o zi ce secret se ascundea pe acel stick tocmai ca sa-si mascheze faptele asasinii adevarati si sa nu fie condamnați de poporul roman de crimă impotriva conducătorilor de stat..poate vom afla asta in dosarul revolutiei cand va fi inchis cazul si se vor afla vinovații.Vom vedea in vara.

      Ștergere
    2. CEAUSESCU se uita cu uimire la cel stik printre firimiturile ce le scosese din buzunarul sau.

      Ștergere
    3. Poate au fost omoriti dublurile lor. Poate ei traiesc pe ascuns si chiar are un usb stik cu ceva secrete. Orice presedinte communist, rege sau inparat, are cate o dublura. E ceva normal. Si Sadam Huseyn a avut dublura care a fost spinzurata. L-au depistat cameramanii din Turcia care au filmat atunci. Sadam Huseyn traieste. A fost un ofiter in armata Americana.

      Ștergere
    4. Si de era dublura lor,nu mai au cum sa traiasca;citi ani poate trai un om!?

      Ștergere
    5. "Nimeni nu a murit de foame pe timpul lui Ceausescu,chiar daca alimentele erau rationalizate."
      Ce frumos suna. Daca traiai pe timpul ala vedeai altfel lucrurile. Nici alea rationalizate nu erau.Si DA , alde Ceausescu au primit ce meritau. Tot asta meritau si aia din Marea Adunare Nationala.

      Ștergere
    6. esti imbeil psihopat, tocmai ca am trait si toti cei care au scris au trait in vremea aia, cand era de miliarde de ori si incomparabil mai bine, atunci nu se murea de foame, se moare de 34 de ani incoace incepand cu inflatia de la inceputul anilor 90 de 300%/an.

      Ștergere
  2. Astazi.. traim o vreme cand cautam politicieni care sa isi iubeasca tara si poporul si sa ne reprezinte interesele pentru ca atunci cand am avut unul care o iubea l-am omorat si ne-am si bucurat. Multi inca traiti in apartamentele construite sau care vi le-a dat tiranul gratis. Astia de ne-au eliberat din tiranie va pun la plata o viata intreaga... sau puteti emigra sa platiti in alta parte ca e democratie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Din păcate tot ce tiranul a cosntruit,cei de după el au distrus! Au daramat totul si s-au imbogatit peste noapte!

      Ștergere
    2. Asa este,si eu am mai spus,ca astia ce o fost,de 90'incoace, 10 blocuri ANL ne-o construit in 28 de ani;pe cind "raposatul "orasul intreg! Si cite si cite n-o mai construit din 65'pina in 89',hidrocentrale;canalul Dunare,Casa Poporului etc.

      Ștergere
    3. A construit Ceausescu "hidrocentrale;canalul Dunare,Casa Poporului etc.", dar cu ce pret? Cati oameni s-au sacrificat pentru aceste constructii? RADU

      Ștergere
  3. Ceausestii nu puteau fi lasati in viata pentru ca atunci iar fi facut Vinovati pe multi,inclusiv echipa de evrei comunisti care au confiscat puterea urcindu-se pe singele lor dar si al revolutionarilor si ii enumar ;Ion Iliecu,Petre Roman ,Birladeanu,Brucan,Stanculescu.Magureanu,Dan Iosif si alti catei ai lor toti Alogeni comunisti Evrei scoliti majoritatea la Moscova.Acum se incearca redeschiderea procesului dar multi din acesti evrei nu mai traiesc pentru a putea raspunde,dar unii se afla si in procesul mineriadei.Acum avem din pacate altii, dar tot Alogeni.De la Ana pauker pina acum romanii au fost condusi de alogeni majoritatea perioadei sau prin sistemul impus de ei de afara cum era si comunismul ceausist.

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am Inteles de ce sa dezgropam mortii? Sfantul Arsenie Boca, a spus ca asa va fi.Comunismul n-a fost placut lui Dumnezeu si nici acest capitlism care probabil o sa aiba aceeasi soarta.Totul se-ntampla pt nu exista credinta adevarata in oameni.Multi merg la biserica, se spovedesc ca si la curatatorie fara sa le para tare rau de pacatele facute sau sa incerce sa nu le mai faca.Avorturi, desfranari, divorturi ,alcool, droguri, setea de bani, de putere, de averi, de a fi vazut in fata lumii, scoli facute pe bani dar fara educatie, lenea ... si multe altele duc doar la moartea sufletuli. Cand oamenii o sa fie uniti ,si o sa-si iubeasca aproapele ca pe sine insasi, atunci inseamna o sa avem liniste ,atunci inseamna ca l-am gasit pe Dumnezeu, traieste in sufletul nostru.Sfantul Paise zicea :cine ridica ochii si mainile la cer fara sa-i priveasca pe cei de langa sine si sa-i ajute degeaba il cauta pe Dumnezeu ca n-o sa-l gaseasca, Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum am putea oare ca sa fim nepăsatori ,pe motiv ca n-are rost sa dezgropam mortii ?
      Ba da,are rost ! Trebuie sa aflam adevarul despre REVOLUTIA din 1989 ! Trebuie ca multi altii sa raspunda de moartea copiilor care iesisera cu lumanari in maini la TIMISOARA si au fost secerati de gloante pe treptele CATEDRALEI.Ei ,sufletul lor, cer DREPTATE pana la capat.PĂRINTII lor si rudele lorâ îi plang si astazi. Lacrimile lor nu s-au uscat niciodata de pe obrajii lor. Vom dezgropa tot ce este ADEVAR ascuns sub pres ! Vom scoate la LUMINA ADEVARUL LUI DUMNEZEU si nu al celor care au ucis si-au ascuns ADEVARUL!

      Ștergere
    2. Iar tu, an.19:51, ai impresia ca detii adevarul. Ca sa vezi. Vai de sufletul celor care cred in tine! In veci nu va mai putea fi recuperat. Nu uita! Minciuna se lafaie pentru ca e vremea ei, dar nu pentru mult timp.

      Ștergere
    3. Rusii l-au omorat pe Ceausescu cu ajutorul lui Iliescu , spionul rusilor ! Este evident si toate dovezile acolo duc : "turistii" rusi , razboiul electronic , etc.

      Ștergere
  5. O Marie of cind i-si vor da seama ce au facut deja e prea tirziu pentru indreptare s-au vindut precum l-au vindut pe hristos sau uitat peste gard la vecini si au cules ce e nepotivit dac ar invia Stefan sau Mihai sau Burebista sau Mircea sau Cuza sau Balcescu poate ar fi cautat s fi fost pe Marte sau pe luna sa u aia parte de judecata lor pentru tradatori.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu dezgropatu ci va veni plata

    RăspundețiȘtergere
  7. Tu, care-ai trait bine pe vremea lui Ceausescu e mormal sa-l plangi dar cei care au putrezit in puscarie, sau la care le-au fost luate terenurile si bagate in C A P, in plus trebuia sa faca si norma la CAP-uri, nu puteau sa taie un miel sau un vitel ca sa mananxe un pic de carne dupa tot efortul pe care-l facea saracul taran, mai poate sa-l planga ? Eu stiu ce viata grea se ducea pe acele vremuri si iti era frica xa nu cumva sa zici ceva ca sa fie interpretat in mod gresit ca venea politia si te lua repede. De restul poti sa-l intrebi pe Iliescu Ion cum s-a desfasurat revolutia, el stie foarte bine si faci parte din partidul lui.

    RăspundețiȘtergere
  8. Of!doamna Maria daca mai traia Ceausescu lumea il alegea din nou in fruntea tarii.
    A fost patriot si de aici i s-a tras moartea terminase de achitat din datorii.
    Tara noastra a avut multi tradatori de neam si de tara.
    Am avut ocazie s-al cunosc pe Nicu Ceausescu era un baiat de nota 10 nu era de acord cu multe a facut multe lucruri bune la Sibiu.
    Am urmarit procesul lui ce frumos explica si destept era in ciuda faptului ca multi ziceau ca este analfabet si multe altele.
    Azi suntem mai mult de jumatate din tara vanduti la straini.
    Doamna Maria poate ca o sa ne atragem critici dar daca traia lume il alegea.
    Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  9. ''Bocet pentru Ăl Bătrân'' (Nicolae Ceaușescu) - Recită: Adrian Păunescu.


    https://www.youtube.com/watch?v=TejjiiUFOH4

    RăspundețiȘtergere

  10. Ceausescu a refuzat Grupul Bilderberg

    https://www.youtube.com/watch?v=CzItLCMx7lQ

    RăspundețiȘtergere
  11. Maria de ce nu publici mesajul pe care ti l-am trimis? Pt faptul ca trebuie sa-ti raspunda scumpul tau Iliescu ce s-a intamplat la revolutie ? Vezi asa procedeaza satana ca si tine:can sunt lucruri care-i plac ii face pe toti s-auda si sa vada, iar cand nu-i plac ascunde adevarul.Fii buna si nu-l jigni pe Dumnezeu punandu-ti poza langa a lui Isus. Acolo este locul Maici Sfinte .Un diavol ca tine, oricat s-ar zbate tot n-o sa ia locul Maicutei Sfinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, Ceausescu nu a fost placut lui Dumnezeu, a daramat biserici si a respins credinta, cum poti sa-l cainezi? Asta a fost pedeapsa de la Dumnezeu pentru ca a tinut poporul sub dictatura si l-a respins pe Dumnezeu. Faptul ca prin unii dintre noi a fost redus la tacere in ziua de Craciun, e alta problema. Dar si daca nu era omorat atunci era si mai rau, ar fi murit altii in locul lui, mult mai multi. Deci, cum o dai, cum o intorci, tot rau ar fi fost. Nu cred ca azi am fi dus-o mai bine. Din pacate, raul se face si cu voia noatra cat timp alegem si dam credit unor impostori care se catara la putere aruncand cateva firimituri si poporului pentru a fi alesi.Ne lasam pacaliti de fiecare data, ba suntem in stare sa ne luam de gat pentru acesti politicieni impostori care pozeaza in mari patrioti. Ar trebui sa te gandesti mai bine ce politica faci ca sa nu contribui la raul tarii.

      Ștergere
    2. 14:48, nimeni nu te-a oprit sa mergi la biserica in vremea lui Ceausescu. Nu dramatiza, caci nu este precum spui. Nu am vazut nici o biserica demolata, crede-ma.

      Ștergere
    3. De biserica Sf.Vineri ai auzit?Un simbol pentru bucuresteni.Sau Doamna Oltea.Intr-o zi erau,si-a doua zi fusesera sterse de pe fata pamantului.

      Ștergere
    4. 22:25 raportat la cate biserici sunt, nu au fost multe cele 'sterse'. Probabil au fost altul motivul daramarii lor, gen sa construiasca ceva pe locul respectiv, nu a fost motivul urii pentru credinta.
      Unde stau eu nici o biserica nu a fost daramata si nu este vorba de un mic orasel. Toate sunt pe locul lor. Niciuna nu a fost daramata iar bisericile erau pline in toate duminicile si la sarbatori la fel.

      Ștergere

  12. Pacepa: Ceausescu a fost executat pentru a i se inchide gura urgent


    https://www.youtube.com/watch?v=1qtn0dWi0_E

    RăspundețiȘtergere
  13. Orice ,tine o perioada de timp,10-20-50-100 de ani,o dominatie;regat;comunism, capitalism, dupa aceea vine sigur o schimbare,daca ati observat,pe atunci au avut loc schimbari in Germania (unire vest cu est)Ungaria,Cehoslovacia.Dar la ei,nu a fost cu varsare de singe,si la noi a fost nevoie de schimbare,dar ei nu trebuiau omoriti,o tara nu are voie,sa-si omoare conducatorii!Cu asta s-a atras un blestem pe noi,si cam 100 de ani tine!Asa ca mai avem de indurat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blestemul si-l atrage omul prin neascultarea de Dumnezeu .Cand o sa ne iubim dusumanii-oricare ar fi ei- si-o sa-l iubim pe Dumnezeu mai mult decat pe noi insine -cand o sa fim pregatiti sa murim pt binele altora, in numele Domnului- atunci vom fi binecuvantati si-o sa traim ca fratii. Doar dragostea nemarginita pt aproapele nostru poate sa invinga raul si sa elimine regimurie politice.

      Ștergere
    2. 21:13, doar cand iti vei reaminti cine esti, abia atunci va veni schimbarea.

      Ștergere
  14. Asta e un cantec premonitoriu/vizionar sau spuneti-i cum vreti..


    Într-o țară comunistă,
    Când ești fire arivistă,
    Și-ai și-un caracter sinistru,
    Poți ajunge repede ministru!

    După ce-ncasezi la prime,
    Și te faci părtaș la crime,
    Ești băgat la închisoare,
    Și-apoi condamnat pentru trădare!

    Roata lumii se-nvârtește,
    Țac, țac, țac
    Și-orice crimă se plătește,
    Țanc, țanc, țanc,
    Comunismu-ntâi te-ajută,
    Tac, tac, tac
    Și apoi te execută,
    Pac, pac, pac.

    Așa după Raic și Slavski,
    Stalin curăță pe Slanski,
    Iară Malenkov pe Beria,
    Ca să nu-l mai supere cu peria!

    După Beria Malenkov,
    Curăță pe Abakumov,
    Apoi a venit Hrusciov,
    Și l-a mazilit pe Malenkov.

    Roata lumii se-nvârtește,
    Țac, țac, țac
    Și-orice crimă se plătește,
    Țanc, țanc, țanc,
    Comunismu-ntâi te-ajută,
    Tac, tac, tac
    Și apoi te execută,
    Pac, pac, pac.

    Când sovieto-comitetul,
    Îți cere autoportretul,
    Ăsta-i semn ca nu-i mai placi,
    Și că-autocritic-ai să-ți faci.

    După ce-ți găsesc ei buba,
    Urmează autoduba,
    Și-apoi toată isteria,
    Se termină cu autopsia!

    Roata lumii se-nvârtește,
    Țac, țac, țac
    Și-orice crimă se plătește,
    Țanc, țanc, țanc,
    Comunismu-ntâi te-ajută,
    Tac, tac, tac
    Și apoi te execută,
    Pac, pac, pac.

    TARA COMUNISTA - JEAN MOSCOPOL - ANTICOMUNIST

    https://www.youtube.com/watch?v=Lg0JshvRxfE

    RăspundețiȘtergere
  15. ECONOMIILE SARACILOR - JEAN MOSCOPOL

    https://www.youtube.com/watch?v=-SWsQQnfq0U

    RăspundețiȘtergere

  16. Jean Moscopol - Tot ce e romanesc nu piere


    https://www.youtube.com/watch?v=tZjVlMvvsO8


    Melodie nepieritoare, interpretată cu patos de marele Jean Moscopol, cât şi pentru videoclipul care imortalizează mari oameni ai acestei ţări, mari pictori, filosofi, mari domnitori etc.care,în pofida dorinţei unor neaveniţi de a minimaliza sau ignora adevăratele valori ale României, vor rămâne în istoria omenirii.



    Auditie placuta tuturor cititorilor !

    RăspundețiȘtergere
  17. Jean Moscopol - Calugarul din vechiul schit

    https://www.youtube.com/watch?v=WOI_Pav0Bck

    RăspundețiȘtergere
  18. Tanti Marie, iar incurci ziua nasterii Hristosului cel viu cu ziua pagana numita Craciunn. Cu toate ca am mai scris pe blogul acesta despre sarbatoarea Craciunului, matale iar ai uitat. Craciunul este o sarbatoare mult mai veche decat Hristos si vine de la Grecii pagani. De Craciun se jertfeste un porc in cinstea zeului soarelui. Asa cum Moise a spus oamenilor sa jertfeasca cate un miel sau o oaie tinara in cinstea lui Dumnezeu, asa si Grecii jertfeau porci in numele zeului Soarelui. Doar Grecii aveau mii de zei. Deci, Craciunul e sfint, sau ziua de nastere a Hristosului cel Viu? Asa luati totzi tzeapa cu sarbbbatorile pe care le tineti si de fapt sunt sarbbatori gresite. Si multe alte greseli pe care le faceti fara de voie. Este adevarat ca unde nu este lege nu este pacat dar, puteti sa cereti intelepciunne de la CREATOR si in foarte scurt timp vi se va da. Si eu canva am fos gramada rau de tot dar, acum sunt mai deschis la mintea spiritual. Cereti si vi se va da. Si matale tanti Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand e Craciunul? Pe 7?

      Ștergere
    2. Lumineaza-te tu Cicerone.

      Ștergere
    3. Din pacate sunt putini curiosi care sa citeasca istorie, stiinte si altele.

      Ștergere
    4. http://www.filmedocumentare.com/mesia-lui-cezar-conspiratia-romana-care-l-inventat-pe-isus/

      Ștergere
  19. ipoteze
    1. stick-ul avea alt format/suport in interior: microfilm/banda magnetica samd -plauzibil
    2. la nivel statal sa fi existat accesul de tehnologii usb cu 20 ani inainte de lansarea lor in plan comercial -plauzibil
    sa speram ca vor fi declasificate in totalitate, nu ca la birocratii amerocani, cu marker negru peste textul relevant.
    altfel, sa nu va prind ca va obositi cu jumatati de masura.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cei doi taranoi au declansat un deceniu de foame si lipsuri asupra poporului roman.E adevarat ca nu sunt numai ei vinovati,ci toata clica de sustinere.Cel mai rau mi se pare faptul ca au prelungit criza cu un an-doi dupa ce se achitasera datoriile,fara a se anunta public acest lucru.Ca tovarasul a refuzat niste influente sub deviza "neamestecului in treburile interne",asta o facea nu ca sa fim noi "independenti",ci pentru a-si pastra domnia,asa cum face si nord-coreanul in ziua de azi.Cine a castigat la revolutie?Pai,o clica,asa cum s-a mai zis.Poporul nostru,daca cineva rade frumos la tv sau poarta un pulover rosu,cade usor in plasa.Natiile straine s-au infiltrat mai tarziu,si nici n-a fost nevoie sa faca presiuni,noi am insistat,acum popoarele nu mai sunt cucerite cu lupte,ci se fac pacte si uniuni in care sunt atrase si vin singure,ceea ce mi se pare o idee geniala.

    RăspundețiȘtergere
  21. Iohanis la Bruxel vorbeste de Brexit favorabil romanilor,cea ce altii pe TV spuneau ca este exact inves pentru ca asigurarile la adresa romanilor care lucreaza in Anglia sint slabe ,practic ei ajung la bunavinta=liberul arbitru al englezilor,iar Anglia a obtinut la UE in schimb favoruri prin aminarea in rate a datoriilor catre UE pe multi ani,practic pina la 'calendele grecesti,'cam cum platesc datoriile intodeauna si grecii'.

    RăspundețiȘtergere
  22. Iohanis spune ca vrea sa ajunga la el Legile Justitiei,dar el e la Bruxelles,in timpul asta pregateste legea defaimarii prin minciuna a Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:28 tara e defaimata deja de cei doi trepadusi care trag sforile pentru binele propriu si de cioarda de ministri seianalfabeti. Nu Iohannis defaimeaza tara!

      Ștergere
    2. 14:51, cine trage clopotele la Bruxelles este presedintele si cativa "binevoitori" de europarlamentari care stim prea bine ce fac pe acolo, nu "trepadusii" aia doi precum i-ai numit dumneata si nici "seianalfabetii" de ministri precum te-ai exprimat.

      Ștergere
    3. 14:52, asa este!

      Ștergere
    4. 00:08, de ce trag clopotele Mitica?!

      Ștergere
    5. 07:59, intreaba-l pe presedinte si pe deputatii aceia deosebit de "patrioti" de ce trag clopote pe la Bruxelles. Bag seama ca doar asa isi pot mentine pozitiile primite pentru "merit deosebit".

      Ștergere
  23. Pozitia in care a murit Ceausecu cu picioarele sub el cazut pe spate era exact pozitia in care a cazut taranul impuscat de Ceausescu pentru ca nu vroia sa intre in colhoz pe undeva in sudul Moldovei,asa ca fie si numai din punctul asta de vedere se pare ca a fost echitabil.Alegerea zilei de Craciun nu o puteau face numai niste comunisti atei si evrei pusi de rusi fiindca americanii au vrut sa-i preia in SUA si sa le salveze vietile,dar nu au reusit din cauza intereselor celor care au luat puterea.

    RăspundețiȘtergere
  24. De ce va faceti probleme ca a murit ca un animal de Craciun?
    Pe toti ne-a tratata ca pe niste animale. Femeile erau niste animale de reproducere, iar barbatii animale de munca. Iar despre Craciun, ce sa zic; el nu avea Craciun. Ne-a indobitocit. A murit asa cum a meritat. Pacat de cei ce l-au executat ca si-au luat asupra lor un pacat. RADU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intradevar,lucram de Craciun,nu mai stiam de capul nostru,munca si iar munca.

      Ștergere
    2. Radu gresesti foarte tare. Acum este mai bine?
      Inainte toata lumea avea un serviciu, nimeni nu murea de foame, toti aveau o locuinta, nu era o problema unde va sta o familie tanara. Toti mergeau in concedii, ce-i drept prin Romania dar era bine si asa. Hrana era necontaminata. Oamenii erau mai linistiti. Nu erau chematrailsuri, vaccinuri otravitoare, nu erau someri, nu am vazut pe nimeni mort de foame, infractori nu prea. Mai bine nebunia de acum? Mai gandeste-te. Probabil nu ai prins acea perioada si nu o cunosti, dar a fost din multe puncte de vedere mai bine.
      20:02, nimeni nu a murit de munca in vremea aceea dar in vremurile de acum au murit oameni de la prea multa munca si surmenaj. Omul a devenit un sclav al bancilor si al colonialistilor, servitor la el in tara.

      Ștergere
    3. 21:52 Radu are perfecta dreptate. Tu gresesti! Ce spui tu nu reprezinta o situatie normala. Daca nu era comunismul acum aveam un alt nivel de trai si o alta mentalitate. Te bate Dumnezeu ca lauzi pe unul care a fost impotriva Lui. Nici acum nu e normal ce se intampla dar nici atunci nu era. Unde va e discernamantul?

      Ștergere
    4. 21:52 au murit si pe vremea aceea destui dar nu era voie sa se spuna oficial. Totul era trecut sub tacere pentru ca in socialismul lui Ceausescu, totul trebuia sa fie perfect. Multe femei mureau facand avort.Dupa cum vorbeste, Radu cunoaste foarte bine acele vremuri. Se pare ca tu nu prea ai inteles nimic din ce-ai trait.

      Ștergere
    5. RADULE,imi pare rau ca vorbesti in numele tuturor romanilor.
      Daca tu ai trait ca un animal E STRICT PROBLEMA TA.(noi nu am trait ca animalele-TU SI CEI CA TINE A-TI TRAIT URAT ptr ca a-ti avut ghinion:NEMULTUMITI
      80% din populatie am trait decent , civilizat pe vremea cand a inflorit tara, fara restrictii la educatie, frecventarea bisericilor era 100%libera, incurajarea tuturor copiilor(gratis)spre activitati sportive:Nadia,Tiriac,Nastase,Grecu Dan,Patzaichin toate valorile sportive si culturale cu care ne mandrim.
      Doctorii gratis,Medicamentele gratis,Spitalele gratis,Stomatologia gratis,Gradinitele -Crese gratis,Scoli Licee Postliceale Facultati Academii Cluburi Sportive :GRATIS-GRATIS-GRATIS
      Vacante si Concedii(Tusnad,Herculane,Techirghiol,munte-mare-delta)GRATIS .
      Categoria muncitori+intelectuali=CASE GRATIS(apartamente
      Era incurajat si sustinut INVATAMANTUL.

      In perioada aceea A INFLORIT ROMANIA :CULTURAL,ECONOMIC,AGRICOL,INDUSTRIAL,ORASE NOI CONSTRUITE,METROU,PORTURI,UZINE,FABRICI,MINELE ,SPITALE ETC.
      Da ,au fost multe sacrificii.Padure fara uscaciuni nu exista.Urat a fost gestul lui pacepa care a vandut toate secretele tarii si am devnit tinta mult ravnita de "multi",si probabil au fost multi ca acest gentlman.
      Deci d-le Radu, fiecare roman are parerea,opinia lui personala.Dumneavoastra si toti care sunteti frustrati de experientele voastre personale NU puteti sa vorbiti in numele tuturor romanilor ca am trait ca animalele.GRESIT.
      Cea mai frumoasa tara ROMANIA a fost,este si va ramane
      FRUMOASA.

      Ștergere
    6. 00:14 (00:17), nu este precum spui. Cunosc perioada aceea, comparativ a fost o perioada mult mai buna pentru acest popor. Oamenii erau mai fericiti atunci. De la "revolutie" incoace romanii au avut parte numai de mizerii, nedreptati si stres. Am ajuns sa fim furati de cei din afara, "eliberatorii". Ne-au transformat acesti "eliberatori" intr-o colonie din care nu stiu cum vom scapa, dar trebuie sa scapam indreptandu-ne libertate, trebuie sa fim liberi sa ne hotaram noi, romanii, soarta nu strainii. Am gresit prin faptul ca am aderat la tot felul de uniuni si organizatii internationale, am dat totul pentru nimic. Dar parca nu ne-a intrebat nimeni daca vrem... Romani frumosi treziti-va caci suntem in plin colonialism european si american. Reamintiti-va din cine ne tragem si nu mai plecati capul la nimeni asa cum au facut strabunii nostri odinioara.

      Da 02:24, ai mare dreptate in tot ce ai scris. Asa este, confirm, am trait acele vremuri si este precum spui.

      Ștergere
  25. Cea mai mare greșeală,a lui Ceaușescu,a fost crearea serviciului de securitate.Cu timpul ,a devenit stat în stat.Serviciile („agenturile străine”)externe au cumpărat informații cu bani „grei”,de la trădătorii ăștia.Planul lui Ceaușescu nu a mai coincis cu planurile lor de o bună perioadă de timp.Căderea lui a început odată cu fuga lui Pacepa.Cel mai mare trădător de țară.Se anticipase plecarea forțată a lui Ceaușescu,dar nu și vărsarea de sânge.Planul de preluare a puterii era deja făcut,toate personajele aveau rolul bine stabilit,încât nu a mai contat nimic.Au fost dispuși să calce pe cadavre și... au făcut-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceausescu a neglijat poporul si asa au putut serviciile sa-l rastoarne. Daca poporul l-ar fi iubit si tinea la conducator, serviciile nu ar fi putut pune in aplicare planul de rasturnare a conducatorului si totodata si a regimului politic (comunist).

      Ștergere
    2. 16:01 daa, era si pe atunci „statul paralel”numai ca lipseau Dragnea, Tariceanu, Gadea si Badea ca sa o spuna! :))))))

      Ștergere
  26. 20.08 Si acum e trai pe vatrai ? Inainte erau cei trei 8 (opt) :

    8 ore de somn, 8 ore de munca, 8 ore de viata personala, de timp liber .

    Hai spune cinstit , acum cate ore pe zi stai la job?

    RăspundețiȘtergere
  27. D-na Maria Ghiorghiu,totusi nu inteleg de ce spuneti intr-un comentariu,:"tiranul"a-ti argumentat multe din meritele sale si totusi l-ati numit tiran.???

    RăspundețiȘtergere
  28. Oricum cadea,cum s-a intamplat in toate tarile din est.Sigur,rusii,americanii,intelegerile de care se stie.Cu ceva timp inainte fusese in vizita la sovietici,si Gorbaciov l-a privit foarte rece si i-a vorbit pe un ton taios.Probabil atunci soarta-i fusese pecetluita.Insa,daca in alte tari schimbarea s-a produs pasnic,Ceausescu n-a vrut sa cedeze.A spus ca vrea sa organizeze rezistenta.Ce inseamna asta?Pai sange,ce credeti,sau inca mai doriti sa-l plangeti pe dictator.Oricum s-au batut intre ei cei care doreau puterea si au fost victime colaterale tot din popor.Cuvintele:Opriti macelul! care se tot repetau la televizor se spune ca aveau menirea de fapt sa-l declanseze.

    RăspundețiȘtergere
  29. Am scris un comentariu si l-am pierdut butonand,nu stiu daca -l primiti.

    RăspundețiȘtergere
  30. 16,01 'Cea mai mare gresala a lui Ceausecu' si ultima a fost ca la terminarea datoriei externe nu a dat poporului de MINCARE,dar sint si altele,nu avea nevoie sa plateasca datoria ,Dar gresala de principiu a fost ca ca nu a vrut sa renunte la dogme comuniste mai ales ca in 1989 cind vedea ca toate tarile comunismul cade se schimba.

    RăspundețiȘtergere
  31. 21,31 Ceausescu s-a comportat ca un Tiran pe mosia proprie ,dar a tinut la ea in feliul lui de comunist limitat care isi apara prada sa nu-i fie luata de altii de sus,spre deosebire de urmasii lui care au fost tot comunisti dar evrei alogeni si vinzatori si de suflete dar si de tara,iar unii fara copii sint intr-un fel opusul lui Ceausescu.Vina mare e a celor ce i-au ales si -i apara.

    RăspundețiȘtergere
  32. Sat Razalai-Basarabia ,preotul se plinge ca satenii i-au furat intii rotile apoi tot autobuzul.Comunismul are aceleasi efecte peste tot,inainte de comunism oamenii isi lasau casele descuiate si uneltele in cimp fara probleme,acum fura din curtea bisericii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eiii comunism si tu acuma, nu bate campii.
      13:16, este lumea capitalismului romanesc asta pe care o traim cu multe lipsuri si oameni smecheri. Sa nu ajungem obsedati totusi caci in prezent este rau si oamenii s-au inrait foarte mult.

      Ștergere
  33. Azi miting pentru Unire la Chisinau unde a fost si Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  34. La Chisinau s-a infintat un DNA al Moldovei,rezultatul unionistii arestati in frunte cu Chirtoaca,de oamenii lui Dodon procurorii.

    RăspundețiȘtergere
  35. 22,20 Gardul e doar in mintea voastra.

    RăspundețiȘtergere