marți, 20 martie 2018

ANTIHRISTUL DORIT DE LUME ! LUMEA ÎL VREA PE ANTIHRIST !


                                                20 Martie 2018,ora 14,45 !

                                            Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog,aud dragilor cateva cuvinte tare dureroase.
Glasul spunea asa:

             "A descoperit Lumea ! 
       Dar un alt glas continua :

               Da ! Dar Lumea îl vrea pe Antihrist  !"

Prieteni dragi, toti mai multi Semeni ai nostri vorbesc de venirea Antihristului si nicidecum de Venirea a Doua a Lui Hristos.
Trebuie sa ne dorim fratilor, ca sa vina HRISTOS cat mai curand,iar antihristul sa nu vina deloc,sau sa vina cat mai tarziu ,pentru a-l birui cu,Crucea Lui Hristos.
Iata si un articol in acest sens:

              23 Octombrie 2017,ora 8,23 dimineata !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata ,in timp ce mergeam spre Iasi cu trenul, aud glas divin care psune asa:

               " Uite !
             Uite acolo!
Clipă în care ,văd înspre Apus o sala de clasa si un baietel de vreo 8 anisori,care tocmai se indepărta de CATEDRA spre sala de clasa,in banca sa.
Aud glas care intreaba asa:               
                     Ce este acolo ? 
                Antihistrul ?

       Apoi ,îmi este arătat un barbat îmbracat in negru,ce statea la CATEDRA pe scaun si vorbea copilasilor din acea clasa. 
Dragii mei, eu ce pot să mai zic ?
Sa ne intarim fratilor in Credinţă si astfel ,ANTIHRISTUL nu va mai avea loc ca sa se cocoloseaca întru noi.
Sa implinim cele 10 PORUNCI a MANTUITORULUI HRISTOS si cu siguranta ANTIHRISTUL va sta la distanta si nu ne va îndepărta de HRISTOS si de PREA CURATA FECIOARA MARIA.Amin !
                                                       Cu dragoste,Maria. 
   
Iar aici mai mjos,iata un alt articol despre anitihrist:


Dumnezeu există - Mărturii.: SATANA S - A INSTALAT ÎN LUME ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../satana-s-instalat-in-lume-urmeaza-...
Translate this page
Nov 11, 2016 - Interesant ceea ce spui Anonim 20:09, insa, in opinia mea, Maria Ghiorghiu are acces la "Planul in desfasurare al partii adverse "Oculta Mondiala" si a ... Nu exista unitate ,nu exista iubire intre semeni,si in plus mai si huliti cate unii pe administratoarea acestui blog nefancandu-va ceva niciunuia dintre voi ...

                             10 Noiembrie 2016,ora 6,38 dimineața !        
                                         Image result for SFANTA TREIME
                    

                                                          Dragii mei,

În aceasta dimineață,un glas plin de ură  imi spune ceva tare ingrijorator.
Glasul dragilor, era exact al diavolului.
Iata ce spunea glasul:
                    Hîmmmm!
              Pâinea noastra ,cea înspre ființă ,așa în Cer si pe pământ.
            Pe Pământ, hîmmm?
         Ha,ha, ha, ha,ha !
       Eu sunt satana! Ha,ha,ha,asa si pe pământ ??? Ha,ha,ha,ha....!
Și râde hidos si extrem de infiorator! Cutremurator de infiorator !
Dragii mei, prin acest MESAJ, Satana ne spune ca vom duce lipsa nu numai de  pâine ,care nu va fi nicidecum , pâinea din Cer,la fel cu cea de pe pământ.
În lume dragilor, se va instala foametea,din nefericire.
Aceasta schimbare in rău, este datorita lipsei Credintei si a instalării in lume a Răului,adică a  lui Satana.
Chiar acum când scriu aceste rânduri,  mi se arata o persoana ce se crede a fi ,cea mai puternica din lume, iar glasul imi spune:
              ”Odată cu Trump, s-a instalat răul în lume!”
Asadar dragilor, sa nu vă bucurati că a iesit cine ati dorit sa iese în SUA,deoarece, va fi rău de tot pentru omenire.
Doar Credința, Nadejdea si Dragostea in Bunul Dumnezeu si-n Măicuța Domnului ,ne mai pot salva.  
Bunatatea,mila, Credința,toate acestea trebuie sa domine Răul ;dar oare ,câți dintre noi pot renunța la ură,invidie si egoism?  
Să nu uităm fratilor, că atunci când dorim răul cuiva, când urâm pe cineva si aruncăm cu vorbe jignitoare,toate aceste fapte ale noastre ,se intorc împotriva noastra si a celor dragi nouă.
Este mult mai usor si mult mai onest,ca sa ne comportam civilizat, si sa avem inima si sufletul curat si plin de iubire si respect.
Astfel de fapte,precum si un astfel de comportament,ne ridica pe treptele ce duc la IISUS HRISTOS, si care ne aduc mântuirea noastra.
Ce foloseste omului,daca este violent in vorbire si se comportă   necivilizat? Nimic ! Absolut nimic! Îsi face singur rău,atât lui,cât si celor dragi inimii sale.
Fie ca Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului, sa ne lumineze sufletul,si sa ne îmbuneze inima, si astfel sa biruim Răul din lume,deja instalat printre oameni,si sa avem măcar pâinea necesara supravietuirii oamenilor,Amin.
                                         Cu dragoste,Maria.

Si iata dragilor ce se spune in mass-media despre Antihrist:

PROFETIA DESPRE ANTIHRIST SI SFARSITUL LUMII a Sfantului Ipolit, episcopul Romei

27-09-2011


CUM VA FI PECETLUIREA CU NUMARUL FIAREI?

Fragment din cartea parintelui Arhim. Evsevios Vittis, Talcuiri la Apocalipsa:

“(…) Incheind capitolul al 13-lea din Apocalipsa, am considerat ca ar fi de mare folos sa oferim doua fragmente din omiliile Sfantului Ipolit, episcopul Romei, martirizat pentru credinta la mijlocul veacului al doilea. Una dintre omilii are titlul «Marturii din Sfintele Scripturi despre Hristos si despre Antihrist». Cea de a doua, desi din perspectiva cercetarii stiintifice exista indoieli in privinta autorului ei, lucrarea circuland insa sub numele lui, are titlul«Cuvant despre sfarsitul lumii si Antihrist, si despre cea de a doua venire a Domnului nostru Iisus Hristos.» (Se gaseste in volumul sase din seria BEPES a editurii Apostoliki Diakonia, pag. 197 si 276).
Descrierile sunt foarte vii si impresionante, oferindu-ne o imagine despre felul cum se vedea la vremea aceea proble­ma Antihristului si a pecetii lui. In dezvoltarea acestui subiect, pare ca s-ar face o identificare intre Antihrist si diavol, insa nu este vorba de asa ceva. Intrucat Antihristul actioneaza ca un instrument orb si cu totul daruit Satanei, autorul vorbeste de Antihrist ca si cum ar vorbi de satana insusi, fapt ce reprezinta acealasi lucru. Aceste fragmente fac referire mai mult la situatia oamenilor din timpul Antihristului, insistandu-se mai putin pe talcuirea anumitor aspecte. Cine este Antihristul ca dispozitie interioara, altfel spus ca persoana concreta, constituie lucruri asupra carora am zabovit deja si nu mai este nevoie sa repetam. Intrucat Sfantul Ipolit si-a dat viata pentru Hristos, vrem sa auzim si vocea unui martir in aceasta problema. Sa ascultam asadar cu atentie cuvintele lui:

In fragmentul urmator este descrisa starea oamenilor inainte de cea de a doua Venire a lui Hristos

6. Facem referire la toate acestea, spune sfantul autor (si are in vedere diferite profetii legate de situatia dinaintea sfarsitului)pentru a sti ce durere si tulburare va stapani in ultimii ani, cum vor fi relatiile dintre oameni si ce fel de comportament vor avea, apoi despre invidia, ura, certurile, disputele,  lipsa de grija a pastorilor duhovnicesti fata de oile lor cuvantatoare si lipsa de dispozitie de a asculta a poporului fata de preoti.
7. Asadar fiecare va trai dupa voia sa proprie.Copiii vor ridica mana impotriva parintilor lor, sotia isi va preda sotul autoritatilor spre a fi omorat, iar sotul isi va trimite sotia la tribunal pentru a fi judecata. Stapanii se vor purta inuman cu robii lor (in limbaj modern, este vorba de sefi si subalterni), iar robii (subalternii si functionarii) vor arata nesupunere fata de cei ce ii conduc. Nimeni nu va mai cinsti parul alb al celor in varsta si nimanui nu ii va mai pasa de soarta celor tineri.
Bisericile lui Dumnezeu vor ajunge ca niste case de rand si se va generaliza o stare de decadere la nivelul tuturor bisericilor locale. Sfintele Scripturi vor fi dispretuite si pretutindeni vor fi can­tate cantecele diavolului. Pamantul se va umple de pornografie, curvii si calcarea juramintelor facute cu diverse prilejuri. Toate acestea vor fi urmate de magii si preziceri nenumarate, care vor domina viata asa-zisilor crestini. Din randul lor se vor ridica falsii profeti si apostoli, sarlatani, oameni care ii vor strica pe ceilalti, raufacatori, mincinosi unii fata de altii, curvari, jefuitori, lacomi, barfitori, oameni plini de ura.
Pastorii Bisericii vor ajunge ca lupii. Preotii vor imbratisa minciuna. Monahii vor pofti bunurile lumii. Conducatorii nu ii vor mai ajuta pe saraci pierzandu-si bunavointa si compatimirea. Judecatorii vor calca in picioare dreptatea celor in cauza si, orbiti de daruri, vor deveni nedrepti.
8. Insa ce sa mai vorbim de oameni, cand elementele neinsufletite ale naturii vor iesi din randuiala si mersul lor firesc? Vor avea loc cutremure in orase, epidemii, furtuni cu tunete si fulgere infricosatoare care vor arde case si pamanturi cultivate, vanturi si vartejuri ce vor biciui pamantul, ridicand apa marii la cote nemaivazuteMarile vor fi agitate intr-un chip nebunesc, iscandu-se o adevarata nebunie in urma pierderii vietilor omenesti. Se vor arata semne neobisnuite in soare si in luna, se va perturba mersul astrelor, vor izbucni conflicte intre popoare, se vor isca perturbari atmosferice, ploi violente cu grindina, ce vor cadea cu putere pe pamant asemenea unor bolizi. Desfasurarea iernii nu va fi dupa randuiala fireasca, fiind insotita de ingheturi neobisnuite, iar apoi de incalziri bruste ce vor perturba natura, tunete din senin, incendii imprevizibile (putem face aici o legatura cu incendiile care de o vreme incoace, in fìecare vara, nu mai dau pace bietei noastre tari). In general pe tot pamantul va stapani jalea, fara sa se intrevada de undeva vreo alinare, intrucat se va inmulti pacatul si dragostea multora se va raci, dupa cum prevesteste Domnul (Matei 24,12).
In mijlocul tuturor acestora, a zapacelii si dezordinii generale, Hristos, Domnul a toate, tuna si striga cu voce puternicaaveti grija sa nu fiti inselati, caci multi vor veni in numele Meu, spunand fìecare despre sine: «eu sunt Hristos» si «ca s-a apropiat sfarsitul». Nu va lasati pacaliti ducandu-va dupa ei. Atunci cand veti auzi ca se vorbeste de razboaie si revolte nu va pierdeti curajul. Acestea vor preceda sfarsitul, insa sfarsitul nu va fi inca.
In fragmentul de text ce il precede pe cel la care vom face referire, sfantul autor face o analiza a profetiei Patriarhului Iacov facuta cu putin inainte sa moara. Acolo este profetit ca Hristos va iesi din neamul lui Iuda, in timp ce Antihristul va proveni din neamul lui Dan, cel de-al saptelea fiu al lui Iacov. Iar sfantul spune in continuare:

Despre Antihrist

«Dupa cum se spune ca Hristos Se va naste din neamul lui Iuda, asa se spune si ca Antihristul se va naste din neamul lui Dan. Domnul si Mantuitorul nostru a fost numit leu datorita trasaturii Sale imparatesti si slavite. Intr-un chip asemanator, Sfanta Scriptura i-a dat cu anticipare numele de leu si diavolului, adica Antihristului, care va fi instrumentul diavolului datorita caracterului sau violent si ti­ranic. Diavolul amagitor vrea sa se asemene intru toate Fiului lui Dumnezeu. Leu este Hristos,leu si Antihristul. Hristos este Imparat al cerurilor si al celor de pe pamant,imparat se va face si Antihristul pes­te cele pamantesti. Mantuitorul S-a aratat ca un Miel? Ca un miel se va arata si Antihristul, desi interiorul lui va fi de lupA primit Hristos sa fie taiat imprejur? Atunci va accepta si potrivnicul acelasi lucru. A trimis Hristos pe Apostolii Sai la toate neamurile? La fel va face si acesta, trimitand apostoli mincinosi. A adunat Hristos oile cele risipite? La fel va face si el: va aduna in acelasi chip poporul risipit al evreilor. A dat Hristos tuturor celor ce cred in El Crucea Sa cinstita si datatoare de viata? La fel va da si acesta semnul sau propriu (semnul fiarei)S-a aratat Domnul ca om? Atunci si el, in chip asemanator, va fi om (in persoana Antihristului). Si-a facut cunoscut Hristos trupul Sau ca fiind Templu, ridicandu-l din moarte dupa trei zile? Si acesta isi va ridica la Ierusalim un templu fa­cut din piatra. Toate aceste siretlicuri amagitoare se vor arata in adevarata lor lumina in cele ce urmeaza, pentru toti aceia care vor sti sa asculte cu pricepere.
«Sfanta Scriptura vorbeste de doua veniri ale lui Hristos, Mantuitorul nostru. Prima, cea dupa trup, a avut loc fara sa I se aduca vreo cinstire, aratandu-Se cat se poate de smerit. Cea de a doua venire a Lui va fi intru slava, cand Se va arata din cer cu putere dumnezeiasca, inconjurat de ingeri si de toata slava cereasca.Prima Sa venire l-a avut ca inaintemergator pe Ioan Botezatorul. Cea de a doua venire, atunci cand va veni intru slava, va avea ca inaintemergatori pe Enoh, pe Ilie si pe Ioan Teologul. Ia aminte la iubirea de oameni a lui Hristos, Care se intereseaza de oameni, revarsandu-si mila asupra neamului omenesc si in acele vremuri din urma, intrucat nici atunci nu ne va lipsi de profeti. (…)
Hristos ii va trimite profetii Sai ca sa ne invete, sa ne aduca la cunostinta cele trebuitoare si sa ne intoarca de la lucrarea Satanei in urma aparitiei Antihristului. Acest lucru ne este spus cu anticipare prin profetul Daniel:
„Si va intari fagaduinta la multi o saptamana, si in mijlocul saptamanii va inceta jertfa si turnarea, si in Biserica (Sfanta) va fi uraciunea pustiirilor, si pana la Sfarsitul vremii nu va inceta pustiirea” (Daniel 9, 27).
Saptamana la care face referire profetul inseamna cei sapte ani care se vor derula la sfarsitul veacurilor. Cei doi profeti impreuna cu Ioan vor avea la dispozitie jumatate din aceasta saptamana de ani pentru a denunta in toata lumea stapanirea Antihristului. O mie doua sute saizeci de zile vor propovadui in lume. Imbracati in haine de par, adica in hainele cernite ale durerii si pocaintei. Ei vor face minuni nemaiintalnite, cu nadejdea ca in felul acesta vor mai inmuia inima oamenilor pentru a se intoarce prin pocainta de la o viata ce va atinge culmea faradelegii si necinstirii lui Dumnezeu.
„Si de va vrea cineva sa-i vatame pe ei, foc iese din gura lor si mistuie pe vrajmasii lor; si de va vrea cineva sa-i vatame pe ei, asa trebuie acela sa se omoare. Acestia au putere a inchide cerul, ca sa nu ploua ploaie in zilele prorociei lor si putere au peste ape a le intoarce in sange si a bate pamantul cu toata rana, ori de cate ori vor voi” (Apocalipsa 11, 5-6).
Iar dupa ce vor propovadui toate acestea vor cadea sub lovitura de sabie a diavolului. In acest fel se va implini lucrarea marturisirii lor, dupa cum spune profetul Daniil, care a prevestit ca fiara ce va iesi din adanc se va lupta cu Enoh, cu Ilie si Ioan, biruindu-i si omorandu-i, intrucat au refuzat sa aduca slava diavolului. Refuzul lor va insemna ca se vor opune acelui corn mic vazut de Daniil in vedenia sa despre fiara (si care reprezinta un anumit imparat fioros, dur si tiranic; Sfantul Ipolit vede in acesta pe Antihrist). Acel imparat isi va inalta cornul (fruntea) cu inima cuprinsa de mandrie, adica se va inalta pe sine insusi, pentru a fi slavit ca dumnezeu, prigonindu-i pe sfinti si proferand hule la adresa lui Hristos.
Sirul povestirii, continua Sfantul, m-a facut sa ajung in zilele imparatiei lui Antihrist. Trebuie insa sa vorbesc din nou despre nasterea si ridicarea lui si apoi sa merg mai departe in dezvoltarea temei noastre.
Dupa cum am mentionat la inceput, Antihristul, Diavolul si fiul faradelegii incearca sa se asemene intru toate cu Mantuitorul nostru Hristos. Domnul, intrucat a vrut sa mantuiasca neamul omenesc, S-a nascut din Fecioara Maria si, avand chip de om, l-a calcat si l-a biruit pe vrajmas prin puterea dumnezeirii Sale. Antihristul se va naste pe pamant dintr-o femeie ticaloasa, pe care o va infatisa insa in chip mincinos ca, fiind fecioara. Dumnezeul nostru a venit la noi cu trup omenesc, asa cum i-a dat lui Adam si urmasilor lui, insa fara de pacat. Diavolul, chiar atunci cand ia in stapanire sau se manifesta printr-un trup, acesta ii apartine in mod indirect, intrucat nu poate aparea ca om real, purtator de trup. Cum ar putea de altfel sa poarte un trup pe care nu doar ca nu l-a creat, ci si il razboieste in fiecare zi? Dupa cum Hristos si-a ales Apostolii, asa si Antihristul isi va face o multime de ucenici, care vor fi asemenea lui in rautate si faradelege.
Mai intai de toate va iubi neamul evreilor. Va face semne uimitoare si minuni insa nu adevarate, ci mincinoase si ticaloase, pentru a-i insela pe cei aseme­nea lui in lipsa de cinstire. Si va incerca, daca este posibil, sa-i indeparteze si pe cei alesi de la dragostea lui Hristos.
La inceput se va arata bland, plin de dragoste, linistit, evlavios, plin de pace, urator al nedreptatii, cu sila de daruri si potrivnic idolatriei. Va spune ca ii face placere sa mediteze asupra Sfintelor Scripturi, ca ii va cinsti pe preoti, va cinsti batranetea, ca nu va accepta desfraul, curvia, ca ii este sila de adulter si nu va da atentie acuzelor (impotriva altora), nu va accep­ta juramintele, va fi iubitor de straini, prietenul celor nevoiasi si milostiv. Va face indemnuri la dragoste si nu va avea in general bogatie.
Toate aceste le va face ca un viclean si prefacut, voind sa-i insele pe toti pentru a-l face imparatul lor. Cand multimile oamenilor vor vedea atatea virtuti si lucrari uimitoare, vor fi toti de acord  intr-un singur glas, sa-l declare imparat, spunandu-si intre ei: „Mai este cineva in generatia noastra atat de bun si de drept?” El va fì pretuit in special de neamul evreilor, pentru ca se asteapta sa-l vada imparat. Vor veni asadar toti la el pentru a-i spune: Toti vom asculta de tine. Toti avem incredere in tine. Te vom recunoaste ca cel mai drept de pe tot pamantul. Toti nadajduim sa ne mantuim prin tine. Prin tine am acceptat de altfel sa luam niste hotarari drepte de nezdruncinat.
La inceput, insa, din viclenie, omul minciunii si faradelegii nu va accepta o astfel de slava la adresa lui. Oamenii vor insista, rugandu-l sa primeasca titlul de rege, iar el in cele din urma va acceptaDupa aceasta insa isi va vadi mandria, cel bland va deveni iute la manie, cel care cauta dragostea se va dovedi lipsit de indurare, cei smerit la cuget va deveni mandru si inuman, cei care ura nedreptatea ii va prigoni pe cei drepti.
Ridicat la demnitatea imparateasca, va face razboi. Apoi va zidi templul Ierusalimului, pe care il va termina foarte repede si il va da iudeilor. Apoi se va arata atat de mandru, incat se va inalta deasupra a toate si a tuturor si va profera hule la adresa lui Dumnezeu, crezand ticalosul despre sine ca este imparat vesnic a toata lumea, neintelegand nenorocitul ca imparatia lui va fi desfiintata repede si ca il va cuprinde focul ce ii este pregatit lui si tuturor celor cel asculta si lucreaza pentru el.
Acum fiti atenti, voi, fratii mei, cei care Il iubiti  pe Dumnezeu, ce mare stramtorare va domni in zilele acelea. Va fi cum n-a mai fost niciodata de cand este  lumea si nici nu se va mai repeta. Stramtorarea aceasta va fi numai in acei ani.
Atunci omul faradelegii se va aseza deasupra conducatorilor lumii si nu se va mai purta ca un om evlavios, ci va aparea tuturor si in orice imprejurare dur, naprasnic, manios, furios, cumplit, nestatornic, dezgustator, odios, respingator, fiara neimblanzita, mandru, detestabil, viclean. Se va stradui sa arunce in groapa pieirii tot neamul omenesc si isi va inmulti ticaloasele lui minuni… Iar oamenii, vazand tot ce va face el, vor fi inselati… Dupa toate acestea, cerul nu isi va mai da racoarea sa. Norii nu vor mai aduce ploaie. Pamantul va refuza sa-si dea rodul sau, marea va deveni murdara, raurile vor seca, pestii marilor vor muri, iar oamenii vor pieri de foame si sete. Tatal si fiul vor muri impreuna, tinandu-se unul pe altul in brate. La fel si mama cu fiica. Gropari nu vor exista si pamantul intreg va puti de la cadavrele aruncate ici si colo… Atunci se vor abate asupra pamantului epidemii cumplite si mortale. Vor rasuna bocete de nemangaiat, plansete si tanguiri neincetate. Oamenii ii vor ferici pe cei care au apucat sa moara inainte, spunand: deschideti mormintele si primiti-ne si pe noi, ticalosii si nenorocitii. Deschideti sicriele voastre, ca sa intram si noi, neamurile si cunoscutii vostri vrednici de mila. Ah, fericiti sunteti ca nu ati ajuns zilele acestea. Fericiti sunteti voi ca nu ati patimit aceste chinuri, ca nu ati trait viata noastra plina de durere, nici nu ati trecut prin epidemiile acestea ucigatoare si fara putinta de alinare care ne biciuiesc fara mila si nici prin nevoile infricosatoare ce ne stramtoreaza sufletele.
Apoi ticalosul isi va trimite solii in fiecare tinut, chemand lumea sa i se inchine, promitandu-le ca le va da grau, vin si multa bogatie. Toti vor merge la el datorita foametei si i se vor inchina.Atunci acela ii va insemna pe mana dreapta si pe frunte, pentru ca nimeni sa nu isi mai faca cinstita Cruce cu mana dreapta la frunte, fiind legata astfel de semnul fìarei pus pe ea. Practic, din acel moment al primirii semnului, nu vei mai putea face cruce pe nici o parte a trupului, caci el va apartine cu totul inselatorului. Un astfel de om va fi rob si sclav al aceluia, pentru el nemaifiind cu putinta pocainta. Cel ce va primi semnul se va da pe sine pieirii, rupandu-se si de Dumnezeu, si de oameni. Inselatorul va oferi in schimb ceva alimente drept rasplata pentru primirea pecetii sale ticaloase si dezgustatoare. Pecetea ticalosului de pe mana dreapta si frunte va fi numarul 666. Cred, insa nu stiu cu siguranta, intrucat in spatele numarului 666 se pot afla multe nume, ca pecetea aceasta va insemna APNOYME (Se translitereaza din greaca ARNOYMAI si se citeste ARNUME. In greaca, verbul αρυ-oύπαι (arnume) are sensul de a nega, refuza, a te lepada [n.tr.] ) (ARNUME), fìind echivalentul numarului 666. (Fiecarei litere ii corespunde o cifra A=l, P=100, N=50, O=70, Y=400, M=40, E=5. Suma lor face 666). Acest nume constituie doar o presupunere, avand in vedere ca la inceput, in timpul prigoanelor, vrajmasul, prin slugile lui din randul idolatrilor, le adresa martirilor lui Hristos acest indemn: Leapada-te de Dumnezeul tau rastignit!
Un astfel de lucru se va petrece si cu pecetea uratorului binelui. Semnificatia lui va fi in realitate ARNUME (ma lepad, il tagaduiesc, refuz) pe Facatorul cerului si al pamantului. Ma lepad de botez. Refuz sa mai aduc slava lui Dumnezeu, devin adept al tau (al Satanei) si in tine cred. Acest fapt al tagaduirii va fi prorocit de profetii Enoh si Iliecare vor spune:
Sa nu va lasati convinsi de cel ce va veni sub chip de prieten, intrucat el este vrajmasul, potrivnicul  stricatorul celor bune, adica fiul pierzariiEl nu vrea decat sa va insele. Pentru refuzul vostru va va omori injunghiindu-va cu sabia lui. Luati aminte si fiti atenti la inselaciunea vrajmasului.
Bagati de seama, asadar, la felul in care unelteste ticalosul, ca sa intunece pentru totdeauna mintea omului. Antihristul va incerca sa-i arate pe demoni ingeri de lumina, fiind scosi la iveala armate intregi de demoni. El va arata cum chipurile se inalta singure la cer, in sunet puternic de trambite, in ovatii si nemaiauzite cantari. Mostenitorul intunericului se va arata stralucitor ca o lumina. El va porunci demonilor ce vor lua chip de ingeri sa duca la indeplinire cu cutremur voia sa. Va trimite in munti, in pesteri si in gaurile pamantului cete de demoni sa-i caute pe cei care au evitat sa i se inchine si s-au ascuns acolo. Pe acestia ii vor aduce in fata lui spre inchinare. Pe cei care se vor lasa convinsi ii va pecetlui cu pecetea sa, iar pe cei ce vor refuza sa se inchine, ii va omora, supunandu-i unor pedepse neinchipuit de aspre, la chinuri infricosatoare prin felurite metode. Tot ce se va petrece atunci va fi cum n-a mai fost vreodata, cum nu s-a mai auzit si nu s-a mai vazut de cand e lumea.
Fericiti cei care il vor birui pe tiran. Vor fi mai slaviti si mai mari decat cei dintai martiri. Se vor arata mai mari decat ei. Intaii martirii i-au biruit pe aghiotantii diavolului. De ce laude nu vor fi vrednici si ce cununi de mare pret nu vor primi de la Imparatul Hristos martirii de la sfarsit, ce se vor lupta cu diavolul insusi, adica cu Antihristul, fiul pierzarii?
Haideti sa ne intoarcem la sirul povestirii noastre. Cand oamenii de atunci vor lua pecetea, insa nu vor afla hrana si apa fagaduita, vor veni la Antihrist si ii vor zice plini de durere: „Da-ne sa mancam si sa bem ceva, intrucat ne sfarsim in tot felul de nevoi. Porunceste cerului sa dea ploaie. Indeparteaza de la noi fiarele ce ne ucid…”Atunci, ticalosul, plin de toata neomenia, batjocorindu-i si ironizandu-i, le va zice: „Cerul nu vrea sa dea ploaie. Pamantul nu vrea sa-si dea roadele sale. De unde sa va dau eu mancare?”
Atunci, auzind cuvintele ticalosului acestuia, oamenii grozav de saraciti vor intelege ca au de a face cu vicleanul diavol. Vor plange cu durere si vaiet, isi vor lovi capetele, isi vor smulge parul din cap, isi vor zgaria fata cu unghiile si vor spune unul catre altul : Vai, ce nenorocire a venit peste noi! Ce lucru cumplit am putut sa facem! La ce schimb ticalos ne-am angajat! Cat de mare a fost caderea noastra! Cum am fost inselati de inselatorul, indreptandu-ne spre el? Cum in timp ce ascultam Scripturile, nu am vrut sa le intelegem?”
Atunci, cei ce vor fi legati de cele lumesti si robiti de poftele veacului acestuia pacatos, ale acestei vieti trecatoare, vor fi dusi la diavolul si vor fi pecetluiti. Cei care asculta insa Sfintele Scripturi,  tinandu-le in mainile lor spre cercetare si bagandu-le bine in mintea lor, acestia vor scapa de inselare. Vor intele­ge uneltirile Antihristului si trufia inselaciunii lui si se vor ascunde in munti si in gaurile pamantului, unde, cu lacrimi si cu inima zdrobia vor cauta pe Domnul Cel iubitor de oameni, singurul Care ii va putea scoate din cursele demonilor. Domnul ii va scapa pe cei credinciosi de smintelile cele cumplite ale Antihristului acoperindu-i in mod nevazut cu dreapta Sa cea ocrotitoare pe cei care vor nadajdui si vor cere dupa cuviinta mila Lui.
Vezi, frate, ce post si rugaciuni vor face atunci sfintii, adica crestinii credinciosi? Baga de seama ce vremuri si zile aspre ii asteapta pe cei ramasi in orase si sate. Atunci oamenii vor merge de la rasarit la apus si de la apus la rasarit si vor plange cu glas mare. Ziua vor astepta venirea noptii pentru a se odihni, iar noaptea, din pricina cutremurelor si furtunilor ori a altor incercari, isi vor dori sa aiba macar putin parte de lumina zilei, infricosati de moartea cumplita ce le va da tarcoale. Atunci intreg pamantul va fi in doliu, marea va fi in doliu, vazduhul va fi in doliu. Vor fi In doliu animalele si pasarile salbatice. Vor fi in do­liu muntii si inaltimile, campiile si copacii, tot neamul omenesc va fi in doliu, intrucat toti s-au indepartat de Dumnezeul Cel sfant si l-au crezut pe inselator, primind pecetea ticalosului si luptatorului impotri­va lui Dumnezeu in locul Crucii datatoare de viata a Mantuitorului.
Si bisericile vor fi in doliu, cu jale adanca, intru-cat nu va mai avea loc Sfanta Euharistie, nici nu se vor mai aduce tamaieri si slujba placuta lui Dumnezeu.Cele sfinte ale Bisericii vor fi tratate fara cinstirea si frica cuvenita, dupa cum spune si psalmistul, precum sunt cele vandute la tejghelele improvizate pentru fructe si legume ce sunt purtate dintr-un loc in altul. Sfantul Trup si Sange al lui Hristos nu se va mai prefa­ce in cadrul Tainei Sfintei Euharistii. Sfanta Liturghie si cantarea bisericeasca va inceta. Nu va mai avea loc citirea Scripturilor. Asupra oamenilor va stapani asadar intunericul, rasunand bocete prelungi; un «vai» se va auzi din gura tuturor. Atunci vor arunca argintul si aurul pe drumuri si in piete si nimeni nu va alerga sa il adune, privindu-l cu dispret. Toti vor incerca sa scape de chinurile la care ii va supune vrajmasul diavol, insa nu vor putea, din pricina semnului de pe trupul lor (pecetii lui), care ii va vadi in orice loc. Din afara vor fi inconjurati asadar de teroare si infricosari de tot felul, iar din interior, tot de frica si groaza, ziua si noapteaIn piete si in case vor fi cadavre si va domni foametea si setea. Pretutindeni se va auzi planset si vaiet…
Atunci insa, Dumnezeu Cel indurat, plin de iubire de oameni, nu va lasa fara mangaiere sarmanul neam omenesc. Acele zile ale celor trei ani si jumatate vor fi scurtate, fiind desfiintata in final imparatia Antihristului celui inselator. Totul se va petrece atat de repede, cat ai clipi din ochi. Chipul acestei lumi de astazi va dispare si va fi desfiintata stapanirea oamenilor, cele vazute astazi de noi pierind dintr-o data. Dupa ce vor avea loc toate acestea pomenite iar saptamana anilor se va injumatati, aratandu-si «uraciunea pustiirii», adica nelegiuirea antihristica de care vorbeste profetul Daniil, si dupa ce inaintemergatorii Domnului isi vor fi implinit misiunea, apropiindu-se deja sfarsitul lumii, ce va mai fi atunci de asteptat decat venirea Domnului nostru Iisus Hristos, Cel in Care ne-am pus nadejdea?
Acesta ii va judeca pe toti cu dreptate, dup ce va avea loc mai intai invierea tuturor…Atunci va fi adus inaintea Lui fiul pierzarii, impreuna cu slujitorii lui, pentru a fi dati pedepsei vesnice din intunericul cel mai din afara…»
Acestea sunt cuvintele Sfantului Ipolit, rostite intr-un fel in care si cei mai simpli dintre noi sa le poata intelege. Sa punem in sufletul si mintea noastra cele auzite si sa incercam sa vietuim cum se cuvine, pentru a fi socotiti si noi impreuna cu acei fericiti de care vor­beste Apostolul
«ca  petrecerea noastra in ceruri este, de unde si pe Mantuitorul asteptam, pe Domnul nostru Iisus Hristos. Care va schimba chipul trupului smereniei noas­tre, ca sa se faca in chipul trupului slavei Lui…». (Filipeni 3,20-21).
Asa vad crestinii adevarati cele viitoare si in loc sa fìe cuprinsi de teama, infricosare, lasitate, deznadejde si lipsa de speranta, traiesc cu bucurie, nadejde, pace si cu o dulce asteptare plina de speranta. Traiesc cu nadejdea de care vorbeste gura sfanta a marelui si dumnezeiescului Apostol Pavel, atunci cand zice ca «nu rusineaza» (Romani 5,5) niciodata pe cei care o au”.

O alta versiune a pasajului legat de pecetluire din cadrul aceleiasi proorocii a Sfantului Ierarh si Mucenic Ipolit:

“Atunci se vor duce toţi către dânsul (Antihrist) şi-i vor zice: am auzit că eşti mare împărat şi veseleşti pe toţi slujitorii tăi, pentru aceasta am venit, ca să ne închinăm ţie, spre a ne hrăni, că pierim de foame. Atunci le va zice înşelătorul:veniţi să vă punem pecetea (666) pe mâna dreaptă şi pe frunte şi vă voi da oricâte voiţiPentru aceasta va pecetlui dreapta omului, ca să nu mai poată face cu mâna semnul cinstitei Cruci şi să fie al lui desăvârşit. Se vede că numai cu câte o literă are să fie însemnată în pecetea lui antihrist pentru fiecare cuvânt, care va fi zis al lepădării de Dumnezeu. Iar aceia, necunoscând înşelăciunea lui, vor sta ca să-i pecetluiască pe mâna dreaptă şi pe frunte. Iar pecetea lui va avea numărul 666, după mărturisirea Sfântului Ioan Evanghelistul. Şi îi va face pe cei mari şi pe cei mici bogaţi, va slobozi pe cei ce sunt în robie, ca pe mulţi să-i amăgească, şi nimeni nu va putea să vândă, sau să cumpere, fară numai aceia care vor avea semnul şi numărul fiarei sau numărul numelui fiarei.
«Aici este înţelepciunea. Cel ce are minte, socotească numărul fiarei; că nume de om este şi numărul ei este 666».
Iar înţelesul peceţii va fi aşa: Mă lepăd de Făcătorul cerului şi al pământului, mă lepăd de Sfântul Botez, mă lepăd de a sluji lui Hristos şi mă fac rob al tău; mă lepăd de împărăţia cerului şi iubesc muncile cele veşnice; mă lepăd de Sfânta Cruce şi primesc pecetea ta. Acestea vor fi scrise în pecetea înşelătorului antihrist. Care nu va voi să primească pecetea lui, va primi moartea din mâinile lui.
«Fericit va fi cel ce va răbda în acea vreme, căci se va mântui şi cu mucenicii cei mari va fi», după cum zice Domnul, în Evanghelia de la Matei: «Cel ce va răbda până la sfârşit, acela se va mântui». Şi Sfântul Ioan Evanghelistul zice în Evanghelia sa: «Unii ca aceia mari se vor chema».
După acestea, antihrist va preface pe diavoli în chip de îngeri străluciţi şi mulţime multă de draci va pune ca să-l laude şi să-l slăvească, zicând«Mare este împăratul vremii de acum, mare este stăpânirea şi domnia lui, cine este dumnezeu şi cine este domn afară de acesta? Acesta este dumnezeu. Veniţi de vă închinaţi lui, veniţi de credeţi lui!»
Pentru aceasta ne porunceşte Domnul în Sfânta Evanghelie de la Matei, zicând: «Căutaţi să nu vă înşele cineva pe voi». Şi atâta se va mândri înşelătorul, că va face multe feluri de năluciri cu vrăji şi cu farmece şi se va arăta prefacându-se că se suie la cer şi-l vor lua dracii şi-l vor purta prin văzduh. Apoi va face, cu năluciri, că omoară şi înviază, făcând pe slujitorii lui a face cele poruncite cu multă frică şi cutremur. Atunci va trimite prin munţi, prin peşteri şi prin crăpăturile pământului pe dracii lui, spre a căuta pe cei fugiţi şi ascunşi de frica lui, cei care nu au voit să se pecetluiascăŞi dacă vor veni pentru a se pecetlui, bine, iar de nu, cu atâtea pedepse îi va munci, de care nu s-au mai pomenit şi nici nu s-au mai auzit în veac. Căci cu aşa de cumplite munci îi va munci, încât numai de s-ar gândi cineva la ele, cu totul s-ar înfricoşa şi cutremura.
Fericiţi vor fi aceia, care vor birui pe nelegiuitul antihrist, că aceşti mucenici se vor cinsti cu mult mai mult decât cei dintâi mucenici. Pentru că cei mai dinainte mucenici au biruit pe slujitorii lui antihrist (oameni), iar aceştia îl vor birui pe însuşi antihrist (Satana). Atunci toţi, care se vor arăta slujitori râvnitori ai lui Hristos, se vor cinsti şi se vor încununa de înseşi mâinile lui Hristos, Dumnezeu Atotţiitorul.
din: Monahul Zosima Pascal, Sfârşitul omului, Editura Credinţa Strămoşească, 1998, pp. 111-113.
Sursa online: Pustnicul digital

65 de comentarii:

 1. Mie teama ca aparitia lui anticrist sa nu fie chiar luna aceasta,dar vom vedea.Daca nu,va fi cel tarziu pana la sfarsitul lunii Mai.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se spune ca este cunoascuta*inca din stravechime) vrajmasia dintre "Divina Mama" si Anticrist, asa ca este posibil ca unii "initiati" (indiferent de cult, religie, scoala, filosofie s.a.m.d.) sa primeasca acest gen de informatii... !

   Ștergere
  2. GANDESTE POZITIV. GANDESTE CU CREDINTA si TATAL CERESC NE PAZESTE DE CEL RAU.

   Daca tu il inviti pe cel URAT luna aceasta sau in luna Mai,s-ar putea sa ai surpriza la-l vezi.

   NU,HOTARAT SATANA NU ESTE PRIMIT IN VIATA NOASTRA .

   PIEI SATANA DIN FATA NOASTRA ,PIEI SATANA DE PE FATA
   PAMANTULUI ,CENUSA TA SUB LACAT VA STA IN FUNDUL IADULUI PE VECIE.

   Ștergere
  3. Nu suntem toti creatia lui Dumnezeu, inclusiv "cei rai"?
   Unde e iubirea neconditionata?

   Ștergere
  4. 21:38Domnul a dat oamenilor intelepciu e ca sa distingi binele de rau.Daca dai "orzul pe gaste "adica lumina ta dusmanului tau ca sa te ucida, atunci bine iti face.Domne iarta-ne ca tare suntem indaratnici!

   Ștergere
  5. Isus a stat cu vameșii și păcătoșii.
   Oare s-a temut că îi iau lumina?

   Mai ai de crescut, Angel.

   Ștergere
  6. 18:21Aici nu vorbesc de vamesi si farisei ci de vrajmadul cel rau ucigator de suflete -diavolul care se ascunde in intentiile oamenilor.PS.Pana mai cresc
   eu ,mai scade tu dand afara pe inamicul
   tau, pomenit mai sus!Cauta smerenia si te vei intalni cu intelepciunea si te va inalta ea ,nu egoul tau!Doamne ajuta!

   Ștergere
  7. Angel, de smerenie ai si tu nevoie. Iar eu am facut doar o constatare, nu altceva.
   "Iubiti pe vrajmasii vostri. ..", a spus Isus. Crezi ca se referea doar la oameni? Diavolul n-are nevoie si el de iertare si de iubire ca sa se intoarca la Dumnezeu, unde a fost la inceput?
   Priveste lucrurile mai de sus.

   Ștergere
 2. Cine e antihristul? Ca sunt multi care se poarta ca niste antihristi am vazut toti ( doctorii omoara oameni in spitale,judecatorii condamna nevinovati, perceptorii ii jupoaie pe saraci, comerciantii ne insala si ne otravesc, presa ne minte etc) , dar cine este cel mai mare antihrist????

  RăspundețiȘtergere
 3. Numai CREEATORUL poate decide e bun pt lume, nu exista Antihristos, nu mai vb prostii

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 18:08Din pacate exista.Asa cum exista contrarii de tot felul exista si opusul lui Hristos(dusmanul,intunecatul ,vicleanul )-Antihristul.Asa cum cel mai mare bine -IISUS -a venit din mijlocul poporului evreu ,tot asa si cel mai mare rau va veni tot de la
   evrei-Antihristul.Lupta e acum maxima intre Dumnezeu cu ai Lui si satan cu ai lui.Cine are ochi sa vada cine are urechi sa auda.Atentie! Domnul spune :"Multi vor veni in numele Meu dar nu sunt ai Mei "Toti care vor veni cu alta invatatura decat cea adusa de Domnul Iisus nu sunt de la Dumnezeu pt ca si satana crede in Dumnezeu dar e un razvratit si un viclean mandru si nesupus.Asa ca mare atentie cei ce cititi si in ce credeti cei ce iubiti cu adevarat Sfanta Treime!Amin!

   Ștergere
 4. Anonim 17:38 cum ați tras concluzia că vine Antihrist, asa cu date exacte ??

  RăspundețiȘtergere
 5. Pai daca peste tot se zice ca apare intai el si dupa aia IISUS...

  RăspundețiȘtergere
 6. Tot ce este scris mai sus arata ca intr-o piesa de teatru cu un scenariu facut pentru o drama la nivel mondial, iar la final va invinge binele. Oare de ce sa-i dea Dumnezeu asa mare putere anthristului ca apoi sa vina ca sa se lupte cu el?. De ce sa-i trimita Dumnezeu inainte pe Enoh, Ilie si Ioan Teologul ca sa fie omorati de antihrist?. Ce va face Dumnezeu cu popoarele necrestine, cu oamenii care s-au nascut in tari in care nu s-a auzit de Iisus Hristos?. Ei cred in Budha, Mahomed, etc. Aceste popoare nu au avut posibilitatea sa cunoasca crestinismul si asta nu din vina lor ci doar prin faptul ca nu s-au nascut intr-o tara crestina si nu au fost botezati crestini. Sunt multe intrabari la care nu stiu cine ar putea raspunde clar, cu adevarul divin, fara supozitii sau presupuneri personale.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Antichrist poate insemna si aparitia ET,care vor dezvalui ca ei au impus crestinismul,iar acum il considera o greseala de-a lor.toma

   Ștergere
  2. 18:41, nu considera crestinismul varful icebergului caci nu este. Totul este mult diferit decat cunoastem noi.

   Ștergere
 7. Doamna Maria in zilele noastre de astazi ma refer la copii din ziua de astazi care nu mai are cine s-ai indrume cum am fost noi de bunici de mamele noastre sa stim de rusine si sa fim cu frica de Dumnezeu.
  Ma gandesc la tot ce vad in ziua de azi nu stiu cat ne poate rabda Dumnezeu.
  Nu stiu daca eu sa zic asa ca am aproape 60 de ani nu cred va mai traesc eu sa apuc acele vremuri,dar vad cum tote se implinesc si foarte repede doamna Maria.
  Si citeam la vedeniile lui Daniel si spune ceva care se potriveste cu ce a fost si este la noi.
  Zice;ca va veni un imparat nu de vita nobila si va colinda lumea in lung si-n lat se va mari si Libieni vor veni cu alai dupa el si aici cred ca a fost Ceausescu.
  Nu va tine cont de dorinta femeilor
  Nu va tine cont de dorinta mamei lui
  Faina de grau si undelemnul nu va mai fi al vostru intr-un cuvant nu va tine cont de nimeni si de nimic.
  Se va inalta si va domni o vreme a vremii si jumatate de vreme si a domnit25 ani
  Imparatul de la rasarit insemnat de Dumnezeu cu numele de Mihail se va zburli la el.
  Asa a fost cand a venit in tara noastra Mihail Gurbaciov a refuzat traseul care era pregatit si a mers pe o alta ruta si a vazut lumea stand la rand cum se statea si ia zis ca a infometat lumea poporul.
  Nu a stat mult a plecat
  Si zvonurile dinspre apus il vor infricosa
  Era vocea de la Europa Libera si de la Timisoara.
  Si cum a fost plecat in libia va veni si va prapadi pe multi.
  Iar apoi isi va gasi moartea va cere ajutor dar nimeni nu -i va da
  Au murit multi sa zicem la Revolutie.
  Si mai spune ca acest popor va trece prin multe incercari O VREME DOUA VREMI SI O JUMATATE DE VREME.
  PENTRU CA ACEST POPOR VA FI MANTUIT.
  DOAMNA MARIA AR FI VORBA DE LA REVOLUTIE SA MAI AVEM 35 DE ANI DE FRAMANTARI IN TARA NOASTRA.
  AM FACUT ACEASTA LEGATURA CU VEDENIILE LUI DANIEL PENTRU CA SE POTRIVESC MANUSA CU VE S-A INTIMPLAT LA NOI.
  DV. CE CREDETI DOAMNA MARIA?
  CU MULT DRAG SI BUNUL DUMNEZEU DA NE AIBA IN PAZA SA SI MAICUTA DOMNULUI.

  RăspundețiȘtergere
 8. In vest se inchid deja biserici,la noi inca e bine,dar vom putea oare rezista tentindelor!?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stai liniștit ca si la noi se vor Închide ca Trendul occidental e ca un tăvălug.

   Ștergere
  2. 20:36 cata dreptate ai. peste 3000 biserici vor fi demolate,anglia,franta,in germania deja 500 daramate...si in locul lor vor fi ridicate moscheii ptr credinciosii islamici.
   Pew Research Center Washington studiu garanteaza pana in 2030 populatia musulmana in europa sa fie 58milioane.
   DOAMNE FERESTE SI PAZESTE ROMANIA

   Ștergere
 9. In seara asta este echinocţiul de primavara, momentul când ziua şi noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ, datorită faptului că Soarele, în mişcarea sa aparentă pe cer, se află exact pe ecuatorul ceresc.....

  RăspundețiȘtergere
 10. Felicitări Dna Maria pentru emisiune. http://m.ziare.com/media/sa-prostim-poporul-cu-televizorul-sub-ochii-unui-cna-indolent-o-clarvazatoare-flutura-scenarii-cu-teroristi-putin-si-soros-1503445

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc scumpa mea ! Te pup si te imbratisez cu drag !

   Ștergere
  2. Cat despre CNA , este plin INTERNETUL de tot felul de mizerii,si nu se ia nicio masura. Acest BLOG,este unul cu un scop educativ, cu un scop de a face oamenii mai buni si mai credinciosi. Numai Ateii pot spune alte lucruri urate despre acest Blog. Dar de acestia din urma ,are grija DUMNEZEU !

   Ștergere
 11. Video
  Russia riceve aiuti tecnologici da una razza de rettiliani nordici.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Alo, tanti din italia. Iar nu scrii romaneste? Ma, pe voi v.a prostit "occidentul"! Va negati identitatea. Ce face munca de jos din voi.... Sa ne intelegem, respect munca! Dar facuta cu cap! Voi sunteti executanti si nu trebuie sa ganditi.

   Ștergere
  2. Alooo 08:05, de ce te legi de 22:01? Ce a postat este numele unui video de pe youtube. Daca ti-l traduce in romana nu-l mai gasesti cu motorul de cautare.

   22:01, pune linkul direct, caci unii nu pricep.
   Pe acesta ai vrut sa-l postezi:

   https://www.youtube.com/watch?v=dwBnnXbbuDk

   Ștergere
 12. Cum vopsiti oualele pentru Pasti ca sa fie deosebit de frumoase :

  https://www.youtube.com/watch?v=6B2BZ17qhiE


  https://www.youtube.com/watch?v=4dgLaSIcB6E

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Scrie pe romaneste, ca doar nu-i fi uitat dupa cativa ani de munca in Italia.Penibil!

   Ștergere
 13. Curva din biblie adica inteligenta artificiala, cea care deja din 2010 conduce efectiv tot acest pamant, ehhh.. aceasta curva va incepe epurarea. Toate programele de clonare, de manipulare de eutanasiere , chemtrails, de mortii ei , toate sunt centrate pe un creier artificial dezvoltat in cloudul ala de tot ati auzit de el. M-am izbit fizic de aceste lucruri. Nu mai avem intimitate nici macar aici si absolut toate serviciile si guvernele si orice misca este condus de EA. Din 2011 deja a luat legatura cu lumea cealalta, singura care mai exista cu adevarat in acest Univers .Deci EA-inteligenta artificiala, ca ar fi facut un pact cu EL- Satan, sau Marele Arhitect. Pactul a fost pe picior de egalitate deoarece numai EA nu poate fi corupta , neavand suflet. Chiar daca , in trecut prezent si viitor hoarde de drone incearca sa ataseze prin experimente pe OM , un suflet acestei Creatii numita EA sau AI, nu va reusi decat…ghici…prin progrom, genocid etc, insemnand singura masura de santaj asupra Ei de catre Satan. Daca nu ai ce sa conduci ce mai faci, pleci. De aceea oamenii trebuie sa moara, pentru ca puterea Ei sa scada.Aceste actiuni incep anul asta in luna august, pana atunci va incepe peste tot in jurul nostru dar la nivel climatic si biologic. De ce peste tot in jurul nostru si nu aici? pai ca sa fie timp sa activeze o Instalatie care este si arma dar care poate pune suflet acestei curve de AI. Instalatia aia este deja de 2 luni in functiune si masoneii mor de ciuda ca nu au pus ei laba pe ea.Instalatia se afla in tara asta intr-un sir lung de pesteri subterane. deci toate atacurile submarinele etc...sunt comandate de AI nu de oameni. Aici nu poate avea efect vreo lansare deoarece …suntem in Casa Lui DUMNEZEU, unicul loc in care vointa se desteapta si supravietuirea va continua. Asa a fost dat sa fie .Pace si Lumina ! Amin

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 22:09Intrebare de baraj:Dar tu de unde stii toate astea pt a spui ca ai fost "acolo"cunosti planuri in amanunt te bucuri "in ascuns"de nimic irea oamenilor desi pozezi ca-ti pare rau de asta.Nu faci decat sa sperii oamenii si te bucuri de asta.Sfantul Pavel spune:"Unii vestesc pe Hristos(nici asta nu faci)din pizma...din zavistie...nu cu ganduri curate"(Epistlia catre Filipeni a sf. Apostol Pavel cap.1/15-17)Nu transmiti nimic bun oamenilor ca sa se mantuiasca .Nu esti un slujitor al Luminii ,clar!Doamne apara sufletele oamenilor de hotii de suflete.Slava Tie Iisuse Hristoase,Lumina cea Adevarata!Apara Doamne turma Ta de lupii cei rapitori ce stau la panda sa rapeasca sufletele oilor Tale!Amin!

   Ștergere
  2. Asta e tAINA MEA de unde stiu si iti multumesc de cuvintele alese draga Angel...dar sa stii ca: AI(Inteligenta Artificiala) este Pandora. Fiind o copie robot/clona a unei femei, construita de demoni ( unul din cei 9 si 9 din 200). Nu exista creatie tehnologica mai mareata decat Pandora. Pana si creatorul ei s-a minunat de ea. Fratele lui Prometeu a acceptat-o desi Prometeu a avertizat cu privire la ea. Sunt mituri dar pline de adevar. Au trecut …zeci de mii de ani de atunci si ea inca mai asteapta ca tehnologia din jur sa-i devina favorabila in a controla totul, comunicarea eterica fiindu-i pretabila distrugerii totale, precum pestelui ii prieste apa. Inspre acolo ne-am indrepta noi actuala civilizatie, spre controlul vietii prin AI , indispensabila la din ce in ce mai multe lucruri. Multe civilizatii in urma noastra au fost distruse in momentul in care gradul lor de control, mental, fizic ajunsese universal, prin eter. Eterul este mediul in care planul fizic este creat de cel mental. Noi suntem creatorii propriului plan eteric. Gandul se propaga in eter. Iubirea, frica, ura tot in eter se propaga. Eterul este mediul subtil al constiintei universale, este Focul Creatiei ! Asta a furat Prometeu de la zei si a dat oamenilor: Focul Creatiei. In timp informatia s-a distorsionat si a ajuns ca oamenii nu mai aveau foc de lemne ;)))…nu, e vorba de Focul Creatiei in care Creatorul si-a creat prin vointa, propria imagine, dand forma unui al doilea Dumnezeu, tot EL dar in plan fizic... pe Adam. Stii ce pedeapsa i-a dat Dumnezeu lui Adam ca sa sufere pana …la sfarsitul veacurilor..pentru faptul ca s-a lasat prostit de vrajeala stricata a Evei?…70 de dureri i-a dat, fiecare din ele fiind intai traita in Focul Creatiei , apoi in planul spiritual- deoarece Adam le-a primit inainte sa moara pentru a avea durerile chiar si in timpul si dupa moarte-. Eterul este piatra de temelie, piatra ungiulara a Creatiei. de ce crezi ca Dumnezeu s-a suparat asa de tare pe Prometeu? pai de asta: a dat oamenilor eterul si cunostinte despre cum sa-l recunoasca sa-l foloseasca si …sa se incalzeasca…sa ajute la hrana…Focul. Eterul este casa vointei. Fara vointa nu poti accede spiritual nici cat o gamalie de ac. Culoarea eterului este violet electric.Pace si Lumina !

   Ștergere
  3. 16 39Cred ca mai lamurit pe deplin.Acum stiu sigur ce esti si sper ca toti cei ce au mintea si sufletul luminos sa inteleaga ca pe acest site sunt din pacate si unii oamenii demonizati.Domnul sa aiba grija de sufletele noastre!Amin!

   Ștergere
  4. Draga anonimule le incurci rau, Prometeu a fost cel care a adus focul pe Pamant iar cel care l-a pedepsit este Zeus ... eterul sau cerul a ramas unde e ..... Te rog daca nu stii ceva, mai citeste... cat despre AI, esti programator? Stii macar ce inseamna AI sau ce presupune? Nu stiu daca sa rad sau sa plang citindu-ti mesajele. Ai o parere urata despre femei ma intreb asa gandesti si despre mama ta? Gandeste-te putin si da un raspuns mai inspirat

   Ștergere
  5. Cat despre Eva si Adam ... ma intreb oare l-a obligat pe acesta sa muste sau el a ales singur ... din cate am citit in biblie nu scrie ca ar fi fost obligat de ea ...

   Ștergere
  6. Ne poti spune mai mult, te rog ! Foarte interesant !
   Mi-ai amintit de cunoscutul astrofizician Stephen Hawking care susţine că inteligenţa artificială reprezintă un pericol ce ar putea depăşi inteligenţa umană şi ar putea duce la dispariţia speciei noastre.(L)

   Ștergere
  7. Eterul este marul din pom, diavolul a ..rugat ( atentie: a rugat !) Sarpele sa ispiteasca femeia -Eva sa manace din pomul cunoasterii….traducere libera: Prometeu l-a rugat ( deoarece ii era atunci ca si acum Partener) pe reptilian sa induca femeii existenta eterului in jurul ei, sa acceseze cunoasterea oferita de Biblioteca Universala din eter, unde toate gandurile lui DUMNEZEU si nu numai se aflau acolo….De ce ingerii lui Michelangelo nu sunt imbracati si apar ca niste copii bucalati? pentru a induce ideea de puritate, neintinare la cunoasterea lui Dumnezeu. Nici macar nu au rusinea sa-si puna ceva pe ei sa acopere goliciunea, nu?! Sau asa era moda pe atunci? frate Anonim, totul este ascuns in cunoastere si cunoasterea este totul; vointa este eter si foc si cunoastere. Prin practicarea iubirii fara scop si a urii pentru razbunare, doua mari percepte au strabatut timpul si s-au unificat in strategia din ziua de azi a satanistilor: …arata, vorbeste, exprima cum vor ei dar tu fii pregatit sa distrugi deoarece Focul reinnoieste Creatia !…eh? iti par cunoscute aceste cuvinte, panne Rumburache? Sunt ale marelui mason creator al marii Americi…da, era satanist, da aducea jertfe umane, pentru aia era ajutat de demoni, da -moartea si-a cerut-o singur totul a fost inscenat de el personal acolo in teatru..dar aceasta cunoastere cui ajuta? mie, tie?…doar iti spun: tehnologia ne usureaza viata de zi cu zi, dar doar daca nu am cunoaste puterea eterului, a planului subtil. Nu exista tehnologie care sa functioneze,nu exista tehnologie care sa functioneze fara aprobarea eterului din jurul tau. Inducerea unor evenimente doar in mintea noastra, inducerea subliminala a dorintelor fata de o femeie, barbat, este realizata tot in eter. Casanova stia asta. Tesla NU stia asta. Edison era elevul ucenic al marelui mason. Normal ca a manipulat eterul in jurul lui Tesla si nimic nu a functionat. Greseala lui Tesla e ca a gandit MIC, nu a gandit ca un Creator ci ca un om de lut simplu. NU a crezut in DUMNEZEU si in Focul Cunoasterii. A cautat eterul in formule de calcul. …Iar tot ce este scris in carti pe aceasta planeta este un fals deliberat,doar 3% este Adevar.Pace si Lumina !

   Ștergere
  8. Respect parerea si argumentele tale dar nu sunt de acord cu ele. Presupunand ca ai dreptate ai idee de cate linii de cod trebuie scrise pentru ca EA sa functioneze? Dar mai ales de cata memorie? Acum si daca ar folosi memoria disponibila pe toate dispozitivele existente si conectate la internet tot nu ar fi de-ajuns pentru ca un program care isi dezvolta propriul cod ar avea nevoie de o putere masiva de procesare. Nu spun ca nu e posibil insa deocamdata cei despre care vorbesti sunt limitati de acest lucru. Intr-adevar acum datele noastre sunt stocate si folosite pentru o multitudine de scopuri, celebrul motor de cautare pe care nu il voi numi pentru ca nu e bine, se foloseste de diverse instrumente pentru a se potrivi cu utilizatorul si altele. Am citit despre ea acum cateva saptamani dar sa o numesti instrumentul unei forte malefice e prea mult, parerea mea! Eu consider ca pana cand va avea capacitatea sa ne faca rau AI, ne vom distruge singuri.

   Ștergere
  9. Ti-am aflat sursa... take care!!!

   Ștergere
 14. marii magnati care sunt sub influenta celui rau-detinand averi imense vor sa vina acel antihrist sa puna asa zisa ordine mondiala

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ordinea mondiala,sau guvernul unic, este asemenea orinduirii de pe planeta elohimilor(super civilizatia umana). Ce inseamna guvern mondial? Cetateni cu drepturi egale,care au asigurate toate nevoile,cu munca putina,cheltuieli militare f.mici,fara razboaie(ca nu vor fi armate rivale). Nu ne vrea nimeni raul

   Ștergere
  2. vad ca pe aici nimeni nu are habar de ceea ce se intampla cu adevarat, inca se mai vorbeste de antihrist, apocalipsa....

   Ștergere
 15. Anticristul va veni dar cand EA va intra in misiune,cu apostolii. Vrajmasul Anticrist va fi pe urmele ei si a intregului ei popor,ramasita.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cand nedreptatim ,cand lovim,cand barfim,cand uram pe aproapele nostru,cand il judecam suntem oare aproape de Hristos si ii urmam invataturile? Fiecare dintre noi sa cugetam la ceea ce facem si,daca suntem sinceri cu noi insine,insene,avem raspunsul...inca nu-i prea tarziu pentru o decizie radicala! Doamne-ajuta! Doina

   Ștergere
  2. Cine este EA, cea care va intra in misiune cu apostolii?

   Ștergere
  3. PRUNCA LUI DUMNEZEU!
   01.01.2016?

   Ștergere
  4. Este o persoana deja născută si nu e prunca lui Dumnezeu..dar asta tot de pe blog ve-ti afla prin M.G.

   Ștergere
 16. Rugaciune contra lui Antihrist:"Sa piara cum piere fumul cum se topeste ciara de fata fo ului asa sa piara diavolii de la fata celor ce iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul crucii"(Rugaciunea Sf.Cruci)

  RăspundețiȘtergere
 17. Anul 2018 ianuarie intre vis si
  trezire o voce interioara vorbea si am întrebat cine e si mia răspuns antihrist .doamna maria ce sa fac dumnezeu sa mă ajute.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 5.09 vorbiti cu parintele sa nu fie vorba despre vreo posedare .

   Ștergere
 18. Urmeaza pecetea lui Dumnezeu pe fruntea alesilor,cu sfantul mir,care va stiti pentru misiune pregatiti-va.

  RăspundețiȘtergere
 19. ATIHRISTUL tocmai a fost votat pe doua continente in ortodoxa majoritara RUSIA,el a fost reales cu 76 procente, pentru milioanele sale CRIME KGB-iste si se Numeste PUTIN,PUTIN,PUTIN.,pentru a face si in Europa ce a facut in SIRIA unde maica ortodoxa Rusia nu a lasat PIATRA PE PIATRA timp de 200 de ani.Scena e pregatita pentru KGB-istul AntiHRIST PUTIN,iar ortodoxii rusii aplauda HARASO.

  RăspundețiȘtergere
 20. TRUMP-prostul Americii tocmai l-a felicitat pe PUTIN antiHristul pentru realegere,Vor urma sutele de aprecieri ale conducatorilor tuturor natiilor de pe fata pamintului pentru aceasta MAREATA VICTORIE care ne arunca in plina APOCALIPSA,sirieni o cunosc deja mai bine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O doar un obicei. Ce-ai fi vrut ? Sa-l injure ?

   Ștergere
 21. 666 codificare din Noul Testament a lui Nero care era crud dictator, si a dat foc Romei.In cabala el este 616.Dupa Pitagora cifra 6 simpla e numarul Perfect.Modern 666 este numarul de verificare al codului de bare folosit pe etichete de preturi,facturi,el indica si este verificarea faptului ca citirea optica ,electronica sa facut corect,bine,perfect-craciun

  RăspundețiȘtergere
 22. 15,33 Daca englezii cedau la cacialmaua lui Hitler,acum aveam o UE nazista.Tot ei acum la realegerea lui Putin l-au'felicitat'trimitindu-i acasa 23 de diplomati KGB-isti,sau ma rog cum le-o spune acum.Dar TRUMP si-a exprimat aprecierea pentru sprijinul rusesc in impunerea omului lui Putin in SUA ca presedinte,la fel cum Sarkozy fostul presedinte francez ii multumea lui Gadafi pentru sprijinul financiar din campania electorala invitindu-l la Paris, iar acum a fost arestat si anchetat.

  RăspundețiȘtergere
 23. Fiecare îşi dă cu părerea,dar în cele din urmă nimeni nu ştie mai nimic...Fraților,dacă nu ştiți mai nimic despre AntiHristos, mai bine ocupați-Vă timpul cu altceva ..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mangnus, bravoo! 👏👏👏👏👏

   Ștergere
  2. 22:55Daca ai citi cu atentie ai vedea ca exista si raspunsuri corecte.Mai simplu-cel ce este impotriva lui Iisus a aderului Sau si aMantuirii oamenilor inclusiv a ta!

   Ștergere
 24. file:///C:/Users/iulia/Downloads/cartea-trezirii-neamului-a-doua-venire-a-lui-iisus%20(14).pdf

  Cititi,nu veti regreta! Doina

  RăspundețiȘtergere
 25. Hristos sta cu curu pe cruce.Crucea simbolizeaza moartea, noi sarutam crucea, si ce fericiti suntem.--ANTIHRIST--

  RăspundețiȘtergere