duminică, 11 martie 2018

DE 8 MARTIE , PLOUA CU FLORI ASUPRA MEA DIN CERUL SFANT !


Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, floare, plantă şi interior
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..



                                      Noapte de 8 Martie 2018, ora 23,10 !

                                             Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce stateam in pat cu ochii inchisi fiind,vad cum zidurile camerei dispar,noaptea dispare iar in locul noptii vad un Cer tot de noapte ,dar un CER imbracat in Lumina alba a Duhului Sfant lumineaza divin de frumos albastrul violet al noptii.
Stand cu occhii inchisi ,vad infinit de multe suflete ale Semenilor nostri. Sunt ca niste cerculete pline de roua diminetii  prinse lipite unul de latul ca intr-o panza de păianjen. Sufletele mai evoluate,cele cărora li s-a iertat din păcate au si auriu prin ceruletul ca din roua diminetii.Acest auriu arata ca niste aureole in mijlocul cerculetelor de culoarea gheţii sau ca din  roua diminetii.
Asa cu aproximatie ,ca în imaginile de mai jos :

         Image result for cum arata sufletul nostru imaginiImage result for cum arata sufletul nostru imaginiImage result for sufletul nostru imagini.

Si-atunci cand merg pe strada sau cu masina, eu vad cu ochii firesti asa ca in imaginile de mai sus,dar si in acestea de mai jos.
Nu este nevoie ca sa inchid ochii,căci le vad cum plutesc in atmosfera peste tot in jurul meu,in jurul nostru.
Image result for cum arata sufletul nostru imagini..

Sunt si suflete care au părăsite corpul in acele momente,acestea, au trup ca de roua, asa cum erau in trup cand traiau pe Pămant.

Image result for sufletul nostru imagini.

Aceste suflete care au plecat din trup de curand,au si ele trup si se prind unele de altele,pentru a se ajuta.


Image result for sufletul nostru imagini.

Daca inchid ochii mei dragilor,eu vad toate acestea mai stralucitoare si in culoare auriu pe alocuri.
Image result for sufletul nostru imagini
Asa am procedat si in noaptea de 8 MARTIE 2018, am inchis ochii si vedeam in camera mea care nu mai exista,ci era numai un CER plin de suflete, vedeam numai sufllete de toate stralucirile, numai trupuri ca roua diminetii.
Am intins mainile mele catre aceste suflete infinit de multe,ca sa vada cat le iubesc si cat de mult imi doresc ca sa le-ating,clipă in care, ceva minunat de frumos avea sa se intample.
Toate acele stelute argintii, au inceput sa lase sa cada peste mine,toate florile Pămantului si toate florile Cerului Sfant.
SUFLETUL care avea forma de TRUP,imi daruia buchete divine de flori.
Asa precum ploua torential pe timp de vara, mai puternic ,cadeu catre mine toate florile Cerului si a Pămantului de toate culorile curcubeului de toate soiurile si marimile.
                                      
Image result for FLORIImage result for FLORI.

                                 
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, interior
   Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, floare, plantă şi interior    Image result for FLORI    Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.  .
Nu stiam de ce primesc din CERUL SFANT atatea dumnezeiesti flori. Chiar nu realizam ca este 8 MARTIE la o asa ora tarzie cand m-am bagat in pat.
Inchipuiti-va dragii mei, ca va puneti pe maini miere de albine,apoi le bagati in puful de gasca din perine.
Asa stateau pe mainile mele SUFLETELE cărora le-am intins mainile.
În mijlocul acestor suflete, in mijlocul florilor care cadeau din Cer asupra mea,statea fericita MAICA LUI DUMNEZEU.
Maicuta Domnului era imbracata asa:

                     Image result for maica domnului.

Maicuta Domnului privea de mai sus puţin,adica, din mijlocul sufletelor infinte ca numar ,dar si din mijlocul marii de flori divine, privea spre mine zâmbindu-mi ca o MAMA a LUI DUMNEZEU ,ca o MAMA a noastra a tuturor.

    Image result for FLORI     Image result for FLORI   .


Image result for maica domnului  Image result for FLORI    Image result for maica domnului...Mi-as fi dorit cu toata fiinta mea ca sa nu se mai termine aceste imagini vii; aceste imgini divine.
Dar totusi,intr-un final ,totul s-a inchis precum am inchide o Carte.

,
Image result for FLORIImage result for FLORIImage result for FLORI

               Image result for FLORIImage result for FLORI.


                                                       Image result for maica domnului


Image result for FLORI.Image result for FLORI.

Prieteni dragi,ceea ce am trait aivea,este cu totul imposibil de a reda aievea. Închipuiti-va dragilor,ca in locul Stelelor noptii ar exista de un infinit mai multe suflete,care lasau sa cada spre mine buchete de flori divine,fire de flori divine.
Am multumit MAICII LUI DUMNEZEU cu lacrimi in ochi de bucurie,am multumit tuturor sufletelor care-mi cereau ajutor ca sa ma rog si pentru ele,si va multumesc voua tuturor pentru faptul ca,imi sunteti prieteni si mai ales ca ,nu va indoiti de toate cate scriu si va povatuiesc.
Iata un link din 17 MAI 2014 :

Dumnezeu există - Mărturii.: CUM ARATĂ SUFLETUL NOSTRU ???

mariaghiorghiu.blogspot.com/2014/.../cum-arata-sufletul-nostru.ht...
Translate this page
May 17, 2014 - alb dens, este Sufletul. celui mort cu trupul ! Multe Suflete, se unesc ca într-o pânză de păianjen incolora si plutesc in aer. Sunt intre 5 şi 30 de suflete într-o plasa incolora, ca din roua stralucitoare. Sferele ,stau lipite la margine una de alta, si nu toate au aceeasi marime. Sunt si cât bobul de piper, si cat cel ...


Pentru a demonstra existenta sufletului dupa moartea s-au strans o serie de dovezi, printre care si cele fotografice. In acest articol va fi prezentata o poza ce apartine familiei inginerului Radu Nastas (din municipiul lasi). Atat sotul, sotia, cat si fiica (eleva) au obtinut in ultimii trei ani, in diferite locuri din tara si din strainatate, variate inregistrari fotografice privind entitati invizibile, dar cu un continut informational cu totul inedit.
         Rotundul (sfera )
alb dens, este Sufletul
celui mort cu trupul !
Multe Suflete, se unesc ca într-o pânză de păianjen incolora si plutesc in aer. Sunt intre 5 şi 30 de suflete într-o plasa incolora, ca din roua stralucitoare.
Sferele ,stau lipite la margine una de alta, si nu toate au aceeasi marime. Sunt si cât bobul de piper, si cat cel de mazăre, dar si cat o vişină mai mică.
Capul de serie l-a constituit fotografierea – in 24 februarie 2005, in timpul unui serviciu religios – a imaginii invizibile a sufletului unui decedat, ramas inca alaturi de trupul de pe catafalc. Evident, nimeni dintre cei aflati in biserica nu au vazut tulburatoarea prezenta, inregistrata nestiut de doamna Liliana Nastas. De altfel, si cateva clisee expuse ulterior au surprins deasupra asistentei nu numai alte pozitii ale sufletului respectiv, ci si strania participare, la fel de nevazuta, atat a fiintei stralucitoare care „a ajutat cu iubire” separarea acelui suflet de trupul decedat, cat si a altor 16 entitati slab radiante. Desi aveau structurari oarecum asemanatoare, acestea aveau totusi diferite dimensiuni si coloraturi.
Entitatea rotunda surprinsa langa trupul decedat era sufletul acelei fiinte umane care se despartea definitiv de minunatul sau „instrument din carne si oase” pe care l-a folosit in secventa de viata intrupata care se terminase. Marind imaginea acelui suflet nevazut ochilor omenesti dar perfect real ca existenta materiala radianta, s-a obtinut asa arata un suflet in intimitatea sa, la trei zile dupa separarea de trupul din materie grea! Intr-adevar, ulterior inevitabilei despartiri, cliseul fotografic a inregistrat total obiectiv o noua realitate: modul in care corpurile invizibile s-au reorganizat spatial intr-o forma rotunda, avand o structurare concentrica, protejata la exterior de un strat de materii mai grosiere in raport cu cele din interior.
                Iar acum dragilor , voi completa imaginea  !
Deci ,acel rotund alb dens, are mărimea unei vişine mai mici. Acel rotund parţial ,la interior este incolor ; dar este şi în combinaţie de albastru ,precum acesta cu , care eu scriu, cu puţin auriu ,extrem de puţin, şi cu nişte mici umbre roşii.
Mijlocul este total incolor, precum roua dimineţii , apoi este completat cu fire de albastru mai intens,  şi cu fire ca nişte vinişoare de auriu şi roşu mai slab.
Sufletul ,este o mică Sferă incoloră ,pe care stau ţesute
cu albastru circular şi vinişoare de auriu, cu extrem de putin roşu deschis.
Sufletul ,pluteste nevăzut prin aer, atât deasupra sicriului, cât şi după ce este înmormântat trupul.
Sunt multe suflete rătăcite, care nu vor să părăsească această lume, şi plutesc nevăzut prin aer şi sunt prinse ca într-o pânză de păianjen mai multe suflete, şi aşa plutesc printre noi, prin aer.
Eu le văd cu ochiul liber. Am încercat de câteva ori să le ating,şi cand ajungeam la 3 mm de plasa in care pluteau, se depărtau cu viteza gândului. Nu acceptau să le ating.
Sunt un infinit de astfel de suflete, care nu-şi găsesc odihna şi ratacesc în atmosfera, deasupra pământului.
Sunt Suflete, care nu L-au cunoscut pe Dumnezeu niciodată, si asa cum se comportau în viata cu trupul lor, asa se comporta si acum. Eu le aud ! Comunica între ele, vorbesc urât , foarte multe suflete continuă sa înjure de toate Cele Sfinte.
Nu-mi pot explica de ce aceste suflete rătăcesc şi nu vor sa se îndrepte către Lumina Lui Dumnezeu.
Dar din păcate , acesta este Adevărul  dureros !
Tocmai de aceea, trebuie sa avem o viaţă plină de Dragoste şi Credinţă, pentru Dumnezeu şi Maica Domnului, Dragoste pentru Aproapele nostru, sa facem fapte de milostenie, sa postim, sa ne marturisim şi sa ne învrednicim ca sa primim Sfanta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie.
Să mergem măcar Duminica la Sfânta Biserică, deoarece acolo dobândim mântuirea sufletului.
Dacă vom face asa din dragoste,şi nu din obligatie, sau din frică, nu vom avea soarta acestor Suflete care plutesc în aer, până la Judecata  Universală, când fiecare oscior se va lipi unul de altul, pâna si cenusa se va aduna, iar trupul se va reface şi sufletul va intra in trup, unde va fi judecat de MANTUITORUL !
Dragii mei, să avem grijă de trup , ca si cand nu am muri niciodata, si sa avem grijă de suflet, ca si cum am muri mâine.
                               Cu dragoste si pretuire, Maria.

47 de comentarii:

  1. Maria, tare te mai ridici in slavi.Maica Sfanta si Isus nu se laudau cu vedenii si toate celelalte tocmai pt ca erau cu adevarat sfinti .Tu, esti exagerata cu laudele, anumite vixiuni nici macar n-au fost adevarate iar cand am aflat de experienta pe care ai avuto cu extraterestri am Inteles ca sta diavolul in spatele tau. Pacat de cei ce te urmeaza c-o sa-si piarda sufletul.Si eu, la inceput am crezut in ceea ce spuneai, doar ca Dumnezeu a vrut sa te descopere. ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi sa nu iti para rau după aceea 15:52.Îmi pare rău dar vei afla multe adevăruri de la Maria in viitorul apropiat cand vei vedea confirmarea lor pe live..mhh.ce sa spun.vei vedea câteva surprize care vor susține viziunile ei de la Dumnzeu Mantuitorul..dar stii cum se spune..toate la timpul lor..răbdare sa ai.

      Ștergere
    2. 15:52, nu crezi ca ar trebui sa te retragi de pe acest blog daca nu-ti place? Ce-ar fi sa te "stramuti" pe un blog care ti se potriveste? Ne-am saturat de comentariile tale pline de rautate si venin.

      Ștergere
    3. Mai "Anonim11 martie 2018, 15:52" adica anonym fricos.
      Nu mai vorbii urit la adresa extraterestrilor ca, nu extraterestrii stau in parlament si fura sau vinde Romania noastra ci inchinatoriilui Lucifer, adica oamenii anormali. Extraterestrii nu au dat nici o data cu bombbe sau teste nucleare. Extraterestriinupun impozite pe salarii, mincare, etc, etc. Si apropo de satani si demoni. Pe aceia nu ai vei putea vedea nici o data cu ochiul liber. Un diavol sau demon, nu are nevoie de nave spatiale sau farfurii zburatoare sa zboare. Nu pune botul la prostiile de pe net. Un inger, diavol, demon, toti acestia sunt trupuri spiritual si nu pot fi vazuti cu ochiul liber. Trebuie sa ati deschizi ochiul al 3-lea pt a vedea demoni. Extraterestri sunt finite vii care se hranesc cu apa, mincare si oxygen. Ce ma enerveaza tastatura lui google ca ami modofica mereu cuvintele, dar nici eu nu le mai repar. M-am saturat si de google asta.

      Ștergere
    4. Adevarat.Daca nu credeti ca aceasta "clarvazatoare" este sub controlul Securitatii(SRI)incercati sa postati un comentariu care nu este pe linia lor,a securistilor si veti vedea ca "Doamna" nu-l aproba...

      Ștergere
    5. Din fericire eu am deschis ochiul al treilea si te-Am citit esti diavolul an pets.de aceea mi-ai sters mesajele .Tu esti Lucifer eu .ca tine am mai antalnit si tot asa au fugit de mine.Esti puternic dar stii .ca credinta te doboar.Arma mea ampotriva celor .ca tine Este sfantul rozariu.Doar rozariu spus cu multa evlavie te lasa fara puteriii ce-I ala?

      Ștergere
    6. Du-te mai cu ideile tale de aici,eu am scris despre orice si oricine, si despre politica si despre extraterestri,si le-a postat pe toate!Numai atita rautate de n-ai avea in tine,ar fii mai bine pentru tine!

      Ștergere
    7. 15:52, foarte adevarat ce scrii! Numai cine se incapataneaza nu vrea sa vada "diavolul care transmite mesaje de sus/ de jos".

      19:36, ai dreptate! Credinta doboara dracii! Ii arde!

      Ștergere
    8. 17:12, pe tine te va dezamagi. Adevarul il vei vedea curand. Dumnezeu are un plan cu "adevaruri de la maria"! Pacat ca nu vei avea curajul sa recunosti ca te-ai inselat!

      Ștergere
    9. Nu antelegeti gresit.eu sunt contra lui si nu-I convine.nu eu sunt ceea era.

      Ștergere
    10. D-na Maria nu se Lauda ea chiar traieste ai arata din cand an cand acea fericire Vesnica unde va merge dupa moarte Este greu de anteles dar adevarat.Isus ne iubeste pe toti cu o iubire sacrificial el straluceste antr-o Lumina alba .ca Zapada asa Este de curat.Din pacate Calea catre el e f.grea.Cere f.multe sacrificii renuntari umilinta.Din pacate Putini ajung acolo.Cu cat Maria Este mai umilita aici cu atat Este mai iubita acolo sus.Noi din pacate am ales sa traim an pacate aici pe pamant ne-Am lipit de cele pamantesti si ne-Am antors spatele catre el care neiubeste nespus pe toti.Tot mai spera sa me antoarcem la el cat mai e timp de har.Dar nu asa ci cu o inima noua.Tot ceea ce am facut gresit sa reparam.
      Zilnic sa fim mai buni si mereu sa-I cerem iertare cu parere de tau.

      Ștergere
    11. Are si dece...esti cumva invidioasa ?

      Ștergere
    12. 18:40, esti groaznic. Iata unde conduc obsesiile pe unii...

      Ștergere
    13. Anonim 19:36 mesajul a fost pt.cicerone .el Mia sters mesajele care nu iau placut.nu vedeti .ca sa cumintit?El e Lucifer.eu lam citit din prima .voi sunteti slabi an credinta nu stiti sa cititi cu ochiul.eu cu credinta mea ai simt de la o posta. Pe voi va-m vazut Acum cum v-ti ancurcat an ele. Nici nu stiti sa faceti diferenta.nu aveti credinta voi cativa pe aici sunteti mai Jos .ca el cu un nivel sa zicem .An rest d-na Maria tot respectul si celor ce va sustin si tot mai mult sa urcati an credinta.Tocmai va mai trimis Isus un mesaj prin duhul sfant ceea ce ma antareste si mai mult.Multumim doamne atotputernic atotstiutor,sfant si drept.

      Ștergere
    14. Anonim 19:36 mesajul a fost pt.cicerone .el Mia sters mesajele care nu iau placut.nu vedeti .ca sa cumintit?El e Lucifer.eu lam citit din prima .voi sunteti slabi an credinta nu stiti sa cititi cu ochiul.eu cu credinta mea ai simt de la o posta. Pe voi va-m vazut Acum cum v-ti ancurcat an ele. Nici nu stiti sa faceti diferenta.nu aveti credinta voi cativa pe aici sunteti mai Jos .ca el cu un nivel sa zicem .An rest d-na Maria tot respectul si celor ce va sustin si tot mai mult sa urcati an credinta.Tocmai va mai trimis Isus un mesaj prin duhul sfant ceea ce ma antareste si mai mult.Multumim doamne atotputernic atotstiutor,sfant si drept.

      Ștergere
    15. 03:14, saraca de tine! Nici medicul nu mai are ce sa-ti faca. Cati bolnavi mintali are tara asta. Si cati sunt in lume...Doamne ai grija de noi, pentru ca astia ne vad pe noi altfel.

      Ștergere
  2. Vai ce frumos,privind aceste imagini si citind aceste randuri m.a cuprins o bucurie si o placere sufleteasca si vizuala . Ce frumos Doamna Maria. Sa fiți sanatoasa!🤗

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa experienta doamna Maria,Maicuta lui Iisus va iubeste neconditionat v-a trimis flori din cerul sfant..asa din iubirea ce v-o poartă..va doresc multa sanatate si numai bine..Ma rog pentru dvs.si ca toți semenii nostrii sa se întoarcă la credinta si la stilul dvs.de viata prin modestie si umilință asa cum ne cere Hristos..Dvs.aveti o misiune de tamaduire a sufletelor.Usor,usor ve-ti reusi ve-ti vedea cum vor deveni mai buni si mai iubitori.Pace!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sperăm ca la urmatoarea lansare de carte sa ne regrupam si sa venim fiecare sa va oferim o îmbrătisare asa din iubire si compasiune divina..si cu un buchet de flori frumoase.Va iubim doamna Maria.Ne vedem la Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa trairea,divin de frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. La nunta mea fotograful nu a putut sa scoata nici o poza .Toate erau pline cu sfere de lumina desi aparatul si fotograful era profesionist care si-a demontat si verificat aparatul ,nestiind ce se intimpla dar nu a gasit nici o problema.Aceste sfere se miscau in continuu si aparatul fin prindea uneori o coada mica luminoasa care apare pe pozele mirilor.Abia ulterior am inteles desi de atunci am banuit asta mai ales ca sala era doar la 70 m de cimitirul din jurul bisericii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era ap.foto sau camera video,daca e vb.de aparat foto cum spui nu aveai cum sa le vezi miscanduse,atata va place sa exagerati si uite asa apar povestile!

      Ștergere
    2. 12;02, se vede si in foto schimbarea pozitiei unei sfere, daca facem mai multe foto. Deci de acolo deducem ca este vorba de miscare. Nu sunt povesti.

      Uite aici un exemplu de ectoplasma, nu e poveste:
      http://www.spiritus.ro/SPIRITISM/aparitii_sanda.htm

      Ștergere
    3. Spirite (globi luminosi) in miscare

      https://www.youtube.com/watch?v=c5_r5h3SYA4

      Ștergere
  7. Ce pot sa spun doamna Maria decat ca Bunul Dumnezeu va iubeste si celelalte lucruri lumesti chiar nu mai conteaza doamna Maria.
    Pe mine care ma durea rau mijlocul si credeam ca nu pot sa stau la Sf. LITURGHIE o minune a facut Dumnezeu cu mine.
    In timpul slujbei cand zice;Cu taina
    Cu taina atunci chiar este bine sa poti sa tii si respiratia asa trebuie sa stai nemiscat,am simtit un curent electric de la talpi pana la crestetul capului mam contopit cu Bunul Dumnezeu in suflet nu mai eram pe pamant.
    Cu lacrimi va spun ca in secunda urmatoare durerea a disparut ca prin minune si nici in ziua de azi nu mai simt nici un fel de durere si va zic ca Dumnezeu a facut o minune cu mine. Am venit acasa si am multumit Bunului Dumnezeu si Maici Domnului.
    Ma gandesc la dv.doamna Maria ce simtiti la cate vi se intampla sa auziti si sa vedeti cata bucurie aveti.Domnul sa va binecuvinteze doamna Maria si sa va dea putere si rabdare. Cineva acolo sus si aici pe Pamant va iubeste. Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa va binecuvanteze doamna Ion Masinca ..fi-ti tare in credinta spiritul lui Iisus Hristos cu dvs.

      Ștergere
  8. Mai e mult pana la a doua venire? Maria?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai e mult 16:55.abia de acum va începe adevarata miscare de pregatire a cerului pe pământ cu a doua venire a lui Iisus..încă putin si ve-ti vedea minuni înaintea venirii lui.

      Ștergere
    2. Aveti grija sa nu fiti inselati!

      Ștergere
    3. 17:20 de unde stii tu toate astea cand nimeni nu stie, numai Dumnezeu Tatal? Ce va mai place sa pozati in atotstiutori!

      Ștergere
  9. Aceasta postare este ca o lectie despre lumea nevazuta de catre noi, care o vom putea vedea doar dupa ce vom iesi din trup prin ceea ce denumim moarte. Cat esti de iubita Maria de catre cei de sus care ti-au daruit marea de flori cu ocazia zilei de 8 Martie. Ai aflat oare cine ai fost acolo sus inainte de a te intrupa si unde te vei reintoarce dupa ce iti vei incheia misiunea?.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vai , vai , vai , cred ca SFINTII sunt invidiosi pt cate vi se coboara din ceruri!
    Trebuie sa ..........discernem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu stiai sfintii nau fost niciodata invidiosi ei s-au lasat mereu umiliti si au suferit an tacere,iar Acum se bucura an cer alaturi de Isus an viata Vesnica.

      Ștergere
    2. Tu an.03:34 de unde esti atat de sigur?

      Ștergere
  11. O gluma,Hitler ,care sigur a scapat fugind din Germania, spune-Data viitoare o sa fiu,. mult mai rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu va mai fi o data viitoare pt.el pt.ca Arde an focu vesnic al iadului pt.ceea ce a facut.Isus pedepseste Raul si rasplateste binele.Greu de crezut dar adevarat.

      Ștergere
  12. https://globiluminosifotografiati3d.wordpress.com/fotografii-3d-cu-globi-luminosi-2018-1/

    RăspundețiȘtergere
  13. As vrea sa mai spun asa pentru cei care nu stiu.
    Dumnezeu si toata creatia Domnului Nostru Iisus Hristos din Ceruri in momentul cand un om de aici de pe Pamant a dus o viata frumoasa cu smerenie si evlavie este mai slavit acel suflet atunci cand trece la Domnul decat ingerii si asezat la loc de cinste. Ingerii au fost si sunt ingeri dar un om a trecut prin multe ispite prin multe necazuri si cate nu intampina aici pe pamant.
    Daca putem sa facem ce este placut Bunului Dumnezeu este tare bine te simti mai bine mai liber mai plin de iubire si mult mai usor.
    Si mai este si atunci cand faci o fapta buna,un sfat bun,o vorba buna te mangaie pe suflet si va spun ca atunci cand le avem noi pe acestea avem parte si noi la randul nostru de aceste lucruri bune.
    Are grija Bunul Dumnezeu sa aduca un om bun in calea ta o situatie placuta.
    Bunul Dumnezeu sa ne ajute si sa ne miluiasca pe totii fii sai.
    Cu mult drag si multa iubire sufleteasca.Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate dar trebuie sa renuntam la pacate asta trage omul an Jos si-l duce la pierzare. Din pacate unde trebuie lucrat cel mai mult nu se lucreaza deloc:sufletul

      Ștergere
  14. A fost tornada in Spania cu distrugeri de clădiri..si-a facut aparitia un nor apocaliptic si ploaie cu grindină.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce as putea spune altceva decat SA FI BINECUVANTATA !!!

    RăspundețiȘtergere
  16. In seara asta la ora 22 pe Romania TV o judecatoare ataca Mafia Judiciara.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pe National Geografic s-a terminat un documentar despre mormintul lui Iisus .Cercetatorii confirma ca cimentul pus la inchiderea acestuia este din jurul anului 3oo cind Constantin cel Mare ,imparatul Roman sustinea ca a descoperit mormintul si relicve-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:03, am vazut si eu documentarul la care faci referire dar vechimea cimentului nu garanteaza ca este acela mormantul lui Iisus. Iar pe Constantin imi permit sa nu-l cred. A facut destule. Are sacul plin de necuratii, printre care crime destule. A fost in stare sa inventeze orice pentru a-si solidifica pozitia si a detine controlul asupra maselor.

      Ștergere
  18. Doamna Maria ,am plans de bucurie pentru dumneavoastra .Eu va citesc in fiecare zi blogul .Am fost internata in spital 12 zile si nu am avut acces la internet ,dar cand am venit acasa, am citit din cele 12 zile tot ce ati postat . Va iubesc ,sa fiti binecuvantata !

    RăspundețiȘtergere
  19. CERUL SFĂNT E CER LUMINAT...CERUL SFĂNT n-a fost,nu este și nu va fi niciodată un cer de noapte luminat așa la mișto!Ce cer sfânt e ăla care-i cer de noapte cu limini gălbui,violete sau albe?! CERUL SFÂNT n-are noapte,ci LUMINĂ din LUMINĂ...pentru că asta este DUMNEZEU!Deci a apărut un cer de noapte și apoi o lumină care strălucea puternic în acest cer!😏
    DOAMNEEE,câtă orbire!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. pt an 12 martie 12:02-SPRE MIRAREA D-STRA AM SA A SPUN CA LA BOTEZUL NEPOATEI MELE, FOTOGRAFIILE AU PRINS NENUMARATE SFERE ALBE INCLUSIV O PERSOANA CARE STATEA IN STRANA IN BISERICA SI CARE NU EXISTA IN REALITATE-asa ca lumile paralele exista-vrem sau nu vrem

    RăspundețiȘtergere