sâmbătă, 24 martie 2018

S - A ADEVERIT DIN PĂCATE . EXPLOZIA S - A PRODUS IN CEHIA !


                                                      Dragii mei,

Scriam in urma cu aproximativ o luna de zile, un articol cu titlul din linkul de mai jos :

O EXPLOZIE CU UN SUFLU EXTREM DE PUTERNIC !

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../o-explozie-cu-un-suflu-extrem-de....
Translate this page
Feb 21, 2018 - O EXPLOZIE CU UN SUFLU EXTREM DE PUTERNIC ! Noapte de 20 -21 Februarie 2018,ora 0,33 ! Dragii mei, În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, vad in spatele meu inspre Sud,vad cateva persoane ce stateau pe marginea drumului asfaltat,ca intr-o statie de autobuz. Brusc,in spatele acestor ...

Din păcate dragilor, ceea ce am scris cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant ,s -a adeverit vineri 23 martie 2018.
Iata si linkurile cu Tragica Informatie :

Poveștile românilor care au murit în explozia de la uzina din Cehia ...

https://stirileprotv.ro/.../trei-romani-au-murit-in-explozia-de-la-uzin...
Translate this page
1 day ago - 5 români au pierit într-o explozie care a avut loc joi, într-o uzină din Cehia. Din primele informaţii, aceştia lucrau într-un depozit unde o cisternă cu combustibil ar fi sărit în aer. În total, 6 oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi grav. Preşedintele Klaus Iohannis, aflat la Consiliul European de la Bruxelles, ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 3/23/18

Cinci români morți, într-o explozie în Cehia. Viorica Dăncilă a... - Digi24

https://www.digi24.ro/.../cinci-romani-morti-intr-o-explozie-in-cehi...
Translate this page
1 day ago - Premierul Viorica Dăncilă a transmis, vineri, un mesaj în care-şi exprimă compasiunea şi solidaritatea cu familiile românilor morţi în accidentul de la uzina chimică din Cehia.

Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace pe toti cei care ,nu mai sunt printre  noi!

EXPLOZIA din Cehia | Muncitor din Prahova, printre victimele tragediei ...

www.mediafax.ro/.../explozia-din-cehia-muncitor-din-prahova-prin...
Translate this page
23 hours ago - Un bărbat de 47 de ani din localitatea Pisculeşti, judeţul Prahova, se numără printre victimele exploziei produse la o uzină chimică din Cehia. ”Era lăcătuş. Foarte liniştit, foarte muncitor şi foarte cinstit”, spune tatăl acestuia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6 persoane au murit într-o explozie în Cehia

EXPLOZIE UZINĂ CHIMICĂ CEHIA. Povestea cutremurătoare a unui român mort, era plecat de 10 ani din ţară

Publicat: (acum 22 ore) // Actualizat: (acum 22 ore) // Sursa: romaniatv.net

Un bărbat de 47 de ani din localitatea Pisculeşti, judeţul Prahova, se numără printre victimele exploziei produse la o uzină chimică din Cehia. ”Era lăcătuş. Foarte liniştit, foarte muncitor şi foarte cinstit”, spune tatăl acestuia.
Ion Pandele era plecat în Cehia de 10 ani. Potrivit familiei, el lucra ca lăcătuş la uzina chimică din localitatea Kralupy nad Vltavou, unde s-a produs explozia. Familia a fost anunţată că este unul dintre cei cinci români care au murit în urma deflagraţiei.
Tătăl, Florea Pandele, spune că în Cehia lucrează şi un alt fiu care a încercat să ajungă la uzina unde a avut loc explozia, însă nu i s-a permis accesul.
"Trebuia să facă acum 10 ani de când a plecat. Era lăcătuş. Foarte liniştit, foarte muncitor şi foarte cinstit. Seara, pe la ora 17.00 am auzit ce s-a întâmplat. Mai am un băiat acolo. Lucrau la o distanţă de 100 de kilometri, unul de altul. Fiul celălalt a încercat să ajungă la fratele lui, dar nu i s-a permis accesul", a declarat tatăl lăcătuşului, Florea Pandele.
Potrivit acestuia, Ion Pandele era foarte apreciat la locul de muncă.
Ion Pandele era cunoscut în sat drept un om muncitor.
"Vecinul nostru, îl ştim, ne pare rău, am auzit că a fost o explozie acolo, unde lucra el. Un om extraordinar de bun, prieten cu soţul, săritor, ajuta pe toată lumea", a declarat o localnică, Sorina Dinu, potrivit Mediafax.
Ion Pandele avea o fiică de 22 de ani.
Cel puţin şase oameni au murit în urma unei explozii ce a avut loc, joi, la uzina chimică Unipetrol din oraşul Kralupi nad Vltavou, situat în nordul capitalei Cehiei, a relatat presa locală, citată de site-ul postului BBC News. Mai multe persoane au fost grav rănite, prezentând arsuri pe suprafaţa corpului. Reprezentanţii uzinei Unipetrol au precizat că explozia s-a produs în urma unui incendiu izbucnit la un rezervor.

Iata si articolul meu mai pe larg:

                         Noapte de 20 -21 Februarie 2018,ora 0,33 !

                                    Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, vad in spatele meu inspre Sud,vad cateva persoane ce stateau pe marginea drumului asfaltat,ca intr-o statie de autobuz.
Brusc,in spatele acestor persoane in asteptare, vin spre ele mai multe obiecte marunte,pietre,bucati mici din materiale plastice sau lemnoase,praf, exact ca atunci cand are loc o Explozie puternica cu un suflu extrem de puternic.
Afara era ziua si senin , numai aceasta Explozie a tulburat linistea de care se bucurau cei de pe marginea drumului.
Dragii mei, vom auzi de un astfel de incident,dar sa nadajduim ca nu vor fi si victime omenesti.
                                      Cu dragoste,Maria.

Un comentariu: