marți, 27 martie 2018

RĂZBOI ??? DECLANSAREA CELUI DE - AL TREILEA RAZBOI MONDIAL !


                                           27 Martie 2018,ora 16,34 !

                                            Dragii mei,

Din păcate,tot astazi după amiaza si tot in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune ceva extrem de ingrijorator.
Cunoastem cu totii dragilor situatia extrem de incordata intre RUSIA si SUA, precum si intre SUA si COREEA de NORD.
Cred ca nu este zi de la DUMNEZEU PREA BUNUL ca sa nu ne gandim cu teama la cel de_al Treilea Razboi Mondial care sta sa izbucneasca.
Sa nu uitam de expulzarile Diplomatilor rusi din mai multe Ţări. Toate acestea au aprins spiritele RUSIEI,care se va razbuna.

Peste 100 de diplomați ruși, expulzați din peste 20 de țări. Cum ...

https://stirileprotv.ro/.../zeci-de-diplomati-rusi-expulzati-din-17-tari...
Translate this page
1 day ago - România va expluza un diplomat rus din ţara noastră ca răspuns la uciderea dublului spion rus pe teritoriul Marii Britanii. Acţiunea face parte dintr-o decizie luată la nivel internaţional.

Kremlinul ameninţă cu represalii toate statele care au expulzat ...

https://stirileprotv.ro/.../kremlinul-ameninta-cu-represalii-toate-statel...
Translate this page
15 hours ago - Oficialii de la Moscova replică dur la decizia de expulzare a diplomaţilor ruşi luată de 17 state, printre care şi România, după otrăvirea fostului spion Serghei Skripal.

Image result for RAZBOI IMAGINIImage result for RAZBOI IMAGINIImage result for RAZBOI IMAGINIImage result for PUTIN.

Primul glas graia asa:

                  "Tu ce spui ?
Iar raspunsul a fost asa:
                     Nu spun nimic !
Cum nu spui nimic ?
                  Declansandu-se Războiul ăsta,spun.
        Asa vrea sa se declanşeze odată Războiul !"

Iar eu zic dragilor, sa ne fereasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI de un posibil RĂZBOI MONDIAL.
Acest RAZBOI va dura 2 ani fratilor, si nu o spun de la mine ci numai din Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: RĂZBOIUL VA DURA 2 ANI , SI VA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../razboiul-va-dura-2-ani-si-va-incep...
Translate this page
Mar 17, 2017 - În aceasta dimineaţă dragilor, treaza fiind, aud un glas de femeie,un glas care plânge si suspină. Glasul, spunea asa printre sughituri si suspine: "Vom avea un Război de 2 ani ! Şi - o să înceapă !" Image result for RAZBOI IMAGINI .. Şi văd o femeie ,ce intra intr-un depozit mare si gol ,ca intr-o ascunzătoare ...


                           17 Martie 2017,ora 6,40 !
                                         Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă dragilor, treaza fiind, aud un glas de femeie,un glas care plânge si suspină.
Glasul, spunea asa printre sughituri si suspine:

             "Vom avea un Război de 2 ani ! 
            Şi - o să înceapă !"


Image result for RAZBOI IMAGINIImage result for RAZBOI IMAGINI..

Şi văd o femeie ,ce intra intr-un depozit mare si gol ,ca intr-o ascunzătoare.
Era intuneric,dar totusi observ ca tine în brate un copilas si cateva hainute. 
Ea plange,strangandu-si pruncul la pieptul său cu mare dragoste si iubire de mamă .
Prieteni dragi, am scris adeseori despre RAZBOIUL ce sta sa inceapa.
Din păcate,vom trece printr-un al treilea RAZBOI mondial, după care,va veni IISUS  HRISTOS ca sa ne ia la Ceruri pe un al Tărâm; pe Tărâmul Fagduintei. 
Iata ce am scris, cu ceva timp in urmă:

TĂRÂMUL FĂGĂDUINŢEI ! TĂRÂMUL FĂGĂDUINŢEI !


https://plus.google.com/.../posts/NtyMTGPFkcF

Translate this page
Jan 5, 2017 - TĂRÂMUL FĂGĂDUINŢEI ! TĂRÂMUL FĂGĂDUINŢEI !

  Zori de 4 Octombrie 2014 ,ora 3,40 !

                                                           Dragii mei, 

Astăzi în zori de 4 octombrie 2014, la această oră abia mă băgasem în pat.
Am cerut iertare Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului , că nu am avut timp de Rugăciune mai devreme de aceasta oră, extrem de târzie ;şi in pat fiind, stăteam cu ochii închişi.
Chiar am plâns în şoapta, deoarece m-a cuprins un dor cumplit de Casa de Sus. Un dor cumplit de Dumnezeu şi de Maica Domnului.
Am momente în sufletul meu, când Dorul  de Dumnezeu ,Dorul de Maica Sfanta, Dorul de Împărătia Lui Dumnezeu, pe care am vazut-o de mai multe ori, mă copleşeste, si-atunci mă asez în genunchi, şi cu şiroaie de lacrimi, vorbesc cu Dumnezeu si Maica Domnului, ca si cum s-ar afla chiar în faţa mea, în carne şi oase.
Şi stând în pat cu ochii închişi, lacrimile încă imi curgeau pe obraji, şi văd dragilor ,cum de Sus din Cerul Sfânt coboară o Lumină de Soare transparenta si foarte stralucitoare.
Lumina venea ca o Rază de Soare pe Cerul noptii, iar cand ajungea în faţa ochilor mei  se deschidea precum petalele unui trandafir.
După care fratilor, exploda pur si simplu si forma un alt Cer bleu cu auriu,extrem de placut la culoare, iar sub Cer dragii mei era un alt Pământ.
Deci, un nou CER ,dar de culoare bleu cu auriu acoperit. Soarele lipsea dar LUMINA AURIE îl înlocuia dumnezeiesc de frumos.
Vedeam un nou Pământ verde -auriu , cu iarba mare si frumoasa . Nu erau case, doar pomi înfloriti de toate culorile, flori dumnezeiesti de frumoase, oameni tineri, maturi, femei si copilasi, care alergau fericiti de colo-colo, la joacă sau la muncă, după vârsta fiecăruia. Cei mari adunau iarba cosita, duceau vacutele la apă, calutii de căpăstru, ca si in viata noastra de pe Pământ. Numai că ,nu  erau case; niciun fel de locuinţe. Animălutele erau văcuţe, oi, căluţi ,oite, câini..., toate animalele pe care le cunoastem, toate erau fericite si nimeni nu făcea vreun rău cuiva.
Nu exista ca, cineva să spună ăsta e al meu , ăsta e al tău ! 
Toate erau ale fiecăruia, si totodată ,toate ale tuturor !
                            

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQRlW-sksdctHyueuMn4-PpamxuxULxGrLxw-YGhx3vf43GgfeO                                                                         Nu există cuvinte în lumea noastra, pentru a putea explica, frumuseţea, gingăşia, culorile,candoarea,etc, a toate câte mi s-au perindat prin faţa ochilor ,din Lumea nouă, de pe Tărâmul Făgaduinţei.
                                Dragii mei,
Închipuiţi-vă cu ochii sufletului, toate aceste frumuseti, toată această dragoste si grija faţă de Aproapele. Cerul bleu senin peste care s-a asternut Lumina aurie, Lumina Lui Dumnezeu.
Iar jos ,pe câmpia verde doar bucurie, fericire, lipsa de griji, fără nici un pic de ură, fără întristare şi suspin! Cu adevărat RAIUL  LUI  DUMNEZEU, unde nu este întristare ,nici durere şi nici suspinare.
Acestea toate, dar si mai multe decât am putut povesti, le-am văzut, le-am trait aievea, precum scriu aievea aici pe Blog şi în această clipă.
De vom avea Credinţă şi Dragoste  pentru Dumnezeu si Maica Domnului, Dragoste pentru Sfintii Săi şi pentru Aproapele nostru, pe toate le vom dobândi încă din  această viaţă şi ne vom putea bucura vesnic în viaţa cea vesnică ,în sânul Lui Dumnezeu şi sub Aripile ocrotitoare ale Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu pururea PREA  CURATA  FECIOARA  MARIA. 
Iată ce spune în acest moment, un glas : 

            " România !
România înconjurată de un cerc de foc ! "

Dragii mei, să împlinim cu dragoste Poruncile Lui Dumnezeu, să mergem la Sfanta Biserică măcar în fiecare Duminica ,să fim buni şi milostivi, sa nu judecăm pe nimeni chiar daca ne-a făcut rău.
Iată ce ne spune Iisus  Hristos, despre Judecată :

VEDENIE DESPRE INFRICOSATA JUDECATA


         Intr-o seara, dupa ce si-a terminat obisnuita rugaciune de noapte, Cuviosul s-a intins sa doarma pe patul de pietre ca intotdeauna. Era miezul noptii si el inca veghea, privind cerul instelat si luna. Singur isi socotea pacatele sale si se tanguia cu mintea, gandindu-se la infricosatul ceas al judecatii.
         Deodata, vede ca se trage taria cerului ca o perdea si apare Domnul nostru Iisus Hristos intr-o slava negraita. In jurul lui, in vazduh, stateau toate ostile ceresti; ingeri, heruvimi si serafimi, erau in minunate si infricosate cete, randuite fiecare dupa felul, frumusetea si stralucirea lor.
         Domnul S-a adresat conducatorului unei cete si acela s-a apropiat luminos, cu teama si respect.
         „Mihaile, mai marele Asezamantului, pregateste cu ceata ta, tronul de foc al slavei Mele si mergi in valea lui Iosafat. Acolo sa-l asezi ca prim semn al venirii Mele. Pentru ca s-a implinit ceasul cand fiecare va lua plata dupa faptele sale. Grabeste-te, ca a sosit ceasul! Voi judeca pe cei ce s-au inchinat la idoli si s-au lepadat de Mine, Facatorul lor. Pe cei ce s-au inchinat la pietre si la lemne, pe care le-am spre trebuinta lor. Pe toti ii voi sfarama ca pe „vasele olarului”. Tot asa si pe dusmanii Mei, pe ereticii care au indraznit sa coboare pe Duhul Mangaietor in randul fapturilor. Vai de ei, ce foc ii asteapta!
         Acum Ma voi arata si iudeilor, care M-au rastignit si n-au crezut in dumnezeirea Mea. Mi S-a dat toata stapanirea si puterea si sunt Judecator drept. Atunci cand eram pe Cruce, ziceau: „Hoo! Tu Cel ce darami Biserica… mantuieste-Te pe sine-Ti…” Acum a Mea este razbunarea, le voi rasplati! Voi judeca, voi cerceta, voi pedepsi aspru neamul jidovesc, cel stricat si viclean, pentru ca nu s-a pocait. Le-am dat vreme de pocainta, dar au nesocotit-o; vor lua acum razbunare.
         Le voi rasplati si sodomitilor, care au spurcat pamantul si vazduhul cu nelegiuirea lor. I-am ars atunci si iarasi ii voi arde, pentru ca au urat placerea Duhului Sfant si au iubit placerea diavolului. Voi pedepsi pe toti desfranatii, nerusinatii si intunecatii care se aseamana cu armasarii. Nu s-au indestulat cu casnicia lor legiuita, ci s-au balacit in faradelege si satana i-a aruncat in prapastia de foc. Nu au auzit ca inficosat lucru este a cadea in mainile Dumnezeului Celui viu? Nu s-au temut ca voi varsa peste ei mania Mea; i-am chemat la pocainta, dar nu s-au pocait.
         Voi judeca pe toti talharii care au facut noian de rele, precum si pe ucigasi si pe toti care au facut multime de pacate. Eu le-am dat timp sa se pocaiasca, dar ei n-au luat in seama. Unde sunt faptele lor cele bune? Le-am dat pilda si icoana pe fiul cel desfranat si pe multi altii, sa nu se deznadajduiasca de pacatele lor. Ei insa, au dispretuit poruncile Mele si s-au lepadat de Mine. S-au indepartat de Mine si au iubit stricaciunea; pe Mine M-au nesocotit si s-au facut robi pacatului. Sa mearga, deci, in focul pe care ei singuri si l-au aprins.
         Dar, si pe cei care au murit, tinand minte raul, ii voi trimite intr-o infricosata munca. Pentru ca n-au dorit pacea Mea, ci au fost maniosi, rautaciosi si razbunatori. Pe lacomi, pe cei ce au luat dobanda si pe toti iubitorii de argint, care este inchinare la idoli, ii voi nimici si distruge cu toata mania Mea, pentru ca si-au pus nadejdea in bani si pe Mine M-au nesocotit, ca si cum nu M-as ingriji de ei. Pe acei mincinosi crestini care au invatat ca nu este invierea mortilor si ca exista metempsihoza (reancarnarea sufletelor) acum, aici pe pamant, ii voi topi pe toti in gheena ca ceara; atunci se vor convinge de invierea mortilor. Magii, vrajitorii si toti care se ocupa cu magia vor fi zdrobiti.
         Vai si de cei care au petrecut cu chitare si instrumente; au cantat, s-au imbatat, au jucat, au vorbit necuratii si s-au dedat la rele! I-am chemat si nu M-au ascultat, ci M-au luat in ras. Acum viermele le va roade inima. Le-am dat la toti mila si pocainta, dar nici unul nu a luat aminte. Voi inchide in intuneric si pe cei ce au nesocotit Sfintele Scripturi, pe care le-a scris Duhul Meu prin mijlocirea sfintilor. Voi judeca si pe cei ce se ocupa cu superstitiile si se incred in cutite, galeti, furci si altele asemenea. Atunci vor intelege, ca trebuia sa nadajduiasca in Dumnezeu si nu in creaturile Lui. Se vor tulbura si impotrivi atunci, dar nu vor avea nici o putere deoarece,” a Mea este razbunarea, Eu le voi rasplati”.
         Voi pedepsi pe imparatii si pe conducatorii care M-au amarat necontenit cu nedreptatile lor. Au judecat nedrept si cu mandrie, dispretuind pe oameni. Si acestia vor plati. Dreapta Mea putere nu primeste mita. Ii voi pedepsi dupa faradelegile lor. Atunci vor intelege ca sunt mai infricosat decat toti imparatii pamantului. Vai de ei, ce iad ii asteapta pentru ca au fost cruzi si au varsat sange nevinovat, sangele copiilor si al sotiilor lor. Ce ce urgie voi pedepsi pe acei slujitori care n-au fost pastori adevarati ai Bisericii; care Mi-au paraginit via Mea si Mi-au risipit oile! Ca au pastorit aur si argint si au cautat preotia pentru interes. Ce pedeapsa vor lua! Ce tanguire! Voi varsa peste ei toata mania Mea si urgia, si-i voi zdrobi. S-au straduit sa castige oi si boi care pier, iar de turma mea cea cuvantatoare nu s-au ingrijit. Voi pedepsi cu toiag faradelegile lor si cu bici nedreptatile lor. Dar si preotii care glumesc, rad si se cearta in biserica, Ii voi arunca in foc si in tartar!
         Am venit si vin. Cin epoate sa-mi stea impotriva? Dar vai si amar de cel pacatos care va cadea in mana Mea! Pentru ca fiecare se va infatisa inaintea Mea „gol si descoperit”. Cum va indrazni atunci sa se arate nerusinarea pacatosilor? Cum vor privi fata Mea? Unde-si vor ascunde rusinea? Se vor umplea de rusine inaintea Mea si a preacuratelor puteri ceresti.
         Voi judeca si pe monahii care si-au neglijat canonul si au nesocotit fagaduintele pe care le-au facut inaintea lui Dumnezeu, a ingerilor si a oamenilor. Una au fagaduit si alta au facut. Din inaltimea norilor ii voi arunca in prapastia iadului. Nu le-a fost de-ajuns pieirea lor, ci au produs si altora sminteala ucigatoare. Mai bine le-ar fi fost sa nu se fi lepadat de lume, decat sa se lepede si sa traiasca rau, in desfranare.” A Mea este razbunarea, Eu le voi rasplati tuturor celor ce nu au voit sa se pocaiasca. Ii voi judeca pe toti ca un Judecator drept…”
         Cuvintele acestea pe care Domnul le-a rostit cu glas de tunet catre Arhanghelul Mihail au umplut de spaima nenumaratele puteri ingeresti.
         Apoi a poruncit sa-i aduca cele sapte veacuri de la facerea lumii. Mihail a primit porunca sa indeplineasca si acest lucru. De aceea a mers degraba la casa testamentului si le-a adus. Erau ca niste carti mari, pe care le-a pus in fata Judecatorului. Apoi a stat de o parte privind cu respect, cum rasfoieste Domnul istoria veacurilor. Si a luat primul veac, l-a deschis si a zis: „Aici scrie, in primul rand: Tatal, Fiul si Duhul Sfant, un Dumnezeu in trei fete. Din Tatal S-a nascut Fiul si Facatorul veacurilor, deoarece cu Cuvantul Tatalui, prin Fiul, s-au facut veacurile, s-au creat netrupestile puteri, s-au intarit cerurile, pamantul, adancurile, marea, raurile si toate cele ce sunt intr-insele”.
         Apoi, dupa ce a citit putin mai jos, a zis: „Chip al Nevazutului Dumnezeu este primul om, Adam, cu femeia lui, Eva. Atotputernicul Dumnezeu si Facatorul toturor celor vazute si celor nevazute, a dat lui Adam o porunca. Aceasta este legea care trebuia tinuta cu toata puterea si scumpatatea, spre cinstea Facatorului sau si ca sa nu uite ca Dumnezeu se afla deasupra lui.”
         Dupa putin, a citit mai departe: „Nelegiuirea in care a cazut chipul lui Dumnezeu prin inselaciune sau mai bine zis din neatentie si din neglijenta. A cazut omul si, a fost izgonit din rai, cu dreapta judecata si hotarare a lui Dumnezeu. Nu putea sa stea in acele bunatati incepatorul nelegiuirii!” Mai jos a citit: „Cain s-a aruncat asupra lui Abel si l-a omorat, dupa voia diavolului. Se cade sa arda in focul gheenei, pentru ca nu s-a pocait. Iar Abel va trai in vesnicie”.
         In acelasi chip a rasfoit cele sapte carti ale veacurilor. In sfarsit, a luat a saptea carte si a citit: „Inceputul veacului al 7-lea inseamna sfarsitul veacurilor. Incepe sa se generalizeze raul, desfranarea, nemilostivirea. Oamenii veacului al 7-lea sunt rai, invidiosi mincinosi, cu dragoste fatarnica, iubitori de stapanire si de argint, robiti de pacatele sodomicesti si de celelalte pacate.”
         A mers putin mai departe, a citit ceva si, indata si-a ridicat in sus privirea mahnita; a sprijinit o mana pe genunchi si cu celalta si-a acoperit fata si ochii si a stat asa cugetand in sine multa vreme, apoi a soptit: „Intr-adevar, acest veac a intrecut cu nedreptatea si cu rautatea pe toate celelalte”.
         A citit mai jos: „Grecii ci idolii lor au fost spanzurati cu lemnul, cu sulita si cu cuiele care au pironit trupul Meu, de viata purtatorul” A tacut cateva clipe si iarasi S-a aplecat asupra cartii: „Doisprezece comandanti ai Marelui Imparat, albi ca lumina, au tulburat marea, au inchis gurile fiarelor, au inecat balaurii cei ganditori, au luminat pe orbi, au saturat pe cei flamanzi si au saracit pe cei bogati. Au pescuit multe suflete moarte, dandu-le din nou viata. Mare este plata lor…” Si apoi, dupa putin a adaugat: „Eu, Iubitorul de oameni, am ales si marturisitori, care au fost biruitori cu ajutorul Meu”. Prietenia lor a a juns pana la cer si iubirea lor pana la tronul Meu! Dorul lor pana la inima Mea si jertfa lor Ma arde cu putere. Slava si puterea Mea este cu ei!”
         Dupa ce a intors multe file, a soptit cu un zambet de multumire: „Omul care a tinut cu cinste carma celor sapte coline (Constantinopolul) si a devenit imparatul lor a fost slujitorul dragostei Mele. I se cuvine imparatia cerurilor pentru ca a fost ravnitor si urmator Domnului Sau”.
         Apoi, trecand peste multe file, a zis: „O, Preafrumoasa si Preacinstita Mireasa! Cati vrajmasi s-au straduit sa te murdareasca. Dar nu M-ai tradat pe Mine, Mirele Tau! Nenumarate erezii te-au amenintat, dar piatra pe care ai fost zidita nu s-a miscat, pentru ca „portile iadului nu au biruit-o”.
         Mai jos erau scrise toate pacatele oamenilor, pe care moartea le-a gasit nesterse prin pocainta. Si erau asa de multe, ca nisipul marii… Le-a citit Domnul nemultumit si a dat din cap suspinand. Nenumarata multime a ingerilor statea tremurand de frica dreptei manii a Judecatorului.
         Cand Domnul a ajuns la jumatatea acestui veac, a zis: „Sfarsitul lui este plin de putoarea pacatului, de lucrurile omenesti, care sunt toate mincinoase si intinate: invidie, ura, minciuna, hula, dusmanie, chefuri, betii, desfranari, ucideri, avorturi, lacomie, iubire de argint, tinere de minte a raului. Dar ajunge! Il voi curma la jumatate! Sa inceteze stapanirea pacatului! Si zicand aceste cuvinte pline de manie, Domnul a dat Arhanghelului Mihail semnalul pentru judecata. Imediat, acela cu ceata lui au luat prea stralucitul si negraitul tron si au plecat.
         Era asa de numeroasa ceata aceea incat pamantul nu o incapea. Si fugind, strigau cu glas de tunet: Sfant, Sfant, Sfant Domnul Savaot! Plin este cerul si pamantul de slava Lui Si de acest infricosat strigat se cutremura cerul si pamantul. Sfant, Sfant, Sfant, mare si infricosat, minunat si proslavit este Domnul in vecii vecilor.
         Apoi a pornit Gavriil, cu ceata lui cantand; a urmat al treilea mare Arhistrateg, Rafail cu ceata lui, inaltand cantarea: Unul Sfant, Unul Domn Iisus Hristos, intru slava lui Dumnezeu Tatal. Amin.
         In sfarsit, s-a pornit si ceata a patra. Comandantul ei era alb si luminos ca zapada, cu privirea dulce. Si fugind, canta cu putere: Dumnezeu, Domnul dumnezeilor a vorbit si a chemat pamantul de la rasaritul soarelui pana la apus. Din Sion maretia frumusetii Lui. Dumnezeu aratat vine, Dumnezeul nostru si nu va tacea. Foc inaintea Lui va merge si in jurul Lui vifor mare! Si continua restul psalmului. Iar comandantii ii raspundeau: Vine Dumnezeu sa judece pamantul, ca Tu stapanesti peste toate neamurile. Conducatorul acelei osti se numea Uriil. Dupa putin, au adus inaintea Domnului Prea Cinstita Lui Cruce, care stralucea ca un fulger infricosat si revarsa o negraita mireasma. In urma lui veneau cu multa cinste cetele Stapaniilor si ale Puterilor. Privelistea era de o maretie uimitoare. Nenumaratele Puteri cantau cu o deosebita armonie. Unii ziceau cu multa teama: Inalta-Te-voi Dumnezeul meu si Imparatul meu si voi binecuvanta Numele Tau in veci! Altii ziceau: Inaltati pe Domnul Dumnezeul nostru si va inchinati asternutului picioarelor Lui, ca Sfant este. Aliluia, Aliluia, Aliluia!
         Apoi a dat dumnezeiasca porunca sa vina iarasi puternicul comandant Mihail, sa stea langa tronul Domnului. In acea clipa, a aparut un inger care tinea o trambita. A luat-o Judecatorul in mana Sa, a trambitat de trei ori si a zis trei cuvinte; apoi a dat-o lui Mihail. „Mergi la Golgota, unde Mi-am intins preacuratele maini si trambiteaza si acolo de trei ori!”
         Indata ce a plecat Mihail, Domnul a chemat ceata Icepatoriilor si a zis, adresandu-se comandantului ei: „Iti poruncesc sa iei dumnezeiasca ta ceata si sa va imprastiati in toata lumea, ca sa aduceti pe nori pe sfinti, de la rasarit si de la apus, de la miazanoapte si de la miazazi. Sa-i aduceti pe toti ca sa ma intampine, cand va suna trambita.
         Dupa toate acestea, Dreptul Judecator a aruncat o privire spre pamant si a vazut negura si intuneric, jale si vai si multa tanguire, din infricosata tiranie a satanei. Turbeaza si urla balaurul. A daramat totul si le zdrobeste ca pe iarba. Pentru ca vede pe ingerii lui Dumnezeu ca ii pregateste focul cel vesnic.
         Daca a vazut toate acestea, Judecatorul a chemat un inger de foc cu infatisare aspra si infricosata, fara mila; era conducatorul cetelor ingerilor, care supravegheaza focul iadului si i-a zis:
         „Ia cu tine toiagul meu, care leaga si zdrobeste. Ia si nenumarata multime de ingeri din ceata ta si pe cei mai infricosati care executa pedepsele celor din iad. Sa mergeti la marea cea ganditoare ca sa gasiti urmele domnului intunericului. Apuca-l cu putere si-l tine bine, lovindu-l fara mila cu toiagul, pana cand va preda ceata duhurilor celor rele. Leaga-i apoi tare pe toti cu puterea toiagului Meu, dupa porunca Mea si, apoi arunca-i in chinurile iadului cele mai groaznice si fara mila”.
         Cand toate au fost gata, s-a facut semn Arhanghelului care tinea trambita, sa trambiteze puternic. Imediat s-a facut o tacere de moarte ca si cum s-ar fi linistit toate.
         La prima trambitare s-au alcatuit toate trupurile mortilor. La a doua, Duhul Domnului a pus sufletele in trupurile moarte. Spaima si cutremur a cuprins toate; cele ceresti si cele pamantesti tremurau. Atunci a sunat a treia oara si cea mai infricosata trambita, care a zguduit toata lumea, cand mortii au inviat din morminte „intr-o clipa”. Infricosata priveliste! Erau mai multi decat nisipul marii. In acelasi timp se coborau din ceruri ca o ploaie densa spre Tronul Judecatii cetele ingeresti, zicand cu glas de tunet: Sfant, Sfant, Sfant Domnul Savaot, plin este tot pamantul de frica si de cutremur!
         Tot pamantul si multimea nenumarata a cetelor ingeresti stateau asteptand. Tremurau plini de spaima in fata infricosatei stapaniri dumnezeiesti, care se cobora pe pamant. Si pe cand toti priveau in sus, au inceput cutremure, tunete si fulgere in Valea Judecatii si in vazduh si toti au fost cuprinsi de groaza. Atunci taria cerului s-a strans ca o carte si a aparut cinstita Cruce stralucind si scanteind ca soarele. Ingeri o tineau inaintea Domnului nostru Iisus Hristos si Judecatorul lumii, care venea. Apoi se auzea un imn, o cantare straina: Binecuvantat este cel ce vine intru numele Domnului, Dumnezeu este Domnul, Judecator, Stapanitor si Domn al pacii.
         Indata ce s-a terminat aceasta puternica slavoslovenie, a aparut Judecatorul pe nori, sezand pe tron de foc. Cu preacurata Lui stralucire invapaia cerul si pamantul.
         Atunci, din multimea mortilor care inviasera, unii au inceput sa straluceasca ca soarele si indata au fost rapiti de nori in vazduh pentru intampinarea Domnului lor. Cei mai multi, insa, au ramas jos. Nimeni nu i-a luat la cer. Se tanguiau cu amar ca nu s-au invrednicit si ei sa fie rapiti de nori si mahnirea si durerea umpleau de amaraciune sufletele lor. Au cazut toti in genunchi in fata Judecatorului si apoi s-au ridicat.
         Infricosatul Judecator se asezase deja pe Tronul judecatii si in jurul Lui se adunasera toate puterile ceresti cu frica si cu cutremur. Cei ce fusesera rapiti pe nori pentru intampinarea Lui, stateau de-a dreapta; ceilalti se aflau de-a stanga Judecatorului. Cei mai multi dintre acestia erau iudei, conducatori, Arhierei, preoti, imparati, multime de monahi si de mireni. Stateau rusinati si se jeleau de pierzarea lor. Fetele lor erau ticalosite si suspinau cu adanca mahnire. O tanguire de moarte s-a lasat peste toti si nici o mangaiere nu le venea de nicaieri.
         Dar cei ce stateau de-a dreapta Judecatorului erau veseli, luminosi ca soarele, cinstiti, slaviti, albi ca lumina, parca aprinsi de o dumnezeiasca lumina. Ca sa indraznesc s-o zic, semanau cu Domnul si Dumnezeul lor.
         Deodata, infricosatul Judecator si-a aruncat privirea intr-o parte si in alta. S-a uitat de-a dreapta bucuros si a zambit. Cand insa, s-a intors spre stanga, s-a tulburat; s-a maniat tare si si-a intors indata fata. Atunci, cu glas puternic si dumnezeiesc a zis celor de-a dreapta:
       Veniti, binecuvantatii Parintelui Meu, de mosteniti Imparatia care a fost gatita voua de la intemeierea lumii. Caci am flamanzit si Mi-ati dat sa mananc, am insetat si Mi-ati dat sa beau, strain am fost si M-ati primit, gol si M-ati imbracat, bolnav si M-ati cercetat, in temnita si ati venit la Mine.

Atunci, aceia s-au mirat si au intrebat:

       Doamne, cand Te-am vazut flamand si Ti-am dat sa mananci, sau insetat si Te-am adapat? Si cand Te-am vazut strain si Te-am primit, sau gol si Te-am imbracat, si cand Te-am vazut bolnav si in temnita?

Amin zic voua, intrucat ati facut unuia din acesti frati ai Mei mai mici, Mie Mi-ati facut.

Apoi S-a intors si catre cei „de-a stanga” si le-a zis cu asprime:

       Duceti-va de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic care este gatit diavolului si slugilor lui. Caci am flamanzit si nu Mi-ati dat sa mananc, am insetat si nu Mi-ati dat sa beau, strain am fost si nu M-ati primit, gol si nu M-ati imbracat, bolnav si in temnita si nu M-ati cercetat.
       Doamne, i-au raspuns aceia, nedumeriti, cand Te-am vazut bolnav si in temnita si nu Ti-am slujit Tie?
       Amin zic voua, le-a raspuns Domnul, intrucat nu ati facut aceasta unuia dintre acesti mai mici, nici Mie nu Mi-ati facut. Pieriti din ochii Mei, blestemati ai pamantului! In tartar, in scrasnirea dintilor, acolo va fi plangere si tanguire fara de sfarsit!

Cum a rostit Judecatorul aceasta hotarare, dinspre rasarit s-a pornit un urias rau de foc care curgea vijelios spre apus. Era lat ca o mare intinsa. Vazandu-l, pacatosii din stanga s-au ingrozit si au inceput sa tremure de spaima in deznadejdea lor. Atunci, nemitarnicul Judecator a poruncit ca toti, drepti si pacatosi, sa treaca prin raul cel arzator, pentru ca sa fie incercati prin foc.
Au inceput cei din dreapta, care au trecut toti si au iesit ca aurul curat. Lucrurile lor nu au ars, ci s-au arata, prin incercare, mai luminoase si mai limpezi, iar ei s-au umplut de bucurie.
Apoi au inceput sa treaca si cei din stanga prin foc, ca sa fie incercate si lucrurile lor. Dar fiindca erau pacatosi, flacarile au inceput sa-i arda, tinandu-i in mijlocul raului. Si lucrurile lor au ars ca pleava, iar trupurile au ramas intregi, ca sa arda ani si veacuri nesfarsite, impreuna cu diavolii. Niciunul nu a reusit sa iasa din acel rau de foc. Pe toti i-a tinut focul, pentru ca erau vrednici de osanda si de pedeapsa.
Dupa ce pacatosii au fost predati iadului, Infricosatul Judecator S-a ridicat de pe tron si a pornit catre dumnezeiescul palat, impreuna cu toti Sfintii Sai. Il inconjurau cu multa frica si cutremur Puterile ceresti, cantand: Ridicati capetenii portile voastre si va ridicati portile cele vesnice si va intra Imparatul slavei, Domnul si Dumnezeul dumnezeilor, impreuna cu toti Sfintii Lui, care se vor bucura de vesnica mostenire.
Alta ceata raspundea si zicea:
„Binecuvantat este Cel ce vine intru numele Domnului, cu cei pe care i-a invrednicit Harul Sau sa se numeasca fii ai lui Dumnezeu. Dumnezeu este Domnul, impreuna cu fiii Noului Sion si S-a aratat noua”. Si Arhanghelii, care mergeau dupa Domnul, Il slavosloveau, cantand pe rand o cantare cereasca: Veniti sa ne bucuram de Domnul si sa trigam lui Dumnezeu, Mantuitorul nostrul sa intampinam fata Lui cu marturisire si in psalmi sa-i cantam lui.
Iar alta ceata raspundea armonios: Dumnezeu mare este Domnul si Imparat mare peste tot pamantul. Ca in mana Lui sunt marginile pamantului si inaltimile muntilor ale Lui sunt. Acestea si multe alte cantari armonioase cantau ingerii, incat toti care le auzeau se bucurau de o negraita bucurie. Astfel cantand, au intrat Sfintii cu Domnul Iisus Hristos la ospatul cel ceresc din dumnezeiescul palat si inimile lor saltau de bucurie. Si indata portile palatului s-au inchis.
Atunci, Imparatul ceresc a chemat pe mai marii ingerilor. Primii au venit Mihail, Gavriil, Rafail, Uriil si conducatorii cetelor. Au urmat apoi cei doisprezece luminatori ai lumii, Apostolii. Lor le-a dat Domnul slava stralucita si douasprezece tronuri ca de foc, ca sa stea cu multa cinste langa Invatatorul lor, Hristos. Chipul lor scanteia de o negraita lumina vesnica si hainele lor straluceau si erau luminoase ca chihlimbarul; si capeteniile ingerilor ii cinsteau. Apoi li s-au dat si douasprezece coroane minunate, impodobite cu pietre de mult pret, care straluceau cu o lumina orbitoare si ingeri slaviti le tineau deasupra capetelor lor.
         Au venit apoi inaintea Domnului cei saptezeci de Apostoli. De asemenea si acestia au primit cinste si slava, dar cununile celor doisprezece erau mai minunate.
         Acum a venit randul mucenicilor. Acestia au primit cinstea si slava marilor osti ingeresti care s-au prabusit din cer impreuna cu Lucifer. Adica, Mucenicii au devenit ingeri si conducatori ai cetelor ingeresti. Indata li s-a adus o multime de coroane care au fost puse pe sfintele lor capuri. Cum straluceste soarele, asa straluceau si coroanele. Astfel, Sfintii Mucenici, indumnezeiti, se bucurau de o nespusa bucurie.
         Apoi a intrat ceata sfanta a Ierarhilor, preotilor, diaconilor si a celorlalti clerici. Au fost incununati si ei cu cununi vesnice, potrivit cu ravna, rabdarea si lucrarea lor. Cununa de cununa se deosebea in slava ei, precum se deosebeste stea de stea. Si multi preoti si diaconi erau mai slaviti si mai luminosi decat multi arhierei. Lor li s-a dat si cate o biserica, pentru ca sa aduca pe jertfelnicul cel intelegator, Sfanta Jertfa si slujbe bine placute lui Dumnezeu.
         A intrat apoi cuvioasa ceata a monahilor. Chipul lor revarsa o tainica mireasma si scanteia ca soarele. Domnul i-a impodobit cu sase aripi si prin puterea Sfantului Duh au devenit asemenea cu infricosatii Heruvimi si Serafimi si au inceput sa cante cu glas de tunet: Sfant, Sfant, Sfant Domnul Savaot, plin este tot pamantul de slava Lui! Slava lor este mare, negraita, si cununile lor felurit impodobite si luminoase; potrivit cu luptele si cu sudorile lor, au primit si cinstea.
         A urmat apoi ceata proorocilor. Lor le-a daruit Imparatul Cantarea Cantarilor, Psaltirea lui David, timpane si hore, lumina nematerialnica, stralucitoare, megraita bucurie si slavoslovia Duhului Sfant. Atunci, Stapanul dumnezeiescului ospat le-a cerut sa cante ceva. Si au cantat o cantare asa de melodioasa, incat toti saltau de fericire. Dupa ce sfintii au primit aceste daruri din Preacuratele maini ale Mantuitorului, asteptau acum pe acelea pe care ochiul nu le-a vazut si urechea nu le-a auzit si le inima omului nu s-au suit.
         A intrat apoi toata ceata oamenilor care s-au mantuit in lume: saraci si domni, imparati si supusi, robi si liberi. Au stat toti inaintea Domnului, Care a despartit dintre ei pe cei milostivi si curati si le-a dat desfatarea Raiului din Eden, palate ceresti si luminoase, cununi de mult pret, sfintenie si bucurie, sceptruri si tronuri si ingeri ca sa-i slujeasca.
         Apoi au venit toti cei ce din dragoste pentru Hristos s-au facut „saraci cu duhul”. Acum au fost slaviti foarte mult. Din Insasi mana lui Hristos au primit cununa stralucita si mostenirea Imparatiei cerurilor. Apoi „cei ce plang pacatele lor” si-au primit marea mangaiere a Sfintei Treimi. Pe urma, „cei blanzi” si fara rautate, care au mostenit cerescul pamant, unde se afla dulceata si mireasma Duhului Sfant. Si ei au fost cuprinsi de o negraita bucurie si placere, vazand ca s-au invrednicit sa mosteneasca pamantul cel fericit; cununile lor ca de trandafiri, scanteiau.
         Au urmat cei „flamanzi si insetati de dreptate”. Lor le-a dat plata dreptatii ca sa se sature si cu buna lor asezare s-au bucurat, vazand ca Imparatul Hristos este inaltat si slavit de ingeri.
         Apoi au intrat „cei prigoniti pentru dreptate”. Lor le-a daruit sfanta slavoslovie si preaminunata viata. S-au asezat pentru ei tronuri minunate, pe care sa stea in Imparatia cerurilor. Coroanele lor erau de aur sfant si nematerialnice si straluceau asa de tare, incat de slava lor sa se bucure si cetele ingeresti. Au intrat apoi, ceata celor „prigoniti pentru Hristos”, Marele Dumnezeu si Mantuitorul sufletelor noastre. Pe ei i-a asezat pe tronuri de aur si au fost laudati de Dumnezeu.
         Dupa acestia a intrat marea multime de pagani, care nu au cunoscut legea lui Hristos, dar din fire au tinut-o, ascultand de glasul constiintei lor. Multi straluceau ca soarele de nevinovatia lor si curatia lor si Domnul le-a dat Paradisul si cununi luminoase si impletite cu trandafiri si crini. Dar pentru ca au fost lipsiti de Dumnezeiescul Botez erau orbi. Pentru ca Sfantul Botez este lumina si ochiul sufletului. Si nu vedeau deloc slava lui Dumnezeu. De aceea cine nu este botezat, desi mosteneste bucuria Raiului si simte ceva din mireasma si dulceata lui, nu vede nimic.
         Dupa acestia, a vazut Cuviosul Nifon o ceata de sfinti care erau copiii crestinilor. Toti pareau sa fie ca de treizeci de ani. Mirele i-a privit cu fata vesela si le-a zis:
-         Haina Botezului este intr-adevar fara pata, fapte insa deloc. Voua ce sa va fac?
Atunci ei au raspuns cu indrazneala:
-         Doamne, am fost lipsiti de bunatatile Tale cele pamantesti, cel putin sa nu ne lipsesti de cele ceresti!
A zambit Mirele si le-a dat bunatatile cele ceresti. Au primit si cununa nevinovatiei si a nerautatii si toate ostile ceresti i-au
admirat. Era minunat sa auzi pe sfintii ingeri, care bucurandu-se nespus de vederea tuturor cetelor sfintilor, cantau dulci cantari.
         Dupa toate acestea, vede Nifon ca vine inaintea Mirelui o dumnezeiasca Mireasa. In jurul ei se revarsau miresme ceresti si mir dumnezeiesc. Pe preafrumosul ei cap purta o neasemuita diadema imparateasca, care scanteia. Ingerii o priveau uimiti si sfintii coplesiti. Harul Sfantului Duh o imbraca in haina aurita si preainfrumusetata. Intrand in dumnezeiescul palat, o insoteau o multime nenumarata de fecioare, care cantau cu slavoslovenii si imne maretia lui Dumnezeu.
         Cand a ajuns langa Mirele Hristos, marea Imparateasa s-a inchinat de trei ori impreuna cu toate sfintele fecioare. Atunci „Cel Preafrumos” a vazut-o si s-a bucurat. Si-a plecat capul si a cinstit-o ca pe Preacurata Sa Maica. Aceasta s-a apropiat cu multa evlavie si cinste si a sarutat nemuritorii si neadormitii sai ochi, precum si indureratele sale maini. Dupa dumnezeiasca sarutare, Domnul a dat fecioarelor haina stralucitoare si cununi prea luminoase si apoi au venit toate puterile ceresti cantand si fericind-o si slavind-o.
         Atunci, Mirele s-a ridicat de pe Tronul Sau, avand de-a dreapta Sa pe Maica Sa, iar la stanga, pe cinstitul Proroc si Inaintemergatorul Sau, a iesit din palat si a mers la dumnezeiescul ospat, unde se aflau bunatatile pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit si la inima omului nu s-au suit, pregatite pentru toti cei ce au iubit pe Dumnezeu. In urma veneau toti sfintii. Acestia, cum au vazut bunatatile, s-au umplut de o nespusa bucurie si au inceput sa umble praznuind la minunatul ospat. Dar pe acestea robul lui Dumnezeu Nifon nu a mai putut sa le descrie. Desi l-am silit de multe ori, nu mi-a spus macar cat de putin.
-         Nu pot, fiule, zicea suspinand, sa infatisez cu limba sau sa asemuiesc cu vreun lucru pamantesc lucrurile acelea. Erau mai
presus de orice cugetare si inchipuire, dincolo de toate cele vazute si nevazute.
         Deci, dupa ce Domnul a impartit sfintilor toate bunatatile cele negraite si nemaiauzite, a poruncit Heruvimilor sa inconjoare vesnicul ospat, asa cum zidul inconjoara un oras. A poruncit apoi ca Serafimii sa inconjoare pe Heruvimi, Domniile pe Tronuri, Incepatoriile pe Domnii, Stapaniile pe Incepatorii si in sfarsit Puterile cerurilor pe Stapanii. Precum un zid inconjoara un oras, asa si cetele ceresti se inconjurau una pe alta.
         De-a dreapta ospatului veacurilor statea cu mare cinste Arhanghelul Mihail cu ceata lui; la stanga Gavriil cu ceata lui, Uriil statea si Rafail la rasarit. Toate acestea s-au facut cu porunca Domnului nostru Iisus Hristos, a Marelui Dumnezeu si a Mantuitorului tuturor sfintilor. Aceste patru cete erau foarte mari si impreuna cu cetele preacuratelor Puteri inconjurau ospatul lui Dumnezeu cu mare stralucire.
         Cand toate acestea s-au terminat, atunci Insusi Dumnezeu Omul Iisus s-a supus „Celui ce-I supusese toate” si I-a predat toata stapania si domnia si puterea, care o luase de la El. Apoi El a intrat la dumnezeiescul ospat, ca Mostenitor al Tatalui, Imparat si Arhiereu impreuna mostenitor cu toti sfintii.
         La sfarsitul tuturor tainelor pe care le-a vazut Sfantul Nifon, a vazut si cea mai infricosata descoperire. Insusi Tatal Fiului Unul Nascut, Nascatorul, Lumina cea neapropiata si negraita, a rasarit deodata, luminand deasupra preacuratelor Puteri, deasupra tuturor cerurilor si a cetelor ceresti. Lumina peste preacuratul ospat cum lumineaza soarele lumea. Asa stralucea Tatal milostivirilor. Si precum buretele absoarbe si tine vinul, asa si sfintii se umpleau de nespusa Dumnezeire a Tatalui si Imparatului, neintrerupt cu El in veci. De acum nu mai era pentru ei nici noapte, nici zi. Exista numai Dumnezeu si Tatal, Fiul si Duhul, lumina si hrana, viata si stralucire, bucurie, veselie si desfatare in Duhul Sfant.
         Apoi s-a facut o adanca tacere. Ochii Sfantului Nifon au primit o lumina curata, neamestecata ca sa vada. Primei cete, care inconjura ospatul, i s-a randuit sa savarseasca o cantare neintrerupta si nesfarsita. Ea a fost cuprinsa de o negraita si nespusa bucurie. Indata dumnezeiasca si infricosata ceata a inceput o negraita slavoslovenie. Inimile sfintilor saltau de bucurie si desfatare. De la prima cantare de slavoslovenie a trecut la ceata a doua a serafimilor. A inceput atunci si aceea sa cante cu multa maiestrie o cantare tainica. Ca o inseptita dulceata rasuna slavoslovia si in urechile sfintilor, care se bucurau negrait cu toate simturile lor. Ochii vedeau lumina cea neapropiata, mirosul lor mirosea mireasma Dumnezeirii, urechile lor auzeau dumnezeiasca cantare a preacuratelor Puteri, gura lor gusta Trupul si Sangele Domnului Iisus Hristos, nou, intru Imparatia Cerurilor, mainile lor pipaiau vesnicele bunatati si picioarele lor saltau la ospat. Astfel, toate simturile lor se saturau de negraita bucurie.
         Dupa putin, a doua ceata a transmis acea dumnezeiasca cantare cetei a treia, la a patra si pana la cea din urama, producand cu dulceata cantarii, placere si bucurie in inimile sfintilor. Si era uimitor ca cetele nu cantau mereu aceeasi cantare, ci era o felurime nemarginita de cantari si noutate in cantarile pe care le cantau. Cand cele sapte cercuri ale cetelor au completat preacurata lor slavoslovie, a inceput ceata Arhanghelilor cantarea cea intreit sfanta: a cantat Mihail si a raspuns Gavriil; apoi a cantat Rafail si a raspuns Uriil. Se auzea o armonie extraordinara. Cei patru stalpi de foc, Arhanghelii, erau mai presus; cantarea lor era inflacarata si patrunzatoare.
         Miscati de acea negraita dulceata au inceput atunci si toti sfintii de la cerescul ospat sa cante maretiile lui Dumnezeu. Astfel pretutindeni, inlauntru si afara rasuna cantare ingereasca. Cantare preasfanta care inflacara sfintele inimi cu o fericita placere in vecii nesfarsiti. Dupa ce le-a vazut pe toate acestea de trei ori Fericitul Nifon cand se afla in mare rapire si vedere, a auzit glasul lui Dumnezeu, zicandu-i:
         „Nifoane, Nifoane, frumoasa a fost prooroceasca ta vedenie. Scrie dar cu amanuntul toate cele ce ai vazut si auzit, pentru ca asa se vor intampla. Ti le-am aratat tie pentru ca imi esti prieten credincios, fiu al Meu iubit si mostenitor al Imparatiei Mele. Incredinteaza-te deci acum, cand te-am invrednicit sa vezi infricosatele taine, de marea Mea iubire de oameni fata de cei ce se inchina cu smerenie Imparatiei si Stapanirii Mele. Pentru ca Eu Ma bucur sa privesc spre cel bland si smerit si care se cutremura de cuvintele Mele.
         Dupa ce i-a spus aceasta, Domnul l-a eliberat de acea infricosata si prea minunata vedenie care il stapanise timp de doua saptamani. Cand si-a venit in sine, statea ingrozit si se tanguia indurerat. Lacrimile ii curgeau siroaie si zicea:
         „Vai de mine ticalosul! Ce-l asteapta pe bietul meu suflet! Vai de mine miselul! Oare in ce stare ma voi afla acolo, eu pacatosul? Cum ma voi indreptati fata de Judecatorul? Ce scuza voi aduce pentru pacatele mele si unde voi ascunde multimea faradelegilor mele? O, intinatule si ticalosule!… Suspin nu am, nici lacrimi si nici pocainta nu aflu; milostenie deloc, nerautatea si blandetea se afla foarte departe de mine. Vai mie! Ce sa fac eu nevrednicul si intinatul? De unde sa incep sa-mi mantuiesc sufletul? Haina Botezului am intinat-o, botezul l-am murdarit, sufletul mi l-am innoroiat, mintea mi-am intunecat-o, viata mi-am cheltuit-o „in petreceri si betii”. O, pacatosul de mine! Nu stiu ce voi face. Ochii mei privesc lucrurile cele de rusine, urechile asculta cantece lumesti, mirosul adulmeca dupa miresme, gura imi este pornita spre lacomie. Vai mie, ticalosul! Mainile mele se bucura in pacate; trupul meu doreste sa se tavaleasca in noroiul faradelegii si cauta paturi moi si mancare aleasa.
         O, o, nelegiuitul, intunecatul si intunecatul! Unde sa merg nu stiu! Cine ma va scoate din acel foc amar? Cine ma va izbavi din intunericul cel mai dinafara al infricosatului tartar? Cine ma va izbavi de scrasnirea dintilor? Vai, vai mie scarbosul si nelegiuitul! Mai bine era sa nu ma fi nascut!…
         O, de ce slava ma lipsesc eu innegritul! De ce cinste si de ce cununi! Ce bucurie si veselie voi pierde fiindca m-am robit de pacat! Ticaloase suflete, unde iti este umilinta, unde luptele, unde virtutiile? Vai tie intinatule! In ce loc te vei afla in ziua aceea? Ai facut vreun bine ca sa placi lui Dumnezeu? Vei merge in vapaie. Cum vei rabda vaiul si scrasnirea? O, intinate suflete, cum ai poftit sa te tavalesti mereu in necuratie, cum ai slujit necontenit pantecelui?
         Nelegiuitule si stricatului, ce rusine vei suferi in fata lui Dumnezeu? Cu ce ochi te vei uita la dumnezeiasca Sa fata? Spune-mi! Spune-mi! Ai vazut acele prea minunate privelisti pe care Domnul le va infaptui candva. Spune-mi deci, o, suflete, ai vreo fapta vrednica de acea slava? Cum vei intra acolo, dupa ce ai intinat dumnezeiescul Botez? Vai de tine, ticaloase suflete al meu. Vei mosteni focul cel vesnic si unde va fi atunci pacatul si tatal lui ca sa te mantuiasca? Ci, Doamne Dumnezeul meu, mantuieste-ma de foc, de scrasnirea dintilor de tartar…
         Cu aceste cuvinte se ocara pe sine Fericitul, rugandu-se. In zilele urmatoare, il vedeam ca se plimba tarandu-si picioarele, ofta cu amare suspinuri, tanguire si lacrimi. Se gandea la lucrurile minunate pe care le vazuse si facea tot ce se putea ca sa le castige.
         Adeseori, cand se gandea mai adanc si mai curat la vedenia sa, iesea din sine. Ardea dupa vedera Duhului Sfant si zicea:
         „O, ce bucurie, ce slava, ce stralucire asteapta pe sfinti in ceruri! Cum ma mai tem sa nu fiu lipsit de ele!”
         Suspina adanc si adauga: „Doamne, ajuta-ma si mantuieste intunecatul meu suflet!”

                                            Cu dragoste şi preţuire, Maria.

94 de comentarii:

 1. A ne gandi la razboi asta atragem nu mai zic cu teama. Vreti razboi???? Lasati in grija Domnului si vedeti va de treaba. Cat priveste judecata Dzeu care este iubire bunatate si iertare poate face asa ceva? Prezentati un Dzeu infricosator. Cum il iubiti atunci?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "Frica de Domnul este inceputul intelepciunii" dar stim de la Sf. Ap. Ioan(Teologul) ca "frica are cu ea pedeapsa" si ne indeamna la dragoste.
   In Biblie veti gasi mesaje aparent paradoxale "grabind venirea Domnului" si "rascumparati vremurile".
   Avertizarile sunt pentru pocainta, luati exemplul celor din Ninive care s-au pocait la venirea lui Iona si aveti grija sa nu patim ca Sodoma, Gomora si celelalte cetati care stateau fara grija, cu prosperitate si in desfranarile cele mai denaturate, fara mila si grija fata de Dumnezeu si viata.
   Nu stim cum va fi, cel mai probabil razboiul va fi aparent in interesul celui rau, ca sa pozeze in pacificator, unii Sfinti spun ca e posibil sa mai primim 30-40 de ani dupa WW3.
   Sa ne rugam sa primim cat mai mult timp de pocainta si taria de "a pune capul pe butuc daca situatia o va cere"(exemplul Brancovenilor - Pr. Arsenie Boca).
   Sa ne gandim totusi la "nelinistea cea buna" de care vorbea Sf. Paisie Aghioratul.
   Cetatile care stateau fara grija cand a venit Israel, nu au avut o soarta prea buna.
   Latinii aveau o vorba: "Hannibal ante portas.". Noi avem "Dormi linistit, FNI vegheaza pentru tine !".

   Ștergere
 2. Dracu sa te ia cu razboiul tau cu tot

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri

  1. Anonim28 martie 2018, 00:09

   Multa sanatate si sa ai parte de mantuirea sufletului tau !

   Ștergere
  2. Anonim28 martie 2018, 00:09
   Dracu sa te ia cu razboiul tau cu tot

   La aceste cuvinte ale tale,nu pot sa spun decat: DUMNEZEU sa te aiba in paza !

   Ștergere
  3. Multi iubitori ai "stramosilor daci" ...
   Ai mila de noi Doamne ca stam fara grija in lene, desfranari si hule !

   Domnul sa aibe mila si de cei care din nestiinta hulesc si blesteama !

   Noi sa ne plangem pacatele in al 12-lea ceas, sa nu fim taiati si aruncati afara in intuneric, unde este chinul si scrasnirea dintilor, unde viermele nu moare si focul nu se stinge.

   Ștergere
  4. 00:09 Liniste-te, ca nu va fi nici un razboi pana in anul 2020. Iesi din shock-soc,si cere-ti scuze.
   Problemele vor fi de alta natura pana atunci.
   Cataclismele care vor urma pe glob (inundatii,cutremure,alunecari de pamant,taifunuri,eruptii vulcanice,asteroizi),ii vor transforma in niste mielusei blanzi pe toti care se cred "BURICII PAMANTULUI" disperati sa faca razboi
   Tatal Ceresc ne-a promis protectie divina ROMANIEI.
   PS. Gandeste pozitiv si cu credinta.
   ps.Viziunile D-nei Maria pot fi in timp(mai devreme sau mai tarziu) si pot fi si pe distante mari(alte continente).

   Ștergere
  5. Tanti Marie, este vina lui matale pt ca ai lasi sa comentee versuri frumoase fara sa se logheze cu un cont Google. Daca eu vreau sa ai transmit la anonimi respective niste mesaje cum ar fi luati-as mortii la vorbitor sau alte alte felicitari de fa bine si famiile lor nu pot, de ce ? pt ca nu stiu cui sa ai trimit acest mesaj si nici matale nu ami dai drumul la un mesaj din acela. Nu e mai bine daca le dai drumul la mesajele celor care s-au logat? Pe mine ma tin mushchii cu oricine. Indiferentdecine este. Poate fi si presedintele. Fac ceva direct pe el. Doar un Kanass Dragunov este shmecher pt oricine. Eu nu iert nimic si pe nimeni. Dar nu le da drumul la mesajele aiurea fara sa se logheze cu conntul din GMail. Asa cum ma loghez eu si ei pot s-a se logheze.

   Ștergere
  6. Maria, dar sunt si alte comentarii pe care nu le publici, de ce l-ai publicat tocmai pe asta cu injuraturi? Nu pot sa inteleg ce vrei sa demonstrezi?

   Ștergere
  7. Cicerone, nu te mai da Leu cand tu esti un biet soricel. E greu la terapie, nu?

   Ștergere
 3. Antihristul Putin se pregateste de 20 de ani ,dar in final va pierde daca va fi razboi mondial,altfel ar putea cistiga noi teritorii in Ucraina si va dori un nou tratat de securitate in Europa pentru a i se recunoaste anexarile

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Putin nu poate fi antihrist, nu are datele necesare, el este echivalenul crestin al lui Atilla(biciul lui Dumnezeu).
   Nu vor fi invingatori dupa WW3, numai morti 1/3, raniti 1/3 si restul care vor cere un singur conducator, un singur guvern, o singura religie. Va veni hipnotistul-vrajitor care prin TV si proiectii in ionosfera va fermeca/vraji lumea sa primeasca pecetea cu nanotehnologie spre chinul lor indoit aici si in vesnicie.

   Ștergere
  2. Nea Putinel pardon Putin, are in spatele lui China (doua sute de milioane de soldati adica 20.000 de ori cate 10.000) si Turcia. Nu te plinge de nea Putinel, pardon Putin.

   Ștergere
  3. Nu este Putin,anti-HRISTUL.

   http://ortodoxinfo.ro/category/credinta-ortodoxa/profetii/

   Ștergere
  4. Anonim28 martie 2018, 13:00

   Putin e fratele lu' antihristu' ...

   Ștergere
  5. Cred ca glumesti 16:43 ! ;)

   Ștergere
  6. Ii spusesem lui 16:43 ca nu cred ca vorbeste serios si ii spun lui 13:00 ca zice bine ceea ce zice .
   Nu stiu cum se poate cineva sa-l asocieze pe presedintele Putin si pe presedintele Trump tocmai cu "antihristu'", cand ei sunt chiar de partea binelui, fiind crestini si au facut si fac mult bine omenirii intregi !

   Ștergere
  7. 20:48 aveti dreptate, dar sunt persoane cu fixatii la care nu exista tratament-medicatie.
   exemplu: incerci sa-i convingi ,sa le arati ca afara e ziua-lumina-soare,IAR ei (GICA-CONTRA) o tin intruna ca e noapte-intueric. Nici nu merita sa-ti consumi energia.

   Ștergere
  8. 03:06Mai Cicerone Putin nu e Putinel tu esti...putintel.Fii mai realist!

   Ștergere
  9. Da, asa este, 00:31!

   Ștergere
 4. Doamna Maria,imi dau seama ca nu va este usor sa aveti aceste viziuni...Tarie sufleteasca va doresc...Respect aveti din partea mea...imi sunteti draga,simt ca aveti un suflet frumos si o minte lucida.Dumnezeu sa va insoteasca mereu...

  RăspundețiȘtergere
 5. WW3 este inevitabil iar ce va veni dupa va fi mai cumplit decat razboiul in sine. va veni antihristul ("pacificatorul") care va insela chiar si pe cei ce se considera "alesi" .nu va ganditi la Putin sau la Trump (whatever..) ala va fi un ovrei din semintia Dan
  Cristi.

  RăspundețiȘtergere
 6. Cand se golesc ambasadele e semn rau, nu sunt expulzati, asa zice presa, asa incearca ei sa faca sa para...ca sa nu trezeasca suspiciuni nici unii nici altii.

  Astfel rusii vor avea motive sa trimita ambasadorii tarilor respective in masa fara sa trezeasca suspiciuni. Sunt acorduri pe sub masa , protocoale, deja stabilite pentru situatiile astea.

  Razboiul e aproape, f aproape.

  Dna Maria cum pot sa va contactez? trebuie sa vorbim ceva in privat neaaparat! Va rog mult!

  RăspundețiȘtergere
 7. Anonim 0.09 ai o reactie necontrolata.Daca nu poti sa accepti ce spune Maria, poti sa iti exprimi civilizat punctul de vedere sau sa inchizi si sa citesti stirile.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 00:46, cum sa nu te apuce bața cand citesti numai despre negativism?! De unde atatea cutremure , morti, inundatii, razboaie, "colectiv" , Biblia falsa etc.etc.etc. Inseamna ca suntem morti de mult. Sa fim seriosi! Zilnic implementand aceasta stare te apuca disperarea! Este POSTUL PASTELUI!! Nu am vazut rugaciuni pentru fiecare zi -dimineata, pranz, seara- pe acest blog!!! Nu simt acea stare de caldura, indemnuri in credinta din partea acestei doamne. Se simte ura si orgoliu nemasurat! Plus indemnuri de a iubi extraterestri.

   Ștergere
 8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Invata Romaneste sau pune pe altul sa scrie ca esti varza rau la limba Romana.

   Ștergere
 9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 10. Sa schimbam cu o alta linie temporala unde este prezenta doar pacea, iubirea si intelegerea intre toti oamenii.

  Anatomia unei schimbări a liniei temporale

  https://dayanara2016.wordpress.com/2016/10/27/anatomia-unei-schimbari-a-liniei-temporale/

  Ce ar trebui să ști atunci când sari linii temporale

  https://ariendrafamily.wordpress.com/articole/articole-diverse-2/ce-ar-trebui-sa-stii-atunci-cand-sari-linii-temporale/

  Lucrând cu viețile paralele

  http://www.jeshua.net/ro/articles/article5.htm

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga an 00.52. Iti multumesc ptr ca ai facut cunoscute aceste 3 articole cu care sunt total de acord. Insa , spre regretul meu, vor fi multi care nu le vor intelege, luandu-le ca pe niste invataturi new-age , ceea ce este total fals. Sunt putini cei ce stiu cine suntem si care este scopul venirii noastre pe Pamant. Suntem atat de diferiti din multe puncte de vedere, insa asa trebuie sa fie. Provocarea este cum facem sa ne integram in aceasta lume vasta, cu atat de multe informatii atat de diverse, in asa fel incat sa ne pastram echilibrul fizic, psihic si emotional ptr a-l putea gasi pe D-zeu.
   Sunt multe necunoscute carora trebuie sa le facem fata. Pe masura ce aflam mai multe ne dam seama cat de putine stim. Ne dam seama ca adevarul este in continua schimbare si se bazeaza in primul rand pe fapte petrecute in viata noastra, pe ceea ce am invatat, pe ceea ce ne-au spus familia, prietenii, cunoscutii. Insa, din experienta spun ca , ne inselam atat de mult.
   Se intampla in Univers atat de multe lucruri ce cu greu le putem intelege cu mintea noastra umana limitata, sau nu le intelegem deloc. Si daca nu le intelegem, fie le ignoram, fie le interpretam ca fiind simple fabulatii.
   Suntem spirite creatoare venite ptr a experimenta si invata diferite lectii. Si cand spun spirite creatoare ma refer la faptul ca suntem capabili sa ne materializam gandurile atat in plan fizic, cat si in alte planuri.
   O sa va spun o intamplare reala, personala care mi-a pus tare mult mintea la incercare si mi-a zdruncinat f tare sistemul meu de credinte pe care imi cladisem viata pana atunci.
   Anul trecut, dupa eu si fata vecinei ne-am descoperit capacitatile extrasenzoriale si menirea ptr care am venit pe Pamant, fata a venit la mine si m-a intrebat daca stiu despre moartea unei mirese, ucise in ziua nuntii ei, cu mult timp in urma in apropirea caselor noastre. Mi-a spu o poveste destul de ampla pe care, se pare, ca toti copiii o stiau. Problema fetei era ca se intalnise de cateva ori cu spiritul miresei care era destul de agresiv. Mi s-a parut ciudat ca nu aflasem nimic pana atunci, desi eram din generatia care petreceam f mult timp afara la joaca si care povesteam orice. Carmen M

   Ștergere
  2. 2.
   La inceput nu am luat in seama, dar cand am vazut ca fata imi povestea din ce in ce mai des ca se intalneste cu acel spirit si ca-i cere ajutorul in a-si gasi sotul, am zis ca cel mai bine ar fi sa-l trecem in lumina. Vazusem niste emisiuni cu cazuri similare, insa nu mai facusem niciodata asa ceva. Ce stiam era faptul ca atunci cand va fi sa se intample, ne vom descurca.
   A mai trecut ceva timp in care i-am simtit si eu prezenta atunci cand eram cu fata cat si singura. Asta pana intr-o seara cand fata a decis sa doarma la mine. Era o noapte calduroasa si linistita de vara si asteptam ca fiul meu sa se intoarca de la film din oras. Era aproximativ 12 noaptea si am decis sa mergem afara sa-l asteptam. Cum stateam si povesteam am simtit o energie ce mi-a strabatut corpul din cap pana in picioare, facandu-mi pielea de gaina. Intr-o fractiune de secunda am stiut ca este spiritul miresei si am decis sa nu spun nimic ptr a nu speria fata. Dar fata vazand-o si simtind-o in acelasi timp mi-a spus ca a venit mireasa. Si cum nu eram singure ci cu entitati din plan Divin, am decis ca este momentul sa treaca in lumina ptr a-si gasi sotul si ptr a-si gasi linistea. Am inceput sa vb cu ea si sa-i explicam ce ar trebui sa faca ptr a trece la un alt nivel. Era destul de neancrezatoare si tematoare insa am asigurat-o ca nu i se va intampla nimic rau, ca poate avea incredere ca totul va fi bine. A luat decizia de a face acest pas si cu ajutorul celor din plan Divin si-a gasit sotul si a trecut intr-un alt plan.
   Daca pana atunci i se arata fetei cu capul ranit si plin de sange, acum cand a trecut dincolo i s-a aratat fericita, frumoasa si cu un trandafir in mana. Ne-a mai vizitat de cateva ori sa ne confirme cat este de fericita. Carmen M

   Ștergere
  3. 3.

   Totusi, in mintea mea erau cateva elemente ce nu-mi dadeau pace, ce nu se potriveau. De unde acea mireasa de care noi ,cei mai in varsta, nu stiam nimic, avand in vedere ca totul se intamplase cu mult timp in urma? Intr-o zi mi -am intrebat baiatul daca stie ceva despre acea intamplare. Spre surprinderea mea mi-a spus ca da stie si mai mult decat atat ca este o poveste inventata de el pe cand avea vreo 6 ani( acum are 18) . Stand de vb cu copiii a inventat aceasta poveste ptr a-i speria. A spus-o cu atata convingere incat ceilalti au crezut-o ca fiind reala . Au spus-o mai departe si celorlalti mai mici si astfel a ajuns aceasta poveste sa se materializeze intr-o alta dimensiune.
   Ptr mine a fost un real soc. Nu credeam ca asa ceva se poate intampla . Poate daca stiam ca este o entitate nascuta din imaginatia unui copil nu mi-ar fi trecut prin cap sa o trec in lumina. Nu as fi acceptat posibilitatea existentei ei. Era peste puterea mea de intelegere, era contrar sistemului meu de credinte, era contrar tuturor celor vazute si auzite pana atunci. Dar toate informatiile au venit atunci cand era necesar. Tot ce s-a intamplat nu a facut altceva decat sa-mi arate cat de creativi suntem, ce capacitate creatoare este in noi pe care nici nu o constientizam, dar mai cu seama cat de mult ne inselam crezand ca doar ceea ce stim reprezinta adevarul si nimic altceva.
   Dupa ce am aflat toate aceste lucruri a venit si ne-a multumit ptr tot ce am facut ptr ea, inclusiv baiatului meu ptr faptul ca a creat-o pe ea si pe sotul ei. Credeti-ma ca nu mi-am revenit decat peste o saptamana.
   De ce am spus aceasta intamplare ? Am spus-o ca sa constientizati cine suntem , ce capacitate creatoare avem si ca avem posobilitatea ca in fiecare secunda a vietii noastre sa ne schimbam viitorul. Maria are capacitate de a primi informatii despre un posibil viitor, cel mai apropiat alegerilor noastre. Multi se bucura atunci cand primesc confirmarea faptului ca s-au implinit. Si nu ma refer ca se bucura ca dezastrele au avut loc ci la faptul ca Maria este o clarvazatoare ca trebuie luata in seama. E o confirmare daca vreti a autenticitatii sale ca sa spun asa. Carmen M

   Ștergere
  4. 4.
   Din punctul meu de vedere si nu numai, este o abordare gresita. Ea are un rol f greu, acela de a ne atentiona asupra faptului ca ceva rau se va intampla daca vom continua pe acest drum. Depinde de noi daca vom merge pe acea cale sau vom decide sa o schimbam. De aceea ea nu poate spune unde si cand se vor intampla acele nenorociri. Se pot intampla sau nu depinde de alegerile noastre. Si mai mult decat atat, ati vazut ca evenimente asemanatoare se intampla la distante mici de timp in mai multe locuri de pe glob. De ce? Se pare ca sunt mai multe persoane din mai multe locuri, care nu au nici o legatura unele cu altele, dar care gandesc , simt si sunt pe aceleasi frecvente cu evenimentele ce urmeaza a se produce. De aici pana la materializarea lor nu mai e decat un pas. De aici si atatia neincrezatori care spun ca sunt evenimente asemanatoare.
   In Univers se intampla multe. Timpul si spatiul se desfasoara atat pe o axa verticala cat si orizontala. Noi credem si percepem ca timpul fiind liniar. Asta este doar perceptia noastra ca oameni. A venit momentul ca sa ne extindem constiinta dincolo de timp si spatiu. Si pe masura ce ne extindem constiinta aflam f multe lucruri. Cum le vom percepe acele informatii ? Fiecare dupa sistemul sau de credinte , atat cat ii permite gradul sau de evolutie spirituala. Daca vom reusi sa trecem de mintea ce este limitatoare si vom cauta sa le intelegem cu sufletul, vom fi pe calea cea buna.
   Nu trebuie sa ne temem ptr ce va urma . Viata pe Pamant este doar o etapa a existentei noastre. E un dar pretios de care trebuie sa ne bucuram. Noi suntem singurii care ne decidem viata prin alegerile pe care le facem. Avem in fata noastra multe variante ale viitorului nostru. Depinde de noi pe care varianta o vom alege.( Am o gramada de intamplari in care , de fiecare data cand voiam sa vad in viitor ce mi se va intampla , de fiecare data eram intrebata care varianta o aleg ptr a trage un pic cu ochiul . De fiecare data mi se spunea ca am mai multe variante din care pot alege) .
   Totul porneste de la gandurile noastre. Fiti creativi, fiti pe o stare de vibratie inalta, ganditi un viitor frumos , cu pace, in care oamenii sa se inteleaga , sa ierte, sa iubeasca. Daca veti si crede in ceea ce ganditi cu siguranta totul se va materializa intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat. Gandurile secondate de sentimente negative nu fac decat sa atraga evenimente negative. Nu trebuie sa acuzam pe nimeni de viata pe care o ducem. Totul se intampla datorita noua. Daca astazi traim ceea ce traim este rezultatul alegerilor noastre. Suntem noi capabili sa ne asumam acest fapt?
   Insa cel mai important lucru este sa credem in existenta lui D-zeu si a faptului ca este mult mai aproape de noi decat ne putem noi imagina . Sa auzim numai de bine! Carmen M

   Ștergere
  5. Da Carmen, asa este, ai dreptate. Exista insa persoane care intra aici pe blog la care trebuie sa ajunga aceasta informatie. Pentru ele am publicat respectivele linkuri.
   Te salut! Toate bune!:)

   Ștergere
  6. Draga Carmen M.,imi esti draga pentru tot ce ai scris !Esti o persoana plina de empatie,esti minunata ! Dumnezeu sa te binecuvanteze ! Multumesc...Semnat : o alta Carmen...

   Ștergere
  7. Carmen, ce ai relatat e putin probabil sa fie si real. Multe "minuni" se pot explica prin telepatie. Fata avea o amintire a unui eveniment si o anumita emotie cind se gindea la el, emotie pe care ti-a transmis-o. Fata a crezut in eficienta "ritualului" executat si si-a imaginat o mireasa fericita, imagine pe care, din nou, ti-a transmis-o.

   Ștergere
  8. Linia temporală dominantă

   "Linia temporală dominantă este aceea căreia i s-a dat cea mai multă energie și atenție. Ca exemplu, imaginați-vă stând pe scaun cu un pahar de apă în față. În acest moment avem multiple posibilități sau multiple realități posibile: să ridicăm mâinile, să ridicăm paharul, să ne ridicăm de pe scaun, etc. Acțiunea pe care o alegem prin liber arbitru să o exercităm va face parte din linia temporală dominantă sau realitatea experimentată iar restul vor rămâne ca realități posibile în țesătura spațiului/timp.

   Desigur, avem de a face atat cu conștiința colectivă, cât și cu conștiința individuală.

   Dacă un grup numeros de suflete intenționează și doresc pacea mondială, energia păcii emanată, intră în tapiseria timpului și spațiului și are un impact semnificativ asupra naturii tapiseriei. Depinde de intensitatea dorinței și nivelul de conștiență al sufletelor. Atunci când se atinge o masă critică, dorința de pace mondială creează o linie temporală dominantă, iar noi avem privilegiul de a avea această experiență pe Pământ."

   Ștergere
  9. Draga an 18.26, te salut si eu. Este f bine ca faci cunoscute astfel de informatii. Ele sunt intr-adevar necesare, avand in vedere starea de negativitate in care omenirea se afla in acest moment. Trebuie sa stim si ce anume sa facem in astfel de momente. Trebuie sa constientizam cine suntem si ce consecinte au gandurile, sentimentele si faptele noastre.

   Draga Carmen! Iti multumesc ptr cuvintele frumoase. Te imbratisez cu drag!

   Draga an. 10.08, stiu f bine ca ceea ce am relatat este f greu de acceptat ca fiind real. Si mie mi-a fost greu sa accept. Mi-a fost f greu sa inteleg si sa accept explicatia ce mi-a fost revelata de catre cei din plan Divin.
   Daca tie iti este mai usor sa accepti ca ceea ce s-a intamplat a fost telepatie, eu nu am nimic impotriva. Dupa cum am mai spus, noi interpretam tot ceea ce ni se intampla trecand tot prin filtrul mintii noastre tinand cont de sistemul nostru de valori dobandit de-a lungul vietii noastre( ceea ce am invatat, vazut , auzit etc) precum si de dezvoltarea noastra spirituala. Am mai spus intr-o postare mai veche ca, daca 100 de persoane citesc ceva vor fi 100 de pareri diferite. Este firesc sa fie asa. Din experienta spun insa ca, nu toate explicatiile pe care noi le dam bazandu-ne strict pe mintea noastra , sunt si cele reale. Insa asa evoluam. Trebuie sa avem rabdare , sa-i intelegem si sa-i acceptam pe toti asa cum sunt.

   Draga an 11.49 din punctul meu de vedere aceasta completare este binevenita.
   Va imbratisez cu drag si sa auzim numai de bine! Carmen M

   Ștergere
  10. Draga Carmen M, cu multa bucurie te imbratisez si eu! Numai bine aici si peste tot!:)

   Ștergere
  11. Carmen,de ce nu a fost ajutata mireasa de ingeri sau alte entitati din plan divin?

   Ștergere
  12. Draga an 18.47 incercari de a o ajuta au fost mai multe de-a lungul timpului, insa de fiecare data a refuzat. Credea ca sotul ei este inca aici si , daca va pleca, nu se vor mai intalni niciodata. Carmen M

   Ștergere
  13. Linia temporala-alta presupunere nedovedita,o incercare de rezolva problema calatoriei in timp,sau a reincarnarilor in epoci diferite. Inventii ale oamenilor,care se agata de orice fir de pai,in speranta ca vor exista si dupa moartea corpului

   Ștergere
  14. Gresit ce spui 07:32, nu este deloc o inventie. Schimbarea liniei temporale este posibila cum este valabila si materializarea. Daca nu as fi experimentat personal, nu as fi postat nimic aici.

   Ștergere
  15. Atunci, ar trebui sa fie foarte interesanta continuarea . Concret, ce s-a experimentat?

   Ștergere
  16. An 7.32, daca astepti o recunoastere oficiala in ceea ce priveste linia temporala, reancarnarea si multe altele ce tin de spiritualitate si nu numai, va trebui sa astepti mult si bine. Intotdeauna au fost manipulati si manipulatori. Cunoasterea( informatia) inseanma putere. Intotdeauna s-a mers pe principiul dezbina si cucereste. A fost mai usor ca oamunilor sa li se dea informatii nu doar putine, dar multe dintre ele false, tocmai ptr a fi mai usor de manipulat.
   Totul se rezuma la bani si putere, de aceea din punctul de vedere al celor ce conduc lumea, cu cat se stie mai putin cu atat mai bine. Oamenii au fost destul de usor de manipulat deoarece, unul din principiile dupa care se desfasoara viata pe Pamant este de a uita tot ceea ce am invatat in toata existenta noastra ca si spirit si de a o lua de la zero. Spiritul cand vine pe Pamant isi alege experienta prin care trebuie sa treaca, in ce familie si tara va trai, religia din care va face parte, precum cat de apropiat sau de indepartat va fi de D-zeu.
   Cei care au condus si conduc lumea au avut intotdeauna mai multe informatii decat marea majoritate a oamenilor de rand si , din dorinta lor de a detine puterea si a lacomiei lor, au indepartat pe multi din cei ce faceau cunoscute tainele Universului( atat cat stiau ei) . Era mai usor sa-i acuzi de vrajitorie pe cei ce stiau mai mult decat le era permis si sa-i arzi pe rug, sa-i decapitezi sau sa-i spanzuri. Asa scapai si de ei dar bagai frica si in cei ce ar fi indraznit sa divulge mai mult. Oricum subiectul este mult prea amplu si se pot spune multe.
   La fel se incearca si astazi dar cu alte mijloace. Numai ca odata cu dezv tehnologiei, oamenii au acces la un volum mai mare de informatii intr-un timp f scurt. Sigur ca cei ce ne conduc sunt in pericolul de a-si pierde pozitiile si puterea si atunci ce fac? Platesc oameni ce posteaza stiri false tocmai ptr a induce oamenilor indoiala. Dar nu vor reusi. Tot mai multor oamen au inceput au inceput sa li se trezeasca acea parte ce se numeste constiinta. La cat mai multi li se activeaza acele calitati extrasenzoriale cu ajutorul carora pot accesa mai multe informatii din astral, fata de pana acum. Toti avem acele capacitati numai ca nu suntem constienti de ele. Le folosim in fiecare zi intr-o mai mica sau mai mare masura. Si un lucru f importamt de precizat este faptul ca generatiile ce vin au capacitati extrasenzoriale f dezvoltate. Sunt voci care spun ca intr-un viitor nu chiar indepartat paranormalul va deveni normal. Toate aceste schimbari ar trebui sa fie benefice ptr omenire. Ceea ce va urma vom vedea. Insa a venit momentul ca oamenii sa stie mai mult si sa se apropie de D-zeu. Carmen M

   Ștergere
  17. 2
   Sunt multi cei carora le este frica de moarte. Unii cred ca viata se rezuma doar la ceea ce traim aici pe Pamant, altii ca ajungem in Rai sau Iad , in fct de pacatele noastre, dupa o singura viata pe Pamant , dar sunt si cei ce cred ca putem trai mai multe vieti aici pe Pamant, adica cred in reancarnare.
   Personal , am vrut sa vad daca oamenii chiar au mai trait si alte vieti. Am facut cateva hipnoze regresive in care subiectii au intrat fie in strea alfa, o stare de hipnoza mai usoara, cat si in starea teta, o stare de hipnoza profunda. Iata care sunt concluziile pe care le-am tras:
   -de-a lungul existentei noastre am trait mai multe vieti , fie pe Pamant(In Romania sau in alte tari) ,fie in alte dimensiuni;
   - cu oameni pe care-i cunoastem in aceasta viata am trait si in alte vieti. Atunci poate au fost fratii nostri ,iar acum doar cunoscuti. De aici concluzia ca suntem grupuri de suflete ce ne reancarnam ptr a ne ajuta in evolutie se confirma.
   - sufletul se poate imparti in mai multe parti si poate trai in tari diferite, in aproximativ aceeasi perioada de timp, ptr a invata o lectie din perspectiva mai multor vieti;
   - dupa cum bine stim ,Biserica condamna pe cei ce se sinucid spunand ca sufletul celui ce-si ia singur viata va ajunge in Iad. Nu e chiar asa. Am gasit un subiect ce s-a sinucis in ultima viata anterioara. Si-a introdus un cutit in abdomen. Acum in acel loc are niste pete pe care nu si le-a putut explica niciodata. Mai mult si cealalta parte de suflet a ajuns tot sa se sinucida;
   -de fiecare data cand ne incarnam venim sa invatam niste lectii.

   In stare de hipnoza regresiva subiectul este in stare perfect lucida, are libertatea de a alege sa raspunda la intrebarile puse( intrebarile sunt stabilite inainte in fct de ceea ce vrea sa afle, dar pot fi si altele in fct de situatie) . Un lucru f important de precizat din pct meu de vedere este faptul ca subiectul, avand acces la o stare de constiinta mai ampla, i se modifica vocea si foloseste un vocabular mult mai elevat in comparatie cu cel pe care-l foloseste zi de zi. Asta certifica faptul ca ceea ce se intampla in timpul hipnozei este real, nu inventat.
   Exista psihologi care trateaza pacientii folosindu-se de hipnoza regresiva ducandu-i in acele vieti care au legatura cu afectiunea ce o au in aceasta viata.
   Sunt multe ce nu stim , insa cu timpul vor fi dezvaluite . Sa auzim numai de bine! Carmen M

   Ștergere
  18. 18:52, ti-am raspuns la topicul din luna aprilie:

   http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2018/04/aduceti-l-pe-iisus.html

   Ștergere
 11. Fereasca dumnezeu si maicuta domnului asta ne mai trebue doamne dumnezeule si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

  RăspundețiȘtergere
 12. PS
  iar asa numita Ukraina sta calare pe teritorii ROMANESTI (Basarabia de Nord si Bugeacul) poloneze (Galitia-Lvov) si rusesti (Crimeea si oblasturile Donetsk/Luhansk). ukrainienii (MALORUSII) tot rusi sunt, doar putin mai nespalati iar in prezent mai neo-nazi-"faimoasele regimente "pravii sektor, Aidar, Dnipro, Azov ,OUN, avand ca simboluri oculte bufnita, soarele negru, werewolf, swastika inversata, wolfangel etc..
  Cristi

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. bună Alioșa .
   Mda ucrainienii sunt răi cotropitori dar amicii tăi bețivani sunt o dulceață.Ia cărbăniți-vă voi din Transnistria și da-ți tezaurul Romîniei ciordit .
   Lasă filosozofia asta ieftină .

   Ștergere
  2. anon 13; 14
   exact cum zici..ciolovecii sa se carabaneasca din Transnistria iar voi hoholii carati va din Teritoriile ocupate (jumatate din Basarabia istorica)
   ps
   sint roman. GTFO, troll..
   Cristi

   Ștergere
  3. Gresit nu sunt hohol.
   Sunt român.Despre ruși rămâne cum am spus.

   Ștergere
 13. a iesit Putin din nou,inca 6 ani poate sa se dea oculta mondiala cu fundu de pamant cat vrea: inca NU va fi WW3, de-aia au ars mallu, au otravit spionu fac nasoale si le pun in carca rusilor doar-doar s-o infuria marele urs dar nu, nu atata timp cat au un lider adevarat,crestin si patriot !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Perfect ce zici Mona! In sfarsit un om cu creierul sanatos care vede adevarul !!! Felicitari Mona !!

   Ștergere
  2. Ceea ce ma socheaze e tupeul cu care apar pe sticla si arunca cu pietre. Nici nu poti sa crezi o asa poveste inventata (o gogoasa care vor s-o indese pe gat la toate tarile aliate).Mai este o vorba:minciuna are picioare scurte.
   Urat e sa-ti arati muschii la "in fata unor oameni-copii nevinovati sa moara in foc sau de fumul otravitor"
   Sper ca nu a fost mana lor si la noi :COLECTIV, ptr ca BUMERANGUL NU DOARME.

   Ștergere
 14. Dragii mei probabil ca va fi totusi ceva dupa cum spune maria ca a vazut ; eu azinoapte am primit telepatic un cod de declansare a unei bombe transatlantice si glasul l- am auzit foarte clar ca- mi mai spunea ca nu se va astepta nimeni va fi surpriza totala iar tara noastra am vazut- o intacta

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta nu-i rau,daca vom fii ocrotiti, atunci se adevereste si prezicerea cu Romania octotita! Dar macar vom sta cuminti in banca noastra dupa aceea!

   Ștergere
 15. Razboiul e inevitabil.Se va declansa asa cum sta scris dar la final cei ce raman statornici in credinta sibtin poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus vor forma ramasita lui Dumnezeu pt.noul pamant intalnindu - ne cu Domnul in fiecare zi de odihna adica sambata de sambata.Amin.Doamne ajuta - ne cu Tine sa fim pe noul pamant.Amin.

  RăspundețiȘtergere
 16. Da01,00 Ucrainienii au demolat statuile romanesti de la Cernauti inclusiv pe cea a lui Eminescu in locul caruia au lasat un bloc de ciment ,pe celelalte le-u inlocuit cu rusi sau ucrainieni,la fel si in Maramuresul ocupat de ei sau in sudul Basarabiei unde practica deznationalizarea-craciun

  RăspundețiȘtergere
 17. 00,46 stirile care m-i le recomanzi tocmai vorbesc de asasinatele lui Putin cu Poloniu si neuroleptice,expulzari de sute de diplomati acum in campanie electorala cind e mai ponderat.Dar sa vezi ce o sa urmeze dupa asta.... prin Ucraina.Sa nu crezi ca daca ne bagam capul in nisip ca strutul e mai bine,tarul Putin asta i-si doreste ,victime docile si linistite cum a procedat si Hitler la inceput.Reactia rapida e singura masura care poate da de gindit unui agresor ca Putin.altfel ar continua daca nu ar avea o reactie pe masura.Nu degeaba spune o zicere;Daca vrei pace pregateste-te de razboi.Tot ce a facut Putin prin Georgia,Cecenia,Ucraina e copia identica a lui Hitler la inceput cu Cehoslovacia,Austria Polonia ,Ardeal,de aici concluzia ce se impune dupa validarea alegerii lui Putin.RAZBOI.orice reactie intirziata nu ar face decit sa-l incurajeze.Tu ce crezi???

  RăspundețiȘtergere
 18. Ioan Istrate:
  "12.12.17: RAZBOI : Ruso -American ....!?"

  http://istrategeorgeta.blogspot.ro/2018/03/atentie-maxima-exclusivitatea-acestei.html

  RăspundețiȘtergere
 19. 01:00Bravo Cristi esti bine documentat da pe fata tot adevarul.A propos,de bufnite,am vazut la T V ca in casa unei persoane importante de la sefie exista o colectie intreaga de bufnite-bibelouri(simboluri satanice) si aceasta mai are si tupeul sa mearga la biserica .Oare preotii de ce nu reactioneaza sa mustre cu curaj astfel de obiceiuri pt ca biserica trebuie sa fie deasupra statului-statul va dispare cu slujitorii lui dar Dumnezeu este VESNIC!Amin!

  RăspundețiȘtergere
 20. 01:00Bravo Cristi esti bine documentat da pe fata tot adevarul.A propos,de bufnite,am vazut la T V ca in casa unei persoane importante de la sefie exista o colectie intreaga de bufnite-bibelouri(simboluri satanice) si aceasta mai are si tupeul sa mearga la biserica .Oare preotii de ce nu reactioneaza sa mustre cu curaj astfel de obiceiuri pt ca biserica trebuie sa fie deasupra statului-statul va dispare cu slujitorii lui dar Dumnezeu este VESNIC!Amin!

  RăspundețiȘtergere
 21. Doamna Maria raman muta cum asemenea oameni pot aduce asemenea injurii la adresa dv.
  In momentul vand dai pe cineva la necuratul acel om pe cate il dai este BOTEZAT SI NU METGE LA EL IN NICI UN CAZ.
  TE DAI SINGUR CEL VARE DAI LUI SATANA.
  DOAMNA MARIA DUMNEZEU SA VA DEA RABDARE.
  SI SA STITI CA AICI AVETI UN OM CARE VA IUBESTE SINCER PENTRU CA SUNTETI MESAGERUL DOMNULUI.
  CU MULT DRAG. DUMNEZEU SA NE FEREASCA DE ASEMENEA DISTRUGERI.
  RAZBOIUL ESTE DISTRUGERE.

  RăspundețiȘtergere
 22. Continuati cu comentariile, vreau material pt licenta la psihologie. Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 14:12, multumesc! Am ras cu pofta! 👍 👏👏👍👍👍
   Eu fac un studiu despre prostia omeneasca. Doamne, ce bogat loc e ...

   Ștergere
 23. Razboiul e inceput de trei ani in estul Ukrainei-craciun

  RăspundețiȘtergere
 24. 14,12 e simplu ,e suficient comentariile tale.

  RăspundețiȘtergere
 25. Sunteți în război cu propriul vostru creator.aveți o atitudine sinucigașă.armatele voastre vor avea alt scop..

  RăspundețiȘtergere
 26. Au zis si cand incepe razbelul acela?
  A trecut un an de cand ati anuntat ca va dura mai bine de doi ani si jumatae

  RăspundețiȘtergere
 27. Ce razboi sa inceapa ? Suntem deja in razboi de multa vreme. Doar ca se poarta altfel. Va asteptati sa cada bombe sau sa se traga cu tunul ? Astea se folosesc doar pentru a infricosa mai mult lumea si a crea haos. Adevaratul scop se atinge de cei interesati de stapanire chiar sub nasul si cu contributia noastra . Razboiul inceput este nevazut iar noi stam cuminti si dormitam asemni broastei puse la fiert la foc mic. Mai e liniste in casele oamenilor, mai e carare de la vecin la vecin ,mai suntem liberi sa facem ce dorim ci timpul nostru ,au ramas case parsite, batrani fara ajutor, copii orfani desi au parinti in viata,dealuri pustii, munti defrisati, lipsuri de tot felul, tineri pustiiti si tristi haladuind prin lume pentru un trai mai bun? In general razboaiele se poarta pentru cucerirea teritoriala ,tehnologica,ideologica si a resurselor unui alt stat. Si ca sa nu mai consume expansioniistul combustibil pentru a trimite tancul sau avionul, trimite un reprezentant care ,,vine si da sugestii" , si cum barbatii nostrii sunt ademeniti sa devina femei ca e mai cool si se vor simti mai bine, pentruca legislatia spune sa nu discriminezi pe cei de alta orientare sexula, capitulam fara lupta si cedam valori pentru care stramosii se rasucesc in morminte. Sa fim atenti la toate aceste semne si nu numai pentru a discerne unde suntem si incotro ne indreptam .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 23:19, aveti perfecta dreptate !!!!!!!

   Ștergere
  2. Nene, nu te supara, eu intreb cand trimit aviioanele la inaintare, restul nu conteaza.

   Ștergere
  3. 23:19, ai pus punctul pe "i".

   Ștergere
 28. MADUS- SI RAZBOAIELE REPTILIENILOR CE URMARESC?-AU INGENUNCHEAT POPOARELE SI AU BAGAT SPAIMA IN SUFLETE EXACT CUM SE INTAMPLA CU MONARHIILE SI STAPANIRILE IMPERIALISTE-DAR DUMNEZEUL CREATOR AL TUTUROR UNIVERSURILOR SI IMPLICIT A PAMANTULUI NU-I VA LASA SA-SI INFAPTUIASCA PLANURILE DIABOLICE-te stapaneste jumatatea creierului reptilian de nu vezi realitatea

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 23.52-Adica,toti sintem reptilieni, nu numai Madus? De ce sa credem ca Dumnezeu(daca exista), ar interveni?

   Ștergere
 29. 23,19 cam ai dreptate ,dar trebue sa fim optimisti si sa tinem steagul sus.Daca ne uitam in istorie am fost si mai rau si tot am iesit la liman.Vorba sasului ;Ca sa ne vindecam trebue sa ne doara'-craciun

  RăspundețiȘtergere
 30. Razboiul cu romanii a inceput inca din perioada post-revolutie , odata cu gonirea cetatenilor din tara . O tara fara oameni, fara tineret, fara infrastructura e o ca un desert .

  RăspundețiȘtergere
 31. Razboiul inseamna boli , jafuri, foamete . Cei cu bani se vor cara in Madagascar si Costa Rica , Kovesi in Irlanda unde are banii , problema ramane a noastra , a civililor . Daca printre oamenii asa zisi normali exista nemernici care-si ucid familiile ( si nu sunt teroristi sau jihadisti si nisti mercenari ) inchipuiti-va ca primii care vor omora si devaliza tot , vor fi imbecilii care traiesc printre noi , apoi cu haosul creat vin altii . Siria e un exemplu . Putin daca vroia sa incalece Romania o facea demult , ce l-a oprit ? Iliescu? Basescu ? Eu sau voi ?
  Politica de intimidare anti-Rusia e ca o melodie cantata dupa ureche . Romanii sunt la mijloc odata cu aderarea la NATo . America s-a instalat la noi cu scut si baze ca sa-i arate pisica rusului . Greu acum sa le dam un sut undeva si sa fim neutri, greu . Dar asa conducatori cu zero clase , fosti strungari si muncitori au luat puterea ca in 30 de ani ....s-a ales praful .
  Oameni politi de talia lui Ratiu si a lui Coposu nu mai avem e liniste , avem partidul unic care face legi pentru ei . Macar Ceausescu nu a fost un tradator , nu a cedat tara , si-a infometat poporul ca sa nu intre aici Mc. Donald si Soros.

  RăspundețiȘtergere
 32. pt 29 martie 10:14-schimbarea genetica a uneia din emisferele cerebrale s-a facut cu multe milenii inainte cand se spune ca reptilienii care sunt avansati mental au modificat gandirea oamenilor-asta a fost iar DUMNEZEU ESTE DOAR ARBITRU IN CONSTIINTA OMULUI-intervine cand distrugerile pe pamant si in universuri sunt inevitabile-Madus te dai anonim ?

  RăspundețiȘtergere
 33. tot pt 29 martie 10:14-cititi pe wikipedia ce scrie despre reptilieni DAVID ICKE

  RăspundețiȘtergere
 34. Conflict in Gaza intre palestiniei si evrei care au folosit tacurile,morti si raniti

  RăspundețiȘtergere
 35. 17,33 Rusii respecta doar pe cei care stiu sa se apere.Stalin a intrebat generalii sai in cit timp pot ocupa Romania si i s-a raspuns ;In citeva saptamini dar trebue sa moara citeva zeci de mii de rusii.Atunci Stalin a renuntat 22 de ani iar cind a aflat ca romanii nu vor lupta a ocupat un sfert di Romania fara a trage un glont.Astia sint rusii,daca vrem sa ne respecte trebue sa fim gata sa luptam pentru a ne apara de ei.-craciun

  RăspundețiȘtergere
 36. Madus-ce nicidecum-te-a pacalit regele infernului subteran-te-a momit cu ceva promisiuni!-esti supus si tu transformarilor pamantene-vei fi pus fata in fata cu realitatile ca noi toti-oricum DUMNEZEU IN TREIME NU SE HRANESTE CU ENERGIILE UMANE CA REPTILIENII

  RăspundețiȘtergere
 37. MADUS-TE-AU CASTIGAT REPTILIENII - prin tot ce se va intampla pe pamant vei trece si tu daca tot scrii despre calamitati in care vom intra include-te si tu -SAU NU ESTI OM!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ne,ne ne.IO știu să fac artă deasupra mea.IO pot fi unul cu matricea mamă în timp ce voi trăiți în matricea paralelă.
   https://youtu.be/3T3w6HQO8FU
   https://youtu.be/vEgtAKjVKjc
   Et.c.et.c

   Ștergere
 38. Intr-o zi o să îți arăt unde DUMNEZEU PĂMÂNTUL mi-a pus chipul alături de al lui Iisus...

  RăspundețiȘtergere
 39. E GRAV MADUS-NICI UN SFANT DE PE PAMANT NU S-A AUTOPROCLAMAT-SA TE IERTE IISUS HRISTOS DOMNUL IN SAPTAMANA MARE-CE GARANTIE AI DACA TE-AI NUMIT MADUS SI ITI CONSIDERI SEMENII ATINSI DE BOLI MINTALE taci ca aberezi si-l superi pana si pe DUMNEZEUL TAU PAMANT-ma intreb ce invata copii tai de la un madusmucus ca tine

  RăspundețiȘtergere