joi, 29 martie 2018

137 MORTI LA KEMEROVO ??? UN NOU "COLECTIV" IN RUSIA !


                                          29 MARTIE 2018,ora 15,11 !

                                       Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, ma gandeam cu lacrimi pe obraji la cei care au ars de vii in RUSIA.Si chiar la numarul mortilor ma gandeam, ca sunt foarte multi ,adica 64 de persoane.
Dar un glas m-a contrazis si spunea asa:

                "Au murit 127 de oameni !
Iar un altul vine cu fermitate si graieste asa:

                Nu ! Au murit 137 de prieteni !"

Dragii mei, stim cu totii ca lumea vorbeste ca s-a ascuns numarul mortilor din CINEMATOGRAFUL MORTII. 
Sa ne amintim fratilor ca eu am scris despre acest INCENDIU in care vor muri multi oameni.
Este drept ca nu stiam locul,dar am scris ca va porni de la plafon.
Iata:

UN NOU COLECTIV ? MULT FUM DENS SI OTRAVITOR

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../un-nou-colectiv-mult-fum-dens-si....
Translate this page
6 days ago - Iar o forţă nevazuta ma ia din nou din trup si ma duce in aceeasi incapere cu mult fum dens si cu lumini rosii in plafon. De aceasta data simt ca fumul extrem de dens ma înţeapa pe gât, iar caile respiratorii le simteam de parca as fi avut foc pe ele. Dragii mei,vom auzi de un "INCENDIU "(genColectiv )un ...

Dragii mei, datoria mea este de a scrie ceea ce mi se graieste cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Daca si-au pierdut viata 64 de persoane sau 137 eu nu stiu ,dar, tot cumplit este, si-ntr-o situatie si-n cealalta.
Nu trebuia sa se intample o asemenea cruntă TRAGEDIE.
Au murit INGERASII care s-au dus la film ca sa se bucure. Imi inchipui ce-a fost in inimioara lor, in sufletul lor cand s-au vazut in mijlocul flacarilor. Ne ardem la un deget si suntem mari ,si ne doare,ne ustura,d-apoi sa fii cuprins de flacari si sa arzi de viu.
Este cumplit ! Nu-mi mai revin sufleteste de cand s-a intamplat TRAGEDIA cumplita si-au murit copilasi nevinovati si oamenii care se aflau acolo in acel moment.
Nu mai am cuvinte !
                         Cu lacrimi si cu durere in suflet,
                                            Maria.
P.S.
Iata:

  

Proteste de amploare la Kemerovo, după incendiul devastator de duminică. Oamenii cer demisia în masă a autorităților (LIVE VIDEO)

Proteste de amploare la Kemerovo, după incendiul devastator de duminică de la centrul comercial din orașul siberian în urma căruia au murit 64 de oameni, printre victime numărându-se și copii, scrie digi24.ro.
Mii de oameni au ieșit în stradă la această oră și cer demisia autorităților, transmite Svoboda.org. 
Oamenii acuză autoritățile că ascund numărul real al victimelor, pentru a mușamaliza un posibil eșec al operațiunii de salvare.
Protestatarii scandează: „Vrem adevărul!”
Vladimir Putin, liderul de la Kremlin, a catalogat incendiul ca fiind provocat de o „neglijență criminală”.
Printre victime figurează cel puţin 9 copii, a indicat purtătoarea de cuvânt a filialei locale a Ministerului Situaţiilor de Urgenţă din Rusia, Borisa Dediuhina, citată de RIA Novosti, transmite Agerpres.

Toate etajele centrului comercial au fost inspectate integral de către echipele de intervenţie în căutare de victime, dar corpuri ale victimelor se află încă în interior, a precizat ministerul.

Un băieţel de 11 ani şi sora sa de 18 ani au sărit de la etajul trei pentru a scăpa de flăcări şi sunt în prezent spitalizaţi, aflându-se în stare gravă, a indicat ministrul sănătăţii rus Veronika Skvorţova într-o intervenţie la postul de televiziune Rossia-24.

Incendiul s-a declanşat în jurul orei 11:00 GMT duminică la al treilea şi ultimul etaj al acestui mall situat pe bulevardul Lenin din centrul Kemerovo. Dotat cu o saună, mai multe săli de cinematograf şi restaurante, precum şi o sală de bowling, acest centru era extrem de aglomerat duminică.

„Cauza incendiului este neglijenţa. Norme de securitate sunt stabilite, dar modul în care acestea sunt respectate este cauza catastrofală a tuturor nenorocirilor pe care le vedem astăzi”, a declarat Anna Kuzneţova, delegat pentru drepturile copiiilor pe lângă Kremlin. „Astfel de centre comerciale există în aproape toate regiunile. Această dramă ar trebui să servească drept semnal de urgenţă pentru o verificare a sistemelor lor de securitate”, a pledat ea.

Martori la incendiu au explicat la televiziunea rusă că nu au auzit alarmele de incendiu care trebuiau să funcţioneze în mod normal.

„Nu a existat niciun anunţ, oamenii au început să alerge spre ieşire. Apoi s-a răspândit un miros de ars. Ne-am dat seama că nu este vorba de vreun exerciţiu”, a spus o femeie la televiziunea Rossia 24.

Potrivit unui martor intervievat de postul de radio rusesc BFM, clase de copii din satele vecine erau în cinematograf în momentul declanşării focului în săli închise cu cheia de către însoţitorii minorilor.

Sute de persoane s-au oferit să doneze sânge pentru a le veni în ajutor persoanelor rănite, potrivit autorităţilor locale.

Comitetul de anchetă de pe lângă Parchetul General al Rusiei a anunţat deschiderea unei anchete penale şi arestarea a patru persoane, printre care şi persoana care închiria spaţiul unde s-a declanşat incendiul, precum şi directorul societăţii care administra centrul comercial. 

Alarmele de incendiu erau oprite

Un agent de securitate care a oprit alarmele de incendiu în timpul incendiului devastator de duminică, relatează dpa.
Pompierii s-au luptat mai mult de 14 ore cu flăcările izbucnite duminică seara în mall-ul Winter Cherry din Kemerovo, oraş industrial în vestul Siberiei.

Ieşirile de urgenţă au fost blocate şi există dovezi de încălcări şi ale altor măsuri de siguranţă care „au condus la consecinţe grave”, a informat Comitetul de anchetă de pe lângă Parchetul General al Rusiei care a anunţat deschiderea unei anchete penale.

Martori la incendiu au explicat la televiziunea rusă că nu au auzit alarmele de incendiu care trebuiau să funcţioneze în mod normal.

Preşedintele rus Vladimir Putin a transmis condoleanţe victimelor şi a promis ajutor din partea statului. Premierul Dmitri Medvedev a anunţat că familiile victimelor vor primi un milion de ruble (17.500 de dolari).

Autorităţile au reţinut mai multe persoane pentru a fi chestionate, printre care şi persoana care închiria spaţiul unde s-a declanşat incendiul, precum şi directorul societăţii care administra centrul comercial.

Autorităţile din regiunea Kemerovo au decretat trei zile de doliu.

Anchetatorii investighează dacă incendiul ar fi putut fi declanşat de adolescenţi care, potrivit unui martor, ar fi dat foc unor cuburi din spuma poliuretanică într-o zonă de joacă, a informat portalul de ştiri Sibdepo.

Flăcările s-ar fi răspândit rapid din cauza materialelor de construcţie de calitate slabă, precum materiale plastice ieftine, au afirmat anchetatorii. Mall-ul a fost deschis în urmă cu cinci ani.




Citește mai mult: https://www.publika.md/proteste-de-amploare-la-kemerovo-dupa-incendiul-devastator-de-duminica-oamenii-cer-demisia-in-masa-a-autoritatilor-live-video_3000211.html#ixzz5BAarqiwg 
Follow us: @publikatv on Twitter | publika.md on Facebook                                        


Dumnezeu există - Mărturii.: CEL PUŢIN 64 DE MORTI , DINTRE ...

https://mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cel-putin-64-de-morti-dintr...
Translate this page
1 day ago - VIDEO Incendiul de la mall-ul din Rusia: ieşirile de urgenţă erau ... adevarul.ro ... 1 day ago - 41 de copii şi-au pierdut viaţa în incendiul care a ucis cel puţin 64 de persoane duminică într-un centru comercial din Kemerovo, în vestul Siberiei. .... Cu dragoste si cu pretuire Maria Ghiorghiu ! Publicat de Maria ...

15 comentarii:

  1. Acelasi peisaj ca si la Colectiv. Posibil, aceeasi organizatie criminala internationala. Se muta mereu, din loc in loc...Iar oamenii vesnic nu invata NIMIC! Nu invata ca nici un guvern de pe planeta nu slujeste populatia, ca cei care conduc sunt in spatele guvernelor, ca nu exista ”stanga” sau ”dreapta”, cu doar crima guvernamentala organizata. Pana cand oamenii nu vor sti sa se conduca singuri, sa-si asume responsabilitatea, se va intampla mereu intr-o forma sau alta. Din banii nostri suntem otraviti zi de zi cu cheltrails, din banii nostri suntem iradiati cu turnuri de telefonie mobila si wi-fi asezate, ca turnuri ale mortii, din 50 in 50 de metri pe locuinte si intre locuinte etc.
    In alta ordine de idei, draga Maria, apreciez blogul tau, dar mai lasa-ne cu chemarea ”autoritatilor” care trebuie sa ia ”masuri”. Nu vor lua niciodata, ci doar vor musamaliza orice, pentru a mentine ”prostimea” in frau. Su NU EXISTA in natura notiunea de ”autoritate”! Vine de la cyvantul ”autor” care, nu poti fi decat tu insuti, NU POATE EXISTA AUTORItate deasupra nimanui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca si asta e o cifra intermediara intr-o discutie care tot creste,deci a fost de trei ori ca la Colectiv,dar la rusi e mai greu sa demisioneze cineva.Vor mai dura multi ani ca lumea sa explodeze,pina atunci Putin le ofera succese militare in exterior.Sa speram ca se va limita in Ucraina ca pina acum,altfel va pune toata lumea pe jar.S-ar putea ca asta sa fie doar un fel de sacrificiu premonitor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. asta-i tactica rusilor comunisti-ascund adevarul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai sa fim seriosi. Nu mi-e ruisine nici cu vestul.

      Ștergere
  4. Doamna Maria, pai dvs aveati un articol ca vin mari suferinte peste Rusia
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/10/moscova-moscova-va-culege-suferinta.html?m=1
    Scuzati limbajul... Na belea...

    RăspundețiȘtergere
  5. E de neinchipuit,ce au patimit cei aflati acolo! Dumnezeu sa-i primeasca in imparatia Lui si sa-i mangaie pe cei ramasi! Cu durere,Doina

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta este un fel de razbunare pentru ca a iesit Putin la alegeri si vor sa-l dea jos prin metoda asta cum l-au dat pe Ponta la noi. Nu tin cu nimeni, ear este identica procedura si vad adevarul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Alin, ceea ce s-a intamplat in Rusia, ne deschide mai bine ochii sa intelegem cum lucreaza acesti necunoscuti "ei" din Oculta Mondiala care fac atat de mult rau umanitatii. Intelegem si ni se certifica astfel felul cum au actionat si in Romania prin ce s-a intamplat la Colectiv.

      Ștergere
  7. Rusia raspunde acuzatiilor de otravire confirmate ca atac rusesc in Anglia inca de la locuinta celor otraviti, trimitind acasa 150 diplomati occidentali

    RăspundețiȘtergere
  8. E de ajuns să vedem ce s-a întâmplat cu Pentagonul,turnurile gemene,Colectiv şi e descris clar în Mărturie francmason grad 33 pe YouTube,iar pe YouTube în emisiunea La graniţele cunoaşterii se explică şi despre Armele cu energie dirijată,Războiul psihotronic şi controlul minţii şi omenirea ar fi ca într-un fel de Rai dacă Anticrist nu ar avea datele noastre ale tuturor,iar acum s-au hotărât să ne facă un cadou: al treilea război mondial şi vor da legi pentru prigoana Bisericii să ne trimită pe cât mai mulţi dintre noi în Iad,iar înainte de asta ne vor lua totul şi ce să mai aşteptăm bun de la persoanele-marionetă ce conduc lumea din umbră şi la mintea cărora se conectează cineva care nu mai ajunge în Rai şi le spală creierul cum vor.Noi să ne gândim cât mai mult la Domnul Isus ca să ne proceseze creierul cât mai benefic şi constructiv şi să gâdim numai pozitiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. INCENDIEREA, MARCA INREGISTRATA, FOCU'IADULUI.
      O avea Satana imparatie, da' are si Dumnezeu adevarat, Lumina din Lumina, asa ca, Imparatia Cea Adevarata sa ne ocroteasca pe toti, de pretutindeni! Doamne ajuta pentru instaurarea unei noi ere, ERA PACII!

      Ștergere
    2. CNP
      CARDU
      INTERCEPTARI
      MVC
      MONITORIZARI
      CONTROL
      CAPTIVITATE
      CAPCANA
      ...
      Si se facu Lumina!

      Ștergere
  9. Deci in afara de cei care au sarit de la etaj, nu a mai iesit nimeni de acolo...pt ca erau usile inchise....???

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne,ce vremuri trăim,crimele sant la ordinea zilei!Sănt bătrănă dar,aşa ceva nu am pomenit!Oare dece be-am înrăit de mult???Maria H

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca sa ne mancam intre noi,sa-si frece mainile Oculta Mondiala

    RăspundețiȘtergere