sâmbătă, 31 martie 2018

DÂRELE MORTII ! AVION CARE IMPRASTIE OTRAVA ÎN AER !


                                                 29 Martie 2018,ora 22,34 !

                                              Dragii mei,

În aceasta seara ,în timp ce scriam aici pe Blog vad înspre Sud ,desi eram cu ochii pe monitor,vad un Cer de ziua inspre Sud si un Avion care zbura la o altitudine mai mică.
Brusc ,aud glas care spune asa:

            " A mers din plin, Dârele  Mortii !"

Şi vad dragilor acest AVION care ,lasa in urma sa o Dâră alba si densa, o Dâră care te infricosa numai cand o vedeai .
Dârele erau precum in imaginea a doua de jos :

Image result for darele mortii.
Dragii mei, din păcate,trist si perfect adevarat !
De ce se face acest lucru si in ce scop anume,va las pe voi sa comentati.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa fim sanatosi si sa nu ne afecteze aceste otravuri.
Si ne mai miram ca ai nostri copilasi au Cancer si tot felul de boli incurabile.
                                           Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Ca sa ne umplem de cancere, se vrea reducerea populatiei cu 90% si inlocuirea cu roboti...

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria nu stiu de ce unii din semeni nostri au devenit atat de rai.
    Vrea sa moara cat mai multi oameni sa ne reduca ca numar.
    La noi in tara populatia este destul de redusa sunt sate intregi pustii.
    Au murit multi batrani.
    Daca ai trecut de 58'-60 ani si te imbolnavesti nu se uita nimeni la tine daca ajungi la spital.
    Daca nu ai bani deja mirosi a mort .
    Regret dar parca din zi in zi este tot mai multa rautate.
    Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Singura cale de a oprii noua ordine mondiala este desecretizarea mai exact informarea populatiei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceste dare nu numai ca ajuta la intoxicarea populatiei ci si la amplificarea undelor joase ELF si VLF generate de HAARP arma de control al vremii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oculta satanica a făcut-o din nou, de această dată au reușit să acopere Europa de Est și Rusia de Vest cu un praf orange, radioactiv. Zapada rosie care a cazut si peste Romania, este uraniu – U-238, care va aduce mutatii genetice si boli incurabile. DUMNEZEU sa ne ocroteasca, cu mila Lui!

    https://www.youtube.com/watch?v=z5ObpuQi1D4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga, GUVERNUL TAU O FACE, nu oculta! Oculta nu poate face nimic, ea doar da ordine. Ajung la guvern tau care aproba cu bucurie si apoi la armata, care dejecteaza de pe toate aeroporturile si le imprattie in toata tara, in liniste si pace, ca oamenii sunt atat de orbi si uibitori de ”protectia” guvernului! Cu banii tai din impozite si taxe! Ca esti prost ca le platesti constiincios nemernicilor! Si asta cu violenta, caci daca nu le platesti (semnezi cu mana ta certificatul tau de deces de pe acum), mergi la puscarie, in loc sa mearga ei!

      Ștergere
  6. Maria, draga, numai inspre sud vezi tu???? Dar deschide geanul la orice camera a casei tale si priveste cerul!!!! In fiecare zi!!! Nu s-a vrut intrarea in organizatia terorista NATO??? Oh, cum sa nu?! Acum sa inghita rahatul prostimea nepasatoare si increzatoare in ”tatucul” numit guvern, care are ”grija” de ei sa nu traiasca prea mult. Dar o sa vina vremea si aceslor nemernici,iar asta foarte repede! treziti-va oameni buni, nici un guvern nu e prietenul vostru!

    RăspundețiȘtergere
  7. MÃRTURIA UNEI MAME. „Elena s-a născut și a suferit 9 ani”. La scurt timp după vaccinul antihepatic administrat în maternitate, fetița a intrat într-o stare vegetativă

    https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/M%C3%83RTURIA-UNEI-MAME.-%E2%80%9EElena-s-a-nascut-si-a-suferit-9-ani-.-La-scurt-timp-dupa-vaccinul-antihepatic-administrat-in-maternitate-fetita-a-intrat-intr-o-stare-vegetativa-VIDEO-146107

    RăspundețiȘtergere
  8. Tot ce impune din UE impotriva poporului , acestia aproba , fac legi si genocid impotriva poporului cu aditivii din alimente (intr-o tara libera cu conducatori normali la cap nu ar fi posibil) , medicamente care au fost scoase si interzise in statele din Europa , in Romania se distribuie in farmacii , mancare de proasta calitate adusa din afara , chimicale pe toate fructele si legumele , dulciurile indulcite cu indulcitor sintetic , aspartam etc si care sunt suta la suta cancerigene , etc , cu niste conducatori de paie , marionete si proaste carora le tremura pantalonii cand aud de UE , poporul ajunge in pragul dezastrului si al imbolnavirii de cancer de la mic la mare .
    Razboiul daca vreti sa stiti se duce pe sanatatea acestui popor , se moare pe banda rulanta , se fac experimente de catre firmele de medicamente pe noi , nu stii ce se pune in transfuzie , esti decedat de azi pe maine cu analizele perfecte .
    Pe unul din parintii mei care avea un inceput de Alzheimer l-am internat la Elias acum cateva luni intrucat slabise enorm . Dupa 5 zile rezultatul declarat nu este altul decat ca e sanatos tun , ,,are analize de bebelus''' . De toata jena ...si nu m-am dus omul de pe strada ....ci cu recomandari , ca sa fim intelesi .
    A murit intr-o luna de sanatos tun ce era . nici acum nu stim ce avea ...decat o usoara deshidratare , usoare probleme cu vederea , iar ca tratament nu i s-a prescris decat vitamine supradin !!!! Asta e Romania Horor de care spunea d-na Maria . Ii dau dreptate 100 % . Felicitari , doamna , nu conteaza de unde primiti mesajele , conteaza ca le captati si le scrieti negru pe alb.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 19:06, aveti perfecta dreptate !!!!! Sincere condoleante !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. 19.06
    Cat de adevarat , sistemul criminal existent va distruge tara asta si odata cu noi si Ei .
    Nimeni nu scapa , mancam aceleasi alimente, respiram acelasi aer si in pamant ne ducem toti .

    RăspundețiȘtergere

  11. Zapada din ultima ninsoare a rezultat colorata ocru si maroniu deschis , de la norii de poluare atmosferica , proveniti de la motoarele anumitor tipuri de avioane cum sunt Tupolev , Antonov , si altele .
    Este deja demonstrat stiintific de cercetatorii chinezi si germani .

    Avioanele rusesti , folosesc in combustibil un aditiv special , care reduce consumul de combustibil , dar mareste reactivitatea si tractiunea , la temperaturi rezonabile .

    Acest aditiv , daca o sa urmariti avioanele de tip TU , mai ales cele moderne , si altele , emana un fum exact de acea culoare .

    Acel fum , prin densitatea si vascozitatea pe care le are , se cantoneaza intr-o anumita patura atmosferica , in care disocierile moleculare prin despicari zeeman , sant foarte lente .
    Deoarece ultima ninsoare a fost pur artificiala , si a avut o polaritate de tip SURA , cand unda ionosferica a venit in retur catre suprafata terestra , a antrenat acele paturi atmosferice unde era cantonat acest fum si alte substante , in miscare descendenta , ionizandu-le moleculele , si magnetizandu-le astfel pe fulgii de zapada , si picaturile de ploaie .

    Acum problema nu e culoarea zapezii , ci este aceea ca inca nimeni din Romania nu stie – iar cine stie nu spune – ce fel de substanta este aceea , ce efect are asupra panzei freatice , ce efect induce culturilor de primavara , ce efecte va induce organismelor biologice care vor consuma vegetalele care au ingerat acele substante din sol , ce efcte va propaga in tot lantul trofic ecosistemal .
    Si acesta a fost doar un microexperiment !
    Ce urmeaza e mai deosebit , deoarece mutagenizeaza cand concentratia ajunge la 15 la suta in sange .
    Deasemeni in Romania nu exista laboratoare stiintifice dedicate , care sa fie competente tehnologico intelectual si etico deontologic , sa cerceteze si sa spuna daca efectele sunt pe termen scurt , sau pe termen lung la nivel de ADN , ori se limiteaza strict doar digestiv – urologic excretor , si se scapa de ele .

    RăspundețiȘtergere
  12. Stefan Iordache , Silviu Stanculescu de leucemie. Florian Pittis , Fanus Neagu -cancer prostata , Anca Parghel -cancer ovarian , Tatiana Stepa- cancer col uterin , Cornel Fugaru, Victor Surdu , Dan Spataru - cancer pancreas , Anda Calugareanu, Nicu Constantin , Sabin Balasa - cancer pulmonar , Eusebiu Stefanescu - tumoare la cap , Adrian Pintea - ciroza

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.realitatea.net/atac-chimic-in-siria-cel-pu-in-70-de-mor-i-printre-care-mul-i-copii-in-ora-ul-douma_2143337.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

    RăspundețiȘtergere