luni, 26 martie 2018

BASARABIE , SFÂNT PĂMÂNT ROMÂNESC ,TE VEI INTOARCE ACASA !

                                                    Dragii mei,

BASARABIA,  fara nicio indoiala va reveni la PATRIA  MAMĂ - ROMÂNIA !
ROMÂNIA  VIITORULUI NOU IERUSALIM,ÎŞI VA LUA  "COPILUL"  ACASA !"


                       Related image   Image result for 100 DE ANI DE LA UNIREA        

                    Noapte de 4 - 5 Februarie 2016,ora 2,34 !

                                 
                                      Dragii mei ,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog vad dragilor înspre Nord ,un Cer de noapte albastra iar mai aproape de Pământ,jos mai la poalele Cerului,ceva minunat se întâmpla. 
Vedeam pe albastrul violet, catifelat si stralucitor,două Inimi la orizontal, Inimi cât o fereastra mare , Inimi formate din Stele aurii . 
Aceste doua Inimi construite din STELE mari ,precum ar fi florile de crizanteme, erau asezate pe Cer la mica distanţa una de alta. 
Stelele inimilor se roteau pe loc, de la stanga spre dreapta, ca într-o HORA  UNIRII.

Brusc,aud si- o muzica uimitoare cu versuri minunate, iar aceasta era ,HORA  UNIRII :


Hora Unirii -Hora Unirii (versuri) - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=jEUfTba6ZE8

Apr 23, 2011 - Uploaded by IstRomanilor
Hide replies. Dobre Marian4 years ago. Sa intindem o hora mare, aduc eu palinca :D. Read more ... Hide ...

Images for HORA UNIRII Video Results

 •  Un glas hotărât spune cu mare bucurie aşa :

 •                  "UNIREA !"

 • Iar în timp ce auzeam HORA  UNIRII, vad dragilor cum INIMA din stanga se ridica de pe albastrul CERULUI si ca de un magnet atrasă, pe ritmul muzicii HORA UNIRII, se suprapune cu INIMA din dreapta si astfel ,devine O INIMĂ mai mare in care ,Stelele care o formau au început sa danseze,sa se invarta de la stanga la dreapta pe ritmul muzicii.
 • Dragii mei, am trait un sentiment minunat, un sentiment plin de bucurie si împlinire sufleteasca.
 • Dumnezeu ne-a arătat in aceasta noapte că ,ROMÂNIA  Noului Său Ierusalim va fi din nou reântregită.
 • Republica Moldova va reveni la Ţara mamă,România. 
 • Când se va întâmpla eu nu stiu, dar cert este că, ROMÂNIA îşi va obloji rana alipind la loc Basarbia, care  ne-a fost luata pe nedrept în mod oficial ,în 1944.  
Bucura-te  BASARABIE ! ŢARA  MAMĂ te va primi cu dragoste si cu bratele de Mamă ,larg deschise.
               BASARABIE  bucura-te! 

 DUMNEZEU a hotărât că ,este timpul să revii Acasă în ROMÂNIA SFÂNTĂ, înŢara ta, Ţara Viitorului Nou Ierusalim!

Image result for 100 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI.

                                     Cu dragoste,Maria. 


                                              26 -27 August 2016,ora 1,10 !

                                            Dragii mei,

În aceasta noapte, în timp ce scriam aici pe Blog aud glas care striga :
                 ”Basarabia! Basarabia! Basarabia!

În timp ce un alt glas ,spune asa :
                     Să colindăm ați spus!
             Să colindăm Basarabia!”

Dragii mei, ce fel de colind va fi in BASARABIA, bun sau mai puțin bun,eu nu stiu.
Dar e clar ca vom auzi de BASARABIA,in care se va petrece ceva . Sa nadajduim însă, ca va fi ceva de bine. 
                                        Cu dragoste,Maria. 

Image result for 100 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI
                                           


                       

48 de comentarii:

 1. Obligata sa cedeze Basarabia dupa ce nemtii ocupa Franta,ultimii care s-au retras au fost constructorii de la autostrada Chisinaului.Sint 78 de ani de atunci Romania lupta cu Comunismul fara sa aiba o autostrada completa ,sub imperiul Minciunii ocupantului comunist nu ne-a mers bine in nici o parte a Prutului.Doar un singur lucru nu au putut face rusii ,sa mute Basarabia desi cu locuitorii sai au avut un oarece succes mutindu-i prin marea Rusie si aducind alogeni din tot imperiul lui Stalin,chiar si dincoace la Bucuresti-craciun

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu cred ca este necesara acesta unire si cred ca nici ei nu doresc acesta unire
  La ce le trebuie lor unirea cu Romania

  Guvernele noastre de dupa revolutie numai revolutie nu a fost sint mai rele decit ce au ei

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 00:42, totusi nu e corect ce spui. Ei sunt fratii nostri, pamantul acela este pamant romanesc. Trebuie sa revina la patria mama. Si va fi.

   Ștergere
  2. Unire inseamna protectie, continuitate a spatiului etnogenetic romanesc, inseamna continuitate a spiritualitatii crestine apostolice, inseamna sa reinodam trecutul de prezent si de viitor asa cum ne dorim...

   Ștergere
  3. Salut "Io" 11:51 !
   Observ ca incep sa-si faca aparitia cei ce-si spun "Io" si nu pot decat sa ma bucur !

   Ștergere
  4. An.01.00 si Io,va iubesc pentru aceste comentarii...cu drag,o ardeleanca...Basarabenii sunt fratii nostri.Punct.

   Ștergere
 3. 00,42 Doar unirea face puterea,ca sa spun doar atit.Dezbinate tarile romane au putut fi folosie unele impotriva alteia,nu crezi ca ajunge dupa 2000 de ani de la prima lor unire sub Burebista.Doar asa vom putea ajunge egali la masa UE ,a sasea tara ca marime.-craciun

  RăspundețiȘtergere
 4. BASARABIA ESTE CONDUSA DE RUSI-daca ROMANIA face un pas gresit gata este ocupatia rusa-ei sunt rusofoni 60%-70%-in Romania stanarul de viata este cel ma slab din Europa-ce le putem oferi noi cand abia traim de pe o zi pe alta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu vor vrea politicienii lor sa-si piarda posturile si nici ai nostri sa le cedeze locuri in parlament.

   Ștergere
  2. Exact! Doar asa o sa devina Romania alipita de Basarabia cand vor veni rusii si-or sa ne alipeasca! Dumnezeu a facut pamantul rotund si fara granite, asa ca noi suntem cei ce ne ingradim, ce nu ne ajunge pamantul, nu ne iubim vecinii pt ca sunt negri, galbeni ori de alta culoare, sau de alta "nationalitate"de parca n-am fi tot oameni. Isus a incercat sa ne explice lucrul acesta dar degeaba... omul tot fiu de naparca ramane.Pacat de toata suferinta lui Hristos si-a Maici Sfinte ca dureaza de peste 2000 de ani!

   Ștergere
  3. Exact! Doar asa o sa devina Romania alipita de Basarabia cand vor veni rusii si-or sa ne alipeasca! Dumnezeu a facut pamantul rotund si fara granite, asa ca noi suntem cei ce ne ingradim, ce nu ne ajunge pamantul, nu ne iubim vecinii pt ca sunt negri, galbeni ori de alta culoare, sau de alta "nationalitate"de parca n-am fi tot oameni. Isus a incercat sa ne explice lucrul acesta dar degeaba... omul tot fiu de naparca ramane.Pacat de toata suferinta lui Hristos si-a Maici Sfinte ca dureaza de peste 2000 de ani!

   Ștergere
  4. 13:23, zici tu ceva...!
   De fapt, unii rusi chiar sunt urmasi ai pelasgilor nordici ("divinii pelasgi", ulterior numiti "dacii hiperboreeni, atat cei din nordul actualei Romanii, cat si cei de pe Don si nu numai...), care erau condusi de catre o regina atestata ("Leukippe"; in unele documente apare denumita"Luckipe") si care a creat Prima Confederatie din istorie, numind-o: " Atl-An-Tis " . Aceasta alianta s-a realizat pe teritoriul Romaniei(Armoniei) in zona Muntilor Carpati (denumirea actuala a muntilor Riphei).

   Ștergere
 5. SA VA AUDA DUMNEZEU
  TOATE SA SE IMPLINEASCA.
  DOAMNE AJUTA CA DE LA TINE DOAMNE SUNT TOATE.

  RăspundețiȘtergere
 6. 01,04 Gresit in R Moldova sint sub 5 la suta Rusi si e si in interesul lor Unirea si al ucrainienilor toti vor sa calatoreasca liber in UE.Unirea cu R Moldova e in interesul tuturor moldovenilor dar si Rusia ar avea de cistigat in aplanarea sanctiunilor si eventual incercarea ei de recunoasterea ocuparii Crimeei,Ucraina ar reduce risculdat din Transnistria si al rusilor din coasta lor.Romania si-ar marii ponderea in UE care si ea ar cistiga dupa pierderea Marii Britanii,dar pentru noi ar fii costuri suplimentare ce se pot acoperii doar prin imprumuturi dar nu sint asa mari deoarece UE a aprobat fonduri regionale pentru integrare din care s-a contractat de Transgaz conducta pina la Chisinau.In concluzie TOATE TARILE AR AVEA NUMAI DE CISTIGAT,iar moldovenii cel mai mult fiind unica lor sansa de a recupera intirzierea lor economica ,fiindca alta sansa nici nu au,ba mai mult intirzierea UNIRII e un pericol atit pentru tarile vecine o tara mica si depopulata care poate fi obiectul unei migratii din exterior necontrolate inclusiv cu chinezi pentru ca pentru rusii nu mai prezinta interes strategic asa mare dupa ocuparea Crimeei.-craciun

  RăspundețiȘtergere
 7. Limba noastra daco-romana,
  La dusmani ea nu se-nchina-craciun

  RăspundețiȘtergere
 8. 01,04 Nu uita ca la 27 martie 1918 cind basarabenii au votat unirea cu Romania cea invinsa si mai saraca decit orcind dupa razboiul cu Germania.Asa ca saracia nu e un motiv de a nu ne re-unifica ,din contra e un act si o sansa care nu am avut-o prea des de demnitate nationala-craciun

  RăspundețiȘtergere
 9. Sa vedeti ce se rasbuna Rusia doamne dumnezeule si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da,doamna aveti dreptate,Rusia se va razbuna pe Europa si inclusiv Romania.Chiar si profetiile dnei Maria spun ca tara noastra va fi distrusa.

   Ștergere
 10. E adevarat ca este sfant pamant romanesc.Insa dupa revolutie,studentii si doctoranzii basarabeni veniti cu burse
  de la statul roman votau toti cu Iliescu si-i laudau pe rusi.

  RăspundețiȘtergere
 11. Singurul impediment in unirea celor doua tari romanesti este ceva ce caracterizeaza anii astia ,i-as spune de regim fanariot comunist,cit Romania e condusa de reprezentati straini de natia asta pe ambele parti ale Prutului.Asta e un mare pericol in care romanii au intrat precum iepurele in lat ,prin votul lor dat prin manipularea lor mintala de 'sfintul'Feisbuc' cel Malefic.

  RăspundețiȘtergere
 12. Noi vrem Basarabia, cand de fapt ne-am vandut pamantul la straini! Tari mai suntem de cap! Adica vrem razboi cu rusii cu orice pret .Bine, asa o sa dispara Romania de pe harta.

  RăspundețiȘtergere
 13. Noi vrem Basarabia, cand de fapt ne-am vandut pamantul la straini! Tari mai suntem de cap! Adica vrem razboi cu rusii cu orice pret .Bine, asa o sa dispara Romania de pe harta.

  RăspundețiȘtergere
 14. 15,19 fiecare pamint cu scaetii sai sau mai clar proverbul ;Fiecare padure cu uscaturile ei.Mintea intoxicata de rusi care sint experti in tehnica de manipulare Mafkirofka in ambele parti ale Prutului.Dar calea aleasa de noi este buna,dovada ca in 12 ani sondajele arata ca procentul unionistilor a crescut in R Moldova de la 4 la suta la peste 30 la suta-craciun

  RăspundețiȘtergere
 15. Epoca Minciunii 'fanariotilor' rusi continua dincolo de Prut in Basarabia cu filme documentare in limba rusa cu ocazia centenarului Unirii din 1918 in care sint denigratii romanii in cei 22 de ani de unire dar si pentru demonstratiile Rezist mai actuale dupa principiul ;Denigreaza ,denigreaza ca ceva tot ramine pe creire'-craciun

  RăspundețiȘtergere
 16. Ce plan diabolic,vine Basarabia si pleaca Transilvania.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa ceva nu, legat de Transilvania. Daca ne iau Transilvania iau multa bogatie.

   Ștergere
  2. Subscriu anonim 19.32

   Ștergere
 17. Cum spunea o persoana mai sus, moldovenii nu isi doresc unirea si eu o pot confirma. Cunosc foarte multi moldoveni care lucreaza in strainatate, care au trimis foarte multi bani acasa, au construit, au facut afaceri. Aceasta asa zisa unire in opinia mea este din nou o strategie politica si financiara. Moldovenii au deja pasapoarte romanesti sau chiar documente straine si circula liberi unde vor.

  Nu am intalnit in ultimii 15 ani un singur moldovean care sa spuna Da eu doresc unirea.

  Sunt interese ascunse ca intotdeauna ...

  RăspundețiȘtergere
 18. Presedintele taxat de analisti pentru lipsa lui la sesiunea parlamentara a unirii ,ca si duplicitatea celor de dincolo de Prut in timp ce Primarii semnatari pentru unie spun ca risca dosare penale

  RăspundețiȘtergere
 19. 21,01 Mai mult decit orice Unirea e o necesitate si se va face ..mai devreme sau mai tirziu precum toate riurile vin la matca lor pentru ca a curge altfel e impotriva naturii-craciun

  RăspundețiȘtergere
 20. pt 27 martie 09:30-ce spuneti d-stra ca este gresit?-basarabenii au ramas putini dupa razboi au fost deportati in Siberia iar cei ramasi in procent f mic s-au amestecat cu rusii comunisti si armatele ruse trimise-si asa au devenit rusofoni-stiu de la tatal meu care a fost trimis in razboi pana dincolo de Transnistria-ca sa nu spun ca am prieteni basarabeni care spun adevarul

  RăspundețiȘtergere
 21. Nimic nu se obtine fara lupta-Robin Hood

  RăspundețiȘtergere
 22. o1,35 oricum ne prind bine niste gene noi cu par blond si ochi albastri-craciun

  RăspundețiȘtergere
 23. Azi Guvernatorul sibian s-a dus la salonul cu masinute ,dar la sesiunea parlamentara a Unirii nu s-a dus gest taxat de Pieleanu ca impardonabil,astfel s-a plasat ca UDMR-ul care nu a votat pentru declaratia votata de Parlament cu ocazia a 100 de ani de la Unirea cu Basarabia.

  RăspundețiȘtergere
 24. d -nule CRACIUN ROMANII NOSTRI SUNT UN POPOR FRUMOS-AM AUZIT SI DIN SPUSELE STRAINILOR--AVEM SI NOI OCHI ALBASTRI SI PAR BLOND--sunteti haios!

  RăspundețiȘtergere
 25. 23,58 Dupa spusele strainilor cel mai frumos lucru care-l au romanii este limba vorbita,germanii spun ca avem o limba care suna 'dulce',iar la un concurs de teatru in anglia in care spectatorii au votat cea mai frumoasa limba cu excepti limbii lor engleze,pe locul intii au ales limba romana.Desi s-ar putea ca muzica populara sa fie si mai frumoasa,ea este cea care a pastrat cel mai departe si limba-craciun

  RăspundețiȘtergere
 26. Cristian Preda judecat pentru retragerea medaliei prezidentiale Steaua Romaniei pe 17 aprilie de consiliul condus de Cosmin Georgescu

  RăspundețiȘtergere
 27. Consiliul a aprobat retragerea medaliei lui Kelemen Hunor dar decizia finala o ia presedintele.V-a fi interesant ca e legat de 1 Decembrie ziua Romaniei.

  RăspundețiȘtergere
 28. Unii pe care nu-i intereseaza trecutul nostru ii intereseaza de viitorul nostru doar in masura in care il pot specula si sa profite de el cu orice pret uneori tradindu-ne atunci cind sintem noi cam naivi.

  RăspundețiȘtergere
 29. Guvernatorul sibian a aratat care este parerea lui despre istoria supusilor care l-au votat spunind ca nu are timp pentru sedinta parlamentara omagiala de 100 de ani de la Unirea cu Basarabia dar a avut timp berechet pentru salonul de masinute la care nu a fost nici o masina romaneasca,doar firme straine.HALAL CONSIDERATIE.Votati-l ca sa impiedice PROGRAMUL de tara REUNIFICAREA Romaniei.

  RăspundețiȘtergere
 30. Poate vrea sa treaca de la achizitia de case la achizitia de masinute si o gubernie particulara a 'domnului' guvernator.

  RăspundețiȘtergere
 31. 150 de Primarii din R Moldova au votat pentru Unire,pe acest motiv unul din primari si-a dat demisia sau obigat sa si-o dea.

  RăspundețiȘtergere
 32. Maresalul american Foch din primul razboi mondial spunea ca ;'o batalie cistigata este aceeia in care nu te recunosti invins',este exact ce a facut regele Ferdinand-INTREGITORUL atunci cind nu a vrut sa semneze pacea cu germanii-craciun

  RăspundețiȘtergere
 33. Doctorul basarabean Tinica;'Cred ca Germania doreste pentru R Moldova un nou pla Barbarosa',adica un fel de stat tampon-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa ne traiti multi ani dle profesor, pentru noi romanii sunteti o valoare inestimabila ca aveti multa dragoste pentru toti bolnavii pe care ii tratati dar, din punct de vedere politic eu nu ma pricep totusi, stiu ca daca Basarabia se va uni cu frumoasa noastra tara basarabenii se vor numi si ei direct fara ocolisuri ROMANI din regiunea de nord est a ROMANIEI, fara a mai exsta o granita intre aceste asa zise tari, care nu sunt altceva decat niste pretentii ale unor oameni ce probabil nu isi dau seama ca asemenia eveniment nu poate aduce decat numai bucurie si castig atat pentru basarabeni cat si pentru tara. Inca odata va multumeste un pacient care a fost tratat in spitalul pe care il conduceti.

   Ștergere
 34. Ocaziile nevalorificate se razbuna,prima a fost cea din 1990,nevalorificata din cauza alogenului Iliescu-craciun

  RăspundețiȘtergere
 35. Peste doi ani se implinesc 30 de ani de la revolutia din 1989 din care 20 de ani Romania a fost condusa de alogeni ,din cauza asta nu s-a putut face REUNIFICAREA ROANIEI.-craciun

  RăspundețiȘtergere
 36. Peste doi ani se implinesc 30 de ani de la revolutia din 1989 din care 20 de ani Romania a fost condusa de alogeni ,din cauza asta nu s-a putut face REUNIFICAREA ROMANIEI.-craciun

  RăspundețiȘtergere