miercuri, 21 martie 2018

PLÂNG COPIII LA SÂNUL MAMEI LOR ! PLÂNG COPIII ÎN BRATELE MAMEI LOR !

Image result for maria ghiorghiu rtv antena 3



                   Image result for ANIMALUTE IN ZAPADA


                                       21 Martie 2018,ora 16,23 !

                                    Dragii mei,

În aceasta după amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva tare cutremurator.
Glasul spunea asa:

             "Plâng copiii la sânul mamei lor !
             Plâng copiii în bratele mamei lor !"

Dragii mei, ceva se va intampla daca vor ajunge copilasii nostri sa planga si-n bratele mamelor.
Ce se va intampla eu nu stiu; dar vom auzi de astfel de situatii dramatice.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne apere copilasii nostri care,nu au nicio vina ca lumea a devenit atât de rea.
Ei sunt precum Îngerii Lui Dumnezeu; sunt curati si neântinaţi.
Se întampla atâtea lucruri urate intre oamenii mari,intre adulti,iar copilasii sunt martori la astfel de drame in familie si nu numai.
Copilasii trebuie ocrotiti cu viata noastra, trebuie tinuti la distanta de scanduluri in familie.
Dar in zilele noastre,asa cum stim de fapt, unii copilasi sunt maltratati de proprii părinti pana nu mai au viata in ei,in trupul lor firav.
Acesti oameni nu mai pot fi numiti părinti,ci ,călăii copiilor lor, si nu ar mai trebui sa iese niciodata din inchisoare.
Sa ne rugam cu inima si cu sufletul la DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI pentru copilasii din lumea intreaga, pentru ca ei sa creasca mari si frumosi si sa aiba Credinta tare în PREA SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI,Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.



Cartea cu romania viitorul al doilea nou ierusalim , va intra în inimile ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...

Translate this page
Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI 
Sfant .
                                                   

14 comentarii:

  1. Or veni extraterestri astia a tai si-or sa faca dezastre. Doamne ferrste-ne de asemenea creaturi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru cei preocupati de Apocalipsa si al treilea razboi mondial in seara asta Pe Natonal TV la ora 20 episodul 2 din TERMINATOR-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. De la otravurile din vaccinuri

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de orbi sunteti... in zilele noastre copiii nasc copii, copiii jefuiesc pentru ca altceva nu au fost invatati, copiii vad moartea unui parinte de mana celuilalt, copiii sunt trimisi la munca pentru ca parintii sa isi poata cumpara bautura, copiii sunt exploatati sexual la orice varsta, copiii sunt maltratati si condamnati la o viata groaznica. Cel care spui despre extraterestri ca vor face ceva deschide ochii si priveste cu atentie maine in drumul tau, in gerul naprasnic oare cati copii vei intalni cersind? Cati copii sunt parasiti in maternitate sau la gheena in cutii de carton ... Cati oameni fac copii cu duzina pentru alocatii? Pe ce lume traiti cei care nu vedeti lucrurile astea? Inainte de a da un raspuns zemflemitor ganditi-va la lacrimile copiilor napastuiti, batuti, abuzati si altele ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne,încotro ne îndreptăm ?Oamenii s-au înrăit foarte tare! Sănt în vărstă dar,atăta răutatate nu mu-a fost dat să văd între semenii noştrii! Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere

  6. Pentru cei care asteapta al treilea razboi mondial ... oare nu a inceput? Cati soldati de-ai nostri si din toate tarile implicate in lupta impotriva terorismului au murit pana acum ? Unde sunteti? Pe ce planeta? Oare aveti nevoie de un anunt special gen” a inceput cel de-al treilea razboi mondial”? Intrebati-le pe mamele si pe cei lasati in urma de eroii nostri actuali care si-au dat viata in afganistan ce parere au. Un razboi mondial inseamna ce? Mai multe state care lupta pentru ce? Ganditi putin ... doar cateva secunde... sa va dau un exemplu: au murit aproape 100 din cauza gripei ... a fost declarata epidemie? Adica a fost vreun anunt special de genu “epidemie de gripa”? Nu! De ce? Pentru a evita ce? Va rog priviti realitatea cum e, ganditi pentru voi si nu mai inchideti ochii in fata evidentului!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne te rugam sa ii aperi pe micutii nevinovati si pe maicutele lor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria or fi copilasii din tarile slab dezvoltate pe la cei care au razboi,emigranti vai mama lor doamna Maria si chiar si intarile Africane.
    Bunul Dumnezeu sa apere toti copii din toata lumea.
    Cu drag doamna Maria si bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  9. vad ca mesajele mele nu le dati atunci voi face public pe facebook toate profille false pe care le-ati creat si au acceeasi adresa IP si cineva se va sesiza din ofice pentru inselaciune

    RăspundețiȘtergere


  10. Anonim22 martie 2018, 16:11
    DUMNEZEULE MARE, chiar te rog ANONIM daca sunt astfel de adrese sa mergi cu ele in dinti la POLITIE,pentru ca/mi faci un serviciu.
    De cate ori sa/ti spun că acele COMENTARII care aduc jigniri cititorilor, in care vorbesti urat si-i faci prosti,tampiti,etc,nu le voi publica niciodata? Tu crezi ca eu as putea fi un astfel de om pervers si mincinos? DUMNEZEU sa te ierte pentru gandurile si vorbele tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:17 nu-ti pasa tie de jigniri aduse cititorilor, tie iti pasa de propria ta mandrie, ca nu te crede si nu te lauda toata lumea la unison. De cate ori nu au fost comentarii fara jigniri, doar cu dubii exprimate in mod onorabil si nu le-ai publicat? Oare cum se impaca constiinta ta cu prefacatoria asta?

      Ștergere
  11. Traim intr-un timp al extremelor.
    Copii sensibili si firavi traumatizati, fara dragoste, fara credinta.
    Copii rasfatati, au lumea la picioare, lasati sa faca ce vor, drogati, desfranati, violatori, criminali.
    Parintii au "abdicat" de la "tronul" de parinte, nu mai invata dragostea, iertarea, pedeapsa, mila, implicarea, prezenta, harnicia, credinta, rugaciunea, ...
    Parintii au ajuns sa aplice "metoda magarusului"(morcovul si batul), de obicei cad in extreme, fiind prea permisivi si rasfatandu-i, sau excesiv de duri si reci.
    Sa ne aducem aminte ca inca din VT exista profetia care spune ca trebuie sa se intoarca dragostea copiilor la parinti si a parintilor la copii ca sa nu prapadeasca Dumnezeu lumea.
    Ce bine ar fi sa ne reamintim ce e Mama, Tata, Bunicii.
    Cum poate o familie crestina sa trimita mama la munca, de parca nu scrie in Biblie ca prin "nasterea de prunci"(Createrea si Educarea !) se vor mantui.
    Domnul sa aibe mila de toti copiii, mai ales de cei orfani, parasiti de parinti, luati de stat cu forta(familii sarace, parinti in puscarii) !

    Andrei

    RăspundețiȘtergere
  12. 16:11, si eu consider inselaciune. Imi vreau banii inapoi .

    RăspundețiȘtergere
  13. cred ca e vb tot despre incendiiul din Rusia

    RăspundețiȘtergere