duminică, 11 martie 2018

INTRO - PROFETII !


                                      10 Martie 2018,ora 0,12 !

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam la articolul anterior,aud glas care spune doar un singur cuvant. 
Citez :

                "Intro - Profetii !"

După care,glasul a tacut.
Dragii mei,deoarece Misiunea mea pe acest Pămant este de a scrie tot ce vad si tot ce aud, iata ca v-am marturisit ceea ce urmeaza printre PROFETIILE facute, nu de la mine, ci numai cu VOIA si cu PUTEREA DUHULUI SFANT.
Vom afla multe LUCRURI tainice,multe LUCRURI care se vor adeveri in timp.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ne ajute sa ne putem duce CRUCEA fiecare dintre noi.
DUMNEZEU ne da fiecaruia exact atat cat putem duce,nu mai mult.
Noi sa nu cartim,ci sa multumim in fiecare clipă pentru atatea DARURI minunate, dintre care ,cel mai de pret DAR este VIATA si familia noastra.
                                          Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

 1. Maria, esti ridicola! Am citit biblia, am citit despre vietile sfintilor si nici Isus Cristos sau Maica Sfanta nu faceva profetii de cacat cum faci tu. Extraterrestri sunt diavoli care stiu stiu si ei ce se va intampla dar cu aproximatie, Exact cum faci tu.Ai gresit cand su fost alegerile in America si de alte dati. .asta-i diavolul. Dumnezeu nu minte. Iar apostolii Lui nu-si fac publicitate pe banii oamenilor cum faci tu.Oricum esti un diavol si nu stii sarmana de tine! Asa i s-a intamplat si lui Mahomet care era crestin inainte de-a avea viziuni cu ingeri, cu Dumnezeu.. si-a sfarsit sa se declare profet. Un sfant, Pio de Pietralcina, povestea ca i se arata diavolul in chipul lui Isus si-al Mariei si-i era foarte greu sa-l descopere. Doar cu multa rugaciune si ajun putea sa-l invinga .Tine cont ca el era calugar si se ruga si si noapte. Iar de extraterestri n-am auzit pe sfinti sa-i fi rapit nici sa-i fi vazut.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. e bine ca ai citit , mai sunt si alte multe de citit Ai ideile tale Nu te invita nimeni pe blogul asta esti liber sa te asociezi cu cei ce au aceleasi pareri cu tine Dar de ce jignesti ? Crezi ca daca arunci cu piatra esti mai inteligent ? mai cucernic ? mai... ??

   Ștergere
  2. Urat comentariu. Limbajul urat pentru ce l-ai folosit? De fapt ce cauti aici comentand? Sunt atatea bloguri cu teme interesante unde ai putea comenta... Te simti mai inteligent aruncand vorbe la intamplare si urate? Foarte urat ...

   Ștergere
  3. An.08.39.daca ai citit scrierile sfinte de curiozitate,ar fi trebuit sa devii mai intelept,mai bland in exprimare.Daca ai citit aceste scrieri din perspectiva unui credincios,nu cred ca ai mai putea sa te exprimi asa...Deci,pana la urma,cu ce ai ramas din cele studiate,cum te-au imbogatit,ce ai inteles ?

   Ștergere
  4. Este un troll pnl-ist anonimul 08:39. Nimic nu-l poate vindeca pe acesta. Se pare ca scopul lui este denigrarea Mariei si distrugerea blogului.
   Maria nu-i mai publica mesajele acestui individ caci nu ne intereseaza mizeriile din capul lui si nici agenda lui.

   Ștergere
  5. Nu știu cum ați citit Biblia, că în Biblie te învață să vorbești frumos. Această abordare vă caracterizează persoana.

   Ștergere
  6. Dumnezeu să vă lumineze și să vă îndrepte pe calea adevărului, doamnă, dar vă rog nu mai jigniți și nu mai folosiți cuvinte atât de veninoase la adresa doamnei ci îndreptați-vă atenția spre credință ca să nu triumfe cel rău și să se bucure.Amin!

   Ștergere
  7. Anonim11 martie 2018, 08:39
   Multumesc pentru cuvintele tale "frumoase ",care cu siguranta te reprezinta in totalitate! DUMNEZEU sa aiba grija de sufletul tau !

   Ștergere
 2. E un mesaj si provocare pentru cititorii Blogului.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ai dreptate anonim. Multi o sa se de drept Isus, multi o sa spuna ca sunt Maria sau Duhul Sfamt, dar sa nu-i crrdeti. Or sa faca si minuni de-o sa-i zapaceasca pe oameni, dar voi sa nu-i crrdeti. Rugati-va! Isus o sa vina asa cum a urcat la cer si nu cu nave spaziale.Isus, n-a pomenit de extraterestri in nici-un caz.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ai dreptate anonim. Multi o sa se de drept Isus, multi o sa spuna ca sunt Maria sau Duhul Sfamt, dar sa nu-i crrdeti. Or sa faca si minuni de-o sa-i zapaceasca pe oameni, dar voi sa nu-i crrdeti. Rugati-va! Isus o sa vina asa cum a urcat la cer si nu cu nave spaziale.Isus, n-a pomenit de extraterestri in nici-un caz.

  RăspundețiȘtergere
 5. Sa DISCERNEM , sa DISCERNEM , ce este de la DUMNEZEU , si ce este de la diavol.

  RăspundețiȘtergere
 6. Intro=introducere
  Profeții=pro+feții=înainte +chipul
  DUMNEZEU PĂMÂNTUL A CREAT MAI ÎNTÂI CHIPURILE ÎN RELIEF DUPĂ CARE A CREAT DESTINELE.TOȚI CEI CARE AU AVUT DESTINE MĂREȚE ,DUMNEZEU PĂMÂNTUL LE-A CREAT CHIPUL ÎNAINTE..
  https://youtu.be/RCZ0Nr_d1Ho

  https://youtu.be/KYc1C423lCg

  https://youtu.be/Cvw82Kus1i4


  https://youtu.be/RouN1exRxOM

  https://youtu.be/xMQZJKlijlc

  RăspundețiȘtergere
 7. Când, Domnul Iisus Hristos,a spus că el este Fiul Omului,nimeni nu la crezut,în afară de apostolii săi.Iar când apostolii au fost trimiși să propovăduiască, cuvântul Său, au fost prinși și omorâți în chinuri groaznice.Dacă ,d-na Maria era un monah,poate era credibilă în ochii„unora”.Având în vedere că este de „lume”,în limbaj monahal,nu are credibilitate.Am vaga impresie,că au început să se repete evenimentele,de acum 2000 de ani.Grav,pentru noi,este că nu reușim să discernem ,după atâția ani de creștinism,ceea ce vine de la Duhul Sfânt și ce nu.Cu drag,Mirela.

  RăspundețiȘtergere