joi, 22 martie 2018

S - A ADEVERIT. IARNA VINE CU PUTERE IN SUDUL ROMÂNIEI !


                                            Dragii mei,

Scriam in 15 MARTIE 2018 un articol in care spuneam ca vine IARNA in SUDUL ROMANIEI.

Dumnezeu există - Mărturii.: IARNA ÎN LIVEZILE DINSPRE SUD !

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../iarna-in-livezile-dinspre-sud.html

Translate this page
Mar 15, 2018 - IARNA ÎN LIVEZILE DINSPRE SUD ! 13 Martie 2018,ora 15,34 ! Dragii mei, În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu ,deci inspre Sud,vad o livada de pomi incarcata cu zapada proaspat căzuta. La fel si strazile erau acoperite de un strat de ..
Si iata dragii mei, ce se intampla acum in SUDUL ROMANIEI:


Toate şcolile şi grădiniţele de stat din Bucureşti, dar şi alte 10 judeţe ...

https://stirileprotv.ro/.../scolile-din-bucuresti-si-7-judete-sunt-inchis...

Translate this page
4 hours ago - Scoli inchise. Din precauţie, vineri vor fi închise toate şcolile şi grădiniţele de stat dinBucureşti, dar şi alte 10 judeţe din ţară. În Prahova, rămân însă ... Pentru că mulţi părinţi s-au revoltat pe Facebook şi au contestat această măsură, fiecare primărie de sector a venit cu o soluţie pentru cei care nu au cu cine ...


ALERTĂ METEO COD PORTOCALIU pentru 15 judeţe şi Bucureşti: Ninsori abundente şi viscol în jumătate de tară

Publicat: Miercuri, 21 Martie 2018 13:52 // Actualizat: Miercuri, 21 Martie 2018 17:34 // Sursa:romaniatv.net 
ANM a emis o nouă ALERTĂ METEO COD PORTOCALIU ce va intra în vigoare de joi seara şi va fi valabilă până vineri, la ora 15.00. Vor fi ninsori însemnate cantinativ, viscol şi ger în sudul Banatului și al Olteniei, în cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei, potrivit meteorologilor. În paralel va fi în vigoare şi un cod galben de ninsori pentru Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei și zona Carpaților Meridionali și de Curbură.
 


PROGNOZA METEO de la ANM arată că în intervalul 21 martie, ora 14 – 22 martie, ora 15, vreme va fi deosebit de rece. De asemenea, se vor înregistra ninsori moderate cantitativ şi polei.
În după-amiaza și seara zilei de miercuri (21 martie) se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare cu depunere de strat de zăpadă pe arii mai extinse în centrul și sud-estul țării, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură. În prima parte a zilei de joi (22 martie) în sud-vestul și sudul extrem al teritoriului aria ninsorilor se va extinde, iar vântul va fi în intensificare.
La începutul intervalului, în sudul Munteniei și în Dobrogea vor fi și precipitații mixte, favorizând formarea de polei sau ghețuș.

Avertizarea COD PORTOCALIU de ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută intră în vigoare joi, la ora 23, şi este valabilă până vineri la ora 15. 
În sudul Banatului și al Olteniei, în cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei ninsorile vor fi abundente, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50...60 km/h și temporar 65...70 km/h, viscolind și local troienind zăpada și determinând diminuarea vizibilității.
 
Avertizarea COD GALBEN ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, vreme deosebit de rece este valabil în intervalul 22 martie, ora 15 – 23 martie, ora 20.
În Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei și zona Carpaților Meridionali și de Curbură ninsorile vor fi în extindere dinspre sud-vest și în intensificare, se va depune strat nou de zăpadă, local consistent, iar temporar vântul va avea intensificări în medie cu 45...55 km/h, astfel că vor fi intervale de timp cu ninsoare viscolită și spulberată.
În sudul și în estul Dobrogei precipitațiile vor fi mixte și se va depune polei.
Vremea se va menține deosebit de rece până la sfârșitul săptămânii, cu precădere în jumătatea de sud-est, unde intensificările temporare ale vântului vor amplifica senzația de frig.
Iata si articolul meu mai pe larg:

                             13 Martie 2018,ora 15,34 !

                                              Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu ,deci inspre Sud,vad o livada de pomi incarcata cu zapada proaspat căzuta.
La fel si strazile erau acoperite de un strat de zăpada.

Image result for POMI SUB ZAPADAImage result for POMI SUB ZAPADAImage result for POMI SUB ZAPADA.

Asa cum v-am mai spus dragilor, sa nu ne grabim a ne pune cojoacele la naftalina.
Vom mai avea zile cu viscol si cu zăpada. Pericolul este la Pomi,deoarece, exista riscul ca ei sa infloreasca si-apoi sa-nghete.
Toate cate ne da Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,bune sau mai putin bune, pentru toate trebuie ca sa multumim.
                                    Cu dragoste,Maria.


cartea cu romania viitorul al doilea nou ierusalim , va intra în inimile ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...

Translate this page
Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- .

7 comentarii:

  1. Iar o sa sara ca arsi detractorii

    RăspundețiȘtergere
  2. unde sunt postacii care aveau ce aveau cu directiile cardinale ?!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Din câte am înțeles eu din biblie vremea rea e din cauza păcatelor . Oare acolo unde e vreme mai rea ca în unele zone din țară acolo , păcatul e mai mare și unde nu prea e vreme urâtă acolo nu prea e păcat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vremea este manipulata de om, asa ca nu putem sa luam in calcul un raspuns afirmativ la intrebarea ta cat timp exista HAARP de ex. ...

      Ștergere
    2. Aveti foarte mare dreptate !

      Ștergere
  4. Din câte am înțeles eu din biblie vremea rea e din cauza păcatelor . Oare acolo unde e vreme mai rea ca în unele zone din țară acolo , păcatul e mai mare și unde nu prea e vreme urâtă acolo nu prea e păcat ?

    RăspundețiȘtergere
  5. http://cuochiipetine.ro/permiti-pisicii-sa-stea-in-patul-tau-trebuie-sa-citesti-acest-articol-efecte-uimitoare-al-influentei-pisicilor/

    RăspundețiȘtergere