miercuri, 28 martie 2018

COD ROSU ? SALVAREA DE VIETI OMENESTI DIN MIJLOCUL INUNDATIILOR !


                                          28  Martie 2018,ora 15,34 !

                                       Dragii mei, 

Astazi după amiaza desi era preocupata cu alte treburi, aud gla in dreapta mea,care striga:

              "Salvăm oamenii! E cumplit !

Iar un alt glas striga si mai tare :

           Continuă încă ,să salvezi oamenii de aici !

Clipă în care, vad dragilor înspre Sud, cum strazile au devenit râuri cu ape involburate, casele abia daca li se mai vedea stresina, iar oamenii erau luati din case cu Barcile Salvatorilor.
Soldati, pompieri,politisti ,medici,toti erau la datorie.
Toti incercau sa salveze vietile oamenilor, inconjurati de apele involburate.

                                  Image result for INUNDATII GRAVEImage result for INUNDATII GRAVEImage result for INUNDATII GRAVE.

Dragii mei, ROMÂNIA va trece prin clipe groaznice in ceea ce privesc INUNDATIILE CATASTROFALE .
Trebuie ca AUTORITATILE sa ia masuri din timp,acolo unde situatia o impune. Oamenii trebuie salvati din mijlocul puhoaielor inainte de a fi prea târziu.
Eu nu stiu unde anume se vor produce aceste INUNDATII CATASTROFALE, dar chiar si-asa, cei care cunosc bine situatia cu INUNDATIILE ,stiu prea bine unde se impune ca oamenii sa fie evacuati de urgenta.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne apere si sa ne scoata sanatosi din mijlocul puhoaielor.
                                      Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. Am si eu o singura întrebare eu urmăresc ce scrieți aici dar niciodată nu a fost ceva concret ex.zi luna etc cand va fi si eu pot zice ex. Săptămâna viitoare in siria vor muri 10 oameni dar nu stiu locul si cand vor muri înțelegeți? Imi este greu sa cred că ce scrieți fără date exacte. Măcar o previziune cu date exacte ex. Pe 4.04.2018 va fi cutremur. Asa pot zice si eu va veni cutremur nu stiu cand si unde si cand este gata v-am zis eu.Vreau să cred ce scrieți dar îi greu asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat, an01:28! Toti avem "capacitati de a vedea viitorul"! Pe bajbaite putem da "ora exacta"...

      Ștergere
  2. Pune-ți vă rog măcar o stire cu date exacte ok

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu o singura întrebare eu urmăresc ce scrieți aici dar niciodată nu a fost ceva concret ex.zi luna etc cand va fi si eu pot zice ex. Săptămâna viitoare in siria vor muri 10 oameni dar nu stiu locul si cand vor muri înțelegeți? Imi este greu sa cred ce scrieți. fără date exacte. Măcar o previziune cu date exacte ex. Pe 4.04.2018 va fi cutremur. Asa pot zice si eu va veni cutremur nu stiu cand si unde si cand este gata v-am zis eu.Vreau să cred ce scrieți dar îi greu asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dunarea a crescut foarte mult si toate raurile doamna Maria.
    Acum ca s-a incalzit si se topeste zapada va dati seama la raurile de munte cu ce viteza vin.
    La noi este un firicel de apa vara si acum este foarte mare noroc ca este albia curatata si diguita.
    Ma gandesc si la barajul de la Siriu fereasca Dumnezeu s-a se rupa.
    Va doresc multa sanatate doamna Maria si pomeniti si pe noi pacatosi in rugaciunile dv.
    Dumnezeu va iubeste si va asculta mai mult decat pe noi.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria, spuneti ca: "Trebuie ca AUTORITATILE sa ia masuri din timp, acolo unde situatia o impune. Oamenii trebuie salvati din mijlocul puhoaielor inainte de a fi prea târziu. Eu nu stiu unde anume se vor produce aceste INUNDATII CATASTROFALE, dar chiar si-asa, cei care cunosc bine situatia cu INUNDATIILE, stiu prea bine unde se impune ca oamenii sa fie evacuati de urgenta". Daca nu d-voastra nu puteti sa spuneti unde vor fi aceste inundatii, cum sa evacueze autoritatile oamenii din casele lor. Oamenii nu-si parasesc preventiv casele, animalele si tot ce au doar pe niste vorbe ale autoritatilor. E greu sa fortezi pe cineva daca nu stii sigur ce se va intampla, chiar daca gandim emotional si spunem ca e spre binele lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-un articol se spunea ceva de BARAJUL DE LA BICAZ sau alte baraje din tara care trebuie RE-parate..RE-vizuite ..ca orice constructie veche ..ca altfel e de ..jaalee !!
      Deci SeSiZaRea ..Exista ! Acum Autoritatile sa se ingrijeasca ..ca sa nu inunde ..poporul!

      Ștergere
  6. Cred ca. Deja se intampla....nu mai se mediatizeaza tot ce se intampla

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa va pregatiti pentru criza mondială în luna decembrie la sfarsitul anului 2018..cei care au bani in banci sa-i retragă din timp..in a doua saptamana a lunii decembrie se declansează criza brusc..luati in serios avertismentul..va veni o mare foamete pe urma cipul 666.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde sti,da niste detalii-explica!

      Ștergere
    2. De unde este obtinuta aceasta informatie ca sa-i dam atentia cuvenita, poti fi mai concret(a), te rugam. Este o previziune concreta (cu perioada precizata) si totodata un avertisment, de aceea este necesara mai multa explicatie daca se poate.

      Ștergere
    3. 18:33 e la fel de concreta ca si previziunile Mariei.

      Ștergere
    4. Cand se va introduce cipul, nu va mai exista numerar. Toti banii vor trebui depusi la banci si toate tranzactiile se vor face pe baza acestui cip. Inclusiv plata impozitelor, a facturilor. Cine refuza cipul va trebui sa-si paraseasca casa, sa locuiasca in lagare (in SUA s-au construit demult) sau in munti, paduri, pesteri...

      Ștergere
    5. Anonim 16:35 și dacă NU SE ÎNTÂMPLĂ NIMIC DIN CE AFIRMI .....îți ceri scuze sau taci mâlc ?

      Ștergere
    6. Sursa este de la un nivel inalt,foarte inalt.Trebuie sa va pregatiti f.serios pentru o noua criza anul acesta si Romania da semne deja de o noua criza ca un precursor celui mare.Si totul se va intampla la sfarsitul acestui an.Bancile cunosc asta si chiar ne semnaleaza acest lucru.avem un timp foarte limitat ca sa mai facem mici modificari în viata noastra..semnale exista.Mie teama ca multi vor suferi ca nu au acordat atentie acestor atentionari..dar cine are auzul bun ia seama si stie ce are de facut..nu e gluma.

      Ștergere
  8. Cine iese din inchisoare sa primeasca imbracaminte, hrana si transport gratuit timp de 3 luni - proiect

    Mai multi parlamentari PSD si PNL au depus un proiect de lege potrivit caruia persoanele "vulnerabile" care ies din inchisoare ar urma sa primeasca imbracaminte, un loc intr-un adapost, o indemnizatie de hrana si bilete gratuite pentru mijloacele de transport in comun, timp de trei luni.

    "Persoanele identificate in urma raportului intocmit de catre ofiterul de probatiune ca fiind vulnerabile sau persoanele care fac parte dintr-o categorie defavorizata, conform Legii 292/2011, beneficiaza de urmatoarele facilitati din momentul eliberarii:

    - ajutoare in natura - incaltaminte, imbracaminte, medicamente, dupa caz, acordate la iesire de catre locul de detentie;
    - un loc temporar, pe o perioada de trei luni, intr-un centru pentru persoane fara adapost, acolo unde este cazul: masa acordata la cantina sociala sau o alocatie de hrana, pe o durata de trei luni, pe raza judetului in care persoana liberata domiciliaza sau isi are resedinta;
    - bilete sau legitimatii gratuite pe mijloacele de transport in comun urban si interurban, timp de trei luni"


    Asta prevede proiectul pentru completarea Legii nr.254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal.

    Deputatul PSD Florin Manole, unul dintre initiatori, a declarat ca acest proiect este important pentru detinutii care provin din mediile defavorizate si ca prin masurile propuse poate fi prevenita o recidiva.

    "Principalele motivatii pentru a sustine acest proiect de lege sunt sociale, mai ales ca exista detinuti care vin din medii defavorizate, care sunt foarte saraci si care in prima zi in care ies din penitenciar nu au nicio alternativa, nici ce sa manance, nici unde sa lucreze, nici cum sa isi gaseasca un loc de munca. Deci pentru ei ce putem sa presupunem este ca prima alternativa este sa se intoarca in penitenciar cu o recidiva. Ca sa preintampinam asta, trebuie sa gasim niste masuri sociale, astfel incat ei sa primeasca timp de trei luni un ajutor minimal", a precizat Florin Manole.


    Proiectul de lege a fost semnat de mai multi parlamentari PSD, precum si de alesi liberali - Valeria Schelean, Vasile Varga, Gabriel Andronache si Ioan Cupsa.

    Senatul este prima camera sesizata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu s-a taiat cu 25% ci 27%

    din contributia la pilonul II de pensii. Nici 25% nu a fost OK cum zici, dar nesimtirea este mai mare cu 2 pp decat a fost pe vremea lui Boc. Este o nerusinare la adresa viitorilor pensionari, pe care vor sa-i transforme in milogi si sa-i trateze asa cum ii trateaza pe cei de acum. Sarmanii voteaza partid social cu speranta ca mai primesc ceva la pensie. Si cum bietii batrini in marea lor majoritate nu au cultura economica (nici macar la nivel minim) nu pricep ca primesc 100 lei in plus (vezi decembrie 1989 sic!) si pierd cel putin 150 lei prin inflatie si devalorizarea leului.

    RăspundețiȘtergere
  10. 01,28 Parerea mea ca urmeaza evenimente Planetare, generate de liberul arbitru uman [ GRESELI ] prin care v-om trece,intr-un fel platim pentru propriile fapte din trecut si ele nu mai pot fi intoarse din drum fiind deja IREVERSIBILE.
    Doar oamenii care iau in calcul aceste evenimente se mai pot salva si unii vor fi ajutati DE SUS[extraterestri,creator] doar in ultima instanta tot pentru a nu dauna LIBERULUI ARBITRU -care tot noi l-am decis in parte dupa scrierile din Biblie.
    In cazul omului se suprapune o criza de dezvoltatea tehnico-stiintifica impreuna cu o criza planetara ,ambele generata de OM in sute de ani si ramase ireversibile si pe care el Omul trebue sa si le asume si sa suporte consecintele,altfel ele ar putea fi atribuite altcuiva care nu le-a generat.
    Doamnei Maria si prin ea si celor ce au putina minte sau credinta n-i se arata cu citiva pasi inainte ce ne asteapta pentru a ne pregatii fiecare fara a ne incalca liberul arbitru,cum s-ar intimpla daca ne-ar spune date exacte despre evenimente.
    Sintem ca un tren care se indreapta spre un drum sau altul ,dar doar noi avem dreptul sa schimba macazul si cu el directia pe care mergem si in fuctie de alegerea noastra vor fi niste pierderi-victime sau altele urmare a alegerilor noastre si nu ale altcuiva,evenimentele fiind deja scadente si datorate tot noua-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Nivelul de trai a scazut simtitor , clasa de mijloc este pe cale de disparitie , fonduri europene iau doar de alde dragnea , investitii pauza . In afara de majorarea pensiilor nesimtite , nu se vede nimic , preturile au explodat .

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim 16:35, poti explica mai pe inteles aceasta previziune?. De unde ai obtinut informatia, cat de credibila este sursa (pamanteana sau din lumea spiritelor)?. Vremurile sunt tulburi si multi profeti se arata si tocmai din acest motiv consider ca ar trebui detaliata un pic aceasta informatie.

    RăspundețiȘtergere
  13. 16 35 pe ce baza faci afirmatia sau e o presupunere-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. nu mai pot politicienii de grija noastra ca vin inundatii mari ! ei s-au asigurat ca le va fi bine-nicioata n-o sa avem protectie din partea statului-oamenii trebuie sa-si ia masuri si sa fie precauti-clima s-a schimbat -greu este de cei saraci si cei bararani care nu mai pot munci

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria tot scriu un comentariu cu ce urmeaza sa se intimple si nu il publicati cel putin nu sunt injuri va rog sa il publicati eu am visat nu sunt spuse din capul meu unde imi spunea ma e putin pina se ceocnesc placile tectonice si va fi un dezastru siva intra un vulcan Etna in eruptie si se va provoca un sunami dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  16. La fiecare inceput de an,la diferite televiziuni,vin numerologi, astrologi, bioenergeticieni.Si eu l-am vazut-auzit pe unul de oricine rusa,nu-i mai stiu numele, ca anul acesta lumea va fii lovita iar de o criza financiara, dar nu a specificat cind anume,in 2018.Si intrebat de Romania cum va suporta aceasta criza,a spus ca nu la toate tarile

    RăspundețiȘtergere
  17. tarile va fii la fel de greu!Asta era numerolog iar un astrolog spunea,ca la Romania constelatia,planetele stau in aceeasi pozitie-asezare ca in 1989!Deci eu ma gindesc la fel si fel de lucruri,schimbari....

    RăspundețiȘtergere
  18. este vorba de ANATOL BASARAB=NUMEROLOG-DAR A SPUS MULTE ADEVARURI CARE AU FOST CONFIRMATE IN TIMP

    RăspundețiȘtergere
  19. In aprilie se scumpesc iar gazele cu mai mult de 10%.

    RăspundețiȘtergere