duminică, 11 martie 2018

SFANTA EVANGHELIE DIN DUMINICA A TREIA DE POST !


SFÂNTA   EVANGHELIE  ,
            DIN  DUMINICA  SFINTEI  CRUCI!

                                            De la Marcu ( VIII, 34 -38 ; IX ,1.)

                                                       
                                      Image result for IISUS
                                                      
Zis-a Domnul : cel ce voieşte să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia Crucea sa şi să-Mi urmeze Mie. Căci cine va voi să-şi mântuiască sufletul său îl va pierde;dar cine-şi va pierde sufletul său pentru Mine şi Evanghelie , acela îl va mântui . Şi ce-i foloseşte omului să câştige lumea întreagă, dacă-şi va pierde sufletul său ? 
Sau ce-ar putea să dea omul în schimb pentru sufletul său ? Iar de cel ce se va ruşina de Mine şi de Cuvintele Mele în acest neam desfrânat şi păcătos , şi Fiul Omului se va ruşina de la El când va veni în slava Tatălui Său , cu Sfinţii Îngeri. Apoi a zis către ei : adevărat vă spun vouă că sunt unii din cei ce stau aici care nu vor gusta moarte , până ce nu vor vedea Împărăţia Lui Dumnezeu venind cu putere .
         
                     Slavă Ţie Doamne, slavă Ţie !
                             Amin ! 

Dragii mei, 
Indiferent unde vă aflaţi în acest loc de pe Pământ, dacă aveţi o Sfanta Biserică pe aproape , mergeţi cu toată dragostea la Sfanta şi Dumnezeiasca Liturghie.
Asa cum ne hranim trupul ca sa fim sănătosi trupeste, se cuvine ca mai aprins ,sa ne hranim sufletul . Şi cum am putea altfel ,decât să fim trup şi suflet în Casa Domnului, asistând cu dragoste infinită la Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie ?!
Să nu ne rusinăm în veac de Domnul si nici de Cuvintele Sale, ci sa le propovăduim cu iubire si cu dragoste infinită.
                               Şi tot cu dragoste, Maria.




2 comentarii:

  1. DOAMNE ITI CEREM IERTARE

    Doamne,suntem foarte slabi in credinta,cel rau a pus stapanire pe multe suflete,ii fac sa-si piarda sufletele pentru bani,un trai m-ai bun.Multe persoane au probleme in familii,ca sunt de m-ai multe religii si se cearta ca a lui este m-ai bine primita inaintea Ta.Multe familii au probleme foarte mari,ca din cate persoane sunt in acea familie numai una merge in casa Ta.Dar m-ai rau ca multe persoane care merg la biserica sunt cu gandul in alta parte,decat la Sfanta Liturghie.Doamne daca unii parinti indraznesc sa-i indemne pe copii sa mearga la biserica,sunt batjocoriti de copii lor,nu au frica,rusine de Tine ca le da-i viata,lumina,si tot ce isi doresc.Doamne,Tu ne cunosti gandul la fiecare,si fara puterea Ta nu putem trai.Doamne,si eu sunt o mare pacatoasa inaintea Ta,ca de Nasterea Ta,si Invierea Ta,eu pling si ma rog sa-mi ei viata,ca nu pot sa suport atata rautate chiar si in Casa Ta,Sfanta Biserica.Multi preoti m-au zis ca este pacat sa-mi rog moarte,dar eu nu suport sa fii umilit chiar in Casa Ta.Doamne,orice pedeapsa o sa-mi da-i,eu o merit pentru pacatele mele,pe cand Tu ai fost alungat din tara,si rastignit pentru minciuna,si pacatele noastre.Doamne,te rog da-mi putere sa-mi iau crucea,si sa te urmez,eu si toata familia mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce si de cine ati fost umilita in Sf.Biserica?

      Ștergere