marți, 27 martie 2018

O SOLISTA DE MUZICA POPULARA , ÎN PERICOL DE A FI ACCIDENTATA !                                                         26  Martie 2018,ora 16,34 !

                                           Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog ,aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

               " Şi poate fi bară,pentru solista de muzica populara in orice moment!"

Clipă în care,vad inspre Sud -Est o strada foarte aglomerata , o strada cu mai multe benzi de mers,iar pietonii se deplasau pe strada si pe trotuar iar desupra lor parea ca era un pod,o pasarela.
la un moment dat, vad o femeie subtirica la trup,nu-i vedeam chipul clar, si-o vad cum ridica ambele maini în sus si cu poseta in mana sa dreapta,venind ca si impinsa din spate,venind cu viteza spre in faţă si ţipand.
Cred ca din spatele ei si a celorlalti pietoni, a venit o masina cu mare viteza si a lovit-o pe solista de muzica populara.
Asa se manifesta saracuta,ca si cum ar fi lovit-o ceva din spate.
Dragii mei,eu nu stiu despre cine este vorba,deoarece nu i-am vazut chipul si nici nu mi s-a spus numele,dar din nefericire, vom auzi de o astfel de tragedie in care, va fi implicata o solista de muzica populara.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca s-o ocroteasca si sa-i indepărteze de la faţa ei aceasta grea cumpăna.,
                                 Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. Ministrul Finanțelor, anunț pentru români. Bugetarii ar putea primi salariul înainte de Paște

    Salariile celor peste un milion de bugetari s-ar putea da mai devreme în luna aprilie, înaintea Sărbătorilor de Paște .
    ”Subiectul acesta îl analizăm împreună cu premierul Dăncilă. Noi analizăm în interiorul Guvernului și dacă se va lua această decizie se va anunța în ședința de joi. Acest lucru îl putem face doar dacă dăm și pensionarilor, dar și salariaților. Nu putem priva niciuna dintre categorii. Vom discuta joi”, a declarat Teodorovici, la Antena 3.

    RăspundețiȘtergere