sâmbătă, 10 martie 2018

INSTANTELE VOR FI NEMULTUMITE ! JUSTITIA VA IESI IN STRADA ?


                                               10 Martie 2018,ora 3,13 zori de zi !

                                     Dragii mei,

Abia ca adormisem cand,ma trezeste un glas care spune ceva despre INSTANTELE din ROMANIA.
Citez :

               "Instantele !
             Instantele vocifereaza !"
                                 


                                     Image result for CIOCAN DE JUDECATORImage result for CIOCAN DE JUDECATOR.

Prieteni dragi,stim cu totii ca urmeaza a fi modificate multe LEGI din ROMANIA.
Eu nu stiu ce sorti de izbanda va avea PSD -ul, in schimbarea anumitor LEGI,cert este faptul ca ,INSTANTELE nu vor sta cu mainile in sân. Vor iesi in strada JUDECATORI ,GREFIERI si multi alti angajati din JUSTITIE.
Iata intentiile:


Dragnea: Parlamentul va modifica articolele din legile justiţiei ...

https://observator.tv/.../dragnea-parlamentul-modifica-legile-justitiei...

Translate this page
Feb 4, 2018 - Articolele din legile justiţiei declarate neconstituţionale de către CCR vor fi modificate în Parlament foarte repede. Declarația a fost făcută de liderul PSD, Liviu Dragnea, într-o emisiune televizată. "Legile...

Liviu Dragnea: Modificarea legilor justiției va merge mai departe ...

www.gds.ro › Actualitate

Translate this page
7 hours ago - Liviu Dragnea a anunțat, în discursul său în fața membrilor PSD, că modificarea legilorjustiției va merge mai departe. “Am aflat cu toții că statul paralel.

Vom duce până la capăt modificarea legilor Justiţiei şi a ... - Adevarul

adevarul.ro › News › Politică

Translate this page
9 hours ago - Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat raspicat, sambata, la Congresul extraordinar al PSD, ca vor duce pana la capat modificarea legilor Justitiei si a Codurilor Pen...

                                                       Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Sigur ca vor fii probleme, acum la congres s-a spus ca vor continua reforma justitiei,eu nu-i inteleg,tot asta o invirt cu justitia,parca n-ar avea oamenii de rind destule probleme, locuri de munca bine platiti ar trebui,sa traim ca cei din Uniune; tinerii sa nu mai plece, nici medicii; sa fie multumiti aici in tara!Cu asta ar trebui sa-si bata creierii! !Bineinteles trebuie si niste legi dure pentru cei care o incalca;dar nu ei cu miliardele sa scape basma curata!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand vor da legea sodomiei vom fi invadati in aceeasi noapte.
      Alte legi periculoase sunt cele legate de actele satanice/biometrice si vaccinurile obligatorii cu nanoparticule(vezi hexavalent), premergatoare pecetii lui antihrist.
      Dar nu vor proteja familia pentru ca sodomitii de la UE/NATO platesc gras.

      Ștergere
  2. Pe astia ii deranjaza mai mult blocarea marilor si nesimtitelor salarii

    RăspundețiȘtergere
  3. Modificarea legilor justitiei este obligatorie ,data de CC.Manifestatiile 'spontane' organizate nu sint obligatorii,dar sint suspecte prin amploare si sponsorizare,mai ales pentru domenii forte tehnice si greu de inteles chiar si pentru specialistii in domeniu justitiei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Procurorii si judecatorii sint nemultumiti de sforariile pesediste ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este !!!
      S-au saturat de leprele neocomuniste si securiste ...

      Ștergere
    2. 00:10, sunt nemultumiti ca li se va cere sa raspunda pentru hotararile lor in instantele judecatoresti. Doamne ajuta asa sa fie, caci justitia ineamna dreptate nu coruptie! Subscriu pentru raspunderea magistatilor, caci asa este corect si asa trebuie.

      Ștergere
  5. DOAMNE TREZESTE POPORUL ROMAN

    DOAMNE,VINO si fa dreptate in aceasta tara Sfanta,sa ne scapi de minciuna,

    RăspundețiȘtergere
  6. DREPTATATEA... aceasta ar trebui sa urmareasca magistratii. Dar se pare ca pe ei ii deranjeaza si ii infrica ideea de CORECTITUDINE. Ei nu vor sa raspunda pentru hotararile pe care le iau. Daca teoretic ei ar reprezenta DREPTATEA, in realitate ei fac destule nedreptati. O lege care sa-i puna sa raspunda pentru hotararile pe care le iau in instante este absolut necesara. Astfel se opreste orice abuz facut cu buna stiinta de catre unii dintre ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu pentru raspunderea magistratilor,nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege.

      Ștergere
    2. Ei vor sa faca numai prostii ,dar fara raspundere !

      Ștergere
    3. Toti suntem egali in fata legii asa ca si ei trebuie sa raspunda !

      Ștergere
  7. 5 mii de unguri au manifestat pentru ENCLAVIZAREA LEGALA A JUD COVASNA ,HARGHITA SI JUMATE DE MURES---IATA SOVINISMUL IN FORMA EXTREMA-SI PROVOCARILE LA INCAIERARE-AFERIM SPUN TURCII ca si ungurii sunt asiatici la origine-mongoli, tatari etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da de unde, nu mai sunt asiatici printre ei fiindca au fost exterminati de europeni. Ungurii de acum nu mai sunt urmasii hunilor si nici nu mai au asemenari fizice cu hunii veniti din stepele asiatice. Doar ei se autodenumesc asa. Ei sunt formati din popoarele slave care existau in jurul Campiei Panoniei si care au patruns pe teritoriul ocupat de huni contopindu-se si eliminandu-i pe huni din Campia Panoniei. Ei sunt europeni (slavi) dar nu vor sa recunoasca asta pentru a-si justifica ca au origine de huni.

      Ștergere
  8. Munti de DOSARE, Arhive supraaglomerate, resurse umane epuizate, sufocate, scarbite. "Dreptatea exista dar lipseste cu desavarsire". Un abces! O mascarada! Cu tristete,

    RăspundețiȘtergere
  9. 6,53 Ungurii sint majoritar autohtonii maghiarizati in urma schimbarii numelor sub masca acceptarii catolicismului,astfel s-a intimplat si cu cumanii care fugeau din fata hoardei de aur mongole a urmasilor lui Gingishan,dar dupa acceptarea crestinarii la catolicism.In acea perioada ei vorbeau doua limbi iar in biserici foloseau a treia limba ca in toata Europa catolica,latina.

    RăspundețiȘtergere