sâmbătă, 11 mai 2019

ANGELA MERKEL ! S-A ADEVERIT DUPĂ 6 ANI DE ZILE !

   



Dragii meiastazi dimineatacand ma trezisemvad brusc ,cu ochii inchisiHARTA TARII NOASTRE ,ROMANIA, care era inconjurata de la un capat la altul, de O ... In mijlocul HARTII, de la nord la sud, erau trase doua linii groase, rosii,ca de foc ... HARTA ROMANIEIinconjurata ca de foc, ce avea in mijlocul ei, de la nord ,la ...
                                

                                 Dragii mei,

                             13 Martie 2013 !

 Astazi dimineata cand ma trezisem, vad brusc cu ochii inchisi fiind, vad HARTA TARII NOASTRE ,ROMANIA, care, era inconjurata de la un capat la altul, de O MARGINE de foc. In mijlocul HARTII, de la nord la sud, erau trase doua linii groase, rosii ca de foc, linii trase pe vertical. In mijlocul acestor doua linii, o forta nevazuta mai trage doua linii ca de foc, astfel incat, acum vad HARTA ROMANIEI inconjurata ca de foc,si care avea in mijlocul ei, de la nord  la sud, O SCARA DE FOC cu doua trepte la mijloc.
 Aud un glas care ,spune iute asa:

                          "VINE..ANGELICA !"

Dragilor, acum stim cu totii cine este asa zisa ...ANGELICA. Nimeni altcineva decat,ANGELA MERKEL din PARLAMENTUL EUROPEAN, nemtoaica care ,ne pune bete in roate si care tine cu BASESCU, si chiar l-a sustinut si i-a dat crezare lui BASESCU in timpul REFERENDUMULUI, cand ,acesta din urma  trebuia sa plece acasa, deoarece, a fost infrant de 80 % din alegatori. 
                     Imagini pentru ANGELA MERKEL SI ROMANIA ! Dragii mei, astazi dimineata, cand ma trezisem, vad brusc ,cu ochii inchisi, HARTA TARII NOASTRE ,ROMANIA, care era inconjurata de la un capat la altul, de O MARGINE de foc. In mijlocul HARTII, de la nord la s
Probabil ca, d-na ANGELA MERKEL vine sa mai ne dicteze cate ceva in TARA noastra la care, partas se face si BASESCU !
Dar stim cu totii faptul că,Dumnezeu vede si aude tot, si va avea grija de GRADINA SA, adica, de ROMANIA DUHULUI SFANT.

                                            Cu dragoste, Maria.


P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:












                     



8 comentarii:

  1. Ne baga pe gat regugiatii pe care I-a adus ea in Germania .

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum cateva zile am dat peste videoclipul de mai jos care trateaza problema imigrantilor din Africa si Orientul Mijlociu.
    Nu sunt refugiati, e o invazie.
    Pentru a fi mai explicit, va aduc in minte un exemplu:
    In 1939, cand nemtii si fratii lor rusi invadeaza Polonia, cca 50.000 de polonezi, militari si civili, s-au refugiat in Romania. Ce au facut aici? S-au cazat si au asteptat ajutoare sociale de la guvern? Nici vorba!
    Pe masura ce au reusit sa gaseasca o cale de plecare, s-au indreptat, in principal, spre Franta si Marea Britanie unde au continuat razboiul pana la incheierea lui.
    Cine sunt si ce fac “refugiatii” care invadeaza Europa?
    75% sunt barbati tineri, apti pentru serviciul militar.
    Odata ce au reusit sa iasa din zona de conflict, de ce nu s-au adresat autoritatilor tarilor din jur, sa-i sprijine cu instructia militara, sa-i inarmeze, sa se intoarca in tara lor si sa lupte pentru ea? Nu! Au intins-o in Europa unde, nici aici nu cer sa fie instruiti si inarmati ca sa se intoarca sa lupte pentru tara lor, nici macar nu vor sa se duca la munca. VOR AJUTOARE SOCIALE.
    Si noi ce sa facem? Sa-i tinem cu burta la soare, pe ajutoare sociale grase, si sa ne trimitem soldatii nostri sa moara ca sa rezolve problemele din tara lor?
    Si astia sunt sirienii unde conflictul este in desfasurare. Dar ce conflict este in Pakistan, Bangladesh, Africa Subsahariana? Ce cauta haidamacii aia sa se “refugieze” in Europa?
    Repet, este o invazie.

    Ce e scandalos este ca marile cancelarii europene vad aceasta invazie ca pe un lucru inevitabil si, culmea, folositor pentru Europa.
    Ei vorbesc PE FATA despre mixarea populatiei in timp ce imamii radicali propavaduiesc despre cucerirea si islamizarea Europei.
    Si nu doar imamii vorbesc ci si tinerii ajunsi deja in Europa.
    Nu au niciun stres sa-si caute de munca sau sa mearga la cursuri pentru a invata limba statului gazda sau o meserie. Nu, ei discuta cum isi vor lua neveste europene, cum europenii fac 2 copii de familie in timp ce ei vor face 7-8 si cum vor inlocui populatia europeana in doua-trei generatii.

    RăspundețiȘtergere
  3. 2.
    E un genocid programat avand ca tinta populatia europeana si nimeni nu pare decis sa ia vreo masura.

    Mai mult, tarile est europene care se opun invaziei sunt linsate mediatic si amenintate cu sanctiuni finanicare si pierderea dreptului de vot in institutiile europene.

    Partea si mai urata este ca aceasta lipsa de discernamant a marilor puteri europene ii permite lui Putin sa se afiseze drept aparatorul crestinatatii si civilizatiei europene.



    Cum spuneam, avem multe lucruri de rezolvat si multe decizii extrem de importante de luat.

    Urmariti si voi materialul si spuneti-mi daca gresesc.

    https://www.facebook.com/1927299314154402/videos/1947797995437867/?hc_ref=ARTI_AwoqbbZmfAIwv1Ml_dZ_jBtLjSrG4OXPjDh0Jc5rzEEuxB1UQ-IWvFawPW8oa0&pnref=story

    Apoi urmariti videoclipul urmator in care o jurnalista poloneza, invitata la o televiziune germana, exprima punctul de vedere polonez privind toata nebunia declansata de “invitatia” lui Merkel:

    https://www.youtube.com/watch?v=fIk8MViSUvo

    PS In acelasi timp daca tu, ca european in tara ta, spui ca nu vrei imigranti iti sare presa si clasa politica in cap pe motiv ca ai fi rasist. Dar tu nu esti rasist, nu sustii ca invadatorii fac parte dintr-o rasa inferioara, pur si simplu nu-i vrei la tine in casa/tara…

    Pe de alta parte, exista o manipulare masiva si in randul miscarilor politice care se opun imigratiei pe fata, in sensul ca aceste miscari confunda, din prostie sau din manipulare, imigrantii arabi si africani cu migratia din interiorul UE sau cu imigratia din alte tari europene nemembre, de parca ar fi totuna un milion de romani/polonezi/rusi/ucraineni cu un milion de arabi/africani.

    In acest pacat au picat prostii de britanici care au votat Brexitul pe motiv de imigratie europeana, desi Londra si alte orase britanice se transforma din ce in ce mai rapid in mari jamahirii arabe. Cine s-a plimbat macar cateva ore prin Londra stie ce vorbesc.

    Iar cine crede ca acesti imigranti pot fi asimilati n-are decat sa faca o excursie prin Paris si Berlin sa vaza cu ochii sai cum au reusit aceste doua mari democratii europene sa-i integreze pana acum pe proprii lor cetateni de religie islamica. Practic n-au reusit mai deloc desi aia sunt deja la a doua, a treia generatie nascuti in Europa. Asadar despre ce vorbim?!

    In timp ce pe romani, polonezi, bulgari etc nu i-a integrat nimeni, nu s-a cheltuit un euro cu integrarea lor ci dimpotriva s-au integrat ei singuri, muncesc si produc plus-valoare pentru tara unde s-au stabilit.

    Asadar ciudat cum arabii si est-europenii sunt bagati in aceeasi oala. Foarte ciudat…

    RăspundețiȘtergere
  4. 23.19, observatii pertinente insa spunand - ciudat- nu spui nimic;
    ca- mi esti simpatic, punctez eu:
    Cuvantul care descrie fenomenul este ...tatatatamm.. Nebunie !
    Toate miscarile pe care tu le numesti...ciudate sant actiuni Nebune.
    Dau ex.
    Desfiintarea URSS,
    Alegerea lui Trump
    Brexit
    Legea antifumat in Rom.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte ciudat dar si foarte adevarat. Viata bate filmul. Filme bune vs. filme rele (mega agacerea cinematografia, industria "placerii", profit, prostitutie, orgii si urgii, control mental planetar, sclavie). Arabi buni vs. arabi ne buni; Evrei buni vs. evrei ne buni; Americani buni vs. americani ne buni; Romani buni vs. romani ne buni si tot asa... un amestec compus din buni si ne buni, lumina si intuneric, adevar si minciuna, pace si razboi, fericire si ne fericire, sanatate si boala, inger si demon, legalitate si ilegalitate, corectitudine si incorectitudine, moralitate si imoralitate, natural si artificial etc. AMESTEC HIBRID. Oricum am privi, tot la un T zero ajungem.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ma ierte Dumnezeu si Maicuta Domnului dar aceasta persoana nu este pe placul meu.
    Vad un fel sfidator la ea.
    Asta vad eu si sper sa nu ma injure nimeni.
    Nu este cu Romania.

    RăspundețiȘtergere