vineri, 8 februarie 2019

VA NINGE ABUNDENT !


                                   8 Februarie 2019,ora 18,10 !

                                     Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Sud un magazin de confectii care, si-a expus marfa afara, agatata pe umerase si de gratii.
De unde era un Soare frumos, brusc Cerul s-a incetosat,iar din Cer au inceput sa cada ,fulgi mari si desi.

Imagini pentru NINSOARE IMAGINIImagini pentru NINSOARE IMAGINIImagini pentru NINSOARE IMAGINI.

Zăpada alba si pufoasa a inceput a se asterne peste tot.
Dragii mei,sa nu ne lasam pacaliti de zilele frumoase si calde de care ne-am bucurat pana acum, ci sa avem mare grija ca Iarna revine; nu s-a terminat.
                          Cu dragoste,Maria.
P.S.


                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:








           

                                   


                                

15 comentarii:

  1. Dna Maria apai sa ninga, dar pe la sfarsitul lui martie sa nu mai ninga si sa vina o primavara frumoasa si calda. asta e dorinta mea...credeti ca este la fel cu cea a Celor de Sus?❤

    RăspundețiȘtergere
  2. E, as'! E iaaarrrrnnnnaaaaa! Deci nu are ce sa revina.

    RăspundețiȘtergere
  3. „Sunt un om bun. Sunt bun faţă de semenii mei oameni. Sunt bun cu toate animalele şi creaturile. Sunt bun cu pământul. Sunt bun cu mine însumi. Sunt bun de dragul de a fi bun. Nu pentru o religie anume. Nu pentru vreun guvern anume. Nu pentru vreun grup anume sau club. Sunt bun deoarece vreau să răspândesc fericire şi sănătate pe acest pământ. Însă conform religiei creştine, o să ajung să ard în iad pentru eternitate. Conform islamului, această viaţă pe care o trăiesc nu îmi asigură nici măcar un colţisor în paradisul sau. Conform multor religii, procedez greşit. Nu pentru că aş fi făcut de fapt ceva a€greşit, ci pentru că nu fac binele meu în numele Dumnezeului lor.

    Conform regulilor după care funcţionează 50% din această lume, felul meu pur de a trăi şi viaţa mea bună nu sunt a€œcceptate deoarece nu sunt pentru Dumnezeu. Există 2 miliarde de creştini ce alcătuiesc 30% din populaţia lumii. Conform acestora, celelalte 5 miliarde de oameni de pe pământ vor arde în iad pentru eternitate. Nu din cauza acţiunilor lor reale sau a cuvintelor, ci pur şi simplu fiindcă nu cred în acest Dumnezeu special pe care ei l-au ales că fiind Dumnezeul potrivit.

    Nu există nicio logică şi niciun sens că una dintre aceste religii să aibă dreptate în detrimentul uneia din cele 4000 de alte religii care există pe acest pământ. Dacă una din ele are dreptate la urma urmei şi Dumnezeul sfânt la care se roagă nu m-ar acceptă pentru simplul fapt că nu cred în el, atunci spun că nu merit să fiu în raiul tău. Raiul tău este iadul meu. Şi tu eşti la fel de corupt că cele mai corupte sisteme politice şi corporaţii gigant ce sug în mod curent viaţa din miliarde de fiinţe umane.

    Bunătatea mea este pentru fiecare organism care trăieşte, respiră, transpiră, mănâncă, clipeşte, creşte pe această planetă. Este pentru toţi şi tot. Însă nu este pentru un Dumnezeu, nu este pentru o religie. Este timpul să ne asumăm responsabilitatea pentru propriile vieţi. Este timpul să progresăm şi să-i îmbrăţişăm pe camarazii noştri oameni, este timpul să îmbrăţişăm animalele şi pământul pe care îl numim acasă. Este timpul să acceptăm că toate fiinţele sunt egale. Este timpul să începem să iubim şi să ne oprim din a urî. Este timpul să trăim pentru viaţa pe care o avem acum, nu pentru o lume de vis despre care ţi-au spus părinţii tăi, o carte, un tip pe un piedestal. Este timpul să faci din timpul tău pe pământ cel mai bun timp dintotdeauna deoarece poate fi singurul timp pe care îl ai.

    Cu sinceritate,

    O fiinţă umană trăind pentru o lume mai bună".

    Rob Greenfield este activist de mediu, antreprenor, aventurier şi călător în jurul lumii, dar şi scriitor inspirational şi speaker, fondator al Grupului Greenfield.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FRUMOS SI ADEVARAT MESAJ! Multumesc 20:18, ca l-ai postat!

      Ștergere
  4. E înca iarna, e vremea ei sa-si faca mendrele si mai ales ca zapada ,,veche,, s-a topit acum noaptea îngheata si pamântul e gol nimic nu protejeaza culturile.Chiar trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru tine, dragă cititorule!


    Dacã Dumnezeu ar avea un frigider, poza ta ar fi prinsã cu un magnet de uşa lui, dacã ar avea un scrin, fotografia ta ar fi cu siguranţã pe el, dacã ar avea un portdocument – ai ghicit- fotografia ta ar fi şi acolo!
    El îţi trimite flori în fiecare primãvarã. El îţi trimite un rãsãrit de soare în fiecare dimineaţã. El îţi reaminteşte de promisiunile Lui neschimbate cu fiecare curcubeu pe care îl arcuieşte pe cer dupã ce trece furtuna. Ori de câte ori vrei sã-i vorbeşti, te ascultã. Ziua ta de naştere este însemnatã cu roşu în calendarul Lui. Se întristeazã când pleci fãrã sã-I spui nici un cuvânt. Nu-şi gãseşte niciodatã liniştea când stai prea mult departe de El fãrã sã-L „suni”. Iar când te întorci, vrea sa ştie neapãrat cum a fost – deşi ştie deja totul.

    Este fericit când citeşti Sfânta Scripturã – scrisoarea Lui de dragoste cãtre tine! Se bucurã când Îi ceri ajutorul şi ai încredere în deciziile Lui pentru viaţa ta. Si se umple de veselie când te vede deplin mulţumit cu ceea ce-ţi dãruieşte.
    Dacã ar folosi un telefon mobil, ţi-ar trimite bip-uri ca sã-ţi aducã aminte cã Se gândeşte la tine şi ti-ar trimite sms-uri când eşti prea ocupat ca sã-I vorbeşti.
    Dumnezeu poate trãi oriunde în acest vast univers, totuşi preferã inima ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, draga an.21.51., Tatal Ceresc ne iubeste mult. Pe toti, buni si mai putin buni, frumosi sau nu, isteti ori ba, saraci, bogati...Pentru El, toti suntem copiii Lui, El ne-a creat. A pus iubire si Lumina in noi, dar noi am cam uitat cine suntem, frati si surori, cu totii, si am cam ratacit drumul spre El...Dar stiu ca are multa rabdare, ne asteapta sa ne intoarcem la El si sa-i spunem : ''Tata Ceresc, tare bine ii in bratele Tale, tare bine-i Acasa''...

      Ștergere
  6. Nu trebuie sa fie musai la noi in tara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa este 21-51 foarte frumos spus asa este s-a fim in stare s-ai multumim Domnului pentru tot si toate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iar ninsori dupa care vor veni inundatiile ... Iar inunda Siretul satele din Moldova !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. sa ninga, cat mai repede. vreau acum si nu mai tarziu , luna martie de exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vine un front de ninsori din vestul Germaniei care va ajunge Marti miercuri la noi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. O sa fie lapoviță pt ca temperaturile sunt cu plus Crăciun. Comentarii gratuite

    RăspundețiȘtergere
  12. 21.51,frumos scris! Sau putem spune in loc de "daca ar fi" ci "ESTE".Dumnezeu este tot ce tu ai enumerat mai sus doar ca noi am fost programati sa credem altceva.Dumnezeu se manifesta in fiecare moment in n.. aspecte care apar in fata noastra,numai ca noi nu constientizam.

    Oamenii spun "nu l-a vazut nimeni pe Dumnezeu!" Nu-l vede cine nu stie ca-l vede,nu-l conoastem fiindca nu vrem sa-l cunoastem.Totul tine de vointa si constientizare.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu este in noi si in tot ceea ce este viu. Dumnezeu este Viata care ne tine si se manifesta in orice forma ce este vie.

      Ștergere