miercuri, 6 februarie 2019

UN NOU SATELIT ?


             6 Februarie 2019,ora 5,55 dimineata !

                             Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind ,aud glas care intreaba asa:

             "Cine este noul Satelit ,si cum va functiona?"

Apoi glasul nu a mai continuat.
Dragii mei, este foarte posibil, ca sa aflam de lansarea unui nou Satelit de supraveghere a Terrei sau chiar pentru o alta Planeta. 
S-ar parea ca acest nou Satelit .sa  aiba un mai mare succes decat SATELITII lansati pana acum.
Vom trai si vom vedea dragilor.
Speram ca sa fie de bine.
                          Cu dragoste,Maria.
P.S.


                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:







9 comentarii:

  1. S-ar putea sa fie vorba de un nou stat ''satelit' cum se pare ca este Turcia care se pare ca s-a inscris pe 'orbita'Moscovei in urma divergentei din Siria cu privire la problema Kurda ,cind kurzii au fost aliati cu americanii contra Rusiei si sirienilor ce-l sprijine pe presedintele Siriei.
    Dar si in Venezuela, Turcia desi e in NATO a trecut de partea Rusiei si Chinei in tabara celor ce sprijine pe presedintele comunist Maduro, in opozitie cu NATO care sprijine noul presedinte interimar autoproclamat,sef al parlamentului si cerut de populatia revoltata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Proiectul "Dacul": satelitul pe care Armata Română vrea să îl trimită în spaţiu




    Armata Română se pregăteşte să cucerească Universul. Ministerul Apărării Naţionale vrea să trimită în spaţiu 400 de milioane de euro sub forma unui satelit de ultimă generaţie. Acesta ar urma să întărească securitatea graniţelor. În plus, în caz de cutremur, când nu va funcţiona telefonia mobilă, satelitul va permite comunicarea între salvatori şi românii care au nevoie de ajutor.

    Sute de milioane de euro cheltuieşte Ministerul Apărării Naţionale pentru achiziţia de blindate, tancuri, şenilate şi maşini de luptă noi. Acum, lucrează la un proiect scos recent de sub clasificarea: secret de stat! Nume de cod: "Dacul".

    Este vorba despre un satelit care va fi produs în 20 de ţări. România este una dintre ele. Va avea 70 de metri înălţime şi 90 de metri înălţime şi va fi asamblat în Elveţia. Lansarea pe orbită se va face din America de Sud, dintr-o bază situată în Guiana Franceză.
    După ce va deveni operaţional, Ministerului Apărării Naţionale va putea avea acces la date de la ceilalţi sateliţi meteo şi comerciali. În acest fel, prin linii securizate, vor comunica toate trupele armatei române: maritime, aeriene şi terestre. În caz de calamitate, dezastru natural sau chiar conflict armat, când liniile terestre sunt afectate, principalele instituţii - Ministerul de Interne, cel de Externe şi Ministerul Sănătăţii, vor putea folosi telefonia prin satelit.
    Proiectul a început în urmă cu zece ani.

    https://observator.tv/stiinta/proiect-dacul-satelit-armata-romana-spatiu-279134.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea o aratat despre asa ceva nici la tv,nu am auzit...interesant...

      Ștergere
    2. 00.23 Proiectul a fost clasificat ani de zile ca fiind secret de stat .

      Ștergere
  3. MARIUS IOAN PISO, preşedinte al Agenţiei Spaţiale Române:

    Un airbus mare A 380 costă la preţ de catalog cam în jur de 400 de milioane euro. Un satelit costă tot cam atât.
    Până acum, militarii închiriau linii securizate de comunicaţie prin satelit.
    GABRIEL LEŞ, ministrul Apărării Naţionale:

    În acest moment se plătesc câteva milioane de euro pe an pentru astfel de servicii satelitare de care ministerul are nevoie. Beneficile pe care le-am putea avea ca furnizor de servici satelitare si bineinteles pentru zona militara ar fi ceva extraordinar.
    Mai mult, astfel de servicii închiriate sunt împărţite.
    Între instituţii care nu au neapărat legături între ele.
    MARIUS IOAN PISO, preşedinte al Agenţiei Spaţiale Române:

    Satelitul este utilizat în acelaşi timp de televiziunea dumneavoastră, care transmite o finală de campionat de fotbal, care la un moment dat se prelungeşte. în acea clipă, providerul taie comunicaţia pentru armată.
    Când vom avea propriul aparat orbital, România va putea câştiga milioane de euro pe an din închirierea de frecvenţe.
    Satelitul Ministerului Apărării Naţionale nu e primul satelit cu care România are de-a face.
    În 2012, pe orbită a ajuns Goliath, un nano-satelit de mărimea unei agende, care a costat 300.000 de euro şi a supravieţuit doar câteva zile.
    Satelitul de 400 de milioane de euro, ar urma să fie lansat, cel mai devreme, în 2025.

    RăspundețiȘtergere

  4. India lansează în orbita terestră un nou satelit militar, Microsat-R

    Scris de SpaceAlliance
    Categorie: Ştiri astronomie
    Publicat: 29 Ianuarie 2019

    Prima lansare spaţială a Indiei în 2019 s-a produs pe 24 ianuarie. Într-un rar zbor de noapte de la baza spaţială Satish Dhawan Space Centre din Sriharikota, Agenţia Spaţială Indiană ISRO a adus pe rampă o versiune nouă a rachetei PSLV, denumită DL, cu doar 2 boostere, în loc de cele 6 cu care este echipată de obicei. A fost vorba despre zborul cu indicativul C44.

    Pe lângă lansarea satelitului militar Microsat-R, a fost aşadar şi un bun test pentru a vedea dacă se poate scădea preţul în cazul zborurilor uşoare care nu solicită toată capacitatea de transport a rachetei.
    De aceea, după separarea satelitului, misiunea a continuat până când treaptă a patra a atins 450 km altitudine, la o înclinaţie orbitală de 98,76 grade.

    PSLV (Polar Satellite Launch Vehicle) este principalul vehicul de transport pentru programul spaţial indian şi nu numai. În ultimii 10 ani el a fost folosit de multe alte naţiuni pentru a-şi transporta sateliţii în spaţiu, pentru că ISRO a fost întotdeauna deschisă la colaborări şi, dacă putem spune aşa, racheta şi-a depăşit latura tehnică şi a căpătat şi o dimensiune diplomatică, devenind în timp un bun ambasador pe plan internaţional.

    Însă nu trebuie uitată aici şi partea financiară - în tot acest timp zborurile comerciale realizate de la Satish Dhawan Space Centre au suplimentat consistent bugetul ISRO, însă acum suntem într-un context complicat în care toată lumea aleargă după costuri mai mici.
    ISRO a reuşit să vândă până acum cu succes capacitatea liberă a lansatoarelor sale prin gruparea mai multor sateliţi la bord (în special în domeniul Cubesat), însă acum însă piaţa s-a aglomerat şi vorbim despre o presiune venită din partea unor noi jucători gen Rocket Lab, de aceea este nevoie de o revizuire a politicii comerciale.
    În această cheie trebuie văzut şi zborul C44: dacă o rachetă relativ veche cum este PSLV, în pofida preţului mic de producţie şi de operare, va reuşi să facă faţă noii concurente, timpul va dovedi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie spus că nu doar configuraţia de zbor a fost diferită, ci s-a umblat şi la treapta a patra a rachetei, PS4, care se doreşte a fi utilizată pe viitor drept platforma de test pentru diverse experimente. Sistemele sale (calculatorul său de bord, sistemul electric etc) au fost cuplate cu cele ale unui mic nanosatelit denumit Kalamsat v2, dezvoltat de grupul de amatori Space Kidz.
    Un experiment similar fusese încercat în iunie 2017 la bordul rachetei suborbitale Terrier Orion a NASA.
    Însă graţie diferenţei de putere între rachete, faţă de acela, masa a crescut de peste 10 ori, de la 0,1 kg la aproximativ 1,2 kg.
    Treaptă a patra a lui PSLV fusese modernizată deja din punct de vedere hardware în ultimii doi ani, permiţând acum porniri şi opriri succesive ale motorului, dar şi staţionări mai îndelungate pe orbită.

    Pe lângă DL, PSLV zboară în acest moment versiunile G, CA şi XL, aceasta din urmă cea mai puternică, capabilă să transporte până la 3,8 tone în LEO şi până la 1,3 tone în GTO.

    https://www.scientia.ro/stiri-stiinta/stiri-astronomie/7321-india-lanseaza-in-orbita-terestra-un-nou-satelit-militar-microsat-r.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Astazi am auzit ca un cercetator american ar fi aflat, in urma calculelor pe care le-a facut, ca in curand vor aparea nave extraterestre, care deja ar fi trecut de orbita lui Jupiter!
    Oare-i posibil ?

    RăspundețiȘtergere