vineri, 15 februarie 2019

S -A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! URSII POLARI UN REAL PERICOL PENTRU OAMENI !


                                                 Dragii mei,

Scriam in urma cu o zi,un articol cu titlul :
INVAZIE  A URSILOR  POLARI  !  URSII POLARI  VIN  PESTE  OAMENI  !

Acum 1 zi - Datorita incalzirii globale dragilor, URSII tind sa vina printre locuintele oamenilor,cautatndu-si hrana cea de toate zilele. Acesta ... "20% din masa totala,invadata de Ursii 

Va multumesc tuturor,pentru ajutorul vostru de nepretuit,si anume,acela de a ma ajuta cu articolele care se adeveresc!
Şi iata dragilor,ce masuri au luat Autoritatile ruse, pentru a apăra oamenii de atacul ursilor polari :

Acum 1 oră - Locuitorii unui oras rusesc din Arhipelagul Novaia Zemlea din Arctica urmeaza sa primeasca protectie militara pentru a se apara de un aflux de ...
Acum 6 ore - Locuitorii unui oraş rusesc din Arhipelagul Novaia Zemlea din Arctica urmează să primească protecţie militară pentru a se apăra de un aflux de ...

Iata si articolul meu mai pe larg:


                14  Februarie 2019,ora 6,35 !

                                Dragii mei,
Tot in aceasta dimineata dragilor, aud glas care spune ceva despre Ursii polari.
Datorita incalzirii globale dragilor, URSII tind sa vina printre locuintele oamenilor,cautatndu-si hrana cea de toate zilele. Acesta,este un lucru foarte grav si extrem de ingrijorator.
Iata ce spunea un glas :

          "20% din masa totala,invadata de Ursii polari.
             Invazie de Ursi polari."

Prieteni dragi, asa cum am mai spus adeseori,ne asteapta vremuri grele ,vremuri tulburi in care vom avea de suferit sufleteste si trupeste.
Dar nu trebuie ca sa deznadajduim !
Sa ridicam inima si sufletul nostru catre Cer, si sa cerem ajutor de la PREA SFANTA TREIME si de la MAICA DOMNULUI,si astfel, vom primi fara nicio indoiala ajutor,vom primi dragoste si putere sufleteasca si trupeasca. 
Cine are dragoste,Credinta si nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,are tot ce-i trebuie ca sa se mantuiasca.
                            Cu dragoste,Maria.

Iata si Informatia ARMATEI ruse:


Rușii trimit armata să apere un oraş invadat de urşii polari înfometaţi

Ultimul update: Vineri 15 Februarie 2019 17:49
Data publicarii: Vineri 15 Februarie 2019 15:38
Categorie: Internaţional
invazie, ursi polari, rusia, Novaya Zemlya
Locuitorii unui oraş rusesc din Arhipelagul Novaia Zemlea din Arctica urmează să primească protecţie militară pentru a se apăra de un aflux de urşi polari înfometaţi, au anunţat vineri autorităţile.
Oraşul, Belushia Guba, a implementat un ‘regim pentru situaţii de urgenţă’ în ultima săptămână, în contextul în care 50 de urşi polari au intrat în zone rezidenţiale, a precizat administraţia locală, conform Agerpres. 
“Este imposibil să fugi de un urs polar!”, a precizat administraţia într-un comunicat.

"Aggressive" polar bears stage "mass invasion" of town https://trib.al/jQyQrgh 

Din cauza unui deficit de mâncare, urşii polari îşi îndreaptă atenţia asupra oricărei surse potenţiale de hrană, inclusiv oameni”, se mai arată în comunicat.

10 comentarii:

  1. Doamna Maria am o intrebare am vazut de multe ori pe blogul acesta ca multe persoane ziceau ca iisus vine la primavara de sfantul gheorghe sau de florii intrebarea mea este dece nu va spus si voua iisus aceste date si indicii ca la cineva ia spus si anul cand va veni 2020

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe la noi coboara ursul din padure, care padure, casa ursului, a fost defrisata cu bestialitate, afectand totodata echilibrul ecologic (habitat, biotop, ecosistem) cu consecinta perturbarii vietii la toate nivelurile. Vortexul polar atrage in locurile afectate ursii polari. Polii magnetici se inverseaza sub ochii nostri, schimbari hibride (tehnologice, cu aport uman si nu numai, in viziune personala). Sa ne aparam de ursi sau sa traim cu ursu-n casa? In Africa, maimutele sant ca la ele acasa, cangurii la fel in Australia. Ceva se intampla...

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate este invers. Oamenii sunt un real pericol pentru intreaga planeta. O planeta asa bogata in fauna si vegetatie cum este Terra sunt foarte rare in Univers.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragilor,
    Vad ca v/ati inmultit ca ciupercile dupa ploaie cu jignirile asupra mea, cu insultele si cuvintele mizere ce ies din gura voastra spurcata!
    Cred ca s- a umplt paharul ! DUMNEZEU sa va rasplateasca voua după vorbele si faptele voastre . Ce-mi doriti voi mie,sa va dea BUNUL DUMNEZEU voua ! Iar ce va doresc eu voua celor care ma batjocoriti,injurati si jigniti,si-mi scrieti cele mai gretoase cuvinte,sa-mi dea BUNUL DUMNEZEU mie ! Tineti mine : Cand va va fi lumea mai draga,atunci vă va veni rasplata din CER.DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu sunt bagati in seama o sa ii enerveze si mai rau si asta e bine ca se otravesc singuri. Deci sa fie lasati in pace sa jigneasca cat vor. Cuvintele jignitoare adresete unei persoane nu pot face rau decat cu acordul persoanei jugnite.

      Ștergere
  5. Iată la avatar, cum conștiința Terrei a creat o cămilă cu două cocoașe în conturul reliefului Oceanului Indian.
    Oceanul Indian=o cămilă.uimitor cât de bine este conturat capul.chiar deasupra Australiei.in avatar nu e redat prea bine dar o sa-l afisez altădată.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari , doamna Maria, sunteti numarul 1 ! .

    Nu mai puneti la suflet, taiati-le dreptul la replica daca acesta replica a lor inseamna limbaj murdar.

    RăspundețiȘtergere
  7. Taiati-le macaroana doamna Maria, si epoletii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mai publicati mesaje cu vorbe grele.e simplu.

    RăspundețiȘtergere