joi, 19 noiembrie 2015

FRANŢA VA FI ÎNGENUNCHEATĂ ! NOI ATENTATE CU MULTE VICTIME !

                                         19 Noiembrie 2015, ora 3,05 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

Din nefericire în FRANŢA , Atentatele teroriste se vor intensifica ! Am scris de mai multe ori, despre Atentatele din Franţa.
Dar iata ce spune din nou, un glas astazi în zori.
Citez:
          
                         "În Franţa ,se va întâmpla că va cădea ! Este timpul ,sa chemăm Rugaciune multă.
               Victimele atacului, e -n Franţa !"

Dragii mei, din păcate acesti indivizi care omoara cu atâta cruzime si sânge rece, nu se vor opri.
Ei cred că dacă îşi ucide Aproapele pentru Credinţa lor, ei vor mosteni ÎMPĂRATIA  Lui Allah!
Căci asa se cheama Dumnezeul lor, Allah !
Ce bine ar fi,dacă oamenii s-a intelege intre ei, si indiferent de Religie, sa traiasca ca fratii.
Nu trebuie sa ucidem pe Aproapele nostru, pentru că are o alta Credinţă.
Fiecare ar trebui sa creada , in ce vrea si cum vrea. 
Daca ne nastem intr-o nume CREDINŢĂ, Mântuitorul ne spune ca ,trebuie să respectam acea CREDINTA, dar nicidecum sa facem rau celorlalti, care nu au aceeasi optiune ca a noastra.
Asa cum spune şi în MESAJUL  DIVIN de mai sus, avem nevoie de multa RUGACIUNE. 
Sa-L rugam pe BUNUL  DUMNEZEU si pe MĂICUTA DOMNULUI, ca sa nu mai ingaduie acestor indivizi, să omoare oameni nevinovati.
Sa le lumineze mintea, si sa-i indeparteze de la tot răul.
                                               Cu dragoste,Maria. 

 

22 de comentarii:

  1. Va multumesc pentru tot! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. ...va cădea adică va fi îngenuncheata de situație....și observ ca mai mult Franța este atacată din toate părțile...D zeu să i apere. Va așteptăm cu drag la tv!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum doua zile mi s-a aratat un chip de femeie iar sub ea era scris cifra "666". Deasupra ei era un a mare "A", la stanga ei era trecuta cifra 3. Daca intorceam imaginea invers cu capul femeii in jos, aparea chipul satanei cu coarne. Apoi au aparut tot felul de demoni, moarte, foc, specii de extraterestri, gri, reptilieni, lupi.Ieri mi s-a aratat semnul euro "€", la dreapta lui coroana reginei Angliei, sub acestea cifra 2, deasupra lor un nor in care statea satana, cu, coarne si se uita in jos la semne. La stanga norului parea sa fie o bomba care se prabusea asupra euro si a coroanei. Tot ieri mi-a aparut pe perete cifra 666. Pe tavan a aparut acum cateva luni ceva gen ozn din care ies niste raze. Mai apare ceva scris dar nu deslusesc ce scrie. Scrie ceva gen "As" restul nu deslusesc. Astaroth, Aser, Asael. Nu stiu sigur ce scrie cu exactitate. Acum o luna sau mai mult, mi-a aparut harta nord estul Africii cu sud estul Europei. Pe granita Turciei cu Siriei erau pe ce, de fapt in stratosfera, caci se vede ca si cand ai privi pamantul din satelit, capul Domnului nostru Iisus Hristos care sta fata in fata cu satana. Domnul il privea de sus si satana de jos. Deasupra Israelului era scris cu litere mari "H.R.", chiar deasupra Ierusalimului. HR de la Hristos, Unsul in traducere libera. Daca intorceai imaginea la 90* imaginea Domnului cu a satanei se unesc si formeaza un cap de lup cu ochii galbeni stralucitori. Pe tot pamantul se vad gropi din care ies oameni, demoni. Gropile sunt luminate si parca ies din pamant. Se mai vede cand rasucesc lumea, in pozele pe care le-am facut atunici, un cap de miel, care are deasupra lui un cap de lup cu gura cascata ca si cand ar inghiti mielul, iar deasupra lupului un cap de demon sau moartea cu gura cascata, ca si cand ar inghiti capul lupului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte multe, cum am mai mentionat. Am peste 800 de poze. Zilnic primesc mesaje desenate pe care le forografiez. Nu mereu fiindca uneori primesc si de 2-3 ori pe zi aceste mesaje si ar fi insemnat sa fac mii de poze. Pozele sunt cu data si ora la care le-am facut cu telefonul. Primesc ai altfel de viziuni si semne dar numai cand vrea El. Eu nu am nicio putere, eu nu fac nimic special, sunt doar un mesager. Cand pot, voi impartasi cu voi mai maulte. Din pacate aseara, mi s-a aratat din nou urgia. Bucurati-va, caci El vine si sa nu va fie frica de toate cate urmeaza, caci potrivnicul se hraneste cu frica. Am vazut ca cineva postase ca se infricoseaza de mesajele doamnei Maria, si ca daca stie dinainte ce se va intampla, de ce nu schimba toate acestea. Fiindca nu poate. Asta este voia Tatalui. Toate trebuie sa se intample pana la venirea Fiului. Acum 2000 de ani, Domnul a varsat sangele sau cu voia Tatalui, pentru pacatele noastre si pentru mantuirea noastra, si nu a avut nicio vina. Acum a venita randul nostru sa varsam sangele nostru si sa udam pamantul cu el, pentru pacatele noastre. Domnul a inchis ochii si ne-a lasat carnea in mainile satanei si sufletele in mainile noastre. Cu carnea si cu oasele noastre, satana va face ce va voi. Cu sufletele voastre, faceti ce veti voi. Voi decideti pana la venirea Domnului cui le veti inchina. Acesta este liberul vostru arbitru, de la Tatal si nici satana nu are putere asupra liberului vostru arbitru. Mesajele pe care vi le da doamna Maria si cu mine sau altii, sunt nu ca sa impiedicam acele tragedii, caci noi nu avem nicio putere, suntem niste simpli mesageri. Mesajele sunt ca sa va treziti constiinta, sa nu mai traiti in ignoranta, sa va luminati mintea, inima si sufletele pentru mantuirea lor. Domnul nu vrea sa va piarda, vrea sa va adune, caci umblati ca oile ratacite prin lume, cu mintea intunecata si inima impietrita si sunteti inconjurati de haite de lupi, iar pastorul vostru va cauta ca sa va salveze de lupi sa nu fiti sfasiate. Daca voi nu-L strigati ca sa va auda si sa va vina in ajutor, atunci cum sa vina la voi? Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea si marirea si slava este numai in mainile Sale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care "eu", Anonimule"? De d-na Maria am tot auzit, dar tu? Cine eşti? Nu ştii să te semnezi?
      Ţi-e teamă?
      Hai, curaj, dacă tot susţii cele de mai sus şi ai într-adevăr multe fotografii!
      Postează-le pe toate, deschide un blog, pune numele real şi să vedem ce spun şi alţii despre ceea ce ai tu de spus!
      Succes!

      PS - Si...apropo'! Iisus Hristos nu poate? Haida de'! N-am auzit până acum de vreun lucru pe care Mântuitorul să nu-l poată face! El poate orice, face orice, oricând, căci El şi Tatăl una sunt (Ioan 10:30 - 38).

      Ștergere
    2. Nu esti putin cam instigator, domnule Rory cu chip de papusa cu voal? "Anonimul" pe care incerci sa il provoci a explicat mai de mult care este pozitia sa si sigur nu-ti va raspunde la provocare. Daca chiar vrei sa stii mai multe, mai cauta pe blog in urma. Daca nu, poate faci bine si mergi la lucru pe alte bloguri. Cei care intra aici isi doresc liniste. Iti multumim anticipat pentru cooperare.

      Ștergere
    3. Bine ati zis!
      Sa vedem daca va face ce ar fi normal.Adica sa spuna/arate mesajele sau pozele primite!

      Ștergere
    4. De ce consideri ca pozele si mesajele pe care le-am facut la mesajele primite, este "normal" sa le arat lumii. Defineste normalitatea. Poate ca aceste mesaje mi-a fost dat sa le stiu si sa le cunosc doar eu, fiindca acolo apar chipurile a multor specii de extraterestri sau demoni. Faptul ca ni se arata, este ca sa ma obisnuiesc cu chipurile lor, sa ii cunosc si sa nu ma tem de ei cand vor veni. Sa creeze o obisnuinta in perceptia mea. Daca ar fi vrut sa fie facut cunoscute toate lumii, ar fi proiectat pe Palatul Parlamentului, Empire State building sau pe tot cerul pamantului. Am vrut de multe ori sa le arat dar am fost oprit. Acum se pare ca nu s-au mai opus, dar din pacate nu s-a aratat nimeni interesat sa le primeasca, ca sa le arate lumii. Rory, nu am sa-ti raspund la provocarea agresiva pe care o exprimi din frustrare, necunoastere si multa frica. Esti cuprinsa de frica, teaman de necunoscut si neprevazut si incerci sa-ti faci curaj devenind agresiv-degensiva. Cauti raspunsuri la lucruri pe care nu le cunosti sau nu le intelegi. Daca m-ai cunoaste sau ai sti numele meu, cu ce te-ar ajuta mai mult. Suntem 7 miliarde pe pamant, dar nu-i cunosti pe toti si nici numele lor nu le stii. Cat despre Domnul Iisus Hristos, adevarat el poate tot, dar la fel de bine implineste voia Tatalui si isi tine promisiunea. 100 de ani i-a promis satanei ca-l va mai lasa sa aduca urgie pe pamant, iar timpul necuratului e scurt. Mai are maxim 2-3 ani. De aceea se manifesta cu toata furia asupra lumii, si va fi mai rau. Inca nu ati vazut nimic din ce vine. Adevarat, Tatal este in Fiul, iar Fiul este in Tatal si Duhul Sfant din Tatal purcede. Ei sunt 3 si 3 sunt Unul. A spus Domnul: " Sunt 3 zei. Unde sunt doi sunt si Eu. Unde e un zeu, sunt si Eu.", evanghelia apostolului Toma. Domnul Iisus Hristos poate sa faca si sa implineasca tot, dar cand s-a lasat in mana omului si a fost rastignit, a implinit voia Tatalui. La facerea lumii spus-a Dumnezeu Tatal: Sa facem om dupa chipul si asemanarea Noastra." La schimbarea la fata, nu statea Mantuitorul jos si Tatal ii vorbea din cer? Cand a cerut sa fim iertati ca nu stim ce facem, nu acerut acestea Tatalui. Cand a inviat pe Lazar, sau pe altii, nu a cerut Tatalui sa il trimita in trup? Ziua cand va veni Fiul, nu o stie doar Tatal. Tu Rory, nu esti in tatal tau si tatal tau este in tine? Se numeste genetica. ADN-ul tatalui tau este in tine si ce se regaseste in tine se afla si in tatal tau, dar sunteti doua persoane distincte. Teama nu am de nimeni si nimic pe lumea aceasta si in cea ce vine si nici tu nu ar trebui sa te temi, caci teama vine de la satana, si se hraneste cu ea. Domnul sa va binecuvanteze.

      Ștergere
    5. cu tot respectul va rog sa ne spuneti la ce va referiti cand spuneti " si va fi mai rau. Inca nu ati vazut nimic din ce vine."? adica Maica Domnului si Sfintii placuti lui Dumnezeu stau si se uita la noi fara sa asculte rugacunile noastre? nu ceea ce cerem de la Maica Domnului grabnic ajutatoare primim ca eu asa stiam . nu mai au Sfintii putere sa ne apere ? sau rugaciunea lor nu mai e ascultata de Bunul Dumnezeu? ati mai scris ca demonii ne vor sfarama oasele si ne vor smulge carnea ... pentru ce aceste mesaje care aduc groaza in oamenii frica e de la rau dar mesajele acestea ce scop au de unde sunt ?daca totul e scris si nimic nu se poate schimba care mai e rostul nostru ? sa inteleg ca indiferent cum traim, in rugaciune sau nu , tot aceeasi soarta avem ? nu pot crede ca un om care cheama numele Domnului in ajutor primeste soarta descrisa de dumneavoastra nu cred ca e drept

      Ștergere
    6. Cei care vor crede si vor deveni mai buni, mai milostivi, isi vor iubi Aproapele, Duminica vor merge la SFANTA BISERICA,daca nu lucreaza la stapan, acestia vor fi ocrotiti.
      Cei carora le e teama de astfel de evenimente,inseamna ca au foarte puţina CREDINŢA si NADEJDE in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI.
      Iar TATALUI CERESC, nu-i place ca sa iubim LUMEA cu toate ale ei, mai mult decât pe EL care ne-a creat după Chipul si asemănarea SA!
      Oare la televizor, in presa ,în Mass -Media in general, nu sunt stiri despre CUTREMURE DEVASTATOARE, despre Furtuni si boli. Ce faceti voi atunci, daca va sperie aceste TITLURI ? Schimbati canalul! Si aici dragilor, daca va sperie, si nu intelegeti deloc scopul acestor MESAJE care se adeveresc, sunteti liberi sa alegeti orice alt mod de viata.

      Ștergere
    7. dna maria mesajul nu era ca dorim sa nu mai urmarim blogul ci ca dorim un gram de speranta ca Bunul Dumnezeu in marea Lui iubire se va indura de cei care se intorc cu fata spre El. credinta adevarat au sfintii , cei care s-au intors la Dumnezeu de putin timp au nevoie de sustinere altfel si putina credinta care au dobandit-o se risipeste ori Dumnezeu a trimis pe IIsus pentru pacatosi sa se intoarca la credinta nu pentru cei drepti , intrebarile puse sunt pentru a ne lamuri , nu pentru critici daca ase se intelege de catre dumneavoastra. si da ne este teama caci fiecare dintre noi am facut pacate in fata Bunului Dumnezeu nimeni nu este fara de pacat .de la tv nu asteptam mare lucru stirile nu vin cu explicatii sunt doar stiri si atat , de la dumneavoastra cei care primit aceste mesaje asteptam si solutii , speranta ,la tv este manipulare la cei care posteaza aici asteptam si altfel de postarii macar un gand de incurajare cu stima

      Ștergere
  5. Doamne aparane pe noi .Amin

    RăspundețiȘtergere
  6. pretul petrolului platit prin razboi cu singele lor

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa parerea mea ,nu cred ca vor mai avea loc atentate in Franta ;din cele ce vi s-a transmis nu rezulta ca ar urma alte atentate ci doar o reintoarcere a omului catre rugaciune si Dumnezeu si compasiune cu victimele atentatului din Franta;nu cred in interpretatrea dvs.
    P.S.Ati mai dat-o in bara si cu alte "viziuni", vezi cea cu Udrea la inchisoare , sau ca vor continua protestele de strada etc.
    P.P.S. sunt 2 comentarii mai sus prea gogonate ;mai degraba cred ca-i caz de psihiatrie

    RăspundețiȘtergere
  8. D-na Maria, "In Franta, se va intampla ca va cadea" nu inseamna numai ca se vor intensifica actiunile teroriste ci ca musulmanii vor prelua puterea politica.
    Au preferat sa importe musulmani in loc de europeni.
    Probabil ca trebuie sa traga si pentru ca Franta a fost tara coloniala.

    Stiti de ce unele lovituri karmice apar mai devreme si altele apar mai tarziu ?
    Pentru ca ele lovesc doar in momentul in care cel afectat constientizeaza vina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aiureli...musulmanii nu vor prelua niciodata puterea politica a Frantei- "nu mor caii cand vor cainii! "Incetati sa mai ganditi asa catastrofal,caci in acelasi timp o atrageti catre voi insiva.
      Karma ,exista doar pentru cei ce cred in ea( din pacate si tu ) caci asa invatati voi la yoga...Crestinii adevarati cred in iubirea si in iertatrea Domnului IIsus,in spovedania cea sfanta!eu asa ced!
      Domnul IIsus sa ne binecuvanteze pe toti!
      Viori

      Ștergere
    2. Dap. Despre karma nu se invata doar in yoga. Despre karma se poate citi si invata si in alte lucrari sau chiar religii: budism si hinduism, 2 din cele 5 mari religii - Crestinismul, Iudaismul, Islamismul. Nu neaparat in ordinea aceasta ca sa nu fie " piatra de poticnire " pt cine citeste. Fanatismul se naste din Religie, iubirea si iertarea din Credinta. "Şi au zis apostolii către Domnul: Sporeşte-ne Credinţa.Iar Domnul a zis: De aţi avea Credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice acestui sicomor: Dezrădăcinează-te şi te sădeşte în mare, şi vă va asculta."
      Am scos doar un citat. Nu mai citi Biblia cu ochii inchisi, deschideti ochii sufletului si citeste.
      Parintele Arsenie Boca, credea si studia metempsihoza ( reintrupare pe romaneste), crezi ca nu stia de Karma - vezi declaratiile Parintelui Arsenie Papacioc.
      Nu lua de buna ce-ti spun eu, ci "Cercetati-le pe toate, dar pastrati-va doar cele de trebuinta!" spune Apostolul Pavel.
      Doar asa te vei elibera de ura si furie si vei deveni tolerant si iubitor cum spui.
      Iar despre Spovedanie: Important este să avem în vedere cele patru elemente ale Tainei Spovedaniei: să nu mai faci păcatul, să-l mărturiseşti, să te dezlege duhovnicul şi să faci canonul dat de duhovnic. Daca ai fost si te-ai spovedit cum poti spune: Voi la Yoga? Doar suntem toti FII de Dumnezeu, deci: Isus i-a zis: „Femeie, unde sunt pârâșii tăi? Nimeni nu te-a osândit?”. „Nimeni, Doamne” i-a răspuns ea. Și Isus i-a zis:” Nici Eu nu te osândesc. Du-te, și să nu mai păcătuiești.” Ioan cap. 8:1-11.
      Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun. Intelepciune

      Ștergere
    3. Nu am judecat pe nimeni ,mai ales ca am practicat 12 ani yoga... Am ales sa CRED in iubirea si in iertarea Domnului si asa CRED eu ca nu ii mai permit Karmei (daca pot sa ma exprim asa)sa se mai manifeste.Asta e CREDINTA mea,iar Dumneata crezi in ce vrei!Cine vrea sa tina "stans cu dintii" de karma nu are decat...
      Intelepciune si Modestie!
      "Deci, daca tu te-ai nascut in Romania, care este o tara Crestina, Ortodoxa si Catolica, automat ai de invatat din aceste doua Religii. Nu din Budism, Islamism, Iudaism sau Hinduism. Ca altfel te-ai fi nascut acolo. Nu-i normal?!?" ;)
      V

      Ștergere
    4. "Cine scoate sabia, de sabie va pieri" = karma.

      Ștergere
    5. "Fiule, iertate îţi sunt păcatele tale! " =IERTAREA :)
      depinde ce alegem...

      Ștergere
    6. Ok. Prea multi pe Anonim si nu stiu cum pot sa raspund.
      Recunosc ca initial am avut o rabufnire de orgoliu cand am citit replayul, dar, am decis (si mi-e foarte greu, recunosc) sa nu "scot sabia".
      Karma, vrem nu vrem, ne convine, nu ne convine exista, o caram dupa noi, poti citi despre ea pina si in tratatele despre regresii. Nu ne este spusa mota mo in Biblie, nu inseamna ca nu a fost, este si va fi studiata de cei ce se ingrijesc de Calauzirea noastra Spirituala.
      Ai facut Yoga 12 ani, foarte bine, ai fost dezamagit de Bivolaru cand sa retras, nu inseamna ca ce ai studiat 12 ani trebuie blamat. Ai redescoperit Credinta prin Ortodoxie, poate asta a fost si planul Lui. Altfel ai mai fi ratacit si acum. Ia ce e bun din Yoga, impleteste cu ce primesti din Ortodoxie si vei descoperi ceva ce nu ti-ai imaginat.
      Sfatul meu. Daca mai vrei sa dezbatem problema, cu toata placerea.
      Romanul a avut nevoie de apariatia curentului Yoga, Reiki, Qi Gong sa redescopere Biserica Ortodoxa si Credinta. Parintele Arsenie Boca e la Prislop din 90 si cu toate acestea a fost descoperit si mediatizat acum probabil 2 ani. Pina atunci stiau de el "doar" cei ce studiau Bioenergia, Esoterismul, Yoga.

      Ștergere
  9. Recomand tuturor sa citeasca cartea lui Toni Victor Moldovan,ProgramulTerra(De ce e biblia neagra)e drept ca de cand a aparut aceasta carte au aparut si Biblii cu copertile rosii.(cartea a aparut prin `91,prima editie)daca o veti citi,veti intelege multe si nu ve-ti regreta,totul e programat sa se intample.Sa nu credeti ca sunt o atee,Doamne fereste,muncesc in strainatate si primele mii de euro i-am investit i Sf.Biserica in orasul din care sunt si am ajutat mult-milostenie,dar incerc sa inteleg cine suntem de fapt si incotro ne indreptam,Doamne fie-ti mila de noi.

    RăspundețiȘtergere