marți, 5 februarie 2019

MASINI PLINE CU SOLDATI ,VIN DINSPRE APUS SPRE RASARIT !


                                  4 Februarie 2019,ora 7,17 !

                                  Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata ,treaza fiind si stand in pat cu ochii inchisi (asa vad eu cel mai bine ),vad Masini din caelea mari care transporta militari,soldati.
Masinile veneau dinspre Apus spre Rasarit si era un adevarat convoi.
Soldatii aveau cu totii pustile pe umar.
Dragii mei,as vrea sa va spun ca m-au cutremurat aceste imagini,avand in vedere ca ,tensiunile dintre RUSIA si SUA au crescut ingrijorator de mult.
Iata:

Rusia ameninţă SUA. Moscova anunţă că va dezvolta noi... - RTV.net

Acum 9 ore - Rusia ameninţă SUA. Moscova anunţă că va dezvolta noi sisteme de rachete după retragerea americanilor din Tratatul INF. Publicat: (acum 7 ...      

RUSIA a pregătit cele ZECE RACHETE care pot DISTRUGE SUA. O ...

Acum 6 zile - RUSIA a pregătit cele ZECE RACHETE care pot DISTRUGE SUA. .... rtv.net. Gabriela Firea îl ameninţă pe Liviu Dragnea cu dosar penal.


usia ameninţă SUA. Moscova anunţă că va dezvolta noi sisteme de rachete după retragerea americanilor din Tratatul INF

Publicat: (acum 9 ore) // Actualizat: (acum 9 ore) // Sursa: romaniatv.net 
Federaţia Rusă trebuie să dezvolte o variantă terestră a sistemului maritim de rachete cu rază lungă "Kalibr" în perioada 2019-2020 şi tot în această perioadă este necesar să fie elaborat un sistem terestru cu rachete hipersonice cu rază lungă, ca răspuns la decizia SUA de a se retrage din Tratatul privind Forţele Nucleare Intermediare (INF), a declarat marţi ministrul rus al apărării Serghei Şoigu, citat de agenţiile ruse de presă şi de Reuters.

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat sâmbătă că Federaţia Rusă şi-a suspendat participarea la Tratatul INF, încheiat în timpul Războiului Rece între SUA şi Uniunea Sovietică, după ce Washingtonul a anunţat că se retrage din acest tratat, acuzând Moscova de încălcarea prevederilor acestuia. Tot atunci Vladimir Putin a declarat că Rusia trebuie să dezvolte noi rachete ca răspuns la acţiunile SUA.
Sistemul de rachete "Kalibr" are mai multe versiuni care diferă în ceea priveşte modul în care rachetele sunt lansate, domeniul de aplicare, natura ţintelor şi viteza. Aceste rachete pot fi echipate cu focoase convenţionale sau nucleare. Submarinele ruseşti sunt echipate cu rachete "Kalibr".
De asemenea, potrivit declaraţiilor de marţi ale lui Serghei Şoigu, experienţa desfăşurării de acţiuni militare în Siria, cu ajutorul unor arme de înaltă precizie, dictează necesitatea de a dezvolta grupările de sateliţi militari.
Statele Unite ale Americii au anunţat că se retrag de sâmbătă din Tratatul privind Forţele Nucleare Intermediare semnat în 1987 cu Rusia, pe care o acuză că a încălcat acest acord, precizând că vor "notifica oficial Moscova şi alte părţi din tratat" în ce priveşte această retragere, care va intra în vigoare peste şase luni, perioadă în care aşteaptă ca Rusia să revină "în mod complet şi verificabil la respectarea tratatului, distrugând rachetele, lansatoarele şi echipamentele asociate care îl încalcă".
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne daruiasca sanatate,pace si liniste sufleteasca si PACE in lumea intreaga,dragilor !
                             Cu dragoste,Maria.

P.S.


                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



                                

10 comentarii:

  1. O fii americanii care vin din apus....Sa vina odata,cu o moarte sintem datori fiecare dintre noi, care scapa e bine,care nu ,si asa e bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bucurati-va... Nimeni nu se atinge de aceasta tara...tot ce își dorește Dumnezeu de la voi este sa fiți uniți, sa fiți o familie, sa va ajutați între voi și mereu sa credeți în ajutorul lui... Credeți în voi, iubiți viata și iubiți-vă pe voi. J

    RăspundețiȘtergere
  3. Rusii ameninta ca in cazul unui conflict cu SUA vor sterge instantaneu de pe harta baza de la DEVESELU,in timp ce se pregateste amplasarea uneia similare in Polonia iar tarile din jurul Romaniei desi in NATO se vor neutre jucind cu ''fundul 'in doua barci dar clar de partea Rusiei iar Turcia a trecut in tabara cu Rusia Si CHINA in pozitia fata de situatia din VENEZUELA-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doar Deveselu. Si Constanța. Deocamdată se pare că ne ajuta rușii sa scapam de grija gazelor din marea neagră. Vezi "cutremurele" succesive de astăzi.

      Ștergere
    2. Sper să vă șteargă că oricum faceți umbră pământului degeaba hoți și lepre! Ce a fost mai bun a plecat a rămas pleava care se zbate în sărăcie și stau cu mâna întinsă la un împrumut. Prăpădiților nu ați fost în stare în 30 de ani să faceți trei stații de metrou să legați aeroportul vai de capul vostru. Tot ue nu va lăsat?

      Ștergere
    3. Anonim7 februarie 2019, 02:35
      Gata? Te-ai racorit? Este frumos Comentariul tau? Iti face cinste ? Priveste-te-n oglinda si vezi cine esti cu adevarat cu aceste cuvinte jignitoare. Ti se pare ca esti perfect ???

      Ștergere
  4. Trump anunta un nou plan de cercetari si inovatii militare care va obliga a aduce SUA ,Rusia si China la masa negocierilor pentru un nou ACORD militar in viitor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Ăstia doi nebuni in unire acum cu piticul coreian o sa distrga lumea,se joaca de-a razboiul ca apucatii,nu se gaseste nimeni sa-i potoleasca?Cred ca natiile lor vor trai daca folosesc armamentul nuclear?

    RăspundețiȘtergere
  6. PARINTELE ELPIDIE despre formele CELUI DE-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RELIGIA UNICA si PREGATIREA DUHOVNICEASCA (Omilia din 27.03.2013 – video)

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/parintele-elpidie-al-3-lea-razboi-mondial-religie-universala-foamete-provizii-alimente-disperare-cipru-grecia-distrugerea-turciei-dictatura-control-pecete-cipuri-prigoana-sfinti-incredere-dumnezeu/

    RăspundețiȘtergere
  7. În primăvară martie,aprilie rușii își vor relua acțiunile care vizează Ucraina și Marea Neagră. Provocările vor fi mai puternice și pot duce chiar la o confruntare în zona Mării Negre confruntare care va implica și România.

    RăspundețiȘtergere