joi, 7 februarie 2019

MARIA , ACUM EŞTI ÎN FAŢA LUI DUMNEZEU ! GLAS DIN CER MĂ STRIGĂ PE NUME , ŞI - MI SPUNE CĂ , AM MULTE DARURI DE DAT SEMENILOR !


             31  Ianuarie 2016 ,ora 4,10 zori de zi !

                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă în zori de zi, aud glas care mă strigă pe nume, aşa :
                      "Maria!
                 Maria, acum eşti în Faţa Lui Dumnezeu şi ai multe DARURI  de dat !" 

                  
Fireste că m-am trezit, si asa cu ochii inchisi stând,încă mai aud în tâmplele mele Glasul  Divin care-mi spune că, sunt în Faţa Lui Dumnezeu.
Dragii mei, asa este ! Sunt în Faţa Lui DUMNEZEU ! 
Dar sunt si eu om mai intâi de toate, om supus păcatului si greselii.
Numai pentru faptul că primesc aici pe Blog tot felul de Comentarii mizere şi jignitoare, nu am cum sa nu ma supăr în sufletul meu, ; nu am cum să nu sufăr pentru terfelirea CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU. 
Si daca ma supăr si sufar, este firesc ca si păcătuiesc.
Din DARUL  pe care L-am primit de la BUNUL  DUMNEZEU, am multe de dăruit Semenilor.
Dar oare, sunt toti gata ca sa-l accepte si sa-l primeasca?  
Nu sunt ,cu siguranţă!  Ba mai mult, primesc de la acestia din urmă ,injurii, jigniri si HULĂ împotriva CUVÂNTULUI  LUI DUMNEZEU pe care IL scriu ,aici pe BLOG. 
Dumnezeu sa-i ierte si sa le lumineze mintea si sufletul lor, ca sa cunoasca si acestia care hulesc Cuvantul Domnului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Căruia I se cuvine toata cinstea ,slava si închinarea, Amin. 
                                Cu dragoste,Maria. 

27 de comentarii:

  1. Cu dumnezeu înainte doamna maria cea plină de har de aici de pe pământ . Eu vă admir și vă urmăresc pe blog și la tv . Dumnezeu e mare doamna maria. Domnul fie cu noi toți. Dumnezeu să vă binecuvanteze. Să fiți sănătoasă și să auzim numai de bine. Nimic fără dumnezeu nu mișcă nu respiră pe pământ. Pacea fie cu noi toți. ❤💋👄👍🕊🕊🕊🕊

    RăspundețiȘtergere
  2. https://m.dcnews.ro/directiva-copyright-art-11-negrescu-taxarea-link-urilor-postate-pe-facebook-cum-functioneaza_635997.html


    Directiva Copyright, Art. 11. Cititorii de presă online, TAXAȚI când vor distribui știri! Șoc în online

    RăspundețiȘtergere
  3. „O, amagitorule si inselatorule Antihrist, nu-ti ajunge ca ai pierdut atatea suflete, ci ne silesti si pe noi sa te ascultam ? Blestemata este pecetea ta si slava ta si cu pierzarea ta a venit sfarsitul lumii …”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,
      Va este atat de usor ca sa aruncati cu piatra si cu venin in cei care incearca sa va deschida ochii sufletului ca sa va intoarceti la CREDINTA cea adevarata,adica,la cea CRESTIN ORTODOXA,la respectarea PORUNCILOR. Cum cineva incearca sa va deschida ochii incetosati de amagirile diavolului,voi cei care stiti doar sa copiati CITATE din BIBLIE, si aruncati in cei care va vor binele. Inteleg,sa vina cinevqa si sa va spuna ca EL este HRISTOS cel asteptat,atunci trebuie sa cercetati,trebuie sa vedeti daca are CHIPUL si blandetea MANTUITORULUI HRISTOS.
      Dar,atata timp cat eu am zis intotdeauna ca sunt un om obisnuit ca si voi toti,un om care incearca sa faca VOIA LUI DUMNEZEU si nu a voastra care aruncati cu vorbe jignitoare. Cu ce am gresit eu ? Cu ce v-am amagit eu ? V-am indepartat de SFANTA BISERICA cumva ? V-am spus eu oare ca sa nu va spovediti si sa nu va impartasiti ? V-am spus eu oare sa nu credeti in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI? V-am spus eu oare sa vă urâti unul pe altul? V-am spus eu oare ca sa nu tineti SFINTELE SARBATORI? V-am indemnat eu oare,la avorturi? V-am indemnat eu oare la razboaie si la iesit in strada ? Daca nu,atunci unde este HRISTOSUL cel mincinos? Ce tot imi trimiteti citate,cu aluzii ca eu v-as duce la pierzanie? La pierzanie singuri va duceti fratilor ! De nu veti crede in SFANTA BISERICA,in SFANTA EVANGHELIE a LUI HRISTOS, de va veti urâ Aproapele voastru,chiar si pe dusmanul vostru,singuri va veti duce in ghearele diavolului.De credeti ca acest BLOG va duce la pierzare,aveti la indemana toate mijloacele media si sa legeti ce va place si ce nu va duce la pierzare. Lasati-i pe cei care vor sa gaseasca so sa regaseasca CALEA spre HRISTOS si spre MAICA LUI DUMNEZEU. Nu va mai dati mari si ingamfati ca voi cunoasteti SCRIPTURILE,ca nu le cunoasteti ! Doar copiati din SCRIPTURI si habar nu aveti sa le talcuiti,sa le interpretati. Pe cine deranjeaza acest BLOG al LUI DUMNEZEU,este liber sa nu-l mai acceseze.
      Pe IISUS HRISTOS cine L-a rastignit acum 2000 de ani,desi vedeau ca face MINUNI,si totusi L-au rastignit. De ce? Va spun eu: Ca sa se implineasca Scripturile care erau scrise cu sute de ani in urma.Iata:
      Isaia – profetul Împărăției care va veni
      (Articol din seria „Biblia profetică“)



      Profeții Vechiului testament au avut multe lucruri de spus depre venirea lui Mesia, Fiul lui Dumnezeu care va instaura împărăția lui Dumnezeu pe pământ. Isaia este unul din ei. Într-o perioadă de 64 de ani (740-680 î.H.), Isaia a fost purtătorul lui Dumnezeu de cuvânt pe timpul domniei a patru împărăți de la Ierusalim: Ozia (sau Azaria), Iotam, Ahaz și Ezechia. În vremea aceea, Israelul a fost dus în robie, iar împărăția lui Iuda a fost parțial invadată de oștile lui Sanherib, împăratul Asiriei. Cele două evenimente amenințau tragic dispariția Israelului ca stat și spulberarea oricăror speranțe mesianice. În ciuda evidențelor, profetul Isaia vestește apropierea unei împărății mondiale a păcii. El spune că ochii guvernului mondial va îndemna toată suflarea internațională să-și îndrepte atenția spre Ierusalim (Isaia 2:1-4). Nădejdea tuturor va fi ațintită asupra unui „Rob al Domnului” în care se va manifesta un tainic amestec de putere și suferință (Isaia 53; 61:1-3). Ce lmai fascinant pasaj în care Isaia descrie personalitatea și caracterul acestui personaj este acesta:

      „Căci un Copil ni s-a născut, un Fiu ni s-a dat, și domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: „Minunat Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veșniciilor, Domn al păcii”. El va face ca domnia Lui să crească, și o pace fără sfârșit va da scaunului de domnie al lui David și împărăției lui, o va întări și o va sprijini prin judecată și neprihănire, de acum și în veci de veci: iată ce va face râvna Domnului oștirilor” (Isaia 9:6-7).
      ASADAR fratilor, va roga sa va abtineti de la a mai arunca cu ocări si cu jigniri, căci nu veti vedea nimic publicat din toate rautatile voastre. Cu dragoste,Maria Ghiorghiu !

      Ștergere
    2. Asa este d-na Maria , ei posteaza si sunt lupi in blana de oaie . Stau la panda si ataca . Au timp sa posteze aberatii si sa discrediteze , sunt orice, dar nu crestini ortodocsi.
      Părintele Steinhardt tot avertiza ‒ „contabili asemeni diavolului”, „că strecurăm țânțarul și înghițim cămila”,

      Ștergere
    3. 21:15, esti atat de paralela cu ... Universul!

      Ștergere
  4. Sunteti Maria noastra unica !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu ne avertizează despre hristoşi falşi şi prfeţi falşi care vor fi atât de convingători încât îi vor înşela pe toţi cu excepţia celor aleşi ai lui Dumnezeu. Miliarde vor fi înşelaţi şi se vor pierde.

    RăspundețiȘtergere
  6. Matei 24:4,5 – ….Isus le-a zis: „Bagati de seama sa nu va insele cineva. Fiindca vor veni multi in Numele Meu si vor zice: „Eu sunt Hristosul!” Si vor insela pe multi.

    Matei 24:11 – Se vor scula multi proroci mincinosi si vor insela pe multi.

    RăspundețiȘtergere
  7. „Vedeti sa nu va amageasca cineva” (Mt. 24:4). Pentru a nu ne lasa astfel amagiti este nevoie sa fim calauziti indeaproape de Scriptura si de invatatura Sfintilor Parinti ai Bisericii.

    RăspundețiȘtergere
  8. CUVINTUL LUI DUMNEZEU E HRANA SUFLETULUI .PR CARE TU DNA MARIA IL OFERI CU TIMP SI FARĂ TIMP TUTUROR CELOR CE CITESC SI CRED . VIATA DVS.CORESPUNDE CU LEPADAREA DE SINE CARE SE CERE FIECARUIA DINTRE NOI. DECI ... CU ONOARE INNAINTE

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut? Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine voi cei ce lucrați fărădelegea!” (Matei 7.21-22)

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa este doamna Maria le primim de la Dumnezeu prin dv.
    Multumim din tot sufletul.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  11. Un film exceptional romanesc lansat imediat dupa Revolutie din 1985, regizat de Sergiu Nicolaescu după un scenariu scris de cineastul Ioan Grigorescu.

    RINGUL 1985 -
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=325&v=suJgd28LdpM

    vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  12. 20:00
    Mai bine spune: Asa, Doamne, imparate,daruieste-mi ca sa-mi vad pacatele mele, sa nu osandesc pe fratele meu, ca binecuvantat esti !

    Uite ce spune Duhul Sfant prin Proorocul David : Ca faradelegea mea eu o cunosc si pacatul meu, inaintea mea este pururea ( Psalm 50, 4 ).

    Asadar, sa iti vezi de pacate, nu de vedenii. Ca Sfantul Isaac Sirul spune : De mii de ori mai fericit este cel ce-si vede pacatele, decat cel ce vede vedenii; ca vedeniile pot fi draci si te duc la pieire vremelnic si vesnic.Sa ne vedem pacatele noastre, sa petrecem in smerenia mintii si a inimii si sa nu ne socotim vrednici ca putem vedea vedenii, ca asta este cea mai mare mandrie si cutezanta.
    Aviz amatorilor: Daca de pe acum crezi in vedenii, cand va veni Antihrist, ce-ai sa faci atunci ? Ca spune la II Tesaloniceni, cap. 9, despre venirea lui Antihrist : a carui venire este intru toata puterea satanei, facand semne si minuni mari, de va putea sa insele si pe cei alesi.

    Sfantul Andrei al Cezareei, in talcuirea Apocalipsei, spune: " Cand vor veni ucenicii lui Antihrist, vor face pe femei si barbati sa zboare pe sus ". Ai sa vezi tu atunci ! Cand vei vedea ca din paie uscate de grau iti face paine proaspata si, din vita uscata de vie, iti face sa curga vinul cel mai bun. Vor face multe minuni cu puterea satanei, incat cei care nu sunt intemeiati in credinta vor zice : " Mai, astia sunt de la Dumnezeu !"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:22 esti un înșelător stiu cine esti si cine te-a pus sa scrii cuvintele si citatele acestea.Las-o pe Maria vede-ti de viata ta daca nu..

      Ștergere
    2. Mai, astia sunt de la Dumnezeu !" Chiar de la Dumnezeu vor fi.

      Ștergere
    3. Monica M, ce zici tu? Vezi ca te prinde cutremurul, ala pe care l.ai prezis,mai,tanti.

      Ștergere
    4. 11:16, se pare ca nu, deoarece: "...atunci când omul se obişnuieşte să creadă în aşa-zisa putere a acestor amăgitori, nu face altceva decât să-i ajute să-şi sporească faima; căci dacă nimeni nu dă atenţie profeţiilor care nu se împlinesc, toţi vorbesc de profeţia, una singură, care s-a adeverit vreodată, undeva.

      Dacă au vreo putere să prezică viitorul, adu-i la mine, credinciosul. Şi n-o spun lăudându-mă, căci nu e un lucru de mândrie să scapi de ei. Sunt plin de păcate şi din pricina acestor prezicători nu mă pot arăta cu smerită cugetare. Pe toţi îi voi face de râs, cu harul lui Dumnezeu.



      Adu-l la mine pe vrăjitor şi, dacă are putere să le vadă pe cele viitoare, să-mi spună atunci ce-o să mi se întâmple şi ce are să fie mâine. Dar n-o să-mi spună. Fiindcă mă aflu în puterea împăratului, şi nu în puterea lui. Eu sunt supusul lui Hristos, şi nu supusul lui. Eu stau departe de peşterile şi de ascunzătorile lor, ferite de privirile oamenilor, fiindcă eu sunt ostaş al împăratului meu.”

      Ștergere
  13. 21.21
    Nu mai da sfaturi Mariei , vezi- ti de viata ta ca esti negru la suflet . Aplica ceea ce spui , nu te mai rostogoli prin cuvintele altora.

    RăspundețiȘtergere
  14. Fie ca Iisus Hristos si Sfanta Treime sa va ajute in toate, doamna. Sper sa primiti in continuare har la Sfantul Duh si sa ne luminati si pe noi in ale credintei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Frumos sfat,22:01. Pacat ca nu te uiti prima data la tine in ograda. Astepti vecinii sa iti rezolve problemele pe care le ignori?! Cat despre negru...cu ochi de culoare inchisa...sange din sangele tau...vorbe la manie spuse din sufletul tau negru...iertarea nu va venii niciodata. Tu ai vrea...dar e mult prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Maria,pentru ca sunteti "altfel" decat noi,de aceea sunteti tinta celor fara Dumnezeu! Stiti bine ca veti primi ajutor de Sus,nu v-abateti de la cele ce trebuie...multumiri si calde urari de bine,cu drag! Doina

    RăspundețiȘtergere
  17. 22.01,vezi ca te uiti in oglinda,si vezi sufletul negru! Bineinteles ca asa vede mintea ta plina de ura pentru copii divini si frati intru Spirit caci sufletul nu poate fi negru.
    Exista un singur Spirit sfant si infinit care s-a individualizat in infinite parti,printre care si noi.Toti suntem Unul.

    Ce vezi la altul, vezi la tine dar tu habar nu ai!

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.youtube.com/watch?v=bfQLvSyupFw

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa ne lumineze mintea si sufletul, sa ne arate calea cea dreapta spre credinta. Sa ne fereasca da rautate, sa nu ne lase ispitei.

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumim pentru tot, doamna Maria, eu chiar ma bucur ca exista acest blog. Am aflat multe lucruri interesante, multe persoane care chiar au ceva deosebit de spus, le-am aflat aici. Cu aceasta ocazie as dori sa le multumesc si acestora. Faceti o treaba buna, continuati sa fiti mereu aceeasi, doamna Maria, e foarte bine. Numai bine va doresc, si sanatate multa.

    RăspundețiȘtergere