marți, 19 februarie 2019

I.C.J SI LAURA !


                             19 Februarie 2019,ora 14,22 !

                                      Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza si tot in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:

           "I.C.J.
             Judecatorul  I.C.J,pe buna dreptate sa puna Justitie .
Dar un alt glas, vine cu o completare:
              Să pună Justitie pe Laura !"

Dragii mei,ce se va intampla in aceasta situatie cine pe cine va birui,vom vedea impreuna.
Mai mult si mai multe, ma abtin ca sa mai spun.
Iata ce spune chiar acum un glas :
               "Laura are spatele asigurat !"
  Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa avem pace si liniste in tara si in lume.
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:
   
51 de comentarii:

 1. Cazul Soleilmavis Liu – Controlul minții prin unde elcetromagnetice. Conferință ținuta in orașul Yantai, provincia Shandong, China


  Articolul face parte din secţiunea/secţiunile: Controlul minţii, influenţarea comportamentului şi psihotronică, protecţie psihotronică, hipnoză și protecție hipnoză, Expunerea evreilor şi a Noii Ordini Mondiale evreiești, Știri, documentare și altele .

  https://www.seruah.com/cazul-soleilmavis-liu-controlul-mintii-prin-unde-elctromagnetic.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Da d-na.Maria,ziarul capital scria azi că au biruit-o pe Kovesi! Cu drag și mult respect Maria H

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vad ca sunteti satisfacuta doamna! Justitia va fi pusa pe butuci, procurorii nu vor mai fi independenti, anchetele in curs vor stagna si se va alege praful de tara asta. Cum puteti fi multumita cand vedeti ca delincventii nu sunt in puscarie si nu platesc prejudicile? V-au spalat creierul aia de la "antene"! Voi traiti din pensii mizere si socotiti leul de la luna la luna. Am uitat eu sau acum ceva vreme spuneati ca sotul dumneavoastra este bolnav si aveati nevoie de bani? Parca a fost facut un apel public ca oamenii sa doneze bani pentru a va ingriji sotul? Va confund? Stimata doamna, v-ati confruntat cu necazuri si conducatorii acestei tari nu v-au sprijinit, spitalele nu au avut medicamente. Taman dumneavoastra aparati hotii?!

   Ștergere
  2. Anonim20 februarie 2019, 14:20
   A fi independent,nu inseamna a incalca LEGILE ROMANIEI !
   Avem nevoie de oameni drepti si cu coloana vertebrala! Nu putem sa ne prefacem ca nu s-a intamplat nimic ! Ar trebui sa avem orbul gainilor,ca sa nu vedem toate nelegiuirile care s-au facut. V-a placut cazut sotiei de Procuror care a stat in inchisoare 6 luni si hartuita inca 6 ani,pe degeaba ? Intre timp sotul i-a murit,i-a s-a inbolnavit de cancer,ca in final sa fie achitata. Asta e JUSTITIE INDEPENDENTA??? Sa fie judecati si pedepsiti pe drept. Iar cei care gresesc cu intentie sau nu,sa fie judecati indiferent ca e PROCUROR sau JUDECATOR. Daca sunt corecti,nu vor pati nimic. Haideti sa deschidem ochii,si sa vedem cand albul e alb,si cand ni se impune ca e negru.

   Ștergere
  3. Lovitură pentru Laura Codruța Kovesi! Pică la primul filtru ... - Antena3
   https://www.antena3.ro/.../lovitura-pentru-laura-codruta-kovesi-pica-la-primul-filtru-p...
   Acum 25 min. - Când s-a tras linie s-au adunat 50 de puncte pentru francez și câte 29 de puncte pentru Laura Codruța Koveși și pentru reprezentantul ...
   Lovitură pentru Laura Codruța Kovesi! Pică la primul filtru ... - Antena 1
   https://a1.ro/.../lovitura-pentru-laura-codruta-kovesi-pica-la-primul-filtru-pentru-parchet...
   Videoclip pentru kovesi 29 puncte▶
   Acum 19 min.
   Fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi pică la primul filtru pentru funcția ... Kovesi și reprezentantul ...
   Lovitură de teatru: Kovesi a pierdut prima șansă la șefia Parchetului ...
   https://www.stiripesurse.ro/lovitura-de-teatru-kovesi-a-pierdut-prima-ansa-la-efia-parc...
   Acum 16 min. - Jean – Francois Bohnert (Franţa) a obținut 50 de puncte, iar Andres Ritter (Germania) și Laura Codruța Kovesi (România) către 29 de ...

   Ștergere
  4. vorbesc eu cu Preafericitu' s-o puna pe Cicloapa in calindar cu moaste intregi "Sf mucenita Kövesi, zanul "anti-coruptiei" cea frumoasa la chip ca Ivan Patzaichin care de ciuma rosie s-a savarsit"
   Cristi.

   Ștergere
  5. 20:02!!!!! Mi-ai placut !!!!!!

   Ștergere
  6. 14:20, asa este!

   Ștergere
  7. Lasati ca recuperează la filtrul cu medalii și distinctii.

   Ștergere
 3. CONTROLUL MENTAL - PROGRAMAREA MONARCH

  Programarea Monarch este o metodă de control al minţii utilizată de numeroase organizaţii cu scopuri secrete. Aceasta este o continuare a proiectului elaborat de CIA si testat pe civili si militari, MK-ULTRA. Metodele sunt sadice (scopul său este de a traumatiza victima) şi rezultatele sunt oribile: crearea unui sclav cu mintea controlată, care poate fi declanşată oricând pentru a efectua orice acţiune cerută de programator. Tehnica controlului minţii cuprinde elemente de abuzuri prin rituale satanice (SRA) şi tulburări de personalitate multiplă (MPD), utilizând o combinaţie de psihologie, neuroştiinţe şi ritualuri oculte pentru a crea sclavi cu o personalitate alter-ego care pot fi manipulaţi prin programare. Sclavii Monarch sunt utilizaţi în domenii cum ar fi sclavia militară, sex şi industria divertismentului de mai multe organizaţii care sunt în legătură cu elita mondială.

  Origini

  Una dintre cele mai vechi scrieri cu referire la utilizarea ocultismului pentru manipularea mintii poate fi găsită în "Cartea egipteană a morţilor". Este o compilaţie de ritualuri, puternic studiată de către societăţile secrete, care descrie metode de tortură şi de intimidare (pentru a crea traumatisme), utilizarea de potiuni (droguri) şi vrăji (hipnotism), în cele din urmă rezultând sclavia totală a iniţiatului. Alte evenimente care sunt atribuite magiei negre, vrăjitoriei şi posesiei demonice (în cazul în care victima este animată de o forţă exterioară) stau de asemenea la baza programării Monarch. Totusi, in secolul XX controlul minţii a devenit o ştiinţă, în sensul modern al termenului, în cazul în care mii de subiecţi au fost observaţi sistematic, documentaţi şi experimentaţi. Primele studii metodice privind trauma bazată pe controlul minţii au fost realizate în lagărele de concentrare naziste de către medicul german Josef Mengele, celebru pentru experimentele umane sordide din lagărele de concentrare, în special pe gemeni. O parte din munca sa, care este rareori menţionată, este cercetarea sa privind controlul minţii. Cercetările sale au servit ca bază pentru programul numit MK-ULTRA fiind confiscate de către aliaţi.

  MK-ULTRA

  Proiectul MK-ULTRA a fost demarat de la începutul anilor 1950, pană cel puţin la sfârşitul anilor 1960, folosind ca subiecţi de testare cetăţeni americani şi canadieni. Au fost publicate dovezi care indică faptul că proiectul MK-ULTRA a implicat utilizarea de metodologii pentru a manipula stadiul mental şi a modifica funcţiile cerebrale, inclusiv prin administrarea mascată de medicamente şi alte substanţe chimice, deprivarea senzorială, izolare şi abuz verbal şi fizic.Cele mai mediatizate experimente realizate de MK-ULTRA a implicat administrarea de LSD pe subiecţi umani nevoluntari, inclusiv angajaţi CIA, personal militar, medici, alţi agenţi guvernamentali, prostituate, bolnavi psihici, în scopul de a le studia reacţiile. Experimentele care implică electroşocuri violente, tortura fizică, mentală şi de abuz au fost utilizate sistematic pe mai mulţi subiecţi, inclusiv pe copii. Deşi obiectivele admise de proiect au fost de a dezvolta metode de tortură şi interogare pentru a le folosi pe duşmanii ţării, unii istorici au afirmat că proiectul a urmărit să creeze "Candidatul manciurian", programat pentru a efectua diverse acte, cum ar fi asasinate şi alte misiuni sub acoperire.

  MK-ULTRA a fost adus la lumină de diverse comisii, în anii 1970, inclusiv de Comisia Rockefeller din 1975. Deşi se susţine că CIA a oprit astfel de experimente după aceste comisii, unii investigatori afirmă că proiectul este continuat şi programarea Monarch a devenit succesoarea acestuia.


  RăspundețiȘtergere
 4. Programarea Monarch

  Deşi nu a existat niciodată admiterea existenţei programării Monarch, cercetători de frunte au studiat folosirea traumei pe anumiţi subiecţi cu scopul de a-i controla mental. Unii supravieţuitori, cu ajutorul unor terapeuti, au reuşit să se "dezamorseze" şi să prezinte detalii îngrozitoare ale tratamentelor la care au fost supuşi. Sclavii Monarch sunt folositi în principal de către organizaţii pentru a efectua sarcini specifice, fără să pună la îndoială comenzile, fără să-si amintească acţiunile lor şi, dacă sunt descoperiti comit suicid în mod automat. Ei sunt perfecti ca ţapi ispăşitori pentru asasinate la nivel înalt ( Sirhan Sirhan), candidaţii ideali pentru prostituţie, sclavie şi de productii de filme XXX.

  Programatorii Monarch provoaca traume intense subiecţilor prin utilizarea de electrosocuri, tortura, abuzuri, în scopul de a-i forţa să se disocieze de realitate -o solutie ideala pentru unele persoane atunci când se confruntă cu dureri insuportabile. Capacitatea subiectului de a disocia este o cerinţă majoră şi care este, aparent, cel mai uşor de găsit în copii care provin din familii abuzate mai multe generatii la rand. Disocierea mintală permite crearea de "compartimente" in psihicul subiectului, care pot fi programate şi declanşate la cerere.

  Originile numelui

  Programarea Monarch este denumită după fluturele monarh - o insectă care îşi începe viaţa cu un stadiu larvar de omidă (reprezentând potenţialul nedezvoltat), un stadiu inactiv de pupă (de programare), şi o metamorfoză spectaculoasă în fluture (sclav Monarch).

  RăspundețiȘtergere
 5. Metoda de programare

  Subiectul este numit "sclav" de catre programator, care, la rândul său, este perceput ca "maestru" sau "Dumnezeu." Aproximativ 75% sunt de sex feminin deoarece posedă o toleranţă mai mare pentru durere şi au tendinţa de a disocia mai uşor decât bărbaţii. Programatorii Monarch cauta compartimentarea şi separarea psihicului subiectului în multiple alter ego-uri, folosind o multitudine de tehnici: de abuz şi tortură, inchiderea in în cutii, cuşti, sicrie, etc. (de multe ori, cu o deschidere pentru aer sau un tub de oxigen), legarea cu frânghii, lanţuri, cătuşe,extreme de căldură şi de frig, inclusiv submersie în apă, gheaţă şi produse chimice, jupuirea straturilor superficiale ale pieli, inţepare, lumina orbitoare, electroşocuri, ingestia forţată a fluidelor din organism (sânge, urină, fecale, carne, etc), spânzurarea în poziţii dureroase, privarea de somn, hrană sau lichide, droguri pentru a crea iluzie, confuzie, amnezie - adesea prin injectare, ingestia de substanţe chimice toxice pentru a crea durere sau a se inbolnăvi, inclusiv agenţi chimioterapici, membre trase sau dislocate, aplicarea de serpi, paianjeni, larve, şobolani şi alte animale pentru a induce teamă şi dezgust, asfixiere prin sufocare sau inec cu resuscitare imediată, prejudicii sau ameninţări de prejudicierea familiei, ale prietenilor, utilizarea de iluzii si realităti virtuale pentru a-i crea confuzie si a-l face o persoană necredibilă in cazul unei deconspirări etc.

  O dată ce disocierea personalitătii are loc, se creează o "lume internă" si alter ego-urile pot fi programate folosind instrumente, cum ar fi muzica, filme (mai ales producţiile Disney) şi basmele. Aceste ajutoare audio-vizuale consolidează procesul de programare prin imagini, simboluri, semnificaţii şi concepte, programatorul folosindu-se de ele pentru a declansa alta personalitate. Cele mai comune imagini observate de sclavi sunt copaci, Arborele vieţii cabalistic, bucle infinite, simboluri vechi, panza de paianjen, oglinzi, măşti, castele, labirinturi, demoni, fluturi, iepurasi, ceasuri, roboţi, pantofi si rochii de culoare rosie. Unele din filmele folosite în programarea Monarch includ Vrăjitorul din Oz, Alice in Tara Minunilor, Pinocchio si Frumoasa Adormita. De exemplu, prin vizionarea Vrăjitorului din Oz este învăţat că "undeva peste curcubeu" este "fericit", este locul unde trebuie să meargă pentru a scăpa de traumele insuportabile la care este supus.

  RăspundețiȘtergere
 6. Niveluri de programare

  Nivelurile de programare Monarch identificate sunt numite după undele cerebrale (EEG), asociate cu acestea.

  ALPHA - este considerat nivelul de bază, caracterizat prin retenţie de memorie extrem de pronuntată, putere fizică şi acuitate vizuală. Programarea Alpha se realizează prin împărţirea deliberată a personalitătii. In esenţă, cauzează divizarea creierului stânga-dreapta, pentru a permite apoi uniunea programată de stânga şi de dreapta prin stimularea neuronilor.

  BETA este utilizat ca programare "sexuală" (sclavi). Această programare elimină toate convingerile morale învăţate si stimulează instinctul primitiv, lipsit de inhibitii. Personalitatea "pisică" poate ieşi la acest nivel. Cunoscută ca programarea Kitten, aceasta este tipul cel mai vizibil de programare ale unor celebrităţi de sex feminin, modele, actrite si cantărete care au fost supuse la acest tip de programare.

  DELTA este cunoscut ca programarea "criminal" şi a fost iniţial dezvoltat pentru instruirea agenţilor speciali sau a soldatilor de elită în operaţiuni sub acoperire. Subiectii sunt lipsiti de teamă şi sunt foarte sistematici pentru îndeplinirea misiunilor. Primesc instrucţiuni de suicid (de auto-distrugere) la acest nivel.

  THETA este programarea "psihica". Subiectii sunt programati pentru a avea abilitati telepatice si psihice mult mai mari.Din cauza limitărilor sale evidente, s-au creat si se folosesc diferite sisteme electronice (bio-implanturi cerebrale) Acestia sunt utilizati în combinaţie cu calculatoare performante şi sisteme sofisticate de urmărire prin satelit.
  Multe dintre tehnicile de programare perfectionate in aceste experimente sunt aplicate pe scară largă prin intermediul mass-media. Stirile, filmele, videoclipurile muzicale, reclamele şi emisiunile de televiziune sunt concepute cu ajutorul celor mai avansate tehnici de programare mentală.

  RăspundețiȘtergere
 7. Foarte mulţi deţin arme, au acces la informaţii, au facultăţi în domeniul IT sau psihologiei (manipularea minţii umane, toată lumea inteligentă conştientizează că psihologia actuală este o afacere pur materială, unde psihologi îşi răspândesc crezurile în ceilalţi, punându-se pe ei undeva la un nivel superior, astfel, putând să obţina ceva, în acest fel, material … sau orice altceva se manifestă şi materializează).

  Armate ale statului, Poliţie, grupări private, ONG-uri, grupări şi Servicii Secrete (ce, dacă nu sunt Secrete, atunci ele sunt expuse, mă refer la lucrări Secrete şi Servicii Secrete care sunt secrete, în adevăratul sens al cuvântului).

  Aceste grupări, au ajuns până la un punct unde controlează în totalitate bănci, spitale, medii de comunicare, internetul, servicii de intelligence, domnind, în secret, peste preşedinţi sau lideri ai multor state, astfel, controlează evenimentele ce vor urma. Mă refer la cei de rang înalt, care au acces la tehnologie psihotronică de care dispun, în unele state, doar servicii de intelligence, Armata sau divizii speciale ale Poliţiei. Deţin medii de comunicaţii (redacţii, posturi TV, ş.a.m.d) pentru care sunt plătiţi copios,

  Există, sub-divizii ale Poliţiei sau intelligenceului, care se ocupă cu implantarea de microfoane, camere (la un nivel mediu, în sensul de interceptare al microfonului dispozitivului, ca şi laptop, telefon, tabletă cât şi a camerei acestuia), interceptări pe reţea, ascultarea telefoanelor. Aici poate exista abuzul de putere şi se pune problema abuzului de putere, din nou, aici s-a adus în vedere etica şi încercarea preluării controlului, referitor la felul cum folosesc cei în putere puterea pe care o deţin.

  Ca de exemplu, de multe ori, se lucrează de la distanţă şi nu trimit oameni pe teren, pentru că ori nu dispun, ori n-ar avea rost. Au acces la informaţii, întrucât este extrem de greu să te ascunzi de ei. De la instituţii publice, supermarketuri sau mijloace de transport în comun, eşti uşor de depistat, cu sau fără GPS-ul telefonului, prin simplul implant RFID. Îţi recomand să citeşti şi „implantare microcipurilor pentru obţinerea controlului populaţional absolut” pentru a te convinge. Despre afacerea cu implantarea RFID-urilor sau microcipurilor, s-a ajuns atât de departe, încât, în cercuri restrânse, s-a ajuns la un fel de târg de sclavi. Îţi voi da sclavul microcipat numărul, pentru că este greu de controlat şi abilităţile lui nu ma interesează.
  Înainte, se implantau microcipuri doar în persoane considerate ca fiind infractori sau persoane defavorizate (orfani, handicapaţi prostituate, persoane agresive, dependenţi de droguri, toate acestea în instituţiile statului – a se vedea şi „Cazul Soleilmavis Liu – Controlul minții prin unde elctromagnetice. Conferință ținuta in orașul Yantai, provincia Shandong, China, în ultimul timp, se practică implantarea în clinici private, chiar dacă eşti un om de afaceri corect, dintr-o familie bună sau fiul / fiica sa.

  RăspundețiȘtergere
 8. Este suficient să te facă să crezi că eşti monitorizat şi urmărit, de multe ori rămâne doar monitorizare de la distanţă, astfel, te pot folosi în contra propagandă împotriva oricui, aruncând vina pe tine, după ce ţi-ai făcut inamici peste tot.

  Orice om lucrează în sistem, în Poliţie sau în intelligence, poate confirma aceste lucruri. Din acest motiv există Serviciul Român de Informaţii, iar faptul că există o instituţie în România ce se ocupă, legal, cu aceste fapte (inclusiv cu operaţiuni de schimbare a comportamentului a unor persoane, ca şi „teroriştii [imaginari]”), şi le expun publicului, este dovada clară că există şi sub-divizii sau Servicii Secrete ce se ocupă cu astfel de fapte.
  Poţi controla, într-un fel sau altul, toţi membri familiei sau îi poţi scrie destinul, până se pocăieşte, se converteşte la islam … îl poţi folosi, astfel, în contra-propagandă, pe internet sau dacă deţine o redacţie (sau este o sursă de propagandă), de asemenea, este o persoană vizată.

  Totul se face în echipe, echipe de monitorizare plătite copios, create din oameni ce deţin cunoştinţe în IT, reţelistică, psihologi, para-psihologi, foarte mulţi dintre aceştia fiind aderanţi ai acestor secte globale de pocăiţi.

  RăspundețiȘtergere
 9. Proiectul MK-Ultra.
  Cum au fost distruse vieţile unor oameni supuşi unor exprimente şi tehnici de „spălare pe creier“

  Numeroşi medici au fost racolaţi de CIA şi puşi să facă experienţe tocmai pe pacienţii pe care ar fi trebuit să-i trateze.

  Există nenumărate legende şi teorii ale conspiraţiei cu privire la experimente sinistre efectuate la ordinul guvernelor unor ţări sau de către diverse servicii secrete.
  Nu acelaşi lucru se poate spune despre proiectul MK-Ultra, a cărui existenţă nu poate fi pusă la îndoială fiind recunoscut şi de Congresul SUA.

  O ştire apărută în anul 1974 în publicaţia New York Times a zguduia din temelii întreaga societate americană şi a năruia încrederea populaţiei în autorităţi.
  Jurnalistul Seymour Hersh dezvăluia faptul că timp de mai bine de un deceniu, între 1953 şi 1967, CIA realizase un proiect ultrasecret, în cadrul căruia au fost realizate experimente cumplite asupra unor cetăţeni fără acordul acestora.
  Informaţiile au fost preluate de ziarele şi de posturile de televiziune din toată lumea, iar de-a lungul anilor au fost realizate numeroase documentare pe această temă.
  Deşi CIA a încercat să muşamalizeze totul, Congresul Statelor Unite a cerut o anchetă amplă pentru investigarea abuzurilor împotriva comunităţii americane.
  Cum în urma scandalului Watergate din 1973, directorul CIA de atunci, Richard Helms, ordonase distrugerea dosarelor din cadrul programului, o bună parte dintre documente nu au putut fi recuperate.
  Chiar şi aşa au fost descoperite câteva mii de pagini care nu apucaseră să fie distruse, iar informaţiile au ajuns în presă.
  Ce s-a descoperit În anii 50-60, în plin Război Rece, existau temeri că agenţii sovietici, chinezi şi nord-coreeni au folosit tehnici care implicau controlul minţii împotriva americanilor căzuţi prizonieri în timpul confruntărilor din Coreea.
  Ca răspuns, Allan Dulles, director al CIA pe atunci, a aprobat proiectul MK-Ultra în 1953.
  Operaţiunea sub acoperire urmărea dezvoltarea unor tehnici despre care se spunea că ar putea fi folosite împotriva inamicilor din blocul sovietic, pentru a controla comportamentul cu ajutorul medicamentelor şi manipulatorilor psihologici.

  RăspundețiȘtergere
 10. În cadrul programului au fost făcute mai mult de 150 de experimente pe oameni.
  Experimentele implicau administrarea unor medicamente psihedelice, substanţe halucinogene, paralizii şi terapie cu electroşoc.
  Multe dintre teste au fost efectuate la universităţi, spitale sau închisori din Statele Unite şi Canada.
  Cele mai multe dintre acestea au avut loc între anii 1953 şi 1964, dar nu este clar numărul celor care au fost implicaţi în teste. Au fost testate droguri şi medicamente pe populaţie
  În cadrul MK-Ultra, CIA a finanţat numeroase studii la Universitatea Columbia, Universitatea Stanford şi alte colegii în care au fost testate efectele unor medicamente şi substanţe halucinogene.
  Cu timpul au fost incluse şi experimente cu MDMA (ecstasy), mescalină, heroină, barbiturice, metamfetamină şi psilocibină.
  Testele au fost făcute pe studenţi pe pacienţi ai unor spitale care nu au fost informaţi.

  Coordonatorul programului, Sidney Gottlieb, a insistat pentru folosirea drogului LSD pe civili, persoane care nu-şi dăduseră acordul şi care nici măcar nu-şi imaginau că ar putea să fie subiecţi într-un asemenea experiment.
  Conştienţi de problemele legale ale proiectului, acesta a fost desfăşurat în secret timp de aproximativ 20 de ani, perioadă în care multe morţi au fost asociate diferitelor proiecte din cadrul programului.
  În tot acest timp, se presupune că numeroase persoane ar fi murit din cauza drogurilor şi a medicamentelor ingerate.

  Victimelor li se administrau medicamente pentru controlul minţii, culegerea de informaţii şi erau supuse la diverse torturi psihologice. Operaţiunea Climax Operaţiunea Midnight Climax a fost un proiect MKULTRA în care au fost folosite prostituate angajate de CIA.

  RăspundețiȘtergere
 11. Unii dintre clienţii acestora au fost drogaţi, fără acordul lor.
  Agenţii CIA urmăreau efectele drogurilor asupra comportamentului bărbaţilor.
  Pentru aceasta, în camerele prostituatelor au fost instalate dispozitive de înregistrare.
  Majoritatea experimentelor Operaţiunii Midnight Climax au avut loc în San Francisco, Marin County şi în New York City.
  Programul nu a avut un control prea mic, iar agenţii implicaţi ai CIA au recunoscut că a rămas o atmosferă liberă, de partid.
  Printre documentele pe care CIA nu apucase să le distrugă se număra şi corespondenţa dintre agentul CIA George White şi Gottlieb, din 1971.
  Există suspiciuni că programe similare s-ar derula şi în prezent .
  Varianta oficială a autorităţilor SUA este că proiectul a fost defintiv oprit, încă din 1964.
  Există însă numeroase voci care susţin că acest MKULTRA se derulează în continuare sau că o serie de programe similare ar avea loc şi în prezent.
  Hank Albarelli, autorul cărţii „O greşeală teribilă: Uciderea lui Frank Olson şi Experimentele Secrete ale CIA din Razboiul Rece” se numără printre cei care spun că au dovezi în sprijinul acestor afirmaţii.
  „Am scris o carte despre lucruri care s-au întâmplat în anii 50 şi 60 şi chiar la inceputul anilor 70, lucruri care din păcate încă se mai întâmplă şi azi.
  Astăzi au loc torturi şi altele care dacă urmează să continue în acest fel…10 sau 15 ani de acum încolo poate fi oricine tu, eu, copiii noştri, nepoţii noştri, cine ştie cine poate fi?”, a spus Albarelli, într-un interviu.

  În realitate, există informaţii potrivit cărora SUA nu ar fi fost singura ţară în care au fost efectuate astfel de experimente.
  Serviciile secrete din fosta URSS, China, Coreea de Nord, dar şi din alte ţări ar fi recurs la experimente asemănătoare având acelaşi scop.
  În România comunistă, fosta securitate a iniţiat un proiect prin care se urmăreau aceleaşi scopuri. „Fenomenul Piteşti” a reprezentat un experiment de reeducare ce consta în distrugerea psihică a individului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De unde ai copiat inscrisurile?. Vezi ca ai plagiat!. Nu-ti atribui tie ceea ce apartine altora!.

   Ștergere
 12. ASA ESTE DOAMNA MARIA ARE SPATELE ASIGURAT.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 23.15 ma bucur ca Laura Codruta Kovesi are spatele asigurat!Nu se pot atinge sacalii de ea!

   Ștergere
  2. Si eu ma bucur ca totusi se tem diavolii politici de cineva.

   Ștergere
  3. ..are "spatele asigurat"de mafia transnationala.
   Cristi

   Ștergere
  4. 10:53 & 17:42, si eu ma bucur!!!!!!! Sa le faca nopti albe sacalilor.

   Ștergere
  5. Sunt hiene nu sacali!.

   Ștergere
 13. Cu cat te plateste Trustul Intact pt toata propaganda pe care o faci, femeie inculta, scrii aiureli contra Romaniei si a celor care incearca sa spele jegul votat de toti imbecilii... ai tupeu, clar-vazatoare de 2 lei

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim19 februarie 2019, 23:44
   DUMNEZEU sa te ierte si sa-ti dea tie după inima si sufletul tau.Iar "plata" pe care tu crezi ca eu am luat-o ,sa ti-o dea BUNUL DUMNEZEU tie ,si sa nu ai alti bani decat acestia pe care insinuezi ca eu as fi fost platita.Esti plin de ura si de-o lipsa de bun simt cum nu am mai vazut. Nu-ti place Blogul.fugi la diavolii tai ! Sa-ti fie rusine ca jignesti un popor intreg! Vei plati in faţa LUI DUMNEZEU, pentru toate aceste mizerii care le scoti din gura!

   Ștergere
  2. 10:11, sa te ierte Dumnezeu. Esti a lui satana.

   Ștergere
  3. 21:08, de unde stii, faci parte din cohorta satanei?.

   Ștergere
 14. an 19 febr 23:02-sa nu mai faci copy paste- ca avand toti internet se pot informa-ocupi spatiul ca nimeni nu citeste polologhie-nu avem timp-scurt si la obiect

  RăspundețiȘtergere
 15. Foarte bine. Sa va ia pe toti hotii.

  RăspundețiȘtergere
 16. Ce curiozitate!. Nu mi-am inchipuit vreodata ca in cer, Duhul Sfant (vocile) este atat de preocupat de politica din Romania. Prea multe coincidente sunt intre acest blog si politica romaneasca.

  RăspundețiȘtergere
 17. Cind vom scăpa de plaga numita LCK?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doar cand vom scapa de infractorii din fruntea tarii!.

   Ștergere
 18. http://spirituletern.blogspot.com/
  Dezvăluiri despre ființele extraterestre malefice (IX)

  RăspundețiȘtergere
 19. aceste texte lungi copiate si in afara subiectului au rolul precis de a ascunde si deturna de la subiect si par facute tocmai de cei platiti in acest scop=mercenari

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Lasa-i sa castige si ei ceva pentru ca oricum nu prostesc pe nimeni.

   Ștergere
 20. La subiect ,Kovesi si Iohanis doi infractori ce trebue legati cu acelesi catuse

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cine sa-i lege, hotii de bani publici si de bani europeni pe care i-au prins cu mata-n sac?.

   Ștergere
 21. La televizor se dau doar stirile negative....asa si aici pe blog,apar aceleasi stiri negative,dar cu putin timp inainte.Sunt atatea lucruri frumoase in jurul nostru ,dar lumea este interesata doar de scandaluri si de stiri negative.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu toata lumea, eu de exemplu ma distrez cand vad de ce sunt in stare unii sa scrie pe acest blog.

   Ștergere
 22. 07,09 e doar parerea ta si nu e nici o coincidenta.
  Macazul schimbarii intr-o societate normala,in bine sau in rau, e in zona politicului.
  In viziuni apare mai des evenimentele deosebite extremele cu zona lor de generare a unor directii de dezvoltare care tin intr-o societate normala de ''MACAZUL POLITIC' de obicei ,cu exceptiile celor care vor sa ocoleasca acest mecanism si sa ne conduca in alte zone malefice ca de exemplu lovituri de stat,dictaturi,razboaie,degenerari inclusiv climatice etc-craciun

  RăspundețiȘtergere
 23. Kovesi s-a plasat singura in politic contribuind la un mecanism de politie politica si denaturind legea si incalcind-o ,iar acum culege roadele 20 de dosare penale,deocamdata.
  In plus nu a anchetat marile acte de coruptie ca EADS-ul ,fapt pentru care a primit o medalie franceza si sustinerea ei de la stapinii ei de afara Franta si Germania care au propulsat-o favorita la Bruxell pe post de COADA de TOPOR a lor dar cu paravan de cetatenie romaneasca.
  E un fel parsiv de a scoate castane din foc cu mina altora si sub alt paravan de mercenar alogen cum au fost folositi in istorie multi colonisti de catre OCUPANTI, ca si Iohanis si el medaliat de austrieci pentru favorul facut de a intervenii in a taia padurile romanesti in avantajul lor,cea ce la ei acasa e inadmisibil.
  Cei doi s-au conturat ca doi tradatori de tara in dauna intereselor nelegale ale altora din afara tarii dar distrugatori de destine romanesti.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hei, nu facea nimic daca nu i se cerea de catre conducerea americii si conducerea europeana. Coruptia si hotiile in Romania au devenit atat de impamantenite ca s-au speriat cei din tarile civilizate. Nu vedeti ca s-a ajuns ca hotii sa faca legi pentru a scapa hotii.

   Ștergere
 24. Daunele produse de Iohanis bugetului public sint mult mai mari decit cei 350 000 mii de euro intrati in conturile sale din inchirierea casei furate,la care se adauga aceiasi suma incasata de coproprietarul Bastea din Florida dovedit si el ca nu a fost proprietar legal prin sentinta de zilele asta de la DEVA.
  Se mai adauga daunele cit spatiul sta inchis dupa plecarea chiriasului cit si daunele prin nefunctionarea legala a librariei Mihai Eminescu desfintata sfidator de Iohanis chiar in ziua nasterii marelui poet si patriot.
  .Ar fi in total peste un milion de euro la care se adauga miile de case luate ilegal pe motiv ca au fost nationalizate de comunisti cind in realitate ele au intrat in propietatea legala a statului urmare a decretului regal impus de armistitiul de sfirsit al celui de al doilea razboi mondial din proprietatea fascistilor care au sfirtecat harta Romaniei si au dus la milioane de victime nevinovate in si dupa razboi,in total peste un miliard de EURO.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pe cine crezi ca prostesti nene?. Uite aici de ce sunt in stare:
   https://recorder.ro/video-dumnezeul-achizitiilor/
   si aici
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=192&v=GifinQpqbi0

   Ștergere
  2. 14.47 averea lui dragnea e invizibila pentru tine sau esti tu chior si n-o vezi??? A dat orbirea in voi, nici madam maria nu recunoaste ca se face ca nu vede averea celor din PSD. Aveti orbul gainilor?

   Ștergere
 25. DUPA PAREREA MEA SI O SUSTIN ZIC ASA DACA A JUDECAT FARA PATIMA DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI S-AI AJUTE DACA NU DUMNEZEU IN ACESTI 5 ANI IN CARE IES TOATE MIZERIILE LA IVEALA SI MINCIUNI SI MAI STIU EU CE DUMNEZEU VA PEDEPSI.
  MULTE SE VOR CURATI IN LUME NU NUMAI LA NOI.
  DAR NOI SUNTEM POPORUL ALES SI SE VEDE CLAR CA CEA MAI MULTA FRAMAMTARE ESTE IN ROMANIA.
  TOTI AU DRAG DE ROMANIA DE AR LUA-O CU TOTUL,OARE DE CE?
  ESTE ASA CUM ZICE DOAMNA MARIA AL DOILEA IERUSALIM UNDE VA VENI MANTUITORUL NOSTRU IISUS HRISTOS.
  CU MULT DRAG TUTUROR SI S-A AVEM NADEJDE CA DREPTATEA VA IESI LA SUPRAFATA.CAT DESPRE LCK ESTE TINARA SI S-A LASAT INFLUENTATA DE CEI MAI MARI SI ACUM PLATESTE IN LOCUL CELOR CARE AU PUS-O SA FACA CEA CE SE VEDE SI ASTA ESTE.SA NU UITAM DE SOROS ESTE IN SPATELE TUTUROR RAUTATILOR SI MULTI SE LASA IMBATATI CU APA RECE SI DE BANI.
  BANII CARE NU SUNT DIN MUNCA CINSTITA NU ADUC DECAT NEFERICIRE.
  SUNT MULTI CARE SUFERA DUPA URMA ACESTOR OAMENI SI CEI MULTI CE FAC?
  SE ROAGA,BLESTEAMA CA NU AU CE SA LE DEA MANCARE COPIILOR CA NU SUNT DE ACORD NICI SA DEA ROMANILOR SALARII CA IN UE ATUNCI DUMNEZEU NU LE VA AJUTA.
  DOAMNE CUNOS O MULTIME DE OAMENI CARE AU ALERGAT IN SOARTA ALTUIA SI CREDETIMA LE-A PLATIT DUMNEZEU SI LE PLATESTE.II VAD SI IMI PRODUC MILA NU MA BUCUR DAR ISI MERITA RAUL FACUT ALTUIA.DOAMNA MARIA CU MULTA STIMA SI RESPECT VA IMBRATISEZ CU MULT DRAG SI BUNUL DUMNEZEU S-A VA DEA PUTERE S-A MERGETI MAI DEPARTE.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Esti prea optimista!.

   Ștergere
  2. 15.26 te rog frumos, abtinet-e sa mai scrii ceva pana nu iti schimbi ochelarii. Supravietuim si fara comentariile tale care spun mereu acelasi lucru, adica nimic. Un nimic tipat!

   Ștergere
 26. SCRIU SI COMENTEZ CU DOAMNA MARIA.
  SE VEDE DE LA O POSTA CATA RAUTATE AI IN TINE 23-30 DACA NU VREI SA VEZI CE SCRIU NU CITI SCURT.
  MAI ESTE CEVA CRED CA STIU CINE ESTI.
  ZIC ASA MIE DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI S-AMI DEA DUPA SUFLETUL MEU
  TIE DUPA SUFLETUL TAU.
  S-A STII CA MA INTARESTI FOARTE MULT IN CREDINTA PENTRU CARE ITI MULTUMESC.
  MA CALESTI,SUPER!!
  IAR FINDCA ACEST BLOG ESTE AL DOAMNEI MARIA O IUBESC SI O STIMEZ DIN TOT SUFLETUL. IAR TIE ANONIM MULTUMESC.

  RăspundețiȘtergere