vineri, 1 februarie 2019

CUTREMURUL S -A ADEVERIT DUPĂ DOAR CATEVA ORE ,IN MEXIC !

                                              Dragii mei,

Scriam astazi un articol cu titlul :

UN  CUTREMUR  2  ÎN  1  !  
UN  CUTREMUR  INTENS  

Iara după numai cateva ore,acest Cutremur intens,s-a produs in Mexic.
Bucuria este ca,desi a fost de 6,6 grade,nu au fost victime,ci numai cladirile s-au clatinat puternic,iar oamenii au fost evacuati preventiv.
Iata si linkurile cu Informatia:

Acum 4 ore - Mexicul a fost lovit vineri de un cutremur cu magnitudinea de 6,6 grade, provocând zguduirea mai multor clădiri din capitala țării, a confirmat 

Acum 4 ore - Un cutremur cu magnitudinea 6,6 a avut loc, vineri, în Mexic, în statul Chiapas din sudul Mexicului.

Iata si articolul meu mai pe larg:
                 1 Februarie 2019,ora 6,08 dimineata !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,vad stand in pat cu ochii inchisi,vad propria-mi camera in care obiectele de pe cuier,incep sa se clatine brusc si puternic,dar pentru cateva secunde; 2 -3 secunde. Tocmai cand credeam ca atât a fost,incepe adevaratul lung Cutremur si intens.
Toata camera se clatina puternic si des;miscarile erau foarte dese si de lunga durata.


                                               Imagini pentru seismograf.

Prieteni dragi,vom auzi de un Cutremur intens,posibil un Cutremur 2 in 1,avand in vedere ca a inceput brusc,părea ca s-a oprit,ca apoi sa inceapa la fel de tare si părea ca nu se mai termina.
De multe ori dragilor, mi s-au aratat Cutremure mari ca fiind in camera mea, dar acestea au avut loc in cu totul alta Tara.
deci, nu trebuie sa ne temem, ci trebuie sa ramanem la fel de optimisti si de credinciosi,ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne ocroteste cu Mila si cu Dragostea Sa pe fiecare in parte, după Credinta si Dragostea noastra.
Sa ne intarim in Credinta fratilor si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si vom avea parte de liniste si pace sufleteasca.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa aiba grija de toti oamenii locului ,acolo unde acest Cutremur se va produce.
                                Cu dragoste,Maria.
Iata si Informatia mai pe larg:

Cutremur de 6,6 pe scara Richter în Mexic


01 FEB 2019   •   20:17
Cutremur de 6,6 pe scara Richter în Mexic  127
Un cutremur de 6,6 pe scara Richter s-a produs vineri în Mexic, lângă granița sudică cu Guatemala. 
Seismul s-a produs lângă coasta statului Chiapas, în apropierea graniței cu Guatemala. Acesta a fost resimțit, de asemenea, în capitala Ciudad de Mexico. Acolo, mai multe clădiri au fost văzute clătinându-se, scrie libertatea.ro.
În urma cutremurului nu au fost înregistrate persoane rănite, însă autoritățile au decis să evacueze mai multe clădiri din capitala mexicană. 
Mexicul a fost lovit vineri de un cutremur cu magnitudinea de 6,6 grade, provocând cutremurarea mai multor clădiri din capitala țării, a confirmat serviciul seismologic mexican, relatează cotidianul britanic Daily Express.
Fenomenul natural a avut loc în statul Chiapas, aproape de granița cu Guatemala.
Cutremurul a fost resimțit, de asemenea, în capitala Ciudad de Mexico, unde clădirile înalte s-au cutremurat, anunță agenția de presă spaniolă EFE.
Seismul s-a produs vineri la 40 de kilometri sud-est de orașul Ciudad Hidalgo, în Chiapas, la ora locală 10.14 (16.14 GMT), a indicat Serviciul Seismologic Național.
Epicentrul cutremurului a lovit la o adâncime de 68 de mile în apropierea coastei Pacificului și a frontierei Mexicului cu Guatemala, conform Institutului Seismologic American (USGS).
Nu s-au raportat daune majore și nu a fost anunțată nicio alertă de tsunami. Cutremurul a fost resimțit și în El Salvador, potrivit Reuters.Mai multe persoane au evacuat clădirile de birouri de-a lungul unui bulevard central din capitală.

10 comentarii:

  1. Angela Merkel anunta ca isi inchide contul pe Facebook.
    O fi ajuns pina acolo miina LUUNGA a intrigantilor comentatori ai lui Iohanis din SERVER-ul romanesc?

    RăspundețiȘtergere
  2. In Mexic tot au mai fost cutremure, si au fost si cu pagube. ..se misca pamintul si acolo....

    RăspundețiȘtergere
  3. in Japonia au fost gasiti pestii -sarpe pe plaje care stau pe fundul oceanului semn ca se apropie un seism si tsunami-japonezii stiu asta de la ultima catastrofa si se tem-planeta schimba relieful

    RăspundețiȘtergere
  4. Val de noroi peste o vale cu case, prin ruperea unui baraj cu reziduri miniere in Brazilia,peste 115 morti si 200 disparuti,aveati o viziune cu asa ceva de curind-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă uitați tot timpul la stele dar vă întâlniți tot timpul cu Dumnezeu Pământul.nu vă mai mirați de pedepsele care le aduce asupra voastră.le meritați din plin

    RăspundețiȘtergere
  6. https://adevarul.ro/locale/alba-iulia/dosarul-pomohaci-fost-clasat-dosar-declaratii-conform-carora-facut-sex-minori-1_5c5731f7df52022f7555d2c3/index.html....Dosarul în care părintele Cristian Pomohaci este cercetat pentru raporturi sexuale cu minori a fost clasat. Procurorii au considerat că faptele sunt prescrise, timpul scurs de la comiterea acestora fiind de mai mult de zece ani.

    Citeste mai mult: adev.ro/pmd4b3......Oare nu acesta e preotul ce il slujeste pe Satana ?

    RăspundețiȘtergere