joi, 5 ianuarie 2017

SFÂNTA TREIME , MI S - A ARĂTAT PE CERUL SFÂNT !


               

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Translate this page
Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...


DONATII , PENTRU CARTEA - ADEVARUL DUHULUI SFANT

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea...

Translate this page
Dec 11, 2016 - Prieteni dragi, Fara ajutorul vostru, nu ar fi fost posibil ca sa editez primul volum al Cartii - ADEVARUL DUHULUI SFANT! Imi doresc din toata ...                  

     xx                            9 Iunie  2014 ,ora 23,40  !
                 
Astăzi 9 Iunie  2014 , este Marea şi Sfânta                          Sărbătoare a Prea Sfintei Treimi !

                                 
                                               

Dragii mei, în timp ce scriam aici pe Blog, la articolul anterior, ochii mi s-au închis fără voia mea , şi astfel văd dragilor spre răsărit  cum Cerul senin de ziuă ,se topeşte dragilor, şi după acest Cer văd Un alt Cer  precum în Poza cu nr 1.
SFÂNTA  TREIME, era într-un  Triunghi auriu ,şi care Triunghi stătea într-o Lumină roşie-portocalie. Era scăldat în această Lumină roşie-portocalie.
Cerul în care a apărut Sfanta Treime, era un Cer roşu -portocaliu.
DUMNEZEU  TATĂL, DUMNEZEU FIUL, şi PREA  SFÂNTUL  DUH ,arătau exact aşa ca şi în Sfânta Icoană, ca şi în poza cu nr 2, de mai sus.
Dragilor, uimitoare a fost pentru mine în această noapte, apariţia PREA  SFINTEI  TREIMI , în chiar ZIUA  SFÂNTĂ  a PREA  SFINTEI TREIMI.
Aşa cum Soarele străluceste pe Cer, şi mai tare strălucea TRIUNGHIUL  AURIU , în care se afla stătea  PREA  SFÂNTA  TREIME.
Câteva clipe am văzut aceasta fraţilor, după care CERUL SFÂNT s-a închis, luând cu el pe ,Prea  Sfânta Treime.
După cum vedeţi dragii mei, atunci când DUMNEZEU  PREA  BUNUL  voieste să-mi descopere câte ceva, nu contează locul ,sau cintextul, sau ca ar trebui sa dorm..., nimic nu contează din toate acestea ! Dimpotriva, eram în Sfânta Biserică şi am tait Minuni, astazi sciam pe Blog, şi vedeam în spatele meu, de parcă aş fi avut ochi la ceafă, vedeam CERUL  LUI  DUMNEZEU ,care era după Cerul nostru, şi uluitor...în Cerul Lui  DUMNEZEU într-un Triunghi auriu ca de Soare, mi S- A  arătat  PREA  SFÂNTA  TREIME  !
Mi s-a adus apoape Cerul Lui Dumnezeu, şi Triunghiul cu PREA  SFÂNTA  TREIME, ca să văd îndeaproape că este vorba de PREA  SFÂNTA  TREIME !
Dragii mei, ce aş putea să mai spun în faţa acestor MINUNI ???
Cuvintele sunt de prisos ! Sunt uimită şi cu lacrimi de bucurie mulţumesc PREA  SFINTEI  TREIMI, şi MAICII  DOMNULUI, pentru toate câte îmi arată.
Pot eu să-mi mai doresc altceva ???  Putem noi să ne mai dorim altceva ? Ce DOVEZI, ne mai trebuie de existenţă  a Lui Dumnezeu ?
Să ne plecăm genunchii fraţilor, şi să ne rugăm şi noi PREA  SFINTEI TREIMI , pentru iertarea păcatelor, pentru pace şi liniştea noastră sufletească.
Să ne rugăm şi Maicii Luminii, care este grabnic ajutătoare pentru noi,la Fiul Său ! Să credem cu toată fiinţa  noastră, în DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI,şi să aducem mulţumire şi slavă, închinare şi Rugăciune curată !
De vom face aşa dragii mei, vom dobândi mântuirea sufletului şi Împărăţia Lui Dumnezeu !
                                      Cu dragoste, Maria.

27 de comentarii:

  1. Foarte frumos descris Doamna Maria .Sunteți binecuvântată .Mulțumim ptr.descrierea făcută.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Maria esti fantastica continua sa ne tii la curent chiar daca unii se indoiesc ei inca nu realizeaza asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,le vor arata ADEVARUL SAU !

      PREOTII ,majoritatea dintre ei, nici daca i-ai pica cu ceara, niciodata nu vor recunoste c[ si oameni simpli,fara sa fie in slujba BISERICII,pot trai MINUNI.
      DA ! Eu traiesc astfel de MINUNI, si le scriu aici pe BLOG, apoi cu ajutorul cititorilor cu dragoste de Dumnezeu ,voi edita si CARTI. Nimeni nu ma poate opri, nici PATRIARHUL ,nici PAPA de la ROMA, nici vreun IMPARAT de pe pamant! Langa mine, intru mine,sat IISUS HRISTOS si MAICA SFANTA! Sta DUHUL SFANT si DUMNEZEU TATAL CEL CERESC ! Stau SFINTII LUI HRISTOS,care ma ajuta sa fac VOIA MANTUITORULUI !
      Asadar,voi cei care ,inca aruncati cu piatra in mine,inca mai huliti CUVANTUL LUI DUMNEZEU pe care eu IL scriu aici,ganditi/va de 1000 de ori,inainte sa scrieti.
      Va spun aceasta ,deoarece asupra mea, chiar nu au niciun efect!
      Sinugurul efect al rautatilor voastre, este ca se va intoarce impotriva voastra si a celor dragi voua. Asa lucreaza DUMNEZEU ca sa nu piarda sufletul celor care nu cred. Le da suferinta trupeasca si sufleteasca, ca sa cunoasca ca este de la EL.
      Si la ce bun fratilor, sa va atrageti si alte pacate, vorbind urat,jignind si hulind GRAIUL DUHULUI SFANT? Eu v/am dat o povata,voi cei care nu credeti si vorbiti urat, faceti cum doriti. Cu dragoste,Maria Ghiorghiu.

      Ștergere
    2. Doamna dumneavoastră ori nu știți să vă exprimați ori ...Nu stiu,din ce scrieți reiese că dumneavoastră ați ajuns sa va confundați cu Duhul Sfant,eu nu am nimic cu dv numai ca ceva faceți greșit și pare ca o jignire în primul rând pentru Divinitate,nu stiu suna a prea multa mandrie,lauda ceea ce nu va face credibilă cel puțin în ochii mei,oamenii aleși sunt foarte modești,probabil știți citind destule cărți de gen

      Ștergere
    3. Anonim5 ianuarie 2017, 21:48,vedeti de pacatul tau si de curatirea ta ,nu mai duce tu grija doamnei Maria.Macar de ati trai pe sfert ce traieste ea de ani si ani..o judecati cam aspru,nu numai dar majoritatea de pe aici,au un ton similar cu al tau.De ce oare?

      Ștergere
    4. Multi lupta cu fortele binelui,nestiind ca binele va invinge in cele din urma.Asadar luptati impotriva luminii,pentru ca simtiti ca Adevarul doare si este insuportabil pentru cei lipsa de lumina.

      Ștergere
    5. Sint unii " credinciosi" care refuza orice nu vine de la biserica si critica agresiv, crezind ca-si vor atrage aprecierea lui Dumnezeu

      Ștergere
    6. O criticați degeaba pe doamna Maria,nu va făcut nimic personal,dânsa doar povestește ce minuni trăieşte,le împărtășește cu noi cei care o urmărim zi de zi.
      Deci dânsa e ptr noi aici,lasă oboseala lasă tot ptr noi.
      Nu vă cert,dar ganditi-vă şi voi un pic,e şi dânsa un suflet,oare cät credeți că poate să îndure? O răniți,o doare să stiti.

      Ștergere
    7. 23:31-as vrea si eu , daca e posibil, sa-mi atrag aprecierea lui D u m n e z e u
      cum fac D o a m n e iarta-ma caci T u stii ce vreau sa spun

      Ștergere
  3. Multumesc frumos ! Asa voi face,indiferent de piedici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde sunt cei care vb intr-aiurea acum? Au disparut, gata? Acum de ce nu mai comenteaza? Sa vedem ce mai au de spus?

    RăspundețiȘtergere
  5. Vi s-a arătat diavolul doamna in chip de ce vreți dumneavoastră sunteți în slujba lui atâta timp cât propovăduiti Raul,avem atâtea lucruri oameni de valoare și dumneavoastră spuneți numai de rău. Spuneți că România e protejată dați doamna exemple de oameni frumoși de lucruri frumoasa căci mai degrabă așa puteți motiva oamenii să aibă modele pozitive și automat să atragem binele nu cu mesaje negative.Dumnezeu să mă ierte de greșesc și la fel pentru dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim5 ianuarie 2017, 17:52
    Ai dreptate ! DUMNEZEU sa te ierte,caci nu stii ce vorbesti !
    DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria poate eu nu stiu ce vorbesc așa o fi nu contest dar se pare că nici dumneavoastră nu sunteți prea sigură pe sine din moment ce dați atâta importantă și mai ales la modul înverșunat și revendicative in care răspundeți,sincer sa fiu după mine dacă ați fi atât de sigură aceste "răutăți" nici nu ar tb sa vă atingă.Haideti să ne respectăm reciproc,puteți? Noi nu mai jignim iar dumneavoastră nu mai dați povețe și nu mai miluiți "păcătoșii",totuși nu sunteți încă Dumnezeu.Probabil asta deranjează pe mulți că prea vă dați fără de păcat,doar restul is cu păcate și trebuie iertați,miluiți,trăsniți,etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim5 ianuarie 2017, 21:37 De era Parintele Arsenie Boca printre cei vii tot asa ii vorbeati pe acelasi ton?Raspundeti..

      Ștergere
    2. Nu te supara 23:02'dar nu cred ca e corect sa faci o comparatie intre PrArsenie Boca si Maria,mai mut de atat 21:37 a vorbit frumos,intelept,nu a jignit.

      Ștergere
    3. Nu cred că putem compara pe Arsenie Boca cu această doamna,și cred că până la urmă se va alege unde este adevarul.Pana acolo cred că e bine să fim mai modești,cam asta era ideea,nu că nu am eu ce face și mor de dragul"criticii" sau a părerilor diferite,depinde cum priviti.Personal nu am nimic cu dânsa și sincer îmi stârnește milă implicit prin prin prisma faptului că duce o căciula prea mare chiar cu acest blog,dar este decizia fiecăruia ce face.

      Ștergere
    4. Pt.toata lumea spun:Parintele Arsenie Boca era de o modestie fara egal,I-l laudau oamenii,dar el intotdeauna spunea"nu ma nu,sunt si eu un ciot de om".Doamne iarta-ne,Sfinte Parinte Arsenie Boca roaga-te lui Dumnezeu pt.noi,romanii de pretutindeni,AMIN!

      Ștergere
    5. Silvia, e prima oara cand iti dau dreptate!

      Si da, oamenii curati sunt modesti, nu se impauneaza niciodata cu sintenia lor si nici nu se cred mai presus de ceilalti.

      Ștergere
    6. Adica cum,pana acum am spus numai prostii,pot afla cine mi-a dt dreptate?Recunosc,de multe ori am fost mai acida pt.ca-mi place dreptatea,nu suport oamenii ipocriti,lingusitori,nu suport minciunaetc,etc.Din aceste motive am avut mult de pierdut in viata,nu pot sa fiu falsa,la mine ce-i in gusa ii si-n capusa cum se zice,asa ca...nu cred si nici nu vreau sa ma mai schimb la anii mei,imi place sa spun in fata ce am de spus,cei care vorbesc numai pe la spate se numesc c...e cu doua fete,sau p.........sti,dupa caz!

      Ștergere
    7. Dreptatea imi place si mie si la fel nu suport ce nu suporti nici tu, Silvia. Dar se pare ca fiecare intelege dreptatea in felul sau, pana si Maria are dreptatea ei, asa cum o intelege ea. Asta nu inseamna ca „dreptatea” ta e buna si pentru mine!Spre rusinea mea, nu stiu sa descifrez puncte, punctele din mesajul tau.
      Eu ti-am dat dreptate in ceea ce ai spus despre modestie si despre Arsenie Boca!Reciteste-ti mesajul!

      Ștergere
    8. 22.54 - Silvia,

      Tocmai tu si cu DS care faceti atata morala si educatie pe acest blog scoateti din gura perlele pe care le scoateti .
      Adevarat ce va e in gura , va este si-n capusa , adica revarsati pe acest site limbajul de mahala si periferie .
      Mahalaua in persoana sunteti , fara ocupatii , trancaniti ca babele obosite .

      Ștergere
    9. Draga an..14:o7,m-ai facut sa rad,ce perle,ce limbaj de mahala,ce periferie?probabil nu suntem pe aceeasi lungime de unda cu tine pt.ca...am studiat in viata noastra,nu ne-am multumit ca tine cu doua clase precum trenul personal.Sa-ti fie rusine!Da,si mai cred,ca tu esti o tanara obosita,ceea ce-i f.grav si probabil fara ocupatie.Na,una peste alta,iti doresc fix ce-mi doresti tu mie.

      Ștergere
  8. Maria!Lasa balivernele,baga cutremure,razboaie,apocalipse,lumea e satula de povesti.vica

    RăspundețiȘtergere
  9. Bravo Dna Silvia!Dacă aș fi fost singura persoana care gândeam așa poate îmi ridicam niste semne de întrebare dar se pare că nu sunt

    RăspundețiȘtergere
  10. De aia îmi iubesc eu țară așa cum e cu bune și rele,dar avem oameni simpli,înțelepți și MODESTI pe lângă atâtea altele lucruri și locuri frumoase,restul sunt de ignorat că e mai bine asa

    RăspundețiȘtergere
  11. PARINTELE ARSENIE BOCA ERA SMERIT DAAAR SI F DUR--NU PUTEAI SA TE ASCUNZI--DE ACEEA MULTI L-AU CONTESTAT--CAT DESPRE IEROMONAHUL GHELASIE DE LA SF MANASTIRE SF DUMITRU SIGHISOARA CARE SPRE FERICIREA MEA MI-A FOST SI DUHOVNIC SI L-A CUNOSCUT PERSONAL PE SF ARSENIE BOCA--UNII L-AU CREZUT MANDRU PENTRU FRANCHETEA SA DAR CUM ZICEAM ERA DUR APROAPE NEMILOS PT CEI CARE NU -SI RECUNOSTEAU PACATELE--ASA NE-AR TREBUI NOUA-BICI ASPRU CA ALTFFEL NU NE TREZIM

    RăspundețiȘtergere