luni, 30 ianuarie 2017

MOARTE SUSPECTĂ !


                 

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...            

                        29 Ianuarie 2017,ora 7,23 dimineata !

                                         Dragii mei, 

În aceasta dimineata,treaza fiind, aud un glas care spune foarte revoltat asa:
                   "Moarte suspecta!"

           Daca nu exista deloc.....(iar glasul nu mai continuă propozitia),ci repeta:
                 Moarte suspectă!"

Din păcate dragilor, se va incerca anihilarea unei persoane importante politic, (posibil si mai multe),pentru a nu mai iesi la iveală faradelegile care s-au facut, si inca se mai fac si- acum in Romania.
Cine este aceasta persoana,sau cine sunt aceste persoane,nu mi s-a descoperit încă.
Vom afla impreuna dragilor,si despre aceste oribile fapte,din păcate.
                                            Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Poate fii, ce e prezis de Vanga, s au Nostradamus, nu știu, exact uciderea unui înalte personalitati din lume,președinte, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si va incepe razboiul 3lea mondial.BABA VANGA A MAI SPUS CA OBAMA VA FI ULTIMUL PRESEDINTE.prin moattea unui sef de stat sigur va fi o scuza a mosonilor de a incepe razboiul si introducerea guvernului mondial ca solutie de pace.

      Ștergere
    2. Vanga a zis ca lumea va tine pana in anul 5079 ..pai daca tine pana atunci lumea cum Obama va fi ultimul presedinte?? Nu va mai exista America sau cum??

      Ștergere
    3. Există unele previziuni,unde se spune că America va dispărea de pe fața pămîntului,rămîne de văzut cit e de real.DS

      Ștergere
    4. Prin alegerea de catre americani a Presedintelui Trump, USA este un stat salvat. Probabil ca vor fi alte state, daca-si mentin in conducerea tarii adeptii fostei Administratii de la Casa Alba...

      Ștergere
  2. Mafia comunista i-si astupa urmele prin comora-legea tacerii.,daca nu o fi ciuma bruna care e in ascensiune la zenit,pazea urmeaza si caderea ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Semne mari de întrebare sunt în dreptul lui Tramp, la noi Ghiță dacă îl dibiue SRI,sau poate cineva din guvern dacă nu sunt ,,ascultători,,față de ocultă.Iohanis nu are cum că e protejat de tătucul soros prin agenții lui.

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Presedintele ales al USA, Donald Trump, impreuna cu exceptionala sa echipa, sunt credinciosi si au Protectia Mantuitorului Iisus Hristos si a Maicii Sfinte. Adeptii fostului sistem, chiar daca acum nu prea inteleg ei, ca de-asta au si actionat si actioneaza agresiv, vor intelege cat de repede si vor inceta de-a mai recurge la metodele, pe care le vedem, inca, prezente, chiar si in Romania. (stim cu totii cui ii apartine agresivitatea si viclenia, asa ca nu despre Trump este vorba in mesajul dragei noastre, Maria Ghiorghiu...). Va mai spusesem ca, deja, s-a pornit "resetarea" intregului Sistem, atat "in vazut, cat si in nevazut"... s-a folosit "dreptul de veto"...). Asadar, stati neclintiti in credinta, ca Restaurarea Intregii Creatii a lui Dumnezeu este in plina desfasurarere.

      Doamne ajuta !

      https://www.youtube.com/watch?v=5ORiEVdZUcI



      Ștergere
  5. Daca e vorba despre un presedinte cred ca e vorba despre noul presedinte al Americii .Inca din perioada electorala l-am vazut facind un atac de cord . Timpul ne va arata daca am gresit sau nu .

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragnea ? ,tariceanu & co. ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Este vorba despre presedintele MG/DH .Este o corporatie care se ocupa cu experimente pe animale.

    RăspundețiȘtergere
  8. 10,36 IO-HA -HA-NIS e protejat de matusa sa Merkal care tocmai a dat o declaratie in acest sens ,dar ea fiind in campanie ea nu-si vede 'Birna'din ochii sai,ea fiind vinovata de intrarea in Europa a peste un milion de musulmani fara sa-si consulte aliatii si nici o verificare fapt ce ar putea sa o coste functia de cancelar al Germaniei la viitoarele alegeri in favoarea lui Sultz fost presedinte la UE.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va fi asasinat trump aveti sa vedeti si va isbucni un rasboi cel putin pina in aprile va fi asasinat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trump a intrat în conflict cu musulmanii și e posibil sa-i pregătească ceva împreună cu grupările islamiste sponsorizate de Hilary și Casa Regală din Qatar.

      Ștergere
    2. Acele "grupari islamice sponsorizate de Hilary si Casa Regala Qatar", asa cum zici si probabil ca mai sunt si alti "sponsori, strategi, etc." si daca au avut timp "sa pregateasca ceva impreuna", nu mai au timp de-a-si pune "planul" in aplicare. "Planurile demonice vor fi spulberate din fasa", cel putin asa se spune si sigur asa va fi.

      Ștergere
  10. Bah nu a-ti vazut ca turcii latra la greci, profetia sf. Paise Aghiritul, toti visati cai verzi pe pereti, numai ce trebuie sa vedeti nu vedeti, ce pui mei sunteti orbi, va luati dupa baba vanga care are o rata mica de profetii indeplinite, clar ca nu sunt de-la duhul sfant daca nu se indeplinesc toate.
    Bineintelesc ca vor fi iesiri in strada si anarhie, trebuie sa cada financiar si Romania asta si o sa fie vina oamenilor, nu le place ordinea si painea pe masa , o sa vina vremea cand nu o sa mai aiba nimic, sa vedem daca le mai vine chef de smardoiala pentru un mizilic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Romanii ies acum să protesteze pe stradă că majoritatea sunt plătiți și manipulați de ONG-uri,dar va veni vremea cînd furia naturii ne va lovi pe toți și ne vom liniști,că de bunăvoie nu se poate.Trebuie să ne scuture bine un cutremur și atunci oamenii vor înțelege semnul.În Italia oamenii nu s-au inflamat cind s-au făcut grațieri,pentru că aveau treburi mai importante să scoată oamenii de sub dărîmături în urma zecilor de cutremure.Așa că ne va da și nouă Dumnezeu de lucru cît de curînd,dacă lucrurile vor continua în felul cum se pezintă azi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 01.09, nu te doare mana cand scrii asemenea minciuni? Ai fost tu de fata sa vezi cum sunt platiti de soros? N-ai nicio frica de Dumnezeu cand faci afirmatii eronate?

      Ștergere
    2. Anonim 31 ianuarie 2017, 06:00, nu sunt minciuni.

      Ștergere
    3. anonim 06:00 tu esti trompeta ONG, va apucat pe totii grija de Romania, dar cand se imprumuta degeaba de zeci de miliarde de euro, nu va durea si faptul ca se platea dobanzi extreme, nu era bai , dar e bai ca iasa vreo 3000 de oamenii din jegurile alea de inchisori, la totii astia care vorbiti asa aiurea , va doresc macar o luna sa stati inchisi in locul lor sa vedeti cat e de bine ,sa traiti disperarea, defapt faceti un exercitiu acasa, stati inchisi in casa , o luna de zile sa vedeti cum e .

      Ștergere