marți, 31 ianuarie 2017

DUHUL SFÂNT SI SFINTII VOIEVOZI SI ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL ,ÎN CAMERA MEA !

  XX    

          

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA .

                    

                            Noapte de 27 -28 Ianuarie 2017 ora 3,45 !  

                                                                      Dragii mei, 

În aceasta noapte dragilor, m-a trezit o lumină alba,orbitor de stralucitoare, lumina care era chiar sub plafonul camerei mele, deasupra patului meu.

Vedeam dragii mei, vedeam cu ochii inchisi fiind, un Cer albastru violet de noapte,iar pe Cer,asa precum este Coperta Cartii ADEVARUL  DUHULUI SFANT,exact asa statea DUHUL CEL PREA SFANT într-un nor auriu de Soare.
DUHUL CEL PREA SFANT, da din ARIPILE Sale ca si cum ar zbura pe loc,după care ,apar si Sfintii Voievozi MIHAIL si GAVRIIL,asa cum îi cunoastem noi din SFINTELE ICOANE.
                                               Adevarul Duhului  Sfant..

Dragii mei, simteam căldura divina a Duhului Sfant care o revarsa peste mine, simteam ca nu mai sunt aici pe Pămant, ci parca as fi fost dintotdeauna de acolo de Sus.
Îmi doream, ca sa nu se mai termine aceasta MARE MINUNE!
Si totusi ,s-a terminat in circa 10 secunde , iar DUHUL CEL PREA SFANT mi-a aratat ca este acolo Sus si ca vegheaza clipă de clipă asupra vietii mele ,dar si a noastră a tuturor.
Norul auriu  cu tot cu Porumbelul alb,s-a topit precum se topeste un fulg de nea în palma noastra, adica,încetul cu incetul.
În locul DUHULUI SFANT, mai spre in faţă,tot deasupra patului,într-o lumina alba stralucitoare, stau SFINTII VOIEVOZI si ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL.
Sfantul Arhanghel Mihail avea în mâna Sa dreapta sabia de foc, pe care o tinea ridicata usor spre umarul sau drept, iar Safntul Arhanghel Gavriil avea o floare în mâna dreapta, precum sunt Crinii nostri albi.

                         ..
                                                        Image result for SFINTII VOIEVOZI MIHAIL SI GAVRIL IMAGINI..

Sfintii Voievozi au zabovit mai mult timp in camera mea, spun aceasta ,deoarece ,am adormit din nou,stand asa cu ochii închisi si  privind la Ei.
Asa este dragilor, DUMNEZEU a voit ca sa-mi daruiasca acest DAR si HAR ca sa vad cu ochii închisi ,mai minunat de frumos decât cu ochii deschisi, si sa aud fara urechile firesti, ci cu tâmplele cu urechile sufletesti, ceea ce nu se poate auzi cu urechile firesti.
Stiu si va inteleg ca este greu de crezut  toate acestea,dar eu nu pot decât sa scriu aici,numai ADEVARUL  DUHULUI  SFANT ,chiar daca primesc multe injurii si jigniri.
Dragilor, ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI ca sa va binecuvinteze si sa va daruiasca sanatate si mântuire sufletului.
                                 Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Binecuvantata esti de DUMNEZEU.SI SA TI CREASCA CREDINTA CA SI AERUL CARE NU SE VEDE SI NICI NUL POTI MASURA.SA TE LUMINEZE TATAL TUTUROR SI ATOTTIITOR AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu
      doamne ajuta!

      Ștergere
    2. DOAMNE AJUTA,subscriu si eu intocmai,imbratisari calde,aceeasi Minerva P.

      Ștergere
  2. nu avem noi acest privelegiu minunat si frumos sa vedem acesti arhangheli dragi sufletelor noastre. Dumnezeu ne-a dat noua rugaciunea ca sa-i simtim doar prin emotia traita. va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Base a demisionat din functia de Presedinte al PMP.

    Pam-pam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ca sa fie președinte la PNL. E clar?

      Ștergere
    2. Sper, din suflet, ca Basescu sa nu pice in "plasa" lui Iohannis si a dujmanilor tarii!

      Ștergere
    3. Sa speram ca PMP nu se va lasa atras in "jocul pervers" al Institutiei Prezidentiale, care, prin vocea lui Iohannis, lupta (ajutat fiind de fortele care vor sa rupa Romania), prin orice mijloace (vazute si nevazute, externe si interne...) pentru a crea un "maidan", asa cum s-a intamplat in Ucraina si nu numai.

      Ștergere
  4. Doresc sa știu data limita pentru donații? Bunul Dumnezeu, sa -ți dea putere ! Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Iuga Felicia ,nu exista limita.Daca se poate cat mai mult,viata este scumpa.

      Ștergere
    2. Doamna Felicia daca nu aveti ce face cu banii, dece nu imi donati si mie niste banii, am mare nevoie.

      Ștergere
  5. DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE, DNA MARIA!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe romanii din strada. Acestia sunt romanii cinstiti si onesti care nu ezita sa se lupte pentru ideea de cinste si corectitudine. Oameni care nu se lasa cumparati.

    RăspundețiȘtergere
  7. Romanii adevarati nu se lasa cumparati!

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti sigur ca nu te referi la poporul ales ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim1 februarie 2017, 22:01
    Cei care sunt in strada nu sunt atat de cinstiti si de necumparat; tocmai de asta sunt in strada, ca au fost platiti sa iasa in strada

    RăspundețiȘtergere