vineri, 20 ianuarie 2017

EXPLOZIE PUTERNICĂ !!! FLACARI URIASE !


                               

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                  

                          19  Ianuarie 2017 ,ora 15,20 !

                                        Dragii mei,

Tot în aceasat după amiază,chiar daca scriam aici pe Blog,îmi apare în stanga mea,înspre Sud , un loc public ,în care ceva explodeaza,nu am vazut ce anume.
Explozia s-a produs ,cât am clipi din ochi. .
Vad flacari uriase, si pompierii care au venit, si care încearca sa stinga Incendiul urias. 


Image result for EXPLOZII..
Dragii mei, vom auzi de o Explozie uriasa,în care Pompierii vor interveni si vor face faţă cu mare greutate,din pricina flacarilor uriase.
Cerul părea a fi de noapte !
Doamne si Maicuta noastra, apara-ne si ne păzeste de tot raul si de tot necazul, Amin!
                                         Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Incendiu la clubul Bamboo

      Ștergere
    2. Da Mona a fost aproape un Colectiv 2,dar fără morți de data aceasta spre norocul lor.Am înțeles de la Viceprimarul sect.2 că nici acest club Bamboo nu avea toate avizele la zi și în mai multe rînduri au fost amendați.Din nefericire totul se repetă și nimeni nu învață nimic din asta.DS

      Ștergere
  2. Dia, marry me! Sufletul meu pereche :*

    Rin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ți-a răspuns. Asta înseamnă nu. Sper sa te lecuiești sa scrii prostii pe acest blog.

      Ștergere
  3. Poliţia de la bord au capturat un gazoduct explozie care luminează cerul în spearman, Texas. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

    https://www.facebook.com/KSTPTV/videos/10154951397026952/

    RăspundețiȘtergere
  4. Ati scris ca veti avea previziuni cu si despre romani

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost un mare incendiu la Bamboo Doamne ajuta celor răniți Paula D

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost un mare incendiu la Bamboo Doamne ajuta celor răniți Paula D

    RăspundețiȘtergere
  7. Da , s-a adeverit .
    In aceasta dimineață , a ars in totalitate clubul Bamboo , din București .Se pare ca incendiul a pornit de la o explozie dintr-o camera unde erau depozitate bauturi alcoolice .
    Din fericire , nu sunt raniti grav !
    Mulțumesc doamna Maria , pentru tot ce postati aici , si care se dovedește ca mai devreme sau mai tarziu se intampla asa cum vi se arata .Va admir pentru curajul dumneavoastră si va sustin din tot sufletul
    Multa sănătate și multa putere va doresc !
    Paula Alexandru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit!
      1. Clubul Bamboo nu este pozitionat in partea de " sud-vest".
      2. Nu au fost explozii.

      Domana Maria, spune : "..îmi apare în stanga mea,înspre Sud-Vest, un loc public ,în care ceva explodeaza.."

      Gresit !!!

      Ștergere
  8. Doamna Maria ați avut dreptate cum ați avut și la Colectiv sper să deschidă ochii și cîrcotașii să vadă că în această dimineață a luat foc Clubul Bamboo,care a ars în totalitate.Intrucît clubul a fost patronat și de Cătălin Botezatu cînd i-a devenit asociat lui Joshua Castelano,veneau acolo multe vedete și era considerat Club de fițe. Josua Castellano este unchiul lui Vicențio Castellano,fostul soț al Antoniei și așa este explicabil de ce era frecventat de un nr.mare de vedete din lumea muzicală.Curios este că acest club nu avea toate avizele și functiona tot clandestin ca multe altele.Cu alte cuvinte, dacă ai un nume de rezonanță și sti unde să cotizezi poți să mergi în continuare pe burtă.Ce Colectiv,ce corupție,totul e ok pt ei.DS

    RăspundețiȘtergere
  9. Incendiu in dimineata asta la clubul Bimboo linga lacul Floreasca in Bucuresti,nici un ranit grav.doar inhalari de fum.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria !!!
    Evenimentul petrecut la Clubul Bamboo, nu are legatura cu "previziunea dv.". In acest articol (inainte de a il modifica) ati mentionat "..înspre Sud-Vest, un loc public ,în care ceva explodeaza,..".
    Punct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intelege ca nu au nici o insemnatate aceste puncte de reper nu pot distorsiona un mesaj doar pentru faptul ca s-a facut o mica eroare de directionare,important este esentialul si cum a fost descrisa viziunea in amsamblul ei.Totul ramane valabil asa cum a fost scris.Degeaba bagati gheara in gatul dnei in urma acestei modificari dar s-a explicit deja si trebuie sa o luati ca atare si cu ganduri bune,totul pare sa fie lamurit iar criticile nu-si iau rostul sunt inutile in cazul de fata.

      Ștergere
    2. Anonim 21 ian 09:26 ai prea multă răutate în tine.Punct

      Ștergere
    3. Încă un fraier care se i-a de punctele cardinale.Mîine ție o sa-ți cadă o cărămidă în cap,contează direcția de unde vine cărămida sau efectul produs de aceasta? Vai de capul tau.

      Ștergere
  11. Pai este bine localizat avand in vedere ca doamna Maria locuieste in est..GALATI,BUCURESTIUL FIIND IN SUD VEST FATA DE GALATI,CARCOTASILOR,SA VA FIE RUSINE,CA MAI CARCOTITI DUPA ATATEA INTAMPLARI ,SA VA CERETI SCUZE ,NICI NU MERITATI SA INTRATI PE BLOG,FOLOSITI-VA MINTEA.DOAMNA MARIA RESPECT,STIU CA ESTE GREU PENTRU UN OM CA DUMNEAVOASTRA ,CU FAMILIE,CU SERVICI,CU COPII,SA VA RUGATI,SA SCRIETI,SA .....,RESPECT,SI VA MULTUMIM
    AZI NOAPTE M-AM GANDIT LA DUMNEAVOASTRA FOARTE SERIOS,AM DAT DRUMUL LA TV AZI NOAPTE LA ORA 2:10 MINUTE ,PARCA ASTEPTAM O STIRE IMPORTANTA.MA GANDESC CUM SA SE INTAMPLE CHIAR ACUM CAND SUNT PLECATI ..PREMIERUL..MA GANDESC CA ESTE UN PLAN SA SE MUTE ATENTIA IN ALTA PARTE DAR NU PREA LE-A REUSIT IN AFARA DE PAGUBE MATERIALE...,,SLAVA TIE DOAMNE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Iona,multumesc dragii cititori fideli si care aveti DRGAOSTE de DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. dumnezeu sa ne pazeasca

      Ștergere
  12. Gandesti prost, anonim 11.56, la fel cum scrii! Nu mai folosi majuscule! E ca si cum ai tipa la noi.

    Maria se supara degeaba doar pentru atata lucru.E orgolioasa! Nu face decat sa agite spiritele incitandu-si adoratorii sa sara in capul celor care au alta parere.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce domni respectabili bogati si cu multi bani, asociati cu cei mai mari mafioti din camora de (domn) Botezatu care au facut cuibusoare de nebunie in mai multe locati din tara , asta da GRADINA MAICI DOMNULUI plina de gunoaie !!

    RăspundețiȘtergere