miercuri, 18 ianuarie 2017

DUHUL SFÂNT ÎN MÂINILE MELE !


                   

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...     

                   Zori de 25  Ianuarie 2015, ora  3,36 !

                                                          Dragii mei, 

Ca întotdeauna un fulger de lumină albă, extrem de stralucitaore, mă trezeste ca la un şoc electric, si brusc nu mai sunt în patul meu, ci sunt luată cu sufletul, într-un loc cu multă lume, ca pe o strada ,pe care lumea toata se plimba.
Cerul este bleu senin de ziuă, este frumos si cald, iar eu sunt in mijlocul mulţimii de oameni, care treceau pe lângă mine ,şi parcă nici nu mă vedeau.
Nu stiam de ce sunt acolo, căci priveam în jurul meu, si nu puteam vorbi cu nimeni, pentru că nu mă vedeau, eu îi vedeam pe oameni, dar ei nu.
Privesc la Cerul Sfânt , de acolo din mijlocul oamenilor, şi văd cu mare uimire că se întâmplă O Mare Minune.
Cerul senin de ziuă , s-a deschis, s-a dat la o parte ca si o cortină.
Din inima Cerului  Lui Dumnezeu, iese un Soare mai mic,dar orbitor de strălucitor şi cu Raze lungi, până la mine ajungeau Razele. 
Pe aceste Raze din Cerul Împărăţiei Lui Dumnezeu, vine în zbor ,în mare grabă ,UN  PORUMBEL  alb imaculat si usor nuanţat pe burtică, nuanţat cu bleu ,precum Cerul Senin. 

                                       Image result for duhul sfant              ..

Porumbelul Dumnezeiesc , adică DUHUL  CEL  PREA SFÂNT, zboară cu Aripile Sale larg deschise, si când ajunge în faţa mea, se aşează pe umărul meu stâng, si acolo rămâne.
Simt în mine ,o mare bucurie, simt o mare ocrotire Dumnezeiască. Ştiam că este DUHUL  LUI  DUMNEZEU, dar nu îndrăzneam ca să -L ating.
Şi totuşi o forţă nevăzută ,îmi spune în gândul meu, că pot să pun mâna pe Acel Porumbel alb.
Cu mâna dreaptă, iau de pe umărul meu stâng, Porumbelul alb, moment în care, Îl ţin cu ambele palme, si simt în căuşul palmelor mele, căldura divină, simt cum palmele mele nu ţinea un PORUMBEL obisnuit, căci S-a mărit ca si volum, era pufos  si catifelat, nu simteam că ar fi avut pene, ci era dumnezeiesc sentimentul de a ţine în palmele mele, pe ÎNSUŞI  DUHUL CEL PREA SFÂNT.
 Închipuiţi-vă dragilor ce simţiţi, când aveti in mâinile voastre  un balon umflat, dar  de fapt tineţi un Porumbel cu pene, si nu un balon.  Nu simţeam penele, ci doar ceva pufos, moale ,catifelat si de care nu-mi doream sa ma mai despart, nu as fi dorit ca sa-i mai dau drumul din mâinile mele. Aceasta comparatie, este infimă, faţă de cum ar trebui sa pot explica. Nu exista Cuvinte , pe care as putea sa le folosesc ,ca sa va spun ce am simtit in acele clipe.  

                             

Şi aşa ţinând în mâinile mele păcătoase, pe Duhul Cel Prea Sfânt, L-am strâns cu mare bucurie la pieptul meu, si strigam la cei din jurul meu, la oamenii care treceau grăbiţi încoace si încolo, si le spuneam cu glas tare:

             Priviţi, am în mâinile mele pe DUHUL  SFÂNT!
           Priviţi Cerul , care este deschis, vedeţi Soarele Lui Dumnezeu !

Dar nimeni nu mă vedea, nimeni nu mă auzea.
Mă durea sufletul ,că nimeni nu vedea ce ţineam eu la pieptul meu.
Lacrimile îmi curgeau şiroaie, priveam la Lumina orbitoare ce venea din Cerul Lui Dumnezeu, si am întins mâinile mele,cu Porumbelul alb, mi-am desfacut palmele, iar EL, şi-a luat zborul pe aceleaşi Raze ale Soarelui Dumnezeiesc, si într-o clipă, Cerul s-a închis la loc, iar eu am tresăltat puternic în patul meu, de parcă aş fi căzut de la doi metri. 
Cu lacrimi în ochi si-n suflet, lacrimi de bucurie, îmi notez toate cele văzute ,iar acum dragilor, le-am scris aici si pentru voi, cei care iubiţi ,dar si pentru cei care nu iubiţi acest Blog, adică CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU. 
Dragii mei, ceea ce eu scriu pe Blog, este numai de la Duhul Cel Prea Sfânt.
Zilnic vă strig, zilnic vă chem aici pe Blog, ca să vă spun, ca să vă arăt cea ce BUNUL  DUMNEZEU îmi îngăduie a vedea si a auzi.
Numai că , ca şi in acest articol, când nimeni nu mă auzea ,si nimeni nu mă vedea, că ţineam la pieptul meu pe Însuşi Duhul Lui Dumnezeu, şi toată lumea era prea ocupata cu cele lumesti,  tot aşa se întâmplă şi cu acest Blog.
Puţini dintre voi ,sunteţi cei care credeţi cu adevărat; puţini dintre voi , vă mai gândiţi dacă să-mi daţi crezare.
Iar cea mai mare parte, nu credeti nimic din cele scrise de mine si spuse de DUMNEZEU .
Ba mai mult, unii  dintre voi , din cei care nu credeţi în nimic, ci numai în eu-l vostru, aduceti cuvinte jignitoare si împroscati cu venin.
Eu vă iubesc pe toţi la fel,  ca pe niste frati si surori întru  DOMNUL  nostru IISUS HRISTOS, asa cum si sunteti, şi-mi doresc din toată inima, să credeti cu tărie în Existenţa Lui Dumnezeu şi a Maicii  Domnului.
Să credeţi ,că aici pe acest Blog: DUMNEZEU  EXISTĂ - MĂRTURII, eu scriu Cuvânt din Cuvântul Lui Dumnezeu.
Aşadar dragii mei, cine are urechi de auzit, să audă ! 
 Şi cine are ochi de văzut, să vadă !
                                   Cu dragoste, Maria. 

71 de comentarii:

  1. Se numeste calatorie in afara corpului,in astral.,Ceva experiente in acest domeniu am avut si eu,dar cel mai cunoscut in acest domeniu este Ilie Cioara fost detinut politic acum decedat dar care a scris dupa revolutie multe carti cu calatoriile sale in afara corpului,carti pe care le puteti citi pe internet doar la un clic distanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum se poate rezuma conceptia lui Ilie Cioara,o sa ma apuc de citit, dar cred ca e greu de inteles

      Ștergere
  2. Se numeste calatorie in afara corpului,in astral.,Ceva experiente in acest domeniu am avut si eu,dar cel mai cunoscut in acest domeniu este Ilie Cioara fost detinut politic acum decedat dar care a scris dupa revolutie multe carti cu calatoriile sale in afara corpului,carti pe care le puteti citi pe internet doar la un clic distanta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu una va urmaresc si va multumesc pentru tot ceea ce faceti.Lelia

    RăspundețiȘtergere
  4. D.na Maria va multumim pt aceste mesaje pe care ni le impartasiti si va iubim. Si unii preoti stim ca au har, adica sunt ca si d.voastra de inzestrati. Ei preotii in general ajuta toti oamenii care vin la ei si au probleme grave in viata si le cer ajutorul. D.voastra ne puteti ajuta cu aceste daruri pe care le aveti? Cum sa facem sa putem beneficia si noi,noi care avem probleme f grave in viata sa ne ajutati sa le rezolvam? Puteti sa o faceti, Duhul cel Preasfant care vine la d.voastra in palme ne poate ajuta si pe noi? Va rog din suflet, dati-mi un raspuns. Sunt multi oameni f. necajiti pe pamant, carora li s-au facut nedreptati mari sau au probleme in familie sau au probleme de sanatate grave. Ne puteti ajuta si pe noi cu ajutorul Duhului cel Preasfant? Rugati-va si pt noi ! Gabriela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Maria are energii in palme si poate vindeca cu usurinta daca vrea.Trebuie sa testeze pe alte persoane ca se se convinga.

      Ștergere
    2. Sa nu exageram, totusi !

      Doamne ajuta !

      Ștergere
    3. roaga-te cu lacrimi de pocainta,ca tu ai gresit,ai ca si cand tu mananci si eu ma satur,roaga-te arhanghellului Gabriel si nu manca nimic,macar duminica,iar daca tii post de mancare o saptamana ,te vindeca ingerii de orice boala,mai ales de lenevie

      Ștergere
  5. draga maria acum un an am fost la mormantu sfintcu citeva zile inainte am auzit in somn o voce care imi spunea asa........dumnezeu exista........ atit si m.am si trezit ......eu una te cred.cumult respect olimpia mihailescu

    RăspundețiȘtergere
  6. II RASPUND LUI Alle Alle--crucea pe care a fost rstignit MANTUTORUL NOSTRU IISUS HRISTOS ---NU A FOST FACUTA DIN LEMN DE ALUN--ACESTA NU CRESTE IN IERUSALIM DECAT ACCIDENTAL--CRUCEA A FOST DIN CHIPAROS--UN ARBORE RASINOS--TE ROG SA FII COERENT IN CE SCRII SA INTELEGEM SI NOI SI SCRIE -D-NA MARIA SI NU MARIOARA PACE TIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. crestea in acea vreme gros ca brazii,domnu.multumiri,surioara Marioara.

      Ștergere
  7. Traversam vremuri de adanca frustrare,cand nerusinarea e ridicata la loc de cinste si "minciuna sta cu regele la masa",cum spune Vlahuta...e firesc sa existe indoiala! Dar cine crede in Dumnezeu si citeste tot ceea ce scrieti,n-as crede sa-si inchida inima in fata unui adevar evident...mare-i Domnul si nu ne va lasa in intuneric,langa lumina Lui! Doina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eminescu nu Vlahuta! Daca nu stii nu mai scrie ca te faci de ras.iona

      Ștergere
    2. Am citat primul vers din poezia "1907",de Al. Vlahuta ! Doina

      Ștergere
    3. Ai dreptate.Scuze.

      Ștergere
  8. Sf. Siluan Athonitul ;Despre vise si Vedenii.
    ....de citit si luat aminte.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai mare păcatul sa minți in halul asta , pai Duhul Sfânt vine la tine in palme ?Nu ti_e rușine sa minți așa?

    RăspundețiȘtergere
  10. NU E DUHUL SFINT
    e MARUL PE CARE L-AI tradus ca PORUMBEL ( din punct de vedere al formei )... se repeta mincarea din pomul OPRIT care E MINUNAT la vedere si NU TE AMAGI tu si restul ca DIAVOLUL nu doarme

    SI REPETAM GENEZA DUHULUI SFINT care spune CLAR :
    6.De aceea femeia, socotind că rodul pomului este bun de mâncat şi plăcut ochilor la vedere şi vrednic de dorit,

    RODUL = PLACUT OCHILOR , VREDNIC DE DORIT care E LUAT in palme.... DECI atentie mare CA DUHUL LUI ANTIHRIST SE POATE PREFACE in INGER DE LUMINA SI E DUH si daca combinam cele doua iese DUH DE LUMINA dar E prefacerea SATANEI .... deci NU CONFUNDATI ca VA LASATI SINGURI INSELATI

    CONCLUZIA SIMPLA
    duhul de lumina = ANTIHRIST = CIOARA IN LUMINA nu DEVINE PORUMBEL

    duhul lui antihrist = corb = cioara
    duhul lui DUMNEZEU = PORUMBEL

    deci repetam SI RETINEM
    CIOARA LUMINOASA NU ESTE PORUMBEL
    CORBUL LUMINOS NU E PORUMBEL

    DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX

    RăspundețiȘtergere
  11. NU E DUHUL SFINT
    e MARUL PE CARE L-AI tradus ca PORUMBEL ( din punct de vedere al formei )... se repeta mincarea din pomul OPRIT care E MINUNAT la vedere si NU TE AMAGI tu si restul ca DIAVOLUL nu doarme

    SI REPETAM GENEZA DUHULUI SFINT care spune CLAR :
    6.De aceea femeia, socotind că rodul pomului este bun de mâncat şi plăcut ochilor la vedere şi vrednic de dorit,

    RODUL = PLACUT OCHILOR , VREDNIC DE DORIT care E LUAT in palme.... DECI atentie mare CA DUHUL LUI ANTIHRIST SE POATE PREFACE in INGER DE LUMINA SI E DUH si daca combinam cele doua iese DUH DE LUMINA dar E prefacerea SATANEI .... deci NU CONFUNDATI ca VA LASATI SINGURI INSELATI

    CONCLUZIA SIMPLA
    duhul de lumina = ANTIHRIST = CIOARA IN LUMINA nu DEVINE PORUMBEL

    duhul lui antihrist = corb = cioara
    duhul lui DUMNEZEU = PORUMBEL

    deci repetam SI RETINEM
    CIOARA LUMINOASA NU ESTE PORUMBEL
    CORBUL LUMINOS NU E PORUMBEL

    DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX

    RăspundețiȘtergere
  12. NU E DUHUL SFINT
    e MARUL PE CARE L-AI tradus ca PORUMBEL ( din punct de vedere al formei )... se repeta mincarea din pomul OPRIT care E MINUNAT la vedere si NU TE AMAGI tu si restul ca DIAVOLUL nu doarme

    SI REPETAM GENEZA DUHULUI SFINT care spune CLAR :
    6.De aceea femeia, socotind că rodul pomului este bun de mâncat şi plăcut ochilor la vedere şi vrednic de dorit,

    RODUL = PLACUT OCHILOR , VREDNIC DE DORIT care E LUAT in palme.... DECI atentie mare CA DUHUL LUI ANTIHRIST SE POATE PREFACE in INGER DE LUMINA SI E DUH si daca combinam cele doua iese DUH DE LUMINA dar E prefacerea SATANEI .... deci NU CONFUNDATI ca VA LASATI SINGURI INSELATI

    CONCLUZIA SIMPLA
    duhul de lumina = ANTIHRIST = CIOARA IN LUMINA nu DEVINE PORUMBEL

    duhul lui antihrist = corb = cioara
    duhul lui DUMNEZEU = PORUMBEL

    deci repetam SI RETINEM
    CIOARA LUMINOASA NU ESTE PORUMBEL
    CORBUL LUMINOS NU E PORUMBEL

    DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca doamna Maria a spus ca era Duhul Sfânt, ce te găsești tu sa comentezi? Ai fost acolo ca sa vezi? Repede dai cu batul si batjocorești de parca te-a pus Dumnezeu avocat. Amatorule!

      Ștergere
    2. Anonim19 ianuarie 2017, 17:42
      Daca doamna Maria a spus ca era Duhul Sfânt, ce te găsești tu sa comentezi? Ai fost acolo ca sa vezi? Repede dai cu batul si batjocorești de parca te-a pus Dumnezeu avocat. Amatorule!

      raspuns :
      SERIOS ?? ha ha ha ha ha ...
      duhurile SE CERCETEAZA spune SFINTA SCRIPTURA ... deci dupa prostia ta INTRUCHIPATA desigur care NU ASCULTI DE DUHUL SFINT din SFINTA SCRIPTURA si crezi CE II PLACE ORGOLIULUI tau NU PRICIPI un lucru simplu :
      a iti inchipui soarele NU INSEAMNA ca e soarele ... E GREU STIU dar nu te chinui sa pricepi ... dur adevar stiu

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT SI NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    3. Ereticule ești invidios ca la tine n-a venit Duhul Sfânt.
      Ia cercetează-te de ce. Poate înțelegi in viata asta.
      Ești plin de ura!

      Ștergere
    4. Anonim20 ianuarie 2017, 13:18
      Ereticule ești invidios ca la tine n-a venit Duhul Sfânt.
      Ia cercetează-te de ce. Poate înțelegi in viata asta.
      Ești plin de ura!


      RASPUNS
      SERIOS ? HA HA HA HA .. prostie INTRUCHIPATA
      asa ´´ duh ´´ NU MERSI .... DOAMNE FERESTE dar daca vine SIGUR il ardddd ... deci ORICE CRESTIN ORTODOX are DUHUL SFINT de la BOTEZ ... deci NU MAI ARE CINE SA VINA .... DUR ADEVAR STIU ...

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT
      NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crstin ortodox

      PS ai bagat LA CAP ca orice crestin ortodox BOTEZat ARE DUHUL SFINT de la BOTEZ ... deci mai STUDIAZA ca e vai si amar de tine SI ramine VALABIL tot ce am spus ....dur adevar STIU .. inapoia mea SATANA ...

      AVIZ AMATORILOR SI AMATAORELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    5. Are pe naiba Ortodoxule. Nu are. Iti garantez. Vorbesti tampenii. Unul botezat merge si face crima... o fi Duhul Sfant in el pesemne, nu? Esti un aiurit.

      Ștergere
    6. Anonim22 ianuarie 2017, 16:45
      Are pe naiba Ortodoxule. Nu are. Iti garantez. Vorbesti tampenii. Unul botezat merge si face crima... o fi Duhul Sfant in el pesemne, nu? Esti un aiurit.

      raspuns
      serios ??? mor de rasss
      STII ADEVARUL CU TALANTII ??? pun doar ultima parte SI apoi concluzionam impreuna .... deci SFINTA SCRIPTURA CITIRE
      24. Apropiindu-se apoi şi cel care primise un talant, a zis: Doamne, te-am ştiut că eşti om aspru, care seceri unde n-ai semănat şi aduni de unde n-ai împrăştiat.
      25. Şi temându-mă, m-am dus de am ascuns talantul tău în pământ; iată ai ce este al tău.
      26. Şi răspunzând stăpânul său i-a zis: Slugă vicleană şi leneşă, ştiai că secer unde n-am semănat şi adun de unde n-am împrăştiat?
      27.Se cuvenea deci ca tu să pui banii mei la zarafi, şi eu, venind, aş fi luat ce este al meu cu dobândă.
      iar cel care a primit unul, fiind "sluga vicleana si lenesa“ (Matei 25, 26), a ingropat talantul; nu l-a cheltuit, dar nici nu l-a inmultit.

      DECI este DUHUL SFINT IN EL ??? asadar PROSTIE INTRUCHIPATA
      CIND primesti UN TALANT SE INMULTESTE si faptul ca NU L/AI INMULTIT NU E DECIT VINA TA , nu a DARULUI PRIMIT ... DUR ADEVar STIU dar DUHUL SFINT IN CEL BOTEZAT RAMINE NELUCRATOR cind afce crima si NU DISPARE . ca E LIBER ARBITRU a omului ... DUMNEZEU NU ISI IA DARUL INAPOI CIT TIMP TRAIESTE OMUL TOCMAI CA SA II DEA POSIBILITATEA SA SE INDREPTE .... e clar acum , da ????

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  13. BISERICA este a fost un drum,poteca care DOMNUL IISUS NEA ARATATO SI PASITO DAR INAINTE DE A VENI NEA CALAUZIT SPRE IMPARATIA CERURILOR.VIATA ESTE CA O PADURE PLINA DE ISPITE,IISUS A TAIAT COPACII ISPITEI FACAND POTECA SPRE MANTUIRE.ASA ESTE SI ASTAZI CU BISERICA ESTE POTECA DAR DUMNEZEU VAZAND CA OAMENI ASTEPTAND LA RAND VENEA DIAVOLUL SI LE SPUNEA: ASTEPTATI FOARTE MULT LA RAND SI EU STIU O CALE DRUM MAI REPEDE SI MAI LARGA VENITI SI INTRATI IN IMPARATIE( NU SPUNE A CUI) SI OAMENI OBOSITI SUPARATI DEZAMAGITI SAU DUS SI EL NU LUA 1 SAU 2 CI CU GRAMADA CUM SUNT OILE UNDE SE DUCE UNA SE DUC SI CELELANTE.SI BUNUL DUMNEZEU A TRIMIS LA CINEVA O VEDERE CU UN ALT DRUM MAI LARG.SI ACESTA A SPUS PREOTULUI CA EXISTA SI ALTA CARARE DE MANTUIRE.PREOTUL NU LA CREZUT CUM A FOST SI IN CAZUL LUI IISUS,DAR BINE AR FI DACA UN PREOT CATUSI DE PUTIN CREDINCIOS AR CERCETA CALEA SPUSA DE ACELA CARE A SPUSO EL PREOTUL SA O CERCETEZE NU SA TRIMEATA PE CINEVA CA SA NUL VANDA.SA SPUNA CU DUMNEZEU MA VOI DUCE SA CERCETEZ CALEA SPUSA SI DACA ESTE CEA CE DUCE LA IMPARATIE SAU PIRZARE VOI VENI SI VOI SPUNE, DAR VOI SA NU PLECATI DE AICI SI AM SA LAS PE UCENICUL MEU CU VOI SA VA INDRUME.SI SA DUS PREOTUL SI ACERCETAT CALEA SI CAND SA INTORS A VAZUT CA UCENICUL LUI LUA BANI PE INTRARE SAU INDRUMARE.ASA ESTE SI BISERICA(UCENICUL FIND PREOTII)ASTAZI MAI RAU ESTE CA SI CONDUCEREA BISERICI(PREOTUL)NEA ARATAT CALEA CEA LARGA( CAND SA DUS SA CERCETEZE CALEA DIAVOLUL LA CUMPARAT CUM LA CUMPARAT CA NU A CERCETAT EL INSUSI CARAREA SI SPUNANDUI CA ESTE UN DRUM IN URCUS CATRE IMPARATIA CERURILOR SI VAZAND PREOTUL CA ESTE DRUM IN URCUS SPRE CER A CREZUT.DAR CEA CE NU A AFLAT FIND CA NU A CERCETAT CALEA ESTE CA LA CAPATUL DRUMULUI ERA UN MARE VULCAN. Asa este cu preotii si noi oaneni trebuie sa ne rugam unul pentru celalant cum ne spalam pe maini asa este si cu rugaciunea o mana curata pe alta asa este si cu rugaciunea cand te rogi pentu altcineva fie preot fie bogat fie sarac ..etc deci unul pentu altul cum se si spune totii pentru UNUL(DUMNEZEU) si UNUL PENTRU TOTII ASA SA AJUTE PREA BUNUL DUMNEZEU AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  14. ´´iar eu am tresăltat puternic în patul meu, de parcă aş fi căzut de la doi metri. ´´

    Spasmul hipnic este acea contracţie involuntară a muşchilor, ce se produce înainte ca organismul nostru să intre în aşa-numita ,,stare de veghe" de dinaintea somnului. Spasmele de acest tip pot apărea în mod spontan sau pot fi induse de stimuli externi, cum ar fi o sursă de lumină de sau de sunet. Au existat cazuri în care grimasele au fost acompaniate de halucinaţii, coşmaruri sau senzaţii de cădere în gol.

    Unii cercetători susţin că spasmele hipnice sunt stimulate de factori precum stresul, anxietatea, oboseala sau lipsa de somn.

    Se numeste POSEDARE DEMONICA .... cu SPASME .... hmmm

    dur ADEVAR stiu ....
    DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. apostol antihristic,intoarce-te la tatanele tau

      Ștergere
    2. Anonim19 ianuarie 2017, 14:05
      apostol antihristic,intoarce-te la tatanele tau

      raspuns
      SERIOS ?? ha ha ha ha
      SFINTA SCRIPTURA DEMONE si INAPOIA MEA SATANA
      2.În aceasta să cunoaşteţi duhul lui Dumnezeu: orice duh care mărturiseşte că Iisus Hristos a venit în trup, este de la Dumnezeu.
      3.Şi orice duh, care nu mărturiseşte pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care aţi auzit că vine şi acum este chiar în lume.

      dur ADEVAR stiu si logica simpla spune

      ADEVARUL S-A FACUT TRUP --- DECI DEMONE orice minciuna SPUSA DE TINE se verifica CU ADEVARUL = TRUPUL LUI HRISTOS si MINUNEEEEE .... FUGI CA POTIRNICHEA stim bine asta ca TE ARDEEEEEEEEEEEEEEEEE.... dar mai vino ca SUNT AICI pentru oricE minciuna SPUSA DE profetii MINCINOSI si Indrazniti CA SIGUR va arddddddddddddddddddddddddeeeeeee ... dur ADEVAR STIU dar TRUPUL LUI HRISTOS = BISERICA = DREAPTA CREDINTA = ORTODOXIA toata NU ARE RIVALI ca e scris ´´ biserica mea SI portile iadului Nu O VOR BIRUI
      ´´voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui. DECI inapoia mea SATANA ca TRUPUL LUI HRISTOS E INVIAT si ai dat chix ... bierica ortodoxa E VIEEE si ORCIND si retine ORCIND PIERZI daca esti IN AFARA EI ( BIERICA E TRUPUL LUI HRISTOS SI IN TRUPUL LUI HRISTOS este DUHUL SFINT al drepteI credinte ADICA ortodoxia TOATA ....) ASTEPT NI CONFRUNTARI dar REGATITI-VA BINE inainte sa atacaTI CA o luati inainte sa incepeti .... ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ....


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ORTODOX

      Ștergere
    3. Amatorule, acum ai si cunoștințe de psihologie? Mai lasă-ne cu definițiile tale de doi lei! Respect-o pe doamna Maria, daca nu, nu-ți vom simți lipsa pe blog.

      Ștergere
    4. idem paralizia in somn . Paralizia în somn este activitate demonică :

      https://www.satanism.ro/2011/08/31/cum-sa-opresti-paralizia-in-somn/

      Ștergere
    5. Anonim19 ianuarie 2017, 17:44
      Amatorule, acum ai si cunoștințe de psihologie? Mai lasă-ne cu definițiile tale de doi lei! Respect-o pe doamna Maria, daca nu, nu-ți vom simți lipsa pe blog.

      RASPUNS
      nu am cunostinte CI constiinte , adica ADEVARURI , las amatoarele si amatorii cu cunostintele ... ha ha ha .. deci lipsa pe blog sau unu E IRELEVANTA si asta cu ´´ nu iti vom simti lipsa ´´ e matusalemica si prostie INTRUCHIPATA e demult fumataaaa .... updateaza-te in smechereli sau NU LE MAI FOlosi CU MINE ca nu tin .. dur adevra stiu dar repetam
      ca sa retii

      AM CONSTIINTE = ADEVARURI

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT SI NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA

      AVIZ AATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      PS MOR DE RASSS cu ce VRAJELI VENTI SI astept noi confruntari SA NE DISTRAM

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    6. Numai un bolnav se distrează jignindu-i pe ceilalți.
      N-ai argumente, doar invective!

      Ștergere
    7. Anonim20 ianuarie 2017, 13:20
      Numai un bolnav se distrează jignindu-i pe ceilalți.
      N-ai argumente, doar invective!

      RASPUNS :
      SERIOS ?HA HA HA HA HA
      u am argumnente ca nu facem filozofie . AM ADEVARURI .. deci TRUPUL LUI HRISTOS e ADEVARUL , asadar REPET AM ADEVARURI demonilor SI ARDEM tot ce misca ... dur adevar stiu
      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT si NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA ... MOARTEA E ARGUMENTUL VOSTRU FINAL , de la groapa incolo S-A TERMINAT si cu FILOZOFEALA , atentie mare INCA DIN VIATA ASTA ca e vai si amar DINCOLO fiind nepregatiti IN DREAPTA CREDINTA = ortodoxia TOAtA ... IADUL e plin de argumente ALE INTENTILOR BUNE , MINCINOASE ... EVA E PRIMA prostita DE ARGUMENTELE DIAVOLULUI din pomul GRESIT al cunostintei BINELUI ..... dur adevar stiu ...

      aviz AMATORILOR si AMTOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    8. Deci recunosti ca esti un suflet necuratpri felul care ai si spus" am adevaruri demonilor si ardem tot ce misca" te+ai dat de gol.anonim 20-1-2017 16:51 si nu cumva ai un data de nastere 6???sau 4????

      Ștergere
    9. Anonimule 22 ian 2017 23.45
      daca citesti Pe sarite Intelegi prostttttttt .mor de ras prostie intruchipata
      repetam logica conversatiei si ma aotocitez ca sa arat ca si cu text in fata nu pricepi
      eu spun.nu am argumente ci adevaruri,apoi spun repet am adevaruri demonilor fara sa pun virgula ca daca nu esti orb nuuuuuuuuuuu am scris
      adevaruri le demonilor ca tu sa pricepi in prostia ta ,prostia pa care ai priceput.o.... mor de raaaaaaasssssss acum ai priceput prostie intruchipata

      aviz amatorilor si amatoarelor
      crestin ortodox

      Ștergere
  15. Vrea sa va mai spun ca Totul are la baza nr 3 si sfanta cruce,omul este facut din 3 cap torace si membre,o masina la fel motor caroserie si rotii si multe altele CRUCEA este si la om si la masina,omul cand intinde bratele formeaza crucea,masina prin sasiul formeaza cruce si un pom are cruce si UN DRUM ARE CRUCE toate au SFANTA TREIME SI SFANTA CRUCE AMIN

    RăspundețiȘtergere
  16. Poate a fost un extraterestru care a vrut sa te duca pe planeta lor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Maria eu din suflet va cred tot ce scrieti pe acest blog si in fiecare zi va urmaresc mesajele pe care ni le spuneti de la bunul Dumnezeu.Sanatate va doresc.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce inghesuiala in camera Mariei, au venit extraterestii,duhul sfant are coltul lui,maica domnului de abia mai incape,dracul s-a catarat si el pe undeva nu demult,maica domnului o ajuta zi de zi in munca ei. Mimi.

    RăspundețiȘtergere
  19. O va lua , dar la momentul potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  20. In sfirsit ai scris si tu crestin ortodox decent.Ai aratat ca e cam indoielnica aceasta clarvedere a Mariei. Am o rugaminte la tine pe mesajul cu dezvaluirile lui Ponta a scris un tinar despre experienta lui yoghina,citeste si dai un sfat parintesc ca a tras multe saracul.Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Femeie fara cap, daca nu te-a facut in toate felurile Creștinul ortodox acum il ridici in slavi si-l încurajezi sa de-a sfaturi unui tânăr rătăcit in ereziile orientale? Nu vezi ca e demonizat? Ia scrie tu ceva ce nu-i convine demonizatului si sa vezi ce liturghie o sa-ți țină si cu ce batjocuri o sa te prohozeasca!
      Degeaba te chinui sa stârpești prostia din rădăcini ca se găsește unul sau una care sa o alimenteze, sa nu cumva sa dispară o așa comoara de pe fata pamântului.

      Ștergere
    2. Anonim19 ianuarie 2017, 17:48
      Femeie fara cap, daca nu te-a facut in toate felurile Creștinul ortodox acum il ridici in slavi si-l încurajezi sa de-a sfaturi unui tânăr rătăcit in ereziile orientale? Nu vezi ca e demonizat? Ia scrie tu ceva ce nu-i convine demonizatului si sa vezi ce liturghie o sa-ți țină si cu ce batjocuri o sa te prohozeasca!
      Degeaba te chinui sa stârpești prostia din rădăcini ca se găsește unul sau una care sa o alimenteze, sa nu cumva sa dispară o așa comoara de pe fata pamântului.

      raspuns :
      crestinul ortodox spune ADEVARUL DUR stiu
      deci repetam
      femeie fara cap
      prostie intruchipata


      publicul FARA CAP ce intelege ? jignire ...
      publicul CU CAP isi da seama CA NU CAPUL e baza CREDINTEI ci inima SI NU E DERANJAT DE ACEST fara cap ( e alta taina dezvaluita dar ORBII e multi si multe )

      prostie INTRUCHIPATA ( am mai explicat asta dar repet si aici pentru ASTIA CARE NU CITESC NIMIC DAR am mereu pareri de spus din FARA CAPUL lor .... dur adevar stiu

      prostie intruchipata = opresti intruchiparea ( literele din
      prostie sunt P R O S T I E ADICA O P R E S T I )

      DECI ACUM E CLAR sau repet iar DIN SCRIERILE MELE ca sa fiu din nou acuzat de vreo femeie fara cap ca ma AUTOPLAGIEZ dind copy paste DE LA MINE ... acum e clar pentru toti si toate ??? VA FAC UN DESEN , o schema SA VEDETI ??? ha ha ha
      orbilor .... sau ceva pentru memorie ? ca uitati cam des si REPEDE .... dur adevar stiu ...

      deci VA IERT ca nu stiti ce spuneti si faceti ca ASTA FACE UN CRESTIN ORTODOX autentic .. IARTA ca sa ajunga mai sus mereu si mereu ( nu incercati sa pricpepeti ca e de alt nivel --- ha ha ha )

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA

      AVIZ AMATORILOR SI AMATAORELOR

      CRESTIN ORTODOX

      PS dupa un timp o sa vina iara niste intirziati si intirziate si iara o sa REPET astea si asa STAM PE LOC la cresa ... e ok .. am rabdare

      aviz amatorilor si amtoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    3. Te-a pus cineva sa batjocorești oamenii, ereticule?
      Tu nu ai bun simt, nu ești educat.
      Tu nu ai nici cap, pt ca vorbești urat si in dodii, si nici inima pt ca daca ai avea n-ai fi încălcat cu buna știința si de atâtea ori porunca iubirii data de Iisus Hristos Domnul oamenilor. Te crezi un extraterestru sau un înger. Ești un amărât eretic care are capul plin de erezii citite in lecturile new age, asta daca ai pus mana pe o carte in viata ta.
      Cand nu mai argumente il bagi pe Dumnezeu in fata sa te scoți. Nu tine.
      Te lauzi ca ai cunoștințe si deții adevăruri. Ești doar un lăudăros. Nu știi nimic. Ești un zero. Bolnav. Grav.

      Ștergere
    4. Anonim20 ianuarie 2017, 13:29
      Te-a pus cineva sa batjocorești oamenii, ereticule?
      Tu nu ai bun simt, nu ești educat.
      Tu nu ai nici cap, pt ca vorbești urat si in dodii, si nici inima pt ca daca ai avea n-ai fi încălcat cu buna știința si de atâtea ori porunca iubirii data de Iisus Hristos Domnul oamenilor. Te crezi un extraterestru sau un înger. Ești un amărât eretic care are capul plin de erezii citite in lecturile new age, asta daca ai pus mana pe o carte in viata ta.
      Cand nu mai argumente il bagi pe Dumnezeu in fata sa te scoți. Nu tine.
      Te lauzi ca ai cunoștințe si deții adevăruri. Ești doar un lăudăros. Nu știi nimic. Ești un zero. Bolnav. Grav.


      raspuns
      serios ???? prostie INRUCHIPATA
      FEMEIE FARA CAP , cind NU PRICEPI nu te isterizezi CI INTREBI pe cei CARE STIU .... mor de rasss

      RECITESTE DE MAI MULTE ORI CE SCRIU , ia NOTITE si apoi combate-ma SAU ma distrez cu prostia UMANA TOATA... deci asta cu iubirea lui IISUS am MAI EXPLICAT-O SI ALTE DATI dar repetentele nu au ajuns atunci ... deci NU VORBI DE IUBIREA DIVINA CA NU O CUNOSTI ... CREDE-MA PE CUVINTTTTT

      mor de rassss zau sa vad pestii care dau din gura ca sa respire CA AU IMPRESIA ca VORBESC ... exact asa sunTeti voi astia si astea parerologi si pareroloage ... pestii care dau din gura ... ai vazut ??? DUR ADEVAR STIU DAR MAI AI MULT PINA SA AJUNGI MACAR sa pricepi ELEMENTELE DE CRESA pe care le tot repet poate poate se prind de voi ... ha ha ha


      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

      Ștergere
    5. Nu judeca si nu vei fi judecat .dar tu mai si razii.Ca sa STII NU EXISTA DUHURI RELE DECAT SFANTUL DUH AL TATALUI ATOTTIITORUL.CAND SE SPUNE duhuri rele marturisesti ca exista 2 Dumnezei.

      Ștergere
    6. Anonim23 ianuarie 2017, 00:02
      Nu judeca si nu vei fi judecat .dar tu mai si razii.Ca sa STII NU EXISTA DUHURI RELE DECAT SFANTUL DUH AL TATALUI ATOTTIITORUL.CAND SE SPUNE duhuri rele marturisesti ca exista 2 Dumnezei.


      raspuns :
      serios ???? ai gindit-o mult PROSTIA ASTA ? ha ha ha ha ha

      asadar putina SFINTA SCRIPTURA si am sa ma duc direct la ASTA :

      1. Atunci Iisus a fost dus de Duhul în pustiu, ca să fie ispitit de către diavolul.
      2. Şi după ce a postit patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi, la urmă a flămânzit.
      3. Şi apropiindu-se, ispititorul a zis către El: De eşti Tu Fiul lui Dumnezeu, zi ca pietrele acestea să se facă pâini.
      4. Iar El, răspunzând, a zis: Scris este: "Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu".
      5. Atunci diavolul L-a dus în sfânta cetate, L-a pus pe aripa templului,
      6. Şi I-a zis: Dacă Tu eşti Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te jos, că scris este: "Îngerilor Săi va porunci pentru Tine şi Te vor ridica pe mâini, ca nu cumva să izbeşti de piatră piciorul Tău".
      7. Iisus i-a răspuns: Iarăşi este scris: "Să nu ispiteşti pe Domnul Dumnezeul tău".
      8. Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt şi I-a arătat toate împărăţiile lumii şi slava lor.
      9. Şi I-a zis Lui: Acestea toate Ţi le voi da Ţie, dacă vei cădea înaintea mea şi Te vei închina mie.
      10. Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini şi Lui singur să-I slujeşti".
      11. Atunci L-a lăsat diavolul şi iată îngerii, venind la El, Îi slujeau.

      ASADAR DEMONE lasa vrajelile CA ARDEM TOT ce misca .... dur adevra stiu DAR ASTA CU DOI DUMNEZEI doar in prostia TA e valabil CA DIAVOLUL NU E DUMNEZEU , imita prostia UMANA si crede ca poate fi DAR NU ESTE ... deci ai retinut da ?

      1 DUMNEZEU . FIUL LUI DUMNEZEU , DUHUL SFINT =SFINTA TREIME
      2 DIAVOLUL si acolitii lui ,DUHURI RELE

      si tu care esti CONFUZ RAU ca te lasi PROSTIT de ACESTE DUHURI RELE

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    7. Esti bolnav rau, coane. Studiaza-l pe Spinoza daca tot vrei o idee despre Divin.

      Ștergere
  21. Creștinul Ortodox ,ceea ce spune este din Biblie.
    Dar el le spune în stilul lui de crestin "HOTĂRÂT "
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da ... "hotarat" in cre(s)tinisme.

      Ștergere
    2. Greșit! Interpretează greșit versete din Biblie si apoi isi vărsa laturile pe cei care îndrăznesc sa gândească si sa-si exprime opinia. Sunteți la fel de mitocan ca si cel pe care-l adorați!

      Ștergere
    3. crestin ortodox forever . Pentru ortodoxie forever , indiferent de cine o sustine .

      Ștergere
    4. Spălați pe creier de un eretic.
      Interesati-vă si veti vedea de fapt ce este ortodoxia.
      Inrolati-vă în tabăra extremistă cu un astfel de limbaj si comportament.

      Ștergere
    5. Anonim19 ianuarie 2017, 23:40
      Spălați pe creier de un eretic.
      Interesati-vă si veti vedea de fapt ce este ortodoxia.
      Inrolati-vă în tabăra extremistă cu un astfel de limbaj si comportament.


      SERIOS ? ia sa vedem SFINTUL PAVEL CITIRE si culmea a devenit SI APOSTOL ... UPSSSSS ... SFINTA SCRIPTURA CITIRE

      19.Dar ştim că cele câte zice Legea le spune celor care sunt sub Lege, ca orice gură să fie închisă şi ca toată lumea să fie vinovată înaintea lui Dumnezeu.
      20.Pentru că din faptele Legii nici un om nu se va îndrepta înaintea Lui, căci prin Lege vine cunoştinţa păcatului.

      deci limbajul lui pavel DACA IL ANALIZEZI o sa ti se para NU EXTREMIST ci foarte EXTREMIST pentru ca ADEVARUL E INGUSTA , CACI CALEA e INGUSTA ... DUR ADEVAR STIU


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    6. Bă, tu te crezi Pavel apostolul? Tu ești doar un amărât Iuda, trădătorul!

      Ștergere
    7. Anonim20 ianuarie 2017, 13:31
      Bă, tu te crezi Pavel apostolul? Tu ești doar un amărât Iuda, trădătorul!

      RASPUNS :
      serios ??? cu ce cap fara cap ai gindit-o pe asta ???

      AUZI LA EA SAU EL ´´ se crede pavel apostolul ´´ ... deci LASA VRAJELILE ca NU ASTA AM SPUS ... repet NU ASTA AM SPUS deci RECITESTE SI CU LINIUTA trage ADEVARURI PRINCIPALE din textele mele ... DACA ESTI IN STARE , IAR DACA NU nu te chinui .. dur adevar stiu ..... mor de rassssssssssssssssssssss prostie INTRUCHIPATA


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps sunteti multi si multe stiu dar lista de 50000 e inca goala ... ha ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      hai adunarea poate fac unu din voi TOTI SI TOATE sa am si eu cu cine sa ma infrunt ... ha ha ha ha ha ha

      crestin ortodox

      Ștergere
    8. In prostia ta crezi ca cineva îți citește delirul eretic!
      Ha ha

      Ștergere
    9. Anonim20 ianuarie 2017, 17:47
      In prostia ta crezi ca cineva îți citește delirul eretic!
      Ha ha

      raspuns :
      ce depinde de mine FAC , restul e liberi sa citeasca sau nu .... deci PROSTIE INTRUCHIPATA pina si tu citesti de imi raspunzi DAR LOGICA LIPSA este la tine cind spui '' crezi ca cineva iti citeste '' ... ha ha ha ... mor de rasssssss

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  22. 11.39 cartile lui Ilie Cioara sint usor de citit,ca niste aventuri ca si viata lui ,fost politist condamnat si inchis de comunisti,dar ca sa intelegeti fenomenul inclusiv cel al viziunilor o carte buna este Tehnici si metode de deschidere a celui de al treilea ochi,care o am si dupa ea am experimentat cu mantre,dar si rugaciunea e tot o mantra,Nu-mi aduc aminte asa la repezeala numele autorului dar se gasesc pe internet multe exerciti cu mantre,e o metoda mai comoda.

    RăspundețiȘtergere
  23. 11.39 cartile lui Ilie Cioara sint usor de citit,ca niste aventuri ca si viata lui ,fost politist condamnat si inchis de comunisti,Dar ca sa intelegeti fenomenul inclusiv cel al viziunilor o carte buna este Tehnici si metode de deschidere a celui de al treilea ochi,care o am si dupa ea am experimentat cu mantre,dar si rugaciunea e tot o mantra,Nu-mi aduc aminte asa la repezeala numele autorului dar se gasesc pe internet multe exerciti cu mantre,care ajuta mult in pregatire,e o metoda mai comoda.Dar tehnica de esire din corp e esentiala ,daca ai rabdarea si linistea de a o experimenta,ai nevoe de o camera linistita cu o temperatura moderata.

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim 17.48 de unde stii tu ca sunt femeie? Ce am cerut ORTODOXULUI eu stiu de ce dar tu nu.Vad ca nu raspunde eu urmaresc la el o chestie,dar vad ca se fereste.Daca tu anonim nu poti citi printre rinduri......? Mai citeste odata mesajul meu si vezi ce vreau eu de la ortodox.Poate raspunde si pot verifica si eu ceva o sa va explic daca raspunde la provocare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa logoree. :))))))
      Așteaptă tu sa iei lumina de la un eretic! :)))))))

      Ștergere
  25. MAI ASTA--- CARE APOSTROFEZI PE TOTI CU---PROSTIE INTRUCHIPATA---TU ESTI CRESTIN ORTODOX---PAI ASA VORBESTE UN OM CREDINCIOS---RAZI SI RAZI--HA HA HA---SA VEZI CE-O SA RADA VRAJMASUL DE TINE --SI-L TRIMITE DUMNEZEU PE ACESTA SA TE CERCETEZE---SA VEZI CINE-O SA RADA LA URMA N-AI TREABA! IA DU-TE SI TE MARTURISESTE SI TE IMPARTASESTE--VEZI DACA ITI ESTE INGADUIT---STAI PE BLOGUL D-NEI MARIA SI ATACI MARSAV CUM TE MAI SUPORTA DUMNEZEU ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da exact asa..... asa cum demonii rid de voi cind va invata prostiile lor , asa rid eu de prostiile lor cind le vad din gura voastra,,,, exact crestin ortodox e numele meu si ard tot ce e demonic in voi...... dur adevar stiu dar prostie intruchipata fara iisus hristos nu exista adevar si minciunile voastre indieent cit de frumos le spuneti tot minciuni sunttt si tatal minciunii cu care scrieti este diavolullllllllll .....dumnezeu nu se lasa batjocorit

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox
      ai bagat la cap asta anonim 21 ian 2017 00.35 ha ha ha ha ha ha

      crestin ortodox

      Ștergere
  26. Pe DUHUL SFÂNT nu-L ține nimeni în palmă,pentru că nici CERURILE CERURILOR nu-L cuprind,EL ESTE:SLAVA,LUMINA,PUTEREA,FIINȚA şi tot ceea ce reprezintă DUMNEZEU. Aşa că pe DUMNEZEU nimeni nu-L ține pe EL în palmă(să-L porți în suflet e cu totul altceva),dar asta e aberația aberațiilor.Această vedenie sau vis nu este altceva decât dorința şi obsesia minții dumneavoastră,faptul că nimeni nu vă vedea, deşi plângeați, confirmă ceea ce spun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate sunt cu putinta la TATAL CERESC GANDESTE SI FIUL TATALUI SA LIMITAT IN CORP UMAN CARE ESTE MAI NELIMITAT DECAT SFANTUL DUH CARE ESTE UNUL SINGUR SI NU EXISTA ALTELE ( duhuri rele ) cand spui duhuri rele ai ca marturie ca ar exists 2 DUMNEZEI UNUL BUN SI UNUL RAU.

      Ștergere
    2. Toate sunt cu putinta la TATAL CERESC GANDESTE SI FIUL TATALUI SA LIMITAT IN CORP UMAN CARE ESTE MAI NELIMITAT DECAT SFANTUL DUH CARE ESTE UNUL SINGUR SI NU EXISTA ALTELE ( duhuri rele ) cand spui duhuri rele ai ca marturie ca ar exists 2 DUMNEZEI UNUL BUN SI UNUL RAU.

      Ștergere
    3. Anonim22 ianuarie 2017, 23:57
      Toate sunt cu putinta la TATAL CERESC GANDESTE SI FIUL TATALUI SA LIMITAT IN CORP UMAN CARE ESTE MAI NELIMITAT DECAT SFANTUL DUH CARE ESTE UNUL SINGUR SI NU EXISTA ALTELE ( duhuri rele ) cand spui duhuri rele ai ca marturie ca ar exists 2 DUMNEZEI UNUL BUN SI UNUL RAU.

      raspuns
      serios ???? ha ha ha
      si titlul acestor scrieri ale TALE este din categoria '' ai uitat sa iti iei pastilele '' , SAU PASTILELE AU EFECTE ADVERSE si nu stii .... mor de rasss

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox
      boala asta e efectul pacatelor NESPOVEDITE care astuia i s/au urcat la cap si le scoate pe gura sub forma de ciori ...

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere