sâmbătă, 28 ianuarie 2017

SĂ SCHIMBĂM LUMEA DUPĂ VREMI ! POCĂINŢA ŞI RĂBDAREA , CELE MAI MARI VIRTUŢI ALE O MULUI !


                                                  27 Ianuarie 2017,ora 16,23 !

                                                 Dragii mei, 

În aceasta după amiază în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune cu fermitate aşa:

                       "Veniţi să ne închinăm închinării!
                   Veniţi să ne închinăm închinării Lui Hristos Pre -Adaptul.
             Pre -Adaptul spune că , Pocăinţa este cea mai mare Virtute a omului.
          Răbdarea nu se coace!
          Răbdarea se înţelege!
              Să schimbăm Lumea după vremi!"

Prieteni dragi, veniti cu totii ca sa ne închinăm Închinării Domnului nostru Iisus Hristos în Gradina Ghetsimani.

Iisus Hristos, Grădina Ghetsimani ..

In Ghetsimani Isus - Sorin Goleanu ( chitara si voce ) - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=kAreiiSCdoo

Apr 12, 2012 - Uploaded by Sorin Goleanu
Muzica crestina despre sacrificiul suprem al Domnului nostru IsusHristos.

Veniti dragilor ,cu RABDARE si cu POCAINŢĂ, ca sa ne plecam genunchii ,sufletul si inima, si sa cerem iertare Mântuitorului Hristos,pentru păcatele noastre,pentru ceea ce am fi putut face si nu am facut.
Veniti fratilor, ca sa ne închinam MAICII PREA CURATEI FECIOARA MARIA, care sta pururea în genucnchi si se roaga FIULUI Său, pentru noi păcătosii.
Sa respectam fratilor, cele 10 PORUNCI si sa le implinim pe toate,din dragoste si din iubire faţă de Hristos si Maica Domnului,faţă de Aproapele nostru.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII ,Amin !
Iata dragilor,RUGACIUNEA LUI IISUS:

                               

Rugăciunea lui Iisus, înălţată în Grădina Ghetsimani. O Rugă fierbinte care învinge orice Rău..

Rugăciunea lui Iisus, înălţată în Grădina Ghetsimani. O Rugă fierbinte ...

www.click.ro/.../rugaciunea-lui-iisus-inaltata-gradina-...

Translate this page
May 26, 2015 - În Joia Mare din Săptămâna Patimilor, Iisus s-a rugat Tatălui ceresc în GrădinaGhetsimani din Ţara Sfântă. Învăţăturile Sfinţilor Părinţi ...

iisus

Cu dragoste,Maria.


19 comentarii:

  1. Si Papa vrea sa schimbe Religia dupa aceste vremuri.
    Socoteste ca cea de acum este invechita .
    Atentie , mare atentie , caci nu numai Papa vrea sa "stalceasca " Adevarul vechi al Bibliei (care este cel Adevarat } , dar si celelalte culte , prin semnatura lor la Sinodul din Creta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde sti tu Anonim28 ianuarie 2017, 12:51 ca e cel adevarat?

      Ștergere
  2. Oare ce inseamna pre adapt?,Nu cred ca e un cuvant din limba romana?

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarul e acum la purtator , toti il au , nimeni nu-l stie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si Iohanis se tot schimba ,dupa ce a schimbat tema referedin gratiere in coruptie si mai nou dupa declaratia presedintelui CEDO care recomanda Romaniei si Ungariei solutia Italia care a recurs la gratiere pentru supraaglomeratie in inchisori, iar acum neamtul o da din colt in colt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă se schimbă lumea după,,vremile,, de acum vai și iar vai de lumea toată.S-a umplut lumea cu profeții înalt trăitori de dimensiunea 5.Nu adevăr grăiește apocalipsa? Profeți mincinoși trîmbițînd cele tainice.Eu am o nedumerire:
    De ce pustnicii cu viață așa de aspră nu au voie să spună cît sunt în viață clarvederile lor? Abia după moarte cei din preajma lor pot tipări caietele cu mesajele de la Dumnezeu.Mare taină nuuuuuuu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim28 ianuarie 2017, 18:44 TIPARESC DOAR CE NU COMPROMITE MANIPULAREA RELIGIOASA. MR

      Ștergere
    2. Pustnicii,vai de capul lor,ei cred ca Dumnezeu se bucura de cum traiesc ei,care au refuzat sau nu au putut sa se integreze in societate si sa fie un exemplu. Pentru ce ar primi ei clarvedere,daca nu au mijloacele sa raspindeasca informatia sau nu au dispozitia sa o primeasca?.m

      Ștergere
    3. "m"23:09, n-ai inteles nimic. Pustnicii, nu-s de "capul lor", ei sunt "de capul lui Dumnezeu" si au o misiune specifica, tainica, clara si sunt printre cei care-s veniti sa contribuie la "restaurarea Creatiei", "restabilirea Ordini Divine". Ei sunt "strict" pe "segmentul lor din Marele Plan Divin". Cine-a crezut ca Dumnezeu nu are un Plan restaurator, s-a inselat.

      Ștergere
    4. Anonim 23:09 esti sectanta , stiu dupa cum vorbesti, cred ca personal vrei sa porti o palarie mai mare decat tine, lasa asta cu pusnici si intoarcete la sectele tale uscate, voi sectanti veniti cu tot felul de intrebari puerile si vreti voi sa ne aratati nustiu ce defecte si priceperi gresite, dar faza e ca la noi in Ortodoxie orice are raspuns, orice Mantuire e personala.
      A-ti infestat blogul asta totii sectari si ateei si destia cu culturile astea orientale, fiecare isi face religia lui, vai mama voastra ce va e pregatit pe lumea cealalta.

      Ștergere
    5. Noah, nu mai spune Anonim 29 ianuarie 2017, 11:25! Nu mai putem de frica. Auzi: sa nu ai tu o surpriza pe lumea ailalta, indoctrinatule, sa te vad atunci.

      Ștergere
  6. 18 44 e usoara taina, cand o sa stii nu o sa mai intrebi.e o pseudo solutie prb experimentala

    RăspundețiȘtergere
  7. Gresit raspunsul intrebarii, nu au voie pentru ca sa nu se cuibareasca in sufletul clarvazatorului MINDRIA, in clipa cind vad ca se implinesc clarvederile lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.28 mai mult decat cineva poate sa cuprinda este raspunsul dvs. Just !

      Ștergere
    2. Da, asa este, 12:28, 19:33. mandria desarta (nu "mandria patriotica", de ex.) ii poate transforma pe clarvazatori (si nu numai) in cei mai de temut demon.

      Doamne, iarta-ne pe toti !

      Ștergere
  8. Vorbiti vorbe si va dati credinciosi. Ce e aia credinta? Voi impartiti lumea in doua,in credinciosi si necredinciosi si voi sinteti aia buni. Nu am avut ce face odata si am intrat in o biserica,in Iasi. Dupa o vreme,mi s- a facut sete si cum era pe acolo un butoi cu robinet si o cana,am baut apa din butoi. Imediat,un tinar,m-a apostrofat,cu ochii plini de ura,ca am baut agheasma,si ca nu cumva am si mincat de dimineata? Nu sinteti diferiti de musulmanii fanatici,nu-l mai lingusiti pe Dumnezeu, ca se mihneste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20.56 orice religie are reguli și ritualuri,tu dacă nu ești ortodox sau ești ateu de ce ai intrat în biserică fără să te informezi.Tu de fapt ești un om care sfidează aceste reguli ca să tulburi atmosfera dintr-o biserică în timpul slujbei.Ar fi mai bine pt tine dacă ai sta în locul tău bineplăcut ție fără să mai tulburi APELE.Ortodoxia nu lingușește pe Dumnezeu ci Îl venerează și îi dă cinstea cuvenită,nu compara cu musulmanii ești total în ceață.Pune mîna pe carte și citește documentează-te apoi aruncă cu noroi.

      Ștergere
    2. Da, asa este, Anonim 07:05.

      Doamne ajuta !

      Ștergere
  9. Si IISUS CAND A CERUT APA FE LA FEMEIA CARE A SCOS APA A SPUS SCOATE MIE ANTAI APA SA BEAU SI DUPA CARE TIE.La fel a mai spus "" CA NU ESTE PACAT CE BAGI IN GURA(se refera la mancare si post) PACAT ESTE CE SCOTI DIN GURA(injuraturi blestem barfa hula DUHULUI SFANT minciuna si altele) Ganditi ca se spune ca noi gresim in 3 feluri:GAND,VORBA,FAPTA.Toate sunt legate intre ele,primul este gandul( idea.ex.sa fur)vorba care este si cea neauzita(ce fur si cum cand unde) fapta( prin punerea in practica a gandului.GANDUL este alcatuit din 3 parti: 1 "constinta"( ce fac este bine da sau nu.2 "regretarea"(repararea faptei) 3 "memoria"(stocarea faceri a faceri de rau si de bine)

    RăspundețiȘtergere