marți, 24 ianuarie 2017

UNIREA ! CARE ESTE ADEVĂRATA DATĂ , A UNIRII MOLDOVEI CU ŢARA ROMÂNEASCĂ ?

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 


                          26  Octombrie  2006 , ora 4,10 zori de zi  !

                                                                      Dragii mei, 

Cu toţii ştim că ziua Unirii , o sărbătorim la 24 Ianuarie a fiecărui an.
Dar oare , este chiar corectă această dată ?
Iată dragilor ,ce spune un glas :

                     "Iar l-au pus Domn al Moldovei pe Domnitorul Ţării.
                 Şi dacă nu va domni cum  trebuie , îl va da afară.
Dar un alt glas continuă :
                     Nu vor să se ocupe,de data Unirii !
                Unii singuri, o stabilesc !
               O stabilesc ?(întreabă un alt glas)

Aşadar dragilor, care este DATA  sigură, când s-a făcut adevărata UNIRE ?
                Astept cu mare drag si cu mult interes,
                                              Comentariile voastre !  
                              Cu dragoste, Maria. 

                   
Stefan cel Mare
  1. www.youtube.com/watch?v=88dvpiCDTHQ   Cached
    Jul 19, 2013 · Unirea Moldovei cu România - pas cu pas - YouTube ... YouTube home

    Astăzi, 2 iulie cu ocazia împlinirii a 510 ani de la trecerea în eternitate a domnitorului Ştefan cel Mare, am organizat o oră de lectură cu genericul Ştefan cel Mare-domn al Moldovei.

    Ştefan cel Mare este o figură măreaţă, legendară. Nu ne putem numi un neam, dacă nu cunoaştem cine sunt apărătorii patriei noastre. Fiecare, de mic copil, trebuie să cunoască cine a fost acest şoim neînfricat, care se avânta primul în luptă şi învingea datorită agerimii sale,  orice copil trebuie să cunoască cine a fost simbolul luptei pentru libertate şi dreaptă credinţă.
    Ştefan cel Mare şi Sfânt s-a născut în Borzeşti, în 1433 şi a decedat pe 2 iulie 1504, la Suceava. Fiind foarte tânăr, urcă pe tron în primăvara anului 1457. În 47 de ani de domnie a purtat 47 de războaie, dintre care a pierdut doar două. Niciodată n-a luptat pentru a cuceri teritorii străine, ci pentru a apăra integritatea ţării şi credinţa strămoşească.                             
    Participanţii la activitate au aflat acestea, dar şi multe alte lucruri interesante despre marele domnitor. Le-am prezentat cărţi istorice şi artistice, monografii, în care au putut găsi date, citate, legende despre Leul de la Moldova. Printre cărţile prezentate, o mare valoare artistică, dar şi istorică, o prezintă Viaţa lui Ştefan cel Mare de Mihail Sadoveanu şi Domnia lui Ştefan cel Mare de Nicolae Dabija. Am selectat câteva pasaje, pentru a le citi copiilor. Din Viaţa lui Ştefan cel Mare am ales fragmente din Bătălia de la Cozmin şi praznicul oştilor la Hîrlău, iar din Domnia lui Ştefan cel Mare am ales fragmente din Bătălia de la Podul Înalt.
                                       
    Pentru a-i provoca şi pe micii noştri cititori să fie viteji, asemenea marelui domnitor,  le-am citit legenda Cum a apărat Ştefan, copil fiind, o cetate, culeasă de Petru Demetru Popescu din cartea Ştefan cel Mare: Viaţa legendară şi faptele sale extraodinare şi povestite pentru elevii care învaţă istoria, autor Boris Crăciun.
    Alte cărţi pe care le-am prezentat sunt: Ştefan cel Mare şi SfântŞtefan cel Mare şi Sfânt-domnitor al Moldovei (1457-1504), itinerar istorico-literarŞtefan cel Mare: mică enciclopedie pentru adolescenţi de Ion ŢurcanuŞtefan cel Mare şi Sfânt: 500 ani de nemurire, etc.
    Cititorii noştri au rămas fascinaţi de trecutul nostru istoric şi mai ales de acele pagini care s-au scris în timpul domniei lui Ştefan cel Mare şi Sfânt.
    Iată că au trecut sute de ani de la trecerea în eternitate, iar astăzi s-a mai adunat unul,  dar numele lui Ştefan cel Mare a rămas viu, precum şi faptele lui de vitejie. Cel ce a fost domnul Moldovei, a rămas un model de bărbăţie pentru întregul nostru neam. Cinstire ţie, Ştefane, cinstire, ţie, brav bărbat!

    Când a fost să moară Ştefan,
    multă jale-a fost în ţară:
    cîte braţe-n deznădejde
    către cer nu se-nălţară?

    Tristă-i mănăstirea Putnei,
    porţile-i deschise-aşteaptă
    strălucit convoi ce vine
    şi spre ele-ncet se-ndreaptă.

    Este Ştefan. Azi străbate
    cel din urmă drum prin ţară,
    dar pe unde trece-acuma
    în măreaţa zi de vară,

    plânge dealul, plânge valea,
    plâng pădurile bătrâne,
    şi norodu-n hohot plânge:
    ,,Cui ne laşi pe noi, stăpâne?’’
    Cînd a fost să moară Ştefan.

109 comentarii:

  1. Data primei uniri este cea facuta de Mihai Viteazul,cind i-a batut linga Sibiu la Selimbar pe Basta,stramosul lui Iohanis, pe la 1600;

    RăspundețiȘtergere
  2. A.

    Cititi cum a inceput razboiul in Serbia si de ce . Doreau sa distruga Serbia nationalista si sa jefuiasca bogatiile ei naturale.


    Războiul din Iugoslavia și crimele de război comise de SUA și NATO


    Istoria secreta a Razboiului din Serbia (1996-1999) si crimele de razboi ale NATO !

    NATO a folosit munitie ilegala alcatuita din reziduri radioactive de Uraniu 238 !

    Pilotii britanici au scris pe bombele lansate in noaptea de paste, „Paste Fericit” !

    Nationalistul Slobodan Milosevic a fost condamnat pentru „crime impotriva umanitatii”, deoarece nu a vrut sa-si vanda tara globalistilor !

    Daca privim evenimentele dintr-o perspectiva istorica neoficiala, lucrurile devin mult mai clare.

    Scriitorul Juri Lina a scris pe larg despre aceste aspecte in cartea sa, „Arhitectii Inselaciunii”.
    Razboaiele din Balcani au fost un preambul al Primului Razboi Mondial.

    Aceste razboaie scurte au avut loc (8 octombrie 1912 – 30 mai 1913) intre Alianta Balcanica si Turcia. Din 29 iunie pana pe 10 august 1913, Bulgaria a luptat impotriva Serbiei, Greciei, Muntenegrului, Romaniei si Turciei. Bulgaria a pierdut in razboi o mare parte din teritoriul ei.



    Alexander Parvus, membru al Ordinului Iluminati a fost consilier financiar atat pentru guvernul Turciei, cat si pentru cel al Bulgariei, in timpul razboaielor balcanice (1912 – 1913) din Grecia, intrand in contact cu Labor et Lux, puternica organizatie masonica din Salonic, oras in care 70% din populatie era formata din masoni.

    Afacerile cu arme l-au imbogatit enorm. Omul de baza din spatele lui era contele Giuseppe Volpi di Misurata, care l-a ajutat pe Parvus in afacerile si contactele masonice. Serbia, Croatia si Slovenia s-au unit pentru a forma un nou stat la 1 decembrie 1918 sub conducerea regelui Petru I.

    In anul 1929, regele Alexanderu I a provocat o lovitura de stat si in luna decembrie a aceluiasi an a proclamat regatul Iugoslavia.
    Alexandru I a fost omorat la 9 octombrie 1934, la Marseille, de un membru al Lojii Grenoble (Grand Orient) si fiul lui Petru al II-lea a devenit rege.

    Ulterior, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, pe 27 martie 1941, cativa agenti britanici au ajutat la rasturnarea guvernului iugoslav condus de Dragisa Cvetkovic. Regele Serbiei, Pentru al II-lea a fugit, ironic, la Londra. Regatul Iugoslaviei fusese distrus.

    RăspundețiȘtergere
  3. B.
    Noua conducere, in frunte cu francmasonul si generalul (sef al aviatiei militare) Richard D. Simovici, a inceput imediat cooperarea cu Stalin prin semnarea unui tratat de prietenie pe 5 aprilie 1941.

    Pe intreaga perioada a celui de-al Doilea Razboi Mondial, Londra l-a sprijinit din plin pe Tito, iar mai tarziu l-a ajutat sa ajunga la putere, Churchill jucand un rol cheie in aceasta strategie. Cel mai apropiat colaborator al lui Tito a fost francmasonul Mosa Pijade.

    Dupa afirmatiile lui Zivadin Simic, unul dintre sefii politiei secrete, Tito era, de asemenea, francmason.

    Acest lucru explica faptul ca lojile nu au fost inchise in Iugoslavia.

    Dupa razboi, Tito a primit un ajutor financiar enorm (150 de milioane de dolari) de la tarile occidentale pentru a instaura comunismul. Fara acest ajutor, regimul lui Tito ar fi cazut. In acelasi timp, crimele sale erau ascunse.

    Tito a fost vinovat de omorarea a aproape doua milioane de oameni.

    Numai Statele Unite ale Americii au contribuit cu un sprijin secret de 35 de milioane de dolari intre 1948 si 1965. Acest lucru a fost dezvaluit de un expert in legile internationale, profesorul Smilja Avramov, intr-un interviu pentru ziarul sarb Politika Expres, la data de 16 ianuarie 1989.

    Ajutorul venit din vest a acoperit 60% cheltuielile regimului comunist. Profesorul Avramov sublinia: „Fara acest ajutor economic, regimul nostru n-ar fi supravietuit”.
    Ajutorul acordat de Statele Unite ale Americii, Iugoslaviei, era un important secret de stat, pe care ambasada americana a refuzat sa-l comenteze.

    Contributiile de la banci private occidentale erau un secret bine pazit.
    Francmasonii englezi, si in special membrii Iluminati, al caror front era si Institutul Britanic pentru Afaceri Internationale (RIIA – British Institute of International Affairs), i-au ajutat, de asemenea, pe comunistii albanezi sa ajunga la putere, ajutandu-i militar cu tot ce aveau nevoie.

    Razboiul din Kosovo

    In 1990, francmasonii au inceput sa actioneze pentru a forta Serbia sa se apropie de UE, facand-o pe aceasta tara independenta, sa depinda complet de lumea exterioara (UE). Poporul sarb incapatanat, independent si nationalist a fost fortat la supunere printr-un razboi, in stilul Iluminati. In mai 1991, Departamentul de Stat al SUA a inceput sa tulbure apele in Balcani.

    Statele Unite ale Americii au oprit orice ajutor catre Iugoslavia, masura care a lovit, de asemenea, si toate republicile separate si au interzis continuarea imprumuturilor de la FMI. Un credit promis, de 1,1 miliarde de dolari a fost inghetat si o data cu acesta toate imprumuturile asteptate, in total de 3,5 miliarde de dolari care erau legate de imprumuturile de la FMI.

    Aceasta a fost o miscare caracteristica pentru Francmasoneria Internationala.
    Se creeaza probleme pentru a se oferi „propriile solutii excelente”, desigur, globaliste.

    Dintr-o singura lovitura, administratia George Bush a aruncat Iugoslavia intr-un vortex de prabusire economica totala, cu consecinte dramatice pentru intreaga regiune.

    In 1989, inflatia din Iugoslavia era de peste 250%, dupa cum scrie Hamburger Abendblatt la data de 27 ianuarie 1989.

    In iunie 1991, intr-o scurta vizita la Belgrad, secretarul de stat american, francmasonul James Baker, l-a asigurat pe presedintele iugoslav, nationalistul Slobodan Milosevic, ca Statele Unite ale Americii erau „in favoarea integritatii teritoriale a Iugoslaviei, pe cand, in realitate, decizia americana de a opri orice credit a dus la dezintegrarea acesteia.

    RăspundețiȘtergere
  4. C.
    La doua zile dupa declaratia lui Baker, Croatia si Slovenia s-au declarat republici independente, deoarece salariile nu mai putea fi platite.
    Se apropia si data cand trebuiau platite datoriile externe care ajusese la 16 miliarde de dolari. Banii promisi de UE n-au mai venit niciodata.

    In aceste conditii si datorita spectacolului exagerat al fortelor militare sarbe, Croatia si Slovenia, care cu cateva luni inainte, doreau sa ramana in federatia republicilor iugoslave – cu o economie comuna, o vama si o aparare comuna, in caz de agresiune militara – au hotarat sa-si proclame independenta.

    Nationalistul Milosevic a interpretat declaratia lui Baker ca o unda verde din partea Statelor Unite ale Americii pentru a folosi armele in caz de nevoie impotriva Sloveniei si Croatiei.

    Presedintele Bil Clinton si guvernele francez si englez au procedat exact ca in stitlul tipic Francmasoneriei: au realizat o destabilizare totala a regiunii si a intregii Europe.

    S-a spus in presa croata ca toate tulburarile din Iugoslavia au fost planuite de Lawrence S. Eagelburger, asistent secretar de stat in Administratia Presedintelui Bush, de Ministrul italian de Externe, Gianni de Michelis (fost Premier) si de hans van der Broek, Ministrul olandez de Externe, care ulterior a devenit presedintele Uniunii Europene. Toti erau francmasoni.
    De Michelis era membru al lojii masonice Propaganda Due (P2). In 1995 a fost acuzat de coruptie si condamnat la patru ani de inchisoare.

    Statele Unite ale Americii si Germania au trimis, de la inceputul razboiului, in secret, arme pe calea aerului in Croatia si Bosnia.

    Intretinerea si transportul erau asigurate de forte americane, unitati ale legiunii straine franceze si trupe ale ONU din Sarajevo. Anglia s-a aflat mereu in spatele evenimentelor din Balcani.

    Inainte de razboaiele balcanice, agentii britanici au realizat aici activitati ilegale, purtand masca inofensiva a corespondentilor de presa.
    Umberto Pascal a explicat in revista Executive Intelligence Review (la data de 2 iulie 1993, nr. 26, pag. 30), cu privire la criza din Balcani de la inceputul anilor ’90, ca aceasta a fost controlata de francmasoneria engleza, care i-a sprijinit, in secret, pe sarbi in timp ce instiga la o confruntare intre musulmanii sarbi si croati, impiedicandu-i astfel sa gaseasca singuri solutii.

    La 16 iulie 1993, ziarul croat Danas a dezvaluit jocul prefacut al englezilor in conflictul din Bosnia.

    In ianuarie 1993, politia croata a descoperit la un control de rutina, 22 de cetateni britanici care calatoreau de la Zagreb la Travnik.

    Toti aveau tunsoare militara si purtau costume de trening. Au spus ca erau cu totii voluntari in lupta croatilor impotriva sarbilor.
    La o examinare mai atenta a politiei, seful grupului a incercat sa opreasca investigatia, oferind mita.

    Mercenarilor li s-a ordonat sa paraseasca tara. BBC-ul a transformat evenimentelor intr-un scandal care a fost foarte urmarit in Croatia.

    Cateva luni mai tarziu, postul TV, Sky News a aratat un documentar despre mercenarul englez Norry Phillips, care au cativa ani inainte fusese in Croatia pentru a-i antrena pe soldatii croati.

    In acelasi timp, el vindea arme musulmanilor si a facut tot ce-i statea in putinta pentru a determina trupele pe care le antrena sa intre in lupta impotriva musulmanilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,, Statele Unite ale Americii si Germania au trimis, de la inceputul razboiului, in secret, arme pe calea aerului in Croatia si Bosnia. ''

      ,,Presedintele Bil Clinton si guvernele francez si englez au procedat exact ca in stitlul tipic Francmasoneriei: au realizat o destabilizare totala a regiunii si a intregii Europe.''



      La Deveselu noi avem bagat calul troian al americanilor , vai de noi !

      Ștergere
  5. D.
    Conflictele dintre croati si musulmani erau atatate, de asemenea, si de alti „instructori” militari englezi.

    Cand au inceput luptele dintre croati si musulmani in Mostar, Norry Phillips a trecut de partea musulmanilor. Englezii conduceau, de obicei, aceste unitate de lupta, care nu au luat parte nici macar la o singura actiune impotriva Serbiei.

    „Instructorii” englezi erau controlati de MI 6, Departamentul de Externe al Serviciului de Informatii al Marii Britanii, care la randul lui este controlat de francmasoneria britanica. Emblema MI 6 este formata dintr-un triunghi cu ochiul atotvazator in varf.
    Francmasonul Lord Owen, „mediatorul” din conflictul bosniac, a facut tot posibilul pentru a nu se lua masuri represive impotriva Serbiei la inceputul razboiului.

    Jurnalistii britanici au fost foarte prompti sa transmita primele imagini ale oamenilor masacrati, dar „au uitat” sa informeze presa ca, atat criminalii croati, cat si cei musulmani erau condusi de agenti britanici. Mai mult, rapoartele erau exagerate.

    In timpul regimului comunist al lui Tito, sarbii au fost prigoniti de albanezi in Kosovo. Mai tarziu, sarbii au cerut ajutor de la presedintele nationalist Slobodan Milosevic, pe care acesta l-a oferit cu placere. SUA si alte tari masonice au intentionat sa foloseasca conflictul etnic pentru propriile lor interese.

    Actiunile masonice secrete au tarat Serbia intr-un nou razboi si o mizerie indescriptibila, permitandu-i agentului CIA, Osama bin Laden (numele de agent Tim Osman) sa provoace o alta confruntare extinsa, de aceasta data in Kosovo. Membrii Armatei de Eliberare din Kosovo (n.tr. Kosovo Liberation Army – KLA), cunoscuta local sub numele de UCK, au fost antrenati in Afganistan si la Trojope in Albania in tabere teroriste conduse de Osama bin Laden – Rebelii KLA se antreneaza in tabere teroriste (n.tr. KLA Rebels Train in Terrorist Camps), dupa cum scrie Washington Times la data 4 mai 1999.

    Publicatia The Sunday Times l-a citat pe seful serviciului de informatii albanez care confirma ca, Osama bin Laden a trimis unitati in provincia sarba Kosovo. Publicatia Washington Times a relatat ca au fost recrutati in KLA, care era controlata de CIA, chiar si membri ai fostei grupari al Mujahedinilor din Afganistan.

    Guvernul Statelor Unite ale Americii a fost cel care a furnizat arme teroristilor albanezi (KLA).


    Secretarul de stat american, evreica Madeleine Albright (membra a lojii evreiesti B’nai B’rith), a spus membrilor KLA:

    „Daca obtinem situatia alba sau neagra pe care o dorim, o sa primiti armele. Daca nu, nu primiti nimic.”

    Impotriva Serbiei au mai fost directionate, de asemenea, diferite actiuni organizate de Ministerul de Finante din SUA, Robert E. Rubin (membru al Consiliului pentru Relatii Externe – CFR si membru B’nai B’rith), Morton Abramovitz, William Cohen (Ministrul de Apararii al SUA), Stuart Eizenstadt (CFR) si altii, dupa cum a scris Paolo Tauffer in cartea sa, „Guerre en Yougouslavie et Europe chretienne” (n.tr. „Razboiul din Iugoslavia si Europa crestina).

    Serviciul de informatii german i-a antrenat in secret pe membrii KLA incepand cu anul 1996. Nemtii au trimis arme si munite pentru KLA. Dupa afirmatiile secretarului de stat american, UCK (n.tr. prescurtarea albaneza pentru Armata de Eliberare din Kosovo – KLA) era o organizatie terorista in 1998, dar nu a mai fost asa dupa ce a inceput sa colaboreze cu CIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,, Conflictele dintre croati si musulmani erau atatate, de asemenea, si de alti „instructori” militari englezi. ''


      Idem au foacut in Siria intre suniti si siiti .

      Ștergere
  6. E.
    Teroristilor albanezi li s-a permis, de asemenea, sa-si finanteze activitatile prin contrabanda si trafic de droguri in Europa de Vest. KLA a fost ajutata sa transporte droguri in valoare de 1,5 milioane de dolar, timp de un an, in Europa de Est, dupa cum a scris publicatia Washington Times[10] la data de 4 mai 1999.

    „Mediatorul”, fostul premier suedez Carl Bildt (membru al grupului Bilderberg), a afirmat ca, KLA i-a ucis pe acei albanezi care erau in favoarea unei solutii pasnice. Acest tip de solutie nu le convenea criminalilor.

    Pachetele trimise in Kosovo de la Crucea Rosie suedeza, care chipurile era „ajutoare umanitare”, contineau, de fapt, costume de camuflaj, manusi, uniforme de lupta si alte lucruri pentru teroristii KLA, dupa cum scria cotidianul suedez Aftonbladet, la data de 1 aprilie 2000. Crucea Rosie a fost infiintata de francmasonul Henri Dunant.

    Robert Gelbard, delegatul special al SUA pe Balcani a intins o curs la 23 februarie 1998. In declaratia sa, in Pristina, a enuntat ca, „KLA este, fara indoiala, o organizatie terorista”. A accentuat ca, „SUA condamna hotarat actele teroriste din Kosovo”, dupa cum scrie si Chris Hedges in cartea sa, „Kosovos Next Masters” (n.tr. „Urmatorii stapani in Kosovo”).

    La inceputul lunii martie din 1998, a inceput ofensiva Iugoslaviei impotriva KLA. Madeleine Albright a condamnat actiunea si a declarat ca, „SUA nu va privi cu pasivitate actiunile autoritatilor sarbe in Kosovo”.

    La 9 martie 1998, evreica Madeleine Albright a enuntat ca, SUA isi rezerva dreptul de a interveni in conflicte. In prezent Madeleine Albright este considerata o criminala de razboi, motiv pentru care activistii au cerut arestarea sa.

    Serbia a fost obligata sa negocieze, dar teroristii albanezi nu au depus armele. Oficial, scopul era ca provincia Kosovo sa devina independenta. Presedintele Bill Clinton (membru Bilderberg, Skull and Bones si Bohemian Grove) a planuit bombardarea Serbiei in august 1998.

    Conform unei declaratii a lui Carl Bildt, facuta la o intalnire publica de la Stockholm, tinuta cu putin timp inainte de alegerile UE din 1999, Grupul Bilderberg a avut o intalnire in Portugalia intre 3-6 iunie 1999, in care s-a discutat foarte mult despre Kosovo. Separarea provinciei Kosovo de Serbia servea intereselor Elitei Mondiale.

    In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, aceste puteri au ignorat toate tarile Baltice. Revista World Review, aflata sub controlul masonilor englezi, a publicat in iulie 1942 un interviu cu ambasadorul englez la Moscova, Sir Richard Stafford Cripps, realizat de Edward Hulton.

    Francmasonul marxist a afirmat: Ei doreau sa distruga Serbia nationalista si sa jefuiasca bogatiile ei naturale.

    „Statele Baltice (Estonia, Lituania si Letonia) trebuie sa apartina Uniunii Sovietice. O lunga perioada de timp ele au facut parte din imperiul rus, fara ca cineva sa se gandeasca ca era un lucru rau ca ele sa apartina Rusiei Tariste.”

    Daca intr-adevar ar fi vrut sa scape de presedintele nationalist, Slobodan Milosevic, francmasonii ar fi incercat sa-l elimine. Dar aveau alte planuri. Ei doreau sa distruga Serbia nationalista si sa jefuiasca bogatiile ei naturale.

    Dupa Kjell Magnusson, specialist in stiinte politice la Universitatea Uppsala, acordul de pace de la Rambouillet din 23 februarie 1999 a fost o manipulare. El a scris:

    „Apendix-ul B stipuleaza ca Serbia nu numai ca se va retrage din provincia Kosovo, care va fi plasata sub controlul NATO, dar va renunta, de asemenea, la suveranitatea asupra intregului ei teritoriu.”

    Cu alte cuvinte, NATO dorea baze in Serbia, lucru pe care Milosevic nu-l putea accepta. Cateva extrase din acest acord:

    Sectiunea 8:

    „Personalul NATO, impreuna cu autovehicolele, vapoarele, avioanele si aparatura care ii apartin, va avea drept de libera trecere si acces nelimitat in Republica Federala Iugoslavia, inclusiv in spatiul ei aerian si in apele ei teritoriale.”[15]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,Pachetele trimise in Kosovo de la Crucea Rosie suedeza, care chipurile era „ajutoare umanitare”, contineau, de fapt, costume de camuflaj, manusi, uniforme de lupta si alte lucruri pentru teroristii KLA, dupa cum scria cotidianul suedez Aftonbladet, la data de 1 aprilie 2000. Crucea Rosie a fost infiintata de francmasonul Henri Dunant.''

      Asta ca sa vedeti cat de putin stiu civilii ce sunt indirect implicati intr-un razboi .

      Ștergere
  7. F.
    Sectiunea 11:

    „NATO are permisiunea de a folosi aeroporturile, drumurile, caile ferate si porturile fara a plati taxe de intrare, taxe vamale, taxe de drumuri si poduri sau alte taxe suplimentare.”

    Niciun presedinte sarb n-ar fi semnat acordul de pace de la Rambouillet. Era un acord imposibil. Secretarul de stat al SUA, Madeleine Albright a presupus ca, nici Serbia, nici Rusia n-ar semna un acord care sa contina asemenea conditii. A obtinut pretextul de care avea nevoie, adica situatia alba sau neagra pe care si-o dorea.

    Intre 23-25 aprilie 1999, Tony Blair, Robin Cook si James Robertson au vrut sa impuna o decizie de a folosi forte terestre impotriva Serbiei. N-au reusit. Pentagonul comandase deja 9.000 de medalii Purple Heart de la Craco Industries din Texas, dupa cum scria publicatia New York Post[16] la data de 28 mai 1999.

    Intr-un discurs din 5 mai 1999, Romano Prodi, Presedintele Comisiei Europene, a subliniat ca, „UE trebuia sa aiba propriile forte militare pentru asemenea situatii”[17]. In noiembrie 2000, mass-media a aratat ca, „fortele militare ale UE, care vor numara mai multe de 100.000 de militare, vor fi infiintate in 2003″[18].

    NATO a inceput sa bombardeze Serbia pe 24 martie 1999 (data, de asemenea, simbolica: cu exact 66 de ani inainte, pe 24 martie 1933, liderii evrei, sionisti si masoni, declarasera razboi Germaniei naziste in Daily Express si alte ziare de propaganda din toata lumea) si a continuat pana pe 10 iunie.

    A fost un dezastru fara egal. Au murit peste 20.000 de civili. Avioanele NATO au lansat mai mult de zece tone de bombe, continand uraniu, in Kosovo, dar si in alte opt zone apartinand Serbiei si Muntenegrului, dipa cum a relatat Radojko Pavlovic de la Institutul pentru Stiinte ale Naturii din Belgrad.

    La inceput, NATO a respins acuzatiile. Dar dovezile sunt evidente: NATO a folosit munitie ilegala, reziduri radioactive (U 238). Aceasta constitutie o crima impotriva umanitatii. Premierul englez, Tony Blair a avut o parte din vina acestor crime. Sase soldati italieni, care au servit fortele KFOR in Kosovo, au murit de leucemie, conform unor rapoarte de presa din 3 ianuarie 2001.

    Rapoarte ulterioare relateaza despre soldati francezi, spanioli sau alti soldati din KFOR, care s-au imbolnavit de leucemie. Cauza suspecta era uraniul saracit, care s-a gasit in multe locuri, mai ales in partea de vest a provinciei Kosovo.

    Dupa informatiile oficiale, fiecare proiectil continea 300 de grame de uraniu saracit, ceea ce inseamna ca cel putin 10 tone de uraniu au contaminat multe parti din Kosovo si Serbia. S-au folosit mai multe proiectile care contineau uraniu. Daca zonele bombardate nu sunt curatate, va fi nevoie de 4,5 milioane de ani pentru ca uraniul sa nu mai fie radioactiv.

    Pilotii britanici au dat dovada de mult cinism, scriind pe bombele lansate in noaptea de Paste, „Paste Fericit”. Bombele cu fragmentatie erau considerate, de asemenea, „bombe ale pacii”. Intre timp, Rusiei nu i s-a permis sa vanda Serbiei proiectile antiaeriene eficiente.

    Francmasonii si-au ascuns crimele ingrozitoare pretinzand ca, „NATO protejeaza interesele tarilor mici”. Dar UE s-a dovedit a fi o organizatie de razboi, departe de „proiectul de pace” anuntat si de propaganda inselatoare.

    Razboiul a costat in total 10 miliarde de euro si a avut drept tinta intreaga economie si infrastructura sarba. A fost, de asemenea, un esec din punct de vedere militar, deoarece au fost distruse numai tinte relativ neimportante, conform publicatiilor U.S. News[19] si World Report[20].

    Nu s-au gasit decat 26 de tancuri distruse (in propaganda se mentioneaza 449). Este posibil totusi ca acesta sa fi fost scopul, din moment ce totul a fost doar o crima politica. Dupa afirmatiile francmasonului si speculantului evreu al bursei internationale, George Soros, „bombardarea Serbiei a eliminat granitele nationale ale Europei de Est”[21], dupa cum a scris publicatia Financial Times la data de 8 iulie 1999.

    RăspundețiȘtergere
  8. G.
    Tara a devenit si mai dependenta de economia criminala condusa de diverse bande rivale, care la randul lor sunt controlate de mafia sociliana prin loja francmasonica Propaganda Due (P2). Tribunalul pentru Crime de Razboi de la Haga, care intotdeauna este in lipsa de fonduri a fost dintr-o data anuntat de Madeleine Albright ca, va primi fonduri mari din partea Statelor Unite ale Americii. Apoi Tribunalul l-a acuzat pe nationalistul Milosevic de crime de razboi.

    SUA si Marea Britanie au sprijinit infiintarea Curtii de Tribunal pentru Crime de Razboi in Balcani si in acelasi timp au blocat propuneri similare privind Indonezia (unde este implicat Henry Kissinger) si alte tari, in care urmele crimelor masonice sunt prea vizibile.

    NATO n-a mai avut bombe si astfel Razboiul din Serbia a luat sfarsit. Ulterior, a cedat la toate punctele pentru a parea ca a invins. Armata Serbiei a mai primit cateva zile pentru a se retrage din provincia Kosovo, careia i s-a permis sa faca in continuare parte din Iugoslavia. Dar KLA a primit initial permisiunea de a pastra armele, ceea ce a fost o incalcare a acordului.

    Dupa sosirea fortelor KFOR de „mentinere a pacii”, teroristii albanezi au distrus mai mult de 50 de biserici ortodoxe sarbe. Ca urmare a strategiei NATO, intreaga regiune a fost destabilizata. Razboiul din Balcani a umplut, de asemenea, buzunarele celor care au furat sume imense de bani din fondurile UE si NATO pentru a participa la jocuri piramidale la bursele de valori din lume.

    In septembrie 2000, Bill Clinton, Madeleine Albright, Tony Blair, Jacques Chirac si Javier Solonaa (toti membri ai grupului Bilderberg) au fost in mod simbolic acuzati intr-un proces de la Belgrad de crime impotriva umanitatii.

    Pe 21 septembrie 2000, s-a dat verdictul: Bill Clinton, Jacques Chirac si Tony Blair au fost condamnati la 20 de ani de inchisoare. Curtea de la Belgrad i-a gasit vinovati de crime de razboi si a emis ordin pentru arestarea lor.

    NATO a distrus partial ambasada Chinei la Belgrad in mai 1999 (lovind casele anumitor jurnalisti, care trebuiau sa fie pedepsiti deoarece criticau NATO). Totusi, nu se pot face „greseli” de doua sau trei ori la rand – trei proiectile au fost trase in ambasada. Statele Unite ale Americii voia, de asemenea, sa distruga aparatele radar pe care le testau chinezii la ambasada.

    Bombardarea unui tren cu civili nu poate fi o greseala, mai ales daca pilotul se intoarce pentru o noua salva. Statele Unite ale Americii au pretis ca, datorita atacurilor asupra albanezilor, Serbia a pierdut dreptul asupra provinciei Kosovo. Dar atunci, de ce au protejat Statele Unite ale Americii, Uniunea Sovietica, atunci cand aceasta a atacat tarile Baltice in 1940 ?

    La acea vreme, nimeni nu a spus ca datorita atacurilor asupra tarilor Baltice, Uniunea Sovietica a pierdut dreptul asupra Estoniei, Letoniei si Lituaniei. Se pare ca nici tratamentul aplicat de SUA, nativilor americanilor, nu pare a fi o problema.

    In 1941, Presedintele Roosevelt a spus: „Daca estonienilor nu le plac comunismul, pot pleca din Estonia”. Acest lucru ar fi la fel cu a spune: „Daca albanezilor nu le plac legile sarbesti, ei ar trebui sa plece din Kosovo”. Dar nu s-a spus nimic asemanator.

    RăspundețiȘtergere
  9. I.
    Lojile francmasonice straine sunt interesate sa-i distruga, de asemenea, si pe albanezi. Veniturile provenind din comertul cu droguri continua sa distruga economia albaneza. Mica productie industriala albaneza a fost complet doborata de asa-numitele jocuri piramidale.

    Bandele de talhari albanezi din Kosovo i-au obligat pe refugiati sa participe la o economie criminala, constand din trafic de arme, terorism international, trafic de droguri, spionaj, prostitutie, trafic de persoane, rapiri, stoarcere de bani, trafic de organe si vinderea copiilor ca sclavi.

    Cultivarea canabisului (care nu este un drog, avand o sumedenie de proprietati medicale in combaterea cancerului) ia amploare in Albania, asa cum s-a petrecut si in Liban, unde razboiul a fost declansat de aceleasi forte.

    In august 2000, evreul George Soros a profitat de ocazie pentru a fura bogatele depozite de aur, argint, plumb, zinc si cadmiu din Trepca, nordul provinciei Kosovo. L-au ajutat 900 de soldati NATO. Oficial, hotul (societatea ITT Kosovo Consortium, detinuta de George Soros) a pretins ca minele reprezentau un „pericol” pentru mediul inconjurator, daca ar fi continuat sa fie exploatate si urmau sa fie plasate sub control international. Dupa asta, complexul de mine a sistat complet sa fie „periculos”.

    Impotriva sarbilor care au refuzat sa paraseasca zona, atunci cand soldatii NATO au venit sa ocupe minele, cele mai bogate din Europa, s-au folosit gaze lacrimogene si gloante de otel invelite in cauciuc. Grupul Crizei Internationale, condus de George Soros, a inceput sa aduca argumente pentru exproprierea minelor din noiembrie 1999.

    Acest asa-numit „grup de analiza” (un front) este finantat de George Soros si de guvernele englez, francez si american. Bineinteles ca sunt implicate interese masonice, dupa cum s-a publicat si in revista suedeza Salt[23] in ianuarie/februarie 2001 la pag. 13.

    Steven Kay este de parere ca, din punct de vedere pur juridic, Slobodan Milosevic a fost tratat mai rau in fata Tribunalului din Haga decat nazistii in procesul de la Nuremberg.

    „Daca tot modificam principiile, nicidecum nu ajungem la o sentinta dreapta… Doamne Dumnezeule! Asta nu este echitabil!”

    Judecatorul Patrick Robinson a fost indignat de aceasta declaratie. L-a intrerupt pe Milosevic, cand acesta a inceput sa vorbeasca despre conditiile de pornire a razboiului. Milosevic a afirmat ca, au incercat sa-l otraveasca in inchisoare.

    Vojislav Seselj, care, de asemenea, a fost adus in fata tribunalului pentru ca, a incercat sa-si apere natiunea, a spus procurorului de stat Geoffrey Nice:

    „Nemernicia de la Srebrenita a fost initiata si organizata de straini. Nu este greu sa-i gasiti pe delicventi printre mercenari.”

    Iata pararea lui despre Instanta:

    „Tribunalul din Haga este ilegal. Este o institutie politica cu o orientare antisarba.”

    Bineinteles, doar este (in)justitia globalistilor, iar nationalistii sunt un pericol pentru acesti criminali psihopati. Moartea lui Slobodan Milosevic din 11 martie 2006 a venit pentru Tribunal ca un moment potrivit. Conform medicului legist, el a murit din cauza naturale.

    Demonizarea anterioara a lui Slobodan Milosevic a fost necesara pentru motivarea atacurilor aeriene. Dupa, esecul alegerii lui Milosevic, Statele Unite ale Americii au sprijinit revolta absurda, care a dus la asaltarea si incendierea Parlamentului din Belgrad.

    RăspundețiȘtergere
  10. J.
    Yugoslavia (1999)
    Minciună mediatică: Sârbii comit genocid împotriva albanezilor kosovari.
    Ulterior s-a aflat: Pură invenţie, aşa cum purtătorul de cuvânt oficial NATO, Jamie Shea, a admis.
    Obiectivul real: Transformarea NATO într-o forţă poliţienească globală şi impunerea controlului NATO în Balcani. Instalarea unei baze militarea americane în Kosovo.
    Consecinţe: 2000 de victime ale bombardamentelor NATO. Purificare etnică în Kosovo pusă în practică de către UCK, sub acoperirea NATO.”[24]

    Robert Baer, fost agent CIA: „Am primit milioane de dolari ca să dezmembrăm Iugoslavia”

    „Am mituit partide şi politicieni ca să cultive ura între naţiuni. Scopul nostru fundamental era să vă facem sclavii noştri!” spune Robert Baer, fost agent CIA într-un interviu.

    Publicaţia WebTribune din Serbia publică un interviu halucinant cu Bobert Baer, fost agent CIA, care vorbeşte despre activităţile agenţiei americane în fosta Iugoslavie.

    Baer se afla, în urmă cu două săptămâni, într-un turneu de promovare a cărţii sale „Secretele Casei Albe”, la Quebec, Canada, în momentul în care a acordat interviul pentru publicaţia sârbă. Robert Baer este autorul mai multor cărţi în care dezvăluie secrete ale CIA şi administraţiilor Bill Clinton şi George W. Bush. Fostul agent a fost arestat şi reţinut de mai multe ori după ce a dat publicităţii informaţii din interiorul adminstraţiilor americane. Mitt Waspurh, un prieten apropiat al lui Baer şi fost funcţionar în Senatul SUA, după ce i-a furnizat şi e mai multe informaţii, a fost ucis prin împuşcare.

    Reporter: Când şi unde aţi avut prima misiune în Iugoslavia?

    Baer: Am ajuns la bordul unui elicopter împreună cu 3 agenţi. Am aterizat pe 12 ianuarie 1991 la Sarajevo. Misiunea noastră era să ţinem sub observaţie presupuse atacuri teroriste ale sârbilor care ar fi trebuit să aibă loc în oraş.

    Reporter: Cine erau teroriştii respectivi şi de ce ar fi atacat?

    Baer: Am primit de la CIA documente, despre un grup care se numea „Serbia Supremă”, în care erau detaliate planurile lor de a desfăşura atacuri cu bombă în clădiri împortante din Sarajevo, ca răspuns la dorinţa Bosniei de a-şi declara independenţa faţă de Iugoslavia.

    Reporter: Acel grup chiar a existat şi ce anume făceaţi în Sarajevo, care era misiunea primită de la CIA?

    Baer: Acel grup nu a existat niciodată. Cei de la sediul central ne-au minţit. Misiunea noastră era să alarmăm lumea şi să împrăştiem panica printre politicenii bosniaci, să le împuiem capetele cu ideea că sârbii vor ataca. Ca să clarific. Am acceptat povestea livrată de CIA, dar după o vreme am început să o punem la îndoială. De ce să provocam isterie când era clar că acel grup nu exista.

    Reporter: Cum şi când s-a încheiat misiunea şi dacă avea un nume?

    Baer: Pentru mine s-a terminat după două săptămâni când, am fost trimis într-o nouă misiune în Slovenia. Operaţiunea a durat o lună şi purta numele de „Istina” (adevărul) cu toate că numai adevar nu era.

    Reporter: De ce v-aţi dus în Slovenia?

    Baer: Am primit informaţia că Slovenia era gata să-şi declare independenţa. Ni s-au dat bani, câteva milioane de dolari, ca să finanţăm diverse ONG-uri, partide de opoziţie şi diverşi politicieni care au stârnit ura şi au inflamat societatea.

    Reporter: Care este părerea dvs. despre propaganda CIA, ce gândeau colegii?

    Baer: Nimeni nu refuza o misiunea primită de la CIA, mai ales că toţi eram agitaţi şi cu tendinţe paranoide. Mulţi agenţi şi ofiţeri au dispărut pentru că pur şi simplu au refuzat că facă propagandă îndreptată împotriva sârbilor în Iugoslavia. Personal, am rămas şocat la enorma cantitate de minciuni cu care erau „hrăniţi” politicenii de către agenţii CIA. Mulţi din ei habar nu aveau că livrează minciuni. Fiecare ştia numai câte o mică bucăţică din poveste şi numai cei care creaseră toată istoria cunoşteau şi ce se ascunde în spate, iar aceia sunt politicienii.

    Reporter: Aşadar, era numai propaganda anti-sârbească?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.06 ,,Robert Baer, fost agent CIA: „Am primit milioane de dolari ca să dezmembrăm Iugoslavia”


      Foarte adevarat !

      Ștergere
    2. Daca au facut si mai au asemenea intentii, atunci, sa-i fereasca Dumnezeu...ca vor fi consecinte ale "distorsiunilor" pe care le-au provocat in Creatie!

      Ștergere
  11. K.
    Reporter: Aşadar, era numai propaganda anti-sârbească?

    Baer: Şi da, şi nu. Scopul era divizarea republicilor, astfel că Iugoslavia să nu mai existe ca un întreg. Serbia a fost aleasă numai pentru simplul motiv că trebuie dată vina pe cineva dar oarecum şi pentru motivul că este succesoarea fostei Iugoslavii.

    Reporter: Puteţi da nume de politicieni din fosta Iugoslavie care au fost mituiţi de CIA?

    Baer: Da, cu toate că este o chestiune delicată: Stipe Mesic, Franjo Tudjman, Alija Izetbegovic, mulţi consilieri şi membrii ai guvernului din Iugoslavia, am plătit generali, jurnalişti, chiar şi unităţi militare. Radovan Karadzic a fost plătit şi el, numai că după o vreme nu a mai acceptat, şi-a dat seama că va ajunge să fie sacrificat şi acuzat de crimele de război din Bosnia. Toată regia a aparţinut administraţiei americane.

    […]

    Reporter: Cine este vinovat pentru genocidul de la Srebrenica?

    Baer: Vina aparţine bosniacilor, sârbilor şi americanilor, adică noi! Însă toată vina a fost aruncată pe sârbi. Din nefericire multe victime înmormântate ca musulmani, erau de fapt sârbi sau alte naţionalităţi. […] Oraşul Srebrenica a fost sacrificat pentru a da Americii motivul să atace Serbia în urma pretinselor atacuri.

    […]

    Reporter: Aveţi un mesaj pentru oamenii din fosta Iugoslavie?

    Baer: Am. Uitaţi trecutul, a fost o înscenare, este un fals.

    V-au manipulat, au obţinut ce au vrut şi este prostesc să vă urâţi între voi, trebuie să arătaţi că sunteţi mai puternici şi că vă daţi seama cine a creat acest lucru.
    Imi cer iertare, sincer. Acesta este motivul pentru care de multă vreme dezvălui secrete ale CIA şi Casei Albe.”

    RăspundețiȘtergere
  12. Ceausescu Behind The Myth :

    https://www.youtube.com/watch?v=uGQNR87hQ-4

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria, cati ani mai sunt pana se va naste Prunca Sapte ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Hai, ca bateti rau campii,de la unire scrieti de Serbia, Albania faceti din blogul Mariei,carte de istorie si va aratati care mai de care descepti, ai o parere fi scurt si pe subiect. Aiurea in tramvai.

    RăspundețiȘtergere
  15. Informatiile, de orice fel ar fi ele, sunt bine-venite.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mireasă iubită priveşte-n sus
    Te-aşteaptă cu drag al tău Mire Isus
    Gătit este cerul cu aur curat,
    Te-aşteaptă să intri, al tău Împărat.

    Lumină acolo e Domnul prea Sfânt
    Un râu izvorăște din tronul iubit
    Te-așteaptă de-acuma să intri în ea
    Cu apele limpezi ce curg liniştit.

    Mireasă iubită te-aşteaptă cu flori,
    Podoabe sunt multe, în mii de culori
    Iar pomul vieţii cu rodul cel sfânt,
    Alină durerea ce-a fost pe pământ.

    Cunună de aur pe cap vei purta
    Slăvită vei fi – atunci la dreapta Sa,
    Cu piatra un nume înscris vei purta,
    Cu haina de slavă El te va-îmbrăca

    Cetatea e gata, deci nu întârzia
    Te-aşteaptă acum de-acum să intri în ea,
    Mireasă iubită, priveşte în sus
    Chemarea ţi-o face chiar Domnul Isus.

    Mireasă iubită priveşte-n sus

    Veghează-n iubire chiar pâ’n la sfârşit
    Să nu uiţi vre-o dată că El te-a iubit
    Aşteaptă întruna pe Mirele tău
    Căci iată-L apare Isus, Dumnzeu !

    RăspundețiȘtergere
  17. Mesajul nu pare sa se refere la ceva din trecut, ci sugereaza mai degraba ca nu se gandesc prea multi la unire, ci doar un grup mic se preocupa de asta si au fixat o data, dar in viitor. Cat despre lunga lectie de istorie, ii reamintesc celui care a avut atata rabdare sa scrie tot ce a scris ca in Biblie fiara calca in picioare tot pamantul.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dna Maria,induceți îndoiala în DATA UNIRII!!! Ciudat,foarte ciudat!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu nu stiu pe cine mai intereseaza situatia din fosta Yugoslavie ? Sunt mesaje lungi si plicticoase,eu in general nu citesc mesajele lungi,doar pe cele scurte si la subiect. Doamna Maria ar trebui sa stergeti asfel de mesaje cane nu intereseaza pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma intereseaza 13.09 !

      Ștergere
    2. Istoria nu se sterge 13.09 !!!!!!

      Stergeti incaldusitii, analfabetii , oamenii fara caracter care ii jignesc pe altii si pe gazda , dar nu informatia . Informatia inseamna PUTERE. Omul informat e pe jumatate salvat . Bagati la cap .

      Ștergere
  20. 1.37 istoria nu e pentru toti, cu atat mai putin pentru cei fara sustinere neuronala. Decat flegmele si injuraturile altor comentarii de incaldusiti , prefer sa stiu istorie , macar prin prisma altor razboaie facute de americani stiu ce ne asteapta si pe noi in viitorul apropiat . Dar tu nu te strofoca , digera subiecte mai usoare sorosiste si johanniste .

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim 01.37 citește cu atenție și poate vezi și tu drept nu aiurea în tramvai.Toate aceste metode nu le vezi și în ROMANIA? Ești orb nu vezi mituirea,crima,minciuna,Deveselul este ce spunea un anonim CALUL TROIAN băgat în țara de tîmpitii de la căsoaie.Ura dintre regățeni,moldoveni și transilvăneni se mărește pe zi ce trece.Nu vezi semnalele că acum noi suntem în vizorul ocultei și urîciumea soros,folosind aceleași metode? Pofta lor este: aurul și tot ce se găsește în Roșia Montană, gazele de șist, și mai ales Bucegii cu ce este acolo și evreii au plătit cu viața încercînd să fure ce este acolo.Sper din tot sufletul ca toți care citesc mesajul cu masacrarea sirbilor să ia aminte,pînă și pe blogul acesta a apărut ura nebună a unora.Toate partidele politice sunt ,,dirijate,, de oculta masonică.Noi putem avea o șansă mai mare că etniile sunt mai putine în mici zone și nu sunt divergente religioase între oameni.
    ROBERT BAER fost agent CIA
    ,,Am mituit partide și politicieni ca să cultive ura între națiuni.Scopul fundamental era să vă facem sclavii noștrii,,. ASTA SPUNE TOT vai de noi romanii. SĂ LUĂM AMINTE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.52 Multumesc pentru sustinere si deschiderea ochilor tuturor .
      Cine ar fi citit ar fi stiut ca istoria se repeta . Siria a fost o alta copie trasa la indigo de americani ,urmam noi .
      Deschideti ochii si citit ce trebuie , nimeni nu iti spune nimic , nu va mai mirati ca sunteti luati prin surprindere daca in tara e mizerie, coruptie, ura , politica murdara , oameni pe fuga , dezorientati .

      De ce e asa , nu v-ati pus întrebarea ? De ce din 22 milioane am mai ramas jumătate ?
      Moscheea va fi pentru dezbinare facuta , pentru sugrumarea crestinismului . Cate capete au taiat crestinilor in Siria ? De ce?

      Cititi despre Siria , despre Serbia , macar atat , macar sa stiti ,,de ce ,, !

      Ștergere
    2. MULTUMIM.
      Se vede dezbinarea in jignirile aduse de catre sustinatorii partidelor politice; cei care sustinem ca de la revolutie au fost toti o apa si-un pamant; orice am alege tot rau este; rugaciunea noastra, a tuturor catre Dumnezeu pentru tara, ne va salva.
      Neluta

      Ștergere
  22. Doamna Maria ,ce ati patit?
    nu mai aveti mesaje ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si-a facut norma pe luna aceeasta.

      Ștergere
    2. Ramona, nu ne grabim sa aflam vesti proaste, lumea comenteaza la greu pe postari mai vechi, nici nu e timp sa se linisteasca apele. Asa ca, da-i bataie,zi ceva, nu conteaza subiectul. mimi

      Ștergere
    3. Dar mie-mi place mai mult sa aflu de la doamna Maria ;)

      Ștergere
    4. Acum vrei sinexclusivitate! Nu ți se pare ca te crezi o vedeta căreia doamna Maria trebuie sa-ți răspundă?
      Știm ca ai intrat pe blog sa-ți Bati joc de creștini, credința, de mesajele doamnei Maria. Surpriza! Dumnezeu nu te va lasă sa-ți duci planul murdar pana la capăt!
      Nu suntem toți spălați pe creier! Vedem limpede care-ți sunt intențiile.
      Voi, ateii vreți sa o atrageți in hora voastră drăceasca pe doamna Maria. Ii veți dona bani dar cu condiția sa va facă vouă reclama si sa faceți din dumneaei ce vreți voi.
      Dracul din voi nu doarme! Urla cand vede câți oameni a întors la credința doamna Maria si umblați cu minciuni sa o mânjiți si sa o discreditați. Nu va va merge planul mârșav!
      Daca Dumnezeu exista, si dracul exista! Iar tu ești slujitoarea lui satan. Te infiltrezi pe blog ca sa o distrugi pe doamna Maria!
      Sa nu te aud cu victimizări! Nu-ți merge! Oricât vei încerca sa arunci cu laturi nu vei face altceva decat sa ți le verși in cap!
      Daca ai intrat pe acest blog, întoarce-te la Dumnezeu!

      Ștergere
    5. Anonim26 ianuarie 2017, 09:48

      Hooo disperato ! Doamne ,asa se manifesta credinta intr-un om religios?
      * Daca Dumnezeu exista, si dracul exista! Iar tu ești slujitoarea lui satan. Te infiltrezi pe blog ca sa o distrugi pe doamna Maria!* te vizualizez ca o ȚAȚĂ .
      De ce iti este frica ? Il are pe duhul drept protectie.

      Ștergere
    6. Anonim 09:48(adica DS).
      Este prea desteapta pentru lumea asta. Poate vei avea parte de mai multa apreciere pe lumea cealalta. Tu memorezi nu judeci, adica, crezi ce iti spun altii pe care ii consideri mai destepti decat tine.
      Mda.

      Ștergere
    7. Nu e DS. Sunt eu.
      Mai ce va ustura adevarul!
      Pana la lumea cealaltă avem de lucru pe lumea asta.
      Nu e memorare, ci credința.
      Cand e vorba de credința, nu mai e vorba de frica. Se exclud.

      Ștergere
    8. Aaaa, tu esti EU ( daca zici tu...)/ anonim 22:10.
      Nimic din ceea ce crezi nu este cu certitudine adevarat. Adevarul trebuie inteles, nu doar crezut ...
      Ca orice prost, care se crede intelept, nu accepta parerea, mai mult sau mai putin constructiva, din partea semenilor.
      Frumos ar fi sa intelegi ce spune Ramona, nu sa o jignesti. In locul neintelegerii apar nervii si egoismul.
      Ramona, te rog , iarta duzina de "intelepti" , care-si sterg mucii pe chilotii parintilor si care habar nu au ce inseamna sa-ti iubesti aproapele.
      Daca iubesti si respecti atunci stii ca TU esti reazemul si pavaza celor din jurul tau.
      Punct

      Ștergere
  23. 1866 la 1 iulie se adopta constitutia si numele oficial de ROMANIA,dar unirea parlamentelor si guvernului se facuse in 1862;deci acum 155 de ani, de Cuza.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ramona, doamna Maria mai are si altceva de facut decat sa stea cu ochii in blog.
    Ai răbdare.
    N-ai plecat? Sau mai ai sa faci niste reclama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ar fi daca Doamna Maria nu ar mai aproba mesajele, macar pentru 1 zi? Să vezi atunci păruiala pe aici!

      Ștergere
    2. Binele, nu este reclama mai ales ca eu nu am nici un beneficiu :) . Doamne cat ma abtin .........

      Ștergere
    3. De ce te abtii? Dai înainte să vedem ce-ți poate capul, sau mai bine lasaneeeee!

      Ștergere
    4. Ma abtin sa fiu asemeni voua ;) ,sa sti ca asta este o virtute ;) ;)

      Ștergere
    5. Da, am văzut ce bine te abții! Si cat de virtuoasă ești!
      Halal. Vocabular de mahalagioaica!
      Pe cine crezi tu ca păcălești?
      O singura persoana e virtuoasă si a demonstrat cu vârf si îndesat acest lucru. Este D. Asta vine din acordul dintre ceea ce gândește cu ceea ce face si spune. Tu ești doar o agitatoare! Așa sunt slujitorii lui satan, neliniștiti ca nu pot sa pună mana pe sfinți.
      Toți ateii, slujitori ai lui satan, meritați sa fiți dați in vileag!

      Ștergere
    6. Bine om religios ,daca asa crezi...... ma pot pune eu cu marea de ...... ,de putin timp am inceput sa fiu frecventa pe aceast blog ,sincer,am ajuns la concluzia ca sunteti batuti in cap ca nitu* .Uite un motiv serios pentru care tara asta este la margine de prapastie. Voi credeti ca vine sf duh sa va salveze de prostie. Bine va fac popii ca va jermanesc .Ma numesti satanista :) nu esti primul si probabil nici ultimul :) dar ce motive atat de serioase ti-am dat ?Pe anonimii din postari care se blesteama si ajung la subiecte total diferite de ce presupune acest blog cum ii numesti? Dar tu ,ce consideri ca esti?
      Sincer ,daca vine Isus in timpurile astea voi anonimilor si cei ca voi ati repeta istoria .

      Ștergere
    7. Ramona, vorbești fara sens. Nu ai argumente.
      Daca pe tine te bate satan in cap ca nitu' asta nu înseamnă ca si alții sunt la fel ca tine.
      Tara e pe marginea prăpastiei pt ca sunt agitatori zombificati ca tine care nu mai văd lumina adevărului lui Dumnezeu.

      Ștergere
    8. Si unde vezi tu lumina adevaratului Dumnezeu ? In prezicerile Mariei? ORI ESTI PROST ORI ESTI PROST DIN 2 SIGUR UNA ESTE.

      Ștergere
    9. Ramona Pit, prin felul cum te exprimi dai dovada de ratacire. Sa ne rugam pentru Ramona, "ca nici nu stie ca nu stie".

      Ștergere
    10. Fătuca fara bun simt, de ce o jignești pe doamna Maria?
      Evident ca pe Dumnezeu il găsești in rugăciune, in jertfa Sf. Liturghii.
      Maturizează-te!

      Ștergere
  25. E bine ca mai aflam istorie recenta,la vremea respectiva se spuneau versiuni contradictorii si era greu sa decelezi adevarul.Imi aduc aminte de un lung sir de civili sarbi care se duceau,cu ochi lipsiti de speranta,spre o tabara de refugiati.Casele lor,mai spatioase ca ale noastre,aveau gauri mari in pereti.O fetita avea scris pe tricou "target" si se uita fara frica dupa avioane.Despre povestea cu spatiul nostru aerian,cum am reactionat noi si cum bulgarii,ce sa mai zic...

    RăspundețiȘtergere
  26. O intrebare,in privinta sarbilor:cum se poate un popor european sa pateasca asa ceva,sau sa fie tratat in acest fel?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai raspunsul mai sus 16.46 :

      Iata ce interese erau si ale cui erau , capitalul uman nu conta nici cat o ceapa degerata . Idem in Siria .

      ,,In august 2000, evreul George Soros a profitat de ocazie pentru a fura bogatele depozite de aur, argint, plumb, zinc si cadmiu din Trepca, nordul provinciei Kosovo.
      L-au ajutat 900 de soldati NATO.
      Oficial, hotul (societatea ITT Kosovo Consortium, detinuta de George Soros) a pretins ca minele reprezentau un „pericol” pentru mediul inconjurator, daca ar fi continuat sa fie exploatate si urmau sa fie plasate sub control international.
      Dupa asta, complexul de mine a sistat complet sa fie „periculos”.

      Impotriva sarbilor care au refuzat sa paraseasca zona, atunci cand soldatii NATO au venit sa ocupe minele, cele mai bogate din Europa, s-au folosit gaze lacrimogene si gloante de otel invelite in cauciuc.
      Grupul Crizei Internationale, condus de George Soros, a inceput sa aduca argumente pentru exproprierea minelor din noiembrie 1999. ''

      Ai inteles ca si noi avem bogatii subterane care trebuiesc luate de americani cu forta ?
      Si la noi se militeaza pentru dezbinare si totala dezinformare , zeci de servicii secrete care au impanzit tara isi fac treaba pentru X guverne : SUA, Israel , Rusia .

      Ia sa vedem stie cineva unde sunt focoasele de la turci de asta vara ? Nu cumva la noi ? Cate baze militare ale americanilor sunt la noi , stiti? Pai sa nu stiti !

      Iar ca sa poata sa isi faca mendrele, agita poporul ,,, dau de lucru'' cu alte cuvinte , iar ei incep luptele .
      Noi ne luptam intre noi , ei intre ei .
      Cand ei au terminat si ne-au terminat, peisajul e ca cel din Siria . Insa pe ei nu-i intereseaza , ce au de exploatat pot exploata si in stare de razboi .

      Ștergere
  27. Acel tanar de care au vorbit multi profeti tocmai a ajuns in Bucovina calatorind dinspre Germania de nord,acesta este cel care va ajunge la carma tarii si va face Unirea.A ajuns in romania in noaptea de 24 ianuarie acompaniat de o stea mare calauzindu-i tot drumul.Cu ajutorul sau tara va ajunge pe culmile desavarsirii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde stiti? Ce unire?

      Ștergere
    2. hahahah ce prosteli ai in cap.

      Ștergere
    3. Mai multe nu pot spune pentru ca unii zic ca sunt prosteli.

      Ștergere
    4. da link-ul , da sursa , altfel cum sa te credem ?

      Ștergere
    5. Este acel tânar imbracat ca si Cuza la Iasi?(in rosu)

      Ștergere
    6. Anonim 16:46, cati ani are "acel tanar"?

      Ștergere
    7. Ce facea tanarul in Germania de nord, anonim 16:46?!

      Ștergere
    8. Si cum de va ajunge cunoscut? Trebuie sa manifeste niste aptitudini iesite din comun

      Ștergere
    9. Unirea nu va fi. Nu pentru ca nu s.ar putea ci, pentru ca nu se va vrea.

      Ștergere
    10. Nu îi luați in seamă pe,,deștepți ". Noi vă credem. Spuneți-ne mai multe. Mulțumim

      Ștergere
    11. informatia e de blogul Georgeta Florea http://georgetaflorea37.blogspot.ro/

      Ștergere
    12. JAN 23 ATENTIE ce spune Georgeta Florea este confirmat si de alte persoane cu capacitati de clarvedere care atesta ca este cat se poate de real.
      Pe data de 24 Ianuarie 2017, se va arăta pe Cer o Stea mare și luminoasă, așa cum s-a arătat magilor când s-a născut Fiul lui Dumnezeu Iisus
      Dragi Credincioși,

      Am aflat de la prietena mea Florea Georgeta, că pe data de 24 Ianuarie 2017, se va arăta pe Cer o Stea mare și luminoasă, așa cum s-a arătat magilor când s-a născut Fiul lui Dumnezeu Iisus. Steaua va avea mărimea de 7-10 cm. văzută de ochiul pământeanului. Această stea va fi văzută de țările din jurul României și din interiorul României. Steaua va fi văzută prima data în Nordul României și se va vedea de la Apus și va merge spre Răsărit. Steaua se va plimba deasupra României și va fi văzută de multe persoane. Steaua va lumina Cerul și-l va călăuzi pe Cel ce va veni în România s-o scape de cei corupți,hoți, criminali și cei ce conduc țara rău.

      El va veni pe cal de fier, ca mesager al lui Dumnezeu să unească gândurile pământenilor care vor supraviețui și vor scăpa România de rele. Acest tânăr s-a născut în Nordul Germaniei, și data este în cărțile Georgetei Florea. Lumina din Cer îl va călăuzi și în noaptea de 24.ianuarie 2017 se va face unirea celor drepți care vor face ca România să fie Țara Credinței Creștine, țara care va uni toate neamurile din toate țările.

      Centrul Credinței Creștine va fi România care va fi din temelii refăcută. Va dispărea minciuna, hoția și răul. Poporul român va fi pe culmi ale desăvârșirii din această lume.

      România este țara care are misiune planetară,iar Steaua Luminoasă va fi protejată de Dumnezeu la fel și pe cel ce l-a ales Dumnezeu să conducă România și să o scape de cei răi. Cel ce va vedea Steaua, bine va fi de el. Steaua va apare în jurul orei zero adică 24 noaptea de luni spre marți 24 ianuarie 2017. Primiți Steaua cu gânduri curate și rugați pe Dumnezeu să fiți printre cei ce o vor vedea, și li se vor uni gândurile într-un viitor luminos.

      Acest pământean care s-a născut în data de 01.01.1999 - ora 1 și 35 de minute, va înainta Credința și va duce Țara Românească la înflorire și va intra în țara noastră după ce a împlinit vârsta de 18.. Este conducătorul pe care l-a ales Dumnezeu pentru țara noastră.

      În Univers sunt multe lucruri care se întâmplă de care noi nici nu avem cunoștință.

      Ștergere
    13. Si s-a aratat pe cer acea stea? Nu am vazut-o. Iar 24.01.2017 a trecut...

      Ștergere
    14. Eu am văzut o stea foarte mare chiar pe 24.Nu am ştiut ce reprezintă aceea stea.
      Eram la cumpărături cu familia,când am ieșit din Auchan,ceva ma făcut să privesc spre cer.Era o singură stea foarte mare şi strălucea foarte frumos.Astazi nu am mai văzut nimic.

      Ștergere
    15. Acea stea era Liliana.A fost fotografiată si de alte persoane.

      Ștergere
    16. Nu e nicio stea,ci planeta venus ce se vede in fiecare seara.Se poate vedea si planeta jupiter!

      Ștergere
    17. Anonim 26 ianuarie 2017,12:03
      Eu am spus ce am văzut eu,nu am mai văzut niciodată aşa stea mare,părea foarte aproape de pământ,strălucea puternic.Am văzut-o doar între data de 23 spre 24.Era foarte târziu.În Franța când e ora 23,în România e 24.
      Deci eu nu ştiu ce vedeți dvs în zona în care locuiți.Nu locuim în același loc,deci e posibil să nu vedem aceleaşi lucruri la fel.Ori depinde şi de alte aspecte.

      Ștergere
    18. Anonim 26 ianuarie 2017,09:59
      Da am văzut pozele.Dar unii nu cred nici cu probe. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

      Ștergere
    19. Liliana ala era un satelit. Nicidecum o stea. Intotdeauna exista acela, de multi ani.

      Ștergere
    20. Anonim 26 ianuarie 2017,14:30
      Nu ai de unde sa ştii ce am văzut,nu ai fost lângă mine.Nu a fost un satelit.Era o stea,toată lumea ştie cum arată o stea pe cer.
      Ba spuneți,că a fost o altă planetă,ba un satelit.Ce mai urmează să spuneți?În fine,poți să crezi ce vrei tu,nu are rost să te conving de absolut nimic.Numai bine!

      Ștergere
    21. Nici ei nu stie Liliana,cu scopul de a dezimforma lumea,cu siguranta cred ca a fost o stea adevarata nu cred ca ai fii confundat-o cu planeta Sirius care probabil o stii de multi ani.Eu cred ca a fost stea si s-a plimbat deasupra Europei.

      Ștergere
    22. Cristina uita-te la cer caci in fiecare seara este acolo. Apare ca o stea mare dar este satelit. Este acolo si daca nu sunt stele pe cer.

      Ștergere
    23. Liliana daca tu ai vazut-o pe cer cu siguranta ai vazut o mare minune iata ce spune Georgeta Florea.
      Această stea va fi văzută de țările din jurul României și din interiorul României. Steaua va fi văzută prima data în Nordul României și se va vedea de la Apus și va merge spre Răsărit. Steaua se va plimba deasupra României și va fi văzută de multe persoane. Steaua va lumina Cerul și-l va călăuzi pe Cel ce va veni în România s-o scape de cei corupți,hoți, criminali și cei ce conduc țara rău.
      TOATE CELE BUNE!

      Ștergere
    24. Anonim 26 ianuarie 2017,21:27
      Nu a fost o planetă asta e clar,căci a fost pe cer doar în data de 23 spre 24.Deci în alte zile nu am mai văzut-o deloc.Dacă era o planetă se vedea în același loc şi în alte zile.M-am uitat spre cer deoarece ceva ma atras să mă uit în acel loc.Nu am ştiut ce reprezintă în acel moment,dar vedeam că e o stea.Nu am fost singura care am văzut.Numai bine!

      Ștergere
  28. Multumim frumos pt materialul prezentat .Din pacate la sarbi a fost speculata incapatanarea lor ca neam .....ceea ce nu e cazul in ceea ce-i priveste pe romani.Ura la nivel individual,.....asta e alta problema .Cred totusi ca la noi numarul celor cu probleme la cap e ceva mai mic .Semnele sunt clare ca se procedeaza dupa aceiasi reteta si asupra Romaniei .Vom fi fortati sa cedam si teritori.Avem destui oameni de mare valoare si destula flexibilitate ca sa trecem prin astfel de vremuri .Important e sa supravietuim ...la nivelul nostru de indivizi ....sa trecem cernerea care va fi despre pastrarea omeniei si a sufletului.....in rest ,inima sus.Asa cum ne spune si doamna Maria ,ne asteapta un viitor maret.Totul e legat de credinta .Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  29. Un actor celebru îl desființează pur și simplu pe președintele Klaus Iohannis. Șeful statului are parte de acuzații uluitoare din partea lui Mihai Mălaimare. Actorul spune că Iohannis a fost adus la Cotroceni de Securitate și că problemele penale ale acestuia sunt foarte mari. Mai mult, Mălaimare nu-l mai vrea pe Iohannis și cere suspendarea acestuia."

    http://www.stiripesurse.ro/un-actor-celebru-da-de-pamant-cu-klaus-iohannis-romania-nu-mai-are-pre-edinte_1175656.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Malaimare e un actor mediocru și își închipuie că dacă e lingușitor (la modul scârbos) cu P.S.D.ul....o să devină parlamentar ca Mircea Diaconu.

      Ștergere
    2. Anonim 26 ian 18:27 sa-ți fie rușine că îl faci mediocru pe un actor,care a bucurat sufletele atîtor români.Se vede că nu ai pic de cultură și intri aici numai să jignești pe toată lumea.Securiștii ți-au spălat creierul acela bolnav.

      Ștergere
    3. Mai usor cu activistii de partid 18.13 ,iar vii aici si faci propaganda ?! Dragnea este un infractor condamnat si incearca sa-si dea o lege pt. propriul lui interes ! Cei care sustin contrariul sunt ori naivi ori activisti platiti de PSD .

      Ștergere
    4. Anonim 29 ian 01:36 mai bine activist,decît criminal,piroman și traficant de copii.El e primul care trebuie judecat pentru casele luate abuziv,dar justiția aservită i-a spălat dosarele și i-a dat undă verde.El nu avea voie nici să candideze.

      Ștergere
    5. 18.32 Pai piroman este prea iubitul tau Dragnea care a dat foc la Bamboo ca sa disipeze manifestatia impotriva gratierii...din ziua de duminica.
      Recunosti ca esti activist psd deci platit sa propagi minciuni aici pe blog.Marsh maaa

      Ștergere
  30. Sint de aceiasi parere 8,16,un sibian neafiliat politic care nu l-am votat pe acelesi motive dar si altele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum, tu nu ai votat pe nimeni. De ce te chinui sa iesi in evidenta ?! Totusi, cum ai spus, e frumos la Valcea ?

      Ștergere
    2. Sunt de aceiași părere cu actotul Mihai Mălaimare,țara asta nu are președinte,are un trădător,un securist și un samsar de case.Romania nu are nevoie de așa ceva,trebuie să plece din fruntea țării că nu ne reprezintă,ne-a făcut de râs.DS

      Ștergere
    3. Cum sa plece DS cand asta e locul perfect pentru autisti si tantalai , a fi presedinte al Romaniei e o bagatela , capul plecat ghiocel , putina limba romana , si aia citita pe foi , in rest ....relax. Asta doar impuscat ca si Ceausescu va pleca , nu-i vezi mutra tampa si bovina ca nu exprima nimic ?

      Ștergere
    4. Anonim 28 ian 08:29 acest om este malefic și lucrează numai în defavoarea Romăniei.Acum a mai amînat cu 4 zile ședința CSAT pentru aprobarea bugetului și oamenii nu își pot intra în drepturile salariale.El nu se gîndește că dacă se răzbună pe Dragnea,noi suntem victime colaterale.Președintele CEDO a dat undă verde la grațiere și el tot nu înțelege mesajul.Cu asemenea om nu poți să ai un dialog și asta ne va costa.DS

      Ștergere
    5. Te felicit stimate sibian că nu l-ai votat pe acest criminal și trădător de țară.DS

      Ștergere
  31. In conditiile actuale nu poate fi vorba decat de Moldova Mare (nu de Romania Mare) conform hartii lui Putin data slujitorului sau Dodon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 ian 23:08 păi în aceste condiții prefer să ne ocupe rușii și să ne conducă Putin decît un trădător ca Iohannis. Oricum România e în derivă și nu e condusă de nimeni,eu nu-l recunosc pe acest individ ca Președinte.Dacă tot sunt atîtea persoane,care își doresc regionalizarea,măcar să știm cum se face împărțirea.Prefer un președinte puternic și patriot,nu o marioneta a Serviciilor Secrete și a ONG-urilor lui Soroș.DS

      Ștergere
  32. 21 51 , mai lasa mai motoarele alea de cautare , ai luat-o in porumb ? Tara te vrea sobru:))
    E cel putin a 3-a oara cand dai cu ..varza in fasole, deconspiri tu pe aicea ..eee ..

    RăspundețiȘtergere
  33. DS , presedintili Cedo nu e Romania.
    Romania daca doreste detine puterea de a desfiinta Cedo, parerea mea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 28 ian 21:11 se vede că nu te pricepi mai deloc la politică externă și nici nu ști ce prevede tratatul semnat cu Nato și Uniunea Europeană.Noi suntem într-o coaliție și ca atare,trebuie să ne aliniem acestor țări,nu putem face de capul nostru.Orice intrare într-o alianță presupune niște drepturi,dar și obligații.DS

      Ștergere
  34. Puisori angajati de partidul lui Dragnea , vedeti ca va deconspirati si faceti mai mult rau. Mai vizitati si alte bloguri ca aici lumea s-a prins ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 29 ian 01:41 eu zic că e cazul să mergiți voi pe alte bloguri că ne-am săturat de jocurile voastre murdare și de presiunea străzii.Ați manipulat destul oamenii din stradă,și de pe facebook,nu mai intrați și aici că bate la ochi.DS

      Ștergere
    2. DS ciocu mic si du-te tu la sediul PSD ,sa iti iei prima ...Oricum Dragnea este un condamnat care influenteaza procesul legislativ in interes proptiu ,sa scape de raspundere ! Nu ne pacalesti mai bolsevico !

      Ștergere
  35. Nu l-am votat DS dar sper sa votez pentru la suspendare.,iar daca vreodata doamna Maria sau altcineva, va avea probleme cu Iohannis filonazistul sau oamenii lui sa conteze pe sprijinul meu,ca de aici din feuda lui de dictator am avut relatii directe cu el si stiu mai multe ca ceilalti din tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii nici nu mai au nevoie sa-l cunoască personal că se vede de la distanță cît e de rău,nu are nimic uman în el.DS

      Ștergere
    2. Bai voi spuneti numai minciuni pezedizde . De unde pana unde este Johannis filonazist ??! Ai vreo dovada mai politrucule ? Care sunt gesturile ,faptele sau simbolurile filonaziste ?!
      In schimb taranusul Dragnea este condamnat penal ,a adus in saracie judetul Teleorman ,a divortat ,are mai multe amante de 25 de ani ,are multe bogatii ,teren de tenis in curte si piscina ! Ce zici crezi ca este socialist tine cu poporul sau numai va pacaleste ???????!

      Ștergere
    3. Din ce observ Dragnea este cel care face abuzuri ,cu legea gratierii care este cu dedicatie pt. el ca sa scape.Grindeanu si Servil Shaideh sunt marionetele lui Dragnea.
      Presedintele Johannis nu are putere de decizie administrativa precum guvernul ,deci nu are cum sa faca abuzuri sau sa fie filonazist.
      Astea sunt dezinformari ale partidului PSD ,pt. a pacalii oamenii ,folosindu-se de apartanenta etnica a lui Johannis.
      Chiar nu va este rusine ?De unde ati scos minciunile astea ,va pune Dragnea sa mintiti pe aici ? Faceti un mare pacat ca transmiteti minciuni fara dovezi.

      Ștergere
    4. Anonim 18.22 lasa ca am vazut ce poate Iliescu ,Bombonel si Dragnea .Din pacate i-am cunoscut ,noi oamenii de rand si am vazut ca sunt niste mincinosi egoisti.

      Ștergere
    5. Anonim 29 ian 22:45 arată-mi și mie o davadă că Dragnea are amante de 25 de ani și apoi să vorbești.Care e problema ta că are vilă cu piscină și teren de tenis?Ce tot îi dai zor cu penalul pe dosare fabricate la comandă.Cel mai mare penal e Iohannis și toată lumea știe că i-au fost albite dosarele să poată candida,dar toate vor ieși la iveală foarte curînd. Eu nu-l recunosc de președinte pe acest trădător de țară, care susține din umbră mafia lemnului și are afaceri de milioane de euro cu austriecii,nemții și suedezii de la Ikea.Dacă nu ști în ce e băgat și în ce offshoruri își ține banii,nu vobi.Cît crezi că o sa-l mai acopere serviciile?

      Ștergere
    6. Anonim 22:53 nu mai apăra aceast trădător de țară că te faci de râs,nu vezi că tot ce face e împotriva acestui popor.Va tras în capcană și se folosește de voi cum a făcut și după Colectiv,cînd a vrut guvernul lui de securiști.Dacă au fost așa de buni tehnocrații de ce nu au făcut nimic notabil?Nu au renovat măcar un spital sau o școală,nu au închis nici cluburile care nu corespund normelor,nu au eradicat corupția așa cum au promis cînd au venit pe funcții.Prună a început să ne spună că vom plăti amenzi la Cedo pentru conditiile din închisori,dar nu a făcut nicio îmbunătățire pentru asta. În schimb au golit bugetul și au făcut cheltuieli inutile, iar Iohannis s-a plimbat prin toată lumea cu nevasta și a depășit bugetul alocat pentru președentie.Preocuparea lui a fost să renoveze vila cu milioane de euro și a dat comandă tehnocraților sa-i mărească bugetul din nou.Președintele nu e acolo pe viață și poporul nu e obligat sa-i suporte lui cheltuielile aberante pe heleșteu,rățuște și renovări pe sume exorbitante,vacanțe la munte sau la Miami,Florida,etc.

      Ștergere
  36. Da am dovada anonim 22 ianuarie 2o17 ora 22,45,ea se afla in dosarul de la tribunalul Sibiu[daca nu a fost distrus in actiunea de stergere a urmelor] prin care Iohannis in calitate de presedinte al Forumului German s-a declarat urmasi si continuatori ai unei organizatii naziste prin care au dobindit ilegal[ pe motiv fals ca erau nationalizate de comunisti,in realitate erau prin decret regal in baza conventiilor internationale la incheierea celui de al doilea razboi mondial,care sanctiona organizattle naziste] circa 30 de case in Sibiu.Dar si activitatea lui de Dictator la Sibiu,faza care a incercat-o si la Bucuresti dar nui-a reusit din fericire pentru romani.Va recomand cautati ziarul Justitiarul de Sibiu si o sa gasiti mii de articole in sute de numere cu toate amanuntele posibile.Succes la citit. ca va trebue citiva ani.Apropo ,unde s-a mai pomenit ca un mediator intre puterile statului sa iese in strada sa inflameze lumea, sa atace puterea legitimata de alegeri in probleme aflate in atributiile guvernului si parlamentului nou ales,i-ar apoi a 'luat-o in BARBA'' de la presedintele CEDO care da dreptate guvernului Romaniei.si o spun ca neafiliat politic la nici un partid.

    RăspundețiȘtergere
  37. ..si nu este doar filonazist,face si politica anti romaneasca a respins legea parlamentului referitoare la Avram Iancu[care prin testament si-a lasat toata averea pentru o facultate la Sibiu]iar statuia facuta din donatiile sibienilor sta de 4 ani ascunsa si acoperita in muzeul Astra din Sibiu din cauza ca Iohanis s-a opus amplasarii ei in Parcul ASTRA

    RăspundețiȘtergere