duminică, 15 ianuarie 2017

LACRIMI ! RÂURI DE LACRIMI ! OAMENI SAU EXTRATERESTRI?


          c                      

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...
                                               

                                    15  Ianuarie 2017,ora 11,20 !

                                              Dragii mei, 

Astăzi în Sfant Biserică, desi eram atenta la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, imi apare dragilor în dreapta mea înspre Rasarit, la doar 2 metri aproape de strana in care ma aflam, îmi apare un sfert de chip uman la prima vedere.
Un ochi albastru cu negru, un ochi mai mare si lucios, care ma priveste,clipeste, si din el incep a curge râuri de lacrimi.
Aceasta imagine vie, m-a impresionat pana dincolo de lacrimi.

Image result for lacrimi..

Related image
Chipul acesta, pe care l-am vazut doar pe un sfert,avea culoarea usor cenusie si o piele mai groasa. 
Chipul părea a fi uman! Dar noi stim că, si EXTRATERESTRII sunt printre noi ,cu chip cât mai aproape de cel al nostru.
Cert este că, ochiul avea două culori, negru intens si albastru intens pe mijloc, era mai mare ,dar normal asezat în orbita.
Dragii mei, de ce plangea aceasta fiinţă, mi-i teama sa ma si gandesc.
Faptul că, mai inainte sa -l vad plangand,am vazut o alta nenorocire despre care voi scrie în articolul urmator, ma duce cu gandul că,ceva nu tocami bun ne asteapta pe noi, omenirea in general.
Si România fratilor,va trece prin ciur si prin sită,dar trebuie sa ne păstram CREDINŢA ,NADEJDEA si DRAGOSTEA în BUNUL DUMNEZEU si in MAICUTA DOMNULUI, să devenim mai buni si mai milosi fata de cei necajiţi, si vom fi ocrotiti de suferinta.
Voi scrie si despre ROMANIA,si despre ce urmeaza a se întampla cu ROMÂNIA noastra!
                                    Cu dragoste,Maria.

117 comentarii:

  1. Deci si extraterestri pling.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂😂plang,rad se inmultesc si ei ca oamenii.fac dragoste si ei😂😂😂😂😂😂

      Ștergere
    2. Ca iepurii,nu ca oamenii.

      Ștergere
  2. Daca si extrateretrii pling asta nu e a buna,vine oare un prapad la scara planetara?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cautati pe youtube ...interviu cu un exteaterestru , film facut prin 1964 parca ... unde spune ca omenirea se va distruge prin "dogma" (??). Probabil au venit din "viitor" in "prezentul" nostru ca sa ne ajute sa nu ne autodistrugem.

    RăspundețiȘtergere
  4. Plang extraterestrii in hohote ca toti s-au pus pe capul lui Yohannis sa-i clatine scaunul de sub fund ca zilele acuma le are numarate,saracul.M-a suparat tare acest devorator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si iar mai spune ceva IONA noastră 😂😂😂😂😂😂
      Si dacă te.a supărat , ce ?
      Ești cumva Puțin , Obama sau Trump , de exemplu ?? 😁😁😁

      Ștergere
    2. Sunt "EU CEL CE SUNT".CREATIA LUI DUMNZEU.Poti stii cu cine vorbesti cu atata aroganta?

      Ștergere
    3. Eu sunt cea trimisa pe pamant.ALEASA.

      Ștergere
    4. Acea femeie va incepe sa straluceasca, va lumina asa ca un far...se apropie vremea, zicea cineva.

      Ștergere
    5. Deci Aleasa prefera sa ramana sub anonimat?! :)
      M-am tot gandit sa nu mai intru pe paginile cu comentarii dar,din cand in cand mai gasesc anumite documentare,emisiuni interesante,etc.si va multumesc!
      Vio

      Ștergere
    6. Hai ca te si credem,ALEASO!

      Ștergere
    7. Cum adica esti cea aleasa Iona ?

      Cine esti si cine te-a ales di de ce ?

      Ștergere
    8. Iona, ai primit prea multa atentie si ti s-a urcat la cap, ceva de speriat. Te autoproclami "ALEASA" (aleasa plm mele!) pe pamant. Daca TU esti aleasa ( sub pamant), Maria ce-i ?

      Ștergere
    9. Nu-i Iona?! Pai asa zicea ca-i "ALEASA"...of, of, ca nu-i Iona.

      Ștergere
    10. Aleasa isi va face misiunea printre oameni si va străluci in mijlocul lor curand.Ea va face multe minuni.Aleasa este cea trimisă inainte de fetita Sapte.

      Ștergere
    11. Anonim15 ianuarie 2017, 22:59
      Indiferent ce ar spune Iona, muta-te cu limbajul tau in alta parte;Huo!
      Neluta

      Ștergere
    12. "ALEASA" Iona... chiar asa o fi? Tu copila, tu... grija mare cu asta. Cand vorbim de un Ales sau o Aleasa... trebuie noi astialaltii sa vedem asta. Nu trebuie tu sa te autoproclami, caci altfel functioneaza treaba asta.

      Ștergere
    13. Iona, tu copila, inca nu ai Duh Sfant in tine la nivelul unui sfant. Tu sti ca puterea unui sfant este in Duhul lui Dumnezeu care locuieste in acela.Iisus avea complet Duhul lui Dumnezeu in El.

      Ștergere
    14. Iona esti aleasa sa ma pupu unde nu ajunge soarele.
      Pericol mare la unii sa citeasca ca ajung de o dau in sf, ce face boala psihica din unii, pur si simplu de-la prea mult citit ajungi nebun,sau iti activeaza nebunia care e latenta.

      Ștergere
    15. Neluta,
      Indiferent ce spui, ai un limbaj de stadion! De ce frecventezi , nefericito , astfel de locuri?

      Ștergere
    16. Anonim17 ianuarie 2017, 01:02
      Atatea stadioane cate am frecventat eu, sa frecventati dv. mai ales daca va place fotbalul;
      Nu este mai neadecvat decat al multor, doar, anonimi de pe aici.
      Si ma semnez: Neluta

      Ștergere
    17. @ Neluta,
      Si daca te semnezi , crezi ca poti depasi progresiv limitele?
      In loc sa te documentezi, sa gasesti informatii si conexiunile dintre ele, sa gandesti logic etc., tu insisti cu orice pret sa ramai la acelasi nivel. Acesta este sensul imaginii de sine nerealista si supraestimata.
      Punct.

      Ștergere
    18. Ioana, stai la rand. Am intalnit atat de multi alesi pe internet, incat ma tem sa nu va calcati reciproc pe bombeuri. Sa vedem...mmmm...Gicu Dan si pacalicii lui din matriceanoiiromanii, grup new age, pretind ca ei sunt consiliul cristic al Romaniei. Desanca, o terapeuta ce a sucombat mai demult, a fost proclamata noua Fecioara Maria ce l-a nascut din Duh Sfant pe noul Iisus pe nume Oliver. Ovidiu Dragos Argeseanu, in cartea lui, "Balchis 2000, parola Dumnezeu" pretinde ca el este guvernatorul pamantului si ca le-a promis demonilor femei de pe pamant daca vin si lupta alaturi de el. Dumnezeu nu are alesi. Ar fi un Dumnezeu nedrept. Culegem doar atat cat semanam, iar a fi ales inseamna ca ti-ai asumat o misiune grea. Cum nu se inghesuie prea multi la suferinta ci doar la posmagi muieti si distractie, rareori mai vin pe pamant entitati dispuse sa fie sacrificate. De ce se intampla asta? Pentru ca nivelurile cu vibratie joasa in care traim sunt sub controlul demonilor care nu-si lasa atat de usor prada din gheare si pun la cale dracarii menite sa-i abata pe oameni de la Cale. Cum sunt new age, NLP, yoga lui guru Bivolaru si altele. De fapt, dracu si-a bagat coada in toate religiile si caile spirituale. Cred ca in Romania va avea o recolta foarte bogata dracu...Popor ce-si abandoneaza pruncii, batranii, pamanturile, animalele, padurile si casca gura la circul Ioanei, al lui Argeseanu, al lui Bivolaru etc.

      Ștergere
  5. Daca apuca vara e mult,CERT ESTE CA VA FII SUSPENDAT de parlament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iona sper să te audă Dumnezeu,dar eu stiu altceva.El va pleca pe 24-25 la Strasburg,unde se va întîlni cu persoane foarte influente,care îl susțin și bineînțeles cu cei din Serviciile Secrete Internaționale.El ne minte că data a fost stabilită de mult,dar a ales-o special să nu fie in țară de ziua Unirii cred că toată lumea știe că el este pentru regionalizare. Atîta vreme cît raspunde la comenzile Ocultei Mondiale nu va fi interesat să mențină Romania unită pentru că nu se vrea.DS

      Ștergere
    2. Exact,corect DS,bine punctat.Un viclean.

      Ștergere
    3. Și pe cine vrei Iona? Pe Ponta,Dragnea,A.Năstase sau Iliescu?

      Ștergere
    4. Sincer?Vreau pe extraterestrii la conducere doar in ei pot avea incredere.Tu ia pe cine vrei.Gasesti tu unul"cinstit".

      Ștergere
    5. Anonim 15 ianuarie 2017, 20:46, pe Dragnea il vrem presedinte al Romaniei in locul lui Iohannis.

      Ștergere
    6. Iona sa-ti fie gura aurita! Dar sa-i deschida si dosarele cu copiii traficati...dureros sa faci trafic de copii...Dumnezeu sa ne ocroteasca!

      Ștergere
    7. Si eu il vreau pe Dragnea pentruca este superinteligent si de buna credinta.

      Ștergere
    8. Tu nu ai auzit ca Dragnea va intra la puscarie in aprilie-mai El a spus-o cu graiul sau!Si de va intra va iesi repede ca baga legea Amnistiei.De ce crezi ca e atata presiune pe capul lui Yohannis in aceste zile?

      Ștergere
    9. Nu va intra tu Iona. Uite ca nu va intra.

      Ștergere
    10. Il vrem pe Dragnea presedinte, orice ar fi! Si va fi! Caci il vrem pe el.

      Ștergere
    11. Il punem pe Dragnea presedinte.De ce nu? Chiar imi doresc sa cada in fund toti sorosistii.

      Ștergere
    12. Chestia este ca este inteliget Dragnea. Din cate se vede la investirea lui Trump a fost chemat Dragnea si Grindeanu. Iohannis nu a fost invitat. De ce oare? :)

      Ștergere
    13. Hahaha, Anonim 14.05, „l-a invitat pe Dragnea ca e inteligent”, tare redus mai esti. Afla ca asa e cutuma, la investirea unui presedinte SUA nu sunt invitati sefi de state sau de guverne ci doar ambasadorii acredaţi la Washinton sunt invitaţi oficial să-şi reprezinte statele. Niciun stat nu are delegatie trimisa acolo pt ca asa e obiceiul. Doar ambasadorii participa. Dragnea merge in calitate de sef de partid nu pentru ca il da inteligenta pe afara. Si mai e ceva, nici macar vedetele muzicii din SUA nu vor sa participe pt ca nu vor sa aiba de-a face cu Trump. Abia de au gasit pe cineva sa-i cante la investire. Acum ai aflat de ce nu e invitat Iohannis, si mai gandeste inainte sa debitezi prostii.

      Ștergere
    14. O, Ioana, ti s-a facut pofta sa te conduca extraterestrii? N-o sa vezi asa ceva. Voi va credeti atat de superiori si alesi, ca i-ati pune sa va curete gunoaiele, sa va replanteze tara, sa va creasca si hraneasca pruncii...Si ati pierde ocazia de a evolua din stadiul de animale cugetatoare daca n-ati mai munci. Nu or sa va ia extraterestrii sansa de a evolua prin munca si de a-i ajunge din urma... candva...depinde de cat de harnici sunteti si cate roade ati strans in Cer.

      Ștergere
  6. Vai de capul nostru, si fara presedinte si cu rusii pe cap si cu ET si cu legiunile si cu cutremurele si vulcanii . Si in sfanta biserica au intrat duhurile nelegiuite , apai ....daca tot au venit pe planeta noastra sa iscodeasca , macar sa aduca cu ei ceva bun caci suntem satui de muti , de autisti , de hoti de farisei .
    Tare as vrea sa vad Parlamentul ocupat de ET si Camera deputatilor la fel , sa vina cu legile lor si ozn-urile personale . Sa vezi lupta atunci pe ciolan !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraterestrii nu sunt de vina ca unii preoti s-au facut si ei masoni. Masoneria este un sistem piramidal in care ierarhia nu este pe merit. Acolo, cu cat faci mai multa distrugere in Creatie, cu atat mai abitir esti rasplatit. Eu zic sa treceti la treaba si sa aplicati crestinismul...Cat mai aveti Modele Vii printre voi, ca parintele Mihail Jar si alti preoti buni ca painea calda ce ajuta copii sarmani, batrani, isi muncesc si pamanturile. Ei sunt smeriti, nu croncane ca Ioana sau Argeseanu ca sunt alesi.

      Ștergere
  7. Extraterestrul reptilian pe care l-ati vazut acum 2 zile voia sa va impiedice sa mai comunicati cu cei buni. Chiar o fi ceva important de se duce aceasta batalie intre extraterestri.
    Mm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se prea poate ! Vom vedea ce ne asteapta!

      Ștergere
    2. extraterestrii nu plang - nu au sentimente -ma refer la cei gri--pe alte planete de lumina sunt inalti ,blonzi sau bruneti si frumosi--poate cei gri le-or fi dat Dumnezeu sa vada ce inseamna emotii|?

      Ștergere
    3. Cei gri sunt reci si fara sentimente. Sunt supusi reptilienilor. Dar poate s-a schimbat ceva la ei. Cu toate ca ei "si-au bagat nasul" si ne-au modificat genetic, in rau, pe noi oamenii si in favoarea lor. Poate se trezesc si ei, sper...

      Ștergere
    4. Grii sunt soldatii reptilienilor ,ei nu au sentimente ca oamenii.
      Deci nu pot plange, mai degraba pot insela.

      Ștergere
    5. Iona , are un fix 😂😂😂😂😂
      Ea vrea să plece Iohannis, si sa vine cine ??
      Hai spune-ne ca tu ești atotștiutoare, vii mereu pe aici si mai faci niste valuri . Dar nu spui niciodată ceva concret , doar bălmăjesti ceva si gata 😁😁
      Date concrete vrem , IONA draga !! 😁😁😁😁😁😁😁

      Ștergere
    6. Da,or fi si astia vicleni ca Iohanis.

      Ștergere
    7. YOHANNIS,va fii inlaturat de buna voie de la putere,se vor gasi pretexte si motive temeinice pentru a fii suspendat pe motivul cercetarii de catre ANAF AL AVERII SALE.Nu sunt nici eu de acord cu faptele sale ce dau dovada de atata superioritate fata de acest popor,pe care il considera infam si groaznic din perspectiva sa.Eu cred si sunt sigura ca acest nonpresedinte va fii inlaturat de la putere pe baza faptelor sale prin care a dovedit ca atat se poate la el.Mai multe ve-ti vedea de acum inainte pentru ca schimbarile in politica se vor indrepta catre o alta directie fata de cum este obisnuita lumea.La final prin preluarea puterii de catre PSD urmeaza si o mica dictatura care poate fii decisiva si care va crea o dificultate si poate crea si un razboi civil.

      Ștergere
    8. Isi va da demisia, curand.

      Ștergere
    9. Par episoade de telenova ce spui Iona , de fiecare data noi si noi episoade bulversante.
      Pai cam asa a inceput si in Siria .

      Ștergere
    10. Iona, "fii" se scrie "fi", iar "ve-ti" se scrie "veti".
      Daca tu esti ALEASA, ar fi trebuit sa stii asta.

      Ștergere
    11. E plin Parlamentul de alesi care habar nu au de gramatica !

      Ștergere
    12. Ok,mersi o sa mai invat gramatica daca tu asa consideri,DAR ALEASA NU ARE NEVOIE DE CARTE,ea are ceva mult mai special/

      Ștergere
    13. DEMISIA nu cred ca isi va da ,dar suspendat cu siguranta va fii.Parerea mea.

      Ștergere
    14. Iona, ce spui tu aici sunt pareri personale, u mai induce lumea in eroare ca esti clarvazatoare si aleasa. Aleasa de cine ca sunt mai multe tabere? :))

      Ștergere
    15. Poate esti tu Aleasa, ca ai ceva mai special.
      Dar sa te corecteze cineva n-ar trebui sa fie nicio suparare.
      Toata viata invatam.

      Ștergere
    16. Aleasa inseamna Iisus in forma feminina. La acelasi nivel. Esti tu Iona asa?

      Ștergere
  8. Ma tem ca interviul cu extraterestrul de pe net este adevarat. El spune ca e om din viitorul nostru, ca omenirea s -a distrus in razboi atomic si au ramas doar citiva oameni. El mai spune ca moartea nu exista,ca fiecare din noi traim ipostaze ale aceleiasi vieti, si ca Dumnezeu e un mit.
    CD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care este denumirea acestui film , documentar....?

      Ștergere
  9. Daca grii ar fi roboti (soldati),nu ar aparea in viziuni. E posibil ca pot fi si roboti copiati dupa adevaratii grii,ca sa insele

    RăspundețiȘtergere
  10. Ne lipseste orice forma de demnitate,respect si iubire intre semeni.Aici extraterestrii au de lucrat cu noi in privinta evoluarii in materie de spirit.Vom ajunge cel putin pe sfert la nivelul constiintei lor?Sa speram ca macar cat de putin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa crezi tu Ioana,ca extraterestrii au de lucrat cu noi,sau noi avem de lucrat cu noi insine?Oare pana cand o sa tot asteptam ajutor din exterior,cand in noi avem Totul...?!
      Vio

      Ștergere
    2. EXTRATERESTRII EXISTA,si sunt chiar si printre oameni deghizati in chip si trup uman/TOT CE SPUNE DNA MARIA GHIORGHIU ESTE ADEVARAT.

      Ștergere
  11. Extraterestrii nu au inselat si nu vor insela niciodata omenirea,minciuna este la nivel de EGOU,doar dracii inseala si amageste lumea cu fel si fel de metode marsavesti,ce nu se gaseste la om si nici la ET.
    TREZITI-VA!VREMEA SOMNULUI A TRECUT!Spunea cineva.

    RăspundețiȘtergere
  12. Vreti sa fiti liberi?>Traiti in adevar.Asa cum v-a indemnat Mantuitorul lumii.Anulati din Egou,orice forma de negativ ce poate duce la constructia propriei lumi al iluzoriei.Mintea/Gandurile sunt propriul tau dusman de moarte.Ganditi pozitiv si faceti fapte marete ce pot creste lumina ce hraneste acest corp material si imaterial la nivel de suflet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ce fapte marete ai facut?da un ex.concret.

      Ștergere
    2. Asa e, Iona, dar cu Egoul tau ce faci? Cum ii anulezi pornirile, ca ai inceput sa te proclami ALEASA? Cred ca unii de pe aici ar trebui sa mai mearga pe la psihiatru.Incet, incet isi dau in petic si se alege praful de imaginea de „profeti ai adevarului”.

      Ștergere
    3. Te vei convinge peste ceva timp de adevar.Nu mai vreau sa intru in detalii fiindcă nu au rost aici.Poate ca doar mi-a scăpat in scris pentru ca m-am autoproclamat aleasa si poate nu fi asa.Dar ce te faci daca exact asa va fii la timpul când lumea va afla si semnele se vor vedea?Si nu aici pe blog ca poate peste putin timp nu voi mai scrie.

      Ștergere
    4. Iona, pana acum ai facut o varza aruncand pe aici tot felul de idei contradictorii. Asa ca n-are ce sa se confirme din ce spui tu pentru ca sunt idei care se bat cap in cap. Nu spui nimic logic si concret, doar aiureli, si asta pentru ca nici tu nu stii. Spui ca nu intri in detalii, pai asa faci mereu, dai de inteles ca asa si pe dincolo ca sa creezi confuzie, in rest, nimic clar, doar abureli ieftine si propaganda.

      Ștergere
    5. Lasati-i, sunt dusi cu pluta...Ii studiez pe acesti "alesi" pe internet de vreo sase ani. Am luat grupurile asa zis spirituale de pe internet la rand. Era sa-mi dau duhul incercand sa le scot din gheare naivii ce casca gura la ei. E un delir si-un circ! Capacitati "paranormale" avem cu totii, nativ, dar suntem crescuti intr-un sistem taietor de aripi ce ne transforma in mici robotei ce robotesc in sistem. In mod normal, noi suntem fiinte nascute sa creeze. Majoritatea viselor pe care unii le povestesc ca fiind profetice vin din strafundurile subconstientului. Unii nu si-au facut curat de mult timp pe acolo si ies la suprafata balaurii. Un vizionar a fost fara indoiala Arsenie Boca ce a profetit ca Romania va fi atacata si din exterior si din interior. Din interior ne sapa acesti sarlatani ce au nazareli. Gasesc cateva gaini bete ce casca gura si-si fac o secta, se autoproclama guru, iluminati, alesi, blabla...Pai cum sa ne mai muncim noi pamanturile? N-avem nevoie de paine ca mergem la circ. Pacat de copiii nostri carora le este jefuita tara.

      http://mariadakhel.blogspot.ro/2014/02/circul.html

      Ștergere
  13. Dumnezeu ne-a trimis lumina in lume ca sa ne folosim de ea in scopuri benefice,Diavolul ne-a trimis intunericul ca sa ne inece cu propriile noastre ganduri de rautate si ignoranta.Sa luam aminte la ceea ce gandim ACUM ,pentru ca totul creem mental fiind proprii nostrii creatori.DUMNEZEU ESTE UNUL.IN TOTI SI IN TOATE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oumina si intunericul ...represinta masculinul si femininul . Bobul de griu ..in intunericul brazdei incolteste . Totul este bun ...era bun in principiu .
      Omul s-a taiat in doua ..si atunci o parte a luat-o ca fiind buna , iar cealalta a considerat-o rea . Omul despartit in el a creat raul , si asa a inventat suferinta ...nelegiuirea ...meschinitatea ..minciuna ...
      Doar redevenind Unul se v-a intoarce la puritatea de fiu ...Exact asa este ...nu exista o alta cale decit uniunea in spirit ...
      Oare cine ma intelege ce spun ?

      Ștergere
    2. Iona, o sa te inghita pestele cel mare! Psst! Sa nu afle peştii. De-aia strigi, să-i induci in eroare. Ca Iona n-are noroc şi pace.

      Ștergere
    3. 23:08 poți scrie si tu ceva frumos dragutu??Doar sa ataci stii?Il ataci pe Dumnezeu?

      Ștergere
    4. Anonim15 ianuarie 2017, 23:08,zace prostia in tine.Serios vorbesc.

      Ștergere
    5. Iona, „propriile noastre ganduri de rautate si ignoranta” le ai si tu.

      Ștergere
    6. @anonim 16 Ian 11:02.
      &
      Iona
      Cu un efort minim de concentrare si atentie deosebita pentru Literatura Romana, ati fi descoperit operele scriitorului Marin Sorescu ! Treceti cu privirea peste rationament fara sa aprofundati ! Rusine !!!

      Ștergere
    7. Sorin, eu inteleg ce spui. Ce nu inteleg este de ce-ti pierzi vremea la circ...
      Tulai, mare e gradina Lui Dumnezeu si multe limbi in Turnul Babel.

      Ștergere
    8. Atunci cind percep ceva ,, corect " , undev inauntru sau in suprafata , acest ceva v-a produce o mica ....crapatura ...in zidurile ce l-e ridicam in jurul nostru . Ziduri facute de conceptii , idei , educatie etc etc ....Eu asta sper , in micul meu ...acea mica crapatura pe unde sa intre o raza ....de speranta in inimile (de ajuns si unul ) oamenilor . Pt ca asta incerc eu sa fac ..sa le dau o alternativa la realitatea lor (frumoasa sau urita , nu conteaza) Ceva usor simplu ce fiecare sa incerce ...
      Nu subestima blogul lui Maria ..are sute de mii de intrari ...
      Si apoi ...e acesta un mod de a te reinprospata pe tine insuti .
      Fii increzatoare ...
      Sunt de acord 100% , in ce spui tu despre guru si alte specimene de felul asta . Nu or fi mai mult de 10 maestri adevarati in toata lumea ...restul toti sarlatani .

      Ștergere
    9. Foarte bine ai explicat Sorin!

      Ștergere
  14. Mai ,Iona, vad ca o dai în New Age-isme .
    Nu te mai strofoca ,ca nu vei lăsat sa iti faci adepți pe acesta bloc.
    Canta la alta masa (blog).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu vrei sa il cunosti pe Dumnezeu,muta-te tu pe alt blog.Acolo unde se vorbeste smecherii si stau oamenii in prostie.Aici se vorbeste de ADEVAR.Si sa iau partea MARIEI unde voi o denigrati.Ai inteles?Blogul lui Hristos este si blogul meu.Asa ca nu-mi face tu mie invitatie pe alt blog.

      Ștergere
    2. Mare trazneala ve-ti avea voi cei ce luptati impotriva Duhului Sfant si Al doamnei Maria care este plina de har.Nu vreti sa va largiti cunostintele si orizontul vreti sa obercaiti la infinit in intuneric.Ea isi da toata silinta sa va indrepte pasii si cararea catre lumina si voi dati de pamant cu ea.Pai e frumos ce faceti?Judecati si de judecata ve-ti avea parte/

      Ștergere
    3. Da bine zici,se simte in toata spolologheala ei ca nu e ortodoxa,numai tampenii debiteaza,sa duca in eroare.

      Ștergere
    4. Iona, tu n-ai nimic de a face cu adevarul si cu Dumnezeu.Deja comentariile tale au devenit arogante si superioare. Daca esti ALEASA de ce stai in umbra Mariei si nu-ti faci tu blogul tau? De spui generalitati care se bat cap in cap in loc sa spui lucruri concrete cu date si nume? Dar de trezit tot trebuie sa te trezesti din visul tau de maretie la un moment dat.

      Ștergere
    5. Pai zi asa , IONA, ca esti pe blog sa sprijini ceea ce spune doamna Maria .
      Initial te disociasesi , pareai tu profeta profetilor , peste toti profetii aparuta din senin si aterizata sa dai noutati cu picatura .
      Concluzie : Plecati toti de la CREZ si lasati profetii mincinosi , de aceea Adevarul lor nu se implineste decat intr-o mica proportie .

      Deci la Biblie si la Crez cu totii .

      Cred intru unul Dumnezeu, Tatal Atotiitorul, Facatorul cerului si al pamantului, al tuturor celor vazute si nevazute.

      Si intru unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Nascut, Carele din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii. Lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut nu facut; Cel de o fiinta cu Tatal, prin Carele toate s-au facut.

      Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara, si S-a facut om.

      Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a ingropat.

      Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi.
      Si S-a suit la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui.

      Si iarasi va sa vina cu slava, sa judece vii si mortii, a Carui Imparatie nu va avea sfarsit.

      Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata facatorul, Carele de la Tatal purcede, Cela ce impreuna cu Tatal si cu fiul este inchinat si slavit, Carele a grait prin prooroci.

      Intru una, sfanta, soborniceasca si apostoleasca Biserica.

      Marturisesc un Botez, intru iertarea pacatelor.

      Astept invierea mortilor.

      Si viata veacului ce va sa fie. Amin

      Ștergere
    6. Daca te-ai pus pe capul meu n-ai sa reusesti.Vei vedea si tu adevarul la timpul hotărât.

      Ștergere
    7. SUNT MAI ORTODOXA CA TINE FETITO,CE NU-TI CONVINE?MUTA-TE DE AICI.

      Ștergere
    8. Anonim16 ianuarie 2017, 01:37,pune-ti de gat o piatra si arunca-te in mare.Dumnezeu iti va arata tie adevarul, tot ce e scris.

      Ștergere
    9. AJUNGE Ioano,opreste-te,chiar ai reusit sa ma superi!Cum poate o Aleasa sa spuna semenului ei"pune-ti de gat o piatra si arunca-te in mare."Indiferent cat de mult te-ar supara o persoana,nu ai dreptul sa vorbesti asa.
      SCROAFA ce esti,tu esti aleasa celui rau!
      Fie ca Domnul nostru IIsus sa-ti lumineze mintea ta intunecata!
      Vio

      Ștergere
    10. Vezi, Iona, cum te-ai dat in stamba singura? Un om al lui Dumnezeu nu vorbeste asa, nu trimite oamenii la moarte.Hai ca noi suntem pacatosi dar tu care zici ca esti aleasa si mai luminata ca noi ce faci, iti injuri semenii? Sa nu zici ca si asta e tot de la Duhul Sfant! :)) Eu cred ca ai inceput sa te identifici cu Maria. Ai dat-o in patologic. Asa ca, oameni buni, feriti-va de profetii de ocazie!

      Ștergere
    11. Vai ce urat poti sa vorbesti.sa doresti moartea doar pt o vorba .si mai te dai credincioasa.Iona

      Ștergere
  15. Extraterestri Gri sunt demoni, eu demult spun ca Doamna Maria e inselata , dar nu ma crede nici ea si nici altii, luati-va dupa ea si veti ajunge unde ajunge si ea.
    Nu exista extraterestri si nici nu ne intereseaza asta, doar ingeri si demoni, inselarile care distrug lumea asta ne intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt asa numitii cenusii. Doamna Maria are pitici pe creier si nu e singura. Gandhi si alti Invatatori ai lumii ii invatau pe oameni sa-si munceasca pamanturile si sa-si cultive sufletele ca pe niste gradini cu flori, nu le umpleau oamenilor capul cu nazareli. Nu e singura posedata. M-am confruntat in grupul matriceanoiiromanii cu alti posedati new age. E o poveste lunga si urata pe care prefer s-o uit. Cert este ca daca traiesti un timp in acelasi grup cu ei risti sa-ti pierzi mintile incercand sa gasesti o logica in ceea ce spun ei. Logica in schizofrenie? Imposibil. Poti spune ca demonii acestor amarati ce se cred alesi se joaca cu mintea ta si te fac sa-ti pierzi timpul. Mie nu-mi place sa-l pierd, ca din viata mea il pierd. Mai bine citesc, ajut un copil, un batran de-mi iese in cale, adopt un animal fara adapost, imi muncesc pamantul...Romania ar avea nevoie de un spital de psihiatrie urias. Se inmultesc cazurile de "alesi".

      Ștergere
  16. Important de vazut si revazut
    https://www.youtube.com/watch?v=h4fjIK4duY8
    Vio

    RăspundețiȘtergere
  17. Un video LA SECONDA VENUTA DI GESU MESAGIO EXTRATERESTRE .

    RăspundețiȘtergere
  18. 21,35 esti orb pe linga doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  19. Un video GIORGIO BONGIOVANNI RIVELAZIONE EXTRATERRESTRE .

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu inteleg Sorine ce spui,dar majoritatea este preocupata de politica,cutremure,prorociri negative si altele,exact ceea ce se vrea, pentru distragerea omului de la importanta acestor vremuri ALE TREZIRII SPIRITULUI, ca sa mai poata observa lucrarea divina,si anume ECHILIBRAREA ENERGIILOR.
    Este vremea INTOARCERII LA UNITATE.Asa cum am fost atunci cand DIVINITATEA a dorit sa se cunoasca pe SINE prin extensii individuale.
    Cine nu intelege ce se petrece, va ramane in SEAPARARE-DUALITATE, intrun cuvant in afara UNITATII DIVINE, si va ramane astfel,cine stie ,poate inca doua mii te ani, pana cand vor reusi sa intre in UNIUNE.

    Tare rau imi pare pentru acesti frati intru lumina care se incapataneaza sa se agate de trecut si invatataturile sale intortocheate.Totul se prabuseste in jur iar ei se agata de malurile care stau sa cada.Este alegerea lor,nimeni nu poate sa-i ridice daca ei nu vor sa intinda mana.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Invataturile din trecut ...erau perfecte !
      Vezi ...ev. lui Maddalena ...perfecte ...desavirsite ...
      Omul azi ...nu stie directia inspre care sa priveasca , doar atit . Nimic altceva lipseste ...doar unde sa caute , in care parte . Peste tot e Acelasi ...dar privind corect , e mai usor poate de vazut . E un joc al Tatalui ...superb , incredibil ...
      El vrea sa ...priveasca in directia asa zisa gresita ...pt ca iubeste ...iubeste extensia Sa ...E incredibil de colorata in diversitatea ei . In fiecare om in parte este doar Unul ce joaca in varie ipostaze . Niciodata a existat omul cu adevarat ..sau ....universul . Este o iluzie a noastra , in a fii . O himera . Doar El ...in miliarde de forme ....
      Pt un timp ...formele si spiritele pot fi ...doar pt un timp ...iluzoriu de fapt .
      Nimic altceva e forma ...decit spatiul unde Se manifesteaza Unul .

      Ștergere
    2. Da Sorin, de acord!

      Ștergere
  21. EU SUNT D: daca noi suntem extensii ale lui Dumnezeu atunci ne va ajuta sa nu ne ratacim. Am fi mult prea multi rataciti.Nadajduiesc ca Dumnezeu nu vrea sa ne piarda ci sa ne indrepte pe drumul cel bun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu sunt DIDINA , te citez ; care se incapataneaza sa se agate de trecut si invataturile sale intortochiate -...adica pe inteles , te referi la cei care merg dupa BIBLIE , ca nu o parasesc ca e invechita , si sa mearga dupa noua invatatura pe care mergi si tu , adica , NEW AGE .
    Inapoia mea satano.

    RăspundețiȘtergere
  23. Inapoia ta si apoi inainte impreuna ?
    Un telespectator.

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim 13 53 nu incerca sa-ti imaginezi
    macar dorintele Lui Dumnezeu , este pacat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce este pacat?

      Ștergere
    2. Incercarea de a-L intelege pe Dumnezeu priveste-o din unghiul firului de nisip ce incearca sa inteleaga infinitul...
      Tu sau firul aveti aceeasi putere de intelegere.
      E valabil si pentru mine.
      Sau nu.

      Ștergere
  25. Uneori in vis ma schimb fizic . De obicei in prezenta fortelor intunecate care iau chip de oameni . Ma tranform intr
    o fiinta mai inalta aprox 2,50 si forta mea este in palme care emit lumina.Am incert de mai multe ori sa mi vad chipul ,dar nu am reusit ,doar o singura data am reusit sa mi vad ochii care erau marii si albastrii dar erau vii nu exista comparatie .Pupilele se vedeu in intregime.Dar este doar un vis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Florin, ai putere de vindecator. Persevereaza in aceasta directie. Duhul lui Dumnezeu este prezent in tine, in proportie insemnata. Insa mai trebuie pana la desavarsire!Te salut!:)

      Ștergere
    2. Dle Anonim, e plina Romania de asa zis vindecatori ce nu s-au vindecat pe ei insisi si fac prapad in matricea energetice a altora, impingand mizeria parintilor la urmasi. Daca tot va erijati in postura de guru, sper ca veti prelua si consecintele "vindecarilor". Cohorte de vindecatori, iar copiii din ce in ce mai bolnavi? Ati uitat ca exista o legatura intre pacat si boala? Ca daca nu-ti cureti tu singur sufletul ti se da purificare prin suferinta? Lazarev a incercat sa vindece, dar a observat ca boala se muta la alt organ, ori in destin, ori, cel mai grav, in destinul urmasilor. Omenirea a ajuns pe marginea prapastiei, iar voi va credeti vindecatori si alesi? Trufia si prostia merg mana in mana.

      Ștergere
    3. Maria-Aurelia 20 ianuarie 2017, 07:30, nu ii baga pe toti in aceeasi oala! Exista si vindecatori autentici. Ce i-am scris lui Florin este valabil. Are abilitati!:)

      Ștergere
  26. Atunci, spor la vindecat! Sunt curioasa cum veti vindeca vampirismul energetic.Cei mai multi oameni sunt vampiri energetici pentru ca sunt egoisti. Cancerul si multe alte boli sunt blocaje menite sa opreasca trecerea programelor negative la urmasi. Intr-o lume in care oamenii se roaga la zeul ban si alti zeisori inchipuiti, omul a devenit consumator, atasandu-se de bani, sanatate, soarta favorabila. Si...se imbolnaveste, pentru ca sufletul are nevoie de lumile superioare, de Lumina. Si devine un biet zombie ce alearga de la un terapeut la altul. Puneti oamenii la treaba sa-si repare greselile. Cand sunt deja bolnavi ar munci dar nu mai pot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai Maria-Aurelia, un adevarat vindecator acolo lucreaza. La cauza. Ce determina, ce trebuie sa corecteze in conceptul sau cel care s-a imbolnavit. Altfel nu se vindeca, cu adevarat. Dispare intr-o parte si reapare altfel, in alta parte. Pa!:)

      Ștergere
  27. MARIA AURELIA- upa eprimare nu prea te asemeni cu cea De pe blogul TRISTAR 77-unde am obserat credinta in sf TREINE SI MAICA DOMNULUI si postari cuviincioase

    RăspundețiȘtergere