sâmbătă, 21 ianuarie 2017

S - A ADEVERIT ! DONALD TRUMP ! MASINILE NEGRE , ERAU PENTRU INVESTIREA LUI DONALD TRUMP !

                          

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 

                               Dragii mei, 


Scriam în 29 Decembrie 2016,un articol cu titlul:

    MAŞINI NEGRE , INTR-O INTERSECTIE LA NORD - EST

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../masini-negre-intr-o-i...

Translate this page
Dec 29, 2016 - ... Nord -Esto intersectie mare ,din care ies multe masini in mare viteză ,cese asemănau cu ... Era daca vreti, ca un convoi in misiune, sau ca la o razie. ... de a eliberastrada pentru cineva anume, probabil vreo personalitate.

Şi iata Prieteni dragi, ce reprezenta acel convoi de masini negre,din viziunea mea:

Donald Trump a devenit oficial al 45-lea presedinte al SUA. "Ziua ...

stirileprotv.ro/.../ziua-in-care-donald-trump-devine-al-...

Translate this page
39 mins ago - Donald Trump a fost investit vineri presedinte al SUA, iar primul sau discurs ... acum de Barack Obama, a fost transferat succesorului sau la Casa Alba. .... a lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA, va fi LIVE pe Stirile ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/20/17

donald obama.


Iata Convoiul american de masini negre:


convoi prezidential

trump parada..

Iata si articolul meu, referitor la convoiul de masini negre, unde veti gasi toate detaliile , si toate asemanarile foto,dar si scris cu Evenimentul de astazi:


                               27 Decembrie 2016,ora 23,23 ! 

                                                             Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragii mei înspre Nord -Est, o intersectie mare ,din care ies multe masini in mare viteză ,ce se asemănau cu acestea , si erau de un negru lucios ca de oglindă.     


                                                                           

Image result for MASINI JAPONEZE..
Image result for MASINI JAPONEZE..

Era daca vreti, ca un convoi in misiune, sau ca la o razie.
Nu stiu ale cui erau aceste masini ,dar rolul lor ,era de a urmari pe cineva,sau de a elibera strada pentru cineva anume, probabil vreo personalitate.
Vom auzi dragilor ,de astfel de masini,implicate  in ceva,care nu va trece neobservat.
                                               Cu dragoste,Maria.

48 de comentarii:

  1. O sa vadă americanii ce președinte au ales, așa n-a mai fost niciodată la ei!Deja oamenii au devastat în Washington.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Americanii trebuie să se obișnuiască și să se supună și ei majorității ca asta e regula peste tot în lume.DS

      Ștergere
    2. Au devastat homosexuali si lesbienele lui kilari.

      Ștergere
    3. Da, cei din opozitie au dovedit, din pacate, ca-s foarte agresivi, aratand "marca grupului", care-i manipuleaza si care au adus omenirea sub starea ei de naturalete, moralitate si normalitate. Nu se face asa ceva, nu se sparg vitrinele magazinelor, nu se sparg sedii de banci si nu se aduc injurii, cand cineva-i in opozitie. Cine-a dat tonul la aceste agresivitati, va plati, bineinteles, intr-un fel sau altul.
      In alta ordine de idei, ceremonia de depunere a juramintelor, ale Presedintelui SUA si Vicepresedintelui SUA, a fost foarte eleganta si toti cei prezenti acolo au demonstrat ca natiunea americana a meritat aceasta sansa, care i-a fost acordata, fiindca, au inteles ca "asa nu se mai putea", era sub statutul lor natural, firesc, acela de-a fi un popor unit, demn de incredere, onest, loial, cinstit, moral, credincios si, mai cu seama, patriot.
      Ma bucur ca, cu aceasta ocazie, omenirea trece intr-o noua etapa, s-a reusit un "reset" si ma bucur ca nu m-am inselat in sustinerea acordata (si) de mine, atat USA, cat si Federatiei Ruse. (ca un fapt divers, Presedintele Iohannis nu a avut si nu are (nici) sustinerea mea...) .

      Toate cele bune,

      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
    4. Mai astia ce pupati in fund pe Hillary, ce tot vedeti asa ca aia ar fii fost mai buna, la fel de rea ca trump , daca nu chiar mai rea din cauza ca e femeie :)
      Vorba anonimului de mai sus, minoritatea trebuie sa se supuna majoritati.

      Ștergere
    5. Cum ar fi sa alegem dupa Klaus pe Carmen Iohanis?

      Ștergere
    6. Fereasca sfantu'!Asta ar mai lipsi mai Anonim21 ianuarie 2017, 18:49...

      Ștergere
    7. Cei care devastează ceva în țara lor sunt niște proști că tot ei trebuie să le reconstruiască din banii și munca lor că nu o să vină nimeni din afară să le repare ceva.Mi-ar plăcea ca în America,Tramp să instaureze dictatura și să se pună cu tunurile de apă pe ei,să le scoată fumurile din cap la toți drogații și la toate lesbienele din showbiz.DS

      Ștergere
    8. Perfect asa gandesc si eu ca tine Lucia, si cred ca sunt multi care gandesc asa. Asteptam schimbarea sa vina si la noi in Romania si sper ca va veni de acuma inainte. Sa scapam si de sasu asta prost si mut si apoi cu Dumnezeu inainte ! Doamne ajuta !!!

      Ștergere
  2. Tramp avea o mimica la depunerea juramintului, ce exprima ca nu ii vine sa creada ca a ajuns acolo,spre deosebire de increzutul nostru care crede ca totul i se cuvine.Dar e o vorba care spune ca ;prostul parca nu-i destul, daca nu e si fudul.President Obama you faet=esti concediat,spusa lui Trump.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi Iohannis se crede cel mai superior,dar e o coadă de topor.

      Ștergere
  3. Tramp avea o mimica la depunerea juramintului, ce exprima ca nu ii vine sa creada ca a ajuns acolo,spre deosebire de increzutul nostru care crede ca totul i se cuvine.Dar e o vorba care spune ca ;prostul parca nu-i destul, daca nu e si fudul.President Obama. you faet=esti concediat,spusa lui Trump.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trump e vindut diavolului, de-aia a facut avere. Si restul ocultei sint la fel. Diavolul nu alege pe oricine, ca multi si-ar vinde sufletul, sint alesi cei care au ceva special din nastere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 11:02, fa-ti "o curatenie", ca de-aia il pomenesti pe "diavol". O sa ma rog si eu pentru sufletul tau.

      Ștergere
    2. Vad ca de cand is pe blogu asta a-ti mai progresat( ma refer la tine anonim 11:20)
      Roaga-te dara macar tu pt. Romania si eu voi cere pt tine.

      Ștergere
    3. 11.02 Hai ca m-ai facut curios, adica ce are Trump din nastere ? Alunite, bube, cucuie, ....?

      Ștergere
    4. E roscat, nu trebuie sa ai de-a face cu omul rosu

      Ștergere
    5. Hai nu mai spune Anonim 21 ianuarie 2017, 16:35! Stai cuminte ca este un presedinte foarte bun! Te asigur!

      Ștergere
    6. De unde stii? E sanatos un om care-si cumpara ditamai avion privat? Parca vorbeam pe blog de trufie

      Ștergere
    7. Oamenii roscati sunt rai an.16:35 ?da mai multe detalii,am avut si eu o asa zisa prietana roscata,cae s-a dovedit a fi o....!

      Ștergere
    8. Cauta pe you-tube "o calatorie in supranatural"

      Ștergere
    9. Anonim 21 ian 18:41 eu zic să vină să conducă America unul în chiloți și maieu cu o șapcă trasă pe cap,plin de tatuaje și suflînd intr-o pungă cu aurolac și atunci lumea va fi mulțumită că e sărac.Se pare că așa se dorește și la noi în țară,că în viziunea unora bogații au ciumă,malarie și sunt periculoși la conducere.Vai de capul tău cum gîndești.DS

      Ștergere
    10. O fi el roscat dar pe deasupra o fi si un BARBAT EXTRAORDINAR care are o femeie atat de frumoasa si distansa langa el. Iar baietelul ai seamana leit. Le doresc fericire si viata indelungata !!!

      Ștergere
    11. O fi,ca Adrian Nastase,iar nevasta-sa l- a luat din dragoste, nu pentru bani. Mai bine taceti,ca nu stiti cine e Trump,cum a spus si Dumnezeu,nu cine ocupa functii sau au avere sint spirite superioare,ci invers

      Ștergere
  5. Sa NU UITAM si profetia BABAEI VANGA DESPRE USA CA VA AVEA UN PRESEDINTE AFROAMERICAN SI VA FI ULTIMUL.CEA CE CRED CA VA EXISTA UN COMPLOT IMPOTRIVA LUI TRAM POSIBIL CA H. KLINTON SA FIE IN UMBRA CA SI IN CAZUL LUI KENEDY.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 ian 13:09 păi dacă se va întîmpla așa ceva nu mă miră că America va dispărea de pe fața pămîntului.Dacă ei vor forța lucrurile,puterea divină îi va pune la punct.DS

      Ștergere
    2. Stai cuminte ca nu toate i-au iesit lui baba Vanga asa ca TRUMP este omul ales de Dumnezeu care va schimba lumea.

      Ștergere
  6. stef poate sa mai fie un presedinte afroamerican si dupa trump, deci profetia lui vanga e aiurea , si nu sa implinit tot ce a zis, deci cam greu sa i dai crezare acestei femei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13 59- in context un presedinte nu poate fi altul decat primul.opriti ba manipularea, nu-i totuna cu disimularea.ultima e corecta, prima e infecta.

      Ștergere
    2. Nu neaparat primul,daca ai viziuni, vezi un presedinte negru,dar nu trebuie sa scrie pe el ca e primul sau al treilea,vezi ca dupa el se schimba ceva

      Ștergere
  7. Voi puteti sa intelegeti o data ca trump va fi asasint in cel putin patru luni aveti sa vedeti nu mai spun mai mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Termina Anonim21 ianuarie 2017, 14:21. Nu va fi asasinat.

      Ștergere
    2. Tot asa cred si eu ca timpul lui este limitat la cateva luni.... maxim 6.

      Ștergere
    3. -G Soros spune ca „i-ar place sa-l vada pe Trump esuind ca Presedite! (Penibilul are de-acum un nou nume… Pe Soros il asteapta destinul miliardarului Howard Hughes finantatorul celui mai mare avion din lume care n-a putut zbura niciodata, el murind nebun, gol pusca, in camera incuiata in care slugile il tineau sub supraveghere?GV)

      ...deci atentie de unde vin postarile cu "trump asasinat?" de la sorosistii Romaniei pe care i-as trimite la plimbare...

      Ștergere
    4. Asa crezi tu? De ce tii cu imparatul Ros(Trump)?

      Ștergere
    5. Anonim 21:52, te referi la Soros.

      Ștergere
    6. anonim 22:54 numai amesteca profetia cu Gog si Magog ca nu are legatura cu Trump, america e scoasa din carti din al-3-lea razboi mondial, pe ei i asteapta ceva la fel de groaznic, insusi extintia lor ca neam, vor fi batuti de insusi Dumnezu prin calamitati si cadere economica, bataia va fii intre europa, rusia, china,tarile arabe, israelul, si europa va fii distrusa aproape complet la fel si lumea araba din cauza distrugerilor reciproce.

      Ștergere
    7. Nu poporul american e vinovat,dar daca america se scufunda sau e distrusa de vulcan,meteorit,etc,oculta nu pateste nimic,scapa in locuri protejate,din afara SUA. Da,e normal sa vina criza peste ei,nu e greu de profetit,sistemul capitalist nu e vesnic,ca nu e cel mai bun. De ce ascunde oculta adevarul despre extraterestri? Ca extraterestrii nu sint capitalisti

      Ștergere
    8. Donald Trump este cel mai super presedinte SUA din aceste timpuri! Dumnezeu este cu el si il ajuta. Va spun ca nu se va intampla nimic cu el pentru ca are protectie divina! Dumnezeu il protejeaza cu mana puternica!Doamne ajuta!

      Ștergere
  8. Asa am mai spus si inainte ca va veni urgia sa cumpere mincare cel putin pentru 10zile si ati spus ca bag panica in oameni si asa a fost a venit viscolul si zapada oameni au stat inchisi in casa nu au puteti esi nici la animale

    RăspundețiȘtergere
  9. Pagina LGBT de pe site-ul Casei Albe a disparut !!!

    https://techcrunch.com/2017/01/20/the-white-houses-lgbt-rights-page-has-disappeared/

    https://tctechcrunch2011.files.wordpress.com/2017/01/c2oi6svweae4gob-1.png?w=738&h=707

    Jos cu poponarii si lesbienele !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe alte planete oamenii sint hermafroditi, homosexualii de pe Pamint au fost incarnati mai intai pe acele planete, ce aveti cu ei?

      Ștergere
    2. De acord cu tine, JOS CU EI!!! in focul iadului sa se purifice sa le piara chefu' de pacat!!!

      Ștergere
    3. Foarte bine că a dispărut,Trump acolo e un fel de Becali la noi el nu va permite homosexualilor și lesbienelor să mai facă ce vor și nu le vor mai acorda prea multe drepturi.DS

      Ștergere
    4. Aici ar trebui sa fie pagina:

      https://www.whitehouse.gov/lgbt

      Ștergere
    5. Uite DS dece vor incepe prosteste zi de zi in america , din cauza acestor minoritati, prin care vor veni riposte din partea presedintelul catre populatie, eu cred ca america se va autodistruge inainte de razboiul cel mare.

      Ștergere
    6. Anonim 22 ianuarie 2017, 11:17, Soros incearca din nou, dar DEGEABA! Nu vrea sa inteleaga ca s-a terminat. Rusine sa-i fie acelui batranoi.

      Ștergere