duminică, 15 ianuarie 2017

PROTESTE MARI ALE PREOTILOR CE POARTA COIFURI !

                                   

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...
             
                                         
                              14  Ianuarie 2017,ora 17,10 !

                                           Dragii mei, 

În aceasta după amiază  în timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor în spatele meu, desi eram cu ochii pe monitor, vad înspre Sud - Est, multime mare de Preoti,care aveau pe cap,ceva ce se asemanau cu, Coifurile.
Asa:


                               Image result for VESMINTE CATOLICE..
Dragilor, asa cum a iesit lumea in strada la REVOLUTIA din 1989,tot la fel de multi erau acesti oameni,îmbrăcati toti în alb, si cu acele coifuri alb-argintii pe cap.
Toti acesti oameni marsaluiau cu,CRUCEA  LUI HRISTOS pe umerii lor,în mainile lor. 
Plancardele erau numai cu ,CRUCEA LUI HRISTOS !
Din mijlocul multimii de Preoti , ce erau cu spatele spre mine, cineva ridica în ultima clipă o plancarda ,cu IISUS  HRISTOS în marime naturală ,rastignit pe Cruce.
Dragii mei, eu nu stiu cine erau acesti oameni! Toti se indreptau spre Sud -Est si toti erau cu spatele la mine.
Eu îi vedeam oarecum de mai sus , si astfel, îi vedeam de la coifuri pana la brâu,dar toti mergeau pe stradă,sau intr-un loc imens, in care ar fi putut sa incapa atât de multi.
Toti aveau vesminte alb -argintii, si coifuri alb- argintii.
Plancardele lor erau ,numai cu,CRUCEA  LUI  IISUS  HRISTOS,si una singura cu IISUS  HRISTOS rastignit pe CRUCE.
Prieteni dragi, astept cu nerabdare si părerile voastre,si in legatura cu acest articol.
                                          Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. CRUCEA CREDINTEI CRESTINE A LUI IISUS,FIUL LUI HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU SI A SFANTULUI DUH SI A TATALUI CERESC,TREIME SFANTA,SLAVA TIE.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt cel putin patru cardinali, care sunt impotriva directivelor anti-dogmei catolice , facand trimetere la Laetitia-Amoris data de papa Francisc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ați văzut procesiunea catolică de la Vatican din Vinerea Mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. probabil vor protesta impotriva islamizarii tarilor crestine

    RăspundețiȘtergere
  5. probabil vor protesta impotriva islamizarii tarilor crestine

    RăspundețiȘtergere
  6. OARE BUNUL DUMNZEU ,CE SPUNE?
    Îi place oare ? Eu nu cred ! Cum sa sfintesti ceva ce omoara pe Aproapele tau?
    Este strigator la CER!!!
    VINO DOAMNE, sa vezi ce -a mai ramas din SLUJITORII TĂI !

    Preotul ”sfinţeşte” rachetele ruseşti din Crimeea | Curaj.TV
    Curaj.TV No comment Preotul ”sfinţeşte” rachetele ruseşti din Crimeea No commentPreotul ”sfinţeşte” rachetele ruseşti din Crimeea De către - 14.01.2017…
    CURAJ.TV

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E nu se poate , au ajuns sa sfinteasca racheta ! Ce invidie o fi pe ai nostrii care sfintesc doar masini !

      Ștergere
    2. Dar bineinteles Anonim 15 ianuarie 2017, 09:23, pe cat sunt de inconstienti si rupti de Divinitate "scumpii" de preoti. (niste demoni...)

      Ștergere
  7. Da armata foloseste propaganda slav-ortodocxa a lui Putin,lupul schimba parul, dar naravul ba.

    RăspundețiȘtergere
  8. Catolici aparent protestand. Dar zici ca se indreptau spre SudEst de tine, adica spre Constantinopole. Sa fie semnul unei mult-asteptate uniri a Bisericii in fata pericolului islamist?

    RăspundețiȘtergere
  9. Catolici tai doamna maria , legalizeaza avortul, care e mai periculos? eu am vazut si altii de pe site cu cine esti, ortdoxa doar asa de ochii lumi, tu esti cu ecumenisti, ai numai erezi in cap, amagesti multii oamenii naivi asa, lup in piele de oaie esti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-o nudrca! Pleaca de pe blog! Ce crestina esti tu ?

      Ștergere
  10. https://www.youtube.com/watch?v=TllMfL2CRn4

    RăspundețiȘtergere
  11. Maria, citeste ce scrie Anonim14 ianuarie 2017, 14:07.

    RăspundețiȘtergere
  12. E posibil ca multi preoti catolici sa nu fie de acord cu nebuniile papei,trezinduli-se constiinta au realizat ca sunt trasi si ei la iad.Papa e de acord cu multe blestematii dictate de oculta,cine la definit ca antihristul a nimerit-o bine de tot.Catolicismul era si el cu reguli stricte dar acum a ramas o umbra pina si postul l-au desfiintat,la ei oul, laptele, carnea de pasare sunt permise in posturi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vor fi proteste contra Papei pentru ca El elimina ramurile uscate din Vatican, si vrea sa ramina portile Italiei si a Europei deschise pentru toti refugiati saraci si copii, spunind ca toti sintem frati si toti sintem CREATIA TATALUI CERESC si ca nu putem intoarce spatele la suferinta altora, mai ales ca este ff aproape CEA DEA DOUA VENIRE A LUI CRISTOS ,si el nu vrea sa faca discriminare intre frati nostri CREATIA TATALUI CERESC .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate. Papa, va fi omorat. El duce crucea lui Hristos. Iar preotii care vor fi de partea lui vor avrà de suferit precum adevaratii credinciosi. Ne asteapta zile grele dar eh ma rog sa fiu un martire. Doamne ajuta -ne sa putem duce crucea. Amin

      Ștergere
    2. ASA este PAPA FRANCISC,este ultimul papa si va fii omorat injunghiat ca un miel si aruncat in mare.Tare imi era mila de el cand il vedeam scufundandu-se in apele involburate.

      Ștergere
  14. Nu preoti fac legile intr-o tara cu senatori si parlamentari, si nu preoti fac avorturi ci medicii, care fac acestea nu sint medici ci sint criminali, iar biserica si daca se opune legea se aproba fara voia lor, daca toti sintem creatia Tatalui ceresc de ce atita ura din partea bisericii ? Deci biserica ...contra biserica... asa se respecta CELE 10 PORUNCI ?? , cu sau fara voia unora.... la urma va fi O SINGURA TURMA SI UN SINGUR PASTOR AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acel preot care sfinteste masini militare este de la rusi, si cred ca este si o propaganda , rusi vrind ca sa arate muschi si ca se pregatesc de ceva...

    RăspundețiȘtergere