duminică, 29 ianuarie 2017

INCENDIU VIOLENT, PE O MARE SUPRAFATA !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                       

                 29 Ianuarie 2017,ora 3,10  zori de zi !

                                      Dragii mei, 

Abia daca ma bagasem in pat, si astfel ,vad cu ochii inchisi ,văd înspre Sud un INCENDIU extrem de violent, cu flacari mari, ce s-au extins de la o încapere din mijloc, si in celelalte incaperi din stanga si din dreapta acelui loc.
Locul părea a fi un PECO, sau un magazin mare,ori posibil, o piată mare. 


Image result for INCENDIIRelated imageImage result for INCENDII
...
Nu distingeam ce putea arde acolo,deoarece focul era urias,si s-a extins cu repeziciune.
As putea spune că,acel loc, era un loc extins ca si suprafata,era pe pământ, si cu siguranta era un loc public.
Dragii mei, din nefericire, iarasi vom auzi de un INCENDIU extrem de violent, precum cel de la BAMBOO, care se va extinde extrem de repede.
Unde anume, si ce anume va arde in acest fel cumplit,eu nu stiu a va spune.
Sa dea BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI,ca sa nu fie si pierderi de vieti omenesti; sa ne fereasca de o mana criminala,care ar putea face acest lucru ingrozitor.
Pentru că, asa ca la COLECTIV, si la BAMBOO focul a fost pus!
                                       Cu dragoste,Maria.

42 de comentarii:

  1. Așa este D-na Maria focul a fost pus în ambele locuri și mă tem că vor mai urma și alte incendii de acest fel.După ieșirile în stradă și după agitația din jur se vede clar că se vrea destabilizarea țării.Cum vă explicați că în ambele cazuri au fost desemnate tot aceleași echipe de procurori și experți să facă cercetările.Nimeni nu se grăbește să ridice probe,pe motiv că e periculos din cauza construcției instabile,probabil așteaptă o ploaie sau zăpadă să se distrugă probele în totalitate.În ambele cazuri nu se va rezolva nimic pentru că e mâna Serviciilor Secrete și totul e sub controlul lor,iar Președintele și Justiția au cunoștință de acest lucru.Și în America e agitație pentru că ordinul dat de Trump,a fost respins.Eu cred că în previziunile dvs vi se arată lucruri mult mai grave,dar poate aveți rețineri să le scrieți aici din diferite motive.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate tarile puternice au ca scop sa fim in genunchi,in Romania se afla cei mai puternici centri energetici de pe planeta .Omul intotdeauna a vrut putere ,prin multe mijloace suntem atacati sa ne invrajbim intre noi .Religia este una dintre mijloacele lor (cel mai bun ex.este in acest blog) ,politica ...etc. Aceste incidente nefericite sunt mana lor ,o fac pentru a ne determina sa iesim in strada si sa facem vreo prostie prin care ei se vad obligati sa intervina. De la revolutie pana acum asta au urmarit ,Ceausescu nu a vrut sa se supuna si a fost inlaturat ,au profitat de saturatia noastra si au actionat. Au reusit sa distruga industria,agricultura ,am ajuns sa fim sclavi in propria noastra Tara. Din 1989 pana acum nu am avut iubitori de Tara la conducere ,am avut tradatori .Tot ce se intampla in Tara este un efect si noi suntem cauza.

      Ștergere
    2. Nu mai fhi pesimista, Ramona .

      Ștergere
  2. Maria, toti ne dorim sa avem contact cu divinitatea,sa fim alesi pentru lucrarea lui.Eu nu percep Divinitatea asemeni voua,umanizati prea mult Divinul. Duhul vine sa ne arate cum putem evolua spiritual ,nu cred ca Duhul este trimis de Dumnezeu sa ne spuna ca Dragnea va fi inchis sau Iohanis este rau ,nu vine pentru a ne arata distrugeri ,dezastre,crime ...etc. Daca ar fi sa ne arate o intamplare tragica ne da si modul prin care putem opri acea tragedie sa se intample.Nu am nimic personal cu nimeni din acest blog si imi cer scuze pentru ca am luat in ras credinta voastra (in religie,tot rautacioasa sunt ;) ) ,este calea pe care voi o alegeti si nu imi afecteaza cu nimic evolutia mea. Va doresc sa fiti eliberati de blocaje si ajutati spre evoluarea spirituala care va fi posibila numai cu voi si prin voi insiva. Pana la urmatoarea postare care va fi sau nu rautacioasa (depinde de starea de spirit ;) ) va doresc sa fiti luminati .PACE VOUA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramona, intra doar pe blogurile și site urile benefice ție, unde te simți tu luminată...Adio și rămâi cu bine

      Ștergere
    2. Ramona Pit, n-ai inteles ca-s putini alesi... adeptii new age, nu prea...

      Ștergere
    3. Felicitari,Ramona!Foarte bine punctat.Probabil Maria are si dovezi concrete in sprijinul celor afirmate,daca tot este asa de sigura de incendierea celor 2 cluburi in mod intentionat?!...ca doar nu tot Duhul Sfant i-a comunicat si asta?!Si ar fi indicat sa le depuna cat mai repede,pentru elucidarea cazurilor ca sa nu se mai repete istoria,daca tot e asa ingrijorata.Daca esti alesul Domnului,propovaduiesti doar binele si iubirea in jurul tau,spre folosul mantuirii,nu faci mai mult rau decat este si asa.

      Ștergere
    4. Ce ioan a spus doar bine cand boteza sau iisus cand spunea ierusaline ierusaline nu vai mai ramane piatra pe piatra.sau ioan prin apocalipsa???? Toate profetiile sunt pt a avertiza si intoarce pe drumul drept.cate profeti au spus profetii despre patinile lui Iisus inainte de a se naste???

      Ștergere
    5. Ramona Pit29 ianuarie 2017, 17:5
      Draga mea, daca ti se face scârbă (asa cum tu te-ai exprimat )de ceea ce citesti pe acest Blog al LUI DUMNEZEU, nu inteleg de ce mai intri.
      De ce ai atâta ură în tine RAMONA? De ce nu poti tu sa te exprimi frumos si civilizat,fara ca sa jignesti pe cineva?
      Daca eu m-as exprima, precum te exprimi tu in Comentariile pe care nici nu ti le-am publicat,pentru ca erau sub orice critica,atat la adresa mea,cat si a cititorilor, ti-ar placea? A te purta frumos si civilizat este foarte greu, nu o poate face oricine. Dar a face ceea ce tu faci aici pe BLOG,poate face oricine ,si cel cu doua clase . Asadar,din păcate ,nu te deosebesti cu nimic, de cei care nu au prea multa cultura si deloc DRAGOSTE fata de Aproapele.Tu ar trebui sa dai dovada ca esti mai sus de ceilalti Semeni, printr-o exprimare calda si dreapta; printr-o exprimare civilizata,decenta, din care sa reiese ca ai o personalitate pozitiva aparte.Însa, cu durere in suflet iti spun ,că mi-i mila de sufletul tau zbuciumat.Ma rog pentru tine,ca sa revii la sntimente mai bune,si sa nu mai fii precum un caine turbat, care musca pe oricine intalneste in cale.
      Cu dragoste,Maria Ghiorghiu.
      PS.
      Daca iti vei mentine aceeasi atitudine de a improsca cu venin si cu noroi,COMENTARIILE tale vor ajunge la cosul de gunoi,inainte de a mai fi citite.

      Ștergere
    6. Doamna Maria, puteți sa ștergeți fara nicio remușcarea mesajele Ramonei. Sunt neinteresante si nu ne interesează.
      Mulțumim.

      Ștergere
  3. Ramona, f simplu pt problema ta: nu mai intra aici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si-atunci cum ramane cu profetii din biblie?La un moment dat,calculam dupa Daniel,pana mi-am dat seama ca nu sunt unitati de timp usor de inteles si probabil altii mai intelepti n-au reusit.Nu cred sa scrie ca va fi un timp al profetilor si apoi nu va mai fi.Scrie doar ca-i vom cunoaste pe cei autentici dupa roadele lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar in niciun caz "dupa roadele" new age, Ramona & Co! Las-o balta si vezi-ti de drum. ;)

      Ștergere
    2. CUM PUTETI SA FACETI ASA CEVA -Creşterea copiilor în frica lui Dumnezeu - Portalul Creștinului Ortodox /Astăzi cea mai importantă datorie care o aveţi în familie este creşterea copiilor în frica lui Dumnezeu.
      DUPA CARE SA VENITI CU ASA CEVA -rugaciune-pentru-frica - CrestinOrtodox.ro / rugaciune pt alungarea fricii .
      INTRU IAR IN POLEMICI CU VOI
      MAI VA DAU EXEMPLE :Lecţie de îngrozit copiii în manualul de religie de clasa a II-a ,Lecţii-horror în manualul de Religie de clasa a III-a: copii morţi în somn,călcaţi de maşină dacă muncesc de Sărbători sau lăsaţi muţi dacă nu pupă moaşte
      DREAPTA JUDECATA
      În acelaşi manual, peste câteva pagini, copiii au parte de o altă lecţie cu puternic impact emoţional. La capitolul Solomon este prezentată o „dreaptă judecată”. Copii află că două femei au născut, iar uneia dintre ele i-a murit copilul sufocat în somn. Mama copilului mort s-a trezit şi a înlocuit copilul cu cel viu.

      Relatarea horror nu se opreşte aici. Elevii a căror vârstă nu depăşeşte 9 ani află că regele Solomon, pentru a face dreptate şi pentru a afla adevărul, a decis să taie pruncul în două pentru a-l împărţi celor două mame. Astfel, avea să se descopere care este mama care a minţit.
      „Deşi nu există nici măcar un caz care să probeze (ştiinţific) acest lucru, preoţii continuă să vândă ”leacuri miraculoase” fabricate sub masca religiei. Leacuri care îi ţin pe oameni într-o continuă speranţă deluzorie, în timp ce preoţii îi deposedează de bani şi averi. Copilul îndoctrinat ajuns la maturitate nu va chema medicii ca să-şi salveze semenii, ci va da fuga la biserică să cumpere produsul miraculos. Odată aplicat untdelemnul pe trupul bolnavului, acesta, culmea, nu se însănătoşeşte. Se poate chiar înrăutăţi situaţia lui şi, fără un ajutor medical de specialitate, poate sfârşi în mod stupid.”, susţin reprezentanţii societăţii civile.
      A venit popa in clasa copilului meu dupa tragedia de la Colectiv ,stiti ce exemplu a dat ?
      Ca Dumnezeu ia ars din cauza ca erau satanisti .
      VOI CONSIDERATI TOATE ACESTEA CUVANTUL LUI DUMNEZEU ? SUNTETI BOLNAVI !
      NEW AGE -UN RAHAT CU APA RECE PE CARE VI LA DAT RELIGIA SI VOI IL DIGERATI .

      Ștergere
    3. Anonim29 ianuarie 2017, 18:31 - "Roada Duhului Sfânt este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare,
      bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor.
      Împotriva acestor lucruri nu este lege."

      Eu in acest blog nu vad decat ura ,frica ...etc
      Acesta este rodul Mariei.

      Ștergere
    4. Bravo crestinilor , goniti oile ratacite ? Siguri sunteti crestini ? Huliti, alungati si catalogati , deci ce sunteti la urma urmei ?

      Ștergere
    5. Ramona are dreptate dar oile bezmetice nu inteleg nimic.

      Ștergere
    6. Care crestini unde sunt?Sunt si crestini pe aici?

      Ștergere
    7. Ramona Pit, ai o "scoala de rautate" in tine...dar o sa-ti treaca, in cateva zile. ;)

      Ștergere
    8. Indiferent de subiect, improasca numai cu jigniri la adresa tuturor, drept dovada majoritatea reactiilor de respingere pe care le are din partea celor de buna credinta care intra pe acest blog.

      Uitati-va numai putin la felul salbatic in care arata si poate se justifica atitudinea ei


      Ștergere
  5. Ramona Pit Dumnezeu ne arată aceste întîmplări tragice,dar tot EL ne arată și calea pe care trebuie să o urmăm,să amînăm aceste tragedii sau măcar să scăpăm cu viață din ele.Atîta vreme cit oamenii nu se roagă,nu merg la Biserică și sunt conduși de ură și dezbinare nimic bun nu se va întîmpla.Dacă cei care au ieșit în stradă erau chemați la Biserică nu veneau în număr așa de mare ,dar pentru a manifesta pentru o ordonanță au ieșit cu miile.Măcar dacă s-ar fi informat înainte să vadă ce prevede ordonanța aceea și apoi să își exprime nemulțumirea.Ei au fost manipulați și învrăjbiți pe motiv că este dată să nu intre Dragnea la inchisoare,nimic mai fals. Dragnea nu beneficiază de ordonanța aceea și este stipulat clar acolo că se referă doar la cei din închisoare care au săvîrșit faptele pînă in data de 18 ian 2017.Sunt foarte multe categori,care nu beneficiază de această ordonanță,așa că nu văd unde e temerea lor.Pentru o mai bună informare trimit mai jos și linkul să citească toată lumea.DS

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.luju.ro/institutii/min-justitiei/iata-proiectul-de-gratiere-ministerul-justitiei-a-publicat-ordonanta-de-urgenta-privind-gratierea-pentru-evitarea-unei-hotarari-pilot-la-cedo-se-gratiaza-in-intregime-pedepsele-cu-inchisoare-de-pana-la-5-ani-nu-beneficiaza-de-gratiere-infractiuni-precum-l

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.dcnews.ro/mobile/profesor-din-comisia-kovesi-face-praf-protestele-ordonan-ele-sunt-bune-ei-vor-sa-agite-masa-de-iyi-intellectuals-yet-idiots_530808.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Omoruri din Vechiul Testament
    Numerii Cap 16: D-zeu ucide 14700 oameni + 250 care s-au razvratit impotriva lui Moise, dorind ceea ce azi numim democratie.

    II Regi Cap 24: 70.000 oameni omorati de ciuma de Dzeu din cauza lui David, pt ca a indraznit sa faca un recensamant al populatiei !

    III Regi Cap 18: Ilie injunghie 450 prooroci de-ai lui Baal

    Numerii Cap 25: 24.000 oameni ucisi pt ca cei din Israel aveau relatii cu fetele din Moab.

    Iesirea 32:27-28 Din porunca lui Moise, fii lui Levi ucid 3000 oameni – frati, prieteni si vecini de-ai lor pt ca s-au inchinat la un vitel de aur.

    Lista continua cu cetatile Sodoma si Gomora, cu Canaanei si orasele lor nimiciti in Numerii Cap 21 1-3, pe Amoreii din Hesbon, tot poporul Vasanului la Edrei – 60 de cetati (Numerii 21:33 si Deuteronomul 3:3-4), tot poporul Madianitilor (au omorat toti barbatii, copiii si femeile ce au cunoscut barbat, iar virginele au fost inrobite pt a fi violate ulterior), toti primii nascuti ai egiptenilor ucisi, pana si primii nascuti ai dobitoacelor, etc etc etc etc etc etc etc etc etc.
    Cele mai mari atrocitati ale omenirii sunt cauza religiilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu ai nici un drept sa te folosesti de tragedia din colectiv in postarile tale. Pangaresti memoria victimelor .

    RăspundețiȘtergere
  10. Ramona Pit, parca ai zis ca pleci....drum bun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu ai spus ca o taie la stanga, anonim 22:08. Drum bun si cale batuta!

      Ștergere
  11. Ramona eu n am stiut de aceste lectii strut fiind.le iau drept adevarate pt . care nici merci nu-ti zic :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Ramona, când ai sa fii în ascultare de Sf. Duh, atunci ai să înțelegi cum judecă Dumnezeu. Până atunci smereste-te si roaga-te lui Dumnezeu să te ierte.
    A mai murit un mare duhovnic, pr.Proclu. Dumnezeu sa-l ierte!

    RăspundețiȘtergere
  13. Digi 24 stiri : Tatal lui Trump era emigrant romin din Cernauti .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. She sa vhezi , ca shi Putin, strabunic comandant Basarabean , d-asta se plac si ii plac, habar n-aveam:)))

      Ștergere
  14. Ramona, au dretate preotii ca interpretare nu ca faptuire:
    Au fost probabil anuntati dinainte pe spirite cai ca urmeaza, totusi rolul lor dupa cearta asumat era sa se roage pt acei ,,minunati'' nu satanisti poftim ! n-au facut-o si platesc, s-au,,trezit'' un picut mai tarziu, de-a busilea, dar in interiprul a 40 de zile.
    Ce ti m-ai pus sa scriu, eu nu doream;, macar da-i drumul de la tine acestei tragedii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oameni buni , nu mai vorbiti in dodii . Daca vreti sa comunicati ceva vorbiti clar si raspundeti clar , nimeni nu trage pe nimeni de limba , dar lasati rautatea si ambiguitatea deoparte .

      Ștergere
  15. Anonim29 ianuarie 2017, 22:08 - vorbeste cu stapana ta sa posteze tot ,am dat exemple clare .Ii este teama de nu poteaza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RAMONA PIT, am si eu un mesaj pt tine in urma unor postari pe care le-am citit si care mi-au atras atentia in mod deosebit.

      In acestea, cineva iti facea niste observatii care nu erau legate nici de subiectele puse in discutie si nici de parerile tale in legatura cu acestea, ci se referea strict la atitudinea ta jignitoare si dispretuitoare fata de majoritatea celor care posteaza aici si nu-ti impartaseste ideile (care oricum nu sunt ale tale).

      Indiferent ce iti spunea, tu intorceai vorba fara insa sa ai si argumente (dar jignirile tale sunt si raman dovada scrisa), numai ca el a facut referire si la poza ta de profil (cea cu bluza rosie) pe care am reusit sa o vad si eu inainte ca tu sa TE SCOTI din nou din ea (pentru a doua oara !) si sa lasi doar…pietrele, din aceeasi poza, sa te mai reprezinte.. .

      Faptul ca ti-a reprosat limbajul jignitor, am observant ca nu te-a deranjat catusi de putin, dar cand ti-a spus de CUM ARATI (si am constatat ca are perfecta dreptate intru tot, oricine este obiectiv vede acelasi lucru, nu te-a jignit cu nimic, asa arati tu, mai spre celalalt…sex, imi pare rau pt tine) te-a atins la, probabil, unicul tau punct sensibil si nu ti-a cazut bine deloc. Esti, TOTUSI, femeie…

      Vezi tu, Ramona, daca esti o fata isteata, cu siguranta ai auzit si de LEGEA ATRACTIEI, gen: ce dai, aia primesti sau aia atragi ! TU nu te-ai simtit bine cand ti s-a reamintit cum arati, dar te-ai gandit macar vreo clipa si la cei pe care obsesiv i-ai facut: PROSTI, CAT SUNTETI DE PROSTI, IMI PROVOCATI GREATA etc. cum s-au simtit si EI, la randul lor, doar pt simplul fapt ca au “indraznit” sa aibe o parere contrara tie ? Cu siguranta nu te-ai gandit !

      Si uite cum “universul”, guvernat si de aceasta lege a atractiei, i-a “razbunat” pe bietii oameni cu drept la pareri personale decente, poate tocmai prin anonimul mai sus mentionat, care ti-a dat o lectie usturatoare. Ba cred ca chiar doua lectii: si aceea sa nu te supraestimezi, riscand astfel sa intri in “polemica” cu oameni nu doar mai inteligenti, dar al caror calm le genereaza acel echilibru care tie iti lipseste.

      Cu toate ca eu nu cred, dar numai de tine depinde daca le-ai invatat sau daca inca iti mai doresti palme de la…viata.

      Ref. la d-na Maria, cu toate ca atunci cand intri pe acest blog, intri in “casa” dansei, tu o
      insulti grosolan prin titlurile “creatie proprie” postate pe pagina ta de profil. GROSOLAN !
      Superioritatea dumneaei fata de tine este ca INCA te mai accepta in casa dansei, chiar si in aceste conditii, lasandu-te astfel sa iti dai masura caracterului din dotare. De restul “masurilor”, suntem déjà oripilati (din poza).

      Ștergere
  16. SRI și toată armata lor de trădători sunt TERORIȘTII noștrii. Sigur mai pune foc pe undeva unde va fi multă lume,au nevoie de mulți morți ca să instaleze ,,guvernul meu,, ,,puterea mea,, ,,partidul meu,, ,,parlamentul meu,,.Marele nostru BOIER sacrifică oameni nevinovați să țină la DOS adevărații conducători ai țării. Ce este mai trist e că mulți oameni au mușcat momeala lor și inconștient fac exact ce ,,trebuie,, haos în țară.Se vede cu ochiul liber cum se destabilizează țara la fel ca în IUGOSLAVIA. Asta vreți dragi romani bombe cu URANIU SĂRĂCIT? Cu ajutorul vostru ăștia care ieșiți și strigați demisia premierului trădătorii din SRI fac tot ce le-a ordonat oculta pt sclvia noastră apoi moartea.În Iugoslavia se moare pe capete de leucemie și cancere de tot felul mai ales pulmonar.În felul acesta popoarele Balcanice vor fi decimate de ocultă.Ieșiți în stradă și strigați cît puteți ,,JOS,, și după niște ani veți plînge amarnic la căpătîiul copiilor voștri bolnavi de cancere.Nu uitați americanii au bombe cu uraniu sărăcit destule și pt ROMANIA.Acum e prima fază tulburarea APELOR(protestatarii) apoi vor veni americanii să ,,ajute,, ca în IUGOSLAVIA. Ce viitor faceți copiilor romani? ATENȚIE URĂSC CUVINTUL PARTID să nu îmi puneți în cîrcă cuvîntul pesedistă, am fost membru PCR făcută forțat apoi criticată în mai toate ședințele că nu sunt activă și că dorm la ședințe.Adevărat că mă fura somnul și cind era aproape să cad jos de pe scaun atunci mă prindeau că dorm și mă dădeau de exemplu rău.Ei nătărăii nu se gîndeau că eu nu puteam înghiți mizeria lor cînd nu aveam ce pune pe masă copiilor să mănînce. Baftă dragii mei, dați ajutor bun celor ce vor să ne ucidă pe toți mai scoateți și copiii în primele rînduri.Lăsați pe cei de la guvern să vedem dacă se țin de promisiunile din campanii,și dacă în 6 luni nu vedem schimbare bună atunci protestele sunt corecte, și nu manipulate de cei din SRI ȘI ALTE SRUCTURI.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ramona , nu te mai strofoca ,n-ai sanse sa convingi cu ineptiile tale.
    După cum te zbati impotriva Religiei Crestine ,se vede ca aceasta înversunare iti este indusă de cel rău.
    Daca vrei sa scapi de el/ei ,poți, dar asta numai daca iti impui VOINȚA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 13.55,ma faci sa cred ca Ramona are dreptate.

      Ștergere
    2. 13:55, aceste persoane sunt recunoscute imediat, oricat se zbat sa para altfel de cum sunt ele. 13:55, nu, nu "are dreptate". Costi

      Ștergere
  18. Desigur ca Ramona are dreptate. Ce e credinta? De ce se considera unii credinciosi? Intre ortodoxi si sectanti nu e deosebire decit la numarul lor,fiecare crede ca Dumnezeu ii va alege doar pe ei,iar restul in iad. Biserica e o institutie care vrea sa supravietuiasca pentru binele celor care fac parte din ea,la fel cum e si cu politia,justitia,securitatea,ministere,agentii,etc. Toti vor sa ne conduca,in folosul lor,ca doar nu se gindesc la binele nostru. Ce mai lupta popii sa ne mintuiasca,vin si acasa,nechemati,sa ne stropeasca cu apa, de parca Dumnezeu nu ne poate ajuta decit prin ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ești de acord cu acea creatura, mergi pe blogul ei si lasă-neeee!

      Ștergere