luni, 16 ianuarie 2017

AVIONUL S - A PRĂBUŞIT ÎN ZĂPADĂ PESTE CASE ! S - A ADEVERIT , DIN NEFERICIRE !


                                                         Dragii mei, 

             Scriam ieri un articol cu titlul :        

UN AVION SE VA PRĂBUŞI ÎN ZĂPADĂ !


Iata dragilor si articolul:

                                    13  Ianuarie 2017, ora 17,34 !

                                              Dragii mei,

În aceasta după amiază dragilor, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor înspre Sud-Vest, vad un loc plin de zăpadă, iar sub zăpadă, se vedea partea din faţă a unui AVION alb, cu o dunga subtire roşie, posibil să mai fi fost si o dungă albastra.
Image result for unavion..

Dragii mei, vom auzi de un AVION care se va prăbusi într-un loc cu zăpadă multă, Avion ce poate avea dimensiuni mai mici,sau poate fi unul mare,avand in vedere faptul că, era ingropat în zăpada prosapat cazută.
Doamne  Ajuta,ca sa nu fie pierderi de vieti omenesti.
                                      Cu dragoste,Maria.

Din păcate, tragedia a avut loc astazi dimineaţă în Kargazstan.
Bucati din AVION s-au imprastiat peste tot, în zăpadă,peste case, o adevarata nenorocire.
DUMNEZEU sa-i odihneasca în pace,pe toti cei care si-au pierdut viata,într-un mod atât de cumplit!

                           Image result for lumanari
Iata:
         

Un avion Boeing 747 turcesc sa prabusit in Kargazstan, peste case - Stiri

stirileprotv.ro/.../cel-putin-32-de-morti-dupa-ce-un-av...

Translate this page
2 hours ago - La ora locala 7,40 (1,40 GMT), "un avion cargo operat de o companie turca, venind de la Hong Kong, s-a prabusit in apropierea aeroportului ...       

..
..
avioon

47 de comentarii:

  1. S-a adeverit.Felicitari doamna Maria pentru previziune,chiar daca este tragic,dar doar asa oamenii vor vedea ca spuneti adevarul,si nu degeaba va tin partea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IONA !
      Felicitarile de la tine, le-am primit cu durere si cu lacrimi.
      Nu ma pot bucura ,si nimeni nu cred ca se bucura atunci cand se implinesc, deoarece mor oameni nevinovati.
      Dar nu putem face nimic! Totul se va implini asa precum este oranduit. Toate cate le scriu,sunt de la DUHUL SFANT,si ne sunt date spre luare aminte,pentru a ne intoarce la CREDINTA! Din păcate,multi sunt cei care nu cred, si nu numai ca nu cred,dar arunca si cu piatra, cu jigniri si vorbe urate la adresa mea si a LUI DUMNEZEU. Eu ma rog si pentru acestia, ca sa nu le fie pus lor la socoteala si acest păcat.Sa fim atenti acum, căci vom auzi de un CUTREMUR MARE, un CUTREMUR de 6,6,sau cu aproximatie pe acolo, cu victime.

      Ștergere
    2. VA IUBESC doamna Maria.

      Ștergere
    3. 11.42 nu va inghesuiti , ca la coada mai e si ilie Serb alias alle alle cel incaldusit.

      Ștergere
    4. Mare mila ca mor niste trupuri, dar de sufletele amagite care merg in iad nu iti e mila doamna Maria?
      Cea ce ai spus nu e o dovada ca e neaparat de sus, poate sa fie de-la ala cu coarne care a dato la plezneala sau a stiut deoarece a avut spioni pe langa avion si a stiut ce urmeaza.

      Ștergere
    5. ma,bebe far de nume,sa deie bunul Dumnezeu sa ti se indeplineasca cea mai arzatoare dorinta a ta si atunci vei gusta si tu iadul ,numai vreo 14 ani,ai grija cati de 6 ai in datele de nastere,si vei avea parte si tu de alt fel de incalduseli,nicidecum de la SFANTUL DUH.

      Ștergere
    6. Ilie incaldusitul e primul pt.ca Maria ii permite!ups,ce-am scris!?

      Ștergere
    7. Serb Ilie Sorinel ( din Seica Mare) sau Alle Alle sau Anonim ( foloseste " NE-NUMITULE" sau "MA BEBE").
      Cu ceva timp in urma, Serb Ilie Sorinel a cerut ajutorul pe alte site-uri. Este un om bolnav !!! Citeaza mult din cartile Georgetei Florea. De fapt, o promoveaza intens.
      In rest, are nevoie disperata de ajutor din partea semenilor. Cu siguranta s-ar gasi oameni, care sa-i intinda o mana de ajutor.
      Din pacate, ii place sa jigneasca. In acest caz, stai sa te gandesti de doua ori daca sa-l ajuti sau nu.

      Ștergere
    8. Acum urmeaza sa vedem daca Iona , spune adevărul .😃😃😃😃😃

      Ștergere
  2. Da, doar ca sa prabusit la sud-vest de Romania. Am cautat avionul pe flightradar si nu are nici o dunga pe el nici rosie nici albastra. Nu s-a infipt in zapada ci in casele oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai nu mai fiți așa cîrcotași că s-a adeverit întocmai.Ce vorbă e aia că s-a înfipt in casă și nu în zăpadă,păi pe casă nu era zăpadă,ce era rumeguși.Cred că e mai puțin important unde cade sau pe ce cade,cel mai trist lucru este ca s-a adeverit și că au murit oamenii aceea nevinovați.DS

      Ștergere
  3. Buna ziua.Doamna Maria,toate profețiile si mesajele dumneavoastră,sunt pentru noi ca sa ne întoarcem la Credinta,să-l iubim pe IISUS HRISTOS,dar din păcate multi spun ca sunt credincioși din gura nu din suflet,si de aceea avem necazuri.Omenirea a fost si este rea,pe IISUS lau rasticnit si astăzi sunt la fel,nu il cred pe El,cum sa va creadă pe dumneavoastră,dar multe profeții scrise de dv. O sa se adeverească foarte repede,prima cred ca va fi cea scrisa prima anul trecut.Este foarte greu ca oamenii sa se întoarcă la credinta de placere,de mulțumire lui Dumnezeu,numai necazurile o să-i facă mai buni la suflet.
    Va doresc multa sănătate,spor in activitatea pe care o aveti,capul sus așa cum a făcut IISUS HRISTOS.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mariana din Banat e transexual,ai pupat pe gură un gay.oah...

      Ștergere
    2. Anonim 17 ianuarie 2017, 14:37, dar esti chiar nesimtit, tu. Ma tot intreb: de unde atata nesmitire? Sigur de la mizeria ce zace in tine.

      Ștergere
    3. Anonim17 ianuarie 2017, 14:37
      de unde stiti?
      Neluta

      Ștergere
    4. Buna ziua.Așa cum IISUS HRISTOS ia iertat pe ce-i care lau răstignit,cum Maica Domnului,plînge si se roagă pentru tara noastră,așa si eu ma rog,sa va lumineze Dumnezeu sufletele,celor care au inima de piatra,si sunt pe marginea prăpastiei.Ma rog pentru aceasta tara ca sa dispară:minciuna,curvia,vrăjitoria,hotia, alcoolul,drogurile si toate relele,numai prin rugăciune la Maica Domnului si Sfanta Treime vom primi ceea ce ne dorim cu toții,o tara sfântă.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  4. Maria esti minunata eu cred in Dumnezeu si cred si in tine te pretuiesc ca om chiar daca nu te cunosc personal !❤

    RăspundețiȘtergere
  5. Da , inainte de a prabusi avionul , sa dat de stire prin "vizionari" , si dupa aceea au purces la indeplinirea programarii.
    Simplu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate aceste viziuni va sunt aduse cu un scop!L-ati descoperit? Fiindca acesta este important,nu adeverirea lor!
    Dna Maria,misiunea dvs este sa decodati scopul acestora,nu doar sa le scrieti aici fara sa faceti nimic.Dvs spuneti ca va rugati mult dar.... ele tot se "adeveresc"!!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scopul acestor mesaje are un singur tel TREZIREA UMANITATII!

      Ștergere
    2. Iona , aia de sub casa sunt treziti bine !

      Ma tot gandesc cum sa fie trezit si alde Putin , coreeanul Kim jong, , alde Erdogan , Merkel , Obama . Astora de ce nu le cade mai, nimic in cap , ca din cauza acestor demoni sunt razboaie , persecutii , azilanti in lumea mare . Ca sa nu mai vorbim de gradina noastra : iliescu, Visinescu si restul, plagiatorii, vanzatorii de tara .... .

      Ștergere
    3. Iona,porumbita vestitoare,bine ai grait,este scris in Marea Evanghelie dupa Ioan data prin dicteu divin scribului Domnului , Iacob Lorber,ca aceia ce au lumina albastra in fata ochilor inchisi,vor vedea ce n-au mai vazut,vor auzi ce n-au mai auzit si vor cunoaste un coltisor din marea Imparatie a Tatalui Ceresc,si cu sarguinta,IL VOR VEDEA PENTRU CATEVA CLIPE PE IISUS HRISTOS,Ochiul meu de cioara-albastru are cinci aniin vara de sf.ilie,esti pe drumul bun,iona=porumbel,ma bucur pentru tine.micul ilie-sorinel.

      Ștergere
    4. Iona.suflete drag,in cartea lui Iacob Lorber,este o rugaciune care ,spusa cu credinta,zilnic duce la un mare grad de unire cu Iisus Hristos,incat,daca pui mainile pe un om bolnav,ori chiar si la distanta si daca-l chemi pe Domnul sa te ajute,poti sa vindeci un om DE ORICE BOALA,insa trebuie sa MENTIONEZI CA VINDECARE SA-I SERVEASCA MANTUIRII SUFLETULUI ACELEI PERSOANE.UN CADOU PENTRU TINE;CAUTA-L PE BERNHARD LUGER SI IN SEMN DE MULTUMIRE SA TE ROGI SI PENTRU MINE ,ASA CUM TE ROGI PENTRU SURIOARA MARIOARA.UITE-ASA AM MAI CASTIGAT O SURIOARA,VA MULTUMESC SURIOARELOR.

      Ștergere
    5. Multumesc pentru vorbele tale Ilie Sorinel,esti singurul de pe aici care a priceput ceva si stie multe.Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    6. Iona , felicitari ! Ilie s-a incaldusit iar . Acu sa te tii .

      Ștergere
    7. Ilie Sorinel multumesc frumos.Dumnezeu sa iti dea sanatate!

      Ștergere
    8. IONA,TE ROG,DUPA CE DAI DE ACEL OM SAU DE SOTIA LUI,BAGO-N PAINE SI PE SORA ADYNA CA ARE MARE NEVOIE,CA DE VINE DE LA TINE,VA PRIMI,DE MINE SE SPERIE,DRAGA DE EA,ASA E EA,E MAI MICA SI MAI NESTIUTOARE,DA-I TOT A NOASTRA.POATE-TI SPUNE SI DE UNDE ARE BIBLIA ACEEA VECHE.MULTUMESC FRUMOS.

      Ștergere
    9. Asa e, Iisus vorbeste in cartile lui Lorber

      Ștergere
    10. Scopul este ca si cei ce nu citesc decit ce- i indeamna popa, sa mai afle si altceva, ceea ce biserica condamna ca new-age

      Ștergere
    11. Ilie Sorinel am spus odata de unde am Biblia aia veche..varul meu a primt.o de la un preot ..si varul meu mi.a dat.o mie .
      Da sunt mai nestiutoare sunt mica ,inca invat ..oricum multumesc

      Ștergere
  7. Dar daca un O Z N l-a lovit , si au "trambitat"clarvazatorilor inainte de prabusire , tocmai pt a venii unul ca IONA , sa spuna FELICITARI , eu cred ca este posibil .

    RăspundețiȘtergere
  8. Trist dar adevarat din pacate .Avionul s-a prabusit in zona respectiva unde putem vedea ca exista si zapada .Ba mai mult teritoriul respectiv apartine ....cu ghilimelele de rigoare unui stat care are alb ....albastru si rosu .In general ceea ce vine din paranormal .......nu poate fi dat cu precizie .....gen ,ziua ,ora ,minutul ......Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  9. Avioane se prabusesc zi de zi,mor oameni zi de zi,cutremure sunt zi de zi,tornade sunt zi de zi ,in toata lumea asta .
    Duhul Sfant cand vorbeste iti vorbeste ce nu stie nimeni decat Dumnezeu si ce ai in suflet, adica cand vorbeste nu greseste niciodată..
    Vreau ceva precis,maine in locul.orasul cutare va pica un avion.maine in orasul cutare va fi un atentat,maine va fi un cutremur in orasul cutare,ca asa normal ca se împlinesc ce pe tot globul clar ca se intampla cate una alta sau chiar mai multe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. absolut corect, dar daca se nimereste asta cu gara, pe mine ma pune pe ganduri

      Ștergere
    2. Pai intr.o gara din toata lumea asta o sa fie un atentat.cum a fost in aeroport ,pe stadion..nu pricepi ca atentate sunt mereu in toata lumea asta.stai linistit ca nu va fi intr.o gara din Romania

      Ștergere
  10. Iona,trezire ,trezire,dar e greu cu cei mai multi.Ba mai rau e cu prostul care se crede destept,in loc sa puna mina pe carti si sa citeasca.De fapt omul cu cit e mai prost cu atit nu cunoaste cite nu stie si se crede mai destept,pe cind desteptul e modest pentru ca el stie cit de multe nu stie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai anonim 19:58, nu ai priceput ca nu sunt de-la Duhul Sfant, Duhul Sfant nu se coboara jos sa anunte toate nimicurile, pentru fiecare crima in parte, Doamna Maria primeste de-la necurat acele viziuni, ea insasi povesteste cum au rapito extraterestri(demoni) si au posedato, ea saraca nu se poate trezi ca se simte bine VEDETA.
    Si mai sunt cati inselatori pe langa ea care sunt la fel de inselati, oameni de Socola care isi fac tratamentul acasa(defapt unii nu il fac)
    Madus e unu, Ilie Serb ala, suflete drag si altii, vai mama lor, defapt toti aia ce o lauda pe Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fi tu sănătos şi mergi cu Dumnezeu înainte cu tot cu codiţa ta împletită.sau ia mai bine o hartă priveste-o fara sa clipesti de la polul nord spre sud si te opresti la muntii Carpati tot fara sa clipesti ca daca clipesti la cat de proasta esti o sa te resetezi si nu mai vezi nimic.va trebui sa o iei de la capat.si dupa ce faci treaba asta o sa vezi chipul dupa care ai fost creata.dar daca nu ai fost in stare pana acum slabe sperante sa vezi acum.

      Ștergere
    2. Vai de tine ce vei păți ca hulesti Duhul Sfânt.Esti un nimeni te va alunga Dumnezeu de la fata Sa.

      Ștergere
    3. Madus, nu lua in seama nebuniile unora. Da-le pace. Ei isi canta si tot ei isi descanta!:)Au vreme... cainii latra ursul umbla!;)

      Ștergere
    4. In cartea Rapirea pe a noua planeta e descris cum e treaba cu Dumnezeu. Dumnezeu cel mare s-a impartit in noua, fiecare parte in noua,din nou fiecare parte in noua si asa mai departe de un numar foarte mare de ori, ultima diviziune fiind omul, de pe Pamint sau alte planete. Deci, fiecare om e a noua parte din ceva, care e Dumnezeu pentru el, micul Dumnezeu filtreaza cerintele unitatilor sale si le transmite mai sus, si asa mai departe. Cind o unitate evolueaza, se poate uni cu unitatea superioara,si tot asa pina se intorc toate la Dumnezeul Prim. Cind ne rugam, uneori ne implineste ruga Unitatea noastra superioara, daca e ceva necesar evolutiei, tot Ea ne vindeca de boli. Este totusi greu de inteles cum ne pastram identitatea dupa fiecare unire cu Sinele superior.
      MM

      Ștergere
    5. Deci, poate Doamna Maria comunica cu Sinele Superior

      Ștergere
    6. Luati-va tratamentul , bolnavilor, nu e de ajuns ca va deconteaza 90% pastilele , tot nu aveti banii sa le cumparati? aveti mare nevoie.
      Blogul asta e un ecumenism perfecta, cred ca sunt si satanisti pe aici.

      Ștergere
  12. anonim 16 ianuarie 19 ,42--biblia autentica ortodoxa a fost tradusa din Anglia in Romania prima oara dupa cele 4 evanghelii de la NAG hAMADDI -EGIPT CELE AUTENTICE--faci referire la ADYNA ca poate are o biblie evanghelica---nu-i bai ---eu am o biblie ffff veche--de la 1902 tradusa dupa cea anglicana--SI CE dACA EU SUNT ORTODOXA dar si asa pana-n ziua e azi biblia o pricepe putini---este scrisa in chei filozofice si cei mai multi o inteleg dupa mintea lor ---pace tie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biblia aceea ce o am nu este evanghelica.este ortodoxa ..varul meu a primit.o de la un preot

      Ștergere