miercuri, 11 ianuarie 2017

IARNĂ ! NĂMEŢI PESTE CIRESELE COAPTE DIN COPAC !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...
                                 
                      
         Noapte de 10 - 11 Ianuarie 2017 ,ora 1,20 !

                               Dragii mei, 


În aceasta noapte dragilor, când abia mă băgasem în pat si am închis ochii,văd dragilor un Cer de ziuă înspre Est,un Cer mai sus de Pământul nostru.

 Un cer si un loc mai sus de România,dar la EST.
 Era un Cer de iarna,in Cerul noptii noastre.
Aici dragilor, văd în faţa ochilor mei închisi,văd un peisaj de iarnă grea, cu zăpadă foarte multă.
Copacii verzi si cu cirese coapte,erau încărcati de zăpadă.Casele erau acoperite total de zăpadă; masinile nu se mai urniseră din loc de mult timp,si abia daca se mai vedeau din zăpadă.. Florile erau înflorite, si cu zăpada grea pe ele.
Image result for flori cu zapadaImage result for flori cu zapadaImage result for flori cu zapada..

Asadar dragilor, era primăvara;dar iarna se instalase din nou, si acoperise toate frumusetile si toate roadele Primaverii.

Străzile dragilor, erau doar niste cărărui înguste,prin care puteau merge doar doi oameni unul lângă altul.
Vom auzi dragilor, sau cine stie poate vom si trai chiar noi asemenea vremuri si vremi de IARNA grea ,cu omăt mare,peste PRIMAVARA gingasa si frumoasa. 
De ce se va intampla asa? Numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,stie raspunsul. 
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.
Curent electric nu mai exista! Casele a carui geam se vedea de prin nametii de zăpadă, aveau cate o lumânare,sau cate o lampă cu gaz.Stâlpii de electricitate erau la Pământ ,sub zăpada cu tot cu ,cabluri. Nu se vedea ţipenie de om! Lumea care mai aera prin case,statea ca si sub pământ,doar ca era zăpadă.
Era totul alb, si foarte multa liniste, chiar daca vantul puternic spulbera zăpada.Parca era un alt Tărâm, un altul in care zăpada e la ea acasa,peste frumusetile naturii de Primavara.

41 de comentarii:

  1. Firmele lui Sebastian Ghiță au furnizat softuri sau echipamente în ultimii ani pentru SRI, STS, Doi și un Sfert, Ministerul Justiției și alte structuri cheie din statul român.

    http://www.stiripesurse.ro/declara-ie-bomba-sebastian-ghi-a-ar-fi-fugit-cu-cheia-softurilor-serviciilor_1173330.html


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe scurt: dezinformare.
      Ne țin ocupați cu subiecte de telenovelă ca să uităm de problemele reale.

      Ștergere
    2. În urmă cu puțin timp a luat foc Grădina Zoologică din București și se pare că tigrii au murit arși,dar și alte animale,care au fost intoxicate cu fum și nu avut nicio șansă de salvare.Mare păcat de aceste suflete necuvîntătoare.DS

      Ștergere
    3. Semnati petitia de pe net ca sa nu mai fie animale la circ. E timpul ca animalele să nu mai fie chinuite si abuzate. Vouă v-ar conveni să stați în custi si să fiți dresați?

      Ștergere
    4. Si animalele se reincarneaza, poate ca viata la zoo inseamna mintuire pentru ele.
      MM

      Ștergere
    5. 17.42, De cand se stie , acest popor a fost in cusca si dresat ba de unii , ba de altii .

      Ștergere
    6. E vorba de polita de asigurare pe care o vor incasa , daca animalelel au fost batrane, rebegite, scoase din circuit , li s-a inscenat si lor un Colectiv .

      Ștergere
    7. 19.02 tare fain !

      Ștergere
  2. Asta e buna pt film. Cum ma prins pe mine geru,cu laleaua și ghiocelu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În primavara anului 2016 a nins după ce au înflorit zarzarii, prunii,ciresii iar consecinta a fost fructe puține sau deloc.
      Asa ca nu mai rade aiurea ca nu e de ras. Anul trecut albinele au avut de suferit si nu au făcut miere. Când copacii erau infloriti a nins si era frig. Când au avut polen nu a plouat si nu au avut apă.
      Fără polenizare nu există mâncare.

      Ștergere
  3. Schimbarea polilor se face rapid.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ciresele erau coapte si a venit zapada...vai si-amar!
    Tocmai azi am vazut un video cu inversarea polilor...Dar nimeni nu stie cu adevarat cand va fi.
    https://www.youtube.com/watch?v=KiUvhARFPkw&t=847s

    RăspundețiȘtergere
  5. Într-un tren care circula pe ruta Iași – Timișoara a nins atât de mult încât călătorii au făcut un om de zăpadă https://templierblog.wordpress.com/2017/01/11/intr-un-tren-care-circula-pe-ruta-iasi-timisoara-a-nins-atat-de-mult-incat-calatorii-au-facut-un-om-de-zapada/

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce se intampla iar cu comentariile ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Înființată după Marea Schismă din 1054, care a divizat lumea creștinismului în două, Biserica Ortodoxă domină Balcanii și Rusia, și are peste 150 de milioane de credincioși la nivel mondial.
    Acest film documentar se concentrează pe lupta de secole a ortodoxiei de a supraviețui.
    După zilele sale de glorie în Imperiul Roman de Răsărit, a stat chiar în calea expansiunii musulmane, a fost trădată de cruciații catolici, a fost confiscată de țarii ruși, s-a aliat cu tirania și a fost amenințată cu dispariția sub comunismul sovietic.
    Deci ce este ortodoxia și care e secretul longevității ei?
    Acestea sunt întrebările la care încearcă să răspundă acest documentar realizat de BBC și care face parte dintr-o serie de filme dedicate istoriei creștinismului .

    ,,Ortodoxia – din imperiu în imperiu ''

    https://www.youtube.com/watch?v=qaI4MaZiEcs



    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. las ca esti tu mai vechi pocnitule, pardon pocaitule , pardon protestantule, impotriva cui protestezi daca esti protestant, adica esti mai cu motz fatza de ortodoxi , ca ortdoxi au smerenia spre ascultare de clerici, voi pocaiti, va dati toti cu parere si intelegeti fiecare ce vrea.

      Ștergere
  8. Decalogul parintelui Savatie Bastovoi

    1. Să nu uiţi că trebuie să mori

    Când aveam doi ani, am căzut din sania înhămată la cal, iar tata s-a dus fără să mă observe. Tata era pădurar pe atunci şi întâmplarea a avut loc chiar la poarta cantonului din Oricova. Când calul a pornit, eu am căzut pe spate, în zăpadă, amestecându-mă cu cerul alb de iarnă. Atunci am avut pentru prima oară descoperirea singurătăţii şi a morţii. Nu am plâns şi nici nu am strigat. Ţin minte că eram îmbrăcat într-o salopetă albastră cu glugă. M-am întors tăcut în casă, la mama, mergând atât de încet, încât să-i dau răgaz tatei să mă ajungă din urmă.

    2. Să nu uiţi că trebuie să iubeşti

    Cel mai cumplit lucru care i se poate întâmpla unui om este să nu fie iubit. Dar cred că şi mai cumplit este să nu iubeşti. Întotdeauna mi-a fost uşor să iubesc oamenii, să mă bucur că-i văd. De aceea, nu am avut nicio piedică în a înţelege Evanghelia. Când făceam vreo bazaconie, mamica îmi spunea: „Du-te de la mine, nu te mai iubesc”. Asta era pentru mine pedeapsa supremă, pe care eu o trăiam ca pe o izgonire din Rai. Sfântul Isaac Sirul spunea că focul iadului nu este altceva decât dragostea pierdută pe care eşti condamnat să o contempli veşnic.

    3. Să nu preţuieşti în bani ceea ce Dumnezeu ţi-a dat în dar

    Am înţeles asta în adolescenţă. Eu fiind elev la Liceul de Artă („Octav Băncilă”) din Iaşi, mama m-a dus la Petersburg să văd Ermitajul. Acolo, am stat la o familie de abhazi, o femeie divorţată cu doi copii, dar foarte descurcăreaţă. O chema Izolda şi ea mi-a cumpărat prima mea chitară. Dumnezeu să-i dea sănătate! Avea grătar şi făcea mulţi bani. Eu niciodată nu am văzut atât de mulţi bani. Vindea frigărui noaptea, până spre dimineaţă, că erau nopţile albe. Uneori ieşeam şi eu cu ei, că era interesant. Ei făceau şi vindeau frigărui, iar eu desenam într-o mapă pe care o sprijineam pe genunchi. Cât oamenii mâncau, eu aveam timp să le „fur” portretele. Un bărbat chel şi vesel s-a apropiat de mine şi a început să exclame: „Păi ăsta sunt eu! Sunt chiar eu! Cât să-ţi dau ca să mi-l vinzi?”. Eu zic, vi-l dau aşa, eu nu vând. Şi i-am dat acel portret. Bărbatul totuşi mi-a dat un dolar, era în 1991. Apoi s-a dus. Eu am rămas cu acel ban. L-am pus într-un caiet şi nu l-am folosit niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  9. 4. Să nu crezi răul

    De câte ori am crezut un rău despre cineva, am avut doar de pierdut. M-am simţit murdar, părtaş la o lucrare de urâţire a omului. Am vorbit şi eu de rău, iar timpul mi-a demonstrat de fiecare dată că nu am avut dreptate. Prefer să greşesc prin a-mi păstra o părere bună despre un om rău decât să ajung să cred o vorbă proastă despre un om bun. Orice rău este o minciună. Răul, aşa cum spunea fericitul Augustin, nu există. Răul este o mare absenţă, absenţa binelui şi a iubirii. De aceea, a crede răul este totuna cu a te cufunda în absenţă, în minciună.

    5. Să nu te crezi pierdut

    Eu sunt o fire înclinată spre deznădejde, cunoscând toate relele care ies din această cădere sufletească. Dar într-o zi mi-a venit gândul salvator. Mi-am zis că Dumnezeu cunoştea căderile mele, şi cele trecute, şi cele viitoare şi totuşi m-a creat, iar Dumnezeu nu aduce pe nimeni pe lume spre pierzare. Dacă ne-am născut înseamnă că Dumnezeu şi-a pus toată încrederea în noi. E o mare încurajare să te gândeşti că Dumnezeu are încredere în tine. La disperare omul e capabil de orice rău, el se porneşte cu război împotriva propriei fiinţe, având parcă o plăcere demonică din a-şi călca propriile principii, practic sinucigându-se spiritual. Cred că orice duhovnic adevărat îşi începe sfătuirea de după spovedanie prin cuvintele: „Să nu deznădăjduieşti”.

    6. Să nu te crezi sfânt

    Sfântul Siluan Athonitul zicea: „Două gânduri să nu le primeşti şi să nu le crezi, primul că nu te vei mântui şi al doilea că eşti sfânt”. Să nu te crezi mai bun ca alţii. Lucrarea pe care o faci, prin darul lui Dumnezeu, poate fi mai bună decât a vecinului, dar asta nu înseamnă că tu eşti mai bun ca el, doar lucrarea e mai bună. Darurile date de Dumnezeu nu se iau înapoi, dar oricine se mândreşte cu lucrările sale ajunge să se întunece şi să folosească darul prosteşte, după care ajunge să-şi piardă demnitatea.

    7. Să nu te pui chezaş

    De câte ori m-am pus chezaş pentru cineva, am încurcat oamenii şi am făcut rău. De când mă ţin minte, mă băgam să salvez pe toată lumea. Narcomani, beţivi, femei bătute de bărbat şi aşa mai departe. N-am salvat pe nimeni, numai necazuri, bani furaţi, lucruri dispărute, probleme cu vecinii. Am ajuns la concluzia că dacă vrei să ajuţi pe cineva, ajută cât te ţin curelele, dar fără să implici şi alţi oameni. Asta înseamnă să te pui chezaş pentru cineva, să garantezi că el se va îndrepta, că te reprezintă. Mare greşeală. Odată am citit din Pildele lui Solomon sfatul acesta: „Să nu te pui chezaş”. Noi, când citim Scriptura, înţelegem şi reţinem doar atât cât am experimentat, celelalte cuvinte nici nu le vedem.

    RăspundețiȘtergere
  10. 8. Să nu te răzbuni de două ori

    Răzbunarea este un păcat, dar este omenească. Scriptura spune să nu pedepseşti de două ori pentru aceeaşi greşeală, principiu care a ajuns şi în dreptul roman. Pot înţelege un gest de răzbunare, deşi e mai bine să nu te răzbuni, dar mă înstrăinez de omul care se răzbună de două ori, adică la nesfârşit, pentru o singură greşeală. Când m-am răzbunat o dată, a mai mers cum a mai mers, m-a iertat Dumnezeu, dar când m-am răzbunat a doua oară, s-a întors totul în capul meu şi am ajuns să înţeleg că m-am războit cu mine însumi.

    9. Să nu învingi cu orice preţ

    Oamenii care caută să fie învingători cu orice preţ, în cele din urmă, pierd totul. Prefer să fiu considerat învins uneori pentru a-mi păstra şansa să înving la urmă. Odată un episcop român mi l-a lăudat pe Adrian Năstase (se întâmpla prin 2004): „Vă daţi seama, omul acesta (Adrian Năstase) a avut doar note de zece, niciun nouă! E extraordinar, nu-i aşa?”. Eu i-am răspuns: „Eu nu am încredere în oamenii care au avut numai note de zece”. „De ce?”, m-a întrebat episcopul surprins. „Pentru că ei nu ştiu să piardă, iar omul care nu ştie să piardă te vinde pentru o victorie vremelnică”.

    10. Să nu râzi de ruşinea nimănui

    Când eram mic, am auzit băieţii mai mari râzând de cineva care a fost prins într-un păcat ruşinos. Apoi, de fiecare dată când mă întâlneam cu acel om sau auzeam vorbindu-se de el, îmi venea în minte, fără să vreau, păcatul pe care îl făcuse. Dar nicodată nu am spus cu buzele mele acel păcat şi m-am purtat aşa cu acel om ca şi cum nu aş şti nimic. Nici acum, când el a murit, nu pot spune ce am auzit, pentru că nu vreau să-i răscolesc ruşinea.

    Savatie Baștovoi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, sinteti un om bun, din nastere, nu invatat de popi, oamenii buni invata si din sfaturi, dar cred ca trebuie sa te nasti cu o bunatate, poate venita din experienta altor vieti. Nu inteleg de ce BOR insista contra reincarnarii, Dumnezeu a facut lumea pentru toti, nu alege doar pe cei buni, nu ne acorda o singura sansa, de altfel, daca nu ar exista raul(asa zisul Satan), nu am sti ce e binele.
      MD

      Ștergere
    2. Frumoase postari,din care avem ce invata!Multumiri din suflet. Maria H

      Ștergere
  11. Valaam – Insula Mântuirii” –

    . Filmul relatează despre cei care din dragoste pentru Dumnezeu, mai presus de orice, au ,,murit” pentru lume și s-au născut din nou prin botezul călugăriei, ca oameni dăruiți trup și suflet lui Dumnezeu.
    Iar protagoniștii principali ai filmului sunt părintele Manuil, în vârstă de 36 de ani, care în urmă cu câteva luni se numea Maxim, și mama sa, pentru care decizia fiului de a deveni călugăr a reprezentat o adevărată încercare…

    https://www.youtube.com/watch?v=k0gfHNv8x8Y


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  12. Viața Sfântului Ioan de Kronstadt (Ecce Homo) - Partea I, PATRIA

    https://www.youtube.com/watch?v=gJYe7rnRP5k


    Ecce Homo – Sfântul Ioan de Kronstadt. Partea a doua. Film rusesc subtitrat.
    Ce pot avea în comun Rusia, America și Sfântul Ioan de Kronstadt? Puteți afla, vizionând acest film.

    https://www.youtube.com/watch?v=dkmW5XkNmOs

    RăspundețiȘtergere
  13. Interviu cu un pustnic care traieste in munti, singur cu Dumnezeu - Totul e vis, politica e o iluzie :

    https://www.youtube.com/watch?v=xE6_vvbEyKo

    RăspundețiȘtergere
  14. Omul Ceresc la Tv interviu - Cel mai puternic predicator de pe planetă :

    https://www.youtube.com/watch?v=ETo7OqtCrfw

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haaaideeti,mai ramane sa ne invitati la adunare!!!
      Cu cata"modestie" isi spune omul ceresc!

      Ștergere
  15. Miscarea polilor si incalzirea globala a inceput demult si nu mai pot fi oprite,de aici cutremure,micari tectonice,migratii, razboaie pentru alimente si apa concomitent cu inundarea oceanice unor mari suprafete joase din nordul vestul Europei,SUA,in toata lumea dar si la noi,tari si continente vor avea hari noi si multe drame vor fi in lume,zilele de pe urma.Lumea nu va mai fi cum a fost mii de ani,atentie cei cu case in zonele joase,la noi zona Siretului,Galati Braila si nord-estul Munteniei,Bobrodea si Delta,asta e cernerea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nicolae Steinhardt – Arheologia regăsirii



    Un film documentar realizat de TVR Cultural despre Nicolae Steinhardt (29 iulie 1912 – 30 martie 1989), scriitor, publicist, critic literar şi jurist român, originar din Pantelimon, judeţul Ilfov.

    De origine evreiască, s-a convertit la religia creştină ortodoxă în închisoarea de la Jilava, îşi va lua numele de fratele Nicolae, şi se va călugări după punerea sa în libertate. Este autorul unei opere unice în literatura română, Jurnalul fericirii. A fost doctor în drept constituţional.

    http://cinemaromanesc.blogspot.ro/2010/08/nicolae-steinhardt-arheologia-regasirii.html

    RăspundețiȘtergere
  17. pt anonim 11 ianuarie 2017 22.01--ff frumos despre ce a scris Savatie Bastovoi--sunt exemple pline de adevar si bine de urmat-cat priveste despre schimbarea polilor--a inceput de demult-marea problema a omenirii vor fi resursele de apa--ASA MI-A ZIS DUHOVNICUL MEU CAND TRAIA--SI ZICEA ASA--SA A FACETI CASE PE PAMANT, SA CRESTETI ANIMALE SI SA VA FACETI FANTANI--IATA CA S-A IMPLINIT CE-A SPUS --OAMENII ISI FAC CASE PE LA TARA--AU GRADINI ANIMALE SI PUTURI CU APA--ETC--SA AVEM SANATATE SI PACE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca vine criza, ne mutam la tara, avem rezerve de hrana si apa, ce trebuie sa facem daca vin orasenii flaminzi peste noi? Sa ne procuram si arme, ca unii americani care se pregatesc in caz de anarhie economica si sociala?
      MD

      Ștergere
  18. ANONIM 12 IANUARIE 2017 09.40-SA STII CA NU SE MOARE E FOAME ACA SUNTEM CUMPATATI!--PROBLEMA ESTE CA ORASENII SUNT OBISNUITI CU O VIATA LEJERA--LA TARA OAMENII SUNT DE OMENIE SI E IMPOSIBIL IN CRIZA SA NU-SI IMPARTA BUNURILE CU SEMENII--USCATURI MAI SUNT SI LA EI CA SI LA ORASENI---NU TE TEME--CAND VINE ANARHIA NU VEI FI NUMAI TU LOVIT--MANCAM MAI PUTIN ,FACEM ECONOMIE--NUUUU PACE TIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mergeti in Covasna,aici ungurii nu-ti dau o bucatica de paine fara bani. Maria H

      Ștergere
    2. Pai da, ca in Bucuresti o sa iti umple sacosele cu paine gratis .

      Ștergere
    3. la metrou si tot primesti...
      Neluta

      Ștergere
  19. Capitalismul i-a-mbogatit pe unii si i-a saracit pe altii, nu mai e omenie, e ura dintre bogati si saraci, iar la saraci nici saracii nu se mai uita.
    MM

    RăspundețiȘtergere
  20. Da dar la noi inca nu a ajuns capitalismul,numai comunistii vopsiti s-au inbogatit nu prin munca de generatii ca la capitalisti ci prin jaful banului=energiei poporului in citiva ani ca Ghita PSD-istul,care acum vrea sa scape cu banii furati facind pe LUPUL MORALIST.

    RăspundețiȘtergere
  21. MD,de vina este doar permisiunea noastra de a uita CINE SUNTEM,pentru a ajunge in aceasta stare de separare.
    Asta am si venit sa experimentam aici,numai ca am uitat de aceasta provocare si ne-am identificat cu SEPARAREA DE DIVINITATE.Dar cu toata suferinta noastra de aici undeva in interiorul nostru a ramas sentimentul ca exista O FORTA SUPERIOARA care ne iubeste si ne protejeaza.Cum intunecatii au vazut ca nu pot sa ne sterga acest sentiment din Sinele nostru Divin ne-au programat sa credem ca aceasta Forta pe care o numim Dumnezeu este undeva acolo sus in ceruri la care nu putem ajunge decat prin umilinta si suferinta.Total fals,deoarece de aceste frecvente au ei nevoie pentru hrana lor,nu noi findca noi suntem Lumina Creatorului nostru care se afla in interiorul nostru.Cand descoperi Divinitate din tine, stii ca si ceilalti sunt tot aspecte ale Divinitatii, ca atare numai poti jicni aspectele Divinitatii doar pentru ca ei nu stiu Cine Sunt.NOI SUNTEM DIVINITATEA.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  22. PENTRU MARIA HANDIC--STIU SI EU CA UNGURII SUNT MAI REZERVATI --NU PREA IMPART CU ALTII --EU VORBESC DE ROMANI --SI CAND O FI STRAMTOAREA CEA MARE ATUNCI NU TE LASA INIMA SA NU IMPARTI O BUCATICA SI CU CEI CARE TE PRIVESC--OAMENI SUNTEM--NUUU?

    RăspundețiȘtergere