luni, 23 ianuarie 2017

O NOUĂ REVOLUTIE ! ROMÂNIA , NU VA TRECE PRIN CHINURI ! MARI PROTESTE ÎNSPRE SUD !



                   

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                         
                                   

                               23 Ianuarie 2017,ora 6,43 !

                                     Dragii mei,

Astăzi dimineata trează fiind, vad dragilor,vad cu ochii închisi, strazi imense înspre Sud, pe care nu aveai unde sa arunci un ac.
De ce? Pentru că erau extrem de aglomerate cu oameni nemultumiti ,iesiti în strada ca sa-si strige nemultumirile.
Image result for miting romania
Dragii mei, aud ,dar vad si scris  intr-un link pe Blogul DUMNEZEU EXISTA - MARTURII,asa :

             " O nouă Revolutie !"

După care, un alt glas graieste cu fermitate asa :

                " România îi ocroteste, si-i va ocroti ! 
                România, nu va trece prin chinuri !"

Dragii mei, chiar daca vom trece prin situatii triste si neplacute,acestea trebuie sa aiba loc,pentru ca asa sunt oranduite de SUS. 
Însă, trebuie sa credem si sa nadajduim ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, ocroteste si va ocroti ROMÂNIA.
Cei care-si vor păstra CREDINTA, cei care - si vor iubi Aproapele, cei care iubesc BISERICA LUI HRISTOS,nu au cum sa rataceasca CALEA, catre mantuirea sufletului.
Sa nu uitam dragilor,si de acest articol:
              

ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!! ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!

https://plus.google.com/.../aHGfYmB7BXf

Translate this page
Sep 13, 2016 - ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!! ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!

Dragilor,oricate necazuri am avea,oricat am avea de suferit,trupeste sau sufleteste,sa nu uitam că,traim în ROMÂNIA  DUHULUI SFANT ,iar BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,ocroteste ROMANIA,ocroteste Poporul roman,si care Popor ,este numit de Sus: POPORUL care sfinteste.
Iata:

ROMÂNIA ! POPORUL CARE SFINŢEŞTE ! ROMÂNIA ! POPORUL ...

https://plus.google.com/.../posts/NCPJ2zbfbv...

Translate this page
Jan 5, 2017 - ROMÂNIA ! POPORUL CARE SFINŢEŞTE ! ROMÂNIA ! POPORUL CARE SFINŢEŞTE !
                                                               Cu dragoste,Maria.              

51 de comentarii:

  1. Traiasca revolutie Ramana Sper sa alegeri ceva bun de data asta Eu sint departe o sa ma rog pentru voi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua.Nu este o revoluție,este pedeapsa lui Dumnezeu.Si in Biblie,scrie ca suntem o tara sfântă,de sute de ani multi profeți au scris ca vom fi o tara sfântă,dar in zadar vorbește tot globul de noi,ca nu ne întoarcem la credinta,il slujim pe cel rău.Dar incepind cu anul acesta Dumnezeu face curățenie pe pământ,începând cu noi,toți vom fi pedepsiți după faptele noastre,ca nu ne iubim ca frații,cum ne iubește El.Vor dispărea grăbirile si va fi o singura religie pe pământ.Nu va dura mult si doamna Maria,nu o sa mai scrie despre dezastre,va scrie despre Divinitate.Maria de Sus,Maica Domnului se va intinli cu Maria de Jos,sa pregătească calea lui ISUS HRISTOS.Nu este un an ușor,este anul iubiri lui Dumnezeu,cine nu se întoarce la credinta,are numai suferință.Începe sa dispară minciuna si toate relele de pe pământ.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  2. D-na Maria, aceasta revolutie care este iminenta este profetita de multi oameni si ea este directionata impotriva comunistilor si/sau hotilor.

    De exemplu, D-ul Ioan Istrate scrie in cartea "Romania in lume si timp" ca Guvernul va merge la Belu, posibil ca sa dea acea ordonanta in care va fi "legal" ca oamenii sa fure pana in 200 000 lei si asta va duce la linsarea membrilor guvernului.
    Am fost sceptic cu aceasta profetie dar acum vad ca sunt indeplinite toate conditiile de a se indeplini.

    Dumneavoastra sunteti in tabara adversa (RTV, A3) si o sa fie o mare problema sa interpretati viziunile ce va vin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 24 ian 00:55 D-na Maria este de partea dreptății și știe cum să înterpreteze previziunile.Tu ești în tabăra adversă și nu îți convine,așa că mergi la B1 tv și spune acolo părerea ta.

      Ștergere
  3. Pai cum , revolutie acum cu noul guvern , cel mult asteptat , dupa ce au plecat ,,incompetentii ''?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au plecat incompetenti si tradatorii de tara si neam care s-au instalat la guvernul meu calcand peste cadavre. Fi tu sorosistule pe pace ca se va descoperi crima de la colectiv. Piromanul a mai incercat o tentativa de guvernul meu dar nu i-a mers la jigodie.

      Ștergere
  4. Iohannis e suparat pe tara ca vacarul pe sat,ar fi dorit ca la Sibiu care i-au votat si consiliul Local unei minoritati sub 1 la suta,vrea putere toatala, ca dictator,gindire de nazist dar care nu e prea destept,care i-ar permite abuzuri ca la Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate sint generate de un baron neamt orgolios si prost,el vrea referendum pe teme care sint interzise prin constitutie.

    RăspundețiȘtergere
  6. UNIRE ÎN CUGET ȘI ÎN SIMȚIRI! Dragii mei această frază mai actuală ca acum nu a fost niciodată. Nu mai fiți dezbinați din cauza partidelor politice,nu vă mai lăsați manipulați atît de ușor.Se pregătește un miting mare dacă se va face să mergem și să cerem scoaterea din țară a ocultei soros dacă parlamentarii nu o fac de bună voie așa cum au făcut ungurii și americanii s-o facem și noi.Îl trag la răspundere pt subminarea economiilor statelor unde sa instalat el și asociațiile lui. Asta ar trebui să cerem toți uniți nu dezbinați și plini de ură.Iohanis este sluga ocultei și el trebuie să plece de la cîrma tării,penalii din partide au dus țara in derivă,dar Iohanis o duce în fundul prăpastiei.Aici ar trebui să fie lupta noastră pe moment ăsta e pericolul cel mare.Apoi să cerem curățarea partidelor indiferent de culoarea politică de hoți și trădători, nu contează cine cade cei ce nu au fost cinstiți să se ducă la pușcărie.Nu noi le-am cerut să fure sau să facă afaceri dubioase în folosul personal. Să ne cerem dreptul la o viață decentă nu cum au făcut ei după cum le-a dictat UE. Prețuri aliniate la occident iar salariile și pensiile la nivelul lumii a treia. Suntem o Africă în mijlocul Europei datorită ocultei și UE FMI.Suntem luați de proști că nu ne-am cerut drepturile și am lasat să fim distruși datorită comodității noastre.Măcar acum în ceasul de pe urmă să ne unim și noi in ,,lupta,, pt o viață mai bună.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde salarii,daca nu sintem competitivi? Productivitatea nu creste peste noapte,ce producem noi bun si ieftin? Traim din imprumut,daca ne taie oculta ratia,murim de foame si frig,asa ca,ciocu mic.mimi

      Ștergere
    2. Producem DACIA.lozinca noastră este: o facem ca şi cum ar fi maşina noastră.daca ați trăi şi voi în ROMÂNIA ca şi cum ar fi a voastră eram departe amu....DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ROMÂNIA.

      Ștergere
    3. An.10.49 suntem o tara bogata pe care ne-o fura straini cu ajutorul tradatorului hitlerist care face lege ca austriacul sa poata taia padurile Romaniei,ca multinationalele sa duca profitul afara fara sa plateasca impozite statului roman, ca resursele sa fie instrainate,ca firmele romanesti sa fie desfiintate,ca patroni media sa fie la cheremul lor altfel covesi si sri le fac procese false si infunda puscaria. Satana de soros a pus mana pe Rosia Montana. Acum le este frica la aceste lichele si tradatori de tara ca psd va schimba legislatia? De aceia hitleristul incta lumea la revolte impotriva psd
      Rusine sa-ti fie iohanis om rau si memernic!!!

      Ștergere
    4. Dragnea este dusmanul Romaniei ,a vandut tara la rusi si la jidani ,numai sa fie el la putere!
      Oricum doamna Maria ,nu transmite corect mesajele ,deoarece are simpatie politica cu PSD-ul, asa ca ....

      Ștergere
    5. Mimi esti o securistă împuțită și faci jocurile ocultei pe acest blog așa că nu avem nevoie de tine aici.Hai marș javră.

      Ștergere
    6. Anonim 24 ian 09:27 despre care Unire vorbeși tu și cine să facă dreptate cu cine să te unești să-ți aperi drepturile,cu proștii? O parte din iei au ieșit în stradă sa-l susțină pe Iohannis și o parte s-au călcat în picioare la Iași pentru o plăcintă dată moca.Au uitat să se prindă în horă de ZIUA UNIRII că burta era mai importantă pentru ei,cred că acum Cuza se rasucește în mormînt.Cu asemenea specimene de oameni nu poți să faci unire și nici să militezi pentru drepturile tale că ești călcat în picioare repede.DS

      Ștergere
    7. 19.19,daca taie oculta imprumutul,nu mai vezi pensie,ti-am zis, ciocu mic,dar nu asculti.mimisor

      Ștergere
    8. Mimi ești atît de cretină încît nu poți să înțelegi că noi nu avem nevoie de banii lor murdari.Romania are suficienți bani de salarii,pensii și alte chetuieli,dar niște nemernici îi scot din țară și apoi ne forțează pe noi să luăm împrumut de la FMI.Noi nu avem nevoie de așa ceva,așa că să se ducă de unde au venit și să vă i-a și pe voi cu ei,trădătorilor.

      Ștergere
  7. Aveți dreptate D-na.Maria,daca sunt acestea orânduite de sus Domnul si Măicuța Sfânta ne vor ocroti,dar cu credință și cu rugăciunea noastră multe putem schimba in bine.LS

    RăspundețiȘtergere
  8. Si cand va veni un conducator care va tine cu romanii? Cat mai trebuie sa asteptam? Cat ne vor mai vinde astia? Cand vor fi sustinute si firmele romanesti si nu doar cele straine? Cat mai trebuie sa induram?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se termina cu toata aceasta stare de "sluga la darloaga".

      Ștergere
    2. Anonim 24 ian 09:58 raspunsul la toate întrebările tale este NICIODATĂ.Stiu că te dezamăgesc,dar planul lor de GENOCID a fost făcut pentru TOTDEAUNA nu doar pentru o generație. DS

      Ștergere
    3. Știți cînd va veni un alt conducător,cînd se vor trezii toți românii din prostie și îl vor alunga pe acest șnapan.

      Ștergere
    4. Neamtu l-a intrecut si pe Basescu.Maria H

      Ștergere
  9. https://www.youtube.com/watch?v=OshsmDHWnTk

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.youtube.com/watch?v=e0-iUrRN8R8
    https://www.youtube.com/watch?v=OEtJacCqYQs
    https://www.youtube.com/watch?v=GpBOoPrlDsM

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca Psd continua cu aberatiile oamenii nu vor nai fi pasivi. Toti am adunat multa furie.Dragnea e nebun se joaca cu focul.Aia putini care au votat au fost la vot pentru ca au crezut minciunile lor.Dar romanul nu e prost.Acum explodeaza mamaliga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nebuni sunteti voi sorosisti cu ongurile voastre care faceti razmerite in tara si nu lasati guvernul ales in mod democratic sa lucreze. Dece n-ati iesit voi toti la vot sa votati pnlsi pesorosisti?Sunteti o adunatura de oameni fara suflet care va tradati tara pentru banii lui soros. Sa va fie rusine si Dumnezeu sa va dea dupa sufletul vostru!

      Ștergere
    2. Santeti profund dezinformat!Asteptati si va veti lamuri singuri.Maria H

      Ștergere
  12. Daca Psd continua cu aberatiile oamenii nu vor nai fi pasivi. Toti am adunat multa furie.Dragnea e nebun se joaca cu focul.Aia putini care au votat au fost la vot pentru ca au crezut minciunile lor.Dar romanul nu e prost.Acum explodeaza mamaliga.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru cei care îl critică pe trădătorul neamț,
    Oamenii cred minciunile lui Iordache și alți ca ei.
    Ați votat pentru șmecheri.
    http://adevarul.ro/news/politica/jurnalistul-liviu-avram-despre-cele-doua-ordonante-urgenta-scos-lumea-strada--8_5886eba05ab6550cb8bee195/index.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Și ca să fim puțini mai veseli fiind o zi de sărbătoare ..

    http://www.academiacatavencu.info/actualitate/ziua-in-care-iohannis-i-a-amutit-pe-toti-40766

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mușchi ai minte ce-ți mai trebuie.Ești mai prost decît prevede legea,cine citeșe Cațavencu nu poate să fie altfel.Realitatea, B1 TV și Cațavencu sunt ghenele de gunoi ale României unde puterea își etalează mușchii și aburesc proștii ca tine.

      Ștergere
    2. Respect opinia fiecaruia dar,dar nu-mi plac oamenii cu ochelari de cai. Maria H

      Ștergere
  15. Ac.catavencu este o facatura pnl,sorosista-iohanista.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dragnea a gresit cind a propus pe Sevil,Iohannis a gresit cind iesit intre manifestanti nu a incercat sai linisteasca.Iar Romanii gresesc de 27 de ani alegind oameni care nu meritau,inclusiv pe Iohannis.Asta e marea problema oamenii alesi.Dupa mine Romanii cei mai activi, plecati trebue sa se organizeze si sa aleaga romani NOI, oameni de valoare pe care sa-i impuna singuri,care sa nu treaca prin partidele actuale compromise.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragnea este adevaratul dusman al tarii ,vrea sa puna mana pe tara !Revolutia va fi impotriva guvernului si a parlamentului ca PSD este la putere ! Sa scapam odata de acesti infractori bolsevici tradatori de neam si putrezi de bogati !

      Ștergere
    2. Anonim 24 ianuarie 2017, 18:08, nu a gresit deloc Dragnea. Sevil este cetatean roman. Termina cu sovinismul.

      Ștergere
    3. Anonim 24 ian 18:09 O parte din cei care au plecat afară și-au schimbat mentalitatea și acum gîndesc ca Iohannis așa că nu-ți pune speranța în ei,că am văzut cum a votat diaspora.Ei ne-au pricopsit cu el și acum nu mai scăpăm.DS

      Ștergere
    4. Anonim24 ianuarie 2017, 20:20 - cei de afara nu si-au schimbat mentalitatea, ci doar nu si-au pierdut memoria. Stiu bine ce-au facut Iliescu si ai lui dupa 22 decembrie '89. Si nu uita !!! Ati uitat ce "primire" i-au facut romanii in Canada, lui Iliescu ( cind era presedinte in perioada 2000-2004 ) ???
      Poate unii ne-am schimbat putin dar nu uita niciunul niciodata cine sint cei care au singe pe mina ( de dupa 22 dec. - lovitura de stat si mineriade ).
      Vad ca nici voi nu va vindecati de neocomunism. Pentru asta, nimeni nu va avea mila de voi cind va veni clipa sa cadeti. Traiti in mizeria voastra, de care nu vreti sa scapati !!!
      De ce nu vine Dracnea in Canada sa-i organizam noi o buna "primire" ??? :)))))

      Ștergere
    5. Așa cum voi nu aveți nevoie de România,nici Dragnea nu are nevoie de Canada.Rămîneți acolo și trăiți liniștiți că nu vă afectează pe voi cum trăim noi aici.Fiecare sa-și vadă de locul unde trăiește și muncește,nu avem nevoie de privitori de pe margine și nici de părerologi.Nu mai criticați țara de la mii de Km distanță,concentrați-vă la viața voastră.DS

      Ștergere
    6. Santeti profund dezinformat!Asteptati si va veti lamuri singuri.Maria H

      Ștergere
  17. Si stalin era cetatean rus, dar tu anonim 19 : 57 am indoieli ca esti roman.
    Dar n-ai grija daca apartii altui stat; va voi trece prin foc si para inainte de a va desfiinta daca asa e si daca nu intelegeti cu cine va confruntati.
    Daca ma insel, ghinion ...

    RăspundețiȘtergere
  18. Iohanis ar trebui demis fie si numai ca vrea sa mentina ca Basescu nesepararea puterilor in stat si se amesteca in atributiile parlamentului si guvernului abia ales in sarcina carora se afla gratierea si amnistia.Iar daca ar fi neamt veritabil si-ar da casele si chiriile statului de la care a furat casele ca viata copiilor traficati nu -i mai poate intoarce.

    RăspundețiȘtergere
  19. Istoria ne invata ca dupa Raichstag-1933 urmeaza noaptea cutitelor lungi-1936,ca tot ne conduce un neamt.

    RăspundețiȘtergere
  20. Da neamtul umbla cu trucuri verificate si comandate.altfel cum putea el din adormitul in turnul de files,care nu venea la manifestatiile nationale oficale, sa iese la o manifestatie neautorizata .Cel putin suspect.Mare atentie,la sforile ce-l mina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La demonstratia de astazi,ce cautau multi ministrii din guvernul tehnocrat,nu va intrebati?

      Ștergere
  21. Anonim 28ian23:48 se știe că sforile sunt trase de Serviciile Secrete, care conduc Justiția,DNA-ul și Președenția.Noi nu suntem o țară liberă și alegerile au fost făcute degeaba,că nu se respectă votul.DS

    RăspundețiȘtergere
  22. Ar trebui suspendat Io-ha-ha-nis,sint deja atitea motive.

    RăspundețiȘtergere
  23. mai du te mai cu prostiile tale,suntem rai si gata.nu ne mai suporta nici o tara

    RăspundețiȘtergere