joi, 12 ianuarie 2017

SEBASTIAN GHIŢĂ ŞI DOSARELE NEDEZVĂLUITE , NEDEZBATUTE !



DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...
                                   

                                    12 Ianuarie 2017,ora 17,45 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta după amiază, în timp ce scriam aici pe BLOG, aud dragilor un glas care ,ne dezvaluie ceva ce este pe ordinea de zi,acum în România.

Ce conţin cele şapte casete cu Sebastian Ghiţă care au dus la ...


www.zf.ro/.../ce-contin-cele-sapte-casete-cu-sebastian-...

Translate this page
Suspendarea lui Florian Coldea vine după dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă ce au .... familia luiVictor Ponta a fost chemată la DNA, le-au făcut percheziţii, le-au confiscat ... Dan Andronicde la Evenimentul Zilei poate să vă confime că ne-am ...

Iata ce spunea glasul:

                "Şi-mi vor DOSARELE ,care le-a găsit Sebastian Ghiţă nedezvăluite,nedezbătute!"

Dragii mei, stim cu totii ce se intampla astazi cu dezvaluirile lui SEBASTIAN  GHIŢĂ,Patronul televiziunii RTV !
Probabil că pe undeva,la un moment dat,se vor face presiuni asupra DOSARELOR care urmeaza a fi scoase de la naftalina.
Vom vedea! Noi ne enervam degeaba, iar ceea ce ni se arată, doar la acest nivel rămâne,de arăta;după care, totul se stinge ca un foc de paie.
Asadar ,sa asteptam ,pentru a vedea daca se vor lua masuri si la nivel înalt.
                                       Cu dragoste,Maria.
                                  



                                       

207 comentarii:

  1. Ce se va face cu cei inchisi pe nedrept cu dosare " facute"??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor cere dupa despagubiri la CEDO . A se vedea cazul Remes !

      Ștergere
    2. Si bineînțeles că despăgubirile de la CEDO le plătim noi.Pînă nu se va da legea pentru răspunderea magistraților,românii vor continua să plătescă prejudiciul incompetenților din Justiție.Constituția are nevoie de o revizuire temeinică.DS

      Ștergere
  2. Prieteni dragi,
    Ne vedem in aceasta seară, pe ANTENA STARS- AGENŢIA VIP.
    Nu uitati ca , Emisunea incepe la ora 22 !
    Va astept cu mare drag!
    Cu dragoste,Maria Ghiorghiu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CE RAU IMI PARE CA EU NU MAI VAD ROMANII AICI IN AUSTRIA :::: ABIA ASTEPT SA MA NTORC ACASA : NUMAI BINE MARIA SI DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  3. Decizie Helving si Iohannis,COldea anchetat de SRI.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa cum am mai scris,urmeaza sa scapam de gunoaiele tarii de la conducere,se va face curatenie in interior,deja au inceput schimbarile Florian Coldea a fost suspendat din functie,lupta adevarata de abia acum incepe,vor urma dezvaluiri si acum urmeaza si Kovesi nu scapa nici ea,si ea joaca de partea raului ,cand toti credeau ca ea este o femeie cinstita si corecta.Dar nu este adevarat aparentele inseala in privinta ei,si imi ve-ti da dreptate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12 ian 21:48 care e problema ta cu banii lui Ghiță,nu suporți să vezi adevărul? Eu am spus cu mult timp în urmă că veți afla lucruri cutremurătoare și veți vedea imagini în premieră de necontestat.Niște anonimi de pe aici îmi cereau dovezi și le-am spus să aibe răbdare că dovezile există și sunt acolo unde trebuie.Pentru persoana care o apară cu așa înverșunare pe Koveși,am o întrebare.Ai fost cumva și tu cu ea în Bali sau tu cărai diplomatul lui Coldrea plin cu bani?V-am spus că o să iasă la iveală multe informații despre alte persoane,dar și alte destinații exotice pe unde s-au perindat unii,care ne hotărau soarta.Vizionare plăcută tuturor.DS

      Ștergere
    2. Aoleu. Dna Iona spune-mi te rog ce meserie ai

      Ștergere
    3. Nu se va afla nimic,toti sint marionete, lupta anticoruptie a fost impusa din afara, pentru ca cei ce controleaza tarile nu vor ca banii sa fie furati, nici dati la popor, banii trebuiti folositi cum vor ei, pentru ei

      Ștergere
    4. DS cum adica ce treaba are cu banii lui Ghita? Adica nu conteaza cum i-a facut, furand din banii tarii?

      Ștergere
    5. Ghiță este un privat și ca să ajungă la banii statului, cineva i-a permis să încheie contracte din care să aibe toți de cîștigat.De ceea trebuie să fie verificați și anchetați toți care au contribuit la aceste fapte,inclusiv Ghiță.Dar pînă una alta,nu-l găsesc atît de vinovat pe Ghiță și mai degrabă pe cei din structurile statului,care au încălcat legea.De la Ghiță,dar și de la alte persoane trebuie să se adune toate probele și dovezile și abia apoi se va putea trage o concluzie.Sper ca adevărul să iasă la iveală.DS

      Ștergere
    6. Iona,intr-o alta postare ai spus ca securitatea va fi implicata in atentatele Isis care vor fi in tara si va ordona inchiderea granitelor.Cand vom scapa atunci de ei? Dupa cutremur?

      Ștergere
    7. Iona,intr-o alta postare ai spus ca securitatea va fi implicata in atentatele Isis care vor fi in tara si va ordona inchiderea granitelor.Cand vom scapa atunci de ei? Dupa cutremur?

      Ștergere
    8. Eu cred ca soros a angajat aici postaci pentru dezinformare ca prea sar in sus cand le spui si te trimit la psihiatrie...metoda securisto - comunista.

      Ștergere
    9. Iona, eu vreau sasul iohanis sa plateasca pentru comertul cu copiii Romaniei...cand ???

      Ștergere
    10. Eu una nu mai permit ca Yohannis sa fie la carma tarii deja m-a enervat,are zilele numarate va urma si el pe lista.O sa vedeti ce agitatie va fii de acum incolo. Iar securitatea asta este criminala se va autodistruge chiar sediul SRI VA SARI IN AER,la fel ca si teroristii ISIS.

      Ștergere
    11. E adevarat ce spun,dar m-a luat putin valul.Când vad atâta indiferența din partea lui..Nu stiu ce sa mai zic.Oricum are zilele numărate pe acel post.

      Ștergere
    12. De unde stii, Iona? Spune-ne sursa!

      Ștergere
    13. Anonim 15.52 dar tu nu sari in sus si faci „sorosist” pe oricine nu e de acord cu tine? A ta ce metoda e? Kgb-isto- comunista? Mai lasa-ne frate cu Soros al tau ca esti plictisitor!!! Ala mai are putin si se transforma in tarana la 86 de ani.

      Ștergere
    14. Iona, daca te-a enervat Iohannis o sa-l dai tu jos? Are zilele numarate? Pai cum ca are imunitate si pana nu-si termina mandatul nu va fi clintit de acolo. Ce inseamna ca are zilele numarate? O luna, doua, un an?

      Ștergere
    15. pfffffffffffffffff .......are IONA nervi , si-l da pe Iohannis jos :)))))))))))))))))))))))))))))

      Ștergere
    16. Câteva luni mai are.Nu stiu daca apuca vara.

      Ștergere
  5. RUGACIUNEA PARINTELUI GHERONTIE PUIU – PENTRU ORICE DORINTA

    „Într-o noapte, pe când dormeam”, povesteşte părintele Gherontie, stareţul mânăstirii Caraiman – o mânăstire din Buşteni, judeţul Prahova, „m-am trezit cu un bileţel în mână. N-am ştiut niciodată cine l-a scris şi cum a ajuns la mine. Era dintr-o hârtie obişnuită, dar scrisul nu era desluşit; de-abia am putut să-l descifrez, de parcă erau litere chinezeşti. Si după ce l-am desluşit, am găsit în el scrisă o rugăciune. Aceasta:

    „Doamne, întoarce-i la bunătate şi la rugăciune pe toţi vrăjmaşii mei”. AMIN! „

    Şi mai scria acolo că trebuie spusă, cu credinţă, de 30 de ori pe zi, vreme de 40 de zile, şi că îndeplineşte orice dorinţă a celui ce o rosteşte. „

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu e o mare rugaciune,asta nu inseamna ca-ti ierti dusmanii, inseamna ca vrei sa fii lasat in pace, dar nimeni nu-ti-e dusman daca nu i-ai gresit cu ceva.

      Ștergere
    2. Ce prostii vorbesti,nu poti avea dusmani ca ai gresit cu ceva neaparat,dusmanii sunt din invidie si din rautatea ce-o poarta in ei!

      Ștergere
    3. Asa zic si hotii, ma invidiaza nenorocitii astia ca sint destep si bogat

      Ștergere
  6. Povestea impresionantă a părintelui Gherontie Puiu, omul vegheat permanent de Maica Domnului. Ce rugăciune miraculoasă îi învăţa pe credincioşi :


    http://adevarul.ro/locale/ploiesti/povestea-impresionanta-parintelui-gherontie-puiu-omul-vegheat-permanent-maica-domnului-rugaciune-miraculoasa-invata-credinciosi-1_563f5838f5eaafab2c69d819/index.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe agenda urmeaza Laura Codruta Kovesi cat de curand.Asa incepe lupta prin biruirea raului.Nu se poate altfel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iona, de banii praduiti de Sebi Ghita de ce nu spui nimic ??? Esti pe mina cu el ???

      Moarte securistilor praduitori de tara, precum Ghita si Magureanu !!!

      Ștergere
    2. Taci din gura sorosistule ! A-ti picat la fundul apei si dai din maini ca sa faci valuri...rusine tradatori de tara si neam cu hidosul vostru stapan soros. In curand si-o ia si el pe cocoasa... Dumnezeuule te rog ocroteste Romania si descopera-i dusmani si da-le lor plataeritata! Doamme ajuta !

      Ștergere
    3. Iona ,......
      Tu chiar le știi pe toate ? )))))))))

      Ștergere
    4. La carma tarii nu au fost conducatori si leaderi adevarati toti au fost o haita de lupi,stati sa vedeti ce bine va fii cand vor zbura cu totii si vor veni altii iubitori de tara si patrioti,acuma faceti rau ca luati apararea la unii si la altii nu ,dar ve-ti vedea atunci cat ati gresit si voi in atitudinea voastra,Ok,nu este vina voastra ci spalatorii aceia de creieri de pe ecranul TV.O sa ziceti Doamne Ajuta ca am scapat de toti infractorii si interlopii mafioti ai statului roman.Ca numai rau au facut in complicitate cu trupa SOROS.

      Ștergere
    5. De Ghita ce sa spun,sa stea acolo in Bahamas sau unde o fii ca sta bine ,sau eventual sa se ascunda printr-un buncar ca este bine protejat.Ce sa faca aici in tara lui Papura Voda?:))Oricum Tot basma curata va iesi.

      Ștergere
    6. Iona, adica Ghita e „curat"?
      Pai daca stii cine sunt "iubitorii de tara, patriotii", de ce nu ne spui ai noua ca sa nu ne mai certam aiurea pe aici?

      Ștergere
    7. Acum este o luptă puternică a oamenilor rușilor sprijinită de F.S.B. pentru a-i elimina pe oamenii americanilor. Nu vă bucurați vin alte slugi la putere cu alți stăpâni.Au mai fost la putere până în 1989 și după aceea.

      Ștergere
    8. IONA👎👎👎👎👎
      Umbli cu cioara vopsită

      Ștergere
    9. Ce intrebari puneti.De unde sa stiu eu cine sunt aia patrioti?Chiar nu se mai gaseste in tara asta locuri si pentru ei?Se vede ca v-ati pierdut increderea total in guvernanti..Daca apare unul compatriot o sa va anunt daca merita sau nu .

      Ștergere
    10. Iona nu le mai raspunde nu vezi ca sunt provocatori sorosisti ca sa te traga de limba ?

      Ștergere
    11. Hahaha, iar tu ma, cu sorosistii! Esti de-a dreptul hilar... :))

      Ștergere
    12. Iona, din ce spui tu reiese ca simpatizezi PSD-ul.

      Ștergere
    13. numai bolnavi PSD-ISTI pe aici :)))))))
      Voi vedeti totul in roz numai ca iese Dragnea si Ponta si va minte frumos ?

      Ștergere
  8. Sebastian Ghita a fugit cu documente ultra secrete in Rusia, in urma aceastei fugi americanii au intrat in panica ca documente ultra secrete au intrat in posesea rusilor, ieri a venit la Bucuresti intr-o vizita fulger seful CIAului, iar astazi asistam la demisia generalul Coldea care va fi anchetat si arestat la ordinul americanilor. Cine urmeaza ? Codruta Keovesi si DNAul desfiintat. Otilia

    RăspundețiȘtergere
  9. Din lucruri de astea o sa înceapă problemele mari în tara! Ce lucruri Dumnezeule,și se merge înainte cu ele,ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic!

    RăspundețiȘtergere
  10. Spuneam pe 6 Ianuarie.In timp ce aceasta tara va fii curatata de tot gunoiul din interior si cernuta de putregai in acelasi timp si ridicarea Romaniei cum nu a mai fost vreodata in vremuri doar prin ingaduinta divina se va infaptui.Dumnezeu a creat planul,si il pune in joc acum.Fortele raului se vor dezlantui la maxim acum pe plecare,este timpul lor limita zilele le sunt numarate.Incepe schimbarea dar fara care nu se va putea face aceasta trecere fara foc si revolta.De aceea si razboiul care va veni este tot pentru schimbare.RAUL VA FII EXTIRPAT DE LA RADACINA,de aceea se si agita la maxim luptandu-se cu propriile sale puteri.Dar pana la aceasta mare schimbare in bine cu totul tot noi poporul vom avea de suferit.Din cauza lor a celor ce ne-au guvernat,solii diavolului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de Dragnea cand scapam ca mult rau vrea sa faca poporului...? Nu a avut guvernul lui Ponta ,al psd pana in noiembrie 2015 ?! De unde atata circ ,daca vroia sa faca bine oamenilor de ce nu a facut timp de 4 ani ,din 2012 pana in 2015 ? Acum da vina pe Ciolos care a stat numai un an si nu avea ce face !
      Minciuna are picioare scurte iar adevarul iese la suprafata ca uleiul...,mai Dragnea .

      Ștergere
    2. Dar termina-te Anonim12 ianuarie 2017, 22:34. Ce tot dezinformezi lumea pe aici? Ia stai dumneata in banca ta.

      Ștergere
    3. Sa l pupi undeva pe Dragnea. Ești prost sau ești plătit? Ori amândouă variantele? :)))

      Ștergere
    4. Cu ce dezinformeaza, anonim 22.34. Asta e adevarul, a fost guvernul lui Ponta inaintea lui Ciolos, ce ai uitat?Sau nu-ti place adevarul?

      Ștergere
    5. Mihaela Opriș cred că ambele variante sunt valabile.DS

      Ștergere
    6. Bravo !!! Anonim 12 ianuarie 2017, 22:34👍👍👍👍

      mihaela opris 12 ianuarie 2017,
      Sa.l pupi tu pe Dragnea , tot pe lângă dos .
      Pupincuristo !
      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

      Ștergere
    7. Mihaela opris si cu ds vad ca pana acum voi suteti cei care ilpupati pe Dragnea... undeva...,candva ;)
      Cand nu aveti argumente va apucati si jigniti.Bravo

      Ștergere
    8. anonim 22.35 ai dreptate !
      Ponta si cu Dragnea au avut guvern pana acum un an in 2015 si nu au facut nimic,dimpotriva ,oamenii au fost si mai impovarati cu taxe. Sa nu uitam de cei 550 de mil. Usd pe care Ponta i-a facut cadou la Petromidia KazMunai si taxa pe stalp....

      Ștergere
    9. Iona
      Poate dura multi ani, aceasta cernere.
      dar si pt copii nostrii este fb.
      Neluta

      Ștergere
    10. Anonim13 ianuarie 2017, 01:56, Guvernul Ponta cel mai bun Guvern! Insa guvernul Ciolos cel mai prost guvern. Ciolos si cu Boc, doi incompetenti.

      Ștergere
    11. Doamna Maria Ghiorghiu ,chiar nu inteleg de ce cenzurati mesajele de raspuns la asemenea jigniri si tolerati un asemenea limbaj ?!
      Inca o data :
      @mihaela opris si @DS ,vad ca voi il pupati pe condamnatul Dragnea,ca prea mult ii tineti partea fara argumente si ajungeti la jigniri ,ca niste oameni fara frica lui Dumnezeu !
      In ceea ce priveste nivelul intelectual sau al bagajului de cunostinte , parca Dumnezeu va spune sa nu fiti trufasi ca faceti mare pacat si sa va iubiti aproapele! Dar voi ce faceti aici pe blog: il aparati cu orice pret pe condamnatul Dragnea ,fara argumente si aruncati cu jigniri si ura in ceilalti,care nu sunt deacord cu voi.
      Nu puteti sa ascundeti adevarul : PSD a fost la guvernare 4 ani ,Dragnea a fost vice primministru ,iar Ciolos a fost numai un an la guvern !
      De ce nu au dus-o mai bine oamenii incepand din 2012 ,cu PSD la putere si Dragnea viceprimministru?!

      Ștergere
    12. mihaela opris , cred ca tu ai o problema dar nu esti platita.Care varianta ramane ,in cazul tau?

      Ștergere
    13. DS si mihaela , pupati-l voi pe Dragnea undeva, ca ii luati apararea.

      Ștergere
    14. Vad ca v ATI ofticat, nu gluma:) voi jigniti primii. Nu meritai nimic din ce va da noul guvern. Știti ceva? Câinii latră, ursul merge :)

      Ștergere
    15. Si ce te doare pe tine Anonim13 ianuarie 2017, 12:57?

      Ștergere
    16. Anonimilor infecți care mă tot agasați pe mine și pe Mihaela Opriș,dacă nu aveți date din interior stați naibi în banca voastră.Ponta cind a fost la guvernare a dar oamenilor banii înapoi pe care vi i-a luat Boc și economia era in plină ascensiune.Celor de la UE nu le-a convenit că nu am mai luat împrumuturi de la ei să fim slugile lor o viață și atunci au pus la cale cazul Colectiv,ca să-și aducă ei slugile lor.La această crimă cu premeditare, ei au lucrat cu un an înainte și Iohannis știa că o să aibe Guvernul lui,chiar a scăpat porumbelul intr-o zi și a spus: A trebuit să moară oameni,ca să plece acest Guvern.Există date pe înregistrări și prima comandă de napalm a fost făcută in luna februarie apoi sau mai făcut încă două comenzi,la citeva luni distanță și in noaptea de 30-31oct, planul a fost pus în aplicare.Dacă nu ați văzut stenogramele și nu știți despre ce e vorba nu mai bateți cîmpii.Nimeni nu vrea să spună adevărul pentru că toți se au la mînă cu ceva și se șantajeză unii pe alții.DS

      Ștergere
    17. Mihaela , de ce jignesti tu prima si de ce spui precum ca nu este asa ?!
      Nu iti este putina jena ? De ce ii faci prosti pe ceilalti oameni ,daca au alte pareri ?E vorba de cei 7 ani de acasa...

      Ștergere
    18. asa este psd a mai fost la guvernare 4 ani ,care este noutatea ?
      Tot asa o sa fie ,Dragnea o sa se imbogateasca si mai mult.

      Ștergere
    19. Anonim 16.54 ,normal ca sunt ingrijorat,pt. mihaela si ds ,deoarece Dragnea sta prost cu igiena .Pofta buna si tie ;)

      Ștergere
    20. Tu stai prost cu capul Anonim13 ianuarie 2017, 21:47.

      Ștergere
    21. Dragilor fiti crestini si intelegeti ca pana nu disparea puterea ocultei, a caracatitei care a condus lumea la toate nivelele, poate orice guvernsa fie ca nu poate face nimic pentruca nu este lasat. Acum aceasta "caracatita" a inceput sa moara, este deja in coma mai are putin apoi adios !

      Ștergere
    22. DS ai zis ca nu faci parte din partid dar acum ne spui ca ai vazut nu stiu ce stenograme si-i injuri pe cei care nu sunt din interior ca te contrazice. Daca tu esti din interior ce functie ai tu acolo de le stii pe toate?

      Ștergere
    23. DS ti-ai dat in petic cu „Anonimilor infecți”

      Ștergere
    24. Păi cei care mă jignesc pe mine și pe alte persoane de pe aici nu au cum să fie decît niște infecți.Eu nu i-am trimis sa-l pupe în fund pe Iohannis așa cum au procedat ei cu mine. De cîte ori să spun că nu fac parte din niciun partid și nici din anumite servicii,așa cum bat unii cîmpii.Nu mai încercați tot felu de artificii pe aici că nu voi da niciodată sursele de unde cunoasc aceste lucruri mai ales că unele le-am văzut cu ochii mei.Dacă țara nu ar fi condusă din afară multă lume ar ieși să spună tot ce știe.DS

      Ștergere
    25. De unde stiti ca e pe duca caracatita? Cine o rapune?

      Ștergere
    26. mihaela opris13 ianuarie 2017, 16:46................. sper sa-ti dea numai tie Dragnea :))))))) mult si bine
      DS ..... tu esti din partid si pana la urma te inteleg , ciolanul nu se lasa usor , dar nu mai fiti asa de intepati , ca Romania a murit de foame in toti anii acestia si nu cred ca vom trai pe roze cu MUSIU Dragnea .
      si mai lasati jignirile , ca nu sunteti voi mari destepti si restul prostii vostri

      Ștergere
  11. Dar si Klaus Yohannis cu toata trupa nu va scapa,si ei vor sfarsi rau,era intunericului incepe sa scada treptat dar sigur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei nu mai spune !!
      Si ce vor pati ? 😁😁😁

      Ștergere
    2. O sa-i ia naiba cu Sorosul lor cu tot.

      Ștergere
    3. Dacă vei căuta în postările mele mai vechi,încă de atunci am spus despre Kovesi că va fi atît de compromisă încît îi va fi greu să mai iasă în public,iar despre Iohannis am spus să se gîndească de pe acum la demisie pînă nu se va afla și de el ce nu știe lumea.El este complice la multe lucruri murdare.Am spus că odată pornită avalanșa,nimeni nu o mai poate opri.DS

      Ștergere
    4. Dragă Iona.. te-am crezut ALTFEL!!! Păcat

      Ștergere
    5. Iona, spune-ne cine sunt iubitorii de tara daca ii stii, altfel ce spui tu seamana a propaganda. Cum adica Ghita sa stea acolo unde e? El e curat ca lacrima? Ca asa se intelege!

      Ștergere
    6. DS, o fi si Iohannis murdar, e posibil, dar cu partidul tau de penali ce faci, ca sunteti multi implicati in mafie? Astea nu-s partide, sunt organitii mafiote! O fi si Soros implicat, dar nici cu restul nu mi-e rusine! Bande de mafioti!

      Ștergere
    7. Corect , toți o apă și un pământ .
      Si IONA , este PSD ista convinsă .
      Vom trai si vom vedea ce o să facă și șleahta asta de șacali si vampiri .
      ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄👎👎

      Ștergere
    8. Anonim12 ianuarie 2017, 23:11 DS
      Sa dea Domnul!
      dar atunci Cine mai ramane la conducere?
      Neluta

      Ștergere
    9. Anonim13 ianuarie 2017, 01:59Iona, spune-ne cine sunt iubitorii de tara daca ii stii

      Buna intrebare!
      Si
      Neluta

      Ștergere
    10. Nu e Partidul meu și nu fac parte din nicio mafie,vreau doar ca adevărul să iasă la iveală.Cine a greșit să plătească.DS

      Ștergere
    11. Ma,da naivi mai sunteti serios.Eu nu tin cu nici un partid politic nici cu ala nici cu ala,sa fie clar.Poate va mai linistiti si voi un pic in toata nebunia asta ca nici voi nu stiti ce vreti de luati partea la unu si la altu nu.Parca va da cineva cu lingura de mancare la gura asa va purtati.

      Ștergere
    12. Zici ca nu-i adevarat ce pot sa scoata pe gura, parca este cineva cinstit la guvernare/opozitie...
      Si a improsca cu venin/noroi unul altuia, se poate schimba ceva...
      Neluta

      Ștergere
    13. Iona, tu esti cea care face pe profetul aici si ne dai de inteles ca stii mai multe decat noi. Din ce spui tu se intelege asa:
      Ghita = curat, posibil victima sau patriot
      Iohannis +Ciolos = tradatori de tara
      Dragnea +PSD = aici nu e clar, cand le tii partea, cand dai de inteles ca-s la fel ca ceilalti
      Si mai dai de inteles ca Romania va fi salvata de nu stiu ce iubitori de tara, patrioti. Dar nici tu nu stii cine sunt.
      Concluzia: ori sunt presupuneri de ale tale si ai inceput sa crezi si tu in ele ca intr-un mare adevar, ori stii ceva mai mult, ori faci propaganda.
      Bine ar fi sa ne lamuresti si pe noi care e adevarul, de cefaci afirmatii atat de categorice si declami sus si tare ca cei care nu-s de acord cu tabara Mariei vor fi pedepsiti de Dumnezeu. Esti sau nu clarvazatoare? Ca ne-ai ametit de cap cu „previziunile” tale! Daca stii ceva, atunci spune clar, nu la modul general!Si nu ne mai face naivi degeaba!

      Ștergere
    14. Intr-o oarecare masura ai inteles ceva din ce am scris eu,dar asta mi se pare o provocare si nu raspund provocarilor de acest gen.Mi se pare prea mult,si eu in politica nu intru prea mult in amanunte,pentru ca nici nu ma preocupa acest aspect foarte mult,nu inseamna ca daca mi-am spus parerea trebuie sa fie si asa,ramane de vazut daca vor fii asa sau nu cum am spus,nu vreau sa conving pe nimeni sau sa ma creada cineva pana la proba contrarie.Eu doar mi-am spus parerea vizavi de viziunea mea personala.Nu intru in contradictoriu cu nimeni.Apropo la alegerile din 2014 stiam si primisem raspunsul de 3 ori consecutiv ca va iesi castigator Klaus Yohannis la presidentiale,cand altii spuneau ca iese Victor Ponta,am fost singura care am primit informatia corect de la divinitate.Nu am vrut sa scriu pe blog in acel timp din bun simt pentru doamna Maria,si pentru ca altii ar fii venit cu alte pareri contradictorii atacandu-ma.Si nu am facut-o.Doamna Maria sustinea tare ca iese Ponta dar eu stiam adevarul clar.De prea putine ori am gresit in previziuni in mare parte toate se intampla cum le primesc.In fine..

      Ștergere
    15. Bine Iona, am inteles acum, ai clarviziuni sau asa ceva. Dar de ce nu spui mai multe daca stii? Nu faci decat sa ne inciti. Vrem si noi sa intelegem ce se intampla in tara asta ca nu mai stim in cine sa ne incredem. Ne certam si ne injuram unii pe altii pentru niste penali. Macar sa stim si noi daca mai e vreunul nepatat in tara asta! Dar nu dupa parerea sau simpatia ta ci dupa mesaje confirmate de acolo de unde zici tu ca le primesti.

      Ștergere
    16. compromisi pe bune sau lucruri inventate?

      Ștergere
    17. IONA ............. daca tu esti sigura pe tine , scrii aici ce stii . Apoi noi vom vedea daca ai avut dreptate , sau nu .
      nu apari tu dupa 2 ani si spui : pai stai , sa vezi ca de fapt eu stiam , dar n-am spus ca ....etc ...etc .... Asuma-ti ceea ce scrii , mai ales daca stii ca ai viziuni corecte , verificate in decursul timpului ..

      Ștergere
    18. Iona ai fost foarte inspirată cind ai spus că nu intri în politică și că nu te preocupă acest aspect,că atîta îți trebuia.Dacă cumva ai altă părere decît a lor și nu le spui ce vor ei să audă erai și tu acum o securistă împuțită așa cum m-au făcut pe mine.Norocul tău că le-ai spus ca astea sunt niște previziuni ale tale că dacă le spuneai că ai alte surse de unde cunoști aceste lucruri acum erai o turnătoare și o securistă ordinară.Asta au înțeles ei despre mine,dacă le-am oferit aici niște informații,înainte de a fi date pe postul TV.Cred că pentru ei și un jurnalist de investigații sau un avocat,care are acces la un dosar e cel mai mare securist.O sa-l întreb și pe Lazarus sau pe Sabbagh ei ce culoare politică au,dar oare au certificat ORNIS,cum m-a întrebat unul pe mine.După cum observăm unii pe aici suferă de scenarită și își fac tot felul de filme în capul lor, iar atunci cînd nu le iese așa cum vor ei aruncă flăcari pe nas. Am vazut că cineva te întreba și unde lucrezi,nu ți s-a părut deplasat? Conta profesia ta sau ce previziuni faci? Pe D-na Maria au făcut-o albie de porci că tine cu PSD-ul, pe mine nu mai zic.Așa că cine te mai întreabă ce se va mai întîmpla în viitor din punct de vedere politic trimite-i la vrăjitoare,că așa poate sunt mulțumiți.Toate cele bune.DS

      Ștergere
    19. Ok.DS,iti multumesc din suflet pentru comentariul tau.Te apreciez foarte mult.Ai dreptate eu am simtit ceva in neregula cu ceva comentarii de pe aici si anume ca sunt persoane infiltrate si puse special sa comenteze ca sa ameteasca pe oameni.Am vazut cum sunt atacati toti cei care au o simpatie pentru PSD,oare asa ceva este in regula?Eu cred ca NU.Sunt cativa securisti pe aici 2 sau 3 care comenteaza la nivel politic si chiar asa de nu le convine de o persoana ii zboara de aici.Chiar am vrut sa spun dar m-am abtinut ca sa nu fiu facuta de comanda.Oricum secretul ramane intre noi doua.Ce zici?

      Ștergere
    20. Blogul acesta este pus sub monitorizare.In spate este presedintia.Am vrut sa amintesc si acest aspect.

      Ștergere
    21. Da, cum sa nu si Ciolos a scris odata pe blog !

      Ștergere
    22. Sigur nu e DIICOT in spate ? Ia mai gandeste-te !

      Ștergere
    23. Anonim16 ianuarie 2017, 12:17,raspunsul este la tine.Sigur de ce nu?

      Ștergere
    24. Iona mi-a plăcut glumița ta de final,că secretul rămîne intre noi,adică îl va citi toată lumea.Oricum noi nu avem secrete, eu la fel ca și tine ce am știut și ce am avut de spus,am scris aici,dar din păcate nu poți mulțumii pe toată lumea.DS

      Ștergere
  12. Florian Coldea, suspendat din funcție. Atribuțiile sale de la SRI, preluate de Eduard Hellvig :

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/01/sebastian-ghita-si-dosarele-nedezbatute.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
  13. Cum? Si in politica isi baga coada duhul prea sfant! Val.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ce ai tu cu coada mai val?

      Ștergere
    2. DA Val, toti sunt pe val .

      Ștergere
    3. Sorosistule iti arde de ironi?in curand urmati si voi...vom vedea si auzi ce a facut mamona de soros in Romania cu atata amar de onguri si cu "tinerii frumosi si liberi" ?

      Ștergere
    4. Mai ales în politica )))))
      Val , tu nu ai înțeles încă???.... pentru unii de aici Dumnezeu este PSD ist
      👎👎👎👎👎👎👎👎

      Ștergere
    5. Măi ăsta cu soros, anonim 22.40, tu ai probleme mari, mămică... De cand n-ai mai fost la psihiatru? :))

      Ștergere
    6. Mai ilegalistule 22.40 ,lasa ca iti vine si tie randul impreuna cu Ilici iliescu si toti criminalii care ii iubesc pe rusi !
      I-ati psd si baga-ti-l undeva,bai ilegalistule.Dupa'aia ti-l dau pe Soros la tranta ,sa te linistesti :-)

      Ștergere
    7. Ti-l las tie pe soros sa-l trantesti cat vrei ca poate te plateste bine ca sa scri ceia ce scri...pace si iubire tjturor de pe blog ! Si fiti buni nu va amarati sufletele ca nu merita...

      Ștergere
    8. Hahahaha!Ce replici, parca suntem coborati din nuvelele lui Caragiale!
      :))) =)) E chiar comic uneori!

      Ștergere
    9. Simone,mai taca-ti p..da aia de gura,ci....stule.

      Ștergere
  14. Asa, sa stati cu ochii pe tv si sa asteptati dezvaluiri senzationale, sa nu mergeti la munca, poate pierdeti in direct si poate si in reluare cum apare un dosar fabricat :)) simon istvan satu-mare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, poate pierdeti vreo minciuna in direct si-n reluare! Adevarul se spune la Mocirla3 si la Romania TV. Stati cu ochii pe ele ca nici nu stiti ce pierdeti! Minciuni si diversiuni HD in direct! :)))

      Ștergere
    2. Simon Istvan care e problema ta,dacă ne uităm noi la TV in direct sau în reluare?Tu oricum te uiți mai mult la posturile ungurești,că nu suporți România,dar trăiești în ea.Am vazut că ți-ai trimis lătrăii de la UDMR în Parlament sa-ți apere interesele, după ce le-ai acordat votul tău.Dacă aș fi in locul românilor din Satu-Mare nu ți-aș da nici loc de veci pe teritoriul Romaniei că prea îți bați joc de români.DS

      Ștergere
    3. Mi se pare corect indiferent de etnie, locuiesti pe teritoriul Romaniei, esti cetatean ROMAN, respecti si aperi acea tara!!!!
      Limba de origine sa se vorbeasca numai in familie, si nu in alta parte... si sunt mai multe

      ROMANII NU AU ATATEA DREPTURI IN NICI O TARA, CUM AU DAT CONDUCATORII NOSTRII ETINICILOR DIN ROMANIA!! parerea mea
      Neluta

      Ștergere
    4. Daca :)) dar nu esti, si nici nu vei fi,tu in Satu-Mare n-ai supravietui ;) te-ar linsa ai mei daca te-ar auzi cat ii urasti :)) Simon Istva

      Ștergere
    5. Simon Istva
      Nu stiu cui v-ati adresat, dar nu urasc pe nimeni,
      A spune ce cred nu inseamna ca urasc
      Aveti dreptate, cineva care nu a crescut/trait in Satu-Mare nu ar supravietu;dar un ungur, fie el doar pe jum. sigur nu Da.
      Neluta
      Neluta

      Ștergere
    6. Neluța mesajul lui Simon Istvan mi-a fost adresat mie,dar e același lucru că el oricum îi urăște pe toți romanii.Dacă aș fi în locul D-nei Maria i-aș șterge toate mesajele să meargă pe blogul etnicilor lui.El profită de ocazie că dinsa e un om cu mult bun simț și nu face diferența între oameni.Nu știu cîți ani are acest Istvan,dar se pare că părinții și bunicii lui i-au spălat bine creierul,dacă îi ridică in slăvi pe unguri și-i umilește pe romani.Cine vrea să vadă adevărata istorie și cit rău ne-au făcut nouă ungurii să vadă pe Youtube Masacrele comise de unguri asupra romanilor. Vă mărturisesc că eu nu m-am oprit din plîns și nu-mi venea să cred că un om poate sa-i facă așa altui om.Să spinteci pe burtă cu baioneta femeile gravide și să impuști în cap copii care se dădeau în leagăn e ceva strigător la cer.În 30 aug 1944 austriecii ne-au obligat în chip brutal să semnăm nerușinatul tratat de la Viena,prin care îi cedam Ungariei 44.000 de Km pătrați din țara noastră.În cele 11 Județe de teritoriu cedat au fost măcelăriți mii de oameni și copii, iar casele le-au fost incendiate în totalitate.Au fost aruncați intr-o groapă comună,iar unii au fost îngropați chiar de vi,care erau doar răniți.Vă rog să priviți și voi interviul luat supraviețuitorilor și să-mi spuneți părerea și atunci o să-mi dați dreptate de ce am atîta revoltă în mine pe această nație,care ne-a făcut numai rău.Romania niciodată nu a atacat vreo țară,noi doar ne-am apărat de invadatori.Vă trimit linkul să vedeți și voi imaginile.DS

      Ștergere
    7. https://www.youtube.com/watch?v=HDHMaJi6H6E V-am trimis linkul să vedeți toate filmulețele de pe Youtube NU UITA!Masacrele comise de unguri asupra romanilor. Vă rog să priviți cu atenție,oamenii nu se pot opri din plîns în timpul interviului,parcă trăiesc clipa aceea și acum.DS

      Ștergere
    8. Desteptilor, dar masacrele facute de romani asupra ungurilor nu le postati? De ce sa stearga doamna Maria toate postarile mele anonom 21:26. Atunci sa le stearga si pe celor care fac politica pe blog,in fond si la urma urmei aici ar trebui sa se discute strict pe tema viziunilor postate de doamna, nu de iohanis,soros si toate aberatiile debitate de toti bolnavii mintal..simon istvan. Satu-Mare ..revin imediat cu un link despre atrocitatile romane impotriva ungurilor

      Ștergere
    9. http://www.lovendal.ro/wp52/de-ce-transilvania-apartine-doar-ungariei-de-peste-1-000-de-ani-romanii-transilvaneni-sunt-din-albania/

      Ștergere
    10. Nu mă impresionează minciunile spuse de istoricii unguri că doar n-or fi proști să recunoască adevărul,dar dacă citești acest articol cu atenție,chiar ei se dau de gol cind spun așa:Transilvania a aparținut Imperiului Austo-Ungar,după care a revenit din nou Romaniei.Păi din moment ce se spune din nou,nu ți se pare că a fost a noastră dintotdeauna și ați vrut să o luați cu japca,cum sunteți voi obișnuiți.DS

      Ștergere
    11. Asa cum nici pe mine nu ma impresioneaza parerea ta care esti mai neavizat decat un istoric indiferent ca este ungur sau de alta nationalitate, sa inteleg ca tu cunosti adevarul absolut despre subiectul de mai sus? Ma mir ca nu am citit vreo lucrare de a ta pana acum:)) Simon istvan. Satu-Mare

      Ștergere
    12. Simon Istvan,nu încerca să manipulezi lumea pe aici că nu ține,hai i-a viteză că te așteaptă ungurii tăi să le dai raportul.De trădători și de corcituri ca voi suntem sătui.DS

      Ștergere
    13. Mai Istvan cum te cheama de fapt? Si de ce faci pe ungurul? Caci stim prea bine ca nu esti ungur doar te prefaci.

      Ștergere
    14. Nu este ungur,este un securist-sorosist menoroct postaci platit ca sa dezinformeze si sa enerveze lumea...javra

      Ștergere
  15. Mai oameni buni voi nu vedeți ca toți dam colțul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar, ce e dupa colt? Ne spune popa? E un loc cu verdeata, unde spiritul doarme pina la judecata de apoi si de unde putini se trezesc in rai,dar tot cu corpul ala iar restul vor fi inviati ca sa fie pedepsiti,sa fie exemplu pina la viitoarea judecata de apoi

      Ștergere
  16. Nu va bucurati caracatita mafiota renunta la un brat pentru a scapa cu viata si a prelungii sistemul asa cum a renuntat la Ceausesti pentru a continua prin copilul sau de adoptie,I liescu care a pus 'batista pe tambal'Daca poporul nu-si apara interesele asa se va intimpla si acum,pentru ca fara sacrificii si lupta nu se obtine nimic si nu pleaca ciinii de la macelarie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit... I-a venit timpul caracatitei sa moara...

      Ștergere
  17. Nu mai jucati voi rolul lui Dumnezeu.Stiti voi ce vrea sa facă El cu noi???Sunteți voi mai presus de EL???Nu va este rusine sa vorbiti în locul Lui,nu va este rusine sa judecați în locul Lui????In fata lui Dumnezeu suntem mici.Nu veti avea niciodată puterea Lui.Va place sau nu,Dumnezeu decide,dar asta nu inseamna ca voi dețineți adevarul absolut.Adevarul e doar la Dumnezeu,fie ca va place sau nu!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu ne lasa sa vorbim, ca altfel vom fi judecati ca nu am avut curaj sa luptam cu raul din noi si din afara. Biserica si politicienii vor ca noi sa fim o turma cotizanta,nu-s interesati de ce vrem noi,si nici noi nu stim ce vrem.
      MM

      Ștergere
    2. Da bine draga asa sa fie, da. Esti tu asa inversunata ? Tot asa de bine poate sa-ti fie si tie rusine.

      Ștergere
  18. Acum a inceput sa va dea informatii si despre Ghita?? A da da e de actualitate.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa plătească Toti ăștia ca au distrus România cu legile și judecățile lor false. Numai pe interpretări, șpăgi, probe false și restul... sa se ducă ei la pârnaie și sa scoată toți gainarii. Ei sunt hoții cei mai mari au distrus o tara, nu gainarii. Nicăieri în lume nu este ce este în România adică sa nu fii lăsat sa trăiești tu ca om în propria țară.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ciini astia=mercenarii care justifica si fac orice pentru bani,cum este Ghita,nu au mama nu au tata si nici constiinta,pe ei ii interesedoar marimea osului=suma in sute de milioane de euro,.De fapt tradatori de profesie,mercenari pentru bani ei au tradat tara ,poporul de la care au furat banii,apoi si-au tradat stapinul pe Coldea care l-a ajutat.Ce nu a inteles Coldea e ca tradatorul e tot tradator,vorba aia cine tradeaza o data v-a mai trada de cite ori are ocazia,justificindu-si totdeauna tradarea prin intentiile lui 'nobile' de tradator de profesie.,care de fapt sint doar banii lui murdari cu care vrea sa scape uitind sau nu ca sint banii furati prin manevre murdare luati de la popor pe care totdeauna il va trada pentru o suma cit mai mare chiar si pentru o tara mai mare interesata .Tradatorul a fost si va ramine totdeauna tot tradator dar el i-si justifica todeauna tradarile ca dreptate,patriotism,de fapt e un vierme care i-si devoreaza pe ai lui.,mama,tata,prietenii[in cazul lui Ghita ;Vintu,Udrea COLDEA,Basescu],urmeaza tara, deci din nou poporul cu mama si tata la un loc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ghita este patriot. A putut sa-i demazte pentruca schimbare vin acum pe plan mondial planetar. Veti vedea dupa instalArea lui Trump America. Doamne ajuta !

      Ștergere
    2. Asa este Anonim13 ianuarie 2017, 15:32!!!

      Ștergere
    3. Probabil ca Ghita a luat aceasta decizie, de-a dezvalui ceea ce stie si ce poate dovedi, pentru ca , intradevar, este un bun patriot roman. Faptul ca a ales varianta de a-si proteja propria viata, inseamna ca, intradevar, lucrurile-s grave si probabil ca are dreptate.

      Ștergere
  21. Eu cred ca il cam amestecati din gresala pe Dumnezeu in treburile lumesti ale omului,care a primit liberul arbitru si e singurul vinovat pentru tot ce se intimpla pe Pamint.

    RăspundețiȘtergere
  22. E bine ca a inceput tavalugul ADEVARULUI.Ghita se aut-o denunta si cred ca nu o face de capul lui,e protejat de ceva ce nu poate fi dezvaluit la mijloc sunt secrete de stat.Astea nu se discuta in public,noua ni se dau jumatati de masura din cauza publicitatii facute cu oameni ce ar fi trebuit sa fie integrii.Lacomia materiala peste masura aici duce au devenit risul lumii,privindu-l pe Coldea cit de stinjenit era stiindu-se filmat parca mi s-a facut mila de el.Dar cit rau a putut face omul asta Romaniei in cirdasie cu Kovesii,Basescu,Iohanis,Ghita si multi altii nu merita mila.Gasca asta ne-a terminat pe noi cu tot cu tara.Sa vedem cum vor trata subiectul parlamentarii si cum vor schimba parte din constitutie sa nu mai fie astfel de probleme.Legea raspunderii magistratilor trebuie completata si pt procurori si judecatori sa nu se mai intimple ce sa intimplat cu femeia acuzata de uciderea soacrei desi era nevinovata.Am mai spus eu ca cei din justitie si medicii sunt casapii nostrii fara spaga nu vor sa lucreze sa justifice si ei prin munca salariile fabuloase. Medicii se plingeau ca au salarii mici le-a facut acum mai mari ministerul si tot nemultumiti fara milioane nu te ajuta.Oameni care nu pretuiesc omenia mila fata de aproapele,acestia ne sunt noua vrajmasi.Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe vrajmasii nostri!(Rugaciunea asta am gasit-o pe blogul asta, e inteleapta tare).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băsescu știa tot ce mișcă,dar nu putea sa-l schimbe pe Coldea pentru că a fost în misiune cu Onaca să recupereze ziariștii răpiți în Irak.Atunci s-au dosit milioane de euro,care de fapt i-au împărțit frățește.De ce credeți că dosarul a fost secretizat pe 50 de ani,iar Coldea a fost avansat de Băsescu?V-am spus că toți se au la mînă unii pe alții și pînă nu rupe unul tăcerea nu se întîmplă nimic.Pînă acum aici a funcționat COMORA(LEGEA TĂCERII) să vedem de acum inainte ce va urma.DS

      Ștergere
    2. Nu DS, a functionat ( ha funzionato ) l' OMERTA' - codul tacerii ! Cosi si chiama .

      Omerta implică „interdicția categorică de cooperare cu autoritățile statului sau recurgerea la serviciile sale, chiar și atunci când cineva a fost victima unei infracțiuni.

      Ștergere
    3. Io nu cred ca Coldea are vreo vina. Basescu trebuia, la un moment dat, sa-si dea demisia si nu a facut-o. Au fost forte exterioare Romaniei (din UE si SUA) care au "dictat", deoarece "obedienta-i in floare", cum spunea cineva...

      Ștergere
    4. Omerta, ce COMORA! N-am auzit asa ceva!Le amesteci DS!

      Ștergere
    5. Da scuze am vrut să scriu Omerta dar m-am grăbit.DS

      Ștergere
    6. Desigur obedienta serviciilor...inalta tradare...

      Ștergere
  23. Defapt banii i au furat impreuna de la popor si tradatori au fost amandoi sau amantrei sau cati or fi numai Dumnezeu stie deci nu numai Ghita e tradator de tara ci si restul asa ca lasati L pe Dumnezeu sa faca ce are de facut caci dupa cate se vede EL EXISTA SI LUCREAZA SI NU ARE NEVOIE DE PAREREA NOASTRA. DOAMNE FACA SE VOIA TA CU ROMANIA SI ROMANII

    RăspundețiȘtergere
  24. Cica la RomaniaTv vine un curier care aduce casetele lui Ghita. Chiar nimeni nu-l poate urmari pe acest individ ? Totul e o facatura. Escrocii care au fost inregistrati de SRI, se dau acum fete mari ( alde Ponta, Base, Udrea, Alina Bica si multi alti hrebenciuci ).
    Pe ticalosi ii deranjeaza acele inregistrari, pe care nu le pot nega.

    Sa vedeti cind va incepe sa dea Coldea pe goarna, atunci sa va tineti bine !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ponta e primul cu KazMunaiGaz ,urmeaza Dragnea cu hotelul lui Bombonica ,TelDrum si conturile din Israel. Sa vedeti ce o sa iasa....

      Ștergere
    2. Dute laiohanvernerklaus si vezi ce-i acolo apoi o sa-ti vi in fire...

      Ștergere
  25. Oo,pe pagina asta nu ma incumet a sta prea mult..."cocina de purcelusi":)
    Vio

    RăspundețiȘtergere
  26. Răspunsuri
    1. Ma'Anonim13 ianuarie 2017, 17:23, invata limba romana. Te exprimi ca un huligan.

      Ștergere
    2. Multi patrihoti la conducerea tarii....
      Neluta

      Ștergere
    3. Acum mai multi ca niciodata, Neluta.

      Ștergere
  27. https://www.facebook.com/La.mine.acasa.in.Romania/videos/1531057986923671/

    RăspundețiȘtergere
  28. Astazi dupa amiaza am observat o cruce alba si foarte condensata pe cer.Erau doua avioane cu chamtrails care s-au intersectat una pe alta.Parea o cruce perfecta si vizibila.Si nu este prima oara cand vad cruci intersectabile pe cerul tarii noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super tare observatia :)

      Ștergere
    2. Iona ,prostul cu memorie buna are la dispozitia lui multe ganduri si fapte, dar nu stie sa traga din ele nici o concluzie (Luc de C).
      xyz

      Ștergere
    3. Acestea-s frecvente deasupra Germaniei si nu numai, Anonim Iona 17:59, asa ca "nimic nou sub soare" ( vorba aia).

      Ștergere
    4. Iona, daca tot asa interpretezi si mesajele pe care sustii ca le primesti ca si chestia cu darele in forma de cruce atunci ne-am lamurit ce-i cu „clarviziunea” ta...

      Ștergere
  29. UNDE POTI FUGI DIN CALEA URGIEI ?

    https://www.youtube.com/watch?v=-5vP7Y-cFd0

    RăspundețiȘtergere
  30. La B1 tv a fost prezentata cererea din 2004 a lui Sebastian Ghita prin care acesta solicita la 25 ani[cind avea un dosar penal motorina],racolarea in SRI.

    RăspundețiȘtergere

  31. Un you tube rusesc prezinta zona culturala adusa de administratia Merkel , violente ale refugiatilor in Europa!

    Daca se vor accepta cotele de azilanti , asta ne asteapta oameni buni , ei sunt multi , violenti , vorbesc doar limba lor , nu au scoala, sunt analfabeti , au comportament de animale si nu au de pierdut nimic . Vor doar bani , drepturi si teroare :


    https://www.youtube.com/watch?v=79zX2HWqluk

    https://ganduridinortodoxie.wordpress.com/2017/01/02/un-film-rusesc-prezinta-zona-culturala-adusa-de-administratia-merkel-violente-ale-refugiatilor-in-europa/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vom cere ajutorul (si) al Rusiei, asta-i foarte clar! (functie de context...)

      Ștergere
    2. Anonim 13 ian 20:06 in filmuleț sint imagini luate din mai multe țări Germania,Franța,Italia eu am înțeles,dar sunt mulți care nu înțeleg rusă,așa că o să pun eu un filmuleț cu traducere.După cum observăm aceste bestii se i-au de oamenii nevinovați care merg pe stradă,stau în parc sau asteaptă metroul,nu sunt instigați de nimeni să reacționeze așa.Acolo Poliția e inexistentă de aceea si-au permis,de ce nu s-au pus cu tunurile cu apă pe ei,de ce nu se trage la picioare,dacă oamenii sunt în pericol? Cînd eu am spus că trebuie închise granițele pînă se rezolvă problema,lumea mi-a sărit în cap. Să vedem ce o să vă faceți atunci cind vor începe să i-a drumul României.Deja anul acesta polițiștii români au fost trimiși să învețe araba,dar și chineza pentru că un Centru Comercial din București e plin de chinezi.Se urmărește în scurt timp Islamizarea Europei,se spune într-o previziune că păsările negre ne vor invada de la Sud,despre ei era vorba.Priviți ce prăpad au făcut în Grecia,Ungaria, Franța,Germania,Italia și pe unde au mai trecut.Au incendiat mașinile Poliției,au violat,au ucis și au distrus totul în calea lor așa că luați aminte.Nu avem nevoie de Nato de UE si de nimic altceva.Țările pe unde au trecut aceste brute sunt toate membre Nato,oare de ce tac.E așa de greu de priceput că americanii sunt in spatele acestor nenorociri din moment ce Fundația lui Hilary împreună cu Casa Regală din Qatar finanțează gruparea ISIS.Dacă erau așa persecutați de Bashar de ce nu au cerut azil într-o țară arabă bogată cum e Arabia Saudită sau Qatar.Treziți-vă oameni buni.DS

      Ștergere
    3. https://www.youtube.com/watch?v=L7R-GUQhttps://www.youtube.com/watch?v=AliM9FwHDY0HN9w V-am trimis două linkuri din locuri diferite.Vizionați-le.DS

      Ștergere
    4. https://www.youtube.com/watch?v=wwKcZwDJdxs Acesta al treilea e din Paris unde au distrus tot.DS

      Ștergere
    5. https://www.youtube.com/watch?v=wwKcZwDJdxs Uitați cine ne decide viitorul cind mergem la vot.DS

      Ștergere
    6. https://www.youtube.com/watch?v=awwPcxmrxzU Pe acești imbecili dacă îi cauți toți au telefoane mobile sau un TV in casă,dar nu știu cele mai elementare lucruri.Cu așa specimene e normal ca toată lumea să rîdă de noi.DS

      Ștergere
    7. Am constatat pe acest blog că unii dintre voi nu mai locuiți în țară,fie sunteți la muncă în străinătate,fie aveți copii acolo,iar alții părinți după caz.Vă voi pune la dispoziție un filmuleț și vă rog să luați amite că poate unii vă veți regăsi in această poveste de viață reală a unei tinere.DS

      Ștergere
    8. https://www.youtube.com/watch?v=RX5CaPZHev0 Este povestea unei fete care te va face să plîngi.DS

      Ștergere
    9. Anonim14 ianuarie 2017, 07:52
      doar nu crezi asa ceva, astea sunt facaturi TV SA IASA IN EVIDENTA.
      Neluta

      Ștergere
    10. Neluța tu ai văzut toate filmulețele pe care le-am trimis? Tu crezi că reporterul acela e vreun tîmpit și le pune cuvinte in gură oamenilor să spună ce vrea el?Ai luat vreo dată țara asta pas cu pas să vezi cum gîndesc unii oameni.Ds

      Ștergere
    11. DS ai dreptate.

      Speram sa vina cat mai repede "marea schimbare"...

      Ștergere
    12. DS
      Cred ca din cele doua specimene vazute, analfabetii Romaniei si hoardele de imigranti, ambele sunt periculoase pentru o tara.
      Ma intreb Roamnia cand va urma? vom avea cote de imigranti asa cum spune Mekel? (sa-i pastreze!)
      Neluta

      Ștergere
    13. DS: In privinta acelui emotionant filmulet,stiu realitatea unor cunoscuti, care si-au lasat copiii acasa.
      Alte familii pe care le cunosc, sunt bine, au supravietuit impreuna
      Neluta
      Multumim, inca o data pentru informatii.

      Ștergere
  32. Corneliu Vadim Tudor, pamflet inedit


    https://www.youtube.com/watch?v=GSPwq6YlnIs

    RăspundețiȘtergere
  33. Iohannis la Targoviste prezentat de MC Orban- pamflet

    https://www.youtube.com/watch?v=6wejvtstS58



    Vizionare placuta !


    Si daca mai doriti , aici :

    Hitler afla ca Ponta a pierdut alegerile

    https://www.youtube.com/watch?v=LPOXwTrbiHg



    PLUGUSORUL POLITIC TRAGI-COMIC, Plugusor

    https://www.youtube.com/watch?v=CnMaxJMAh7Q

    Interviu angajare la Antena3

    https://www.youtube.com/watch?v=EZFpkI7m0vs


    Academia Catavencu lanseaza campania umanitara "Adopta un antenist comunitar"

    https://www.youtube.com/watch?v=qDIwcVIrdpA

    Somnul animalului politic

    https://www.youtube.com/watch?v=zcl_8h7eIig

    Academia Catavencu: Romania in 2020

    https://www.youtube.com/watch?v=-Z-SF8RvBTE

    RăspundețiȘtergere
  34. Asta inseammna ca va incepe rasboiul pregatitiva de moare nu mai este mult dumnezeu si maicuta domului cu mila sa ne apere sa ne pazeasca amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i nimic, asta e !
      Adio, deci, pe curand 21.32 !

      https://www.youtube.com/watch?v=jcwT_3ctPQU

      https://www.youtube.com/watch?v=Ak2CyTJb6a8

      Ștergere
    2. Rasboiul?corect:razboiul si mai foloseste si litere Mari acolo unde se impune!

      Ștergere
  35. District 9 - 2009

    Film cu extraterestrii gazduiti intr-o baza din Africa de sud

    http://pefilme.com/district-9-2009/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce oroareee de film ne-ai dat!!!

      Ștergere
    2. Astia sunt acesti extraterestrii , frumosi foc si care ne vor binele .

      Ștergere
  36. Devoalarea si reducerea statului mafiot nu poate fi eficienta fara inlaturarea orgolioasei 'stapine a catuselor',doamna Kovesi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar pana la Kovesi nu era tot stat mafiot? Ce tot aberati atata?

      Ștergere
    2. Desigur ca era cu luluta cuprinsa in el si cu tine securistule !

      Ștergere
  37. Eu stiu prin clarviziune ca aceasta conducere PNL si Yohannis nu vor mai avea de stat pe scaune,vor ajunge zero barat fara nici o influenta,nici un membru PNL nu o sa mai fie nu stiu ce se va intampla exact sau peste cat timp,dar in schimb cred ca vor ramane actualii guvernanti PSD pentru o vreme,si nu o sa mai aveti incotro nu o sa mai aveti de cine sa luati partea la acea vreme.De aceea si certurile acestea sunt inutile.Dar primind mai multe mesaje in acest sens mi s-a transmis clar ca starea Romaniei se va imbunati vizibil.Am primit de doua ori acest mesaj.De aceea nu tin cu nici un partid politic pentru ca tot ce ma intereseaza este sa vad ca Romania o ia pe drumul cel bun si sa fie mai multa toleranta si apreciere intre toti semenii.Ma intereaza decat bunastarea Romaniei,si sa vad roadele din mainile lor,asta vreau sa vad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa dea Domnul sa fie așa cum spui tu :) sa fie pace și liniște în țară...

      Ștergere
    2. Iona ai dreptate si asa va fi! Si eu am avut exact asa o vedere. Doamne ajuta!

      Ștergere
  38. Iona ,dar duhul care iti sopteste ,din ce categorie face parte , caci ceea ce spui tu ,posibile intamplari care pot avea loc ,adica generalitati ,si eu sau altul le poate previziona,fara a avea nevoie de vreun duh.
    La vremurile pe care le traim acum ,orice smintitor cu oarece cunostiinte elevate poate face prrviziuni GENERALE ca ale tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))))))))))))))))))))))) O sa avem un singur partid PSD , exact ca in trecut .

      Ștergere
    2. DA,vor conduce doar Psd-ul vor lua toata puterea.Important e sa fie bine.

      Ștergere
    3. Si o sa fie fff bine !!!

      Ștergere
  39. Exact, anonim 12.48. Nu trebuie sa vina nimeni sa ne spuna ceea ce se vede cu ochiul liber. PNL e aproape inexistent iar celelalte partide mici nu sunt capabile sa conduca in acest moment. E clar ca PSD si ALDE vor fi singurele partide care vor conduce pentru o vreme. „Traiul mai bun” se va regasi tot in buzunarele lor.
    Iona, sa intelegem ca PSD = iubitori de tara din moment ce tu previzionezi ca traiul se va imbunatati vizibil. Pai cum ramane cu curatarea tarii de „gunoaiele” care spuneai ca sunt acum la conducere? Din cate stiu, PSD guverneaza.Parca trebuia sa vina un mare cutremur, un razboi etc. si dupa aia inflorea Romania. Te contrazici singura dar nu stiu cum faci ca mereu sugerezi ca PSD = salvarea tarii. Ba mai avem si un „erou”, pe Ghita. Vrem sa fim si noi eroi ca Ghita, adica sa avem banii lui „castigati cinstit, din sudoarea fruntii”. Sigur asa a el capatat sumele enorme de bani, prin munca cinstita ca si Dragnea, alt „erou”! :))

    RăspundețiȘtergere
  40. Ce sa INGROSAT POLITICA pe blogul acesta, mie mila de toti si de doamna Maria Ghiorghiu. un singur lucru va zic luati BIBLIA

    RăspundețiȘtergere
  41. Uiti deiohanis ca trbuie curatat ? Despre el este vorba. Psd-ul fac traba buna si tin cu tara si poporul, asa ca stai in banca ta sorosistule si nu-i blama!poporul i-a ales si are incredere in ei. Tara trebuie curatata de alde coldea, luluta,iohanis si alti care raspund la comenzile straine. Psd guverneaza tara, lasa-i in pace sa o guverneze sau nu-ti convine ai vrea sa aduci ceva straini s-o guverneze? Asta e gest de inalta tradare...

    RăspundețiȘtergere