miercuri, 25 ianuarie 2017

O STEA ÎN ŞAPTE COLŢURI ŞI DUHUL SFÂNT ÎN STEA !

             
                                         

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                   24 Martie  2014 ora 6,20 dimineaţa !

Trează fiind , admiram Cerul cu ochii închişi, dar un glas apare din adâncul Cerului şi spune :

                 "Noaptea asta , toţi să se bucure !
                  O să redaţi.
                  O să se bucure doar Globul, nu doar Cuvânt "!

Clipă în care ,văd cu ochii închişi un Cer de noapte albastră ,şi pe Cer, ca si dincolo de plafon, a apărut o STEA  mare în şapte colţuri.
La partea de jos ,în interiorul  STELEI ce avea contur alb ,orbitor de stralucitor,se afla DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT , sub CHIP de Porumbel alb orbitor de stralucitor.
La partea de sus, din interiorul STELEI în şapte colţuri, era  DUMNEZEU  TATĂL şi DUMNEZEU  FIUL !
STEAUA în şapte colţuri, alba stralucitoare la exterior (contur ),şi albastră violet la interior, stralucea enorm având pe DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT în ea si deasupra  DUHULUI SFÂNT ,ca si pe un tron înalt,stătea  DUMNEZEU  TATĂL şi DUMNEZEU  FIUL. 
Totul stralucea şi pulsa pe Cerul albastru catifelat. 
A pulsat de două ori consecutiv, apoi la a treia , STEAUA cu tot ce era în interiorul ei, s-a înălţat dispărând în adânc.
Dragii mei, să ne închinăm şi noi ,PREA  SFINTEI  TREIMI şi MAICII  DOMNULUI, cu toată inima noastră , din tot sufeltul nostru, ca să fim ocrotiţi şi păziţi de tot ce este rău.
Rugăciunea  curată ,rostită din inimă, ne ridică clipă de clipă spre ÎMPĂRĂŢIA LUI  DUMNEZEU şi ne vom răsfăţa în Gradina Maicii  Lui Dumnezeu.
                                         Cu dragoste şi preţuire, Maria.

112 comentarii:

  1. Declarație ÎNGRIJORĂTOARE a Procurorului general: Ne așteptăm la un alt val de CRIMINALITATE cu TERORISM

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/declaratie-ingrijoratoare-a-procurorului-general-ne-asteptam-la-un-alt-val-de-criminalitate-cu-terorism-174971.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Altul care vorbește vorbe pus de ........iar el nu mai gandește. Hai sa ne impotrivim la acte de clementa.Este un alt fel de instigare. Urat.

      Ștergere
    2. Vor sa instaureze legea marțială sub amenințarea terorismului.
      N-au niciun Dumnezeu!

      Ștergere
    3. Această lucrare explorează modalități metodologice noi de identificare și clasificare a DIU în
      mediul online, atât pe platformele de socializare (Facebook), cât și pe bloguri și site-uri ale unor
      ziare în variantă electronică. Mediul online, ca mediu de expresie, este mai puțin reglementat și de
      multe ori perceput ca un spațiu în care nu există limite externe impuse. În multe zone de expresie
      – forum-uri sau grupuri de discuții, bloguri sau secțiuni de comentarii aferente acestora,
      participanții la contextul de comunicare mediată online pot să se exprime în mod anonim, fapt ce
      presupune un grad mai mic de responsabilitate în emiterea de mesaje.

      CREDINTA NU ARE NICI O LEGATURA CU POLITICA SI RELIGIA ,CEI CARE POSTEAZA ANONIM .DISCURSURILE INSTIGATOARE LA URA SUNT PLATITE SI 80 % DINTRE ANONIMI FAC PARTE DIN CLASA MUNCITOARE A DIFERITELOR RELIGII SAU POLITICI .

      Ștergere
    4. Deci s-o luăm băbește şi pe-nțelesul tuturor.
      Ce este DUMNEZEU înainte de toate? Este LUMINĂ.
      Ce face întunericul unde apare DUMNEZEU? Este biruit,nu mai există întuneric,deci este doar LUMINĂ.
      Este posibil ca DUMNEZEU să strălucească orbitor în cer de noapte? Niciodată...pentru că unde este EL,noaptea se face LUMINĂ.
      Deci oricum am da-o,DUMNEZEU E LUMINĂ în LUMINĂ,niciodată LUMINĂ în întuneric.
      Hai să vedem:
      Câți SFIINȚI au văzut pe DUMNEZEU în cer de noapte? Nici măcar nu se bate apropo la aşa ceva,dar apoi să mai şi vadă...pentru c-ar fi anatemă şi blasfemie să spui aşa ceva.
      Are DUMNEZEU treabă cu arătatul în stele noaptea?N-are nicio treabă...pentru că-i noapte şi mai ales că CERURILE CERURILOR nu-L cuprind,darămite o stea în noapte.
      Dacă DUMNEZEU a făcut noaptea cu astrele ei, nu-nseamnă că se arată p-acolo...pentru că EL E LUMINĂ,nu licurici prin întuneric.
      O veşnicie nu ți-ar ajunge să străbați întinderea de O LUMINEAZĂ DUMNEZEU pe unde trece!
      Dumneavoastră prima dată ne prezentați cerul de noapte,apoi un oarece dumnezeu strălucind acolo cu tot felul de lumini şi pulsații care n-au nicio treabă cu...SOARELE DUMNEZEU.
      Păi dacă soarele nostru de apare pe cer are aşa putere să lumineze încât să facă ziuă,păi cam ce putere credeți că AR avea SOARELE DUMNEZEU în contact cu noaptea? Vă spun eu: automat s-ar face CER de LUMINĂ. Dacă Biserica şi SFINȚII nu-L prezintă niciodată în întuneric(cer de noapte,pentru că-i blasfemie pe față),dumneavoastră dece o faceți,doamna Maria?!
      Vă spun tot eu : pentru că sunteți într-o înşelare. Să nu luați cuvintele mele ca pe-o răutate,pentru că eu vă vreau binele!

      Ștergere
    5. DUMNEZEU lumineaza intunericul; DUMNEZEU poate apărea unde voieste, in orice context,si oricand voieste. Nimeni nu poate sa-I ordone LUI DUMNEZEU: VINO in LUMINA.DUMNEZEU ni se arata peste tot ,în tot LUCRUL MÂINILOR SALE! Si în IAS L-am vazut pe IISUS HRISTOS cum îi tragea de maini pe toti, la suprafata,la lumina.Primii erau ADAM si EVA. Asadar nimeni nu ma poate convinge de contrariu,deoarece eu traiesc aceste MINUNI,si nu le scriu din CARTI,sau din auzite.
      Si eu iti vreau BINELE ,SOARE LUMINA, tu esti cel inselat, si nicidecum eu. Poti sa-mi spui MARIA. Toti cititorii imi pot spune simplu MARIA.

      Ștergere
    6. Ești intr-o mare eroare Ramona. Politica fara Dumnezeu este sinucidere curată. Uita-te la tv si vei înțelege. Oricare post de stiri.

      Ștergere
    7. Normal că apare unde vrea EL...dar nu se vede nici pic de noapte unde apare EL...adică noaptea dispare că face EL LUMINĂ. Ce zic eu şi ce imterpretați dumneavoastră?! DUMNEZEU se plimbă prin tot Cosmosul...dar în jurul Lui nu va fi niciodată întuneric,PENTRU că EL E LUMINĂ.Băi frate şi un copil de 5 ani ar înțelege.Deci în viața mea n-am văzut atâta orbire...să afirmi că DUMNEZEU străluceşte în întuneric!!!Adică EL străluceşte...dar întuneric tot e-n jurul LUI?!!! DOAMNEEEE,ce v-au făcut doamnă deghizații ăia?!

      Ștergere
    8. Soare,nu intelegi ce e o viziune? Pai,daca Dumnezeu vrea sa-i arate ceva,stie El cum sa faca sa nu o orbeasca pe Maria,ce te tot miri,taci si asculta!mimi

      Ștergere
  2. Minunat! Cred ca steaua cu sapte colturi prevesteste venirea lui Sapte! :)Va pup si va imbratisez!
    Helen H.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Previziunea a fost în 2014

      Ștergere
    2. Mesajul este de actualitate inca nu a aparut steaua cu 7 colturi,dar prevesteste sosirea pe pamant a fetitei Sapte.

      Ștergere
    3. Ai grija Madus,sa nu te manance lupi :)
      https://www.realitatea.net/alerta-in-arges-din-cauza-lupilor_2026481.html

      Ștergere
    4. Unde scrie in biblie , in apocalipsa de prunca 7, nu vedeti ca va faceti voi idoli din capul vostru, nici un sfant parinte vazator cu duhul nu a spus o asemenea prostie.
      Lasa ca doamna Maria e peste Sfintii Parintii si stie ea mai bine, mandria femeiasca, de asta sunt mai multe femei in iad decat barbatii, barbati mai pleaca capul si genunchiul si isi cere iertare, dar o femeie mai greu.

      Ștergere
    5. Daca nu scrie în APOCALIPSĂ,aceasta nu inseamna ca BUNUL DUMNEZEU nu are voie sa faca MINUNI pentru ca noi FIII SĂI, sa ne mantuim cu totii.Asa cum IISUS HRISTOS S-a nascut acum 2017 ani in urma, tot la fel va veni si PRUNCA SAPTE,pentru a pregati CALEA TATALUI Ei, pentru Cea de-a Doua VENIRE,in NOUL SĂU IERUSALIM ,ROMANIA !

      Ștergere
    6. La care tata vă referiți dna Maria stiti mai multe decat ati scris pe blog?

      Ștergere
    7. Care tata Dumnezeu Sau Iisus?

      Ștergere
    8. Calea Tatalui ei adica Domnul Iisus, v'am mai spus ca mama ei a fost preluata de maicute intr'o manastire sa o pregateasca de nastere.

      Ștergere
    9. Si nasterea coincide cu timpul descris de dna Maria?

      Ștergere
    10. Mama Pruncii trebuie sa aiba neaparat 49 de ani. "Aceasta este hrana Lui Şapte: Şapte ori Şapte !"

      Ștergere
  3. Spovedania in public este indepartarea frici de judecata a semenilor si apropierea de DUMNEZEU.PRIN MARTURISIREA LOR SI INVATAREA CELOR DE FATA DE FERIRE A PACATELOR.

    RăspundețiȘtergere
  4. se va naste prunca sapte '''










    RăspundețiȘtergere
  5. Dna Maria ce ati spune daca v-as sugera ca fundalul blogului dvs sa fie in culoarea violet sau roz, cred ca ar fi mai interesant!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa ma gandesc la propunerea ta, o sa fac o experienta in privat,ca sa vad cum iese. Multumesc!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Mai "interesant"(?!) ar fi ca sa nu mai debitati fel de fel de pareri inepte (ex:culoarea fundalului blogului !!!), pe care apoi sa le asociati cu fel de fel de semnificatii demne de noaptea mintii si de...maicuta "cosmica"(!!!). Vorba aceea, "tara arde si baba se piaptana"!

      Lasati-o pe d-na Maria sa-si gestioneze BLOGUL PERSONAL asa cum numai dansa considera de cuviinta. Important este DOAR ceea ce transmite.
      Ce ar fi atat de "interesant" in schimbarea culorii fundalului ? Pe d-ta, culoarea sau CONTINUTUL te intereseaza ???????????

      Ștergere
    4. Doamna Maria, lăsați culoarea blogului ca cea a cerului senin unde vedeți SF Treime si pe Măicuța Domnului. Nu cedați ereticilor new-age pt un pumn de arginți!

      Ștergere
    5. Despre Arhangheli , ce culori ii reprezinta si ce vindeca ei :

      http://www.vasileteodor.ro/category/subiecte-de-interes/arhangheli/

      Ștergere
    6. Mai citiți cartea lui Enoh si veți STI ce e cu puzderia asta de arhangheli si culorile lor. Nu mai rătăciți aiurea prin site-URI care nu știu nimic.

      Ștergere
    7. Lasati fundalul alb. Orice alta culoare ar fi obositoare pentru ochi.

      Ștergere
  6. Doamna Maria scrisul pe alt fond este si obositor si greu de citit,mai ales pentru cei cu probleme oculare,dar voiam sa va spun ca pentru o cautare mai usoara era bine daca numerotati fiecare Viziune,mai ales in sumar,Ar face cautarea mult mai usoara si pentru anumite comentarii cu valoare mare de informare.Toata stima pentru treaba ce o faceti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ramona Pit de unde-ai scos"arhanghelii" astia?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ramona Pit de unde-ai scos"arhanghelii" astia?

    RăspundețiȘtergere
  9. Ramona Pit de unde-ai scos"arhanghelii" astia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. - Arhanghelul Chamuel deserveste cea de-a Treia Raza, denumita si Raza Sfantului Apostol Andrei este sarbatorit pe data de 30 noiembrie
      De unde sunteti? Nu cunoasteti nimic? ce va invata pe voi religia???

      Ștergere
    2. Arhanghelii ei sunt demoni. Citiți cartea lui Enoh. Nu toți suntem tampiti!
      Diavolii vorbesc prin tine, Ramona! Du-te si te mărturisește la duhovnic.

      Ștergere
    3. Draga Ramonica,
      Dar tu de unde esti..."papusa"? Metaforic spus, ca arati mai mult ca un luptator de sumo !
      De unde te alimentezi cu atata aroganta penibila, ca banuiesc ca nu de la arhanghelii despre care vrei sa pari atotstiutoare, in conditiile in care exprimarea iti este mai degraba similara cu cea a...maicutei cosmice!!!
      Dar TU ce treaba ai cu religia, daca te pasioneaza "cele mai de jos" forme de muzica rock (black, gothic, DEATH metal) si ai drept referinta formatia..."ROTTING CHRIST" (Hristos putred/putreziciune)?
      Ce cauti tu pe acest blog ?

      D-na Maria, ar fi bine sa accesati profilul acestei...fete si veti mai avea si alte surprize, chiar strict in ceea ce VA priveste !

      Ștergere
    4. Rostul Ramonei este sa discrediteze blogul. L-a facut public ca sa vina hoarde de demonizați ca ea sa umple paginile cu comentarii astfel încât doamna Maria sa fie depașită si sa renunțe.
      E Subțirica rau aceasta duduie la minte, adică nu e nimic de capul ei. E marioneta lui satan!

      Ștergere
    5. Anonim26 ianuarie 2017, 21:34 - Cartea lui Enoh este una dintre cele mai vechi scrieri biblice, care a fost scoasă din Biblia canonică, fiind catalogată apocrifă de către teologi.
      apocrifa inseamna Scriere religioasă nerecunoscută azi între cele canonice.
      Mai multe concilii de la începuturile bisericii creștine, de exemplu Conciliul de la Laodicea, au considerat că este mai bine să elimine din textele sfinte anumite teme sensibile, cum ar fi ierarhiile divine sau demonice, care puteau degenera în interpretări nedorite.

      Textul din Noul Testament, Epistola lui Iuda 1.14-15, apare la începutul capitolului 2 din Cartea lui Enoh.

      Asta pentru ati da seama cat de prost esti :)

      Anonim26 ianuarie 2017, 22:13 - sunt strong :) , eu nu am treaba cu religia , referitor la muzica care este problema m-am luat eu de tine ca asculti manele adica prostitutia auditiva si fizica care a luat amploare in Romania ?

      TIE-TI PARE CA MARIA ARATA BINE IN POZE? NU AI VAZUT PRIVIREA?

      Hristós/Cristós s. propriu m.; înainte de ~, după

      nu intelegi ca nu toti folosim semnificatia religioasa?

      Ștergere
    6. Ești total dusa in eroare in ceea ce privește cartea lui Enoh.
      Tu chiar nu ai nicio limita? Chiar nu ne interesează cum te alinți singura, gen proasta/ prost!
      Tu nu stii sa argumentezi ceva fara sa folosesti in discuție dezmierdarile de mai sus!
      Cat despre chipul doamnei Maria, sa-ți fie rusine! Înainte de a arată cu degetul spre cineva, uita-te la tine.
      Nu mai avea tu grija de discreditarea doamnei Maria si la mânjirea blogului dumneaei cu invective.
      Daca ai fi fost așa cum vrei tu sa pari in fata noastră ai fi avut un discurs civilizat si coerent. Se vede ca n-ai prea fost pe la scoala!

      Ștergere
    7. Agresivitatea ta verbala si modul in care argumentezi diverse subiecte(ca sa nu mai vorbesc de multitudinea jenantelor greseli gramaticale -deci, nestapanirea limbii romane) denota ca, dupa ce ca ai o...mansarda mobilata cu idei putine si fixe, vrei sa-i mai convingi si pe altii sa si le insuseasca pt. ca in caz contrar, sunt "prosti"!
      Observ ca, de indata ce altcineva are o alta parere, tu il jignesti grosolan.
      N.Iorga spunea ca "insulta este expresia NEPUTINTEI, declaratia INFRANGERII"! (si Iorga nu a fost vreun fotbalist, manelist sau cantacios rock)
      Cu toate ca SE PARE ca esti de sex feminin, totusi , asa dupa cum arati, inclusiv pozitia de haidamac in care stai, imi vin in minte pozele cu masculii din comuna primitiva...doar maciuca iti mai lipseste din mana ! Si nu, NU te jignesc, ci pur si simplu asa arati si asta transmiti prin tinuta si limbaj.
      Daca nu ma cunosti, de unde stii ce fel de muzica ascult, de iti permiti sa emiti ipoteze tampe, specifice neuronilor tristi si singuratici ?
      (ref. chiar si la cei care asculta manele, asa cum sunt ele, nu am auzit sa se fi sinucis cineva dupa ce le-a ascultat, pe cand in cazul muzicii rock MORBIDE, "de cea mai joasa frecventa", in baza mesajelor promovate, pe aceasta se fac chiar si diverse ritualuri neortodoxe si genereaza frecvente gesturi suicidale in cazul multor saraci cu duhul ).
      Perceptia mea pur personala despre tine este ca, pe langa faptul ca agresezi vizual (armonia fizica nu este intamplatoare), nu inspiri nimic LUMINOS, demn de ascultat, deci o perceptie care genereaza o reactie de totala...RESPINGERE !

      Ștergere
    8. Am avut dreptate si te-am descris perfect, nu-i asa ?
      Altfel nu se explica promptitudinea cu care ti-ai schimbat poza de profil ! Iti era rusine sa vada lumea, in continuare, cum arati ??!! Pai, ACEASTA esti TU !
      Macar de ai incepe sa ai putina decenta / rusine si inainte de a-i jigni pe ceilalti ! Dar ma indoiesc.
      Pe acest blog intra si oameni cu muuuuuult mai instruiti (din multe puncte de vedere) decat tine sau care nici macar nu ar trebui sa se compare cu tine, dar daca ei nu fac caz de acest lucru si nici nu intra in polemica cu tine, nu inseamna ca sunt prosti, cum ii cataloghezi tu, ci din contra, “te-au citit” imediat si stiu ca daca se baga in unele tarate, riste sa-i pape…Ramona, daca ma intelegi ce vreau sa zic !

      Un sfat modest: Nu te mai supraestima pt. ca acest lucru nu numai ca nu este un semn de inteligenta, dar nici nu ai demonstrat ca ai avea vreun atu pertinent in acest sens !

      Ștergere
    9. Anonim27 ianuarie 2017, 15:31 - priveste in ograda Mariei si apoi te rog sa imi comunici concluzia ta. In privinta greselilor gramaticale :), nu scriu la ziar sa corectez textul tastez rapid si trimit,nu sunt profesor dar nici descrierea pe care ai facut-o nu ma reprezinta .Daca nu ma cunosti de ce tragi concluzii ? Am spus punctul meu de vedere si ati sarit precum sacalii pe mine ,ce asteptari aveati? sa plec capul? Sunt in armonie cu mine insumi si prea putin ma intereseaza parerea ta si idealul tau feminin .Acest blog nu este matrimonial :) .

      Ștergere
    10. Oameni buni nu mai jigniti,fiecare om este cum a vrut Dumnezeu sa fie.
      Suntem facuti de El cu defecte .nimeni nu.i perfect,toti avem defecte .
      Eu zic ca nu e frumos sa jignim o persoanaa dupa aspectul fizic.urat .
      Ramona nu mai jigni nici tu,asa este aici pe blog,scrii ceva si daca la cineva nu-i place asta primesti jigniri
      Tu da dovada ca esti astfel si nu mai jigni,spune punctul tau de vedere si cine te jigneste nu.l baga in seama.
      Aici e ca si pe fb scrii ceva si se gaseste unu sa te injure.
      Si oameni buni fiecare e frumos in felul lui

      Ștergere
    11. Anonim27 ianuarie 2017, 18:32 - nu am rusine de ceea ce sunt ,in legatura cu oamenii muuuuult mai instruiti decat mine ,am observat in ce anume sunt ei instruiti .Ma doare-n cot de parerea ta .Te rog treci mai departe .

      Ștergere
    12. Pai, mai Ramona, daca esti atat de in armonie cu tine insati si NU te intereseaza parerea altora, atunci DE CE TI-AI SCHIMBAT POZA DE PROFIL ??? (Sa inteleg ca aceasta este intrarea din pestera din care ai aparut in poza initiala si unde iti uitase-ti maciuca, nu ? )

      Scrierea corecta spune foarte mult despre educatia unei persoane si nici o scuza nu este valabila daca ai cel putin opt clase si daca ai citit "cateva" carti in viata ta!

      Ref. la "punctul tau de vedere", in majoritatea cazurilor ti l-ai spus cu obraznicie si cu jigniri, de aceea oamenii au reactionat revoltati. Si totusi ei nu te-au facut…PROASTA, asa cum i-ai numit tu, ci te-au lasat pe tine insati sa demonstrezi , cu fiecare postare, de ce acesta este cuvantul tau preferat sau de ce te caracterizeaza…
      Nu mai vorbesc ca te contrazici, ca sa nu zic ca minti, intorci sau schimbi vorba dupa cum iti convine si nu dupa cum ar fi cazul , raspunzi selectiv la cele ce-ti sunt adresate si ai concluzii prin care demonstrezi ca n-ai inteles nimic din ce ti s-a spus.

      Chiar nu ti-ai pus intrebarea de ce inspiri o reactie de respingere si de dezaprobare din partea majoritatii celor care iti citesc comentariile ? Asta, asa, pt. ca tot iti dai cu presupusul pe acest blog.

      Cred ca ti-am acordat déjà prea mult din timpul meu si consider ca chiar nu meriti mai mult, suntem pe lungimi de unda si nivel de educatie complet diferite…

      Ștergere
    13. Categoric nu suntem pe aceleasi lungimi de unda.POZA CARE VA STA IN GAT ESTE ACEEASI .Isus a inspirat o reactie de respingere asupra anumitor persoane carora le era teama ,uite ca si la mine se intampla la fel. Prostia este mana-n mana cu religia ,numai un om prost poate rezona cu aberatiile impuse .

      In legatura cu poza
      Cand plec la munte si stau la cort ma imbrac lejer .Nu sunt genul care urca cu masina si sta la pensiune .

      Ștergere
    14. Aaaa, tu esti EU ( daca zici tu...)/ anonim 00:58.
      Nimic din ceea ce crezi nu este cu certitudine adevarat. Adevarul trebuie inteles, nu doar crezut ...
      Ca orice prost, care se crede intelept, nu accepta parerea, mai mult sau mai putin constructiva, din partea semenilor.
      Frumos ar fi sa intelegi ce spune Ramona, nu sa o jignesti. In locul neintelegerii apar nervii si egoismul.
      Ramona, te rog , iarta duzina de "intelepti" , care-si sterg mucii pe chilotii parintilor si care habar nu au ce inseamna sa-ti iubesti aproapele.
      Daca iubesti si respecti atunci stii ca TU esti reazamul si pavaza celor din jurul tau.
      Punct

      Ștergere
    15. Ramonica, in continuare, chiar nu intelegi NIMIC din ceea ce ti se spune, drept dovada raspunsurile complet paralele pe care le dai si care demonstreaza tot mai mult de ce cuvantul PROST este cuvantul tau preferat, dupa cat de des il folosesti la adresa tuturor celorlalti care nu bat campii in ritmul mintii tale !
      Mi-e mila de tine, de cat de agresiva si indoctrinata esti prin "textele" pe care le debitezi, dar si de anonim 09:17 (adica tot TU, dar sub anonimat, dupa limbajul grosier absolut similar si contradictiile in afirmatii).
      Te compatimesc cand vad ca te agiti in proliferarea jignirilor, dar judecand strict dupa logica defectuoasa generatoare de reactii agresive si pline de evident a rautate pe care le ai, nu aspiri decat la statutul unui biet subiect de studiu pt. o anumita specialitate medicala...

      Ref. la poza, tu ai inteles PERFECT ca NU la imbracaminte ma refeream, ci strict la...tonaj si la postura descrisa exact la 15:31 ! De ce ai schimbat-o daca nu era adevarata descrierea, ca jena nu este punctul tau forte ?! Tot spunea cineva ca fiecare arata cum arata…Iar eu iti spuneam ca armonia fizica nu este nici ea intamplatoare, lipsa acesteia generand frustrari majore si de cele mai multe ori, evident, nerecunoscute….Ca si in cazul tau, cand ai venit imediat cu replica ref. la privirea ciudata a d-nei Maria. “Papusica”(!), intr-o poza, privrea oricui poate iesi “defectuoasa” , in functie de cat ai fost de atent in fractiunea de secunda in care te-a surprins aparatul (ca de aceea mai iesim chiar si cu ochii inchisi/intredeschisi sau aiurea), dar tonajul si postura nu vor fi distorsionate…never ever !

      Ștergere
    16. Anonim 19:59,
      Nu stiu cine te crezi de te sumetesti asa. Nu vezi padurea de copaci ?

      Punct.

      Ștergere
    17. Un mesaj care propaga in fapt frustrarea ta, anonim 19:59.
      Iarba nu da doi bani pe parerea ta, ca ai tu chef ca firul de iarba sa stea inclinat spre dreapta ( sau spre stanga) , ca asa e mai bine. Realitatea este alta fie ca-ti place sau nu!
      }{

      Ștergere
    18. Anonim 23:12, cred ca anonim 19:59 nu vede padurea din cauza Ramonei si nu a copacilor

      Punctulet si punctisor

      Ștergere
    19. Anonim 00:01, de unde ai dedus ca anonim 19;59 este frustrat, ca eu nu am observat deloc asa ceva ?
      Argumente ai ? ca asa vorbe goale aruncate, toti stiu. Din contra, el vorbeste politicos si cu argumente. Eu am remarcat ca de fapt dupa cum vorbesti cam tu ai avea niste frustrari.
      De exemplu, nu inteleg de c ear fi anonym 19:59 frustrat ca tu arati asa cum arati ? Crezi ca el te invidiaza pentru asta ?
      Asta e parerea mea. sa nu ma jignesti sip e mine.

      Ștergere
  10. Un nou proiect de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc a fost publicat în Monitorul Oficial

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21558533-autonomia-tinutului-secuiesc-proiect-lege-initiat-grup-cetateni-romani-etnie-maghiara-publicat-monitorul-oficial.htm

    Zece cetateni romani de etnie maghiara au initiat un proiect de lege pentru autonomia Tinutului Secuiesc. Initiativa legislativa a fost publicata in Monitorul Oficial nr.66 (Partea I), fiind insotita de avizul negativ al Consiliului Legislativ. Initiativa are nevoie de 100.000 de semnaturi din minimum zece judete pentru a fi depusa la Parlament si votata.

    Initiativa prevede infiintarea Tinutului Secuiesc ca si "comunitate autonoma cu personalitate juridica". Teritoriul Tinutului Secuiesc ar urma sa cuprinda judetele Hargita si Covasna, precum si o parte din judetul Mures.

    Tinutul Secuiesc ar urma sa aiba autonomie administrativa si politica in raport cu statul roman, iar limba maghiara ar urma sa fie limba oficiala, la fel ca si romana. Tinutul Secuiesc ar urma sa fie condus de un presedinte ales prin vot.








    Consiliul Legislativ a dat aviza negativ proiectului de initiativa legislativa, aratand ca vizeaza "crearea unei entitati statale distincte, paralela cu statul national unitar roman" - fapt interzis de Constitutie.

    Reamintim ca, potrivit Articolului 74 din Constitutie, minimum 100.000 de cetateni pot initia un proiect de lege. Cetăţenii care îşi manifestă dreptul la iniţiativă legislativă trebuie să provină din cel puţin un sfert din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe, respectiv în municipiul Bucureşti, trebuie să fie înregistrate cel puţin 5.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.

    Daca grupul de initiativa va strange semnaturile cerute de Constitutie, proiectul va fi depus la Parlament, unde va fi votat. Avand in vedere componenta actuala a Parlamentului Romaniei, sansele ca un asemenea proiect sa fie votat sunt inexistente.

    Presedintele Comitetului de Initiativa pentru aceasta initiativa legislativa este Arus Zsolt Istvan, cetatean din Gheorgheni (judetul Harghita). Ceilalti noua initiatori sunt, de asemenea, harghiteni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se adevereste cea ce a spus Sfantul Arsenie " vor veni alti mai rai ca istia.

      Ștergere
    2. Asta e adevarata problema a României! Si nu avem pe nimeni in conducere căruia sa-i pese. Sunt manipulați si șantajați. Cu dosare.
      Doamne, apăra-ne Tu! Ai mila de noi, păcătoșii, cei care am răstignit pe Fiul Tău! Iartă-ne, Doamne!

      Ștergere
  11. Daca ceilalti erau incompetenti, pe acestia cum sa-i numim?

    Ministerul Transporturilor abandonează Centura Capitalei. Lucrările vor fi realizate după 2020 :

    Centura de sud a Capitalei va fi gata, cel mai probabil, abia în 2020. Asta pentru că anul acesta şi în 2018 Guvernul nu va aloca banii necesari lucrărilor pentru cei 47 de kilometri rămași nefăcuți.

    Cât despre o eventuală autostradă, care să lege A1 de A2, șoferii mai au de așteptat până în 2021, pâ­nă atunci actualul cabinet neavând intenţia de a continua proiectul.

    Abandonat până după 2020 este şi pasajul de la Domneşti, de pe Centura Capitalei.
    Considerat necesar pentru fluidizarea traficului într-una din cele mai aglomerate zone din România, pasajul trebuia finalizat la sfârşitul lui 2015.
    Deşi bugetul Ministerului Transporturilor a crescut în acest an, ministrul Alexandru Cuc a declarat încă de la începutul mandatului că nu promite că în 2017 se va realiza vreun kilometru de autostradă.

    https://www.antena3.ro/actualitate/ministerul-transporturilor-abandoneaza-centura-capitalei-lucrarile-vor-fi-realizate-dupa-2020-397337.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Oare pe acesti copii nevinovati cine poate sa-i ajute???http://lumearomaneasca.ro/index.php/2017/01/25/orfanii-detinutii-nevinovati-pe-care-guvernul-nu-i-gratiaza/

    RăspundețiȘtergere
  13. D, umbli cu flacara violet , bag sama.

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, iubesc foarte mult violetele,si parfumul lor.Acest blog are nevoie de parfum.Daca va veti permite il veti simti.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai in banca ta. Te toleram, dar nu-ți este îngăduit de Dumnezeu sa schimbi blogul!

      Ștergere
    2. 21.38 Ce urat !

      Asta e cand nu ajungi la struguri ....sunt acrii!

      Ștergere
    3. De ce urat? Si ce legătura au strugurii in discuție?
      Mai, mie nu poate sa-mi spună nimeni ce haine frumoase are Împăratul cand se vede limpede ca e gol pușca!!!!
      Ai grija pe cine alegi sa slujești/iubești.

      Ștergere
    4. 9.22 Te toleram si pe tine , asa cum esti ,,gol pusca '' .Si pe cine ziceai ca slujesti ? Cum cine , TU!

      Ștergere
  15. PT 2 IANUARIE 2017 13.37--DESPRE ARHANGHELI--SE VORBESTE SI IN SCRIPURA VECHE SI IN CEA NOUA MAI ALES DE ARHANGHELII MIHAIL SI RAFAIL--CEILALTI SUNT DIN RELIGIA EBRAICA SI SUNT VENITI PRIN REVELATIE DIVINA--CITESTE SI SA STII CA DACA NU AI AVUT REVELATII ESTE DIN CREDINTA FIECARUIA--ASADAR CERUL ARE TAINELE LUI SI DUMNEZEU ARE AJUTOARE PT TOT UNIVERSUL ACESTA IMENS--PACE TIE

    RăspundețiȘtergere
  16. O Doamne! Maicuta Domnului.Doamn Maria pling de cele vazute si auzite de la dumneata , ma rog la bumul D zeu si la Maicuta Domnului sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca pe toti.Sa sadeasca ln sufletele noastre lubire si dragoste deopotriva, rabdare ,credinta.Cu mults dtagoste si respect M .l

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult,că toate cate scriu de la DUHUL CEL PREA SFANT, ajung la Sufletul Semenilor nostri.
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  17. Dna Maria, v-am rasfoit blogul si am dat de intamplarea dv. cu cei doi pestisori de Sf Mihail si Gavril. Trebuie sa fim mai atenti la altfel de intamplari.
    Doamne ajuta!
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
  18. Se supara Maria daca va certati pe blogul ei. Doamna Maria,nu mai lasati comentariile care ranesc oameni. Ramona,sa nu fi suparata,cel care te-a jignit a gresit.mimi

    RăspundețiȘtergere
  19. Ramona, Pit e nume englezesc? Esti maritata cu un american si stai la cort,cind mergi la munte? Si eu merg cu cortul,ca nu am bani,dar parca e mai bine la hotel. Dar eu merg la mare,sint mai aproape de valuri,pe cind la munte,e munte si in hotel

    RăspundețiȘtergere
  20. O fi prescurtarea de la Pitbul .

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu este englezesc :).Cel mai frumos este la cort ,la mare tot cu cortul merg .Asez cortul pe plaja foarte aproape de apa .Dupa o saptamana de stat in natura te simti minunat.

    RăspundețiȘtergere
  22. O CUNOSC PERSONAL PE RAMONA , ESTE UN OM DEOSEBIT. STRA-STRANEPOATA HAIDUCULUI DRAGANOIU ,ARE O FIRE IMPULSIVA DAR CAND SE LINISTESTE REALIZEZI CA ESTE UN SUFLET SENSIBIL .IN CIUDA UNORA NU ARATA RAU DELOC, ARE O FAMILIE REUSITA .ESTE UN OM PE CARE TE POTI BAZA CAND ESTI LA NEVOIE . NU ESTE DELOC ASA CUM O DESCRIU ANUMITI INTERNAUTI .NU AM NICI UN INTERES DAR VA VEDE DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sint convins ca rautatile sint spuse in spirit de gluma,cine ar avea ceva cu Ramona,ne-a atitat numele neobisnuit-Pit.mimi

      Ștergere
  23. Nu am nevoie de sprijinul tau ,cel mai bine ar fi sa iti vezi de treaba ta. Nu mai posta informatii despre mine decat daca vrei sa ne stricam prietenia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramona,ti-a si sarit tandara,are dreptate,dar si te lauda,de ce te superi?.mimi

      Ștergere
    2. Vedeti cum reactioneaza, ce nervi are chiar si cand ii vorbeste cineva frumos ?
      Constat si eu ca avea dreptate anonim 19:59 care ii reproseaza comportamentul agresiv.

      Ștergere
    3. Mda, pacat de ea, sta prost rau de tot cu nervii, saraca !
      Oricum i-ai vorbi, ea traieste in lumea ei

      Ștergere
  24. Hai ca ne-ai dat pe spate cu haiducul Draganoiu, un ilustru necunoscut daca ne raportam la cei déjà celebri din Romania (chiar daca, intr-adevar, el a existat totusi). Dar asa, au fost multi nemultumiti ai sortii care s-au agitat prin diverse paduri si nu numai. Haiduc nu inseamna neaparat vreun fenomen al naturii, ceva benefic sau vreun motiv de mare mandrie istorica.

    Pai, internautii nu au pareri inchipuite, visate noaptea, ci o descriu strict numai dupa felul in care ea insasi se "produce" pe acest blog.
    Fiecare om este cartea lui de vizita, nu ?
    Jigneste, absolut fara nicio jena, in fiecare postare, considerandu-i pe toti cei care nu-i sustin parerile ca fiind PROSTI ? DA !
    Are o atitudine agresiva verbal (IMPULSIVA, ati spus chiar dvs.) ? DA !
    Arata exact ca in poza de profil pe care a sters-o (in pantaloni si bluza/hanorac de culoare rosie) ? DA !
    Pai, atunci de unde deductia ca “NU ESTE DELOC ASA CUM O DESCRIU ANUMITI INTERNAUTI” ?!

    Ca in familia ei se comporta altfel si nu-i face prosti si pe membrii acesteia sau pe eventualii ei prieteni, asta este cu totul alta chestiune, dar pe acest blog oamenii o apreciaza doar dupa cum se manifesta AICI. Faceti odata diferenta si nu mai manipulati prin vorbe aiurea, facandu-va ca nu intelegeti ce se scrie in toate aceste postari ! In mod normal, un om echilibrat se comporta peste tot la fel si cu atat mai mult in fata unor persoane straine: este ca si cand te-ai duce in vizita la cineva si trebuie sa te porti civilizat si sa faci o impresie buna. Evident, daca esti capabil !
    Si cea mai tare afirmatie este : “DAR CAND SE LINISTESTE” bla-bla-bla devine…minunata ! Intr-adevar, cand un om are nevoie sa se “linisteasca” ca sa vezi ce “suflet sensibil” este, denota clar cel putin oarece “probleme emotionale”, ca sa pastrez eleganta discursului. Vorba aia: pana se linisteste, iti da doua palme de nu mai apuci se constati si cat de “sensibila” este !
    In rest, placa cu “VA VEDE DUMNEZEU” este valabila pt. toata lumea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 00:31, ceea ce faci se numeste HARTUIRE.
      Ramona, sesizeaza organele de ancheta! Este o femeie periculoasa.

      Martor.

      Ștergere
    2. Ramona poate fi reincarnarea haiducului,de-aia a fost la hipnoza,sa afle asta,dar nu a putut. Ramona,asa faci,dai palme(la figurat)? Iti scurtezi viata!mimi

      Ștergere
    3. 00,31,ai stricat o prietenie,d-aia nu dormi noaptea,esti pedepsit cu insomnii pentru spiritul critic la adresa oamenilor,trebuie sa te mintuiesti. Nu-mi dau numele,sa nu faci o obsesie si pentru mine.Eu sint J

      Ștergere
    4. Tot ea a scris mesajul,s-a autocaracterizat ca sa faca impresie.:)

      Ștergere
    5. Anonim 08:15, ai uitat sa mentionezi, pe langa sesizarea "organelor de ancheta", si cea a Marii Adunari Nationale!

      Ștergere
    6. Anonim 12:21,nu cred ca ea a scris mesajul.Sa ne rugam pentru iertarea prietenului,cine stie ce patimeste pentru indrazneala.

      Ștergere
    7. Anonim 13.17,trebuie sa apreciem ca munceste.Sa lucrezi in constructii nu este o munca usoara,pe de alta parte femeia are dreptate in unele privinte .Ati fi falsi daca nu ati recunoaste.

      Ștergere
    8. Ei na, ce sa patimeasca prietenul ? Omul a vrut sa spuna ceva de bine, dar ea ca de obicei l-a obraznicit pana si pe el saracu. Fata asta are clar probleme cu nervii, nu asculta si nu accepta pe nimeni altcineva

      Ștergere
    9. Anonim 14:58, problema nu este ca lucreaza in constructii, f.bine, ci ca ea a spus ca lucreaza in constructii si ca daca iti da doua palme ajungi la urgente!!! Are gandire si limbaj de santier dar pretentii de intelectuala care da lectii altora.

      Ștergere
    10. Anonim 15.36 ,nu ai fost atent .

      Ștergere
    11. Anonim 15.36 ,nu ai fost atent .Anonim 00.31 a spus ca daca iti da doua palme nu mai apuci sa constati si cat de sensibila este ,ea ia dat dreptate si a spus :cu 2 palme ajungi la urgente. Nu mai comentati in van.

      Ștergere
    12. Anonim 19:11 tu stii sa citesti?
      Uita-te la postarea ei de mai jos, de la 29 ian.2017, 06:25, unde spune: "Cu doua palme de la mine ajungi la urgente" !
      Deci, cu doua palme de la EA !!!!
      Anonim 00:31 spunea asta despre tot ceea ce Ramona spusese si nu despre el insusi.

      Ștergere
    13. Anonim 09:44, la cat de primitiv gandesti si cat de sarac cu duhul esti, nu poti prezenta nici cel mai mic interes pentru cineva, daramite ca sa mai faca si o obsesie pentru tine.
      Hai, du-te la culcare linistit, ca ai lasat gainile singure....Nani !

      Ștergere
    14. Anonim30 ianuarie 2017, 22:37 gresesti!
      Anonim29 ianuarie 2017, 00:31 a comentat : -iti da doua palme de nu mai apuci se constati si cat de “sensibila” este !
      Pe 29 ianuarie 2017 06:25, La ora 6.25 dimineata ea a raspuns :Lucrez in constructii :) asa ca ai grija . Nici un om nu are echilibru ,nu faci exceptie :) dovada este clara. Un pic daca te mai sacai si explodezi ,fiind in anonimat poate s-a intamplat .Cu doua palme de la mine ajungi la urgente :) .
      Nu mai interpretati voi cum doriti.

      Ștergere
    15. Anonim 10:59, alias RAMONA PIT (!), tu nu-i poti manipula cu INTERPRETAREA ta NESIMTIT de MINCINOASA (tu le faci oamenilor traducere din romana, in romana ?!) la ce a spus foarte clar anonim 00:31 decat pe cei pe care ii faci tu PROSTI ! NU este si cazul meu ! Mie mi-e mila de cei care nu inteleg si de care iti bati tu joc in mod constant.
      Prin acest raspuns, te-a luat FURIA pe dinainte si ai demonstrat ca si tu esti beneficiara epitetului tau preferat ! ha-ha-ha

      Ștergere
    16. Anonim31 ianuarie 2017, 19:09 ,ai o problema ! Se pare ca nu poti trece de obsesia ta vis-a-vis de Ramona Pit ,cu cata satisfacere postezi ca ai deconspirat cine este
      Anonim31 ianuarie 2017, 10:59 . Te inseli ,acea postare imi apartine .MR

      Ștergere
    17. Ramona, obsesii au numai oamenii bolnavi, dar le mai pot dezvolta si cei care persista in inocularea minciunii.

      Asa este, postarea iti apartine, Maria Ramona !

      Ștergere
    18. Anonim 19:29, daca acea postare iti apartine, atunci nu pricep cum de nu reusesti sa intelegi sensul exact al unui scurt text negru pe alb si de ce spui "Nu mai interpretati voi cum doriti". Cum adica sa "interpreteze"? Tu cand citesti o propozie, dupa aceea faci supozitii, o traduci in limbi straine, ce este de interpretat ? Nu cunosti suficient limba romana, ca alta explicatie de buna-credinta nu gasesc...

      Ștergere

  25. Anonim28 ianuarie 2017, 21:08 -nu trebuia sa te bagi . Ai dreptate
    Anonim29 ianuarie 2017, 00:31 -iti da doua palme de nu mai apuci se constati si cat de “sensibila” este !
    Lucrez in constructii :) asa ca ai grija . Nici un om nu are echilibru ,nu faci exceptie :) dovada este clara. Un pic daca te mai sacai si explodezi ,fiind in anonimat poate s-a intamplat .Cu doua palme de la mine ajungi la urgente :) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are dreptate anonim 00:31 ! I-am citit toate postarile.
      Intr-adevar, fizicul tau (am vazut poza pe care o descria anonim 00:31) iti permite sa trimiti "la urgente" (Doamne Dumnezeule !)chiar si un barbat...

      Ștergere
    2. Ohhhoo, se vede ca lucrezi in constructii.
      Esti ruda cu Nikita ? poate te ia si pe tine in spania, ca se plateste mai bine

      Ștergere
    3. Cred ca ti se potriveste o tinuta din desenela animate cu fred flinston...ha-ha-ha

      Ștergere
  26. 00.31-pacat ca nu ai un pseudonim,sa vedem si ce altceva mai postezi,ca nu esti prost. Te certi cu Ramona pt.ca amindoi sinteti puternici si inteligenti,asa ca, impacati-va si intilniti-va la Vama Veche

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 08:12, o persoana INTELIGENTA vorbeste precum anonim 06:25 ?!

      Ștergere
    2. Nu e rau sa spui o vorba buna despre cineva. Sintem mereu acuzati ca nu stim sa vedem decit partea rea a oamenilor.Adevarat e ca vorbi de rau pe cineva inseamna sa-l smintesti,nu sa-l indrepti. Ar trebui sa tratam si oamenii ca pe copii,sa-i incurajam.mimi

      Ștergere