duminică, 22 ianuarie 2017

SI- A VANDUT SUFLETUL , PENTRU UN RENUME !


                       

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                         
                                   Image result for sfanta treime imagini

                         21  Ianuarie 2017,ora 6,38 dimineata !

                                          Dragii mei,


Să nu ne vindem Sufletul niciodata ! Nici pentru toate bogatiile lumii acesteia.
Iata dragilor ce spunea un glas, astazi de dimineata:


                      "Acestea vei vedea la un Bloc,care îşi va cere un Renume ,cu însuşi Sufletul !"

Clipă în care, vad un bloc de locuinte înspre Sud, ,iar în faţa Blocului multa agitatie,multa lume, salvari si pompieri.
Vad o targa ce este scoasa din scara blocului, si pe care targa ,se aflla ceva,sau cineva total acoperit.
Dar vad cum cei de la salvare, lasa jos targa pentru o secunda,iar o forţă nevazuta, trage un pic pătura de culoare închisă, iar de sub pătura ,iese căpsorul unui băietel de pana în 10 anisori. Era o frumusete de copil, un înger de copil, dar fara de viata.
Dragii mei, ce sa intelegem de aici? Eu cred că în acel bloc, locuieste cineva,care pentru un Renume,pentru faimă,  îşi va vinde sufletul său diavolului, iar Dumnezeu il va pedepsi ,luându-i ce-i este mai drag ochilor:pe copilas!
Sa ne pastram Credinţa dragii mei, sa ne rugam cu inima si cu sufletul ,la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului, ca sa ne intareasca în Credinţă, ca sa ne daruiasca dragoste sfanta, si astfel ,diavolul nu ne va mai putea ispiti.
BISERICA  LUI HRISTOS, sa ne fie noua pe acest Pământ,prima CASĂ a noastra,a sufletului nostru, din care nu trebuie sa lipsim ,măcar în ziua sfanta a Duminicii.
                                       Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Eu cred ca Dumnezeu nu pedepseste, totul se intampla ca urmarea a deciziilor si/sau alegerilor proaste facute de noi.Daca Dumnezeu este Iubire, atunci este exclus ceva negativ din partea Lui. Simon Istvan. Satu-MARE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca Trump si-a vindut sufletul,ca sa-si cumpere avion. Cind n-a mai avut bani sa- l intretina,s-a facut presedinte,sa zboare din nou cu avionul privat

      Ștergere
    2. Noi credem ca Dumnezeu face dreptate,asta implica si pedeapsa. Noi credem ca Dumnezeu iarta,dar El nu poate face asta,trebuie sa ierte cel ce a fost vatamat. Se zice ca daca ierti altuia,ti se iarta si tie,dar cum? Poate ca esti salvat de la o vatamare pe care ti-o faci singur,din greseala.mimi

      Ștergere
    3. Anonim 22 ianuarie 2017, 13:41 nu te mai lua de Trump. Opreste-te.

      Ștergere
    4. An.13.41uite cine si-a vandut sufletul iohanvernerklaus, si l-a vandut la mamona de soros. Este in strada cu partidul lui soros. Da sa se schimbe codul penal el sa fie judecat pentru comertul facut cu copiii Romaniei. Nerusinat mamona de iohan. Dumnezeu sa-i demaste toate faradelegile pe care le-a facut impotriva tari si a poporului roman! Jos cu tine iohan poprul a vazut cine esti tu um hitlerist nemernic !

      Ștergere
  2. Rugaciunea zilei de azi;Doamne ,Tu Ceresc Parinte,Pasii sa-mi obladuiesti,Sa merg doar spre lucruri sfinte,spre-a trai cat ma iubesti Sa-mi pui Doamne,sa-mi pui fapte In cuvinte ca tot ce spun sa implinesc Iar Tu,ca un bun Parinte,sa ma mustri de gresesc Sa-mi pui har in orice fapta,ca-n tot ce fac,sa te slavesc,spre a urca,treapta cu treapta,pan'la tronul Tau Ceresc,Sa ma ierti pentru gresirea,cu care ieri Te-am intristat Si de vrei,da-mi azi iubirea,spre a sti ca sunt iertat.Sa m-ajuti sa-nfrunt ispita,Care azi ma va-ncerca si da-mi Tata,doar atata,cat sa fac doar,voia Ta. Sa-mi dai aripi de lumina,daca merit azi sa zbor,daca nu,sa-mi dai doar tina ,dar nu-ngadui sa mor Tie astazi catre toate pot numai sa-ti multumesc Si sa fiu de-acum-nainte,Fiul Tau,Tata Ceresc.AMIN./De la vesnicul copil frumos,Alexandru Pargariu/. si alta,la fel de frumoasa,mai putin cunoscuta,a Sfantului Heruvim,Arsenie Boca;'Tatal meucare esti in Ceruri,auzi ruga mea,Dezleaga toate piedicile care opresc ca sufletul meu sa auda glasul Tau in inima mea,Arata-mi drumul pe care trebuie sa merg,Fii cu mine si ajuta-ma sa vad clar adevarul de minciuna Pe cei alesi,cheama-i sa fie in preajma mea La necazurile mele,eu pe tine te chem,sa-mi fii povatuitor si indrumator,Sa ma pot feri de ispitiri si de ganduri care ma indeamna la greseli,crezandu-le indemnurile Ai mila demine sida-mi intelepciune,sa vad clar inainte de a infaptui ceva ce n-ar fi pe placul Tau Sanatate cer,Doamne si ajutor trupului si sufletului meu Tie ma rog,Doamne,ajuta-ma si condu-ma sre scopul vietii mele pamantesti,AMIN.Pacea si Lumina lui Iisus Hristos sa va fie de folos si Maicuta Sfanta sa va ocroteasca,popor micut ales.

    RăspundețiȘtergere
  3. Simon,nu Dumnezeu pedepseste,dar pina la El avem de a face cu celelalte spirite, care, ca si pe Pamint,evita compania spiritelor rele. Iti recomand cartile lui Scarlat Demetrescu,se pot descarca de pe net,el spune ca spiritele se reincarneaza pe Pamint ca sa dovedeasca celorlalte spirite ca s-au schimbat,ca nu mai sunt rele. In lumea spiritelor,nu poti fi rau sau prefacut,pentru ca ceilalti stiu ce gindesti,prin telepatie. Pe Pamint,omul crede ca nu exista Dumnezeu,ca nimeni nu stie ce face sau gindeste si se manifesta cum i-e firea. Cind moare,ajunge dincolo si se stie tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un suflet vine si in momentul cand se reantrupeaza,el intra intr-un corp,care corp este viu,nu intra intr-o bucata de carne moarta,taiata,sa i se spuna reancarnare..Este o diferenta mare intre cuvantul reancarnare si reantrupare.Cuvantul reantrupare,reprezinta un corp cu viata,unde sufletul se dezvolta pana la nastere,apoi se naste,,traieste si apoi isi pierde corpul material si vine din nou la judecata si la reantrupare,dupa o perioada de ani.Perioada de reantrupare a unui suflet este de 5 ori,cat a trait viata pe pamant.Sunt si exceptii pentru anumite suflsts care vin de la lumina si ele trebuie sa vina pe pamant pentru a fi purtataori de cuvinte sfinte ale lui Dumnezeu,sau prooroci,sau un suflet care sa inainteze stiinta,credinta,pionieri,deschizatori de drumuri,de noi orizonturi ale cunoasterii in varii domenii.

      Ștergere
    2. Corect,aveti dreptate,nu mai stiu unde am citit ca la Dumnezeu tate sunt cu cinci.Aici pe blog sau in cartile Parintelui Arsenie Boca.

      Ștergere
    3. Cartile Doamnei Georgeta Floarea scrie despre reintruparea sufletului si de asemenea si judecata sufletului care sa face la 40 de zile dupa moartea corpului,si judecata sa face in rai sau iad pentru 7 ani,14 ani Sau VECII cei pt 7 ani sunt cele care fac avorturi,sau omor,care fac sex interzis( gura,in "dos" inselat sot sotie). Cei la 14 ani homosexuali,lesbi sex cu animale.omor pentru avutie pedofilie etc.si cei la vecii sunt totii care huluiesc Duhul Sfant care este UNUL NU EXISTA DUHURI RELE,DECAT CEL AL TATALUI,SI CEI CARE STIU SI FAC PACATE DIN STINTA SI CU PLACERE.

      Ștergere
    4. Nu-i adevarat,oamenii sint spirite intrupate ca sa experimenteze viata animala,sa faca sex,sa se iubeasca fizic,nu conteaza cu ce.mimi

      Ștergere
    5. Silvia,Dumnezeu lucreaza cu numarul 9. Sint 9 planete la un soare, Dumnezeu S-a impartit in 9 la puterea n,la 9 oameni trebuie sa fie un sef(asa scrie in biblie)

      Ștergere
  4. Adevărat copiii sunt ca sufletul pt părinții iubitori.Cine știe ce fapte rele face vre-un părinte și v-a pierde copilașul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Stef esti intro totala eroare daca crezi in ceea ce ai scris.Acestea sunt reguli facute de om nicidecum nu reprezinta Realitatea Divina.
    Nu exista conceptul de a-ti vinde sufletul,ci doar sa fii inselat de falsa lumina sa-ti dai acordul de a fi manipulat in interesul crearii de energii negative.
    Aveti mare grija cu ceea ce cititi si auziti,fiindca realitatea voastra este creata de credintele voastre!
    Treceti toate informatiile prin filtrul vostru personal fiindca acolo se afla adevarul nu in interpretarile altora!
    CEEA CE CREDEM,DEVENIM!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  6. sigur Dumnezeu ataca ce ete mai drag omului daca se duce lupta Impotrica Lui

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate fiul lui Trump, are 10 ani.

    RăspundețiȘtergere
  8. CE CONCEPTII AI ANONIM 23 IANUARIE 2017 19:17!CUM SA FIE DUMNEZEU RAZBUNATOR!SI ATACA CE ESTE MAI DRAG OMULUI--DUMNEZEU E CREATOR DA? ATUNCI CAND INGERUL CEL MAI APROAPE DE EL S-A MANDRIT --DIN ACEL MOMENT A FACUT UN PACT REFERITOR LA LUMILE UNIVERSULUI--ASADAR I-A LASAT SI LUI O DATORIE--SA-I ISPITEASCA PE CEI SLABI IN CREDINTA--SI ASA TOTI VOM MERGE LA JUDECATA ---CA DOAR UN STAPAN AVEM---PE DUMNEZEU DACA-L VREI--ORICUM AVEM --O NASTRE UN TRAI SI O MOARTE SA NE SCHIMBAM ATITUDINEA CA-I IN FAVOAREA NOASTA- PACE TIE

    RăspundețiȘtergere