vineri, 13 ianuarie 2017

ROMÂNIA ÎN AER ! ROMÂNIA ,ŢARA FĂRĂ CONDUCĂTORI CU INIMĂ DE ROMÂNI !


                                     

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...  

                   13 Ianuarie 2017,ora 6,17 dimineaţa !

                                              Dragii mei,

Cum as putea eu să stau deoparte,când este vorba de Ţara mea, de România?
Cum am putea noi ,să stăm deoparte, când vedem că toate INSTITUTIILE STATULUI ROMÂN în care aveam încredere si-n care se decide soarta, libertatea vietii noastre, sunt gata sa explodeze?
Prieteni dragi, atâta timp cât primesc Mesaje ,cu si despre Politică si politicieni, voi scrie aici pe Blog.
Iata ce spunea un glas ,astazi dimineaţă:

                   " România ! 
                Pentru că, din nefericire , Ţara nu are cine s-o conducă!"

Dragii mei, vom asista la lucruri uimitoare si neplacute, care se vor dezvălui în mass-media.
Ceea ce vom afla, va afecta la modul cel mai serios Conducerea României la cel mai înalt nivel, si coborând măcar vreo trei trepte în jos,asa ca să se afle totul.
Si uite asa ,din nefericire,vom ajunge si la:

                  

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ ...

https://plus.google.com/.../27M2qLCeXma

Translate this page
Sep 4, 2016 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !

Toate câte sunt scrise,de la DUHUL CEL PREA SFÂNT sunt graite, si toate se vor împlini !

                             Cu dragoste,Maria.

109 comentarii:

  1. Doamna m-ati uns pe inima cu ce ati scris . Adica dupa ce am scapat de tehnocrati si Ciolos , de incompetenti , acum ne-o furam si de la astia ? Nu se poate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este vorba despre PSD,nu numai ! Ci toate câte se întampla acum în ROMANIA. KOVESI,COLDEA,IOHANIS,etc...

      Ștergere
    2. "Nu numai" psd ,inseamna si psd ! Conducatorii sunt acum numai de la psd , ceilalti sunt in opozitie !Ar fi culmea sa facem o revolutie impotriva celor din opozitie care nu sunt la putere.
      Oricum doamnei Maria ii este greu sa recunoasca ceva rau impotriva psd-ului.
      La noi peste tot se face politica ,la biserica ,pe site-uri religioase etc.

      Ștergere
    3. Maria, una e sa te limitezi la a scrie mesajele asa cum le primesti si alta e sa le treci prin filtrul tau de gandire inclinata spre simpatii politice. E bine asa, nu incerca sa le dai interpretarea proprie ca poate te inseli si influentezi lumea gresit.Trebuie sa intelegi ca ai o mare influenta asupra unora dintre cei de pe blog si asta e o mare raspundere. Dă mesajele asa cum le primesti, caci doar asa vei ramane neutra. E doar un sfat, poti sa tii cont de el sau nu.

      Ștergere
    4. Buna dimineața.Este un început de an bun,adevărul si dreptatea se instalează in Romania,minciuna începe sa dispară din tara.Sa nu uitam ca in tara la noi,este o persoana care plînge si se roagă pentru acest popor,si noi cu toții ar fi plăcut lui Dumnezeu,sa ne aplecam genunchii,si sa ne rugam împreună cu Ia.Pentru ca noi sa ajungem o tara sfântă,Sfântă Treime a început curățenia(de primăvara) si va face curat,incepind cu toți politicienii ca toți sunt corupți,nu este unul cinstit,toți vor pleca singuri,ca nu mai merge cu minciuna,furatul si altele,divinitatea este asupra noastră si începe sa ne pedepsească pentru faptele făcute.Toți ce-i,saraci,bolnavi,eu si alte persoane,care ne curg lacrimi in fiecare zi,si ne rugam pentru aceasta tara,Sfântă Treime,ne-a auzit rugăciunile noastre si acum ne ajuta,sa devenim mai buni,si cinstiți înaintea lui Dumnezeu.Numai Sfanta Treime ne ajuta sa avem conducători,buni cinstiți si cu frica de Dumnezeu.Nu o sa avem revoluție,nu asta ne dorim,doar ce-i vinovați sa plătească,si sa li se ia toate averile.Ma rog la Bunul Dumnezeu,pentru dreptate si adevăr in aceasta tara,speranță noastră este Dumnezeu.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
    5. Revolta sau revolutia poate fi facuta numai impotriva celor care guverneaza sau sunt la conducere!
      In prezent la guvernare este PSD si in mai mica masura ALDE .
      La fel si in parlament ,majoritatea o detine coalitia PSD.
      Lumea, daca se va revolta, o va face impotriva regimului PSD!

      Ștergere
    6. Nu se va revolta nimeni impotriva PSD+ALDE pentru ca nu vor fi motive. Tu aiurezi Anonim 14 ianuarie 2017, 11:59.

      Ștergere
    7. 22.11 Se vede ca esti de la psd . Nu ne pacalesti!
      PSD si ALDE sunt o gasca de escroci si deja sunt multe motive sa se revolte lumea impotriva lor !

      Ștergere
  2. E vorba ca mimam capitalismul dar tara a ajus sclava mafiilor neocomuniste care au cistigat puterea economica si vor totala putere politica, a lipsa separarii puterilor in stat pe care astfel si l-au aservit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta!Bine ar fi sa aflam adevarul si sa se faca si ceva bun in favoarea oamenilor de rand.Ne-am saturat de minciuni si manipulari. Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria Handic, cine sa faca ceva in favoarea oamenilor cand toti sunt corupti? Numai Dumnezeu ne mai salveaza dintre lupii astia flamanzi...

      Ștergere
    2. Bine ar fi să-și dea Iohannis demisia de onoare și sa plece la austriecii și nemții lui cărora le-a oferit Romania pe tavă.Vrem un Președinte roman și patriot,nu un trădător.DS

      Ștergere
    3. Demisia Iohannis!

      Ștergere
    4. DS, daca dispare Iohanis crezi ca am scapat de toate relele? Ce tot o tii intruna cu Iohanis? Hoti sunt toti in frunte cu psd-istii tai.

      Ștergere
    5. Gresesti Anonim14 ianuarie 2017, 17:50. DS bine surprinde unde este problema: la Conroceni. Acolo trebuie facut curatenie.

      Ștergere
    6. Anonim 14 ian 17:50 pînă nu pleacă Iohannis și magistrații corupți de la Curtea Constituțională,nu se va rezolva mare lucru.Despre PSD vorbim peste 4 ani,nu mai băga atîta bățul prin gard.Oamenii au votat iar acum așteaptă o rezolvare,dar pentru asta trebuie lăsați să-și facă treaba.Nu poți să tot lucrezi sub presiune cum lucrează Gabriela Firea și cum cei din USR aruncă mereu săgeți otrăvite.Am aflat in această seară de la omul lui Băsescu,Gelu Vișan că se urmărea să se scoată tinerii din nou în stradă pentru un măcel și se dorea uciderea unui om.Tot el a venit anul trecut și cu facturi de la cheltuielile de renovare din casa lui Iohannis.Sunt multe persoane care au tot felul de informații,dar încă nu au ieșit în spațiul public,încă se tem și au rețineri.Așa că indiferent că vrei tu sau nu adevărul va ieși la iveală.DS

      Ștergere
    7. Care adevar DS, „adevarul” tau? Despre PSD tot vorbim de la revolutie incoace chiar daca inainte isi spunea FSN, nu peste 4 ani cum spui tu. Mai lasa-ne cu propaganda ta ieftina, prinde doar la cei care au mintea slaba si poate la copiii de gradinita dar nici pe aceia nu-i mai pacalesti! Se vede clar ca faci parte din sistemul mafiot ca prea il sustii cu inversunare.

      Ștergere
  4. Noua revolutie???? Mai ganditi-va ce inseamna. Nu cred. A ar fi ceva real. Doar o revolutie asemanatoare cu ce a fost in 89; deci... tot serviciile, romanii niciodata. Asa ca tineti minte - sistemul! Chiar si pt dvs! Ati avut prbl cu blogul; v-am mai spus ca urmati si dvs. Din pacate; pt RO nu va fi nimic, doar o schimbare de "oameni" in functii. Dvs ati scris ca pana in 2028 RO nu va avea conducatori doar altii care nu vor binele acestei tari. Deci acum si in viitorul apropiat totul e doar un teatrul regizat al rusilor, in special, impreuna cu americanii. TOTI au investitii si IAU bani din RO, de la pop roman. Si pop tace, ca e fraier, prost, aiurit, fara curaj, fara demnitate fara.....toate. deci...un nimic. Asa ca ce sa mai vb? Tot vorbe si vorbe....fara fapte??? Un popor las si orb!!! Las si orb, fara demnitate, rau de tot!!! Stiu ca jignesc pe multi in orgoliu, vor fi multe comentarii, dar oameni buni, vorbiti muuuult si nu faceti nimic. Deci tzuky- taceti in plm si nu faceti nimic deloc pt bunastarea voastra. serviciile straine si puterile mondiale vor triumfa. Asa e scris pt aceasta tara si "acest popor". Trebuie sa intelegeti, mai ales ca nu luati atitudine ca si popor. Deci TZUKY (gura mica, da, de tot). Asa sunteti voi romanii!!! Fara demnitate si fraieri ca nu luati atitudine. Tot pooooovesti!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu esti Sandokan Tigrul Malaieziei?

      Ștergere
    2. Ce vrei provocatorule? Ci e te-a pus sa jignesti poporul roman? Nu uita ca cine scoate sabia de ea moare. In curand se termina cu caracatita oculta care a condus umanitatea...

      Ștergere
    3. Ciolanis pleaca din tara de ziua uniri...pai daca nu-i roman...el dispretueste poporul roman, doar afacerile pe seama noastra si a tari care-i aduc bani lui si cotropitorilor din afara pe care-i tine in brate si face legi pentru ei ca cel cu taiatul padurilor din austria si altele care le vom afla in curand. Doamne ocroteste Romania si pe romani !

      Ștergere
    4. Maria aveai um mesaj despre dna iohanis...o tine ascunsa sasu de frca proceselor,cica daca n-o vede lumea uita de ea...

      Ștergere
    5. Pai ,la fel si Dragnea ,o tine ascunsa pe Bombonica a lui ,ca are hotelul din Alexandria luat pe nimic. Si ii mai plac si amantele tinere...pe care,ulterior , le face parlamentare.
      Sunteti naivi daca credeti in asemenea individ ,mai crestinilor!
      Sa va dea minte cel de sus ,la fel ati crezut si in Iliescu si acesta era omul rusilor !

      Ștergere
    6. Mah,dar ce ai tu cu Bombonica si cu aia mai tanara,esti gelos?invidiosule!

      Ștergere
    7. Mah anonim 15.31 dar tu ce-ai cu dna Iohanis, macar ea e nevasta, nu amanta luata de la gradinita ca amanta lui Dragnea. V-ati gasit in cine sa credeti. Ce fel de barbat isi alege o sotie pe una care o cheama BOMBONICA? Sau care, dupa ce a divortat, se combina cu o pustoaica la varsta lui?

      Ștergere
    8. Dar ce ai tu Anonim14 ianuarie 2017, 17:55? Esti invidios?

      Ștergere
    9. 13 ian 23:16 Oare tu ai uitat traiul de aici după ce ai fugit din Romania și acum îți permiți să ne pui pe toți la zid? Ai început să cîștigi și tu ceva bănuți afară culegînd căpșuni și acum ți-a ieșit păduchele în frunte măi neica nimeni.Dacă ne acuzi pe noi că nu am făcut nimic,de ce nu ai făcut tu cît ai fost aici măi trădătorule de țară.Sper să se dea o lege pentru toți care ați părăsit țara să nu mai aveți nici drept de vot și să vi se ridice și cetățenia din moment ce nu mai sunteți mândri de ea și mai rau vă încurcă.DS

      Ștergere
    10. DS esti o vipera daca spui asta despre cei plecati la munca in afara. Mi-e scarba de „oameni” ca tine.

      Ștergere
    11. subscriu 13.03 !

      Ștergere
    12. Anonimilor 15 ian 13:03 și 13:43 voi ați citit mesajul din 13 ian 23:16 înainte să săriți la gîtul meu?Să vă fie scîrbă de acel individ care înjură poporul roman și ne dă în p--- lui.Eu m-am referit la el și la cei care,după ce au părăsit țara înjură poporul român.Dacă noi cei care am rămas aici suntem niște proști,fraieri,aiuriți și fără demnitate așa cum spune el,atunci de ce-l mai interesează de noi și de cetățenia română? Dacă ei au găsit acolo oameni mai buni și un trai mai prosper să ne lase pe noi aici în sărăcia și în prostia noastră și să rămină acolo unde sunt mulțumiți.Eu m-am referit la toți cei care au plecat și acum denigrează România și acest popor,nu la cei care au respect pentru țara lor,unde s-au născut și au crescut.Dacă voi săriți la gîtul meu,înseamnă că și voi aveți aceleași cuvinte de ocară pentru Romania și pentru toți cei care au rămas în țară.Dacă vă e rușine să spuneți în străinătate că sunteți români și aveți o părere așa de proastă despre țara voastră,renunțați la cetățenie dacă mai mult vă încurcă.Nu mi se pare normal ca cei care locuiesc acolo sa aibe drept de vot și sa-mi decidă mie soarta,atîta vreme cit ei nu trăiesc aici.Știu că nu vă place să auziți asta și unii dintre voi ați uitat de unde ați plecat,iar acum îi împroșcați cu noroi pe toți de acasă inclusiv rudele voastre la care vă întoarceți doar de sărbători sau la înmormîntări.Rămîneți acolo unde sunteți și nu mai călcați pămîntul romanesc,dacă va produs așa o traumă încît să aveți cuvinte de ocară la adresa acestui popor.Mă repet mesajul e adresat doar celor care au plecat și acum denigrează poporul romăn,nu la cei care au respect pentru țara lor și cetățenii ei.DS

      Ștergere
  5. Dna Maria, vreau si eu sa va intreb de ce nu primiti mesaje despre coruptia din institutiile statului, despre coruptia din justitie, despre coruptia de la vami, despre coruptia din portul Constanta, despre coruptia politicienilor. Dar tot o tineti cu Johanis. Asta e unul singur si nu are voie nici sa dea legi, nici sa propuna legi, nici nu a furat el tara de unul singur 27 ani. Pt ce atata ura pe un singur om? De ce incercati de atata timp sa ne manipulati? Asa ati facut si cu Soros, va veneau mesaje zilnic cu soros ca distruge Romania? Dar nu ati publicat niciodata vreo poza cu el, caci e doar un batran bolnav de 86 ani, probabil cu pampers la fund. Va plateste Antena 3 pt aceasta manipulare? Din afara asa pare. Doar creati panica si depresie si scaderea imunitatii oamenilor si implicit imbolnavirea lor cu aceste mesaje. Instigati la ura prin interpretarile pe care le faceti d.voastra. Chiar nu va dati seama? Unde scrie in Biblie ca omul trebuie si e necesar sa cunoasca viitorul? Nicaieri. Unde scrie ca trebuie sa uram oamenii si nu sa-i iertam daca au gresit? Sper ca nu v-ati suparat de cele scrise de mine, dar este o parere, asa cum isi da fiecare cu ea pe acest blog. Va multumesc pt intelegere, nu este un atac la adresa d.voastra. Bucurati-va a zis Iisus, nicidecum urati-va aproapele. Cei care gresesc oricum vor plati, caci exista justitie divina. D.zeu nu doarme, spune o vorba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23,30 ar mai fi ceva, cine ne pune sa citim blogul Mariei? numai satana deci....

      Ștergere
    2. "Ortodocsul" Ponta a facilitat impreuna cu Erdogan construirea moscheii in Bucuresti, "ortodoxul" Dragnea a venit cu propunerea musulmancei prim-ministru de fapt Iohannis a fost singurul crestin care a respins musulmanca.

      Ștergere
  6. Ai dreptate 23,16 rominii nu sint invatati sa lupte pentru drepturile lor ,se lasa calcati din lasitate si apoi rabda ca boii iar cind unii mai curajosi ies sa lupte pentru ei nu-i sprijina,sint capabili doar de revolte paguboase care nu duc prea departesint fatalisti istorici si cu mentalitate de pagubosi,Iar unii mai admira pe lichelele care ii mint si stapinesc cu minciuni si pe care ii iau de modele de reusita chiar cind sint impusi de afara,straini cu alte interese,alogenii ce ne conduc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23.16 atunci sa-i admiram pe hotii din tara daca sunt mai buni decat aia din afara! Eu zic sa sunt de doua ori mai tradatori ca sunt romani ca si noi!Strainii nu au nicio treaba cu noi ca nu sunt neam cu tara asta dar romanii care o fura sunt sange din sangele tarii si tot o fura si-o secatuiesc. Cine e mai vinovat, strainul sau romanul care isi fura fratii?

      Ștergere
    2. Tradatorii de neam si tara care s-au inhaitat sa-l slujeasca pe Soros. Aia sunt vinovatii. Sorsistii ordinari. Ei au vandut tara strainilor.

      Ștergere
    3. Uite încă un amețit pe aici,care a plecat din țară și acum îi critică pe romanii lui numindu-i boi,fataliști istorici și păguboși.Dacă ești tu așa deștept de ce nu ai luptat tu aici și ai preferat să fugi ca un laș,iar acum dai cu piatra peste gard.Noi am ieșit la vremea noastră în stradă și s-a lăsat cu vărsare de sănge acum e rîndul vostru să vă lăsați sângele pe caldarîm,să vedem voi ce rezolvați.DS

      Ștergere
    4. DS,

      Tu personal nu ti-ai varsat niciun sange , iti versi doar ura si invectivele la adresa tuturor aici pe blog . Ai dus-o bine in trecut , ai fost dintre ai lor , comunista imputita si acum iti taie gura in sabii de cei care au plecat de foame?
      Mai taci din gura ca nimeni nu pleaca de bine , sunt oameni care au muncit departe de casa si muncesc la greu in constructii , in frig cate 10 in camera , nesimtit-o !
      Ai ajuns sa dai ordine aici de inchidere de granite , de ridicarea cetateniei si alte aberatii securiste la 3.17 dimineata ?
      Esti securista si nesimtita cu gura mare si improsti cu noroi pe cei care incearca sa supravietuiasca . Tu iti iei pensia de la comunisti si scrii pe blog despre ei . Bravo , scuipa acolo unde ai mancat si mananci !
      Divulga-le casele si vietile , da-i in gat in anonimat , arata-ti muschii si vorbeste despre cine a dat cu masina peste cine , tot inainte ! Te pomenesti ca ai si certificat de revolutionar , ca toti astia care ati facut figuratie la Revolutie, sunteti acum cu drepturi de revolutionari .... ,,pentru ca v-ati varsat sangele ''. In timp ce aceia care si l-au varsat , zac in pamant .

      Ștergere
    5. Rusine sa-ti fie, DS ca judeci omul care vrea sa munceasca din greu pentru un ban printre straini. Sa nu dea Dumnezeu sa ajungi ca el intr-o zi! Ai o gura spurcata rau!

      Ala cu Soros, du-te maica la balamuc, nu ne mai innebuni si pe noi cu babalacul tau... Rau e sa fii obsedat!

      Ștergere
    6. 9.46 subscriu ! Excelent .

      Ștergere
    7. Pentru toți acești anonimi care mă tot fac în toate felurile îi rog să se calmeze să nu moară in fața ecranului de inimă rea.Am spus de sute de ori că nu sunt la pensie,că nu am făcut parte din nicio structură și nu am cerut închiderea granițelor pentru totdeauna.Am spus că este necesar acest lucru cind situația e tensionată cu emigranții și cu atîtea atentate,care s-au întîmplat în ultimul timp.Dacă voi afară lucrați la negru normal că nu vă convin aceste măsuri.Eu știu că fiecare a plecat de nevoie și unii muncesc din greu, dar asta nu înseamnă că noi cei care am rămas aici suntem comuniști sau securiști asa cum afirmi tu.Vă anunț că nu mi-am luat certificat de revoluționar cum au făcut alții, care au dormit liniștiți și s-au trezit cind a trecut asa-zisa Revoluție.Nu mai catalogați omul fără sa-l cunoașteți.DS

      Ștergere
    8. Anonim 15 ian 13:08 înainte să-mi zici mie ca am o gură spurcată te rog să te uiți in urmă la mesajul anonimului din 13 ian ora 23:16 să vezi de unde a pornit totul.Acestui om i-am raspuns eu și voi v-ați luat unii după alții grăbindu-vă să mă insultați.Acest om lucrează afară și nu ne suportă pe noi cei care am rămas în țară și ne spune că suntem niște laș,orbi,proști,aiuriți,fără demnitate și in final ne dă in p--- lui.Nu am nimic cu cei care lucrează afară și își văd de treaba lor,dar cind se trezește unul să intre aici și să ne insulte pe toți din țară,lucrurile se schimbă.Eu nu v-am atacat pe voi,doar m-am apărat de lăturile voastre aruncate aici.Întîi citiți toate mesajele celor care au insultat primi,uitați-vă la dată și oră și apoi trageți concluzii.DS

      Ștergere
  7. Si d-na Maria, eu vad ca veti avea, in viitorul apropiat, probleme si "probleme" din cauza...altora care... Veti trai si veti vedea, simti, etc. Asa trebuie sa fie, dar sa nu cedati, transmiteti in continuare ce trebuie. Poate oamenii vor intelege esentialul, " oamenii ", nu "legumele". Oamenii sunt cei care iau atitudine si etc. Este o vorba romaneasca - daca vrei sa fie facut ceva ca lumea, pune mana si fa!!! Nu "pas cu pas" (adica lasa-ma sa te fraieresc, fara sa-ti dai seama"). Deci, in concluzie, oameni buni, vreti sa traiti mai bn, vrei dreptate si adevar, vreti "gradina Domnului" in curtea voastra??? pai ce mai stati cu mana-n san si va plangeti si va rugati Domnului???? carui domn? DOMNUL ADEVARAT V-A DAT, VOI CE MAI ASTEPTATI? Sa si faca? Deci, chiar sunteti orbi???,sau fara cuarj??? DOMNUL ITI PUNE PE TAVA.... interesant popor, in gradina DOMNULUI. Cred ca DOMNUL e mai iritat decat sri-stii si altii care nu stiu cum, ce sa schimbe ca sa fraiereasca poporul ORB. Deci ai di tatii si nu fasi nimic baaa!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am un mesaj pentru toți ce-i care ați plecat din țară și acum ne faceți pe noi orbi și puturoși.Voi ce ați făcut pentru țara asta dacă vă considerați așa deștepți? Voi nu ați făcut nimic, ați fugit la mai bine și acum ne dați nouă lecții de moralitate,să vă fie rușine.Rămîneți acolo unde sunteți că nu avem nevoie de voi aici,ne descurcăm și fără voi.DS

      Ștergere
    2. Fa tu, DS in continuare ce ai facut , toarna-i pe toti , intr-adevar te-ai sacrificat . Securisto ! Da-ti numele real daca ai curaj , dar nu-l poti da, dosarele voastre de la securitate toate erau sub nume conspirative : Laura, Silvia , Monica , etc. codul tau care era ?

      Ștergere
    3. 13.51 Am si eu una pe scara , idem DS . Ii taie gura in sabii , tupeista si obraznica , lucra la 2 si 15 si fila la greu . Nu ai fi zis , insa toti in bloc o stiu ce poama era si turna la Secu toate femeile care faceau avort , erau anchetate amaratele la greu si o infirmiera , tot de pe scara, a facut puscarie . Acum ii uraste pe comunisti e cu astia , e ,,colaboratoare '' la pensie .

      Ștergere
    4. V-ați adunat 2-3 obsedați aici și repetați aceleași mesaje veninoase ca sufletul vostru.In opinia voastră toți de aici care simpatizează cu PSD-ul sunt comuniști,securiști,hoți. Voi sunteți cei mai mari securiști,care urmăriți postările unora și sariți sa-i atacați,de fiecare dată cind oamenii au altă părere decit a voastră.La fel ați încercat și cu Iona o tot trăgeați de limbă să vedeți voi ce culoare politică are, cineva chiar a intrebat-o și unde lucreză.Cind a spus că a avut o previziune în care i sa arătat de două ori că Romania va progresa cu noua guvernare ați sărit să o atacați și pe ea.Nu va convenit cind a spus că Iohannis va fi dat jos,deci pentru mine e clar care e scopul vostru.Vă interesează și ora la care postez eu mesajele și chiar dacă sunt adresate altor persoane,voi săriți ca hienele să raspundeți în locul lor.Voi sunteți niște securiști rasuflați și asta se vede din comportamentul vostru,sunteți disperați și ați fost plătiți să urmăriți acest blog pentru a creea diversiune.DS

      Ștergere
  8. VINE PUTIN SA NE CONDUCA CU SLOGANUL'VREI,NU VREI,IA/EU/ TOT TI-O VAR,CA N-ATI MAI VRUT SA TRAITI BINE,ACUM TRAITI TOT CATE-UN PIC,PIC,PANA NU MAI RAMANE NIMIC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma,alle alle,odata te incaldusesti din cauz Mariei,odata zici ca vine Putin sa ne-o vare,ce ai,esti obsedat de sex?zurliule!

      Ștergere
    2. 15 42 l-ai prins pe acest Gabriel, si eu l-am descoperit mai demult si s-a facut ca dispare! stii de ce ?! ?
      de frica. dar sa-l acceptam asa cum este,cu conditia sa accepte ca Putin nu poate sa i-o ,,vare'' decat lui

      Ștergere
    3. Sa va tuta grija de voi,tu,nebunaticelor,ca-n Ardeal vin pretenii mei,ungurii,si io schimb numele la mine,is nemtudomn romanyo,scapat ieftin,da la voi,bagat si scos,rus balbait si beat,OF ISTENEM TE.

      Ștergere
    4. RADEM SI GLUMIM,DA=-I GROASA CA PARAMA DE LA VAPOARELE FANTOMA,CA NU SANTEM IN STARE SA NE RUGAM DE TREI ORI CINCI MINUTE INTR-O ZI,RUGA CONCENTRATA,VETI VEDEA VOI CA NICI MUSCA NU SCAPA NEMOTROFLOCITA,DE-I SAR PENELE DE LA ARACHI,CA SENILELE DE LA TANCURILE RUSILOR CAND O DAT AI NOSTRI CU LASERUL IN ELE.D-APOI NU STITI VOI DE-ASTEA,CA ERATI LA STADIUL DE GANDIRE,HO,CA NU A VOASTRA,CE VA-NBULZATI ASE TARE DE MA HULUITI.TULAI DOAMNE,CA IARA M-ATI PORNIT,DE-MI VINE SA VA SPUI CUM BEAM NOAPTEA VINUL LUI PARINTELE SI NU PLECAM PANA NU-MI CEREAM IERTARE SI ERA STATIA PORNITA SI-AFARA BEZNA SI MAI UMBLAU OAMENI NOAPTEA SI S-AUZEA TARE SI SE SPERIAU CA-I DRACU IN BISERICA SI LE ERA FRICA SA INTRE SA VADA CE-I,O,DOAMNE,NU STIU ZAU IO DE-OI MAI CAPATA IERTARE,CA NU-I DE RAS,DAR NICI DE PLANS,DA,BUN O MAI FOST VINUL SI DUPA AIA BULANE DE LA URSULETI,CA IO ASA-I VISEZ PE ORGANELE SI PE PARINTELE,VULPOI,DA BINE CA NU I-AM MAI VISAT DE-ATUNCI,AMINTIRI,,ALE NAIBII DE DULCI.

      Ștergere
  9. Cel mai adevarat mesaj primit..nu are cine sa conduca tara asta, chiar daca apare un om competent va fi inlaturat rapid, si romanasii nu se desteapta deloc, desi imnul de stat indeamna la asta,probabil ca le place starea asta de letargie .simon istvan Satu-Mare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca statul insusi e un sistem mafiot, cum vrei tu Istvan sa razbeasca un competent sau un om cinstit? Va fi indepartat rapid ca pe un microb pentru ca nu e compatibil cu sistemul.Si se vor gasi destui „oameni de bine” din randul populatiei care sa-l faca fie sorosist, fie tradator, fie incompetent fara nicio dovada, doar de dragul de a arunca cu pietre. Bunul simt nu are ce cauta in politica damboviteana, aici e o jungla, numai fiarele supravietuiesc!

      Ștergere
    2. Rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, Simioane toate la timpul lor, apropo imnul este pt romani nu pt daci.

      Ștergere
    3. Istvan, omul ala era Vadim, de ce nu l-ai votat?

      Ștergere
    4. Istvane nu crezi că te-ai băgat prea mult in seamă,acum te legi și de Imnul României,uite că noi l-am schimbat pentru voi,dar tu nu ești la curent și cintăm tot despre Ardeal.DS https://www.youtube.com/watch?v=9f1M6ySGngo

      Ștergere
    5. https://www.youtube.com/watch?v=9f1M6ySGngo Atentie pentru toată lumea care vrea să asculte noul Imn al României în varianta nouă special pentru Simon Istvan,că nu i-a plăcut cel vechi și noi ne-am conformat,avem unul nou.DS

      Ștergere
    6. Ce aveti ma, cand ce ai postat tu va fi intonat ca si imn de stat atunci sa deschizi gura :)) pana atunci poti sa crezi ca si lambada e imnul romaniei, dar asta doar la tine in tartacutza si in intunericul garsonierei tale in care faci foamea si tremuri de frig :)) Simon Istvan Satu Mare

      Ștergere
    7. https://m.youtube.com/watch?v=KMCUfAugUAE. Asta e mai potrivit pt voi. Simon Istvan

      Ștergere
  10. Dupa 45 de ani de comunism in care sloganul era:CAPUL PLECAT SABIA NU-L TAIE,cum sa fie acum romanul? Dupa asa zisa revolutie din 89 a inceput o alta lupta care sa faca avere mai multa,nu conta ca e din munca cinstita sau hotie.Cei din virf au alta ,,POFTA,,de multi ani PUTEREA, betia puterii iau dezumanizat cine nu sunt ca ei in ochii lor suntem animale bipede si nimic mai mult.Nu erau de ajuns ei, au lasat si pe americani si toata sleahta oculta sa ne puna talpa pe grumaz.Romanul e greu de urnit,patriotismul pt foarte multi este o poveste de spus la gura sobei.Ma gindesc la revolta de la Pungesti cei multi erau tradati de primar,preot, viceprimar si toata sleahta lor.Unde au fost restul?De ce nu a sarit macar toata Moldova ca era vorba de otravirea apei subterane.Sa stins subiectul repede ca si cel de la Rosia Montana,unde de curind am aflat ca Stapinul este Soros.De ce guvernantii au permis ca aceste doua resurse aur si gaze de sist sa ajunga pe mina americanilor?Toti sunt vinovati nu va mai certati aici pe blog din cauza partidelor,toti sunt tradatori de tara si pt tradare si-au facut averi fabuloase.Dragnea stie acum ca nu mai merge ,,zaharelul,,la romani si trebuie sa faca ce a promis altfel va avea soarta PNL.Eu cred cu tarie ca guvernarea tarii nu mai trebuie facuta de partide acolo sunt interese personale nu pt popor.E o lupta intre ei diabolica si noi suntem victimele lor colaterale.Cind scoatem capul din nisip oameni buni?

    RăspundețiȘtergere
  11. Maria blogul tau este controlat dispar comenturi interesante dupa ce au fost publicate,iar tu spui ca le-ai sters din greseala.Sa fie asa cum zici tu,si DS tu scrii lucruri ca si cum ai fi din ,,interior,,multi te cearta dar cred ca tu stii mai multe decit dai si chiar te rog sa continui sa aflam si noi ,,strutii cu, capul in nisip,,adevaruri ca televiziunile au simpatii si nu dau adevar curat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim14 ianuarie 2017, 08:05
      Nu s-au mai sters COMENTARII,de când am sters eu din greseala. Doar cele murdare,scrise de minti bolnave si dornice de cuvinte porno,pe acelea le-am sters eu. Daca din neatentie s-a mai strecurat vreun astfel de COMENTARIU ,va rog frumos sa-mi spuneti. Multumesc!

      Ștergere
    2. Anonim 14 ian 08:05 am văzut că nu au mai fost șterse comentariile ne-a și spus D-na Maria atunci că le-a șters din greșeală.Oricum eu vă țin la curent,dar sunt lucruri pe care nu pot să le scriu aici,nu vreau să aibe nimeni de suferit.DS

      Ștergere
  12. Dna Maria eu citesc toate mesajele care le primit de la Duhul Sfant,va apreciez,dar a-ti inceput sa deviati de la mesaje cu completarile care le faceti.Nu ar trebui ca sa fiti credibila sa aratati dragostea fanatica pt.PSD. Jocurile politice sunt cele mai marsave ,pline de ura si rautate . Eu va pun o intrebare , in 25 de ce partid a fost la putere? Cine ne-a furat ?Cine s-a imbogatit pe spinarea noastra?Dv. personal v-ati facut vila de lux cu piscina ? Bunul Dumnezeu o sa ne dea minte intr-o buna zi sa nu ne mai lasam manipulati de mass media ,televiziunile care ne otravesc viata .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim14 ianuarie 2017, 08:09

      Ai DREPTATE! Am o DRAGOSTE FANATICĂ!!! Dar aceasta DARGOSTE NEBUNĂ i-as spune eu,si nicidecum fanatică,este pentru DOMNUL nostru IISUS HRISTOS si pentru PREA CURATA FECIOARA MARIA,Maica SA si a noastra a tuturor! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  13. Un popor are conducători pe care merită
    Dacă eu ca individ sunt hoț,mincinos,laș,leneș nu pot avea alt fel de conducători.În timpul comunismului unui era un în munții și luptau împotriva ocupantului bolșevic și uneltelor sale românești iar alții îi turnau pentru bani și avantaje.Unii au făcut 20 de ani de închisoare sau au murit și nu au o cruce la cap iar alții scandau ,,Stalin șipoporul rus libertate ne-a adus,Ceaușescu PCR, Noi muncim nu gândim.Crede cineva că revoluția se făcea fără ca să existe o scânteie de afară ?Păi mai oamenii buni pe 21 decembrie 1989 unii aveau lozinci cu Ceaușescu și scandau pentru criminal și la Timișoara mureau oameni pentru libertate de 5 zile.Oamenii sunt comozi,duplicitari așteaptă ca alții să lupte pentru drepturi.Mai bine stu și văd o telenovelă sau o emisiune lăcrămoasă decât să-mi dau zăpada din fața blocului.Pe Iliescu,Băsescu,Iohannis și alții nu i-au ales marțienii ci noi uneori pentru o pungă de zahăr și o sticlă de ulei .Faceți atâta caz de casele amărâtului ăsta de la Sibiu dar uitați de averea uriașă a lui Năstase sau Dragnea de palatul lui Tăriceanu făcute din salarii de bugetar și de copii .uciși din ordinul lui Iliescu.Ai avut în 1990 voi sau părinți voștri posibilitatea să curățați Romania de criminali ,hoți sau mincinoși dar ați fost comozi dar nu ași vrut să-l votași pe Rașiu ca era boier avea caracter și nu a stat în România cu voi să mănânce salam cu soia și să-l aplaude pe cizmar .Ași crezut diversiunile criminalului Iliescu și l-ați votat voi sunteți săraci iar ei sunt milionari.Acum iar ați votat pentru aceeași Mărie cu altă pălărie și peste 4 ani o să vedeți ce înseamnă dictatura și dacă o să mai puteți să-i înjurați pe noi comuniști cum îl înjurați pe Cioloș sau Iohannis.Cum votați așa trăiți !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. +anonim9:14. Nu stiu daca multi cetateni romani sunt de acord cu tine.Probabil mai putin de jumatate.Ceilalti nu inteleg nimic si dintre ei multi nu au interesul sa inteleaga.Nu-ti vor da dreptate.Dar nu e nevoie.Pentru ca d-ta AI MULTA DREPTATE!

      Ștergere
    2. Si asta de la Sibiu de ce e amarat?aaa,nu poate face copii sa-si umple casele,na,pai daca-i eunuc(lipsa boase,nu inteleg de ce face naveta saptamanal la Sibiu,a,da,da,pina are deget si limba legea tarii nu se schimba)bine ca a exportat copii altora,nu l-ar mai rabda Dumnezeu.In acest context gasim si explicatia,de ce-i asa mut,cred ca are febra musculara la limboi,na,tot de la muieri-sa i se traage,eunuc,ce sa-i faci,degeaba-i cat plavanul!

      Ștergere
    3. Patru case nu înseamnă mare lucru cred că vei găsi în Romania zeci de mii de oameni cu case mai multe.Înainte de 1990 se făceau emisiunii în care erau prezentați unii care cumpărau câteva zeci kg de ulei sau 1-2 saci de zahăr ți care erau vezi doamne vinovați pentru lipsa de alimente.Acum ne legăm de neamț care are nu știu câte case dar nu vedem zecile de mii de profitori cu milioane în conturi cu vile și iahturi.Iohannis a fost ales pentru un mandat sărăcia din România este opera bolșevicului criminal din 1989.Corupția nu s-a născut ieri ci are rădăcini de zeci de ani,Dar nu-i așa noi muncim nu gândim și ața am ajuns aici.Hoți și criminali sunt discriminați n-au voie să fie prim miniștri.Ce o să te faci pentru că Dracnele și Tonta o să primească probabil 7-10 ani iar Nea Nelu bolshevicul 20 de ani că este bătrân ori detenție pe viață

      Ștergere
    4. Asa e, anonim 19.14! Lumea da cu bolovani intr-un guvern care a sta un singur an si uita de cei care au guvernat de la revolutie incoace. Cum e posibil sa ne loveasca atat de grav amnezia? Azi votam hoti si-i consideram eroi, de aia am ajuns unde am ajuns!

      Ștergere
    5. +anonim 16:06 Oricine ai fi si despre oricine ai vorbi,este exclus ca scriind astfel si postand asa ceva sa ai cea mai mica urma de caracter sau frica de JUDECATA cea DREAPTA.Inchipuie-ti ca gandurile tale,nu vorbele,doar gandurile,sunt ca o carte deschisa pentru Iisus Hristos,in ipostaza in care va veni la a doua Sa venire.Cum te vei afla atunci?Doamna Maria,comentul astuia l-ati ratat de la stergere,sper.

      Ștergere
    6. 14 ian 09:14 văd că s-a umplut blogul de trădători,care au fugit din țară cind le-a fost mai greu aici și acum ne d-au nouă lecții de viață.Păi dacă în viziunea ta Iohannis e un amărît din Sibiu,care are 7 case,unul care nu are deloc cum se numește?Eu zic să vă vedeți de treaba voastră acolo unde sunteți și lăsați-ne în pace că nu munciți voi pt noi.DS

      Ștergere
    7. Să admitem că are 7 case care ar valora toate 600.000 de euro.Întradevăr este mult să vina fiscul și să verifice dacă a plătit taxe pentru ele.Cineva zicea că un ministru PSD lua 1 milion de euro pentru o semnătură .Bănuiești probabil că Năstase a luat spagă de cel pușin 5-600 milioane Euro când a vândut Petrom-ul Apropo ai idee ce avere are Dragnea sau Mazăre ori Nicușor Constantinescu sau Vanghelie care au trăit doar dintr-un salariu de bugetar.Din privința mea votați iar pe Iliescu criminalul din Decembrie 89 și iunie 1990 dar să nu vă văitați iar peste 20 de ani de sărăcie și corupție.Cineva zicea că prostia este un păcat strigător l cer.Noi muncim nu gândim

      Ștergere
    8. Tradatoare de tara esti tu DS. Una care face parte din sistem de le stie pe toate...

      Ștergere
    9. Am spus de sute de ori că nu am făcut parte și nu fac parte din nici un sistem,dar dacă nu pricepi e problema ta.Ai atîta ură și venin în tine că nici nu merită efortul să te conving de ceva.DS

      Ștergere
    10. DS nu te mai pune la mintea lor,nu vezi că te provoacă special,sunt niște javre ordinare,pe care-i deranjază adevarul.

      Ștergere
  14. E o chestiune de mentalitate .N.eau adus itr.un plan confuzional in care nu mai putem comunica coerent la nivel logic si organizatoric, nu mai distingem o actiune buna aprobata de constiinta si o actiune rea impusa prin mijloace de manipulare psihotronice, nu mai suntem un neam, o unitate, cu lideri dispusi sa sacrifice propria viata pentru un ideal, acestia teebuie sa se nasca, iar daca s.au nascut cu siguranta sunt copii caci nu vad o perspectiva imediata in ce priveste reabilitarea moralitatii si integritatii acestui neam. E dureros sa vezi propriul neam batjocorit in toate felurile dar atata timp cat nu mai suntem un neam ci doar o adunatura de indivizi ne vom afunda in continuare in abisul ignorantei . Iata o paranteza :(un soarece sa prins intro capcana in care era pusa o bucata buna de branza, cand sa vazut prins, in ignoranta lui in loc sa caute o scapare a zis in sinea lui'iata ca m.am prins dar atata timp cat MAI ESTE BRANZA STAU LINISTIT ) deduceti voi morala.

    RăspundețiȘtergere
  15. Asa-i Istvan, ai dreptate ,dar aici ungurii si romanii se aseamana nu sint unii mai brezi ca ceilalti.Asta e parerea lor in Ardeal,rominii se cosidera prea lasi,ungurii se considera prea lasi si germanii Ardeleni se considera prea lasi si eu cred ca toti avem dreptate cu lasitatea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce spuneti daca tara va ramane fara conducător?Stiu e greu de crezut.Pare si imposibil.Dar asa va fii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar vorbesti in ghicitori, Iona? Spune clar ce ai de spus!

      Ștergere
    2. Tara nu ramane fara conducator. In astfel de cazuri conduce armata. Dictatrua militara! Unii asta isi doresc, se pare!

      Ștergere
    3. Iohannis sa plece.

      Ștergere
    4. Păi Romania își revine numai cu dictatură militară,oricum Președintele e ca și inexistent,așa că mai bine deloc.Tu nu vezi că mai rău ne încurcă.Rolul lui pînă acum a fost,numai de decor,doar a cheltuit o droaie de bani pe renovarea casei și pe plimbări cu nevasta in toată lumea.Pardon unele au fost făcute și la ordin să dea rapotul șefilor din SUA.DS

      Ștergere
    5. Iona să te audă Dumnezeu,sper așa să fie intr-un final.DS

      Ștergere
    6. Sau o sa avem monarhie ?

      Ștergere
    7. DS, inca nu ai invataT ca presedintele are rolul de reprezentant al tarii? Nu are parghii sa „faca ceva” cum spui tu.Citeste constitutia!
      Poate te incurca pe tine si pe mafiotii tai ca nu puteti sa furati in voie asa cum ati mai facut.

      Ștergere
    8. Hai nu mai interveni in discuțiile mele cu alte persoane că nu ți-a cerut nimeni părerea. Da rolul lui e onorific nu i-a decizii,dar trage sforile în interesul străinilor,care l-au pus acolo ca pe o plantă în ghiveci.DS

      Ștergere
  17. anonim 13 ianuarie 23,16 dar viteaz esti!--denigrezi un popor oropsit care in orice moment si oricine poate ispasi o pedeapsa sa nu-si mai vada familia --ia iesi tu in strada si ia initiativa sa vedem ce-o sa iasa--ca varsare de sange nevinovat se poate ivi oricand--sa fii sanatos pace tie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poporul e oropsit pentru ca asa vrea sa fie prin alegerile pe care le face. E invatat de Ceausescu sa rabde si sa sufere.I se pare ca hotii au aura de eroi si salvatoti. Asta a devenit normalitate. Trebuie sa se schimbe ceva la nivel de mentalitate, altfel batem pasul pe loc pana ne invatam lectia.

      Ștergere
  18. Tara a incaput pe mana altor hoti.Toti inculpatii lui Kovesi au prins curaj acum spunand ca sunt cei mai cinstiti hoti si dosarele lor sunt fabricate ca ei nu au furat,au luat.Toata aceasta poveste se face pentru a da la o parte pe ultimii adevarati antimafioti apoi va urma o perioada mare de dictatura a marelui mafiot Dragnea cu camarila lui.mimi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, cita vreme mai e brinza, e bine. Dar stiti de unde e brinza? De la cei care au orchestrat lovitura din decembrie, ne-o dau ca sa nu urlam ca vrem comunismul inapoi. Iar legionarii nu luptau in munti pentru popor, erau din aia cu multe case si vroiau sa le pastreze

      Ștergere
    2. Prietene pune mâna pe carte și nu mai bate câmpii.Oamenii despre care spui că au fostlegionari au iubit țara asta și-au lăsat oasele în gropi comune și nepoții lor nu știu unde să le aprindă o lumânare la cap. Ei au avut un ideal au murit pentru țara asta ca tu să poți debita prostiile astea din propaganda bolșevică.Au murit copii de 16-17 ani care nu aveau nici o treabă cu legionarii despre care te-a învățat probabil mult iubitul vostru Criminal Ion Iliescu .Țara asta va dispărea cu oameni care gândesc ca tine.DE ținuși politici bătuți prin pușcăriile comuniste au spus că a fost o onoare să sufere chinurile pentru țara asta .Care este idealul tău mașina bani ,băutură...să ajungi parlamentar ?
      Vai de țara asta

      Ștergere
    3. 14 ianuarie 2017, 18:28
      Mota si Marin s-au dus in Spania la capsuni sa isi faca vile ca nu le mai placeau casele alea multe de acasa.

      Ștergere
    4. 22.47,nu aveau nici un ideal,oamenii lupta pentru interese,pentru a pastra privilegiile sau pentru a fi in locul celor privilegiati

      Ștergere
    5. MIMI EȘTI O PROASTĂ DE DAI ÎN GROPI,NICI MĂCAR NU ȘTI CĂ kOVEȘI ȘI COLDEA SUNT AGENTI SECRETI ȘI LUCREAZĂ PENTRU CIA.

      Ștergere
  19. pentru 9,14;Tranzitie;De la epoca prostilor'La epoca ticalosilor/Epoca de boi/Condusi de Vacaroi/La asa popor/Asa conducator/[adica Iliescu cu gura pina la urechi-nu ma mai semnez ca nu vreau sa discut cu propagandistii lui]

    RăspundețiȘtergere
  20. Cind romania va fi la pamint si politic si economic va incepe rasboiul aveti sa vedeti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 14ian 18:57 măcar fă un efort și scrie corect război.DS

      Ștergere
    2. Mai termina cu razboiul tau! Romania e demult la pamant!

      Ștergere
    3. La pămînt sunt creieri voștri care visați numai războaie și sânge pe pereți,negativiștilor.

      Ștergere
  21. Alle alle cred ca esti bolnav tare ce cauti aici dute pe alte bloguri deocheate Iti ordon sa pleci ....hai fuga marssssss...

    RăspundețiȘtergere
  22. Anonim 20;49spunei fuga mars la cini care i ai tu nu mie chiar nu te frica de bunul dumnezeu si maicuta domului asa o sa fie

    RăspundețiȘtergere
  23. Romania, îmcotro ?

    https://youtu.be/vEBOoTUC-e4

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu mai criticati oameni care sunt plecati in strainatate sa munceasca ce treaba aveti voi Daca sunteti asa credinciosi de ce criticati ia mai vedetiva de oalele voastre

    RăspundețiȘtergere
  25. Care criticati pe cei plecati voi sunteti credinciosi va intreb pt ca in biblie nu scrie sa critici

    RăspundețiȘtergere