luni, 5 septembrie 2016

ARME NUCLEARE !!! SUB AMENINȚAREA ARMELOR NUCLEARE !

                                         4 septembrie 2016,ora 7,28 dimineata !

                                                Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineață,am primit un MESAJ mai mult decât îngrijorător.
Iata dragilor ce spunea un glas:

                     ”Focoase?
                 Sub amenințarea, armelor nucleare !”

Ce mai putem spune in fața acestor Dovezi?
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului,ca sa ne ocroteasca si sa ne aiba in paza Sa ,iar celor care ne vor răul, sa le dea Dumnezeu minte luminata si iertare de păcate.
                                              Cu dragoste,Maria. 

 

20 de comentarii:

  1. Se spune ca daca vrei pace sa te pregatesti de razboi.In Europa aceasta solutie a functionat timp de 70 de ani si a reusit sa infringa totalitarisele care s-au epuizat resursele .Se va intimpla si cu Rusia mai devreme sau mai tirziu.

    RăspundețiȘtergere
  2. the same country giving ice cream gift has nuclear weapons too...
    http://www.ndtv.com/offbeat/ice-cream-gift-warms-russia-china-ties-at-g20-1454363

    RăspundețiȘtergere
  3. Arme nucleare din Turcia au fost aduse in Romania. E la tv. Doamne, pe cine am ales noi sa ne conduca? In ce nenorocire ne baga oamenii astia?

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonimul ai informatie sigura in ceea ce privesc armele nucleare????

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu. Era o stire despre Ponta care cerea sa se cerceteze cine a dat zvonul asta. Scuze, am citit pe burtiera nu apucasem sa urmaresc stirea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 14:23 ai idee cum arată o armă nucleară??? și cum poate fi TRANSPORTATA ???!!!si în legătură cu oamenii care ne conduc.....unde erați când Dl Iliescu și Adrian Năstase,ne-a transformat dintr-o țară bogată și fără DATORII EXTERNE,intr-o țară săracă și datoare vândută!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si dupa mintea ta, Anonim 5 septembrie 2016, 18:24, au venit Johannis&Ciolos cu tehnocratii si hoarda liberalilor afiliati la PPE sa ne salveze?

      Ștergere
    2. Nu, nu am idee cum arata o arma nucleara si nici nu ma intereseaza. Mi-am cerut scuze si am mentionat ca am citit o stire de pe burtiera. Ce importanta are unde eram atunci? Oricum eu m-am referit la tot ce s-a petrecut dupa 1989. Calmati-va ca va creste tensiunea. Si dati dovada ca sunteti un domn si acceptati-mi scuzele cu eleganta. Multumesc.

      Ștergere
  7. in crimeea, care e relativ aproape de romania, rusii au instalat focoase, cel putin, data fiind activitatea sporita de la obiectele secrete destinate pastrarii acestora indica ca ceva se pregateste la sigur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si in Turcia sunt, care-i destul de aproape de Romania si stiti cui apartin acele focoase nucleare. Asa ca, despre ce vorbiti voi?! Fiti drepti.

      Ștergere
    2. de la bucuresti pana in crimea sunt 650 km pe cale directa, din bucuresti pana la incirlik, unde sunt focoasele sunt 1400 km

      se cunoaste ca rusii stiu sa provoace cutremure cu ajutorul bombelor atomice explodate la adancime

      Ștergere
  8. Americanii acuza Rusia de 12 exercitii militare neanuntate si de nerespectarea acordului de la Minsk motiv pentru care vor continua embargoul economic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sti cum e și cu americanii ăstia,hoțul strigă hoțul.DS

      Ștergere
  9. Deci pe noi nu trebuie ca sa ne intereseze partidele politice ci persoanele care conduc tara acestia care sint acuma sint o banda de hoti care suteaza mingea de bani de la unul la altul sa iesim in strada sa cerem legea nr 18 ca pe vremea lui Ceausescu confiscarea averilor iar vinovati sa nu fie inchisi in inchisori ci sa fie dusi prin diferite sate sarace si sub ecscorta sa stea sa taie lemne la batrani parasiti sa lucreze in gradini la sapa la animale sluji nu sa stea in puscarii sa manince gratis din bani poporului o persoana saraca care fura o caruta de lemne din padure face puscarie 3. 4 ani iar hoti din guvern fura miliarde si sint condamnati la domicilui citeva luni hotiiiiilor nu aveti frica de DUMNEZEU ce o sa faceti cind veti ajunge in FATA LUI.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu au frică de Dumnezeu pentru că ei nu-l au pe Dumnezeu,că daca-l aveau nu furau cu sacii.DS

    RăspundețiȘtergere
  11. Asta cu posibile arme nucleară a fost deja in coreea de sud,care,o amenintase pe coreea de nord ca va folosi armament.

    RăspundețiȘtergere
  12. Avertisment fără precedent al Statelor Unite: Rusia să nu intervină!

    http://www.antena3.ro/externe/avertisment-carter-rusia-interventie-occident-375819.html

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjg17-2r4PPAhWJ7xQKHa4IDeEQFggmMAI&url=http%3A%2F%2Fwww.agerpres.ro%2Fexterne%2F2016%2F09%2F09%2Fnou-test-nuclear-efectuat-de-coreea-de-nord-cel-mai-puternic-pana-in-prezent-armata-sud-coreeana--07-04-44&usg=AFQjCNFvW0OctvVX6-_TwaATd1fp7v9UWA&bvm=bv.131783435,d.d24

    RăspundețiȘtergere