duminică, 2 aprilie 2023

VANZARE CARTI - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! 85 LEI TOATE CELE 3 VOLUME!


       

                                                        Dragii mei, 

Avem din nou cele 3 volume ale Adevarului Duhului Sfant.

Avem volumul 1,2 si 3!

Volumele noi, adica, 4 si 5,cred ca vor fi gata in ianuarie 2023.

Editura KITCOM a avut o perioada mai aglomerata,iar acum lucreaza la Cartile Adevarului Duhului Sfant,volumul 4 si 5! Cine doreste ca sa cumpere dintre aceste 3 Carti sau pe toate la un loc,ale Adevarului Duhului Sfant, o poate face astfel:

1. Lasand comanda pe Site-ul special la adresa:

https://adevarulduhuluisfant.ro/

Achitand in contul meu contravaloarea cartilor:

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Telefonic ,la numarul 0747226236 sau prin mesaj pe Whatsapp,acelasi numar.Doar eu personal raspund la acest numar de telefon si la mesaje.

                                     Vol.1 -  30 lei                 Vol.2 - 35 lei

.Adevarul Duhului Sfant Vol 2.
Vol.3 - 20 lei 
Viata Extraterestra.
Transportul prin Fan -Curier 34 lei, iar prin posta 15 lei.
Iata dragilor, cum va puteti cumpara cartile si cum puteti face un Cadou de suflet celor dragi.
Va multumesc prieteni dragi si va imbratisez cu drag!
Cu dragoste,Maria.
P.S.


Cine doreste ca sa contribuie la Editarea Cartilor si la divina infrumusetare periodica a Sfintei Troite a Maicii Lui Dumnezeu si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, o poate face astfel:
RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 
Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

28 de comentarii:

  1. https://www.antena3.ro/externe/cutremur-puternic-grecia-670232.html
    A avut loc si cel din Grecia. Următorul tot in balcani va fi. Se vor intensifica cutremurele pana la un nou cutremur foarte mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.antena3.ro/externe/cutremur-puternic-grecia-670232.html
    A avut loc si cel din Grecia. Următorul tot in balcani va fi. Se vor intensifica cutremurele pana la un nou cutremur foarte mare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dna Maria, apreciem tot ceea ce scrieti dvs aici. Sunteti foarte citita si mesajele date sunt constructive, pozitive, morale si folositoare.
    Dar ce ne facem cu media, in general? Este opusa acestui blog ca mesaje. Cei care se uita la T. T. V.V dau in depresie, afla numai lucruri negative, nu se face educatie deloc, nu se promoveaza oamenii corecti, cinstiti, modele, valorile.
    Si aflam zilele astea ca, vai, tinerii si din scoli, nu numai cei din licee, se dro gheaza. Oare de cat timp se tin aceste lucruri ascunse de public? Nu cumva media trebuia sa aibe un rol determinant in a prezenta macar ceea ce se intampla in scoli?
    Nu mai spun de faptul ca trebuia demult sa existe discutii publice si gasirea solutiilor pt aceste lucruri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De media de care virbesti nu raspunde doamna Maria. Ci Ea este acaparata ca si statul Roman de Mafia Castei Evreiesti si care prin media joaca si manevreaza Romania si pe romani inclusiv economic si electoral-craciun.

      Ștergere
    2. Cit despre droguri am mai scris si eu pe blog-craciun.

      Ștergere
  4. ......continuare
    Parintii nu se implica in cresterea si educatia copiilor lor.
    Exemplu:
    - ieri eram intr-o statie de autobuz. Alaturi un tatic cu telefonul in mana si cu un copil de vreo 5 ani. Copilul vede trecand pe sosea un utilaj care ridicase o masina si o transporta. Copilul a inceput sa strige la tatic: tata, tata, ce e asta? aratand cu manuta utilajul. Tatal nu spune nimic, continuind sa se uite pe telefon.
    Copilul mai intreaba odata si mai arata odata spre utilaj.
    Tatal in continuare nu-i raspunde, se face ca nu aude si sta mai departe cu ochii pe telefonul din mana.
    Deci, copii carora parintii au ajuns nici macar sa nu le mai raspunda la intrebari, nu mai spun de a avea ei initiativa si de a le spune despre tot ceea ce vad acei copii. Copilul pana la urma a tacut, ramanand trist uitandu-se la acel utilaj.
    Din pacate tatal nu realizeaza ca la batranete, si acel copil va fi surd si mut cand tatal va fi batran, neputincios, mai mult ca sigur ca va ajunge la pat (daca nu moare intre timp de tanar) si atunci acel copil se va face si el la randul lui ca nu-l aude si nu-l intereseaza daca tatal vrea sau nu ceva, daca are sau nu nevoie de ceva.
    Totul se plateste in viata la fel.
    Acel copil va trebui sa ia de exemplu doar alti copii.
    Cand va ajunge la scoala sau la liceu s-ar putea sa ia de exemplu pe ceilalti colegi care se dro gheaza.
    Deci, pentru ce l-au mai facut parintii daca demonstreaza ca orice altceva e mai important decat propriul copil? Vezi: telefon mobil, serviciu, salariu, etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă nu era asa, tu nu ai mai fi avut ce critica, ce judeca, ce scrie aici.

      Ștergere
    2. 22.38, inseamna ca si tu esti ca acei inconstienti care se mai si mira ca progeniturile se drog.eaza de ani buni si ei habar nu au. Sau care nu participa deloc, sunt prezenti deloc in viata propriilor copii si ii lasa sa creasca precum niste buruieni, uscaturi, fara valori, fara repere in viata.
      Dar cred ca te depaseste mult nivelul a ceea ce scriem pe aici, 22.38 si nu prea vad asa fii capabil/a sa intelegi ceva, desi ar fi bine sa te trezesti pana nu e mult prea tarziu.

      Ștergere
  5. Politia din New York in Alerta de frica Revoltei lui Trump si a sustinatorilor sai de marti cind acesta va fi pozat si amprentat si au fost amenintari cu violente pe strazi
    Posibil asta sa fi vazut in mesajul doamnei Maria de acum mai bine de o luna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pasa Mercedes mitropolit prorus de la Kiev va purta bratara gratuita daruita de autoritatile Ucrainiene dupa retinere-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. .....continuare
    Ministerul Educatiei si cel al Sanatatii sunt paraleli cu problema dro gurilor din scoli si licee.
    Sunt picati ieri din Cosmos si nu cunosc si nu se preocupa de acesta problema. Probabil au aflat de ea ieri de la TV. (adica se spala pe maini de ea ca Pilat).
    Directoarele se vaita ca nici paznici la scoli nu au.
    Dar bani de pensii speciale sunt de multi ani.

    RăspundețiȘtergere
  8. ....continuare
    Ministerul de intterne e spectator.
    Asteapta sa treaca zilele sa implineasca 45 ani si sa plece cu pensia speciala sa se angajeze la o institutie de stat.
    Isi fac rondul periodic cu masina, apoi stau parcati pe o straduta mai laturalnica, in spatele vreunui magazin mai mare.
    Totul li se pare in regula.

    RăspundețiȘtergere
  9. ... comentariu
    Ministerul sanatatii nu doreste educatie in scoli si licee pe tema substantelor interzise.
    Sa va spun cum era pe vremea lui Ceausescu.
    Eram la liceu. Au venit de la Spital (nu cred ca de la DSP) si ne-au dus intr-o cladire de alaturi, mai incapatoare si ne-au proiectat pe perete (asa era atunci) imagini si un film despre fumat si cancerul de plamani. Am vizionat si am ramas ingroziti de ce am vazut in acel film. Adica ce inseamna sa ai cancer la plamani.
    Acele imagini inca le mai stiu. Nu stiu daca vreunul dintre cei de atunci s-au apucat vreodata de fumat.
    Deci, ce vreau sa spun?
    Un film, sau explicatiile celor care stiu ce inseamna sa devina cineva consumator de dro guri ( medici, farmacisti) ar insemna foarte mult. Eventual explicatiile unei persoane care s-a lasat de asa ceva.
    Acesti tineri habar nu au de efectele secundare ale consumului acestor substante, nu cunosc si nu inteleg ce inseamna dependenta, nu inteleg ca se intra in sevraj la oprirea lor, nu inteleg ca singuri nu pot sa se lase si ca va fi nevoie de internari si medici de specialitate. Ei nu realizeaza ca daca parintii nu le vor mai asigura bani pt asa ceva, ei vor ajunge sa comita infractiuni sau se vor comite asupra lor infractiuni ca in schimbul lor (a violului/ violurilor de catre dileri) sa li se dea aceste substante.
    Dragi parinti, daca nu aveti timp de copil, veti regreta amarnic. Va va face viata un calvar, ceva ce nu v-ati fi putut inchipui vreodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu au timp de copii de ce i-au mai facut? Doar ca sa creasca precum niste simple buruieni fara sa le ofere educatie??!?!??

      Ștergere
  10. ....continuare
    Din pacate, copiii nu au modele nicaieri in societate. Vad doar mizerie umana in jur, sunt multi tineri depresivi, nu au nici o bucurie, nu mai au idealuri, nu au de ce sa mai invete.
    Din pacate, singurul care se zbate cu educatia juridica in scoli si licee este doar judecatorul C. Danilet. E singurul.
    Sa va mai spun un lucru, auzit relatat si de catre alte persoane, si persoane cu multa educatie, dar si persoane cu putina carte.
    Toti au spus acelasi lucru dupa ce au citit in special Codul Penal.
    TREBUIE introdus in scoli si licee necesitatea studierii Codului Penal (si a celui civil).
    De ce? Pentru ca dupa aceea orice persona cu care am vorbit mi-au spus ca vad cu totul altfel tot ce este si se intampla in jurul lor.
    Efectiv ti se schimba tot in minte. Este ca un val care se ridica de pe ochi. Din clasa a 9-a ar trebui introdus macar ca materie optionala in licee (daca nu e introdus deja - stiu ca fusesera niste discutii in acest sens).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo asta cu studiul in scoli a Codului penal e buna ,
      Dar ce te faci cind legea invatamintului e facuta de un penal?
      Parca se numeste conflict de interese ca si atunci cind CCR hotarise ca pensiile lor speciale mai mari decit salariile nu pot fi reduse
      Si stunci

      -Singura Solutie
      Inc-o Revolutie-craciun.

      Ștergere
  11. Azi la 19 ani de la intrarea in Nato platita cu autostrada Transilvaniei Bektel unde si Clotilde primarul falsificator de alegeri la sectorul I Bucuresti s-a ales cu 80 milioane dolari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. 16 raniti si cel putin 2 decedate in urma exploziei unei statuete la cafeneau din centrul orasului rusesc din San Petersburg detinuta de Prigojin seful mercenarilor Wagner unde se desfasura o intrunire cu intrare libera a sustinatorilor razboiului Rusiei in Ucraina -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Anca Alexandrescu -Statul paralel de demult acum e la vedere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Alt jurnalist in studio-cei care voteaza acum vor ajunge in puscarie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Rudel Obreja seful federatiei si csmpion de box mort-omorit in puscarie urmare a sentintei neconstitutionale contrar hotaririi CCR bolnav de cancer slabise 11 kg motiv pentru care sotia lui dupa inmormintare a deschis proces impotriva judecatorilor pentru Crima si pentru nerespectarea drepturilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Birna din Ochi
    Iacob fost militian ,SRIstt si devalizator la Bancorex si clubul Rapid abonat in studio tv Realitatea o critica pe Elena Udrea pentru influenta asupra lui Basescu unde acum multi ani ea se plingea invers de influenta SRI-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Udrea vorbeste despre- inmplicarea In poliica a Statului Paralel facut dupa ea incepind cu 2010 cu cei ce treceau cu Puterea Sri atuci a lui Coldea si pe linga binomul procurori tineri fara experienta atunci cu Kovesi ea spune si de Livia Stanciu inclusiv in dosarele ei sau Macovei in presiunile facute pe judecatori pe dosarul Nastase si alti tineri care executa ordinele iar acum se vor intorsi din nou la Putere sub o forma sau alta sa fie impusi
    Lupta cu Coruptia a esuat tocmai pentru ca ea a fost confiscata in forma asta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot Udrea spune ca -disarele importante ca EADS si Microsoft tinute de procurori pentru a le trece termenele si folosite doar tot politic contra unor politicieni care deranjau in lupta politica-craciun.

      Ștergere
    2. Guse-Meritul Elenei Udrea a fost ca ea a inceput bresa in jurul lui Nastase care avea un stat paralel mai consolidat dar neaos romanesc nu ca cel de la Basescu.
      De atunci era Statul Paralel care acum e la vedere iar dezvaluirile lui Udrea nu pot exclude pe Basescu care trebuia sa mearga la puscarie in 2004 pentru banii devalizati de la Primarie si gresala de soft din alegeri prin care el a ajuns ales artificial.
      Si videanu cadorisit de Nastase cu toata marmura Romaniei si nici unul nu meritau sa ajunga presedintii Romania . Interviul Elenei Udrea desi nu spune nici 10 procente pentru ca poate fi folosit contra ficei lui Basescu si de FBIpentru infigement contra lui Biden in Sua.
      Atacul la Rares de caruia ii e frica lui Ciolacu ca si de Grindeanu cu latura executiva din serviciile secrete.-craciun.

      Ștergere
  18. azi o sarbatorim pe MARIA EGIPTEANCA-mare sfanta- numic de ea!

    RăspundețiȘtergere
  19. Udrea-Si planul ce incercam de la Cluj cu investitia imobiliara Smart city incearca sa ne-o ia Statul Paralel.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Alexandrescu -Concluzia interviului cu Udrea e ca Toate furaciunile de la ANrpe de miliarde facute cu stiinta serviciilor in timp ce Boc reducea pensiile romanilor cu 25 procente
    Partea a doua miine de la ora 18 pe Realitatea tv-craciun.

    RăspundețiȘtergere