luni, 17 aprilie 2023

MAICA DOMNULUI PLANGE CU RÂURI DE LACRIMI !

 

                                                             17 Aprilie 2023, ora 14,56 !

                                                        Hristos a Inviat!

                                                            Dragii mei, 

Tot astazi si tot in timp ce scriam aici pe Blog, vad Sfanta Icoana cu Maica Domnului din camera mea.

Nu mai vedeam nimic altceva,decat aceasta Sfanta Icoana.

Maica Domnului cu Pruncutul Iisus pe bratul stang,a prins viata.Ma priveste bland, dar era tare trista.Din ochii Maicutei Domnului au inceput a curge siruri de lacrimi.Maica Domnului suferea tare mult, obrajii MAICII DOMNULUI erau arsi de atata plans.

Dragii mei, Maica Lui Dumnezeu plange pentru noi toti, plange pentru ca noi Fiii Săi sa ne mantuim sufletul.

Sa ne rugam la Maicuta Domnului ca sa ne ocroteasca si sa ne apere de tot ce este rău, de tot ce ne-ar aduce suferinta si necazuri. Sa ne acopere cu Aripile Sale ocrotitoare si cu iubirea Sa de Mama a Lui Dumnezeu!

                                                     Cu dragoste,Maria.

43 de comentarii:

  1. Plinge pentru ca stie ce va urma pentru oameni,Razboiul,foametea si holocaustul.
    Saptamina trecuta un avion militar englez din Marea Neagra era la un pas de Razboi cind un alt avion militar rusesc a incercat sa-l atace cu o racheta care din fericire nu a amorsat .
    In caz contrar eram deja acum in plin Razboi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Petre Daea ministrul roman al agriculturii va discuta miercuri cu Kievul despre importul si tranzitul cerealekor ucrainiene
    Romania fiind ultima tara care nu a interzis tranzitul acestor cereale spre deosebire de Polonia,Ungaria ,Slovacia si Bulgaria care le-a interzis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Slugi pana la capăt...

      Ștergere
    2. MAICA DOMNULUI, ROAGĂ-TE PENTRU NOI PĂCĂTOȘII ROBII TĂI, ACUM ȘI-N CEASUL MORȚII NOASTRE! AMIN!🙏❤😇💝

      Ștergere
  3. FI SLAVITA O MARIE MAICA SOARELUI OMENIREA ITI CANTA TIE MAICA SOARELUI SOARELE ISUS CRISTOS FIUL TAU CEL PREA FRUMOS CEL VENIT IN LUME SA SI DEA VIATA PT PACATOS AMIN

    RăspundețiȘtergere
  4. Lagarde de la Ue intr-o convorbire telefonica aranjata sa para a vorbi cu Zelenski a recunoscut ca moneda unica Europeana e facuta pentru a controla platile populatiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Statul Criminal -vorba lui Becali
    Maria Ciciorban din Jud Suceava o victima a ABUZULUI justitiei Statului Paralel ca ar fi dat mita un gratar cu oua, omorita acum 6 ani urmare a arestarii acum vrei 8 ani a fost achitata de Tribunal zilele trecute fiind gasita Nevinovata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Suceveanca Criminala Maria spunea -fac cu mine publicitate ca altii sa poata sa fure-
    Iar de atunci SRI ul a fost reintrodus pe sest in dosarele penale chiar in ajunul sarbatorii dePaste cu diversiunile de Abureala de rigoare cu dosarul lui DD Diaconescu etc pentru a ascunde legea cu separatea copiilor,executorii judecatoresti, codul penal cu si fara prag ca la Alba -Neagra si multe alte legi ale legalizatii abuzurilor planuite de sarbatorile ortodoxe de care Casta Evreiasca se foloseste impotriva Romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sosoaca are si un videoclip unde spune despre legea prin care pentru facturi neachitate romanii vor fi executat de executori straini pe o simpla citatie pe net iar -populatia romana nu reactioneaza ca un popor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. In Franta continua protestele si incendierile sindicatelor impotriva legii pensiilor impusa de Macron-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. In timp ce Maria de la Suceava dusa la Bucuresti de mascati pentru 10 oua si omorita prin STRES.
    Premierul Nastase cu ouale lui cu o mita dovedita de un miliard de dolari luata doar de la privatizarea gratuita pentru stat la OMV Petrom cu bunuri cumparate din mita uriasa cam in toata tara ramine neanchetata de DNA ca si altele de la Microsoft sau EADES-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai uitat de privatizarea BCR tot cu niste austrieci, facuta de acelasi NastasePatruCase ...

      Ștergere
  10. STRCT SECRET
    In Romania toate devalizarile, facute in 33 de ani de Mafia Castei Evreiesti de la Putere ,din banii romanilor sint la Secret de la avionul lui Frankenstein Iohannis la privatizarile gratuite pentru stat dar cu spagi si coruptie de miliarde la Strict Secret inclusiv telefoanele Traficantilor de Copii gen Dinca et company-complicii lor bine protejati si cu pensii si salarii speciale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Protestele din Franța continuă, la noi pe când vor fi revoltele mult asteptate?
    Inca o dată sau peștit toți prezicatorii-craciunu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca de Obicei romanul rabda rabda si va exploda prin revolta mai la urma tuturor altor natii sau va profita de razboiul din jurul tarii cind va avea mai mare sansa de a scapa de Mafia Castei Evreiesti care a pus gheara in gitul Romaniei-craciun.

      Ștergere
  12. Cocaina de 400 milioane de Euro descoperita in largul coastei Italiei.
    In timp ce cea mai mare racheta din lume Space X facuta in America de privatul Elon Musk pentru a zbura spre Luna si Planeta Marte a fost oprita de la lansare urmare a descoperirii unei defectiuni in ultimul moment dupa inceperea numaratorii inverse-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Fiecare closca i-si apara puii
    Evreica Gorghiu apara cursa pentru vacanta cu avion Vip de lux a evreului Frankenstein Iohannis cel ridicat prin evreii Turcanu nepoata securistului Stolijan-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Curind ,Cu-rind
    Hekerii au spart Site-ul Ministerului Dezvoltarii din Romania lasind un mesaj contra CORUPTIEI din tara si in care anunta ca Parlamentarii care au Distrus Romania vor ajunge sa fie Judecati -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Macon in culmea Ipocriziei.
    Le cere Francezilor trei luni de Pace in timp ce el le fura cu miinile trei ani din Pensii tuturor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. plange MAICA DOMNULUI si ne avertizeaza prin ce va trece omenirea-cat priveste Nastase nu a fost sincer nici cu el nici cu poporul-a achizitionat nenumarate opere de arta si averi-in puscarie poate a avut timp de gandire ca nimic nu va lua cu el iar copii lui la fel-suntem in mana DOMNULUI -cat ne va mai suporta?!-vremurile sunt tulburi si vedem nenorocirile cu ochii -acum e timpul rugilor permanente

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da am uitat de operele de arta ale lui Nastase.
      Un sibian a stat peste 5 ani in strainatate in Peru pentru ca se judeca pentru o statueta de Brincusi pe care o voia Nastase tiganuo-evreul ,si numai asa putea avea un proces mai cindtit in strainatate.
      Sotia sibianului a fost obligata sa vinda pentru proces tot din casa raminind sarac dar pina la urma a cistigat procesul. In schimb nu are curaj sa aduca nici acum statueta in tara si o tine la o banca straina -craciun.

      Ștergere
    2. Si Nastase impreuna cu evreul sau sindicalist si ministru Mitrea din Sighisoara a participat si la devalizarea CFR ului-craciun.

      Ștergere
    3. 00.56, faptul ca stau putin prin inchisoare nu e o solutie. Ba mai stau si pe banii contribuabililor...
      SOLUTIA este sa inapoieze ce au furat, in primul rand! Si atunci ar vedea cu totii ca fura DEGEABA, ca tot ii prind autoritatile si le iau tot, deci nu mai are rost sa se osteneasca degeaba nici macar sa incerce.
      Pana nu se va proceda asa - SA SE RESTITUIE / RECUPEREZE TOT CE SE FURA - nu se va rezolva nimic!

      Ștergere
  17. Statistica spune ca doar 2 din 10 romani mai cred in politicieni si doar 3 in politisti.
    Coarna spune ca- e normal din moment ce vor sa ne ia tot pina si copii si ultimile resurse nationale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Si mai spunea Coarna-De 33 de ani Romania e condusa de Tradatori-
    No asta-i baiul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ilan Sor condambat in R Moldova pentru furtul miliardului de dolari e acum in Rusia si foloseste banii furati pentru plata rasturnarii guvernului de la Chisinau.
    Dupa vechea tehnica a Rusiei cind cu banii din Tezaurul Romaniei de la Moscova a platit si manipulat pentru instaurarea atunci a comunismului evreiesc a evreilor Marx si Lenin in Romania si in tot estul Europei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Chiar sa iei mama inculpatului si sa dai cu ea de dura ca de ce ii vrea binele cu 10 oua? Dar cine se mai pune plata pe sine pentru copii in ziua de azi? E de admirat femeia.

    Au innebunit de tot autoritatile. Cum adica maica-sa din 10 oua se imbogatea? Cum mai exact daca pierdea de buna voie ouale pentru fiu-sau?
    Latraii de oficiali, yes-men-ii, mierda romaneasca, sa intre la inchisoare cu tot cine i-a insurubat in scaun! Sa nu mai iasa nici cu iaurt si nici cu oua din noaptea mintii in care sunt!
    Mergi pe front faptasule, in Ucraina si te rascumpara!
    Esti doar gelos ca n-a dat pentru tine. Tu esti ala corupt, nu ea! Tu i-ai cauzat suferinta care a dus la moarte. Pedeapsa divina sa te ajunga!

    Si celorlalti: Nu lasati criminalii sa scape, sa se plimbe liberi si trufasi! Tara lui Papura Voda are pazitori.

    Judecati si voi! Ea vrea sa-l apere pentru ca e fiul ei. Nu ea a facut fapta lui. Nu, cel care a judecat, i-a judecat sentimentele ei si a dat cu vitriol pe ea ca de ce ii ia apararea.
    - E ma-sa, ba! Cine altcineva sa il vrea scapat daca nu maica-sa?
    Aici e vorba de lipsa de integritate morala. O fi unul de-al lui Tudorele-fa-ceva.

    RăspundețiȘtergere
  21. Fulga un inginer din R Moldova ajuns medic terapeut autodidact dupa o boala si o vizita in Tibet unde a invatat medicina naturista.

    El trateaza numai cu plante colonul irittabil ,piele si boli autoimune ca psoriazisul prin detoxifiere in maxim 8 zile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Tensiuni si provocari.
    Proteste cu violente si incendieri in Franta inclusiv un sediu de Politie in asteptarea protestului National de 1 Mai.
    La Chisinau o delegatie a Rusiei oprita sa intre la Granita dupa ce i-a prins dorul de tatarii din R Moldova unde voiau sa faca alegeri ca pe cei din Crimeea i-a Rezolvat terminati prin Deportari Iar de Pasti avioane militare Rusesti alungate de cele Nato dupa ce au violat spatiul aerian al tarilor baltice Finlandei si Suediei
    Tot acolo pe Marea Baltica unde cu o saptamina inainte avioanele militare provocatoare rusesti erau alungati de o patrula romaneasca cu avioane F16-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Pregatiri de razboi Total??
    Suedia face exercitii militare comune cu 26 de state prietene in timp ce Rusia face exercitii militare cu sute de nave in Pacific iar Putin a fost in Ucraina pentru a ridica moralul militarilor sai in asteptatrea contraofensivei ucrainiene rusii se pregatesc de riposta in teritoriile ocupate cit si in toata Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. 61 procente din francezi considera ca trebuie continuate protestele inclusiv cu tigaile goale la i inflatie de 10 procente.
    La noi cu inflatie dubla dar e bine ca se pling putini
    Frankestein Iohannis spune ca e chiar bine si in Lux-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Bai mare
    Ziarul Gindul spune ca 90 procente din elevi romani ar consuma droguri de la virste tot mai mici ,chiar de la generala.
    Fata de cei 9 procente recunoscute doar de oficialitatile romane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Moderna si Merk se lauda ca un vacin al Tip Arn mesager ar reduce cu 40 procente cancerele solide ca melanomul de piele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alte experimente? Dar nu au fost de ajuns vaxxchinurile experimentale pentru covrig?

      Ștergere
  27. Tot saracii cred celor oropsiti
    Egiptul a schimbat pozitia cu 180 de grade fata de razboiul rusilor in Ucraina.
    I cauza ar putea fi si razboiul din Sudan tara vecina lor unde se da o lupta interna pentru putere tipice contra celor ce au luat puterea acum doi ani tot prin lovitura de stat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Romania risca sa-si cumpere gazul din marea Neagra de la Turcia care anunta inceperea exploatarii
    Iohannis anunta ca e bine asa cu deficit urias dormind pe resurse neexploatate care gaze pe o bula comuna si cu Grecia si Bulgaria
    Si s-ar putea ca pina se trezeasca Romania Ue sa nu ne mai dea voie sa le exploatam ca nu ar fi energie verde.
    Vorba lui Cosea -Nu avem conducatori cu viziune doar la salarii si pensii speciale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Mircea Cosea-politicienii nu au vointa politica sa faca reformele promise in PNNR si atunci fac diversiunea cu pensiile contributive nefacind niciuna pierdem banii Ue si ne imprumutam pentru urmasi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ca sa vorbim in termenii Hekerilor ce au spart si postat pe Site-ul ministerului Dezvoltarii din Romania,de politicienii .
    Am putea spune ca azi in Brazilia se intilneste fostul puscarias prededinte al Braziliei cu un viitor puscarias?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  31. Plânge doamna Maria pentru că oamenii sunt răi, invidioși și Mântuitorul Nostru sa răstignit și a pătimit ,iar noi îl răstignim mereu.
    Doamne Iisuse Hristoase Fiul și Cuvântul Lui Dumnezeu milueste-ne pre noi păcătoșii robii Tăi 🙏😥

    RăspundețiȘtergere
  32. Ieșim în stradă nu ieșiți .Daca mereu așteptăm pe alții atunci toți vor lăsa pe alții și tot așa felul de gândire fara inițiativa.

    RăspundețiȘtergere
  33. "România are mulți mucenici care se roagă și strigă neîncetat înaintea Mea ca să păzesc această țară, România. Plâng, plâng, plâng și strigă mucenicii: mântuiește și salvează, Doamne, România! Și Maica Mea mă roagă neîncetat să mă milostivesc față de România pentru rugăciunile tuturor mucenicilor". Omilia părintelui Elpidie, în vizita sa în România

    RăspundețiȘtergere
  34. justitia e corupta si dupa asa zisa revolutie toti au furat si de dat inapoi nu vor da- cel mult instraineaza prin alte tari

    RăspundețiȘtergere